mat έγραψε: |
Σχετικά με το 1.4 16V 90 HP. Μέχρι πότε κυκλοφόρησε γιατί δεν το βλέπω αυτή τη στιγμή στο site της Peugeot. Επίσης τα 90HP φτάνουν για ταξίδι ή χρειάζεται καλύτερα το 1.6 (πηγαίνοντας νορμάλ με το όριο ταχυτήτας και όχι με 150km/h!); |
teoman έγραψε: |
Αν μπεις στο site του autotriri έχει συγκριτικό βλαβών σε αρκετά μικρά τόσο στα ηλεκτρικά όσο και στον κινητήρα/μετάδοση.Και στις 2 κατηγορίες το 206 είναι λίγο κάτω από τα πιο "ζημιάρικα". |
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Μάλλον στο 1.4 16V θα καταλήξω...
Φυσικά αγοράζοντας μεταχειρισμένο όλοι το πηγαίνουν στο "δικό" τους μηχανικό. Στην Αθήνα δεν γνωρίζω κανέναν, οπότε έχετε να μου προτείνετε κάποιο συνεργείο ή να πάω σε οποιοδήποτε αντιπροσωπεία της Peugeot; Επίσης πόσο θα κοστίσει ένας τέτοιος έλεγχος περίπου, έτσι για να ξέρουμε! |
Ευχαριστώ και πάλι.
Από την άλλη σκεφτόμουν για το 1.6 γιατί με το 1.4 φοβάμαι ότι θα σπαταλήσω χρήματα για βελτιώσεις κτλ. και η διαφορά τους είναι πολύ μικρή στην τιμή. Μοντέλο 2004 γύρω στα 8500-9500 βρίσκω! ΥΓ: Αυτή η έρευνα του autotriti είναι τελείως μούφα για πολλούς λόγους... |
Ευχαριστώ και πάλι.
Από την άλλη σκεφτόμουν για το 1.6 γιατί με το 1.4 φοβάμαι ότι θα σπαταλήσω χρήματα για βελτιώσεις κτλ. και η διαφορά τους είναι πολύ μικρή στην τιμή. Μοντέλο 2004 γύρω στα 8500-9500 βρίσκω! ΥΓ: Αυτή η έρευνα του autotriti είναι τελείως μούφα για πολλούς λόγους... |
nbullet έγραψε: |
Ψάχνω μεταχειρισμένο 206 1.6 16V! Μπορεί κάποιος να μου πει ποιες είναι οι διαφορές που έχουν το XS και το Gti??? Απ’ ότι έχω καταλάβει μέχρι τώρα οι διαφορές βρίσκονται μόσο στον εξοπλησμό.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Trip computer έχουνε και τα δύο!
Οι διαφορές τους είναι: Ζάντες αλουμινίου 15", δερμάτινα καθίσματα με alcantara στο κέντρο τους, αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων, αλουμινένια τάπα βενζίνης και διαφορετικό λεβιέ ταχυτήτων. |
drdino έγραψε: |
Tα τελευταία 206 1,6 GTi ερχονταν με 6. |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Trip computer έχουνε και τα δύο!
|
Ronin έγραψε: | ||
Το δικό μου το παλιό δεν είχε ρε... ![]() ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||||
Αααα κατάλαβα γι'αυτό το το ξαπόστειλες... ![]() ![]() |
volvos έγραψε: |
λογω του δικου μου... |