Lef205 έγραψε: |
Διβασα το πρωι το τοπικ και εχω να θεσω τους προβληματισμους μου.
Με το τραινο θα τα παμε απο σταση ή απο ρολλαριστες? Για να απαντηθει αυτο το ερωτημα πρεπει να μαθουμε τα specs του αντιπαλου γιατι αμα το τρενο ειναι τουρμπακι και τα παμε απο ρολλαριστες κλαφτα, οποτε προτεινω και στη μια και στην αλλη περιπτωση να τα παμε απο σταση.Επισης το τραινο θα ειναι μονοκαβαλο δλδ μονο ο μηχανοδηγος ή "πολυκαβαλο?" , επισης μπορουμε να προσαρμοσουμε box στο τραινο και στο αυτοκινητο και να συγκρινουμε αποτελέσματα. |
volvos έγραψε: |
λοιπον... ο μανθος ειναι η ξανθια απο το φιφθ γκιαρ (φτιαχνει συνεχεια τα μαλλια του)... |
volvos έγραψε: |
λοιπον
μει ειναι ο παπακις που δε τρεχει και δε συγκινειται απο χαρντκορ αμαξια κλαρκσον δυστυχως ειναι ο λευτερης καθως ειναι το ιδιο χημειο ριτσαρντ ειναι ο αρης... χωρις σχολια. μονο υψος να του κοψουμε! εγω ειμαι ο ξανθος απο το φιφθ γκιαρ (σοφιστικε στυλ) ο μανθος ειναι η ξανθια απο το φιφθ γκιαρ (φτιαχνει συνεχεια τα μαλλια του) ο νικος ειναι ο φωτεινελης απο το πανω απο τα ορια (ασχετο...) τσαλδαρης ειναι ο σταυρος (μιλανε με το ιδιο υφος) αυτααααααααααααααααα |