PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ

sps - Τετ 12 Σεπ 2007, 09:39:28
Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
Τελευταια, το 206 εχει αρχισει να με κουραζει!
Καινουριο φρουτο τωρα, προβλημα με τον διακοπτη φωτων/φλας!
Κυριως οταν βγαζω φλας, πχ αριστερα,μετα απο καποια δευτερολεπτα σταματα να αναβει το φλας και ανοιγουν αυτοματα τα φωτα η μεσαια σκαλα, και φυσικα φωτιζεται και το καντραν.
Αν αναψω τα μικρα φωτα ή κλεισω το φλας, ξεμπλοκαρει!
Εχει τυχει σε κανεναν αλλον απο εσας τετοια βλαβη?
Και αν ναι ποια η λυση?
Ειναι θεμα αντικαταστασης διακοπτη, ή κατι βαθυτερο?Πχ προβλημα εγκεφαλου?
Touristas - Τετ 12 Σεπ 2007, 11:02:31
Θέμα δημοσίευσης:
Μονάδα διακοπτών.... Smile
grpap - Τετ 12 Σεπ 2007, 11:35:29
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω παρομοιο προβλημα.Σε μενα επαψε να λειτουργει το μπουτον του trip computer.Διαγνωση:μοναδα διακοπτων.Κοστος 268 ευρω χωρις την εργασια.Περαστικα.Μας.
sps - Τετ 12 Σεπ 2007, 13:24:21
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια για καντε το πιο λιανα:
Τι εννοειτε μοναδα διακοπτων?
Δλδ αλλαζω διακοπτη,ή κατι αλλο πιο μεσα απο διακοπτη που λεγεται μοναδα? Confused
Μεταχειρισμενο παιζει?
Giannis307 - Τετ 12 Σεπ 2007, 14:43:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ειναι τα δυο stick που εχεις δεξια και αριστερα στο τιμονι σου....Καθαρηστιρες φλας φωτα....Ολο αυτο μαζι παει και για να αλλαχτει βγαινει το τιμονι....Εχω αλλαξει μια φορα...Αλλοι εχου αλλαξει 4 και 5!!!Εντος εγγυησης βεβαια μου ηρθε οριακα πριν ληξει...και δεν πληρωσα τπτ!
netblaster - Τετ 12 Σεπ 2007, 16:42:40
Θέμα δημοσίευσης:
Στα 307 ηταν πιο εντονο το προβλημα...
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) - Τετ 12 Σεπ 2007, 19:48:04
Θέμα δημοσίευσης:
Eμενα γιατι μου κανει για BSI!!!!! Παντος αμα χρειαστει καποιος τη μοναδα διακοπτων και κανει απο ολα τα μοντελα την δινω! Wink
Giannis307 - Τετ 12 Σεπ 2007, 22:12:19
Θέμα δημοσίευσης:
Μπα διακοπτες ειναι...Και μενα εβγαζα φλας και αναβε προβολεις...
tanto - Σαβ 15 Σεπ 2007, 01:56:41
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα πρεπει να τα εχει παιξει το οχημα.Το εκανε και σημερα μετα απο μερες και οχι μονο αυτο αλλα αρχισε να βγαζει μηνυμα....ABS FAULT!!!!!

Ξερετε πως πηρε μπροστα? Ανοιξα το καπο,εβγαλα το πλαστικο καπακι της μπαταριας και ....ζωντανεψε.

Νομιζω οτι ηρθε η ωρα για ενα σοβαρο αυτοκινητο.
Giannis307 - Σαβ 15 Σεπ 2007, 07:15:42
Θέμα δημοσίευσης:
Μηπως εκανες κανα χειροφρενακι?
tanto - Σαβ 15 Σεπ 2007, 09:05:09
Θέμα δημοσίευσης:
Οταν γραφεις μηνυματα 2 το βραδυ αυτα παθαινεις.Το μηνυμα ηθελα να το γραψω στο θεμα που ειχα ανοιξει "προβλημα με συναγερμο".

Δευτερα κλεινω ραντεβου για κοιταγμα αλλα αρχιζω να ψαχνω για αυτοκινητο.
drdino - Σαβ 15 Σεπ 2007, 09:18:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε συ, μπαταρία έχεις αλλάξει ποτέ; Στο άλλο μήνυμα βλέπω ότι έχεις 5 χρόνια το αμάξι. Τα προβλήματά σου μου φέρνουν πολύ σε τεζαρισμένη μπαταρία.
tanto - Σαβ 15 Σεπ 2007, 17:42:59
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε μου λογικο αυτο που λες αλλα φυσικα και εχω αλλαξει πριν εναμιση χρονο.Το Μαιο που εκανα σερβις μου ειπαν οτι την ελεγξαν (το εκαναν ομως?) και οτι εχει αρκετο χρονο ζωης ακομα.

Το κουφο ειναι οτι βγαζω το πλαστικο καπακι της θηκης της μπαταριας και το αυτοκινητο ζωντανευει.Αν ηταν πεσμενη η μπαταρια δεν θα συνεβαινε κατι τετοιο (το οποιο ετσι και αλλιως ειναι πολυ περιεγο).

Τη Τριτη το παω για κοιταγμα και θα ενημερωσω,μακαρι να ειναι μπαταρια οπως λες και οχι κατι αλλο γιατι δεν θελω να ριξω χρηματα σε κατι που θα δωσω σε λιγο καιρο.
drdino - Σαβ 15 Σεπ 2007, 20:24:25
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως δεν κάνουν καλή επαφή οι πόλοι;
tanto - Σαβ 15 Σεπ 2007, 22:51:17
Θέμα δημοσίευσης:
Drdino παιζει και αυτο που λες αλλα δεν θελω να το πειραξω ,δεν εχω και χρονο αλλωστε.Θα το παω και ας μην εχει τιποτα τελικα,φυσικα θα ενημερωσω αμεσα.
tanto - Δευ 24 Σεπ 2007, 06:16:25
Θέμα δημοσίευσης:
Tελικα το πηγα και δεν βρηκαν τιποτα.Η μπαταρια εχει ζωη ακομα και μου ειπαν να την αλλαξω στο τελος του χρονου που θα το παω για το σερβις του.Το προβλημα δεν εχει παρουσιστει εδω και 7 μερες. Rolling eyes
Yiorgos - Δευ 24 Σεπ 2007, 22:27:09
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
sps έγραψε:
Τελευταια, το 206 εχει αρχισει να με κουραζει!
Καινουριο φρουτο τωρα, προβλημα με τον διακοπτη φωτων/φλας!
Κυριως οταν βγαζω φλας, πχ αριστερα,μετα απο καποια δευτερολεπτα σταματα να αναβει το φλας και ανοιγουν αυτοματα τα φωτα η μεσαια σκαλα, και φυσικα φωτιζεται και το καντραν.
Αν αναψω τα μικρα φωτα ή κλεισω το φλας, ξεμπλοκαρει!
Εχει τυχει σε κανεναν αλλον απο εσας τετοια βλαβη?
Και αν ναι ποια η λυση?
Ειναι θεμα αντικαταστασης διακοπτη, ή κατι βαθυτερο?Πχ προβλημα εγκεφαλου?

Ίδιο πρόβλημα και εγώ, μόνο που σε μενα γινόταν με το δεξί φλας. Επίσης, αναβαν μονα τους τα φωτα πορειας την ημερα. Σημερα το πηγα στο συνεργειο, ισχυουν αυτα που ανεφεραν τα παιδια παραπανω, υπευθυνη ηταν η μοναδα διακοπτων.

υ.γ. και μενα εχει αρχισει να με κουραζει..
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες