BABIS2005 έγραψε: |
Προβλημα με το 207cc το turbo δεν παει καθολου σαν ατμοσφαιρα τη να κανω ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Και επίσης να βάζουμε που και που καμια τελεια.... ειναι αυτο το πλήκτρο πανω από το δεξί alt...... |
BABIS2005 έγραψε: |
Ξεχασα να πω αλαξα σκαστρα με νεα μαμα τωρα |
KouKou έγραψε: |
φιλε RME εγω εχω κανει 16.500 χλμ και δεν εχω κανενα προβλημα. Δεν ξερω ακριβως τι εννοουν τα παιδια πιο πανω και δεν εχω καταλαβει κιολας.
αυτο που βλεπεις με τις στροφες ειναι απολυτως φυσιολογικο και μην αγχωνεσαι.. |
volvos έγραψε: |
το δικο μου
ΤΕΛΟΣ |
amartz έγραψε: |
sorry ημουν και εγω away.περιμενω και εγω να ερθει το καινουργιο turbo για να βγαλουμε τα τελικα συμπερασματα. το δικο μου ξεκινησε με μικρες διακοπες απο τον πρωτο κιολας καιρο. μπερδεματα, σαν να εφταιγε η τροφοδοσια η κατι τετοιο τελως παντων.πατουσα γκαζι και την στιγμη που ηταν να τουρμπισει μπερδευε,εκοβε και μετα επιταχυνε αποτομα.το διαγνωστικο βεβαιως δεν δειχνει καμια βλαβη...ααα να μην ξεχασω οτι σε ενα απο τα μπουζι, εαν ειναι δυνατον... εσπασε το κεραμικο και κρατηθηκε απο την ακιδα.τοτε ειχε δειξει βλαβη(εννοειται).μαλλον και εγω θα επιμεινω στην αλλαγη του μοτερ αν δεν βρεθει συντομα λυση γιατι παει καιρος τωρα με ολα αυτα.sorry αν σας κουρασα. |
marios206 έγραψε: |
20600 χλμ....απο τα 9000 χλμ το GT με πρόγραμμα και πετάει...
χθες κόντρα με φίλο με 206 RC ο οποίος τρελάθηκε γιατί δεν μπορούσε να με πιάσει...κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα...μόνο 2 φορές depolution fault με διάγνωση ρύθμιση ποιότητας καυσίμου τιμή πολύ χαμηλή. Το 207 είναι αστεράκι και ο φίλος με το Opel corsa OPC ακόμα δεν έχει εμφανιστεί γιατί ξέρει ότι θα την φάει.... ![]() μην αγχώνεστε ρε παιδιά...καινούργια μοτέρ είναι...θα τα βγάλουν και τα προβληματάκια τους.... |
panosgep έγραψε: | ||
Σορρυ αλλά αυτό δεν το έπιασα. Θέλεις να πεις ότι το δικό σου αντιθέτως με των παιδιών που έχουν πρόβλημα με το τούρμπο δουλεύει σαν δίλιτρο Impreza?????? |