PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - ΤΡΟΧΑΙΑ=ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ..

BLACK DREAM - Σαβ 01 Σεπ 2007, 00:33:19
Θέμα δημοσίευσης: ΤΡΟΧΑΙΑ=ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ..
νομιζω οτι δεν εχει γραψει κανεις για κατι τετοιο.. Wink σημερα στις 20:30 μου πηραν το διπλωμα,τις πινακιδες και την αδεια,λογω επικυνδινης οδηγησης και επειδηξη οδηγησης κατα τριτους και κατι τετοια...και τα παιρνω απο την αρχη...πηγαινοντας να παρω την κοπελια μου το βραδυ διανυω εναν ανοικτο δρομο,που ομολογω οτι το πατησα λιγακι το γκαζι αλλα σε λογικα ορια,μεχρι που φτανουμε στην πολη του λαυριου..εγω μενω ενα δυο χιλιομετρα πιο πριν.μπαινοντας κανονικα λοιπον παρατηρησα οτι καποιος ετρεχε δεξια αριστερα στα στενα βγαινοντας συνεχως απο πισω μου,κατι σαν να με εψαχνε και να με ξαναεβρισκε....δεν εδωσα σημασια..τι να εκανα ελωστε Sad ;; φτανοντας στο σπιτι της,ο ιδιος τυπος επαιρνε το αντιθετο στενο και με βλεπει τελευταια στιγμη...φρεναρει και ξεκιναει να κανει αναστροφη για μενα...(και σημειωνω οτι αυτοι ηταν με πολιτικο συμβατικο αμαξι και οχι με περιπολικο)εγω παλι δεν εδωσα σημασια και ξεκιναω να φυγω.βλεποντας αυτος οτι ανετα θα μπορουσα να του φυγω λογω στενων που αυτος δεν ηξερε..βαζει τη συρηνα...οποτε καταλαβα οτι ηταν για μενα,παω πιο κατω,βαζω αλαρμ και περιμενω να ερθει.βγαινουν λοιπον τρεις ''σεριφιδες-πιστολερο'' Armed ,μου ζητανε τα χαρτια και μου παιρνουν τις πινακιδες με την αδεια και το διπλωμα για επικυνδινη οδηγηση και επικυνδινους ελιγμους Shocked Shocked τους οποιους ποτε δεν εκανα.
βγηκαν και δυο τρεις κατοικοι απο διπλα που τους ηξερα και για να μη σας κουραζω,μιση ωρα ολοι τους εξηγουσαμε οτι εχουν γινει ολοι τους πια πολυ υπερβολικοι και με το παραμικρο σου βαζουν 700 ευρω προστιμο και σου τα ξιλωνουν ολα...αφου πλεον καταλαβαν οτι ειχαν κανει μαλ***α, το μονο που καταφερα ειναι να μου ξαναδωσουν τις πινακιδες και την αδεια...αυριο θα παω στον διοικητη στο τμημα να δω τι μπορω να κανω...ελεος δηλαδη..ειπαμε.μερικα μετρα ειναι καλα αλλα δε χρειαζεται να τη βλεπουν ετσι πια οι αστυνομικοι και κανεις να μην μπορει να τους μιλησει... Evil Evil
fynos - Σαβ 01 Σεπ 2007, 01:06:14
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά στην δική σου περίπτωση το παράκαναν !
Δεν νομίζω ότι θα βγάλεις άκρη πάντως . . . εκτός και ξέρεις κάποιον που να γνωρίζει τον διοικητή !
brz20 - Σαβ 01 Σεπ 2007, 01:10:32
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτην την στιγμη ολοι εμεις που κρινουμε ειμαστε σε λιγο δυσκολη θεση.
Ενταξει καλες οι σφηνες αλλα ποσο ετρεχες?
Αν το εβγαλες τα ματια λογικο να σου εκαναν αυτα.
Τωρα για την επιδειξη ικανοτητων σε τριτους δεν μπορω να το καταλαβω γιατι.
Τι εκανες?
Χειροφρενα?
Εμας μας ειχαν πιασει μια φορα στην μαρινα διπλα απο το ΣΕΦ με τον ξαδερφο της κοπελιας μου πριν κανενα 2 χρονια αλλα τα καναμε ομως.
2λιτρο Sierra ειχαμε απο μονο του πηγαινε με τις πορτες δεν το πιεζαμε και πολυ.
Παντως καλο ειναι να μην οδηγουμε οπως εμεις θελουμε αλλα οπως πρεπει να οδηγουμε στους ελληνικους δρομους.
Το ζητημα ομως ειναι οτι και αυτοι πρεπει να συμπεριφερονται με καλυτερο τροπο γιατι με αυτην την συμπεριφορα που εχει ενα μεγαλο ποσοστο εχει κλονιστει η εμπυστοσυνη πολλων απο εμας.
Και πραγματικα μερικες φορες σε οθουν να κανεις πραγματα που δεν θες.
Αλλα οταν βλεπω σε φαναρι να αναβουν την σηρινα και να το περναν ετσι και μετα την κλεινουν τι να κανω?
Εγω μαλ**ας ειμαι και περιμενω?
Οταν υπαρχει μια ουρα απο αμαξια και ερχονται και καθονται μπροστα σου ή διπλα σου στην λωριδα που ειναι για να στριψεις αριστερα τι να κανεις?
Δεν πατας τερμα το γκαζι με σκοπο να μην μπουν ποτε στην λωριδα και ακομα χειροτερα με σκοπο να τους πεταξεις πανω στο κρασπεδο?
Εγω το εχω κανει σε ενα Terrano και μαλιστα τους πηγα μεχρι το κρασπεδο με σκοπο να τους περασουν ολα τα αμαξια που ειχαν περασει στο παρανομο τελειως.
Σε τετοια δεν χαριζω.
Υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που δειχνουν οτι ειναι τελειως σταρχιδιστες.
Παρκαρουν πανω σε γωνιες,παρκαρουν μπροστα απο θεσης που ειναι για να ανεβενουν ατομα με ειδικες αναγκες στο πεζοδρομιο και παρα πολλα αλλα.
Και ολοι αυτοι αν δεν εχουν τα κεφια τους ή δεν τους εχει κατσει η γυναικα τους το βραδυ στην φορανε κανονικα γιατι ετσι γουσταρουν.
BLACK DREAM - Σαβ 01 Σεπ 2007, 19:02:25
Θέμα δημοσίευσης:
οι συγκεκριμμενοι τυποι απλως ηθελαν να μου δειξουν τη διαφορα Ε Π Ι Π Ε Δ Ο Υ....αναμεσα σε εναν απλο πολιτη και εναν αστυνομικο...μιας και το μονο που εκανα ηταν να το ανοιξω λιγο,πριν μπω στην πολη του λαυριου.το προβλημα τους ηταν οτι τους προσπερασα..αλλα τι να ελεγαν..ο διοικητης τους ομως ηδη ενημερωθηκε και απο μενα και απο κανα δυο αλλους μιας και ειναι και λαυριωτης..Wink τη δευτερα το πρωι ξαναπαιρνω το διπλωμα μου πισω.τωρα το προστιμο δε νομιζω να το γλυτωσω αλλα θα δουμε...
παντως..ξερει κανεις το τι εχουμε δικαιωμα να κανουμε σε μια περιτωση που κατα τη γνωμη μας πιστευουμε οτι προσπαθουν να μας πιασουν μα@@κες;;; Rolling eyes Rolling eyes δηλαδη τα γνωστα...δεν υπογραφω την κληση..ισχυουν;;;;
Lef205 - Σαβ 01 Σεπ 2007, 19:27:57
Θέμα δημοσίευσης:
BLACK DREAM έγραψε:
οι συγκεκριμμενοι τυποι απλως ηθελαν να μου δειξουν τη διαφορα Ε Π Ι Π Ε Δ Ο Υ....αναμεσα σε εναν απλο πολιτη και εναν αστυνομικο...μιας και το μονο που εκανα ηταν να το ανοιξω λιγο,πριν μπω στην πολη του λαυριου.το προβλημα τους ηταν οτι τους προσπερασα..αλλα τι να ελεγαν..ο διοικητης τους ομως ηδη ενημερωθηκε και απο μενα και απο κανα δυο αλλους μιας και ειναι και λαυριωτης..Wink τη δευτερα το πρωι ξαναπαιρνω το διπλωμα μου πισω.τωρα το προστιμο δε νομιζω να το γλυτωσω αλλα θα δουμε...
παντως..ξερει κανεις το τι εχουμε δικαιωμα να κανουμε σε μια περιτωση που κατα τη γνωμη μας πιστευουμε οτι προσπαθουν να μας πιασουν μα@@κες;;; Rolling eyes Rolling eyes δηλαδη τα γνωστα...δεν υπογραφω την κληση..ισχυουν;;;;

Noμιζω Γιωργο πως δεν πληρωνεις τη κλιση και οριζετε δικασιμος.
BLACK DREAM - Σαβ 01 Σεπ 2007, 20:00:44
Θέμα δημοσίευσης:
Wink
BLACK DREAM - Σαβ 01 Σεπ 2007, 20:03:06
Θέμα δημοσίευσης:
οκ..το θεμα ειναι το κατα ποσο συμφαιρει κατι τετοιο.εννοω οτι τα 700 ευρω αν πληρωθουν σε δεκα μερες,γινονται 350..αν παω δικαστικα,μηπως χαλασω πιο πολλα σε δηκηγορο και στην τελικη βγουν και δικαιωμενοι αυτοι και πληρωνω και τιποτα προστιμα;; Confused Confused
Lef205 - Σαβ 01 Σεπ 2007, 20:06:59
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
BLACK DREAM έγραψε:

Noμιζω Γιωργο πως δεν πληρωνεις τη κλιση και οριζετε δικασιμος.

οκ..το θεμα ειναι το κατα ποσο συμφαιρει κατι τετοιο.εννοω οτι τα 700 ευρω αν πληρωθουν σε δεκα μερες,γινονται 350..αν παω δικαστικα,μηπως χαλασω πιο πολλα σε δηκηγορο και στην τελικη βγουν και δικαιωμενοι αυτοι και πληρωνω και τιποτα προστιμα;; Confused Confused

Αυτο δν το ξερεις, μονο αν πας δικαστηριο θα το μαθεις.
Αν μου συνεβαινε κατι τετοιο κ ειδικα αν μου φεροντουσαν με αγενεια και ειχα μαρτυρες να το αποδειξω (οπως εχεις εσυ) θα τους εσκιζα μεχρι τελους με μηνυσεις.
RASTAVIPER - Δευ 03 Σεπ 2007, 15:12:42
Θέμα δημοσίευσης:
Το ότι καταργήσανε το Πταισματοδικείο δε βλέπω κανένας να το αναφέρει.. Mad Mad
Οι τύποι έχουν καταργήσει τη μοναδική ευκαιρία που είχε 1 πολίτης να διεκδικήσει το δίκιο του ανέξοδα.
ΟΥ χούντα.... 666 Razz (Έτσι για να γελάσουμε και λίγο μέσα στην πίκρα μας)
DIMCHRI - Δευ 03 Σεπ 2007, 15:44:45
Θέμα δημοσίευσης:
ευτυχώς για μας υπάρχουν τα κινητά που τραβανε και βιντεο... ...το βαζεις στην τσεπη του πουκαμισου, εισαι ευγενικοτατος , και αρχιζεις και γραφεις....

Αν είσαι τυχερος και έχει καλι ποιοτητα εγγραφης τους πας και δικαστικος και αποδυκνυεις του λόγου το αληθες...

Αλλά θα πρέπει να έχειες δίκιο...
brz20 - Δευ 03 Σεπ 2007, 15:47:43
Θέμα δημοσίευσης:
Τωρα που εχω καμερες στο αμαξι μου θα γινω η σκια τους.
Θα μαζευτουν πολλα και μετα θα παρουν τον δρομο τους.
Steve - Δευ 03 Σεπ 2007, 16:23:10
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Ειμαι 1.93 υψος και 87 κιλα.Ασχολουμε πολλα χρονια με γυμναστικη γιατι απο μικρος την ειχα τρελα.
Ο Steve με εχει δει.

O Steve σε έχει δει, αλλά είναι και 5 κιλά παραπάνω κρέας από εσένα στο ίδιο ύψος Laughing

brz20 έγραψε:
Θελω να καταληξω στο οτι η στολη τους δεινει το θαρρος γιατι υπαρχει το "αντισταση κατα της αρχης".

Αυτό είναι το μεγαλύτερο άλλοθι στην Ελληνική Αστυνομία. Αν τυχόν το επικαλεστούνε, μετά μπαίνεις στον γολγοθά να αποδείξεις ότι ΔΕΝ είσαι ελέφαντας. Έχει χάσει κόσμος και κοσμάκης δικαστήρια από αυτά τα πράγματα.

Όσο για τις παρανομίες, όντως το έχουν ξεχειλώσει. Το να πας να βρεις το δίκιο σου, με αποδείξεις όμως, είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Αν έχεις και γνωστό υψηλόβαθμο μέσα στο τμήμα, ακόμα καλύτερα.

Σε όλες μα όλες τις περιπτώσεις, όταν δεν φταις κάνεις το εξής:

Μόλις σου ζητήσει τα χαρτιά, πριν του τα δώσεις, του ζητάς τον αριθμό του (του μητρώου εννοώ, αυτό που έχουν όλοι στους ώμους με μεταλλικές πλακέτες χαραγμένο), ονοματεπώνυμο, καθώς και να σου δείξει το χαρτί κίνησης ότι έχει βάρδυα στο συγκεκριμένο σημείο, την συγκεκριμένη ώρα, για τον συγκεκριμένο λόγο. Τα στοιχεία αυτά είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου να τα γνωρίζεις. Εκτός αυτού, πρέπει να ξέρεις και με ποιον μιλάς Smile Στο 95% των περιπτώσεων, υποκύπτουν, σου λένε καληνύχτα ή καλημέρα, και σε αφήνουν να φύγεις λέγοντας σου να ηρεμήσεις οδηγικά ή να προσέχεις παρακάτω... στο 5% που θέλουν να κάνουν τα πράγματα δύσκολα, το χοντραίνεις και αντί να τα σημειώσεις αυτά, παίρνεις τηλέφωνο (σε ένα φίλο, χωρίς να έχεις αναφέρει τί είναι) και βάζεις τον αστυνομικό να δώσει τα στοιχεία κατ' ευθείαν. Εκεί έχει πιο πολύ γέλιο, γιατί δεν ξέρει με ποιόν μιλάει Smile
Road_Runner - Δευ 03 Σεπ 2007, 18:12:06
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
ευτυχώς για μας υπάρχουν τα κινητά που τραβανε και βιντεο... ...το βαζεις στην τσεπη του πουκαμισου, εισαι ευγενικοτατος , και αρχιζεις και γραφεις....

Αν είσαι τυχερος και έχει καλι ποιοτητα εγγραφης τους πας και δικαστικος και αποδυκνυεις του λόγου το αληθες...

Αλλά θα πρέπει να έχειες δίκιο...

Αυτο που λες φίλε Δημήτρη δεν μπορεί να περάσει σε κανένα δικαστήριο σαν στοιχείο..

steve έγραψε:
Μόλις σου ζητήσει τα χαρτιά, πριν του τα δώσεις, του ζητάς τον αριθμό του (του μητρώου εννοώ, αυτό που έχουν όλοι στους ώμους με μεταλλικές πλακέτες χαραγμένο), ονοματεπώνυμο, καθώς και να σου δείξει το χαρτί κίνησης ότι έχει βάρδυα στο συγκεκριμένο σημείο, την συγκεκριμένη ώρα, για τον συγκεκριμένο λόγο. Τα στοιχεία αυτά είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου να τα γνωρίζεις. Εκτός αυτού, πρέπει να ξέρεις και με ποιον μιλάς Smile Στο 95% των περιπτώσεων, υποκύπτουν, σου λένε καληνύχτα ή καλημέρα, και σε αφήνουν να φύγεις λέγοντας σου να ηρεμήσεις οδηγικά ή να προσέχεις παρακάτω... στο 5% που θέλουν να κάνουν τα πράγματα δύσκολα, το χοντραίνεις και αντί να τα σημειώσεις αυτά, παίρνεις τηλέφωνο (σε ένα φίλο, χωρίς να έχεις αναφέρει τί είναι) και βάζεις τον αστυνομικό να δώσει τα στοιχεία κατ' ευθείαν. Εκεί έχει πιο πολύ γέλιο, γιατί δεν ξέρει με ποιόν μιλάει

Ωραιος... Αλλά είσαι σίγουρος ότι εχω το δικαιωμα να δω το χαρτι κινησεως? Στανταρ πρεπει να μου δειξει αυτο? Ρε συ ο αστυνομικός μαλ**ας ειναι και δεν θα ρωτήσει με ποιον μιλαει κλπ κλπ?
Steve - Δευ 03 Σεπ 2007, 18:21:30
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Ωραιος... Αλλά είσαι σίγουρος ότι εχω το δικαιωμα να δω το χαρτι κινησεως? Στανταρ πρεπει να μου δειξει αυτο? Ρε συ ο αστυνομικός μαλ**ας ειναι και δεν θα ρωτήσει με ποιον μιλαει κλπ κλπ?

Φυσικά και έχεις το δικαίωμα. Φυσικά και θα σε ρωτήσει ποιος είσαι και εσύ και με ποιον μιλάει στο τηλ (αν το χοντρύνεις). Εκεί είναι όλο το θέμα, και όχι μόνο στην παρούσα φάση. Γενικότερα σε όλη τη ζωή. Όταν υπάρχει πρόβλημα και ζητάς τα στοιχεία του άλλου, τότε οι μέντες φεύγουν σύννεφο... Wink

Αν μας καθυστερούν στην δουλειά το ασθενοφόρο από το νοσοκομείο, ζητάω τα στοιχεία του οδηγού. Ως δια μαγείας, εκεί που έχει καθυστερήσει μισή ώρα, στο 5λεπτο έχει εμφανιστεί Laughing
StorM_GmA - Δευ 03 Σεπ 2007, 18:42:05
Θέμα δημοσίευσης:
πολλοί ψηλοί μαζευτίκαμε εδώ πέρα μου φαίνεται... (1.90 εγώ Razz )
να πάμε για μπασκετάκι!

πάντως όλες αυτές οι ηχογραφήσεις και οι κάμερες κτλ δεν περνάνε στα
δικαστήρια...εκτός και αν παραδεχθεί ο άλλος πως αυτός είναι ο εικονιζόμενος
ή αυτή είναι η φωνή του...αυτά είναι τα κακά της τεχνολογίας! Αν δεν είχε
προχωρίσει τόσο ώστε ο καθένας σπίτι του να μπορεί να μοντάρει ένα fake
βιντεάκι, δεν θα τα τραβάγαμε αυτά!

Επίσης, αν ο δικηγόρος είναι λίγο γάτα και κερδίσει κάποιος το δικαστήριο,
μπορεί να πάρει έντοκη αποζημίωση σε περίπτωση έφεσης του αστυνομικού
μέχρι την επόμενη δίκη...που θα είναι το λιγότερο 1-2 χρόνια μετά...

τους μαθαίνουν να είναι τσαμπουκάδες...τι μπορεί να τους κάνει ένας
πολίτης τους το έχουν μάθει? μπορεί να μην αξίζει για 300 ευρώ να
ξοδέψεις 2-3.000ευρώ στα δικαστήρια, αλλά αν το κάνει κάποιος και
κερδίσει την δίκη, θα πάρει σίγουρα όσα ξόδεψε κι ακόμα παραπάνω...
και εννοείται απο τον μισθό του αστυνομικού!

προσωπικά, 1 χρόνο έχω το αμάξι και μόνο 1 φορα με σταματήσανε και αυτή
μου ζήτησαν κάρτα καυσαερίων την οποία και φυσικά δεν είχα βγάλει ακόμη
(δεν είχε κλείσει χρόνο το αμάξι) και έφυγα...μια χαρά ήταν ο μπάτσουλης...
αν και ήταν λίγο παππούς...νομίζω οι νέοι είναι οι "μάγκες"...

1 σκηνικό έχω ζήσει με τσαμπουκάδες αστυνομικούς...ήμουν 16-17 στο
μηχανάκι ενός φίλου (ίδιας ηλικίας,χωρίς δίπλωμα το παιδί...οι γνωστές
μαλ***ες...) και μας σταματάνε...δεν κάναμε τίποτα κακό απλά είχαν
σταμπάρει το συγκεκριμένο μηχανάκι γιατί ο προηγούμενος ιδιοκτήτης
πρέπει να ήταν λίγο τσόγλανος Razz
Μας σταματάνε και ζητήσανε και των 2 τα χαρτιά...με το γνωστό υφάκι
εννοείται! δεν είχαμε τίποτα οπότε γυρίζει ο τύπος και λέει σε μια γυναίκα
αστυνομικό "τι λες (είπε τον τίτλο της...δεν θυμάμαι ακριβως) να τους
πάμε αυτόφορο?" με αστείο στυλ...τελικά μας άφησε και φύγαμε...

αυτό που κατάλαβα εγώ απο αυτό ήταν οτι μας το έπαιξε τσαμπουκάς και
master επειδή ήταν η γκόμενα και ήθελε να πουλήσει λίγη μούρη...
αν είναι δυνατόν!

Όσο για τα "παιδιά της φάπας" στο σχολείο που πάνε στην αστυνομία,
είχα και γω έναν τέτοιο συμαθήτη...δεν ξέρω όμως αν έχει αποφοιτήσει
τώρα και γενικώς τι κάνει...αν με σταματήσει πάντως ποτέ αυτός, με
κόβω να πληρώνω πολλά!!!
RASTAVIPER - Τρι 04 Σεπ 2007, 14:58:55
Θέμα δημοσίευσης:
StorM_GmA έγραψε:

1 σκηνικό έχω ζήσει με τσαμπουκάδες αστυνομικούς...ήμουν 16-17 στο
μηχανάκι ενός φίλου (ίδιας ηλικίας,χωρίς δίπλωμα το παιδί...οι γνωστές
μαλ***ες...) και μας σταματάνε...δεν κάναμε τίποτα κακό απλά είχαν
σταμπάρει το συγκεκριμένο μηχανάκι γιατί ο προηγούμενος ιδιοκτήτης
πρέπει να ήταν λίγο τσόγλανος Razz
Μας σταματάνε και ζητήσανε και των 2 τα χαρτιά...με το γνωστό υφάκι
εννοείται! δεν είχαμε τίποτα οπότε γυρίζει ο τύπος και λέει σε μια γυναίκα
αστυνομικό "τι λες (είπε τον τίτλο της...δεν θυμάμαι ακριβως) να τους
πάμε αυτόφορο?" με αστείο στυλ...τελικά μας άφησε και φύγαμε...

Και ύστερα αναρωτιούνται γιατί τρώνε τα πετρίδια.. Mad Mad
Ε, αφού τα θέλετε...
Αχ, θα μου λείψουν τα σκηνικά στα λιμς, στη Βούτα και στο Λαϊνό..
Όποιος τα είχε πετύχει ξέρει για τι μιλάω..
Σκάγαν τα μπατσάκια μόνο με κλούβες, γιατί φοβόντουσαν να κυνηγήσουν τον κόσμο μόνοι τους...
Παλιές καλές εποχές... Twisted evil Twisted evil
vinman - Τρι 04 Σεπ 2007, 15:29:46
Θέμα δημοσίευσης:
Το θέμα του topic είναι η τροχαία....,
Θα παρακαλούσα να μείνουμε σε αυτό και να μην γενικολογούμε...
Οι άσχετες με το θέμα δημοσιεύσεις διαγράφηκαν....

Εκ της Mod Team
vinman

BLACK DREAM - Τρι 04 Σεπ 2007, 19:29:26
Θέμα δημοσίευσης:
steve οντως αν τα κανεις αυτα σε καποιον αστυνομικο,θα ψαρωσει πιστευω..εννοειτε παντα οτι πρεπει να εχουμε δικιο ετσι;;; Wink ομως απο οσσες υποθεσεις παρομοιες εχω ακουσει,παντα στην τελικη κερδισμενοι βγαινουν οι... Armed Splat
brz20 - Τετ 05 Σεπ 2007, 01:03:48
Θέμα δημοσίευσης:
Οταν οδηγειτε μονοι μην το δοκιμαζετε γιατι αυτοι πανε σαν τους χιωτες και δεν βγαζεις ακρη.
Αν εχεις συνοδηγο ειναι αλλιως.
Εχεις μαρτυρα οτι δεν το εκανες ετσι οπως το λενε αλλα καπως αλλιως.
Lef205 - Παρ 07 Σεπ 2007, 02:39:35
Θέμα δημοσίευσης:
Υπαρχει και η αλλη οψη του νομισματος (ευτυχως).
Δωστε βαση στο σκηνικο που εγινε πριν απο ακριβως μιση ωρα:
Γυρναω απο "προγαμιαιο παρτυ" φιλικου ζευγαριου, ειμαι με το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ το οποιο δεν εχει ΚΤΕΟ μπροστινη πινακιδα σημα τελων και δεν εχω και το ασφαλιστηριο μαζι μου (για καρτες καυσαεριων θορυβο κλπ δεν τα αναφερω καν) μπαινω απο το ποταμι εισοδο Αττικης Οδου, πληρωνω διοδια και "τσουπ" κανε στην ακρη.
Βλεπω περιπολικα οκταβια αρα μιλαμε για τροχαια, οχι απλα αστυνομια.
Κανω ακρη, "αδεια διπλωμα ασφαλεια" βγαζω αδεια βγαζω διπλωμα ασφαλεια γιοκ " θα τους τριπλαρω με την αγωνιστικη λισανς λεω" βγαζω και τη ΄λισανς και σκαω το παραμυθι."το αυτοκινητο ειναι αγωνιστικο,οριστε κ το αγωνιστικο διπλωμα μου, το πρωι μου χαλασε το βολτισιο παντρευεται στενοε φιλος το Σαββατο επρεπε να παω κλπ, το ασφαλισα το πρωι αλλα συμβολαιο ΔΕΝ ΕΧΩ μαζι μου."
"Βγειτε εξω" μου λεει "παμε αυτοφορο" λεω απο μεσα μου, με βαζει κ κανω αλκοτεστ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΙΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ και φυσικα μενει εντυπωσιασμενος απο το αποτελεσμα της μετρησης στο μηχανημα! Laughing
"εισασταν σε παρυ κ δεν ειχετε πιει σταγονα?!", "μα οδηγω!" λεω κορδωμενος, κοιταζει τον συναδελφο κ βαζει κατω τα νουμερα.ΚΤΕΟ ασφαλεια μπροστινη πινακιδα σημα = πανω απο 1000 ευρω, αν τα πληρωσεις σε 10 μερες ειναι τα μισα, κατι πανω απο 500 "πανε οι kosei που ζαχαρωνα" και εκει που ειμαι ετοιμος να κανω χρεη τρελλου σκαει ο τυπας την ερωτηση: Α/6 ή Ν/2 ειναι?
Το πως ενιωσα περιγραφεται μονο ετσι: W00t Banned Off Topic Wacko Warning Hunter Worthy Thumb Left Afroman Cheers Whistling Whip
Α/6 του λεω, και τι αγωνες τρεχεις?Ραλλυ Σπριντ κ Αναβασεις.Ειναι νομιμο Α ή μα'ι'μου?νομιμο.καλα ολοι ετσι λετε!
Τον "ταδε" τον ξερεις?(ονομα αγωνιζομενου) ναι τον ξερω τρεχει στην ιδια κατηγορια με εμενα κλπ κλπ, ειμαστε κολλητοι μου λεει!
Σωθηκαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! (λεω απο μεσα μου)
Εν κατακλειδει τι μου ειπε:" ειδα οτι δν εχεις πιει ουτε σταγονα,σε κουβεντιασα και δεν φαινεσαι για αλητης, για ολα τα υπολοιπα δε με νοιαζει θα με ενοιαζε αν εισουν πιωμενος, εκει δε θα σου χαριζομουν για τιποτα διοτι εισαι επικυνδινος για τους αλλους που δεν φταινε.Σε σταματησα και ολοι οι συναδελφοι ειδαν οτι κατι δεν παει καλα με το αυτοκινητο και πρεπει να σου κοψω κατι τυπικο, θα σου κοψω οτι δν ειχες μαζι το διπλωμα που ειναι 20 ευρω και αν το πληρωσεις σε 10 μερες ειναι 10 ευρω και φευγεις."
Τσιμπησα το ροζ χαρτακι μπηκα στο αυτοκινητο καπνισα 3-4 τσιγαρα να συνελθω και εγινα καπνος! Laughing Laughing Laughing Laughing
Road_Runner - Παρ 07 Σεπ 2007, 02:46:54
Θέμα δημοσίευσης:
Τυχερος οσο δεν παει αλλο φιλε μου... Αυτη ειναι τυχη... Laughing Laughing
plaketokofths - Παρ 07 Σεπ 2007, 02:56:06
Θέμα δημοσίευσης:
Φτηνά την γλίτωσες Α/6....
Εγω να σου πω πάντως πως κάποιος απο εδώ είναι γκαντέμης!, μιας και αναφερθηκε το ονομα σου σε σχεση με ελεγχο αστυνομίας και τσουπ να.. σε σταματήσανε. Μην ρωτήσεις ποιος... μόλις το ξεχασα Razz Razz Razz Razz
MEMsound - Παρ 07 Σεπ 2007, 03:00:21
Θέμα δημοσίευσης:
οντως....

άλλοι βέβαια που κάνουν θόρυβο με τις σκούπες τους στα φανάρια κρύβονται μετά σε στενά γιατί τους έχουν πάρει από πίσω τα στρούμφ...
τι να πεις...
α ρε φούστη σταυρε.... Laughing Laughing Laughing

δε λέω καλή η εξάτμιση και η σκούπα αλλά σαν την διακριτικότητα της "μαμάς" τίποτα...

πάλι καλά όλοι φτάσαμε σπίτια μας χωρίς "εχτρα εξοδα επιστραφής"...
brz20 - Παρ 07 Σεπ 2007, 03:36:29
Θέμα δημοσίευσης:
Τυχη βουνο ειχες.
Της τροχαιας εχουν ενιαια σηρινα πανω.
Δεν εχουν το καρουμπαλακι.Να το ξερετε.
Μου τα λεει το μπατσοσκυλο η γυναικα μου.
Εχω μπλεξει και εγω.
Σε λιγο καιρο με βλεπω να πληρωνω ρολογια,γουνες και παπουτσια με ροζ χαρτακια.
Πλακα κανω φυσικα ετσι.
Δεν ειμαι απο αυτους.
vinman - Παρ 07 Σεπ 2007, 05:10:21
Θέμα δημοσίευσης:
Τύχη βουνό Λέφο.... Wink
micra_iro - Παρ 07 Σεπ 2007, 12:34:34
Θέμα δημοσίευσης:
εισαι πολυ τυχερος φιλαρακι,παλι κατι τις μου ετυχε κι εμενα χτες το βραδυ κατα τις 12 ημουν στην γεφυρα της αυρας (φιλαδελφεια)με κατευθυνση προς την πλατεια της φιλαδελφειας καιμου σκαει το περιπολικο απο την εθνικη και μου στριβει και αριστερα προς ανακασα κατι που απαγορευεται, και σαν τρομαγμενη οδηγος (ουτε ζωνη φοραγα, στο κινητο μιλαγα ειχα και τα παραθυρα κλειστα οποτε μεσα στην μαυριλα το τουτου μου λογω φιμε) τον αφηνω να περασει. το αποτελεσμα???? με χαιρετησε σαν να μου λεει ευχαριστω και την εκανε.
Αν ημουν νομιμη θα σου λεγα εγω γιατι τα καντηλια που εφαγε μετα του τυπου αν το εκανα εγω αυτο θα μου εκοβες κληση αλητη, βρωμομπατσε κτλ κτλ. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι το μονο που ξερουν ειναι να καταχραζονται την ¨δυναμη ¨τους και καλα μεσα στην βδομαδα ειδα πολλους που βαζανε την σειρηνα για να αποφυγουν την κινηση, να περνανε με κοκκινο κτλ κτλ
brz20 - Παρ 07 Σεπ 2007, 12:48:50
Θέμα δημοσίευσης:
Γνωστο φαινομενο.
Το γα**το ειναι να ακολουθεις περιπολικο σε στροφες και να πας προφυλακτηρα με προφυλακτηρα.
Μεχρι που να βγουνε απο τον δρομο.
Μας εχει κατσει μια φορα με τον κολλητο μου κατεβαινοντας απο Περτουλι.
Το ζητημα ειναι οτι κανουν τους τσαμπουκαδες γιατι φορανε την στολη.
kane - Παρ 07 Σεπ 2007, 13:48:31
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Γυρναω απο "προγαμιαιο παρτυ" φιλικου ζευγαριου, ειμαι με το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ το οποιο δεν εχει ΚΤΕΟ μπροστινη πινακιδα σημα τελων και δεν εχω και το ασφαλιστηριο μαζι μου (για καρτες καυσαεριων θορυβο κλπ δεν τα αναφερω καν) μπαινω απο το ποταμι εισοδο Αττικης Οδου, πληρωνω διοδια και "τσουπ" κανε στην ακρη.
Κανω ακρη, "αδεια διπλωμα ασφαλεια" βγαζω αδεια βγαζω διπλωμα ασφαλεια γιοκ " θα τους τριπλαρω με την αγωνιστικη λισανς λεω" βγαζω και τη ΄λισανς και σκαω το παραμυθι."το αυτοκινητο ειναι αγωνιστικο,οριστε κ το αγωνιστικο διπλωμα μου, το πρωι μου χαλασε το βολτισιο παντρευεται στενοε φιλος το Σαββατο επρεπε να παω κλπ, το ασφαλισα το πρωι αλλα συμβολαιο ΔΕΝ ΕΧΩ μαζι μου."
"Βγειτε εξω" μου λεει "παμε αυτοφορο" λεω απο μεσα μου, με βαζει κ κανω αλκοτεστ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΙΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ και φυσικα μενει εντυπωσιασμενος απο το αποτελεσμα της μετρησης στο μηχανημα! Laughing
"εισασταν σε παρυ κ δεν ειχετε πιει σταγονα?!", "μα οδηγω!" λεω κορδωμενος, κοιταζει τον συναδελφο κ βαζει κατω τα νουμερα.ΚΤΕΟ ασφαλεια μπροστινη πινακιδα σημα = πανω απο 1000 ευρω, αν τα πληρωσεις σε 10 μερες ειναι τα μισα, κατι πανω απο 500 "πανε οι kosei που ζαχαρωνα" και εκει που ειμαι ετοιμος να κανω χρεη τρελλου σκαει ο τυπας την ερωτηση: Α/6 ή Ν/2 ειναι?
Το πως ενιωσα περιγραφεται μονο ετσι: W00t Banned Off Topic Wacko Warning Hunter Worthy Thumb Left Afroman Cheers Whistling Whip
Α/6 του λεω, και τι αγωνες τρεχεις?Ραλλυ Σπριντ κ Αναβασεις.Ειναι νομιμο Α ή μα'ι'μου?νομιμο.καλα ολοι ετσι λετε!
Τον "ταδε" τον ξερεις?(ονομα αγωνιζομενου) ναι τον ξερω τρεχει στην ιδια κατηγορια με εμενα κλπ κλπ, ειμαστε κολλητοι μου λεει!
Εν κατακλειδει τι μου ειπε:" ειδα οτι δν εχεις πιει ουτε σταγονα,σε κουβεντιασα και δεν φαινεσαι για αλητης, για ολα τα υπολοιπα δε με νοιαζει θα με ενοιαζε αν εισουν πιωμενος, εκει δε θα σου χαριζομουν για τιποτα διοτι εισαι επικυνδινος για τους αλλους που δεν φταινε.Σε σταματησα και ολοι οι συναδελφοι ειδαν οτι κατι δεν παει καλα με το αυτοκινητο και πρεπει να σου κοψω κατι τυπικο, θα σου κοψω οτι δν ειχες μαζι το διπλωμα που ειναι 20 ευρω και αν το πληρωσεις σε 10 μερες ειναι 10 ευρω και φευγεις."
Τσιμπησα το ροζ χαρτακι μπηκα στο αυτοκινητο καπνισα 3-4 τσιγαρα να συνελθω και εγινα καπνος! Laughing Laughing Laughing Laughing

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! είσαι μέγιστος κολ@φαρδος ή μου φαίνεται??? εύγε πάντως...
StorM_GmA - Παρ 07 Σεπ 2007, 15:53:48
Θέμα δημοσίευσης:
όντως τυχερό το παλικάρι!
παίζει να μου το διαγράψουν αυτό που θα πω λόγω Off Topic αλλά έχει
σχέση με περιπολικό Razz
ακούω λοιπόν με την κοπέλα μου κόρνα περιπολικού κάτω απο το σπίτι...
κοιτάω απο το παραθυρο και τους βλέπω να τσουλάνε αργά αργά...χωρίς
να καταλάβω όμως το γιατί...τελικά φεύγουν και στην γωνία το βλέπω
να στρίβει μαμιόντας...έφυγε και λίγο ο κώλος...πάλι καλά που δεν τράβηξε
κανένα χειρόφρενο...και εκτός αυτού, φορούσε και aftermarket εξάτμηση!
φασαριόζικη κιολας! και δεν είναι πρώτη φορά που βλέπω περιπολικό με
aftermarket εξάτμηση να κάνει φασαρία...
το περιπολικό τελικά δεν βιαζόταν να πάει κάπου πάντως μιας και μετά
την στροφή πήγαινε κύριος...

οκ μπορεί να ήθελε να ξεκ***σει ο άνθωπος, όλους μας πιάνει κάποια στιγμή
και κάνουμε κάτι απότομο αλλά με το περιπολικό?!?!?!
τωρα θα μου πείτε...με το περιπολικό ποιός θα του την πει?
ελα ντέ...
underage - Σαβ 08 Σεπ 2007, 22:27:00
Θέμα δημοσίευσης:
Γράψανε τον ανηψιό μου με παπάκι όχι με αυτοκίνητο.
Σύνολο κλήσης 1350 ευρώ (χίλια τρακόσια πενήντα), 22 (είκοσι δυο) πόντους και να προσκομήσει την άδεια οδήγησης, και εγώ έχω την εξής απορία: με 22 πόντους μείον αξίζει ο κόπος να πάει να βγάλει δίπλωμα ή θα του το πάρουνε με το που θα το βγάλει. Silly
Αυτή ήταν η δεύτερη κλήση του εκείνη την ημέρα η πρώτη ήταν 300 ευρώ, πόντους δεν ξέρω
Σέρμπης Κώστας - Σαβ 08 Σεπ 2007, 22:45:15
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
re kala den paizesai etsi Laughing Laughing
dimkeras - Κυρ 09 Σεπ 2007, 12:57:25
Θέμα δημοσίευσης:
Ό,τι να'ναι κάνουν τα παλληκάρια. Πάντως υπάρχουν κι εξαιρέσεις,δε μπορώ να πω. Με το slk με έχουν σταματήσει αρκετές φορές απλά και μόνο για να χαζέψουν, κάνουν και καμιά χαζοερώτηση και μ' αφήνουν, ακόμη κι αν πήγαινα λίγο γρηγορότερα από το επιτρεπόμενο. Με το gt με σταμάτησαν το πρώτο βράδυ που το πήρα (18/4, ξημέρωμα 19) πηγαίνοντας στη δουλειά, διότι με μπάνισαν να παίρνω μια στροφή κομματάκι γρήγορα. Με τσακώνουν, κατευθείαν στοιχεία κλπ. Μου λέει ο ένας για αλκοτέστ (4:30 ξημερώματα ήταν) αλλά ο δεύτερος είδε την άδεια που έγραφε 18/4. Με ρώτησαν που πηγαίνω, μου είπαν να προσέχω το τουτού μου, με καλημέρισαν κι έφυγα..
BLACK DREAM - Κυρ 09 Σεπ 2007, 22:12:39
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
και εγώ έχω την εξής απορία: με 22 πόντους μείον αξίζει ο κόπος να πάει να βγάλει δίπλωμα ή θα του το πάρουνε με το που θα το βγάλει. Silly

φιλαρακι εχω την εντυπωση,πως οταν ξεπερασεις τους επιτρεπομενους ποντους και σου παρουν το διπλωμα,διαγραφονται και οι ποντοι και ξαναξεκινας απο την αρχη Sad Cool
underage - Δευ 10 Σεπ 2007, 15:37:24
Θέμα δημοσίευσης:
BLACK DREAM έγραψε:
underage έγραψε:
και εγώ έχω την εξής απορία: με 22 πόντους μείον αξίζει ο κόπος να πάει να βγάλει δίπλωμα ή θα του το πάρουνε με το που θα το βγάλει. Silly

φιλαρακι εχω την εντυπωση,πως οταν ξεπερασεις τους επιτρεπομενους ποντους και σου παρουν το διπλωμα,διαγραφονται και οι ποντοι και ξαναξεκινας απο την αρχη Sad Cool

Μα ο μικρός δεν έχει βγάλει ακόμα δίπλωμα ούτε αυτοκινήτου ούτε μηχανής, όταν το βγάλει θα του αφαιρεθούν αυτοί οι 22 πόντοι??????
brz20 - Δευ 10 Σεπ 2007, 17:51:46
Θέμα δημοσίευσης:
Πολυ κακως που οδηγουσε τοτε.
Και δεν κανω πλακα αλλα σε αυτα τα θεματα ειμαι τελειως καθετος και απολυτος.
Εχουν δικαιο τα μπατσονια χωρις δευτερη κουβεντα.
Απλα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οι ποντοι.
Απο που αφαιρεθηκαν εφοσον δεν υπηρχε κατι(ενα χαρτι)?
Ειναι σαν να πανε να παρουν αποτυποματα απο μια ληστεια που εκανε ενα μικρο παιδι.
Θα γραφτει καπου το αδικημα?
Lef205 - Δευ 10 Σεπ 2007, 22:28:21
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Πολυ κακως που οδηγουσε τοτε.
Και δεν κανω πλακα αλλα σε αυτα τα θεματα ειμαι τελειως καθετος και απολυτος.
Εχουν δικαιο τα μπατσονια χωρις δευτερη κουβεντα.
Απλα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οι ποντοι.
Απο που αφαιρεθηκαν εφοσον δεν υπηρχε κατι(ενα χαρτι)?
Ειναι σαν να πανε να παρουν αποτυποματα απο μια ληστεια που εκανε ενα μικρο παιδι.
Θα γραφτει καπου το αδικημα?

Κωσταντινε εισαι απολυτος γιατι υποθετω οτι δεν ξερεις πως βγαζουμε διπλωμα για 50αρι μηχανακι (που οδηγουσε το παιδι) στην Ελλαδα!
Καταρχας δν κανεις μαθηματα οδηγησης, σου δινουν ενα βιβλιο σηματων κ το διαβαζεις,πρακτικη καθολου.
Για να δωσεις πορεια, πας με ΔΙΚΟ ΣΟΥ μηχανακι στην τροχαια και δινεις, κοινως οδηγας ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ για να πας να δωσεις για διπλωμα.Ξερω και περιστατικο που πηγε να δωσει για διπλωμα και στο δρομο εφαγε δικαστηριο γιατι δν ειχε διπλωμα!!!!!!!!!!
Οποτε στη συγκεκριμενη περιπτωση εχεις δεν εχεις διπλωμα πρακτικα ειναι σχεδον ενα και το αυτο. Confused
Αν δεν του εδωσαν κανενα χαρτι, θα οριστει δικασιμος στο πλυμμελιοδικειο σε περιπου 1,5 με 2 χρονια.
Τα λεω αυτα γιατι τα εχω περασει (μην πω τα εχω κανει Laughing )
brz20 - Δευ 10 Σεπ 2007, 22:49:37
Θέμα δημοσίευσης:
Ξερω πως δεινουν διπλωμα αλλα την λεπτομερια οτι πας εσυ με δικο σου μηχανακι για να παρεις το ροζ χαρτακι την ηξερα καπως αλλιως.
Και καλα οτι πας με εναν φιλο που ηδη εχει διπλωμα και περνεις και εσυ το δικο σου.
Βεβαια εχει βαση αυτο που λες και δεν λεω οτι εχεις αδικο.Εξαλλου δεν γινετε να αμφιβαλω γιατι ξερω οτι ζουμε στην ελλαδα και ολα αυτα ειναι μεσα στο παιχνιδι.
Ενταξει οταν τρως δικαστιριο σε τετοια περιπτωση απλα πας λιγο πιο γρηγορα για διπλωμα ωστε να το παρουσιασεις οταν αυτο γινει.
COOL ALEXIS - Τετ 24 Οκτ 2007, 16:23:28
Θέμα δημοσίευσης:
Περιπολίες με μία Lotus Exige S
MEMsound - Τετ 24 Οκτ 2007, 23:22:52
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ξέρω αν απλά εμείς ειμαστε πολύ πίσω...
ή αυτοί πολύ μπροστά...

το σιγουρο ειναι οτι απέχουμε πάααααρα πολύυυ.... Twisted evil
vinman - Τετ 24 Οκτ 2007, 23:43:40
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
ή αυτοί πολύ μπροστά...

...συνδυασμός και των δύο που αναφέρεις είναι Μάνθο....
Και είμαστε πολύ πίσω Και είναι πολύ μπροστά...
plaketokofths - Πεμ 25 Οκτ 2007, 00:13:27
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
MEMsound έγραψε:
ή αυτοί πολύ μπροστά...

...συνδυασμός και των δύο που αναφέρεις είναι Μάνθο....
Και είμαστε πολύ πίσω Και είναι πολύ μπροστά...

Shocked Shocked Shocked Shocked πισω μπρος! χαχαχα
και τα 2 δεν γίνεται... αλλα μαλλον εννοεις το πισω - εμπρος σε διαφορετικά θέματα.

Δεν νομίζω πως Έλληνας αστυνομικός πρέπει να καβαλήσει τετοιο οχημα για περιπολία, εδω πέρνουν τα xsara και τους βάζουν εξάτμιση για να πηγαίνουν πιο γρήγορα και να βογγάνε στους κόφτες. Και δεν είναι θέμα αστυνομικού αλλα θέμα νοοτροπίας του καθε Ελληνα... οπότε αυτον γιατι να τον ξεχωρίσουμε? Επειδή φοράει στολή?

Καντε μια αναζήτηση πόσοι περναν τις δοκιμασίες στην Ικάρων και πόσοι της Αστυνομίας. Δεν συγκρίνω το ενα σωμα με το αλλο, αλλα και τα δύο είναι σημαντικά....
brz20 - Πεμ 25 Οκτ 2007, 09:56:01
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν θελω ποτε να δω μπατσο να καβαλαει τετοιο αμαξι.
Ισα ισα που κανονικα επρεπε να τους παρουν και αυτα που εχουν και να κινηγανε με τα ποδια.
Να κανουν και λιγο γυμναστικη και για να δικαιολογουν και τα λεφτα που περνουν.Οχι οτι ειναι παρα πολλα αλλα οχι οτι κανουν και τιποτα το συμαντικο.
Να τα λεμε ολα.
Εχουν κανει ολοι κατι κοιλιες λες και ειναι ταρατσες.
Αδυνατον να μπουνε σε Lotus.
Δεν ξερω μπορει να ειμαι και ο μοναδικος που εχει μπατσινα και τους κραζει τοσο πολυ.
brz20 - Τρι 30 Οκτ 2007, 19:01:03
Θέμα δημοσίευσης:
Επαθα μια πλακα που δεν εχει προηγουμενο.
Χθες καθως γυριζα απο Θεσσαλονικη(οπου θα ειναι και η δευτερη πατριδα μου για καποια χρονια λογο δουλειας της γυναικας)μετα απο τις στροφες του πλαταμωνα εχει ενα κοματι πριν μπουμε στην Ραψανη που ειναι 2 λωριδες ανα κατευθυνση.
Ειχα μπροστα μου 5 φορτηγα και 3,5 χιλιομετρα δρομο για να τα περασω και στα τεμπη να ειμαι κυριλε.
Ομως ολο και καποιος βγαινει και δεν σε αφηνει να κανεις παιχνιδι.
Αρα μπορει και να μην σου φτασουν κιολας τα 3,5 χιλιομετρα.
Τελος παντων οταν ολοι αποφασισαν να μπουνε μεσα αρχιζω να περναω τα μεγαλα οχηματα.
Σε καποια φαση τα περναω ολα και συνεχιζω με 180+ να περναω.
Δεν καταλαβα οτι ειχε μπατσους και σε καποια φαση καποιος μου κανει νοημα να σταματησω δεξια.
Και ρωτω γινετε να σταματησεις στα 50 μετρα με 180+?
Οχι.
Οποτε ουτε φρενο ουτε τιποτα.
Πιανω τερμα αριστερα και ανοιγω περισσοτερο.
Για να μην μπορουν να δουνε νουμερο.
Η γυναικα μεσα να λεει "θα σε πιασουν στα τεμπη και καλο θα κανεις να σταματησεις για να παρεις τηλεφωνο και να πεις οτι δεν σταματησες σε μπλοκο"
Της απανατω οτι "Σιγα μην τους πω και που ειμαι για να ερθουν να με παισουν κιολας"
Και το ταξιδι συνεχιστικε κανονικα.
Αυτος κρατουσε ενα ρανταρ χειρος που λεει μονο ταχυτητα.Και λογικα για να μην μου την ειχαν στησει στα Τεμπη δεν θ αεχουν τα νουμερα μου.
Οποτε την γλυτωσα.
Φοβερη εμπειρια.
Το συζητησα με αστυνομικο και μου ειπε οτι για να μην σε πιανουν τα ρανταρ μπορεις μολις σε σημαδευουν να πατας και να αφηνεις το φρενο.
Τα αποσυντωνιζεις και ετσι δεν μπορουν να σου την πουν τουλαχιστον για την ταχυτητα.
shiba - Πεμ 15 Νοέ 2007, 13:42:27
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπος ας πω κα ιεγω τον πονο μου..πριν 10 μερες ειχα παει μια βολτα κηφισια..ενω κατεβαινα ενα στενο μετα τν πλατεια για ν βγω στην κηφισιας(που απαγορευεται η στροφη αριστερα)και αφου φυσικα εκανα την παρανομια μου με περιμενανε οι ψευτομαγκες και με ''ξεσκισανε'' κυριολεκτικα..μου πηρανε διπλωμα πινακιδες και 200 ευρω προστιμο..δεν μου φτανανε αυτα μου γραψανε πανω και ΑΣ(απρεπης συμπεριφορα Confused )και δεν μπορουσα να την σβησω..και μου γραψανε ΑΣ επειδη ειπα στον μπατσο γιατι δεν αφαιρεσε τις πινακιδες σε μια γυναικα που σταματησε και το εκανε σε μενα.ελεος?.τωρα πορευομαι με το πεζο2..καλο ειναι και αυτο ομως.δεν καιει καθολου.. Laughing
Steve - Πεμ 15 Νοέ 2007, 15:12:53
Θέμα δημοσίευσης:
Την κατάχρηση εξουσίας λοιπόν, για την οποία και γίνεται λόγος στο topic, που μπορούμε να την συναντήσουμε μέσα στο post σου? Rolling eyes
shiba - Πεμ 15 Νοέ 2007, 17:45:14
Θέμα δημοσίευσης:
off topic τοτε.παρερμηνευσα τον τιτλο.ας διαγραφει Wink Smile
papadakn - Πεμ 15 Νοέ 2007, 18:13:32
Θέμα δημοσίευσης:
Να γράψω και εγώ τον πόνο μου. Χτές το πρωί είμαι σε περιοχή που δεν γνωρίζω και δυστυχώς παραβλέπω απαγορευτικό και μπαίνω ανάποδα σε μονόδρομο για 15 περίπου μέτρα. Ξαφνικά από μακριά βλέπω έναν αστυνομικό να μου κάνει νόημα και να με πλησιάζει. Μπορούσα άνετα να φύγω αλλά όντας σίγουρος ότι δεν έχω κάνει κάτι παράνομο κατεβάζω το παράθυρο και τον περιμένω. Μου λέει ότι οδήγησα ανάποδα σε μονόδρομο. Τελικά το απαγορευτικό ήταν κρυμμένο πίσω απο νερατζιά και δεν υπήρχε περίπτωση να το δεί κανείς.

Μου παίρνει άδειο πινακίδες δίπλωμα και 200€ (100 αν πληρωθούν εντός 10 εργάσιμων). Με φοβερή ευγένεια προσπαθώ να του εξηγήσω ότι έκανα λάθος αλλά επειδή το αμάξι είναι της μητέρας μου η οποία είναι χειρουργημένη πρόσφατα και πρέπει να την πηγαίνω εγώ στη δουλεία της (είναι Γιατρός σε ογκολογικό νοσοκομείο) να με γράψει για κάτι που έχει μεν χρηματικό πρόστιμο αλλά δεν δεσμευει το αμάξι. Εκτός απο ανένδοτος, ήταν αγενέστατος ενώ αρνήθηκε να μου δώσει τα στοιχεία του. Μου είπε να πάω στον Διοικητή της τροχαίας Κηφισιάς.

Σήμερα, αφού πλήρωσα την κλήση πήγα με τη μητέρα μου (για να διαπιστώσουν και οι ίδιοι ότι είναι χειρουργημένη), πήγα στο γραφείο της διοικήτρια τροχαίας. Ειρωνεία (εμμέσως πλην σαφώς είπε ότι φοβήθηκα να πάω μόνος μου και έφερα μαζί και την "μαμά" μου) και καμία δυνατότητα συνεννοήσης. Εντέλει χαριστικά, είπε ότι θα μας δοθούν οι πινακίδες σε 10 μέρες.

Σήμερα κατάλαβα πως η μεγάλη πλειοψηφία των αστυνομικών είναι ΖΩΑ. Από τον θυρωρό του Α.Τ μέχρι τον διοικητή είναι ευθυνόφοβοι και δεν έχουν τη στοιχειώδη ευφυΐα για να διακρίνουν το σωστό από το λάθος. Και δυστυχώς ο νόμος τους δίνει το δικαίωμα να το παίζουν εξουσία και να πρέπει ουσιαστικά να τους παρακαλάς για το αυτονόητο. Άθλια υποκείμενα.

Και μια ερώτηση προς τους νομικούς του forum. Με ποια αιτιολογία μπορεί να δεσμευτεί το όχημα για μια παράβαση που κάνει ο οδηγός? Στο κάτω κάτω, αν κρίνουν ότι είμαι επικίνδυνος οδηγός, ας κρατήσουν το δίπλωμα μου. Την άδεια και τις πινακίδες γιατί να τις δεσμεύουν? Θα είχε νομική βάση μια προσφυγή σε ελληνικά ή ευρωπαϊκά δικαστήρια??

Ούφ, τα πα και ηρέμησα λίγο.
Road_Runner - Πεμ 15 Νοέ 2007, 18:37:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ερωτηση: Γίνεται μπατσος εν ωρα υπηρεσιας (με ατυνομικο οχημα και στολη) να μπει σε γκουντις και να παρει φαι και να φειγει με το μπατσαδικο?? OMG!!

Επισης χθες που γυρνουσα απο την κοπελα μου απο Αττικη οδο, με περναει ατυνομικο της αμεσης δρασης με 130 σε περιοχη με οριο τα 100... εννοειται με σβηστο καρουμπαλο. Τρελαινομαι. κατευθειαν 3η και τοου κολλαω πινακιδα. Χωρις υπερβολες ομως. Ο τυπος αρχισε να ανοιγει κιαλλο.. Σε καποιο σημειο τον περασα και αρχισαμε τις σφηνες... μεχρι που φτασαμε εθνικη και πανω στην γεφυρα της εξοδου εκοψε. Επιτηδες ημουν προκλητικος για να με σταματησει και να εχουμε νταβαντουρια αλλα μαλλον εκανε την κοτα... Laughing Laughing
Steve - Πεμ 15 Νοέ 2007, 18:38:50
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
off topic τοτε.παρερμηνευσα τον τιτλο.ας διαγραφει Wink Smile

Καλά έκανες και μας το παράθεσες, απλά εμένα μου φάνηκες λίγο
υπερβολικός.

Ο κάθε ψευτόμαγκας θα σε ξεσκίζει κάθε φορά που θα του δίνεις το δικαίωμα, με κάθε δυνατό τρόπο Smile

Απλά μην τους δίνεις και εσύ αφορμές! Wink
StorM_GmA - Πεμ 15 Νοέ 2007, 18:58:52
Θέμα δημοσίευσης:
papadakn όντως λυπηρό το συμβάν που σου έτυχε...
Αν και δεν είμαι νομικός, κατ' αρχήν φαντάζομαι γνωρίζεις οτι το να προσφύγεις
ακόμα και σε ελληνικό δικαστήριο, θέλεις τουλάχιστον 5.000ευρώ (ένα
μπακαλήστικο σύνολο εξόδων). Για τα ευρωπαικά δεν το συζητώ...

Τώρα, για το θέμα οτι δεσμεύεται το όχημα για παράβαση του οδηγού, η
λογική λέει οτι το όχημα απο μόνο του κάτι κακό δεν μπορεί να κάνει! ούτε
να πατήσει μόνο του πεζό ούτε να πηγαίνει μόνο του με 300 στην κηφισίας!
Απλά, τουλάχιστον όπως το καταλαβαίνω εγώ, επειδή τα χρήματα δεν τους
πονάνε όλους οπότε αν π.χ βάζανε 1.000ευρώ πρόστιμο για αυτό που έκανες,
μπορεί εσύ να ήσουν ευκατάστατος και να μην σου καιγόταν καρφάκι για
αυτά τα λεφτά...τα έδινες το επόμενο πρωί και σαν να μην έγινε τίποτα.
Πάντως, πιστεύω οτι όντως η αφαίρεση πινακίδων δεν έχει νοήμα όταν σε
σταματάνε στον δρόμο...Πιστεύω οτι "εφευρέθηκε" για παράνομα παρκαρισμένα
αμάξια και τέτοια και σιγα σιγα το χρησημοποίησαν παντού...εκτός και αν
το κάνουν με την λογική "σου παίρνω πινακίδες οπότε όλοι όσοι χρησημοποιούν
αυτό το όχημα (π.χ οικογένια) να σου την πουν για την παρανομία που
έκανες και να βάλεις μυαλό" Razz

πάντως, μια "ιδέα" που βρήκα είναι η εξής
Παράθεση:
μια ειναι η λυση... αλλαξτε τις βιδες απο σταυρο σε αστερι... οποιος καταλαβαινει καταλαβαινει... μου το χε κανει μαστορας στο συνεργειο κ μου πε θα με θυμηθεις... κ οντως ημουν μια μερα στην Σαλαμινα... στο Μεγαρο μουσικης παρκαρα... γυρνωντας κ χωρις να το εχω παρει χαμπαρι εγω μου λενε τα αλλα παιδια που ειχα μαζι μου γιατι τα αλλα αυτοκινητα δεν ειχαν τις πινακιδες τους... βραδυ Σαββατου παρακαλω κ βγηκαν παγανια!εγω τις ειχα κανονικα τις πινακιδες... κ μαλιστα ουτε η κληση ελεγε να τις παραδωσω γιατι την χιλιοτσεκαρισα... κ με πιασανε τα γελια εκεινη την στιγμη αλλα μετα εβριζα τα παλιοστρουμφακια που Σαββατο βραδυ βγηκαν παγανια να εισπραξουν... την κληση την πληρωσα κανονικα αλλα ποτε μου δεν εδωσα πινακιδες!
Silly Silly
αλλά παίζει να ξηλώσουν κανέναν προφυλακτήρα αν δεν τα καταφέρνουν!
Steve - Πεμ 15 Νοέ 2007, 19:10:58
Θέμα δημοσίευσης:
papadakn έγραψε:
Να γράψω και εγώ τον πόνο μου.

[...]

Έκανες παράβαση. Ποιός φταίει όμως?

Ο Δήμος που δεν είχε κλαδέψει την νεραντζιά?

Εσύ που δεν είδες το σήμα κρυμμένο πίσω από την νεραντζιά?

Ο αστυνομικός που ήταν εκείνη την ώρα εκεί και σε έπιασε επ' αυτοφώρω?

κλπ. κλπ.

Αφού βρείς/βρούμε ποιός φταίει για την παράβαση, πάμε στα της ποινής. Φυσικά, ο καθένας αστυνομικός έχει την διακριτική ευχέρεια να σε γράψει για ότι θέλει, όσο θέλει και όπως θέλει. Όπως αναφέρθηκε το ΑΣ αλλά και το αντίσταση κατά της αρχής που υπάρχει, δυστυχώς είναι τα 2 μοναδικά όπλα των αστυνομικών τα οποία άπαξ και τα είπαν, ισχύουν κι ας έχεις 10 μάρτυρες να αποδεικνύουν το αντίθετο.

Κλείνοντας, θα πρέπει να μελετήσεις με τον εαυτό σου αν είσαι σε θέση να βάλεις μυαλό στον κάθε αστυνόμο που κάνει κατάχρηση (με όποιο ψυχικό/οικονομικό/χρονικό κόστος κι αν είναι αυτό) και κατά πόσο αξίζει τον κόπο να το κάνεις, ή αν απλά πρέπει να κοιτάς λίγο πιο επίμονα την κάθε νεραντζιά.

Δίκιο και εσύ για την μεταχείρηση, δίκιο και αυτός για την παράβαση. Ποιός όμως έχει παραπάνω δίκιο από τον άλλο? Rolling eyes
Steve - Πεμ 15 Νοέ 2007, 19:18:35
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Τρελαινομαι. κατευθειαν 3η και τοου κολλαω πινακιδα. Χωρις υπερβολες ομως. Ο τυπος αρχισε να ανοιγει κιαλλο.. Σε καποιο σημειο τον περασα και αρχισαμε τις σφηνες... μεχρι που φτασαμε εθνικη και πανω στην γεφυρα της εξοδου εκοψε.

Και σου το έχω πει, μην ράβεις μπάτσους Laughing
kovac - Πεμ 15 Νοέ 2007, 21:14:35
Θέμα δημοσίευσης:
StorM_GmA έγραψε:
πάντως, μια "ιδέα" που βρήκα είναι η εξής
Παράθεση:
μια ειναι η λυση... αλλαξτε τις βιδες απο σταυρο σε αστερι... οποιος καταλαβαινει καταλαβαινει... μου το χε κανει μαστορας στο συνεργειο κ μου πε θα με θυμηθεις... κ οντως ημουν μια μερα στην Σαλαμινα... στο Μεγαρο μουσικης παρκαρα... γυρνωντας κ χωρις να το εχω παρει χαμπαρι εγω μου λενε τα αλλα παιδια που ειχα μαζι μου γιατι τα αλλα αυτοκινητα δεν ειχαν τις πινακιδες τους... βραδυ Σαββατου παρακαλω κ βγηκαν παγανια!εγω τις ειχα κανονικα τις πινακιδες... κ μαλιστα ουτε η κληση ελεγε να τις παραδωσω γιατι την χιλιοτσεκαρισα... κ με πιασανε τα γελια εκεινη την στιγμη αλλα μετα εβριζα τα παλιοστρουμφακια που Σαββατο βραδυ βγηκαν παγανια να εισπραξουν... την κληση την πληρωσα κανονικα αλλα ποτε μου δεν εδωσα πινακιδες!

Ευριπίδη, αυτό δεν παίζει, μιας και πλέον έχουν ολόκληρο βαλιτσάκι με εργαλεία. Ακόμα και με ηλεκτροκόλληση..(χμ.......... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes )..να τις βάλεις, αυτοί θα τις βγάλουν. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
papadakn - Πεμ 15 Νοέ 2007, 21:25:31
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
papadakn έγραψε:

[...]

κλπ. κλπ.

Αφού βρείς/βρούμε ποιός φταίει για την παράβαση, πάμε στα της ποινής. Φυσικά, ο καθένας αστυνομικός έχει την διακριτική ευχέρεια να σε γράψει για ότι θέλει, όσο θέλει και όπως θέλει. Όπως αναφέρθηκε το ΑΣ αλλά και το αντίσταση κατά της αρχής που υπάρχει, δυστυχώς είναι τα 2 μοναδικά όπλα των αστυνομικών τα οποία άπαξ και τα είπαν, ισχύουν κι ας έχεις 10 μάρτυρες να αποδεικνύουν το αντίθετο.

Κλείνοντας, θα πρέπει να μελετήσεις με τον εαυτό σου αν είσαι σε θέση να βάλεις μυαλό στον κάθε αστυνόμο που κάνει κατάχρηση (με όποιο ψυχικό/οικονομικό/χρονικό κόστος κι αν είναι αυτό) και κατά πόσο αξίζει τον κόπο να το κάνεις, ή αν απλά πρέπει να κοιτάς λίγο πιο επίμονα την κάθε νεραντζιά.

Δίκιο και εσύ για την μεταχείρηση, δίκιο και αυτός για την παράβαση. Ποιός όμως έχει παραπάνω δίκιο από τον άλλο? Rolling eyes

Προφανώς και φταίω εγώ. Δεν ήλπιζα στο να μην με γράψει απλά περίμενα μια πιο ρεαλιστική αντιμετώπιση απο μέρους του. Μιλούσα πάντα στον πληθυντικό σε όλη τη διάρκεια του συμβάντος (στο τέλος ειδικά κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια) και δυστυχώς αυτός ήταν αγενέστατος και ειρωνικός. Έπαθα πλάκα με το ύφος του όταν μου ανακοίνωσε ότι θα μου πάρει τις πινακίδες. Πρέπει να ένιωσε πολύ περήφανος με τον εαυτό του εκείνη τη στιγμή.

Τέλος πάντων, τώρα ότι έγινε έγινε, απλά δεν μου είχε τύχει ποτέ ως τώρα να μην μπορώ να μιλήσω σε βάση κοινής λογικής με κάποιον άνθρωπο.
shiba - Παρ 16 Νοέ 2007, 03:57:47
Θέμα δημοσίευσης:
papadakn έγραψε:
Steve έγραψε:
papadakn έγραψε:

[...]

κλπ. κλπ.

Προφανώς και φταίω εγώ. Δεν ήλπιζα στο να μην με γράψει απλά περίμενα μια πιο ρεαλιστική αντιμετώπιση απο μέρους του. Μιλούσα πάντα στον πληθυντικό σε όλη τη διάρκεια του συμβάντος (στο τέλος ειδικά κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια) και δυστυχώς αυτός ήταν αγενέστατος και ειρωνικός. Έπαθα πλάκα με το ύφος του όταν μου ανακοίνωσε ότι θα μου πάρει τις πινακίδες. Πρέπει να ένιωσε πολύ περήφανος με τον εαυτό του εκείνη τη στιγμή.

Τέλος πάντων, τώρα ότι έγινε έγινε, απλά δεν μου είχε τύχει ποτέ ως τώρα να μην μπορώ να μιλήσω σε βάση κοινής λογικής με κάποιον άνθρωπο.
μπορει να μιλαμε για τον ιδιο ανθυπασπιστακο ..και μενα οταν μου εβγαλε τις πινακιδες το χαμογελο του εφτασε ως τα αυτια..οσο για την διοικητινα απιστευτο υφακι..μου ερχοτανε να την αρχισω στις ''κουτουλιες'' αλλα εχει χαρη που ειχα παει στην τροχαια με εναν πρωην διοικητη..τι να πει κανεις για αυτα τα ατομα..οι πιο πολλοι(υπαρχουνε και εξαιρεσεις φυσικα) η κεραταδες ειναι η μαμακηδες..
brz20 - Δευ 19 Νοέ 2007, 12:15:50
Θέμα δημοσίευσης:
Παραβαση υπηρχε αλλα μεχρι να φτασουμε στην δικια σου παραβαση υπαρχουν μια σειρα αμελιων του εκαστοτε δημου.
Κριβουν πινακιδες πισω απο δεντρα(ισως να μην τα κουρευουν κιολας επιτηδες),κριβουν πινακιδες πισω απο φωτεινους σηματοδοτες και κανουν αλλα τοσα οχι για να σε μπερδευουν αλλα γιατι ειναι ανευθυνοι.
Αυτο το ανευθυνο συστημα υπηρετουν οι αστυνομικοι.
Χθες ειχα μια κουβεντα με τον πατερα μου γυριζοντας απο Θεσσαλονικη.
Με ρωτουσε γιατι τα εχω με τους αστυνομικους.
Του απαντησα οτι δεν τα εχω μονο με αυτους.Τα εχω με καθε εναν ανευθυνο σε αυτην την χωρα που υποδιετε καποιον υπευθυνο.
Ειτε αυτος ειναι γιατρος(που περνει φακελακι),ειτε φαρμακοποιος,ειτε δημοσιος υπαλληλος(σε μια δημοσια υπηρεσια ή εκπαιδευτικος),ειτε αστυνομικος για μενα κανει το ιδιο.
Απλα οι αστυνομικοι καλως ή κακως εκτηθονται συνεχως και ανεπανορθωτα.

Λοιπον το Σαββατο(ημερα του Πολυτεχνιου)η κοπελα μου ειχε υπηρεσια.
Πεζη περιπολια για να μην παρκαρουν επι της Εγνατιας απο το υψος της 3ης Σεμτεμβριου μεχρι και την εισοδο της ΔΕΘ.
Οποιος καταλαβε καταλαβε.
Ειναι το κομματι του δρομου εξω απο το πολυτεχνειο και την διοικιση του Πανεπιστημιου.
6 το πρωι μονη δεν την αφηνα και καθησα μεχρι να πιασει κινηση,Μετα πηγα να αφησω ενα λουλουδι στον χωρο του πολυτεχνειου και μετα σπιτι.
Λιγο παρακατω ηταν 3 αστυνομικοι που ειχαν να προσεχουν αλλα κομματια για να μην παρακαρουν αμαξια εκει αλλα επιναν καφεδακι σε καφετερια που υπαρχει στην Αγγελακη.
Ποσο ηθικοι μπορει να ειναι?
Το να εισαι παλιος σου επιτρεπει να κανεις οτι γουσταρεις.
Επισης εβλεπα συνεχεια ενα ασφαλιτικο να κανει αναστρωφη μπροστα μας χωρις φλας χωρις τιποτα σε δρομο που ειχε σημα απαγορευσης αναστροφης και ενα δευτερο εκεινη την ωρα αναβαν και τα απεναντι φαναρια μια αποτελεσμα να κινδυνευουν ατομα.
Γιατι αυτοι να το κανουν?Τι ακριβως ειναι?Μηπως πρεπει καποιος να τους πει οτι δεν ειναι ο νομος αλλα υπηρετες αυτων?

Παντως το χειροτερο που μπορεις να πεις σε μπατσο ειναι το εξης:
"Εισαι υπαλληλος μου και να μου μιλας καλυτερα οταν σου μιλαω"
french lover - Τετ 05 Δεκ 2007, 12:19:10
Θέμα δημοσίευσης:
Το καλυτερο που εχω κανει εγω ειναι να απευθυνομαι σε βαθμοφωρο (δεν ξερω ακριβως τι βαθμο ειχε ο βλαχος βεβαια αλλα βαθμοφωρος ηταν απο τις ''σαρδελες'' του) και να τον αποκαλω επαναλαμβανομενα''κυριε αστυφυλακα''....Ειχε σκυλιασει.... Laughing Βεβαια τις πινακιδες δεν τις γλυτωσα ουτε και τα 200€....Αλλα βλεποντας τον να κοκκινιζει και να τσαντιζεται χαλαλι...Μιλαμε για πολυ κομπλεξ....
brz20 - Τετ 05 Δεκ 2007, 12:47:53
Θέμα δημοσίευσης:
Λες και ημαστε υποχρεωμενοι να ξερουμε τους βαθμους.
Αστυφυλακα ειναι το καλυτερο που μπορεις να του πεις.
MEMsound - Πεμ 20 Δεκ 2007, 16:21:09
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.tuningfever.fr/pics-max-1042-320468-loooool.jpg

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
brz20 - Πεμ 20 Δεκ 2007, 17:29:43
Θέμα δημοσίευσης:
Ετσι ετσι.
Very happy Very happy Very happy
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες