micra_iro έγραψε: |
μπραβο παιδια συγχαρητηρια ![]() ![]() |
Ronin έγραψε: |
Μπλα μπλα... |
xrisa-xs έγραψε: |
μπράβω! με το δεξί και στην καινούρια σεζόν!
ο επόμενος αγώνας θα είναι Σάββατο ή Κυριακή? |
Baphomet έγραψε: |
Για τον όμιλο μας:
IGNIS - I2D 4-7 |
Tomakos έγραψε: |
Δεν ήμουν στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας μας αλλά φαντάζομαι ότι θα έγινε μία απ΄τα ίδια με τα περσινα...5-7 παίκτες και ούτε ένα μέλος του συλλόγου να έρθει έστω για 10 λέπτα να μας υποστηρίξει!Πώς γίνεται όλα τα άλλα κλάμπ να έχουν τουλάχιστον από 5 άτομα να τους υποστηρίζουν?!?!?!?Δεν ενδιαφέρει ούτε έναν από τα εκατοντάδες μέλη να στηρίξει αυτή την όμαδα??Γιατί αυτη η ομάδα να πρασπαθεί, να στηρίζει και να προβάλει το κλαμπ μας με το καλύτερο δυνατό τρόπο που μπορεί????Δεν το αξίζει μήπως?Δεν παίζουμε στη τελική μόνο για την πάρτη μας!!!Αν ήταν έτσι θα διαλέγαμε ένα πιο σωστά οργανωμένο πρωτάθλημα να μην σπάμε και τα δικά μας νεύρα αλλά και με καλύτερα έπαθλα!Φέτος θα υπάρξει και ακόμα μεγαλύτερη προβολή αφού θα καλύπτει το πρωτάθλημα ένα ευρείας κυκλοφορίας περιοδικό αυτοκινήτων!Πιστεύω θα ήταν άσχημο να δείχνουμε σαν ένα μικρο κλαμπ ενω είμαστε απ΄τα μεγαλύτερα της Ελλάδας!Είναι κρίμα να μπορούμε να διοργανώνουμε εκδηλώσεις σαν το GTCC και να μην μπορούμε να στηρίξουμε την ομάδα μας που κάνει ότι μπορεί για το σύλλογό μας!!
Αυτά...καλή μας επιτυχία αύριο! |
Road_Runner έγραψε: |
Αν μιλησω και πω τους λογους που εχουν ακουστει για τους οποιους δεν ερχεται κανεις θα τσακωθουμε... |
Αν μιλησω και πω τους λογους που εχουν ακουστει για τους οποιους δεν ερχεται κανεις θα τσακωθουμε... |
Νίκη και σήμερα με σκορ 8-4 επί του I2D. Την ερχόμενη βδομάδα έχουμε το ρεπό μας, αλλά μάλλον θα παίξουμε κάποιο φιλικό την κυριακή. |
3 o Μάκης (το 1 με πέναλτυ)
3 ο Στέφανος 2 ο Κώστας |
Σχετικά με την διεξαγωγή του πρωταθλήματος, γυρίζοντας στα φόρουμ των άλλων ομάδων, είδα ότι αρκετές δεν ξέρουν ακόμα αν θα συμμετάσχουν ή όχι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα συνεχόμενες αναβολές παιχνιδιών από την πρώτη κιόλας αγωνιστική. Υπενθυμίζω ότι ο κανονισμός που συμφωνήθηκε από όλα τα club λέει ότι παιχνίδι που αναβάλλεται, επιβάλλεται να γίνει μέσα στην εβδομάδα ή να παίξουν διπλά παιχνίδια το επόμενο Σ/Κ. Κι όμως εμείς έχουμε ήδη 2 αγώνες ενώ κάποιες ομάδες δεν έπαιξαν ούτε το προηγούμενο ούτε θα παίξουν αυτό το Σ/Κ.
Τα παραπάνω σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχουμε μπροστά μας έναν μαραθώνιο 19 αγώνων ως τον τελικό δημιουργεί σίγουρα αμφιβολίες για το πόσο θα διαρκέσει και πότε θα τελειώσει... Σαν Peugeot Club θεωρώ ότι πρέπει να ζητήσουμε εκ πρώτης να τηρηθούν ανεξαιρέτως και για όλους οι κανονισμοί και να γίνουν όλοι οι αγώνες που έχουν αναβληθεί ως το επόμενο Σ/Κ. Και εν συνεχεία θεωρώ πως το σύστημα να παίζουμε 16 αγώνες για μία πρώτη θέση η οποία δε μας εξασφαλίζει κανένα πλεονέκτημα είναι εντελώς ανούσιο. Ίσως θα έπρεπε να γίνουν μονά παιχνίδια στους ομίλους και διπλά με πλεονέκτημα στα playoffs. |
crusader έγραψε: |
Να σημειώσω ότι με την άποψη του Πέτρου συμφωνεί όλη η ομάδα, καθώς και τα παιδιά του I2D όπως κατάλαβα σε συζήτηση που είχαμε μετά τον αγώνα.
Πιστεύω ότι έτσι θα νιώθουν και οι υπόλοιποι.. Πρέπει να γίνει άμεσα μια συνάντηση με τους υπεύθυνους διεξαγωγής του πρωταθλήματος και εκπροσώπους των ομάδων για να συζητηθούν τα παραπάνω και να αλλάξουν κάποια πράγματα τώρα που είναι νωρίς. Συγχαρητήρια σε όλους και για τη σημερινή νίκη. Συνεχίζουμε.. ![]() |
Θα μπορούσαμε και καλύτερα αν είχαμε λίγο καλύτερη φυσική κατάσταση!Σιγά σιγά θα έρθει και αυτή... ![]() |
vinman έγραψε: | ||
Ας γίνει όντως τώρα που είναι νωρίς γιατί μετά σίγουρα θα υπάρξουν παρατράγουδα... |
Tomakos έγραψε: | ||||
Και άλλα παρατράγουδα?????Ο Χρήστος δεν μας φτάνει......???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Νίκη και σήμερα με σκορ 8-4 επί του I2D. Την ερχόμενη βδομάδα έχουμε το ρεπό μας, αλλά μάλλον θα παίξουμε κάποιο φιλικό την κυριακή. |
Και άλλα παρατράγουδα?????Ο Χρήστος δεν μας φτάνει......???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Παράθεση: |
......Αναφορικά , μεχρι τώρα πρωτάθλημα έχουν κατακτήσει 2 φορές το PeugeotClub και μία φορά το SeatIbizaClub.....
|
Ας αφήσουν τα άρθρα και να φέρουν κανα max girl στα γήπεδα να τρελλαθούμε τελείως...... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Θα χάσεις την μπάλα ρε Μάκη.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Θα τη βρίσκω με κλειστά μάτια.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||||||
βρε για μπάλα λεμε οχι για τρυπα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() εκτός και αν μπερδευεις το ποδοσφαιρο με το γκολφ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=saNxsZiixLU
ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΆΛΛΟ...ΤΕΛΛΟΣ... ![]() ![]() ![]() |
ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ......... |
Tomakos έγραψε: | ||
Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να τσακωθούμε... Προσωπικα θα ήθελα πολύ να μάθω τι έχει ακουστεί... |
http://www.youtube.com/watch?v=saNxsZiixLU
ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΆΛΛΟ...ΤΕΛΛΟΣ... ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
respect... ![]() ![]() Καλή συνέχεια φέτος ...ελπίζω να βλέπω πιο συχνά αντίστοιχες φωτογραφίες/βιντεο... |
Κανεις δεν παταει στην λέσχη, (Εκτος του Μανου) παραμόνο όταν τελειώνει το πρωταθλημα, για να φέρετε το κύπελλο ή τα μεταλλια... |
Η πλειονότητα δεν ειναι επισημα μέλη. |
Κανεις δεν ερχεται σε αλλες εκδηλώσεις του κλαμπ. (GTCC, Trackdays, εκδρομές, χωρις απαραιτητα να τρέξει, αλλά να δει, να υποστηρίξει τα μέλη που τρέχουν, να βοηθήσει...) (Εκτος του Μανου) |
Κανεις σας δεν γραφει στο φορουμ (Εκτος του Μανου) εκτος απο το thread για το πρωταθλημα σας και το private σας (εμφανίσεις, κινήσεις τακτικής, κλπ) που μόνο κινήσεις τακτικης δεν καταστρώνετε εκεί μέσα....) |
Και το τελευταιο, ίσως και εγωιστικό, κανεις δεν εχει έρθει σε καποιον δικό μου αγώνα... (Εκτος του Μανου)... Παρόλο που εγώ στις αρχές ερχόμουν σε κάθε αγώνα παρόλο που μετά δούλευα.... Το τελευταίο είναι εγωιστικό και το ξέρω. Βεβαια το οτι ερχόμουν δεν σημαίνει ότι το έκανα για να ερθετε σε καποιον αγώνα μου. Εξάλλου τότε δεν είχα αρχίσει ακόμα να τρέχω... Αλλά αν βλέπεις ότι ενώ εσύ ενδιαφέρεσαι, οι άλλοι σε γράφουν στα @@ τους, τότε παυεις και εσυ να ενδιαφέρεσαι και τους γραφεις στα @@ σου.... |
Επομένως μόνοι σας έχετε αποξενωθεί και έχετε "ιδρύσει" μια δική σας ξεχωριστή ομάδα... |
- Βεβαίως και πατάμε στη Λέσχη (ξέρεις.. αυτή που βρήκαν, έχτισαν, έβαψαν, επίπλωσαν τα μέλη της ομάδας ποδοσφαίρου) όλοι κατά καιρούς, λιγότερο συχνά από εσένα πια. Ποιός είναι ο αποδεκτός αριθμός επισκέψεων ανα μήνα άραγε; |
- Εκτός από τα κύπελλα και τα μετάλλια έχουμε φέρει και αρκετά ενοίκια της Λέσχης.. αυτά τα ξέχασες μάλλον, μαζί με τα παραπάνω.. |
Σε όλες τις εκφάνσεις-εκδηλώσεις-δρώμενα του Συλλόγου μπορούν να συμμετέχουν τόσο τα επίσημα όσο και τα "μη επίσημα" μέλη. Έτσι και στην ομάδα ποδοσφαίρου. Προς τι λοιπόν η μνεία σε αυτό το γεγονός; |
Τα περισσότερα μέλη της ομάδας έρχονται αρκετά συχνά σε όλα αυτά που αναφέρεις όπως έκαναν και πολύ πριν ενταχθείς εσύ στον Σύλλογο. Μήπως και εδώ υπάρχει μετρητής επισκεψιμότητας και είμαστε κάτω από τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ όρια;;; |
- Εδώ μπορείς να βρεις μόνος σου το λάθος σου πηγαίνοντας στο προφίλ κάθε παίκτη και πατώντας εκεί που λέει "Προβολή Δημοσιεύσεων".
Εκτός αυτού ποιός σε όρισε εσένα δερβέναγα στην πλάτη μας να μετράς τις λέξεις μας και να παρακολουθείς πού θα γράψουμε; Υπάρχουν και σε αυτό περιορισμοί και δεν το ήξερα; |
- Όσο για το πόσο τακτικές ή άτακτες είναι οι κινήσεις που γράφουμε στο prive άσε να το κρίνουμε εμείς αυτό. Από ότι φαίνεται δουλεύει καλά πάντως 3 χρόνια τώρα.. 3 τελικοί + 2 πρωταθλήματα!!! ευχαριστώ. |
Εδώ έχεις δίκιο. Από όσο γνωρίζω δεν έχει έρθει κάποιος από εμάς σε αγώνα σου. Συγκρίνεις όμως ανόμοια πράγματα.. για εμάς χρειάζεται να διαθέσεις 1 ώρα μέσα στην Αθήνα με μηδενικό σχεδόν κόστος.. για εσένα πολλά περισσότερα.. |
Δεδομένου ότι έβγαλες το συγκεκριμένο συμπέρασμα με βάση τα παραπάνω επιχειρήματα που μόλις κατέρριψα, είναι αυτονόητο ότι είναι παντελώς ανούσιο.
αυτά από εμένα, τα λέγαμε.. |
crusader έγραψε: | ||||
Απίστευτο... α ρε Ady ζημιά που μας έκανες... τύφλα να 'χει ο Spielberg!!! ![]() |
Ady έγραψε: |
Θα μέινω προς το παρόν σε αυτά, γιατί έπεσε και η παρέμβαση του προέδρου-μπαμπά πιο πάνω. Τον υπολογιστή μου βέβαια δε θα τον σπάσω, αλλά θα χαρώ πιούμε μια μπύρα μαζί για να συζητήσουμε ό,τι άλλο θέλεις. |
Και γώ μαζί σου... ![]() |
Αυτό το ΣΚ έχουμε ρεπό, θα παίξουμε όμως κάποιο φιλικό νωρίς το απόγευμα της Κυριακής.
Εσείς θα παίξετε κανα αγώνα Ηρώ, τι θα γίνει ρε παιδάκι μου;;; ![]() ![]() |
εμείς αυτό το Σ/Κ κάναμε μια ωραιότατη βόλτα στα γήπεδα μιας και κατεβήκαμε να παίξουμε το φιλικό μας αλλά οι φανταστικοί διοργανωτές δεν μας είχαν βρει αντίπαλο και φυσικά δεν μπήκαν και στον κόπο να μας ενημερώσουν να μην πάμε, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν είχαμε τι άλλο να κάνουμε το απόγευμα της Κυριακής... ![]() ![]() ![]() |
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ :
ΣΑΒΒΑΤΟ 03/11, 19:00 ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟ "NISSAN CLUB" |
micra_iro έγραψε: | ||
να ερθουμε εμεις να συμπληρωσουμε?χαχα χαχα χαχα |
εσύ πώς τα πας από ποδόσφαιρο; Να σε κάνω μια μεταγραφή αν είναι!! |
Νίκη με 17-0 για την ομάδα μας σήμερα. |
Νίκη με 17-0 για την ομάδα μας σήμερα. |
Steve έγραψε: | ||
Το γυρίσατε στο μπάσκετ? ![]() |
Ρε Σπύρο, σίγουρα είδαμε το Kia με το Nissan εκείνη τη μέρα;
Μήπως είδαμε κανένα άλλο και νομίζαμε ότι βλέπαμε το Kia; ![]() ![]() ![]() 11 γκολ στο Corolla; Περίεργο.... |
Το γυρίσατε στο μπάσκετ? ![]() |
Σπύρο σου είχα πει στο γυμναστήριο ότι θα βάλεις 3 γκολ, ελπίζω να μη με διέψευσες... ![]() |
NIIS έγραψε: |
γεια σας παιδες ειχα καιρο να γραψω!!!
καλα ρε δε ντρεπεστε?17-0 ... γι'αυτο δεν μαζευονται νεες ομαδες,ακουνε αυτα & τρομαζουν!!! ![]() μπραβο παντως... το kia νομιζω ειναι αηττητο & γενικα ακουσα οτι εχει πολυ καλη ομαδα,διοτι εχει 2 ή 3 ατομα που ειναι επαγγελματιες παιχτες... αυτα ειναι ολα τα αποτελεσματα: Punto 1-VW 5 Renault 4 - Nissan Owners 12 Seatclub 7 - Citroen 0 Corolla 8 - Kia 11 Ibiza 4 - Skoda 4 Cupra 3 -Ignis 5 PS 17 - Nissanclub 0 Audi 6 - MG 9 |
Πρέπει να πω και γω κάτι....??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ady έγραψε: | ||
Εσύ το μόνο που έχεις να μας πεις είναι αν θα έρθεις την Κυριακή. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Έχω πολύ όρεξη λέμεεεεε......... ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ας ελπίσουμε να έχει την ίδια όρεξη και στις... 17:49 ![]() Δεν πιστεύω να μπερδεύτηκες ρε Φουτζιγιάμα και να πήγες για μπάλα 6 το πρωί ![]() ![]() ![]() |
Cupra - PS Club 3-18
|
Steve έγραψε: |
Mini Basket Club Αυτοκινήτου ![]() |
Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά το ένα το βάλαμε μόνοι μας...άρα 2 φάγαμε! ![]() ![]() ![]() |
kostask έγραψε: | ||
Δεν μπορέις να πείς όμως το έκανα εντυπωσιακό το γκόλλλλλ ![]() ![]() ![]()
|
εντυπωσιακότατο.. αλλά αν το ξανακάνεις θα σου σπάσω το κεφάλι ![]() ![]() ![]() |
εντυπωσιακότατο.. αλλά αν το ξανακάνεις θα σου σπάσω το κεφάλι ![]() ![]() ![]() |
Παράθεση: |
Εγώ πιστεύω πώς είναι καλύτερο να του βγάλεις το μάτι και να του βιάσεις το κρανίο! ![]() |
Εγώ πιστεύω πώς είναι καλύτερο να του βγάλεις το μάτι και να του βιάσεις το κρανίο! ![]() |
vinman έγραψε: | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kostask έγραψε: |
Ναι γέλα και εσυ τώρα να δω τι θα καταλάβεις.....
|
Τώρα τίποτα...αλλά όταν θα δώ το κρανίο σου βιασμένο απο τον last year chief θα έχει νόημα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kostask έγραψε: | ||||
Απλά για να ξέρεις ο "nassos o assos" φταίει για το τεμάχιο και όχι εγω............. ![]()
|
vinman έγραψε: | ||||||
....δικαιολογίες και συκοφαντίες προς τον συμπαίκτη μας... ![]() ![]() ...άλλα μου περιέγραφες εμένα το μεσημέρι... ![]() ![]() |
Ένα λάθος έκανε το παλικάρι μας και πεσατε να το φάτε όλοι σας...ντροπή σας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Λές και το έκανε επιτηδες..... ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||
αν το έκανε επίτηδες θα πήγαινε δοκάρι ρε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kostask έγραψε: | ||||
Kαλά σε αυτο δεν έχεις άδικο ![]() ![]() ![]()
|
καλα ρε δε ντρεπεστε παλι,τι ειχαμε πει ![]() θα μας τρομαξετε τις ομαδες & του χρονου δε θα παιζει κανεις! ![]() μπραβο παιδια παντως,δειχνετε οτι ειστε μια δεμενη ομαδα... υ.γ. τπτ αποτελεσματα μαθετε,γιατι στο site δε τα λεει ολα...? |
Ναι αλλα βάλαμε και ένα γκολ απο τα 3 των αντιπάλων εμείς (εγω δηλαδη)....... ![]()
|
Το μόνο που πρέπει να μας απασχολεί είναι αν το αυτογκολ που έβαλε ο Κώστας το χρεώσουν μαζί με τα υπόλποιπα που έχει βάλει...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μα δεν ήταν ΑΥΤΟ-γκολ... γκολ κανονικότατο ήταν!!
Τον πλάσαρε μια χαρά τον ΑΣΣΟ ![]() ![]() ![]() |
Δεν τον γλιτώνεις τον βιασμό τελικά μούσια... τώρα δεν ξέρω αν θα είναι παραδοσιακός ή απ' τον άλλο που σκέφτηκε ο ψηλός αλλά μια @@@@ θα την φας!!! ![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: | ||||||
...βιασμός..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ....για έλα πάλι αύριο το πρωί μια βόλτα απο το μαγαζί..... ![]() ![]() ![]() |
......δεν έρχομαι ρε απο το μαγαζί δεν θέλωωωωωωωωωωωωωωωωω..............
|
nickzotos έγραψε: |
μπραβο βρε παιδια..μας κανετε καθε φορα υπερηφανους!!!καλη συνεχεια! |
Επόμενος αγώνας Παρασκευή 23 Νοέμβρη στις 21.00 το βράδυ με το AUDI SPORTS CLUB |
ΩΠΑ ΩΠΑ!!!!!!
Δεν λέω, μπράβο στην αμυνά μας και στην επίθεση τα πήγαν άψογα!!! Αυτό το μαμημένο κέντρο δε πήγε καλά...???????????????? ![]() ![]() χιούμορ |
nasoss έγραψε: |
Και μάλλον τώρα πρέπει να σου πω…
Ρε πέσε για ύπνο …. |
ΩΠΑ ΩΠΑ!!!!!!
Δεν λέω, μπράβο στην αμυνά μας και στην επίθεση τα πήγαν άψογα!!! Αυτό το μαμημένο κέντρο δε πήγε καλά...???????????????? ![]() ![]() χιούμορ |
Αγόρι μου είσαι μόνος σου του κέντρο αν δεν το κατάλαβες.......... ![]()
|
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.....
PETROS SPORTS DATA in da house!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
sorry ρε φίλε, αλλά είχα κι ένα χειρουργείο ![]() ![]() ![]() ![]() |
Το παιχνίδι με το Audi μεταφέρθηκε για την ΤΡΙΤΗ 27/11 στις 22:00. |
Οπότε Σ/Κ δεν παίζουμε...σωστά?! |
Α όμιλος:
Corolla - I2d 4-5 Ignis - MG 3-7 Kia - Cupra 5-3 PS-Audi προσεχώς ![]() Nissan ρεπό Β όμιλος: Nissan Owners-Punto 11-5 Seat - Ibiza 4-1 Skoda - Evo 5-0 στα χαρτιά VW - Renault 5-3 Mini - Citroen 7-3 |
Α όμιλος:
Corolla - I2d 3-5 εψαχνα να βρω & εγω ποσο κερδισατε ![]() |
ναι προβλημα εχετε...τοσα χρονια δεν ειδα να πιανει τπτ ![]() |
Φτου Φτου σκόρδα.. ![]() ![]() ![]() Λοιπόν, μην ξεχνιόμαστε.. Αύριο βράδυ στις 22:00 παίζουμε με το AUDI τον αγώνα που είχαν αναβάλλει και Σάββατο στις 18:00 με το KIA. ![]() |
Άρα έχουμε και λέμε: Αύριο παίζουμε και μένουμε στην κορυφή και Σάββατο παίζουμε και μένουμε μόνοι στη κορυφή....Κάποιος να με επιβεβαιώσει παρακαλώ.... ![]() |
MVP της αναμέτρησης πιστεύω ήταν ο Θανάσης χθες.. έκανε τα πάντα.. μπράβο ρε Θάνο! ![]() Μάκη έβαλες κανα γκολ χθες ρε συ ή τζάμπα τα πήραμε τα παπούτσια; ![]() ![]() Λοιπόν... one down, one to go... ΚΥΡΙΑΚΗ 2/12 ΣΤΙΣ 21:00 - PSC vs KIA |
MVP της αναμέτρησης πιστεύω ήταν ο Θανάσης χθες.. έκανε τα πάντα.. μπράβο ρε Θάνο! ![]() Μάκη έβαλες κανα γκολ χθες ρε συ ή τζάμπα τα πήραμε τα παπούτσια; ![]() ![]() Λοιπόν... one down, one to go... ΚΥΡΙΑΚΗ 2/12 ΣΤΙΣ 21:00 - PSC vs KIA |
Η χρονιά μπήκε με το δεξί για την ομάδα μας...
10-2 το mg.... ![]() |
Ας μην είχες την σκούπα και θα σου έλεγα εγώ ![]() Συγχαρητήρια ωρέ ![]() |
MEMsound έγραψε: |
καταντήσατε βαρετοί.... ![]() ![]() ![]() ![]() μόνο νίκες? ![]() ![]() ![]() |
Πολύ... αέρα πήρες τώρα τελευταία ![]() |
Δεν είμαστε πολύ trendy με αυτές τις εμφανίσεις????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://s130.photobucket.com/albums/p262/Tomakos/?action=view¤t=1912_team_B.jpg |
ασχετο αλλα η ιδεα για τα χρωματα του ραλλυε μου αρεσε για το μελλον αν ξαναφτιάξετε εμφανισεις.... |
Το rallye δηλαδή είναι τσίρκο? ![]() |
Άμα η μούρη ήταν βαμένη κίτρινη, οι πόρτες κόκκινες και το υπόλοιπο μπλέ πως θα σου φαινότανε.....?!?!?!?!?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Η αποθέωση είναι ο crusader κουρεμένος... ![]() |
Καλά ρε δεν έχουμε συναντηθεί αφού έκοψα τη χαίτη;; |
Τσκ! |
ε... είδες τι χάνεις έτσι;; ![]() ![]() ![]() |
Η αποθέωση είναι ο crusader κουρεμένος... ![]() |
Γράψτε λίγο τα nick από την φετινή σύνθεση της ομάδας... ![]() |
p206Mike έγραψε: |
![]() |
crusader έγραψε: | ||
αυτή θα τη στείλω και στο MaxPower τώρα που θα μας κάνει αφιέρωμα... ![]() ![]() ![]() |
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa.....Ρε zooooooooo.......το μαγιό είναι όλα τα λεφτάαααααα |
sod έγραψε: |
Τιs αλλεs απο τα αποδυτηρια ενοουσα..... ![]() |
άριστες φωτογραφίες!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ερώτηση αυτός ο χορός πως λέγεται? http://www.imageshack.gr/view.php?file=ucqh92azomvvbrtn22wz.jpg ![]() ![]() ![]() ![]() |
άριστες φωτογραφίες!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ερώτηση αυτός ο χορός πως λέγεται? http://www.imageshack.gr/view.php?file=ucqh92azomvvbrtn22wz.jpg ![]() ![]() ![]() ![]() |
παιδιά ποιόν νικάμε το σ/κ? ![]() |
Έχω πάψει πλέον ν'ασχολουμαι ποιοι είναι οι αντίπαλοι κάθε φορά...ΟΛΟΙ ΧΑΝΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Το βρήκα...NISSAN λέει.... |
Baphomet έγραψε: | ||
α,οκ... ![]() ![]() |
γιατι κακιες καλε?
δεν το ευχαριστιοσαστε οταν παιζεται μαζι μας? |
Τράβα για πλύσιμο τώρα ![]() |
Μπράβο σε όλους μας...αν και ήμασταν μόλις 6 χωρίς καμμία αλλαγή και με βασικές απουσίες, τα καταφέραμε μιά χαρά. Sorry για τα άπειρα χαμένα γκολ (ειδικά 2-3 άχαστα...που έχασα) αλλά και μόνο που έβγαλα όλο το ματς χωρίς πρόβλημα με ευχαριστεί. Σύντομα θα έρθουν και τα γκολ πάλι ![]() Next?? |
Πετράν ρίξε κανα στατιστικό όταν βρεις χρόνο να δούμε πού βρισκόμαστε.. |
ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΥΑ... ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ!!! ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Τον μικρό pezomania θα τον περιλάβω το ΣΚ... |
Εδώ είμαι και σας καμαρώνω μούργοι... ![]() Τον μικρό pezomania θα τον περιλάβω το ΣΚ... |
Ερώτηση προς όλα τα μέλη :
Μήπως έχει κανείς το λογότυπο του club (αυτό που φαίνεται και στις φωτό στο επάνω μέρος του forum) σε πολύ μεγάλη ανάλυση κατά προτίμηση; Το χρειαζόμαστε για να μας φτιάξουν ένα διαφημιστικό μίνι πανό ας πούμε που θα κρεμαστεί στα γήπεδα που παίζουμε. Όποιος έχει οτιδήποτε σχετικό ας επικοινωνήσει μαζί μου το συντομότερο δυνατόν. Ευχαριστώ! |
μικρός πεζομάνια έγραψε: |
Εγώ εκτός από τα συγχαρητήρια στους συμπαίκτες εχω να πώ ότι ζούμε μεγάλες στιγμές στο πάγκο της ομάδας!!!
|
VIP - Δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου έγραψε: |
Όταν λες «ζούμε» τι ακριβώς εννοείς; Βάζεις και τον εαυτό σου μέσα σ' αυτούς που κάθονται στον πάγκο;
Εσύ τον πάγκο είπαμε, θα τον βλέπεις με το καλαμάκι του φραπέ ![]() ![]() ![]() Μεγάλη τρύπα έχει το καλαμάκι του φραπέ, κάτσε να βρω μια πιο μικρή ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kαι να λείπουν αυτά που ξέρεις. Όλο μου έρχεσε κοντά – κοντά... τσουπ να ξαπλάρεις... παγουρίνο και γαρύφαλο στ' αυτί. Σε λίγο θα μας πεις να μπω να παίξω εγώ!!!!!!!!!!!!!!! Τα έχουμε ισωπεδώσει όλα εδώ μέσα!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Μου φαίνεται πρέπει να έρθω εγώ κάποια στιγμή να σας δω...
Και βεβαίως να σας κράξω σαν τον παλιό καλό καιρό ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Μου φαίνεται πρέπει να έρθω εγώ κάποια στιγμή να σας δω...
Και βεβαίως να σας κράξω σαν τον παλιό καλό καιρό ![]() |
Τιιιιιιιιιιιιιιιιιι??????????
Ακυρώσατε το ματς για να πας να γίνεις πίτα στο βίλα- τουότα [με πορτ-παγκάζ]????????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Που να χτυπιέσαι κάτω, πάγκο δεν έχει. Μέσα να τρέχεις!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ποιός τον κάνει τον μισό? ![]() |
Χτενισμένους ή αχτένιστους? ![]() |
Σήμερα τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου κάναμε την πρώτη μας ήττα στο πρωτάθλημα από το Kia Club. Το σκορ δεν θυμάμαι, κάπου 8-7 ήταν. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο χαλαρώσαμε και φυσιολογικά ήρθε η ήττα. Το γεγονός ότι έλειπαν 4 βασικοί παίκτες μας ένας εκ των οποίων και ο τερματοφύλακας μας, μας στοίχησε αρκετά αλλά παρόλα αυτά σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων για ένα παιχνίδια αδιάφορο από όλες τις απόψεις.
Έτσι κατακτήσαμε την πρώτη θέση του ομίλου μας και περιμένουμε πλέον αντίπαλο στα playoffs... 4 αγώνες για την κούπα ![]() |
Ε ρε μεγαλεία!!!
Αν θυμάμαι καλά είναι το παιχνίδι που έπαιξε για λίγο και ο πρόεδρος, και μετά ήταν για μια βδομάδα στο κρεβάτι!!!! Χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Ronin έγραψε: |
Απίστευτο!!
Βλέπω το κασέ του Μάκη και του Νάσου να εκτινάσετε πλέον...!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Δεν έβαζε τίποτα porn καλύτερα... ![]() |
την εικόνα την πήρε πάντως ο δημοσιογράφος με τον πιο απλό τρόπο... πήγε google, πάτησε εικόνες, και έκανε search για mini soccer... η μόνη φώτο που αξίζει στην πρώτη σελίδα είναι αυτή που μπήκε στο άρθρο ![]() |
Καλά... ο Μάκης βγαίνει και στην 1η σελίδα του Google??????? Μεγάλες στιγμές λέμεεεεεε.... είδες ρε, ήρθες στην ομάδα και σε ανέδειξε!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
είδες ρε, ήρθες στην ομάδα και σε ανέδειξε!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
Μάλλον θες να πείς ότι ηρθα στην ομάδα και την ανέδειξα!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Οπότε παίδες στο επόμενο παιχνίδι φέρτε τις ψηφιακές για φωτογραφίες "en face"....ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΛΕΜΕΕΕΕ!!!!!!!!! |
ετοιμος για το playgirl ειναι.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ετοιμος για το playgirl ειναι.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
εχεις δικιο μάλλον δικια σου ειναι η φώτο αλλά θυμάσαι με ποια μηχανή την ειχες βγάλει? ![]() |
μικρός pezomania έγραψε: |
Πειράζει που είμαι μεγαλη φίρμα??ΟΧΙ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Χρηστάκη τα βλέπεις?!?!?!?!?!??! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ Πλακά πλάκα δεν γίνονται αυτά τα πράγματα!!!!!! |
Δηλαδή από δω και πέρα θα λές στα πιπίνια στο βίλα ντάτσουν, ότι είσαι αυτός στην κουνιστή φωτογραφία της μετρόραμα? |
http://crazypages.ru/uploads/posts/2008-05/1210074868_17.jpg ![]() ![]() |
Αχ αγάπη μου.......!!!!!!!!!!!! ![]() |
Έλα, φώναξες? ![]() |
Δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά το Σάββατο στις 16:00 παίζουμε προημιτελικό με το Corolla. ![]() |
...αυτό το Σάββατο; Δεν τον είχαμε αναβάλει τον αγώνα; |
νομίζω αν μη τι αλλο σας αξίζει η πρόκριση στον Τελικό... ![]() |
Ευχαριστούμε παίδες!!!
Άντε και φέτος είναι μεγάλη η κούπα... θα βολέψει μια χαρά για τα "Kamikaze" στο camping! ![]() ![]() ![]() |
Πάρτε τα στη μάπα by Tomakos κυρίες και κύριοι!
http://tour.freaksofcock.com/honey2.jpg ![]() |
ει υπολογιζετε χωρις τον ξενοδοχο ή μου φαινεται?
εμεις δεν εχουμε τελειωσει ακομα οποτε δεν ξερετε αν θα παιξετε μαζι μας ή με το mini και καλα να παιξεται με το mini εγω μαζι σας αλλα αν παιξετε μαζι μας? εδω σας θελω ![]() ![]() ![]() |
.....και γι' αυτό ρωτάμε κι εμείς τους υπεύθυνους... τι άλλαξε???
ξέρεις τι μου είπαν? Αυτό που μου είπαν είναι ότι κάποιος από το PUNTO έβαλε να πάρει τηλ. ο Ιωαννίδης (ο υφυπουργός αθλητισμού) τον Καρούλια (ιδιοκτήτη των γηπέδων) προκειμένου να παρακάμψουν τους κανονισμούς και να μην χάσουν το παιχνίδι, όπως έχει συμβεί ήδη... ![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: |
Κανονικά πρέπει να τα ακούσουν όλοι ένα χεράκι...και δεν αναφέρομαι μόνο στους ’’δήθεν’’υπευθύνους του γηπέδου,αλλά και στον ίδιο τον Καρούλια.........
Κρίμα γιατί δεν τιμάνε τα παντελόνια που φοράνε....... |
Τα ποια??????Παντελόνια???????Δεν νομίζω!!!!!!!!!!
|
Νροπή τους και μόνο αυτό.......γιατί τα υπόλοιπα δεν μου επιτρέπετε να τα γράψω....... ![]() |
Τέτοιο ερασιτεχνισμό και καραγκιοζιλικια δεν έχω ξανασυναντήσει πότε στη ζωή μου!!!!Μιλάμε για την απόλυτη ανοργανωσιά!!!!!!!!!Οι κύριοι αυτοί μάλλον κάνουν ένα πρωτάθλημα για τους φίλους τους και όχι για όλους!!
Μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους ότι εδω και τέσσερα χρόνια ειμαστε συνέχεια τελικό και τους τελευταιους τρεις είμαστε στους δύο εμεις οι νικητές!Πειράζει τόσο που φτάσαμε και στον τέταρτο???Καλό θα ήταν να βρούν τρόπους να τους κάνουν καλύτερους και να τους μάθουν να παίζουν με βάση τους κανονισμούς εφ'όσον βέβαια ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΙΩΡΓΑΝΩΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!!!! Αμα δεν μας γουστάρουν να μας το πουν να ξερουμε και μεις τι θα κανουμε!Δεν παίζουμε μόνο για τη πάρτυ μας αλλά εκπροσωπούμε και ενα σύλλογο τον οποίο θέλουμε να τον έχουμε ψηλά!! Κύριοι περαστικά σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
Με λένε Σταύρο και εκπροσωπώ την Super Aguri PSCLUB Team.
Γιώργο, κατεβείτε να τον χάσετε και κανονικά, να μην παραπονιέστε ότι τον χάσατε μόνο στα χαρτιά ![]() |
silverpunto έγραψε: |
Το πιο λογικο αποτελεσμα ειναι να χασουμε,σας εχω δει να παιζεται. |
Ας μην ξεχναμε οτι το εχετε κατακτησει 2 φορες |
αν δεν κανω λαθος και ας μην ξεχναμε ακομα οτι ειμαι out saider για αυτο και μονο πιστευω οτι το πιο λογικο ειναι να χασουμε. |
Ειληκρινα με ενοχλει το οτι γινεσαι ειρωνικος αλλα εισαι στο σπιτι σου και μπορεις να το κανεις. |
Θα ηθελα να συνεχιστει αυτη η κουβεντα σε ηρεμους τοννους και χωρις τσακωμους.
Αν θελεις φυσικα. |
Τι πράματα είναι αυτά που βλέπω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ… .αυτοί είναι χειρότεροι και από την παργγα της super liga … Απευθύνομε στους κυρίους που έχουν το γήπεδο… Αν έχετε το θεό σας !!!!!!!! κάνατε συγκέντρωση όλα τα club, αποφασίσατε –εκδικάσατε μια υπόθεση που κακός έγινε..και όλα αυτά …ΕΡΗΜΗΝ ΜΑΣ …που αν έπρεπε να ήταν κάποιος οπωσδήποτε παρών έπρεπε να ήμασταν εμείς… δεν μπορέσαμε να παραβρεθούμε…? Ούτε κατά διάνυα δεν έπρεπε να ξεκινήσει αυτί η συγκέντρωση ..αφορά αποκλειστικά εμάς κατά πρώτο λόγο και κατά δεύτερο τα punto .Δηλαδή για να καταλάβω..αποφασίζουμε και διατάζουμε έτσι? Ξέρετε ότι με αυτό που κάνατε προσβάλετε όχι μόνο εμάς τους παίκτες αλλά όλο το σύλλογο του ps club?δεν καταλαβαίνετε ότι προσβάλλετε τι νοημοσύνη μας? Αποφασίζετε από την αρχή του πρωταθλήματος να μην γίνουν αναβολές στα play off….και μετά το αναιρείτε…. ξαφνικά? μας περνάτε για βλάκες οι για ηλίθιους? ήμασταν τυπικοί όσο δεν "πάει άλλο" και αντί να το σεβαστείτε αυτό μας κάνατε τέτοιο πόλεμο? Και τελικά..αφού είναι έτσι… και παραποιήσατε εσείς!!!!!!!!!!οι ίδιοι τούς κανόνες και δεχτήκατε αναβολή …τότε έχουμε κάθε δικαίωμα να κάνουμε αναβολή εμείς.. Και ας τελειώσει το πρωτάθλημα τον Αύγουστο… θα σας αρέσει πιστεύω.. Και όλα αυτά δηλαδή …επειδή ήμασταν σωστοί? Τι να πω..λυπάμαι για όλα αυτά και καλό είναι να το κλείσετε το πρωτάθλημα και να μην ξαναγίνει…. αν δε μπορείτε …συγγνώμη που σας το λέω αλλάξτε δουλειά …δεν κάνατε για αυτό.. |
Φίλε μου Γιώργο καταρχήν δεν έχουμε τίποτα μαζί σας!
Το πρόβλημα υπάρχει στη διοργανώτρια αρχή που αποφασίζει όποτε και όπως της γουστάρει!!!!Πρώτη φορά βλέπω τους κανονισμούς να τους φτιάχνει ο χορηγός και όχι το γήπεδο!!!!!!Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Steve έγραψε: | ||||||||||
Τότε τί το ψάχνεις?
Τρεις (3) φορές
Ε άντε ντε!
Αν είμαι εγώ ειρωνικός, τότε ήταν ειρωνική και η Super Aguri στην F1. Όσο για το σπίτι μου, δεν έχω πρόβλημα, αν θέλεις έρχομαι και σπίτι σου, και στο forum σου, και στην Ομόνοια με μαχαίρια και Πακιστανούς. Όπου σε βολεύει εσένα καλύτερα ![]()
Για την ώρα είναι σε ηρεμότατους τόνους ![]() |
silverpunto έγραψε: | ||
Γερασιμε μαζι σου μπορω να μιλησω διαβαζεσαι πιο συζητισιμος(και δεν εισαι ειρωνικος). Εαν εχετε κατι με εμας ή αν σας ενοχλησε κατι απο εμας μπορουμε να το συζητισουμε. Σημερα ειχα μια κουβεντα με τον Σπυρο (crussader) στο τηλεφωνο και του επανελαβα οτι θελουμε να γινει ο αγωνας και ας χασουμε. ΔΕΝ θελω τιποτα στα χαρτια. |
Γερασιμε η NU-MIX αν δεν κανω λαθος φυσικα ειναι ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ και εχει φερει μαζι της χορηγους οπως ειναι η Amstel και το Powerade. |
Εγώ τα ξέρω διαφορετικά τα πράγματα!! Και επίσης συγκέντρωση μπορείς να κανεις αν θες με τους αρχηγούς των ομάδων!!Αλλά δε μπορείς να παίρνεις αποφάσεις ερήμην κάποιον που τους αφορά άμμεσα το θέμα!!!Αυτό έπρεπε να τους το διευκρίνίσετε όλοι που ήσασταν εκεί!Για τον Α ή Β λόγο δε μπορέσαμε να είμαστε εκεί!!Θα έπρεπε να το σεβαστούν οι υπεύθυνοι και να παρθούν οι όποιες αποφάσεις και με τη παρουσία μας!! |
Ρε συ Γιώργο τι είναι αυτό που μου λές...
Θα πρέπει δηλαδή να απολογηθεί ή ο Ανριανός ή ο Σπύρος γιατί δε σήκωναν τι κινητό τους?????Δε γίνονται αυτά! |
Δεν εχεις και αδικο Γερασιμε. Μπορω εαν θελετε να προτεινω εγω ο ιδιος να ξαναγινει η συνελευση και να μαζευτουμε ολοι. Ειληκρινα σου μιλαω δεν εχω καμια διαθεση για τσακωμους. Μπαλα να παιξουμε θελουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ. |
Ρε σι Γιώργο συγγνώμη κιόλας..μού φαίνετε ότι κοροϊδευόμαστε…..
Δηλαδή όταν παίξαμε τον προημιτελικό που ζητήσαμε αναβολή …και δεν έγινε δεκτή …δεν μπορούσαμε να χάσουμε που δεν κατεβήκαμε πλήρης? Δεν είναι σοβαρός λόγος αυτός να ζητάμε να πάμε στον τελικό? και μέσα σε 2 εβδομάδες ξαφνικά άλλαξαν όλα..πάλι ώμος κατά τύχη εναντίον μας.. Ρώτησε και για την ιστορία για να μαθαίνεις, τον Διονύση ότι με αυτά και με αυτά έχουμε χάση ένα κύπελλο …..μας πήγαιναν μέρα παράμερα από τελικό σε τελικό..ε στο τέλος δεν αντέξαμε… Άμα θες πραγματικά να είσαι σωστός σεβάσου την ιστορία μας και και ξεκίνα προετοιμασία για τιν επόμενη σεζόν… |
Α και κάτι τελευταίο …μια και είπες και εσύ ο ίδιος….: Καταλαβαινω οτι εσυ αδικηθικες αλλα εγω ρε συ Νασσο δεν εχω καμια ευθηνη σε αυτο… Και αναγνωρίζεις τι έχει γίνει σε βαρος μας δε μένη παρά να πιάσουμε τους υπευθύνους και να μας …δικαιώσουν..αυτά |
ο Διονυσης μου ειπε οτι το Psclub εχει δικιο που φωναζει για την αναβολη που δεν του δωσανε ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ, ζητησε την αναβολη απο το COPA RENTI, την αναβολη επρεπε να την ζητησει απο την διοργανωτρια αρχη (στην προκειμενη περιπτωση απο την NU-MIX και οχι απο το COPA RENTI) όπως ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΕς ΟΙ ΑΛΛΕΣ ομαδες ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΑΝΑΒΟΛΗ στα Play Off. |
Την Πεμτη αλλα και την Παρασκευη προσπαθησαν και το COPA RENTI και η NU-MIX και ο υπευθηνος του Ignis (το IGNIS ειναι συνδιοργανωτης) να επικοινωνησουν με τον υπευθηνο της ομαδας του Psclub αλλα δεν καταφεραν να τον βρουν,εγιναν αρκετα τηλεφωνα αλλα δεν μπορουσε προφανως ο Ανδρονικος να απαντησει. |
έλεγα να μην πάρω μέρος στο καρναβάλι αλλά πρέπει να βάλω στη θέση τους 2 πράγματα επειδή μόνο εγώ ίσως τα ξέρω :
ΨΕΜΑ : Ο Αδριανός μίλησε με το γήπεδο και εγώ με τον Διονύση για την αναβολή. Η απάντηση ήταν αρνητική και από τους 2.
2 ΦΟΡΕΣ ΨΕΜΑ : Τον Διονύση τον κάλεσα εγώ την Πέμπτη το βράδυ, του ειπα την απόφαση μας και μου είπε πολύ ωραία κερδίζετε τον αγώνα στα χαρτιά και περνάτε τελικό. Ο Γιώργος με πήρε τηλ την Παρασκευή το πρωί με ρώτησε αν άλλαξα γνώμη, του είπα όχι και μου απάντησε επίσης πολύ ωραία κερδίζετε τον αγώνα στα χαρτιά και περνάτε τελικό. Το Σάββατο το πρωί με πήρε ο Νίκος από το γήπεδο και μου είπε πως έχουμε κερδίσει τον αγώνα στα χαρτιά και αν θέλουμε να μην κατέβουμε τζάμπα. Φυσικά εμείς είμασταν τυπικοί όπως πάντα και κατεβήκαμε, δεν ήρθατε, φύγαμε. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΑ "BY THE BOOK" ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ? Αν φοράς παντελόνια όπως μου είπες στο τηλέφωνο το πρωί, τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. ![]() Ευχαριστώ |
Επειδή μόνοι μας και από δω μέσα δε θα βγάλουμε άκρη καλό θα ήταν να κανονιστεί μία συνάντηση και να τελείωνει το ζήτημα!!!
Έχουμε και μια αγία άννα να σκεφτούμε...ε |
Αγαπητε Γερασιμε και Νασο,σας ενημερωνω οτι θα πραγματοποιηθει συναντηση το Σαββατο μεταξυ του Σπυρου,εμενα και των διοργανωτων. Και ολα αυτα για να τελειωσει η παρεξηγιση. Το παρον ποστ ειναι ενημερωτικο. Καλημερα παιδια. |
εχω διαβασει ολο το ιστορικο της συζητησης κι εχω νω πω το εξης σαν μελος του psclub Ηρω και φιλη σας αλλα και σαν εκπροσωπος του Nissan Owners Club στο forum σας:
Οσο αναφορα την ψηφοφορια που αναφερεται ποιο πανω θελω νας πω οτι και εμεις σαν club προσκληθηκαμε σε αυτη αλλα δεν παρευρεθηκαμε. Δεν ειναι σωστο να παρθει μια αποφαση εφοσον δεν ηταν παροντα ολα τα clubs που συμμετειχαν στο πρωταθλημα. Ακομα και αν ειχαμε συμμετεχει η θεση μας θα ηταν υπερ σας γιατι το θεωρουμε τελειως αδικο να δινονται ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ αναβολες αγωνων.Οντως δεν ειναι σωστο ενας ημιτελικος να κρινεται στα χαρτια, αλλα εφοσον μονη της η διοργανωτρια αρχη το εχει αναφερει σαν ορο , την απαγορευση αναβολων στα play off , στην εναρξη του πρωταθληματος εστω και προφορικα, πρεπει να τηρηθει.Ακομα κι ετσι να μην ηταν απο την στιγμη που εχετε ζητησει αναβολη εγκαιρως για οποιονδηποτε λογο (αυτο δεν αφορα κανεναν) απεναντι στο corolla και δεν σας δινεται διατηρητε το δικαιωμα να αρνηθειτε κι εσεις με την σειρα σας την οποιαδηποτε αναβολη σας ζητηθει σχετικα παντα με τους αγωνες και την ομαδα σας. Ολοι ξερουμε οτι η ομαδα σας ειναι παρα πολυ δυνατη και δυσκολα κατι θα την κουνησει απο την κορυφη.Ειναι καθαρα στο χερι σας αν θα γινει ο αγωνας ή οχι μεθαυριο που απ' οτι διαβασα παραπανω κανονιστηκε να συναντηθουν οι δυο αρχηγοι. Εμεις σαν club αυτη την στιγμη θεωρουμε το psclub την απο τις δυο ομαδες που θα διεκδικησει και φετος τον τιτλο. Οσο για το τελευταιο οφειλω να ομολογησω οτι γινεται αξια. |
Ηρώ, Σάββατο στις 7 παίζετε εσείς; |
micra_iro έγραψε: | ||
οχι τελικα το παιχνιδι μετατεθηκε για το Σαββατο στις 7 |
Κι εγώ τι έγραψα ρε χαζό? ![]() ![]() |
Επειδή άκουσα κάτι για αποκλεισμό επειδή μπήκαμε μέσα εδω και γράψαμε την άποψη μας..
Να πω κάτι πολύ απλό… αφού αυτοί που έχουν το γήπεδο και κανονίζουν τις ώρες και τα λοιπά …γιατί όταν πήγαμε το Σάββατο το μεσημέρι για τον αγώνα με τα πουντο …ο ίδιος ο υπάλληλος τους που ήταν μέσα στο γραφείο μας είπε : παιδιά αν θέλετε μπορείτε να φύγετε..δεν θα κατέβουν τα πουντο , θα πάρετε το ματς στα χαρτιά …δηλαδή αυτός από που το είπε αυτό , από το μυαλό του το έβγαλε? Άρα ως το Σάββατο το απόγευμα είμαστε οοοοοοοολοι λογικοί… Ξαφνικά από εβδομάδα και μετά οοοοοολα ανατράπηκαν ….ας μου δόση κάποιος από τους υπεύθυνους μια εξήγηση …. |
Σιγά μην δώσουν εξήγηση Νάσο...Τι εξηγήσεις να δώσουν οι άνθρωποι...για τα ανεξήγητα; |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Εγω θελω να κανω μια ερωτηση.
Αν υποθεσουμε οτι ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ τελειωνει το θεμα και λεμε να γινει ο αγωνας. Υπαρχει η πιθανοτητα να γινει αυτο το σ/κ 24-25 του μηνα????? ΕΙΠΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ. |
όχι |
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!!
Ο υπουργός εθνικής άμυνας των ΗΠΑ ανέθεσε στη CIA σε συνεργασία με τη NASA τη διευρεύνηση ανεξήγητων φαινομένων στην Αθήνα,που ίσως να εμπλέκονται εξωγήινοι......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Το νού σας!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Εμ, κάτι ξέρω εγώ που τα γράφω ![]() |
Σταυρο μιας και εισαι μελος της ομαδας,σε περιμενω αυριο απο κοντα να τα πουμε και να γνωριστουμε. |
Βρεθηκαμε σημερα με τα παιδια και συμφωνησαμε να γινει.
Θα κανονισουμε μεσα στις επομενες μερες με το Σπυρο Ηρω. σ.σ. σε ειδαμε στον παγκο.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ένα έχω να πώ είμαι μεγάλο Α****Ι!!!!!
Αυτος που το είπε να έρθει να μου το πεί εμένα και όχι να πηγαίνει πούστικα και πίσω απο την πλάτη μου...... Και κατι άλλο, αν ακόμα δεν έμαθε τι σημαίνει μπάλα του κάνω δώρο μαθήματα και αυτη την φορα θα του φερθω ποιο στοργικά οχι όπως στα παιχνίδια που οτι γινόταν δεν είχε ουτε σάλιο.......Τα παντελόνια δεν τα φοράμαι για το κρύο....... Συγνώμη για το ύφος παιδιά........... |
Ο συγκεριμένος δεν θα μάθει ποτέ γιατι απλά είναι Β Λ Α Κ Α Σ!!!!!!και γουστάρω πολυ που θα δω την φάτσα του στον ημιτελικό εκει που του αξίζει να είναι ......................ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!!!!!! |
....είναι τρομερό.....έκαναν αγιασμό για να μην περάσουμε τελικό........ ![]() ![]() ![]() ![]() Απίστευτοι αυτοί/αυτός που το έκαναν/έκανε............... ![]() ![]() |
Εμαθαν για τον ΜΑΓΟ που μας φτιάχνει τον μαγικο ζωμό και παίζουμε τετοια μπάλα (το ονομα δεν το γράφω για ευνοητους λόγους) μπορεί να τον πλησιασουν και μετα δεν θα μπορουμε να τους νικήσουμε ξανά!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ο Μάγος μήπως είναι ο CRYSADERIX ή ο ADYIX;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ένα έχω να πω εγώ πάντως ….ο Ζ …..επέστρεψε.. |
Παιδια χαιρομαι που λυθηκαν το οποια προβληματα υπηρχαν.
Ευχομαι να εχουμε ενα ομορφο παιχνιδι και να το απολαυσουμε ολοι μας. Καλη επιτυχια σε ολους. Τα λεμε στο γηπεδο. |
Kαλη επιτυχία και σε εσάς.....Στο είπαμε απο την αρχή είμαστε ομάδα με καλή διάθεση...... ![]()
|
gerry έγραψε: |
Είμαστε ΟΜΑΔΑ με α****δια και δεν λέμε πολλά έξω από το γήπεδο!Εμείς θα μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο! |
με χαρα μου σας ενημερωνω οτι κερδισαμε το πρωταθλημα εναντι στο punto club. Υπερισχυσαμε απο την αρχη του αγωνα και τελικα καταφερα και πηραμε την νικη . Το σκορ 6-3, οπως θα καταλαβατε μας ζορισανε λιγο, πεσανε πολλες καρτες και σε αυτους αλλα και σε εμας αλλα τελιακ δικαιοθηκαν οι προσπαθειες μας και η κουπα ειναι δικια μας για φετος |
με χαρα μου σας ενημερωνω οτι κερδισαμε το πρωταθλημα εναντι στο punto club. Υπερισχυσαμε απο την αρχη του αγωνα και τελικα καταφερα και πηραμε την νικη . Το σκορ 6-3, οπως θα καταλαβατε μας ζορισανε λιγο, πεσανε πολλες καρτες και σε αυτους αλλα και σε εμας αλλα τελιακ δικαιοθηκαν οι προσπαθειες μας και η κουπα ειναι δικια μας για φετος |