PoiSoN® έγραψε: |
ου.........ΣΤΑΝΤΑΡ!!!!!!!!
Φαντάζεστε να έχετε κοπανήσει σε μια τρελή λακκούβα τον τρόπο που θα παίρνατε μετά τηλέφωνο….εγώ τουλάχιστον θα τις άρχιζα τα καντήλια αντί για καλημέρα!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alemao_rallye έγραψε: |
Τετραψήφιο αριθμό για αναφορά κακοτεχνιών στους δρόμους καθιερώνει το ΥΠΕΧΩΔΕ
|
Svstouk έγραψε: | ||
Πιστεύεις φίλε μου ότι θα το απαντάνε; ![]() Με φαντάζομαι να τους παίρνω τηλέφωνο, να ακούω ότι η γραμμή μου είναι σε γραμμή προτεραιότητας, παρακαλώ να περιμένω, και όντως να περιμένω μέχρι του Αγίου... ![]() |
teoman έγραψε: |
Μήπως έχουν βάλει τηλεφωνητή?
"Παρακαλώ,αφηστέ οδό και αριθμό που είδατε την κακοτεχνία και θα στείλουμε συνεργείο....." ![]() Λέτε να είναι ροζ τηλεφώνο και να μας συνδέουν με τίποτα Σιγκαπούρη (ή στην καλύτερη με Κάϊρο ![]() |
1.1 i love you έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||
![]() |
shark_zak έγραψε: | ||
![]() |
konstantinos έγραψε: | ||||
Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο... στα Μελίσσια έχουν πιάσει δουλειά. |
1.1 i love you έγραψε: | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
George έγραψε: |
Αυτα τα μαυρα χαλια δεν ειναι μονο στην αθηνα και θεσ/νικη αλλα και στην Πατρα ακομα χειροτερα ![]() ![]() Επρεπε η μαμα PEUGEOT να εχει προβλεψει 206 ελληνικης εκδοσης με τρακτερωτα λαστιχα και ειδικες αναρτησεις για χωμα (βλεπε λακουβα) ![]() Να λεμε και καμια βλακεια γιατι τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα και η κατασταση στους δρομους απεριγραπτη ![]() ![]() ![]() |
chatasos έγραψε: |
Όσο για τους δήμους με τις λιγότερες λακκούβες, αυτοί είναι του Αμαρουσίου με 305 ..... |
chatasos έγραψε: |
Τώρα να απαντήσω και εγώ για τη Μεταμόρφωση?
Τουλάχιστον 300 λακούβες συναντάω εγώ στην διαδρομή για το σπίτι μου ![]() ![]() ![]() |
teoman έγραψε: | ||
Τί παραπονιέστε?Γι' αυτό λέγεται 1521: περιμένουν να φτάσουν τις 1521 λακούβες σε κάθε δήμο για να ενεργοποιηθούν και να κλείσουν καμία... ![]() |