Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - μπαταρια γιοκ? shiba - Τετ 03 Οκτ 2007, 22:58:57 Θέμα δημοσίευσης: μπαταρια γιοκ?
λοιπον χτες, παιδες ,ενω ημουνα ετοιμος ν βγω βολτα το cc μου, δεν επαιρνε μπρος..απλα να αναφερω οτι+η μιζα δεν ''ενοιωθε''..επισης τα φωτα στο καντραν αλλοτε εμεναν αναμμενα αλλοτε εσβηναν μονα τους..αφου ηρθε ο πατερας μου με τ δικο του 206 για ν μ δωσει ρευμα απο τη μπαταρια τ και παλι δεν ξεκινουσε..μηπως πρεπει ν αλλαξω μπαταρια?η μπορει να φταιει κατι αλλο?σε τι τιμη κυμαινονται οι μπαταριες?
ευχαριστω+καλο βραδυ drdino - Τετ 03 Οκτ 2007, 23:41:05 Θέμα δημοσίευσης:
60 έουρο πάνω κάτω.. shiba - Πεμ 04 Οκτ 2007, 09:54:44 Θέμα δημοσίευσης:
επειδη η μπαταρια ειναι σφινωμενη κατω απο την μπαρα θολου,μπορω μονος μου ν την αφαιρεσω+μετα να την ξαναβαλω?η να προτιμησω να το κανει καποιος πιο ειδικοσ? MEMsound - Πεμ 04 Οκτ 2007, 10:06:56 Θέμα δημοσίευσης:
μονος σου...
πήγαινε πάρε μια bosch silver μπαταρία και κάνε παιχνίδι...
(προσοχή στα στοιχεία της μπαταρίας και στην θέση των πόλων) shiba - Πεμ 04 Οκτ 2007, 10:37:17 Θέμα δημοσίευσης:
τιμη της συγκεκριμενης μπαταριας?ευχαριστω προκαταβολικα Giannis307 - Πεμ 04 Οκτ 2007, 13:17:07 Θέμα δημοσίευσης:
Αμα δεν πηρε και με καλωδια τοτε μπορει να ειναι και τπτ αλλο...Βασικα αλλαξε την μπαταρια και αμα παλι δεν τοτε συνεργειο... shiba - Παρ 05 Οκτ 2007, 10:42:04 Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
μονος σου...
πήγαινε πάρε μια bosch silver μπαταρία και κάνε παιχνίδι...
(προσοχή στα στοιχεία της μπαταρίας και στην θέση των πόλων)
αφου εις ακουσα τις συμβουλες σου αγορασα μια μπαταρια την τοποθετησα+το ''αγριμι''ξυπνησε παλι..το topic μπορει ν διαγραφει.ευχαριστω αγορινα MEMsound - Παρ 05 Οκτ 2007, 10:45:46 Θέμα δημοσίευσης:
καλά δεν χρειάζεται να διαγραφτεί.