brz20 έγραψε: |
Μετα εμαθα απο τον Steve οτι καλο θα ειναι να μην μπλεξω με Celestial και να τα παρω απο εξωτερικο. |
Steve έγραψε: |
Έχει βγάλει και η Ecosse κάτι ωραία ![]() Κλικ πάνω στην φωτό για πληροφορίες: ![]() |
power έγραψε: |
αυτα πρεπει να ειναι
http://www.dragocsa.gr/v2/showcat.php?cid=75 |
akis23 έγραψε: |
Υπαρχει καποιος που εχει φερει angel eyes στην Ελλαδα ή μονο απο το εξωτερικο μπορουμε να τα φερουμε? |
Γνωριζεις ποιος ειναι ο προμηθευτης και ποια η εταιρια κατασκευης? |
Δηλαδη επωνυμη λυση δεν υπαρχει? Εδω βρει καποια στο ebay.de , λες να ειναι κι αυτα κινεζικα? |
android έγραψε: |
...παντως κ τα ξενον σε 8000 ειναι ολα τα λεφτα ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
αυτό να μου το απαντήσεις και στην 1η βροχή... ![]() ισως αναθεωρήσεις και πάς για λάμπες με λιγότερα Κ... ![]() |
giannis27 έγραψε: |
φούρνοςςςςςςςςςςςςς!
βάλε τα στο φούρνο άνοιξε τα κ αφού βγάλεις το τζάμι πάντα για βάψιμο! |
MEMsound έγραψε: |
τα μαμα φαναρια του 207 RC ειναι πιο σκουρα εσωτερικά από οτι των υπόλοιπων 207
το μαυρο 207 στην φωτο πιο πάνω κατα 99% αυτά φοράει... |
Τελικα παρηγγειλα απο ebay.de φαναρια με 195€ + 20€ μεταφορικα. Οταν ερθουν θα σας πω αν ειναι καλά ή μουφα. Παντως παιρνουν λαμπες H1 και μπορεις να βαλεις το μοτερακι των μαμα για τη ρυθμιση της δεσμης (ετσι λεει αυτος που τα πουλαει). |
giannis27 έγραψε: |
φούρνοςςςςςςςςςςςςς!
βάλε τα στο φούρνο άνοιξε τα κ αφού βγάλεις το τζάμι πάντα για βάψιμο! πολύ γαμάτο το αμάξι!με λίγες σωστές πινελιές το έχει κάνει σούπερ! ![]() ![]() ![]() |
Lefter1s RC έγραψε: |
Στα angels που κυκλοφορουν (τα γνωστα απο youtube κτλ) καταργουνται τα φωτα στροφης? Κ ουτε εχουν επιλογη για ρυθμιση? Κ αξιζουν? |
android έγραψε: | ||
εχουν αυτα που πηρα...προσεχε ομως στα angel eyes εχει λαμπα διπολικη σαν αυτη της οπιστεν στα μαμα εχεις h1 σαν μια τυπικη μεσαια σκαλα...οποτε φαντασου την διαφορα στο φωτισμο ![]() ![]() ![]() |
Lefter1s RC έγραψε: |
Στα angels που κυκλοφορουν (τα γνωστα απο youtube κτλ) καταργουνται τα φωτα στροφης? Κ ουτε εχουν επιλογη για ρυθμιση? Κ αξιζουν? |
akis23 έγραψε: | ||||
Παιδια αυτα που παρηγγειλα υποτιθεται πως παιρνουν Η1 λαμπες. Οταν ερθουν θα σας ενημερωσω αν ισχυει. |
Manavis207Gt έγραψε: |
Παιδια εχει προσεξει κανεις σας τα φωτα του 207rc le mans?Εχει αυτο το ελαφρως φιμε κρυσταλλο και δειχνει πολυ ομορφο!!Η τιμη τους ειναι απο τη μαμα peugeot 320ευρω... ![]() |
Παιδια εχει προσεξει κανεις σας τα φωτα του 207rc le mans?Εχει αυτο το ελαφρως φιμε κρυσταλλο και δειχνει πολυ ομορφο!!Η τιμη τους ειναι απο τη μαμα peugeot 320ευρω... ![]() |
stef80 έγραψε: | ||
Είσαι σίγουρος για το φιμέ κρύσταλλο? Έχεις καμία φωτογραφία που να το δειχνει καθαρά? Το πιθανότερο είναι να έχουν σκουρύνει το εσωτερικό λίγο γιατί είναι βλακεία να κάνεις φιμέ το κρύσταλλο και να χαλάσεις το φωτισμό. |
320 το ενα?κ παλι δεν εχει angel eyes μεσα |
android έγραψε: | ||||
εσυ νομιζεις οτι ειναι νικελ στο φαναρι ειναι για φωτισμο?λαθος μονο τα κατωπτρα που ναι οι λαμπες βγαζουν το φως...αυτα εχουν τις γωνιες κτλ που πρεπει |
Loukas έγραψε: |
Το τοπικ δεν το ειδα ολο αλλα πηρε το ματι μου κατι για 360++++
Δεν ξερω αν ισχυει και επειδη δεν θελω να πιανομαστε μ....κες Ενα μαγαζι στην Αργυρουπολη..Γραμμου 21,16451,Αθηνα,Τηλ 2109937105,Φαξ 210-9937106 τα εδινε(δινει)δεν το γνωριζω πλεον με την τιμη των 190 εουρος ![]() Δεν γνωριζω αν ειναι μαρκα με καψες αλλα οποιος θελει το κοιταζει ![]() Πηγα σημερα στην εκθεση και ειδα πολλα με Angel eyes ηταν το κατι αλλο ειδικα την νυχτα.... |
stef80 (stefanos)Είσαι σίγουρος για το φιμέ κρύσταλλο? Έχεις καμία φωτογραφία που να το δειχνει καθαρά?
Το πιθανότερο είναι να έχουν σκουρύνει το εσωτερικό λίγο γιατί είναι βλακεία να κάνεις φιμέ το κρύσταλλο και να χαλάσεις το φωτισμo. android εσυ νομιζεις οτι ειναι νικελ στο φαναρι ειναι για φωτισμο?λαθος μονο τα κατωπτρα που ναι οι λαμπες βγαζουν το φως...αυτα εχουν τις γωνιες κτλ που πρεπει... Δεν μπορεις να καταλαβεις ευκολα,μονο στον ηλιο και πλαγια...αλλα μαλλον ειναι τα κατωπτρα φιμε, παρα πολυ ομορφο.Αν δε βρω αυτα που ψαχνω με βλεπω με φωτα απο rc ![]() |
stef80 έγραψε: |
Σε ικετεύω μην ανάβεις τα προβολάκια σε δημόσιους δρόμους. ![]() |
makis106 έγραψε: |
Συγνώμη ρε παιδιά, άλλα έχω την εντύπωση ότι το le mans φοράει τα ίδια φανάρια με το RC, και το RC έχει φιμέ κρύσταλα στα φανάρια... |
για ειδικες περιπτωσεις τα χω...κ δεν στραβωνουν φιλε μου... |
drdino έγραψε: | ||||
Όλοι έτσι λένε. ![]() |
Παράθεση: |
Σε ικετεύω μην ανάβεις τα προβολάκια σε δημόσιους δρόμους. Dizzy2 |
Παράθεση: |
τα προβολακια ντεκορ ειναι... |
ath7 έγραψε: |
Tελικα android με τα στροφης τι εγινε?Δουλευουν κανονικα?Απο φωτισμο? |
μονο για ντεκορ δουλευουν καθως περνει λαμπα διπολικη τετοια που ναι κ για οπιστεν...αναβει μεν αλλα δεν βλεπεις τπτ |
fynos έγραψε: | ||
Το ένα από τα δύο σύρματα ανάβει για τα στροφής, το άλλο ? |
fynos έγραψε: |
Ναι μπερδεύτηκα με του στοπ, το πρόβλημα είναι η βάση της λάμπας πάνω στο φανάρι . . . οπότε τις κλασικές, Η1, Η7, Η11, Η3 δεν μπορείς να τις βάλεις.
Παρόλα αυτά, το κάτοπτρο για το στροφείς κοιτάει πλάγια σαν το μαμά ή είναι και αυτό ευθεία ! |
spiros_z έγραψε: |
παιδια προβλημα!!!!!καηκε το ενα απο τα λεντακια στα φαναρια τι κανουμε??δεν μπορω να βρω πουθενα.help!!!!!!!!!!!!! |
stef80 έγραψε: | ||
Ποιότητα ![]() Κρίμα φίλε μου. Μεγάλο ξενέρωμα τα καμμένα λεντάκια. Δε θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά για κανένα από αυτά τα φανάρια. Αν τα αλλάξεις τροφοδότησε τα μέσω voltage regulator 7812 μήπως και σώσεις τα καινούρια. |
Manavis207Gt έγραψε: | ||||
|
vaggelisgr έγραψε: |
paides kalos sas vrisko katarxin! xairomai pou mpika stin parea, to skeftomoun kairo.thelo epigodos mia voitheia. exo edo kai dio xronia to lefko to rally to 207 me kamposa extra kai lefta pano tou. evala angel lights simera mavra, meta apo toso kairo anamonis na erthoun.to proto zevgari pou mou irthe anave sto ena fanari ta daxtilidia lefka kai sto allo kitrina.sin oti mesa sto amaksi varage vlavi.epistrofi afta piso.erxodai ta deftera kai adi na anavoun kai sta dio ta fanaria ta daxtilidia lefka anavoun tora kai ta dio kitrina.ta mona lefka pou anavoun einai ta ledakia pano.to sosto poio einai re paides? na anavoun pos giati exo mperdeftei kai den ksero ti na kano kai me afta!na simeioso oti me afta ta kitrina esvise i vlavi mesa! signomi gia to poli mpla mpla alla eimai new akoma kai thelo voitheia min petao lefta sta xamena! an kapoios kserei na me voithisei tha xaro poli! |
sotos 207Gt έγραψε: |
Αυτα τα εχετε πετυχει?
Ειναι οτι καλυτερο εχω βρει εως τωρα.... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370246165268&_trksid=p2759.l1259 |
ath7 έγραψε: | ||
Γιατι δεν βρηκες λιγο ποιο ακριβα! ![]() ![]() Δες εδω τα φαναρια audi style και ριξε μια ματια εδω και εδω Και φορεμενα σε 207 |
sotos 207Gt έγραψε: |
Επικοινωνησα και μαζι του και δεν χανουμε ουτε την ρυθμιση της δεσμης... |
Bill207 έγραψε: |
να ρωτησω κάτι
τα συγκεκριμένα angel φανάρια http://www.dragocsa.gr/v2/images/Peugeot%20207%20Black%20-%20PE08L24S.jpg μπαίνουν κανονικά? εννοώ, έχουν πρόβλημα στην εφαρμογή πάνω στο αμάξωμα? αφήνουν κενά? επίσης, παίρνουν υγρασίες ή σκόνες? ρωτάω γιατί βλέπω πολλά παιδιά από δω μέσα ότι τα χουν βάλει και ενδιαφέρομαι και γω |
σε ανοιχτοχρωμα ναι δε θα χουν οχι κ τοσο καλη εφαρμογη στο μαυρο που χω ναι μεν δε εχουν αλλα δεν το βλεπεις
δε σου τραβαει το ματι....εγω το χειμωνα βαζω χρυσοψαρα απο τα νερα...καλο ειναι να βαλεις σιλικονη σε ολες τις ενωσεις πριν τα βαλεις...οσο απο ποιοτητα φως χαλια...θες σιγουρα κ χενον μπας κ δεις κατι...απο κει κ περα τα προτζεκτορακια παιζουν ευκολα κ εχεις ενα τρεμουλο στο φως που δεν ειναι της λαμπας αλλα ο τζογος του προτζεκτορα...το καλοκαιρι παντως μεχρι να ποιασει βραδυ ειναι τρελα ![]() |
σε ανοιχτοχρωμα ναι δε θα χουν οχι κ τοσο καλη εφαρμογη στο μαυρο που χω ναι μεν δε εχουν αλλα δεν το βλεπεις δε σου τραβαει το ματι....εγω το χειμωνα βαζω χρυσοψαρα απο τα νερα...καλο ειναι να βαλεις σιλικονη σε ολες τις ενωσεις πριν τα βαλεις...οσο απο ποιοτητα φως χαλια...θες σιγουρα κ χενον μπας κ δεις κατι...απο κει κ περα τα προτζεκτορακια παιζουν ευκολα κ εχεις ενα τρεμουλο στο φως που δεν ειναι της λαμπας αλλα ο τζογος του προτζεκτορα...το καλοκαιρι παντως μεχρι να ποιασει βραδυ ειναι τρελα ![]() |
ironman02 έγραψε: |
Να ρωτήσω κάτι, για να βγούν τα φανάρια και να μπούνε άλλα πρέπει να κατέβει ο προφυλακτήρας? Ή βγαίνουν και χωρίς? |
MAD έγραψε: | ||
Πρεπει να βγει ο προφυλακτηρας!!!!! |
souftasuk έγραψε: |
φιλοι εχω δει τα angels eyes και τα led lights που κυκλοφορουν για πεζο και ειναι τρελλα. Δυστυχως δεν υπαρχουν για 307.
Εγω εχω 307 cc to facelift. Απο οτι ειδα υπαρχουν για 207. Μηπως μπορω να βαλω αυτα. Ειναι ιδια τα φαναρια 207, 307 ? |
Δεν υπαρχει δηλαδη περιπτωση να μπαινουν αυτα σε 307 ? |
Ποιες οι διαφορες ? Στις διαστασεις ? |
φιλοι εχω δει τα angels eyes και τα led lights που κυκλοφορουν για πεζο και ειναι τρελλα. Δυστυχως δεν υπαρχουν για 307.
Εγω εχω 307 cc to facelift. Απο οτι ειδα υπαρχουν για 207. Μηπως μπορω να βαλω αυτα. Ειναι ιδια τα φαναρια 207, 307 ? |
http://www.tuningshop24.com/catalog/-p-6641.html?autoteile=249cba980f48d1ce75d8af7923bfcaa7url
Δειτε για να καταλαβετε τι εννοω ! Εκ πρωτης οψεως φαινονται ομοια Δεν υπαρχει δηλαδη περιπτωση να μπαινουν αυτα σε 307 ? |
moudakas έγραψε: | ||
Φοβερά φανάρια για 207,ψήνομαι να τα πάρω αλλά τι τελωνείο να χουν? |
Alexis22 έγραψε: | ||||
Απο Γερμανια δεν ειναι?αν ειναι απο χωρα της Ε.Ε. δεν πληρωνεις τελωνειο..το μονο επιπλεον κοστος λογικα θα ειναι τα μεταφορικα. |
Bill207 έγραψε: |
να ρωτήσω
ξέρει κανένας πόσο έχουν τα απλά τα φανάρια του 207, (σαν αυτα που φορανε τα 1,4 τα 1,6 και τα ραλυ) και τα φανάρια του RC? έχουν μεγάλη διαφορά; |
Δε θέλει και πολύ μυαλό, κατήργησες τα κατευθυνόμενα φώτα στροφής με τις παπ***ές που έβαλες και γι' αυτό σου βγάζει σφάλμα. |
nOkpos έγραψε: |
και εκτος απο αυτα τα φωτα στροφης αναβασβηνουν και στην συνεχεια μου πεταει το σφαλμα για directional lubs και σβηνουν..
|
drdino έγραψε: | ||
Εγώ από αυτό γιατί καταλαβαίνω ότι τα aftermarket έχουν και φώτα στροφής αλλά δεν δουλεύουν σωστά; ![]() |
MEMsound έγραψε: |
εμενα πάλι κατι μου λεει οτι κατι δεν συμπήπτει απολυτα στην συνδεσμολογία...
στην θεση σου θα τσεκαρα (με την βοηθεια ενδεχομένως καποιου ηλεκτρολόγου αν δεν τα καταφερνεις μονος σου) τα καλώδια στα φισακια |
aftermarket φώτα που έχουν και φώτα στροφής; ![]() |
aftermarket φώτα που έχουν και φώτα στροφής; ![]() |
Garfield έγραψε: |
Εγώ σκέφτομαι να παραγγείλω αυτά
http://www.ultimatemods.co.uk/peugeot-207-rear-number-plate-led-bulb-white-high-power.html Λέτε να αξίζουν; Επίσης σκέφτομαι να αλλάξω και στο εσωτερικό. http://www.ultimatemods.co.uk/peugeot-207-interior-light-bulb-501-t10-w5w-led.html Η απορία μου είναι αν με αυτά θα λειτουργεί το fade-out που γίνεται όταν γυρίσεις το κλειδί στην μίζα. |
dimkeras έγραψε: | ||
Αν δεν είναι συμβατά με can bus ούτε θα σβήνουν όταν σβήνεις τα φώτα ή το αυτοκίνητο (θα είναι σαν κεράκια) ούτε το fade θα λειτουργεί. Και για τα πινακίδας θα σου δείχνει ένδειξη καμμένης λάμπας. Θέλει τροποποίηση για να λειτουργήσει σωστά. Ή απλώς να πάρεις led συμβατά με can bus. (Για τα σποτ χάρτη (εκατέρωθεν του φωτός καμπίνας) λειτουργούν και τα απλά led. Το ίδιο και για το ντουλαπάκι του συνοδηγού και για τα λαμπάκια των αλεξήλιων. Όλα τα υπόλοιπα είναι συνδεδεμένα με το can bus.) |
mitsos 306 έγραψε: |
ειμαι πολυ περηφανος που μετα απο σχεδον ενα χρονο και σχεδον 400 ευρω τελειωσα και τοποθετησα τα χειροποιητα-μαυρα-angel eyes-daylight running-τυπου RC φαναρια μου στο ταπεινο μου ραλι!!!
θα αναρτησω φωτογραφιες συντομα(μολις μαθω τον τροπο που γινεται) και οδηγιες σε οποιον ενδιαφερεται! |
sakis_rc έγραψε: |
το γραφω εδω για να μην ανοιξω αλλο θεμα...εχω το 207 rc προ f/l και σημερα μου καηκε η μπροστα δεξια λαμπα του φλας..δεν εχει ξανααλλαχτει και ειναι η μαμα λαμπα απο το εργοστασιο..τη βγαζω και ξεκιναω γυρα πολλα ηλεκτρολογικα καταστηματα και δεν μπορω να βρω πουθενα την ιδια και λεω αναγκαστηκα αντιπροσωπεια...ελα ομως που ακομα και εκει τιποτα..το αυτοκινητο οταν κατασκευαζεται ερχεται με λαμπα η οποια ναι μεν φεγγει πορτοκαλι αλλα η επικαλυψη της ειναι ασημενια(σαν καθρεφτης) και η πεζω σαν ανταλλακτικο σου δινει μια απλη διαφανη πορτοκαλι λαμπα.δεν ειναι πολυ περιεργο να μην μπορεις να εχεις ακριβως το ιδιο ανταλλακτικο?? |
Εχει προσπαθησει κανεις να ανοιξει τα μανισια μας ,για να τα βαψει ???? |
dimkeras έγραψε: | ||
Καλημέρα! Για φωτογραφίες μπες στο www.imageshack.us , φτιάξε λογαριασμό και ανέβασε ό,τι θες. Δώσε να τρέξουν τα σάλια μας! ![]() ![]() ![]() |
Tzive έγραψε: |
γνωρίζει κάνεις αν του rc κάνουν σε rallye? γιατι εχω την εντύπωση οτι δεν δουλεύει η μεγάλη σκάλα...έχει κανεις κανένα do it yourself? |
η δοκιμη πετυχε
οι φωτο ειναι .... θα ανεβασω σε καποια φαση και φωτο απο την κατασκευη, καθως και μερικα tips σχετικα με τα ρευματα |
dimkeras έγραψε: |
...και επιπλέον χρησιμοποίησες τα εργοστασιακά φανάρια που, τουλάχιστον ποιοτικά, είναι αρκετά πάνω από τα διάφορα που κυκλοφορούν έξω. |
τα κανονικα φαναρια εχουν μια γειωση για ολες τις λαμπες ενω τα αλλα μοιραζουν τις γειωσεις, μια για ψειρες-μεσαια σκαλα, μια για μεγαλη σκαλα και φωτα στροφης. Το ραλι δεν εχει πλεξουδα που να υποστηριζει φωτα στροφης οπότε... αν θες να τα βαλεις παντως μπορεις να τραβηξεις μια γειωση, δες στο πριζακι του φαναριου, εχει δυο θεσεις που δεν εχουν καλωδια, δεν θυμαμαι τωρα να σου πω πιο απο τα δυο είναι, μπορεις να δοκιμασεις δεν θα κανεις ζημια.Το ενα ειναι το (+) της λαμπας στροφης και το αλλο το (-). |
ετσι τωρα τα pin που ειναι αδεια ειναι μονο για την λαμπα στροφης. |
ironman02 έγραψε: |
Δημήτρη μπράβο και από εμένα! Απλά....respect! Τα είπε όλα και ο Δημοσθένης από πάνω.
Πάντως δε ξέρω αν θα σε βοηθήσει καθόλου, απλά επειδή και εγώ έχω βάλει φανάρια από το GT και κάποτε είχα ρωτήσει για τα φώτα στροφής, απ'όσο ξέρω υπάρχει κάποιο επιπλέον εγκεφαλάκι στα GT-RC για τα φώτα στροφής. Κάποτε είχα δει και μια αγγελία στο car.gr για ένα τέτοιο, αλλά δε ξέρω αν μπαίνει στο rallye.. |
Tzive έγραψε: | ||
|
mitsos 306 έγραψε: | ||
εχω ακουσει για κατι τετοιο αλλα τουλαχιστον εδω στην θεσσαλονικη δεν εχω βγαλει ακρη. και επειδη εχω μαλωσει με την λαιον, κοντεψαμε να πιαστουμε στα χερια...καταλαβαινεις... |
λογικα υπαρχει τροπος να δουλεψει. πρεπει να βρεις ομως καποιον που να το εχει κανει, η να θελει να πειραματιστει στο αυτοκινητο σου. Εσυ θελεις?
εγω ανατριχιαζω οταν σκεφτομαι οτι καποιος θα βαλει χερι στα ηλεκτρικα σηματα της κολωνας μου... |
απλα στο δικο μου επειδη ειχα ανοιξει ηδη τα φαναρια ειχα την ευκαιρια και εκοψα την γειωση της μεγαλης σκαλας και την συνδεσα στο ιδιο pin που συνδεονται και οι υπολοιπες γειωσεις
ωστε να μην φαινονται καλωδια extra μεσα στο μηχανοστασιο. ετσι τωρα τα pin που ειναι αδεια ειναι μονο για την λαμπα στροφης. |
|
|
AtastaleiaS έγραψε: |
εγω μαζι με ενα φιλο φαγαμε 3 ωρες να τα ανοιξουμε λογο του οτι ειναι πολυ βαθια η κολα και να μην κανουμε ζημια.τα εβαψα στο ιδιο χρωμα με το αυτοκινητο και τα εκλεισα με ενα δακρυ καλη αρμοκολα και αφου στεγνωσε ολο το βραδυ βαλαμε παμπριζοκολα και κλεισαμε ολο το κενο που ειχε μεινει.τα εχω 2-3 βδομαδες και εχουν φαει καλες υγρασιες και πλυσιματα και δεν εχουν εμφανισει το παραμικρο.για καποιον που φοβαται μην κανει ζημια δεν το προτεινω για κανενα λογο.ειναι μεγαλο ρισκο και καλυτερα να παρει aftermarket και να εχει το κεφαλι του ησυχο. |
nOkpos έγραψε: |
ρε παιδες ξερει κανεις να μου πει ποσα watt ειναι οι λαμπες στροφης ? |
JDROGAS έγραψε: |
Eχουμε καμια φρεσκια λυση για φαναρια?
Γιατι κιτρινισανε αρκετα πλεον..... γιατι η πεζω ζητα 735 ευρα το ζευγος... |