PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 207 GT-Περιεργος θορυβος απο τον κινητηρα ή ιδεα μου.

lionking(t) - Τετ 03 Οκτ 2007, 01:27:43
Θέμα δημοσίευσης: 207 GT-Περιεργος θορυβος απο τον κινητηρα ή ιδεα μου.
Για να μου φυγει και η απορια δηλαδη.
Οταν το αυτοκινητο δουλευει για δεκα λεπτα και μετα,δεν εχω σωστη αποκριση στο γκαζι,δηλαδη,το αυτοκινητο μεχρι τι 2,300 κανει σαν να μην δουλευει η τουρμπινα καθολου και μετα αρπαζει κατευθειαν.Σαν να μπουκονει,κατα την διαρκεια του μπουκοματος,ακουω και εναν πολυ μυστηριο ηχο,σαν κρρρρρρρρρ και μετα αρπαζει.
Κοντευει να σπασει το κεφαλι μου.

Help plz.
Angry_Punisher - Σαβ 27 Οκτ 2007, 11:28:10
Θέμα δημοσίευσης:
Hi man,sorry re man αλλα δεν εχω διαπιστωση κατι τετοιο στο δικο μου,ενα αλλο πραγμα ακουω που και που ομως,οταν αναβω το αυτοκινητο και μετα απο 1 λεπτο ακουγεται ενα τικ τικ τικ παρα πανω απο οτι κανει.Τι να πω δεν ξερω,το μονο που μπωρο να πω ειναι,υπομονη και αμα μας βγαλει κανενα προβλημα,ξερεις..Εγγυηση και αντε γεια..
dimkeras - Σαβ 27 Οκτ 2007, 12:32:45
Θέμα δημοσίευσης:
Ανέστη, τώρα είδα το πόστ. Έχεις ακόμη αυτό το πρόβλημα ή το έφτιαξες?
dimkeras - Σαβ 27 Οκτ 2007, 12:42:32
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Παιδια το ιδιο ακριβως φαινομενο το ειχα και εγω,αλλα απο οτι καταλαβα εφταιγε η βενζινη,γιατι με το που αλλαξα βενζιναδικο το αυτοκινητο επανηλθε στα φυσιολογικο του τουρμπισμα,απο οτι καταλαβα το αυτοκινητο μας ειναι πολυ ευαισθητο με τις βενζινες.

Δεν το έχεις, με κάλυψες! Laughing
madscientist - Τρι 05 Αύγ 2008, 16:01:18
Θέμα δημοσίευσης:
logika denprepei na sou krataei poli giati to kanei otan einai kryo etsi?????/ato ligo n zeztenei kai mn to zorizeis otan eina kryo ok\

Θα σε παρακαλέσω να γράφεις μόνο με ελληνικά
MOD Team / MEMsound

lionking(t) - Τετ 06 Αύγ 2008, 02:20:29
Θέμα δημοσίευσης:
Γιαννη,το αυτοκινητο δουλευει σωστα τωρα,αφου μου εκαψε τον πολλαπλασιαστη και το μπουζι,το εκανα update,ολα δουλευουν ρολοι.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες