PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - ΦΑΡΝΑΤΖΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ 206 ΜΟΥ........(για αρχή)

sotiris13 - Τρι 04 Σεπ 2007, 16:01:34
Θέμα δημοσίευσης: ΦΑΡΝΑΤΖΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ 206 ΜΟΥ........(για αρχή)
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..
επειδή είχα ενα γερο τρακάρισμα με 2 ελιες....θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο καλό φαρνατζίδικο για πεζω.!

τα σιγουρα ειναι:
καπο, 2 φτερα, 2 πορτες, κολονα δεξια (έχει μπεί μέσα) κ οροφη, προφυλακτήρας-μάσκα, φαναρια, 2 αεροσακοι, μπαρμπριζ (το καλυπτει η ασφάλεια)

σασι δεν ξέρω, κ μηχανικά επίσης δεν ξέρω ακομα... βρήκα δεξιά μπροστά..
θα ανεβασω φωτογραφίες να δείτε αν αξίζει να το φτιάχω κ πόσο το υπολογίζετε να παει.
drdino - Τρι 04 Σεπ 2007, 16:13:04
Θέμα δημοσίευσης:
Κολόνα; Πήρε b-pillar; Για ολική σε κόβω... Confused
sotiris13 - Τρι 04 Σεπ 2007, 16:28:38
Θέμα δημοσίευσης: φωτος
Image Hosted by ImageShack.us

netblaster - Τρι 04 Σεπ 2007, 17:01:26
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε δοξα τω Θεω εισαι καλα...

Οσον αφορα η ζημια σου τωρα, απο αυτο που φαινεται απο τις φωτογραφιες ειναι μεγαλη!!!

Πρεπει να σηκωθει και να δειτε και απο κατω τι παιζει για να εχεις μια ολοκληρωμενη αποψη!!!

Δεν θελω να σε απαγοητευσω, αλλα δε νομιζω να σε συμφερει να το φιαξεις... Sad
Giannis307 - Τρι 04 Σεπ 2007, 17:25:46
Θέμα δημοσίευσης:
Και γω μαλλον για ολοκη σε κοβω....Και δεν ξερεις αν μετα την επισκευη θα ειναι εμπιστοσυνης ταυτοκινητο....
Περαν αυτου οσο για φανοποιο ο καλλητερος που ξερω ειναι επι της οδου θηβων (αριστερα κατεβαινοντας προς πειραια) ενα γωνειακο μαγαζι....Δεν θυμαμαι επωνυμια αλλα απο τιμες και δουλεια ειναι φοβερος...Ειναι ομονος φανοποιος που για μεγαλη ζημια αδειαζει ολο το σαλονι και το φτιαχνει απο την αρχη χωρις να σε χρεωσει παραπανω...
paraliaaas13 - Τρι 04 Σεπ 2007, 18:47:23
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε φίλε πως σου έφυγε εκεί στην ευθεία??? Πολύ λαμαρινοδουλειά έχει αλλά εκείνο το τσάκισμα στην κολώνα είναι το σοβαρότερο. Πάντως δεν φαίνεται να έχει κάτι άλλο ιδιαίτερο... Μην πάρεις προσφορά από αντιπροσωπεία της Πεζό γιατί ότι γλύτωσες από την στούκα θα το πάθεις από την τιμή που θα σου πουν... Dizzy2
SnakeMJK - Τρι 04 Σεπ 2007, 19:17:26
Θέμα δημοσίευσης:
Με λίγο ψάξιμο και μεταχειρισμένα ανταλακτικά φτιάχνεται εντός λογικού κόστους... Το σίγουρο είναι ότι μετά δεν θα είναι το ίδιο αυτοκίνητο.
drdino - Τρι 04 Σεπ 2007, 19:35:05
Θέμα δημοσίευσης:
Mωρέ οκ, φτερά, καπώ κτλ να βάλεις μεταχειρισμένα, η κολώνα/πάτωμα είναι το δύσκολο... Sad Πάλι καλά να λες που βγήκες σώος, είναι ερκετά μεγάλη η στούκα. Με πόσα χτύπησες;
MEMsound - Τρι 04 Σεπ 2007, 19:58:00
Θέμα δημοσίευσης:
...εγω τέτοιο τρακάρισμα δεν θα το εφτιαχνα πουθενά αλλού εκτός από την επίσημη αντιπροσωπία.
ούτε κaν σε εξουσιοδοτημένο φαναρτζίδικο

αν το κόστος που μου έλεγαν εβγαινε απαγορευτικό με ολα τα ανταλλακτικά καινούργια τότε

1ον θα κοιτάγα για (τα μη λειτουργικά ανταλλακτικά) μεταχειρισμένα - ΟΧΙ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ - και αν και πάλι εβγαιναν πολλά τότε

(2ον) θα το επαιρνα απόφαση και θα το έδινα και θα έπαιρνα ένα καινούργιο (οκ 1,6 gti δεν βγαίνει, βγαίνει όμως το 1,6 dynamique που εκτός ζαντών και δέρματος δεν έχει άλλες ουσιαστικές διαφορές... και εκτός αυτού υπάρχουν πάρα πολλά μεταχειρισμένα 206 gti)

αυτά.
αφού δεν χτύπησες πάλι καλά
όλα τα άλλα λαμαρίνες είναι
φτιάχνονται ή αντικαθιστούνται...

και το καλοκαιρί (το επόμενο πλέον) (όπως έχει πει και το άτυχο παπί)

θα κάνεις αμέριμνος το μπάνιο σου και θα συζητάς τι σου έτυχε "πέρσι"...
Giannis307 - Τρι 04 Σεπ 2007, 20:20:22
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξερω ρε μανθο....ΕΡμενα στην αντιπρωσοπια οταν ηταν καινουριο ταμαξι το ειχα παει για να μοθ βαψουν πορτα συνοδηγου και εβαλαν πρασηνη περλα και στον ηλιο η πορτα ξεχωριζει.ειναι πιο σκουρα!Δεν ξερω αμα εινα η καλλητερη επιλογη βασικα ισως καλλητερα να το δωσει τροπετο!
MEMsound - Τετ 05 Σεπ 2007, 09:38:27
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
Δεν ξερω ρε μανθο....ΕΡμενα στην αντιπρωσοπια οταν ηταν καινουριο ταμαξι το ειχα παει για να μοθ βαψουν πορτα συνοδηγου και εβαλαν πρασηνη περλα και στον ηλιο η πορτα ξεχωριζει.ειναι πιο σκουρα...

και που ξέρεις ότι αν το πήγαινες αλλού θα σου έκεναν καλήτερη δουλειά?
επίσης το χρώμα σου είναι δύσκολο
ακόμα και η φορά που θα γίνει η βαφή έχει σημασία στην τελική απόχρωση + του ότι μπορεί εντομεταξύ να έχει ξεφάψει το υπόλοιπο και να φαίνεται διαφορά.

τέλος πάντων το χρώμα είναι το λιγότερο

εδω μιλάμε για ισιωμα λαμαρίνας, για κόλληση οροφής και άλλα τέτοια πολύ πιο συμαντικά για την ακεραιότητα και ασφάλεια του αυτοκινήτου... Wink
drdino - Τετ 05 Σεπ 2007, 11:00:26
Θέμα δημοσίευσης:
Oι κολλήσεις που θα γίνουν είναι πολύ σημαντικές. Και εγώ, όσο αντίθετος και αν είμαι όσον αφορά το σέρβις, στις φαναρτζοδουλειές τους εμπιστεύομαι. Όταν μας χτύπησαν το 406 από πίσω, ούτε στιγμή δεν σκέφτηκα να το πάω αλλού. Το πήγα στην πεζό και έκαναν εξαιρετική δουλειά ως επί το πλείστον.
Giannis307 - Τετ 05 Σεπ 2007, 13:11:36
Θέμα δημοσίευσης:
Σιγουρα υπαρχει μεγαλητερη εξειδηκευση στην αντιπρωσωπια αλλα και παλι απο αυτο που επαθα δεν εχω εμπιστοσυνη....Γιατι αν κατι απλο το εκαναν ετσι ποσο μαλλον για κατι το οποιο μετα θα κρεμεται η ακαιρεοτητα του αυτοκινητου και κατα συναιπεια και η δικια σου...

Δεν εχει ξεθωριασει το χρωμα μου!!!Αλλα ακομα και αν ειχε η επισκευη αυτη εγινε οταν ταμαξι ηταν 2 μηνων...Οποτε δεν θα ξεθωριαζε και αυτο μαζι...?
mikerrgp - Τετ 05 Σεπ 2007, 13:48:49
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια να κανουμε κανεναν ΑΓΙΑΣΜΟ κατι παιζει ρε πολυ ματι εχει πεσει στα λιονταρακια μας........................................
Giannis307 - Τετ 05 Σεπ 2007, 14:03:58
Θέμα δημοσίευσης:
Aντι για group buy να κανουμε group ψαλμωδια!
paraliaaas13 - Τετ 05 Σεπ 2007, 14:23:03
Θέμα δημοσίευσης:
Μάνθο δεν διαφωνώ για την καλή δουλειά που θα του κάνει η αντιπροσωπεία, αλλά το να γλιτώσει 3-4 χιλιάδες € δεν είναι κ λίγα χρήματα, αρκεί να βρεί καλό φανοποιό.
sotiris13 - Τετ 05 Σεπ 2007, 15:17:21
Θέμα δημοσίευσης: !!
καλημερα σας!!! το σημείο που εφυγα ειναι 2 χλμ απο τον ασωπο ενα χωριό κανα μισαωρο απο ελαφόνησο!!
ηταν δεξια στροφή, κ μετα ειναι η ευθεία.. κ μαλλον πηγαινα παραπάνω...δεν κοιταγα κοντερ, αλλα ειχα 3η κ σιγουρα πάνω απο 80-90..την στροφη την πηρε το πεζάκι μου, αλλα πρέπει να την πηρα λίγο κλειστή να μην μπω αντίθετο κ μετα υπολογίζω οτι κάποια ρόδα βρήκε χώμα ή λίγο έξω απο την άσφαλτο κ μετα το χασα το αμαξι...μπήκα στο χωράφι χτυπάω την πρώτη ελιά κ αυτή που σταματησε το αμάξι είναι η δευτερη μετα απο 40-50 μέτρα....

ο δρόμος εκεί γλυστράει πααααρα πολυυυυυυυυυ....
η οδική μουπε οτι μεσα σενα μηνα ειχε μαζέψει αλλα 3 αμαξια στο ιδιο σημειο..

τουλάχιστον ειμαι καλα...ούτε γραντουνια

τώρα μαλλον κ γω για μάντρα το κοβω...γιατι τοδε ενας..αλλά θα το ψαξω λιγο ακόμα...
DimiP - Τετ 05 Σεπ 2007, 15:31:04
Θέμα δημοσίευσης:
επειδη δυστυχως εχω γινει ερασιτεχνης εμπειρογνομωνας, εχουμε και λεμε,
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, αν το κοστος επισκευης (ολα) σε επισημη peugeot ειναι κατω απο 5000-5500Ευρω να μου τρυπησετε τη μυτη.

οποτε πιστευω πως ειναι μονοδρομος να ψαξει να βρει ανταλ/κα μπας και ριξει λιγο το κοστος.
επισης να συννενοηθει ο φιλος μπας και γλιτωσει το ΦΠΑ αν δεν παρει αποδειξεις (ειδικα απο την εργασια)
κριμα Confused
Giannis307 - Τετ 05 Σεπ 2007, 15:59:41
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

επισης να συννενοηθει ο φιλος μπας και γλιτωσει το ΦΠΑ αν δεν παρει αποδειξεις (ειδικα απο την εργασια)
κριμα Confused

Eιδηκα στην αντιπρωσωπια δεν παιζει να γινει αυτο για κανενα λογο...
Εξω σε γνωστο μπορει κατι να κανει αλλα μονο για εργασια αν και ολα τα μαγαζια κυνηγανε να κοβουν μεγαλα τιμολογια για να βγαζουν τα μαυρα απο τα μικροφτιαξηματα τα οποια δεν εχουν τοσο μεγαλο κινδηνο να τους γ@μησει η εφορια....Αλλα και παλι δεν ξερω αμα μπορει να το κανει με μεταχειρησμενα ανταλλακτικα....Βασικα ολα αυτα κατοπιν συνεννοησης βρισκονται....
Steve - Τετ 05 Σεπ 2007, 16:49:25
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
...εγω τέτοιο τρακάρισμα δεν θα το εφτιαχνα πουθενά αλλού εκτός από την επίσημη αντιπροσωπία.

Συμφωνώ και επαυξάνω ότι πρέπει να προσπαθήσει να το πάει για ολική και να πουλήσει ότι είναι ακόμα άθικτο σαν ανταλλακτικά (για να ρεφάρει την χασούρα όσο γίνεται).
DimiP - Πεμ 06 Σεπ 2007, 16:10:24
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
DimiP έγραψε:

κριμα Confused

Eιδηκα στην αντιπρωσωπια δεν παιζει να γινει αυτο για κανενα λογο...
Εξω σε γνωστο μπορει κατι να κανει αλλα μονο για εργασια αν και ολα τα μαγαζια κυνηγανε να κοβουν μεγαλα τιμολογια για να βγαζουν τα μαυρα απο τα μικροφτιαξηματα τα οποια δεν εχουν τοσο μεγαλο κινδηνο να τους γ@μησει η εφορια....Αλλα και παλι δεν ξερω αμα μπορει να το κανει με μεταχειρησμενα ανταλλακτικα....Βασικα ολα αυτα κατοπιν συνεννοησης βρισκονται....

ΠΑΝΤΟΥ γινεται, αρκει να εισαι καλος πελατης, φυσικα δεν θα παει καπου στο ασχετο με το καλημερα να ζηταει τετοια πραγματα.
Θα παει εκει που το αγορασε (ελπιζω να το πηρε απο επισημο και οχι απο μαντρα ή αλλο εμπορο) και εκει θα τον "εξυπηρετησουν".
εχω προσωπικο παραδειγμα γιαυτο που σου λεω.
ΠΡΟΣΟΧΗ! δεν μιλαω για τη LION αλλα για τους αλλους επισημους εμπορους.
Giannis307 - Πεμ 06 Σεπ 2007, 18:47:44
Θέμα δημοσίευσης:
Nαι αλλα ολι για την LION μιλαμε και για την "ποιοτητα" στην δουλεια της!
micra_iro - Πεμ 06 Σεπ 2007, 19:53:49
Θέμα δημοσίευσης:
φιλαρακι καλυτερα να δεις πως θα το βγαλεις ολικη γιατι κι εγω μονη μου την εκανα την ζημια εσκασα 4700 ευρωπουλακια με μεταχειρισμενα και καινουρια ανταλλακτικα και παλι μικροπροβληματακια τα βρισκω και ασε που το εχω μετανοιωσει οικτρα τωρα θα ειχα ενα αλλο ολοκαινουριο τουτουνακι
wolf865 - Πεμ 06 Σεπ 2007, 22:21:35
Θέμα δημοσίευσης:
Δόξα τω Θεω, αρκεί που είσαι εσύ καλά, τα υπόλοιπα είναι στα χέρια μας και φτιάχνονται με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.
Θα συμφωνήσω με το Μάνθο για την αντιπροσωπεία ή επίσημο συνεργάτη.
Το αυτοκίνητο το αγόρασες μεταχειρισμένο ή καινούριο? Αν το είχες από καινούριο τουλάχιστον ξέρεις τι αυτοκίνητο έχεις και αν αξίζει να το επισκευάσεις ή να το πετάξεις.
Αν το αγόρασες μεταχειρισμένο, θεωρώ ότι θα πρέπει να εκτιμήσεις την κατάσταση του πριν προβείς σε όποιες ενέργειες.
Είχα ένα ίδιο πριν πάρω το RC....
sotiris13 - Πεμ 13 Σεπ 2007, 10:28:23
Θέμα δημοσίευσης: !!
Καλημερα σας! το αμάξι το είχα 2.5-3 χρόνια σχεδόν, κ το είχα πάρει καινούργιο...απο επίσημο έμπορο (τριδήμας). Απλά αν το φτίαξω πρέπει να κοπούν κολόνες! κτλ κτλ...Πολύ πιθανόν να έχει πάρει κ σασί δεν ξέρω.
απλά μετα δεν θα έιναι το ΄ίδιο αμάξι...

σκέφτηκα ή να το δώσω έτσι για ανταλλακτικά...ή να πάρω ένα 206 1100cc
k να αλλάξω σαλόνι, μοτέρ, ζάντες κτλ...να βάλω απο το τρακαρισμένο.

βέβαια έχω σκεφτεί αν το δώσω, να πάρω ένα ραλλακι 1300 η 1600 ή το POLO 1400cc 16V που το έιχα αποθημένο μαζί με το ραλυ απο παλία.

αν το δώσω ανταλλακτικά τι τιμές παίζουν??
sotiris13 - Παρ 11 Ιαν 2008, 11:22:22
Θέμα δημοσίευσης: ΠΩΛΕΙΤΑΙ...
Καλημέρα σε ολους...
Λοιπον το 206 ακομα δεν το εχω φτιαξει... είναι προς πώληση για όποιον ενδιαφερεται για αντλλακτικα...το έχω παρκαρισμένο στο σπίτι μου, να το δεί οποιος ενδιαφέρεται...

τιμη δεν έχω σκεφτει ακόμα...
orestis - Παρ 11 Ιαν 2008, 12:18:27
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Μάνθο, υπαρχουν ΠΟΛΥ καλυτερα φαναρτζιδικα απο την αντιπροσωπια. και αυτο το λεω με μεγαλη σιγουρια.
εχουμε φτιαξει (και καποια απο εδω) αυτοκινητα σε συγκακριμενο φαναρτζιδικο που στην αντιπροσωπια ουτε που την φανταζονταν αυτη τη δουλεια!
δεν ειανι τοσο η βαφη στην περιπτωση του φιλου αλλα η σοβαρη ζημια για να γινει σωστο το αυτοκινητο.
παντως η αντιπροσωπια το κανει παραγβγικα γι αυτο και πολλα που εχω δει εχουν ατελειες
IAKOVOS - Παρ 11 Ιαν 2008, 19:05:30
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΩΛΕΙΤΑΙ...
sotiris13 έγραψε:
Καλημέρα σε ολους...
Λοιπον το 206 ακομα δεν το εχω φτιαξει... είναι προς πώληση για όποιον ενδιαφερεται για αντλλακτικα...το έχω παρκαρισμένο στο σπίτι μου, να το δεί οποιος ενδιαφέρεται...
τιμη δεν έχω σκεφτει ακόμα...
για πες μας τι αξιζει απο το αυτοκινητο και τιμη ....... Shoot Worthy
sotiris13 - Τρι 15 Ιαν 2008, 13:43:29
Θέμα δημοσίευσης:
Σιγουρα το σαλονι ολο ειναι οκ ειναι με το δερμα....ζαντολαστιχα...κ τορα πορτπαγκαζ, κ μηχανικα ειχα αλαξει δισκο πλατω κανα μηνα πριν τρακαρω, κ ι μηχανη λογικα ειναι οκ, σκουπα φιλτρο, αεροτομη, τωρα για λεπτομεριεσ πρεπει να το δει καποιος...κ τιμη δεν ξερω... μπορεισ να δεισ κ φωτογραφιες που εχω βαλει
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες