Παράθεση: |
Επίσης παρατηρώ πως πολλές φορές αν πάω να μαρσάρω (πάντα χωρίς ταχύτητα στο κιβώτιο) το αμάξι δεν ανεβάζει στροφές και φαίνεται να μπουκώνει ενώ αν επιμείνω λίγο με το γκάζι πάντα ξεμπουκώνει και ανεβάζει κανονικά στροφές!! |
StorM_GmA έγραψε: |
αυτό το έχω πάθει κι εγώ 2-3 φορές σε ανύποπτες στιγμές αλλά δεν έχω πάει να μου το κοιτάξουν...μου δίνει την αίσθηση οτι το αμάξι, όσο και να πατάω γκάζι, αυτό θα κάνει το δικό του! και μουγκρίζει λες και παω να ξεκινήσω το αμάξι με full κλιματισμό και ελάχιστο γκάζι... η μόνη διαφορά είναι οτι εμένα αυτό μου το κάνει κανονικά με ταχύτητα και εν κινήσει... |
Giannis307 έγραψε: |
Aποτι βλεπω στην υπογραφη σου εχεις σκουπα....Παιζει να εχει βρωμησει η χαλασει ο map sensor και να στα κανει αυτα....Τωρα αμα δεν ειναι αυτο μπορει να εινα το εξαρτηματακι (δεν θυμαμαι πως το λενε ![]() ![]() που κραταει το ρελαντι...οπως και να εχει πιστευω οτι το πλου με 50 ευρω θα εισαι οκ! |
SnakeMJK έγραψε: |
Αν χαλάσει ο map sensor τότε απλά δεν πάει βήμα. Εγώ ψηφίζω πολλαπλασιαστή. Κλασσικό πρόβλημα στα 206... |
sod έγραψε: |
Δημο ειχα κι εγο ενα τετοιο προβλημα....βγαλε τον map sensor και ριχτου καθαριστικο επαφων!!Μετα δεν μου ξανακανε τιποτα,ηταν μεσα στη μαυριλα ,αs ηταν καλα ο μαστρο- fynos που ηξερε!!!! |
....Εγώ ψηφίζω πολλαπλασιαστή.... |
Lion80 έγραψε: |
Βενζίνη βάζω πάντα 100 οκτανίων. |
Lion80 έγραψε: | ||
Έλα ρε Bill..δυστυχώς σήμερα δεν πρόλαβα να πάω στην Peugeot..αύριο θα πάω!!Μακάρι να είναι κάτι τόσο απλό!!Μπορώ και μόνος να βγάλω τον map sensor και να τον καθαρίσω δηλαδή?? |
sod έγραψε: | ||||
Ναι δημο βγαινει πολυ ευκολα,αλλα εγω δεν ηξερα και τον καθαρισε ο fynos!!Μια βιδουλα ειναι.... |
stamatis_vts έγραψε: | ||
γεια... πληρωνεις βενζινη 100 οκτανιων... τι σου βαζουνε δεν ξερεις. ουτε εσυ ουτε κανενας μας. σωστα??? ελπιζω να μην ανοιξα μεγαλο θεμα... ![]() ![]() ![]() |
Όπως έγραψα και πιο πάνω, μου το έκανε όταν είχα πρωτοαγοράσει το αυτοκίνητο. Και άλλαξα τότε τον πολλαπλασιαστή εντός εγγύησης και δεν το ξανάκανε ποτέ. Παλαιότερα όλοι εδώ μέσα είχαμε αλλάξει πολλαπλασιαστή εντός εγγύσης (και διακόπτη φλας ![]() |
Γι' αυτό κι εγώ σκέφτομαι να το πάω στον Αργύρη (touristas) να δούμε τι παίζει.. ![]() Είμαι μεταξύ πολλαπλασιαστή και πεταλούδας γκαζιού..είδωμεν τι θα μου πει και ο Αργύρης όταν του το πάω.. |
Αν αφήσω το αμάξι να τσουλήσει με νεκρά τότε μου κάνει βύθισμα το στροφόμετρο και ορισμένες φορές θα μου σβήσει κι όλας!!Επίσης παρατηρώ πως πολλές φορές αν πάω να μαρσάρω (πάντα χωρίς ταχύτητα στο κιβώτιο) το αμάξι δεν ανεβάζει στροφές και φαίνεται να μπουκώνει ενώ αν επιμείνω λίγο με το γκάζι πάντα ξεμπουκώνει και ανεβάζει κανονικά στροφές!!
|
amafic έγραψε: | ||
Κάτι μου θυμίζει αυτό... Τον αισθητήρα 'λ' υποψιάζομαι. |
panosgep έγραψε: |
same problem here. Σβήνει μόνο του ακόμα και σε πορεία. Και πολλές φορές για να πάρει μπρος δεν αρκεί μόνο η μίζα, πρέπει να πατήσω και λίγο το γκάζι (όπως το παλιό citroen του πατέρα μου χαχααχχαχαχα).
Λίγο help παιδιά... |
panosgep έγραψε: |
Εννοώ ότι για να πάρει μπροστά αφού μου σβήσει πρέπει να πατήσω γκάζι, ξέρεις όπως έκαναν στα παλιά αυτοκίνητα. |
Giannis307 έγραψε: | ||||
Εχει? |