Μετάδοση - ΜΠΛΟΚΕ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ astamat54 - Σαβ 29 Σεπ 2007, 23:33:23 Θέμα δημοσίευσης: ΜΠΛΟΚΕ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ
Γεια σας
Ειμαι ενα καινούργιο μελος του κλαμπ.Εχω στην κατοχή μου 2 Peugeot 205 Rallye 1,3.Εδώ και 2 μήνες εχω βάλει μπλοκε στο ενα και εχει γίνει αλλο αυτοκίνητο.Πριν να το αγοράσω δεν μπορούσα να πιστεψω σε αυτην την αλλαγή.Το μπλοκέ ειναι αμερικάνικο και λέγεται PHANTOM GRIP.Είναι φυγοκεντρικό με ελατήρια και με το πάτημα του γκαζιού δουλεύει.Δεν κουράζει το αυτοκίνητο οσο κινείται νορμάλ και είναι πολυ πιο γτηνό απο τα αλλα και νομιζω κανει την ιδια δουλειά.Το αγόρασα 450Ε+τοποθέτηση.
edited by MEMsound
Αν σας ενδιαφέρει να διαφυμιστείτε να επικοινωνήσετε με τους Υπευθπυνους του PSClubdrdino - Κυρ 30 Σεπ 2007, 00:30:11 Θέμα δημοσίευσης:
Έχεις email με το domain του site ε; SnakeMJK - Κυρ 30 Σεπ 2007, 04:18:14 Θέμα δημοσίευσης:
Κοίτα να δεις σύμπτωση Road_Runner - Κυρ 30 Σεπ 2007, 06:17:43 Θέμα δημοσίευσης:
Καθαρη τυχη... MEMsound - Κυρ 30 Σεπ 2007, 09:37:39 Θέμα δημοσίευσης: ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΥΛΕΣ ΔΙΑΦΥΜΙΣΕΙΣ
Απαγορεύεταιτο spamming (πολλαπλά μυνήματα χωρίς συγκεκριμένο σκοπό), καθώς και η διαφήμιση εμπορικών προϊόντων ή υπηρεσιών κάθε είδους με σκοπό το έμμεσο ή άμεσο κέρδος, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των Διαχειριστών του Forum.