PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - προβλημ turbo 207

BABIS2005 - Παρ 14 Σεπ 2007, 13:40:13
Θέμα δημοσίευσης: προβλημ turbo 207
Προβλημα με το 207cc το turbo δεν παει καθολου σαν ατμοσφαιρα τη να κανω Exclamation
mikerrgp - Παρ 14 Σεπ 2007, 14:17:29
Θέμα δημοσίευσης: Re: προβλημ turbo 207
BABIS2005 έγραψε:
Προβλημα με το 207cc το turbo δεν παει καθολου σαν ατμοσφαιρα τη να κανω Exclamation

κανε μια επεξηγηση γιατι δεν βγαινει ακρη
DrJekyll - Παρ 14 Σεπ 2007, 14:29:16
Θέμα δημοσίευσης: ...
Φίλος...σου έχω λύση...
πέτα στα σκουπίδια το σαλιγκαράκι του 207 και πάνε βάλε αυτό...το πράμα...
http://www.turbobygarrett.com/turbobygarrett/catelog/Turbochargers/GT35/GT3582R_714568_2.htm

Τώρα...άνευ πλάκας το 207cc είναι βαρύ και θέλει πολλά πιο πολλά άλογα για να πάει γρήγορα...

Αλλά και εσυ...γιατί δεν πήρες με τα ίδια σχεδόν λεφτά κανα 2λιτρο τουρμπίσιο να ησυχάσεις?????
BABIS2005 - Παρ 14 Σεπ 2007, 15:20:25
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια το πηρα καινουργιο ολα καλα για μια εβδομαδα μετα τιποτα δεν παει πηγα στην Peugeot κανενα προβλημα στο διαγνωστικο παραγγειλαμε turbo αλλα θα ειναι αυτο η θα φαω πικρα 25 χιλιαρικα ειναι ξερετε τιποτα σχετικο Crying or Very sad
BABIS2005 - Παρ 14 Σεπ 2007, 15:28:43
Θέμα δημοσίευσης:
Ξεχασα να πω αλαξα σκαστρα με νεα μαμα τωρα ενα μηνα το ψαχνουν στο συνεργειο και δεν βγαινει ακρη
MEMsound - Παρ 14 Σεπ 2007, 17:49:30
Θέμα δημοσίευσης:
θες να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός???

έχεις 207 cc Turbo (αυτό με το μοτερ του GT = με τα 150ps)

Από την αρχή δεν πήγαινε καλά ή από κάποιο σημείο και μετά?

= σου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα και τώρα ψάχνετε με το συνεργείο να το λύσετε?

Τι σου έχουν πει ότι χρειάζεται να γίνει και τι έχεις αλλάξει μέχρι στιγμής

υ.γ.καλό είναι να είμαστε αναλητικοί και περιγραφικοί για να καταλαβαίνουν όλοι και αν μπορούν να βοηθήσουν
Road_Runner - Παρ 14 Σεπ 2007, 22:53:51
Θέμα δημοσίευσης:
Και επίσης να βάζουμε που και που καμια τελεια.... ειναι αυτο το πλήκτρο πανω από το δεξί alt......
amartz - Παρ 14 Σεπ 2007, 23:16:40
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΠΑΜΠΗ ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ 207CC ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ?2 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ TURBO.ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΚΑΣΤΡΑ ΑΛΛΑ ΤΠΤ.ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ TURBO. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.........
brz20 - Παρ 14 Σεπ 2007, 23:20:25
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Και επίσης να βάζουμε που και που καμια τελεια.... ειναι αυτο το πλήκτρο πανω από το δεξί alt......

Laughing Laughing Laughing
Δεν βγαζω νοημα.
Παντως εχω απορια.Πως μια τουρμπινα δουλευει για λιγο και μετα τιποτα?
Μουλαρωσαν τα αλογα?
Giannis307 - Δευ 17 Σεπ 2007, 00:00:32
Θέμα δημοσίευσης:
Κανω φιλοτιμη προσπαθεια να καταλαβω τι λενε αλλα δεν.....
RME - Δευ 17 Σεπ 2007, 09:28:16
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια μη μου λετε τετοια απο τωρα προβλημα το turbo, εγω δεν εχω κανενα προβλημα και εχω κανει 1700 χλμ παρολο που τρακαρα ο μαλ...ας με 60 χλμ επεσα πισω απο εναν καραγκιοζη που το κοκαλωσε τα σπασα ολα μπροστα καταλαβαινετε τωρα, 3000 ευρω ζημια επαθα, το εφτιαξα βεβαια μου το κανανε τζαμι αλλα προβλημα με το turbo κανενα, το μονο που εχω παρατηρησει ειναι οτι οταν το βαζω μπροστα το πρωι η οταν το εχω αφησει κανα δυο μερες ακινητο μου ανεβαζει στο ρελαντι 1100 rpm για 10 15 δευτερολεπτα και μετα ολα οκ.
Steve - Δευ 17 Σεπ 2007, 10:58:54
Θέμα δημοσίευσης:
BABIS2005 έγραψε:
Ξεχασα να πω αλαξα σκαστρα με νεα μαμα τωρα

Άλλαξες την εργοστασιακή και έβαλες aftermarket?
RME - Δευ 17 Σεπ 2007, 11:15:16
Θέμα δημοσίευσης:
δηλαδη για να καταλαβω τι ενοεις οτι δεν παει πατας γκαζι και σερνετε
KouKou - Δευ 17 Σεπ 2007, 12:44:48
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε RME εγω εχω κανει 16.500 χλμ και δεν εχω κανενα προβλημα. Δεν ξερω ακριβως τι εννοουν τα παιδια πιο πανω και δεν εχω καταλαβει κιολας.
αυτο που βλεπεις με τις στροφες ειναι απολυτως φυσιολογικο και μην αγχωνεσαι..
RME - Δευ 17 Σεπ 2007, 13:18:08
Θέμα δημοσίευσης:
KouKou έγραψε:
φιλε RME εγω εχω κανει 16.500 χλμ και δεν εχω κανενα προβλημα. Δεν ξερω ακριβως τι εννοουν τα παιδια πιο πανω και δεν εχω καταλαβει κιολας.
αυτο που βλεπεις με τις στροφες ειναι απολυτως φυσιολογικο και μην αγχωνεσαι..

Σε ευχαριστω για την πληροφορια αλλα μου το κανει σχεδον καθε μερα και μου το εχει κανει και με 45 βαθμους τον αυγουστο δηλαδη αμα πιασουν τα κρυα με 5-6 βαθμους τι θα κανει θα παει στις 4000 στροφες, στο κανει και σενα α πο οτι καταλαβα
KouKou - Δευ 17 Σεπ 2007, 13:50:39
Θέμα δημοσίευσης:
Μην αγχωνεσαι! φυσιλογικοτατο

Εγω αυτο που κανω ειναι παντα να το ζεστενω λιγο πριν ξεκινησω. να πεσουν οι στροφες και μετα να περιμενω και κανα λεπτακι ακομα. Ειδικα τον χειμωνα το αφηνω ακομα περισσοτερο. γιατι τα λαδια ειναι ακομα πιο κρυα και μεχρι να ανεβασουν θερμοκρασια θελουν ωρα.
android - Δευ 17 Σεπ 2007, 15:21:57
Θέμα δημοσίευσης:
ολα με το αυτοματο τσοκ σηκωνουν στροφες κατα το ξεκινημα κ 1200 κ 1400 να δεις για 10-15 δευτερα δεν τρεχει τπτ...τοσο πρεπει τοσο παει...αλλιως δε θα περνε μπρωστα...
BABIS2005 - Δευ 17 Σεπ 2007, 16:22:11
Θέμα δημοσίευσης:
sorry αλλα ελειπα.(τελεια).Δεν τουρμπιζει και δεν του φταιει τιποτα τα ψαξαμε ολα μια χαρα δειχνει οτι σηκωνει πιεση αλλα τζιφος, πατας το γκαζι και εκει που περιμενεις να δωσει δουλευει σαν ατμοσφαιρα, ενω νιωθεις σαν μικρα αρπαγματα αλλα ανεπαισθητα!!! Shocked
Giannis307 - Δευ 17 Σεπ 2007, 18:01:21
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραια και τι ανχωνεσαι....?Αμα δεις οτι δεν βρισκετε ακρη να απαιτησεις αλλαγη ολοκληρου μοτερ!Νομιζω οτι γινεται ανετα....Λογικα θα στο καληψουν σαν ελατωματικο...Τωρα που ειναι το ελατωμα αλλο θεμα...
Touristas - Δευ 17 Σεπ 2007, 20:42:38
Θέμα δημοσίευσης:
Το έχετε μετρήσει να δείτε πόση πίεση σηκώνει αν σηκώνει?

Από σφάλματα στων εγκέφαλο είναι οκ?

Η ηλεκτροβάνα που ελέγχει την βαλβίδα ανακούφισης είναι οκ έχει υποπίεση?

Από βενζίνες πως πάει ?
amartz - Δευ 17 Σεπ 2007, 23:06:06
Θέμα δημοσίευσης:
sorry ημουν και εγω away.περιμενω και εγω να ερθει το καινουργιο turbo για να βγαλουμε τα τελικα συμπερασματα. το δικο μου ξεκινησε με μικρες διακοπες απο τον πρωτο κιολας καιρο. μπερδεματα, σαν να εφταιγε η τροφοδοσια η κατι τετοιο τελως παντων.πατουσα γκαζι και την στιγμη που ηταν να τουρμπισει μπερδευε,εκοβε και μετα επιταχυνε αποτομα.το διαγνωστικο βεβαιως δεν δειχνει καμια βλαβη...ααα να μην ξεχασω οτι σε ενα απο τα μπουζι, εαν ειναι δυνατον... εσπασε το κεραμικο και κρατηθηκε απο την ακιδα.τοτε ειχε δειξει βλαβη(εννοειται).μαλλον και εγω θα επιμεινω στην αλλαγη του μοτερ αν δεν βρεθει συντομα λυση γιατι παει καιρος τωρα με ολα αυτα.sorry αν σας κουρασα.
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Παρ 12 Οκτ 2007, 21:47:41
Θέμα δημοσίευσης: απο τωρα προβληματα
πολυ ωραια αμα ξεκινησαμε με προβληματα απο τωρα τι θα γινει αμα βγει και το 308 που ειναι και ολοκληρο θηριο, μου φαινετε τελικα θα το γυρισουμε σε αλλη μαρκα με ατμοσφαιρικα. Κατα την γνωμη μου κακος η Πεζο το γυρισε στην πιο ευκολη λυση στα τουρμπα και μην τρελαθουμε οτι δεν μπορει να βγαλει δυνατο ατμοσφαιρικο κινητηρα για παραδειγμα 206 RC 2000 με 180 αλογα και οχι μονο 106 ραλλυ 122αλογα
Touristas - Σαβ 13 Οκτ 2007, 08:03:18
Θέμα δημοσίευσης:
Θέλω να μου πείτε ποιο αυτοκίνητο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
volvos - Σαβ 13 Οκτ 2007, 08:49:31
Θέμα δημοσίευσης:
το δικο μου

ΤΕΛΟΣ
Bill304 - Σαβ 13 Οκτ 2007, 09:48:02
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως εγω ξερω οτι και ενας αλλος αγορασε το 207 με τα 150 αλογα και του εβγαλε προβλημα αμεσως.Και εχει τρελαθει τωρα!!!!
Touristas - Κυρ 14 Οκτ 2007, 08:03:34
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
το δικο μου

ΤΕΛΟΣ

Το δικό σου είναι ειδική περίπτωση Laughing Laughing Laughing
lionking(t) - Δευ 15 Οκτ 2007, 11:16:18
Θέμα δημοσίευσης:
amartz έγραψε:
sorry ημουν και εγω away.περιμενω και εγω να ερθει το καινουργιο turbo για να βγαλουμε τα τελικα συμπερασματα. το δικο μου ξεκινησε με μικρες διακοπες απο τον πρωτο κιολας καιρο. μπερδεματα, σαν να εφταιγε η τροφοδοσια η κατι τετοιο τελως παντων.πατουσα γκαζι και την στιγμη που ηταν να τουρμπισει μπερδευε,εκοβε και μετα επιταχυνε αποτομα.το διαγνωστικο βεβαιως δεν δειχνει καμια βλαβη...ααα να μην ξεχασω οτι σε ενα απο τα μπουζι, εαν ειναι δυνατον... εσπασε το κεραμικο και κρατηθηκε απο την ακιδα.τοτε ειχε δειξει βλαβη(εννοειται).μαλλον και εγω θα επιμεινω στην αλλαγη του μοτερ αν δεν βρεθει συντομα λυση γιατι παει καιρος τωρα με ολα αυτα.sorry αν σας κουρασα.

Παιδια το ιδιο ακριβως φαινομενο το ειχα και εγω,αλλα απο οτι καταλαβα εφταιγε η βενζινη,γιατι με το που αλλαξα βενζιναδικο το αυτοκινητο επανηλθε στα φυσιολογικο του τουρμπισμα,απο οτι καταλαβα το αυτοκινητο μας ειναι πολυ ευαισθητο με τις βενζινες.
marios206 - Τρι 16 Οκτ 2007, 09:32:48
Θέμα δημοσίευσης:
20600 χλμ....απο τα 9000 χλμ το GT με πρόγραμμα και πετάει...
χθες κόντρα με φίλο με 206 RC ο οποίος τρελάθηκε γιατί δεν μπορούσε να με πιάσει...κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα...μόνο 2 φορές depolution fault με διάγνωση ρύθμιση ποιότητας καυσίμου τιμή πολύ χαμηλή.
Το 207 είναι αστεράκι και ο φίλος με το Opel corsa OPC ακόμα δεν έχει εμφανιστεί γιατί ξέρει ότι θα την φάει.... Laughing
μην αγχώνεστε ρε παιδιά...καινούργια μοτέρ είναι...θα τα βγάλουν και τα προβληματάκια τους....
panosgep - Τρι 16 Οκτ 2007, 18:02:53
Θέμα δημοσίευσης:
marios206 έγραψε:
χθες κόντρα με φίλο με 206 RC ο οποίος τρελάθηκε γιατί δεν μπορούσε να με πιάσει...κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα...μόνο 2 φορές depolution fault με διάγνωση ρύθμιση ποιότητας καυσίμου τιμή πολύ χαμηλή.
Το 207 είναι αστεράκι και ο φίλος με το Opel corsa OPC ακόμα δεν έχει εμφανιστεί γιατί ξέρει ότι θα την φάει.... Laughing
μην αγχώνεστε ρε παιδιά...καινούργια μοτέρ είναι...θα τα βγάλουν και τα προβληματάκια τους....

Σορρυ αλλά αυτό δεν το έπιασα.
Θέλεις να πεις ότι το δικό σου αντιθέτως με των παιδιών που έχουν πρόβλημα με το τούρμπο δουλεύει σαν δίλιτρο Impreza??????
climbonice - Τρι 16 Οκτ 2007, 22:26:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ωχ! Μη μου λέτε τέτοια και το περιμένω πώς και πώς να μου έρθει από το τελωνείο... 25.000€ είναι αυτά. Άμα βγάζει και προβλήματα την κάτσαμε. Πάντως για όσους νοσταλγούν τα ατμοσφαιρικά να θυμίσω ότι φέτος καλά τη γλυτώσαμε με τα τέλη κυκλοφορίας, αλλά του χρόνου έρχεται η αύξηση. Οπότε κάλιο 1.6 Turbo παρά δίλιτρο.
marios206 - Τετ 17 Οκτ 2007, 19:05:14
Θέμα δημοσίευσης:
panosgep έγραψε:
marios206 έγραψε:

Σορρυ αλλά αυτό δεν το έπιασα.
Θέλεις να πεις ότι το δικό σου αντιθέτως με των παιδιών που έχουν πρόβλημα με το τούρμπο δουλεύει σαν δίλιτρο Impreza??????

θέλω να πώ ότι τα μοτέρ τώρα κλείνουν πρώτο χρόνο στην αγορά....πρώτος χρόνος=προβλήματα νεότητας...20600 χιλιομετράκια το δικό μου και πειραγμένο και όλα βαίνουν καλός..σκυλί το μοτέρ.....μην το πεθάνουμε και από τώρα...δεν είναι και TSI ή TFSI που καίει 1 λιτρο λάδι στα 1000 χλμ...
κάποιες περιπτώσεις που μπορεί να υπάρχουν με πρόβλημα στην τουρπίνα όπως λένε τα παιδιά εδώ..οκ...γιαυτό και υπάρχει η εγγύηση να πάνε να την αλλάξουν.
android - Τετ 17 Οκτ 2007, 22:47:40
Θέμα δημοσίευσης:
ποσο λαδι καιει κ στα ποσα χλμ. μιας κ εισαι κ πειραγμενος κ εκανες κ καμποσα χλμ.?
dimkeras - Τετ 17 Οκτ 2007, 23:38:38
Θέμα δημοσίευσης:
Μάριε σου καίει λάδι το μοτέρ?
Εμένα περίπου 700gr έκαψε από την πρώτη μέχρι τη δεύτερη αλλαγή (10.000km). Αλλά ακόμη είναι μαμά..
marios206 - Πεμ 18 Οκτ 2007, 18:04:00
Θέμα δημοσίευσης:
μία φορά συμπλήρωσα στα 10.000 km περίπου μισό λίτρο και άλλα τόσα έλειπαν και την προηγούμενη εβδομάδα που έκανα την αλλαγή στα 20.300 περίπου.
Αυστηρά 5W/30 ..το μόνο που παίρνει
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Κυρ 21 Οκτ 2007, 00:32:39
Θέμα δημοσίευσης: καιει λαδι
παντος σας καιει μια χαρα απο λαδι, φιλος μου που πηρε το λεον σεατ με τα 180 αλογα του καιει 1λιτρο στα 5.000χλμ
sfikas205 - Παρ 09 Νοέ 2007, 11:11:07
Θέμα δημοσίευσης:
καλημερα.νομιζω οτι θα πρεπει να υπολογισουμαι και το κιλο ανα ιππο σε σχεση με το προηγουμενο RALLY και να καταλαβουμαι γιατι το 207 μαμα παει σαν ατμοσφερικο...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες