Giannis307 έγραψε: |
Δεν ξερω ρε μανθο....ΕΡμενα στην αντιπρωσοπια οταν ηταν καινουριο ταμαξι το ειχα παει για να μοθ βαψουν πορτα συνοδηγου και εβαλαν πρασηνη περλα και στον ηλιο η πορτα ξεχωριζει.ειναι πιο σκουρα... |
DimiP έγραψε: |
επισης να συννενοηθει ο φιλος μπας και γλιτωσει το ΦΠΑ αν δεν παρει αποδειξεις (ειδικα απο την εργασια) κριμα ![]() |
MEMsound έγραψε: |
...εγω τέτοιο τρακάρισμα δεν θα το εφτιαχνα πουθενά αλλού εκτός από την επίσημη αντιπροσωπία.
ούτε κaν σε εξουσιοδοτημένο φαναρτζίδικο |
Giannis307 έγραψε: | ||
Eιδηκα στην αντιπρωσωπια δεν παιζει να γινει αυτο για κανενα λογο... Εξω σε γνωστο μπορει κατι να κανει αλλα μονο για εργασια αν και ολα τα μαγαζια κυνηγανε να κοβουν μεγαλα τιμολογια για να βγαζουν τα μαυρα απο τα μικροφτιαξηματα τα οποια δεν εχουν τοσο μεγαλο κινδηνο να τους γ@μησει η εφορια....Αλλα και παλι δεν ξερω αμα μπορει να το κανει με μεταχειρησμενα ανταλλακτικα....Βασικα ολα αυτα κατοπιν συνεννοησης βρισκονται.... |
MEMsound έγραψε: |
...εγω τέτοιο τρακάρισμα δεν θα το εφτιαχνα πουθενά αλλού εκτός από την επίσημη αντιπροσωπία.
ούτε κaν σε εξουσιοδοτημένο φαναρτζίδικο |
sotiris13 έγραψε: |
Καλημέρα σε ολους...
Λοιπον το 206 ακομα δεν το εχω φτιαξει... είναι προς πώληση για όποιον ενδιαφερεται για αντλλακτικα...το έχω παρκαρισμένο στο σπίτι μου, να το δεί οποιος ενδιαφέρεται... τιμη δεν έχω σκεφτει ακόμα... |