ongas έγραψε: |
Εξωτερικοι εννοωντας του δυναμο??170 ευρα??σαν πολλα να μου φαινονται...Φθαρθηκαν οι τεντωτηρες του??Εγω παντως για αλλαγη ιμαντα χρονισμου μαζι με τεντωτηρες εδωσα 140 ευρω...Ο θορυβος που σου εκανε πως ητανε?? |
Stevon έγραψε: |
Λοιπόν η εργασία σε επίσημο service για εξαγωγή τοποθέτηση είναι περίπου 40€ , και περίπου 110 τα ανταλλακτικά. ![]() |
Mpolixroniou έγραψε: |
Καλημερα,
Μαλλον κακη κ αναποδη σημερα, συγκεκριμενα ειμαι κατοχος ενος 206 εδω και ενα μηνα το πηρα απο ενα γνωστο εναντι 3000 ευρω με 45000 κμ ηξερα οτι κοντευει τα 5 χρονια και οτι θα χρειαστει γενικα αλλαγμα ιμαντων (ετσι μου ειπε). Της προαλες αντιμετωπισα ενα θορυβο απο τους ιμαντες παω σημερα συνεργειο και μου λενε οτι ειναι οι εξωτερικοι τεντωτηρες ιμαντες φθαρμενοι κ θελουν αλαγμα αυτο μου το χρεωνουν 170 ευρω μετα του λεω ποσα για τον εσωτερικο κ μου λεει αλλα 170 ευρω ![]() ![]() ![]() |
Παράθεση: |
κατι βρωμαει εδω.... πηρες 206 (ποσα κυβικα;) δινοντας ΜΟΝΟ 3000 Ευρω ;; 5 χρονων αυτοκινητο με 45000 χλμ ;;; ακομα κιαν ηταν αυτα τα χλμ του θα επρεπε να κανει τουλαχ. 7000 σαν αυτοκινητο με πολυ λιγα χιλιομετρα. κατι δεν παει καλα ![]() |