Giannis307 έγραψε: |
Για το τρεμουλο και τις ζαντες αρχικα θα σου προτεινα να δεις τα λαστιχα γιατι απο την στιγμη που οι ζαντες εινα ισιες μαλλον κατι τετοιο θα παιζει...
: |
brz20 έγραψε: |
Τα λαστιχα σου ειναι.
Και εγω ειχα στην αρχη το ιδιο προβλημα και αυτο που παρατηρισα ηταν ανομοιομορφια πελματος... |
Jorge έγραψε: |
...
1) Τοποθετήθηκαν εξ αρχής ζάντες 17 challenger από 206 rc με λάστιχα 215/45-17. Το τιμόνι τρέμει μετα τα 125 και μέχρι τα 140. Επισκέφτηκα τη Lion στη Θεσσαλονίκη αρχικά έγιναν αμέτρητες ζυγοσταθμίσεις μετά έκαναν ρυθμίσεις στη κρεμαγιέρα , μετά αλλάξανε δισκόπλακες , μετά δοκιμάσαμε ζάντες 16" μετά 15",έλεγξαν όλο το μπροστινό σύστημα αλλά αποτέλεσμα μηδέν.... |
307__:)(dimitris) έγραψε: |
Το τριξιμο της αντιστρεπτικης πως λυνεται? Αργυρη μηπως ξερεις τι χτυπαει και σε εμενα? Γιατι σινεμπλοκ αντιστρεπτικης αλλαξα πριν 1 μηνα ![]() |
Touristas έγραψε: | ||
Τα καβαλέτα τα άλλαξες ή μόνο τα λάστιχα? |
![]() Αργυρη αυτα ειναι τα καβαλετα ?και αν ναι που βαζουμε λαστιχο ![]() |
Touristas έγραψε: |
Συνήθως χτυπάνε οι βάσεις τω αμορτισέρ σε εγκάρσιες ανωμαλίες. |
307__:)(dimitris) έγραψε: | ||
Λοιπον εχω αλαξει βασεις αλλα παλι τα ιδια χτυπαει και ο θορυβος ακουγεται σαν να χτυπας τον θολο κανει ακριβως τον ιδιο ηχο ελεχτηκαν σινεμπλοκ αξονα και οι βιδες του και ολα καλα τι αλλο να κανω? (να αλλαξω αυτοκινητο) Μηπως ειναι το αμορτισερ που τερματιζει? |
Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα προχθες που αλλαξα αμορτισερ μου ειπε ο ανθρωπος εκει(μου το ξαναειπε πριν απο ενα χρονο παλι αλλα δεν εδωσα σημασια)οτι η κρεμαγιερα απο την μερια του οδηγου εχει πολυ λιγα κενα στο πανω κατω οχι δεξια αριστερα μηπως ξερει κανεις αν αυτα τα κενα μαζευονται γιατι στην εδω peugeot μου ειπαν οχι. Γιατι για να αλλαξω κρεμαγιερα εχει 850 eur ![]() ![]() |
307__:)(dimitris) έγραψε: | ||
![]() |