PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - Διακόπτης φώτων

primus_pilum - Παρ 24 Αύγ 2007, 09:45:44
Θέμα δημοσίευσης: Διακόπτης φώτων
Παιδιά καλημέρα.

Προχθές παρουσιάστηκε πρόβλημα στο 206 μου στο διακόπτη των φώτων. Συγκεκριμένα την ημέρα, όταν βγάζω δεξί φλας, σβήνει το φλας και ανάβουν τα φώτα. Μερικές φορές ανάβουν και τα φώτα μόνα τους.Το πήγα σε ηλεκτρολόγο και στο σέρβις μου και μου είπαν ότι φταίει ο διακόπτης,ο οποίος κοστίζει 280 €.Στην ερώτηση αν μπορούμε να βάλουμε μεταχειρισμένο από 307 ή άλλο 206, μου είπαν ότι είναι διαφορετικοί τύποι διακοπτών ακόμα και στα 206 και μόνο καινούργιο μπορούμε να βάλουμε. Θα ήθελα να ξέρω, όντως έτσι είναι ή με παραμυθιάζουνε;
Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι ας μου απαντήσει.
grpap - Κυρ 26 Αύγ 2007, 10:21:44
Θέμα δημοσίευσης:
Πρεπει να εχουν δικιο γιατι το αμαξι σου ειναι μαλλον multiplex.Εγω δεν θα εβαζα ουτε και θα βαλω μεταχειρισμενο.Ναι τοσο κανει.Εχει βλαβη και οδικος μου,οχι στα φωτα αλλα στο μπουτον του υπολογιστη ταξιδιου.Περαστικα σου και περαστικα μου.
primus_pilum - Δευ 27 Αύγ 2007, 09:55:03
Θέμα δημοσίευσης:
Περαστικά μας δεν λες τίποτα! Δεν θέλω και γώ να βάζω τίποτα μεταχειρισμένο στο αυτοκίνητο, αλλά ήταν ζόρικη περίοδος αυτή για μένα οικονομικά και όπως καταλαβαίνεις με έτσουξε λίγο.
volvos - Τρι 28 Αύγ 2007, 13:08:18
Θέμα δημοσίευσης:
βασικα τι μοντελο ακριβως ειναι?

επισης αυτο το ανταλλακτικο βγαζει συνεχεια βλαβες...ισως ειναι καλυτερο να παρεις καινουργιο που θα ειναι σιγουρο σωστο και απο παρτιδες που τα εχουν διορθωσει αυτα τα θεματα...το μεταχειρισμενο ισως να ειναι ελλατωματικο οπως δικο σου
MEMsound - Τρι 28 Αύγ 2007, 13:32:31
Θέμα δημοσίευσης:
...επίσης θα έχεις εγγύηση 1 ετος...
Just in case που πέσεις σε ελαττωμάτικό ανταλλακτικό...
primus_pilum - Τετ 29 Αύγ 2007, 13:27:12
Θέμα δημοσίευσης:
Η απόδειξη αγοράς μετράει και σαν εγγύηση, ή θα μου δώσουν άλλη;Αν κάνουν την πάπια για την εγγύηση, να τη ζητήσω;
Stevon - Τετ 29 Αύγ 2007, 13:52:11
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Μόνο σε περίπτωση που η τοποθέτηση έγινε σε επίσημο επισκευαστή του δικτύου.
primus_pilum - Πεμ 30 Αύγ 2007, 08:25:24
Θέμα δημοσίευσης:
Η αλλαγή έγινε σε εξουσιοδοτημένο σέρβις και τελικά η απόδειξη μετράει σαν εγγύηση.Πάντως είναι τόσο εύκολη η αλλαγή του που με τα κατάλληλα κατσαβίδια μπορεί να την κάνει οποιοσδήποτε.Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά μου φάνηκε απλό.
MEMsound - Πεμ 30 Αύγ 2007, 10:15:18
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
MEMsound έγραψε:

Μόνο σε περίπτωση που η τοποθέτηση έγινε σε επίσημο επισκευαστή του δικτύου.

προφανώς... Cool
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες