PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΛΒΙΔΩΝ - SOS

WOODAKOS - Τετ 22 Αύγ 2007, 11:39:38
Θέμα δημοσίευσης: ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΛΒΙΔΩΝ - SOS
Αγαπητοί Φίλοι,

Όπως έχω αναφέρει σε άλλα θέματα πρόκειται να αλλάξω τις 16 βαλβίδες στο Peugeot 307 και το καπάκι βαλβίδων. Αυτό διότι μία βαλβίδα αποδείχτηκε ελλατωματική και δημιουργεί πρόβλημα στην κρύα εκκίνηση.

Το ερώτημά μου είναι αν αυτή η εργασία που θα γίνει σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο θα ειναί γίνεται αντιληπτή απο υποψήφιους αγοραστές του αυτοκινήτου καθώς σκόπευα/σκοπεύω να το πουλήσω.
Η επισκευή αυτή θα επηρρεάσει την τιμή πώλησης του αυτοκινήτου ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
StorM_GmA - Τετ 22 Αύγ 2007, 12:07:18
Θέμα δημοσίευσης:
προτιμάς να μην γίνεται αντιληπτή αυτή η επισκευή απο τους υποψήφιους
αγοραστές? Προσωπικά πιστευώ οτι αφού ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ κάτι, θα πρέπει να το
προωθήσεις όχι να το κρύψεις! Πιστεύω κι εσύ αν επρόκειτο να αγοράσεις
μεταχειρισμένο αμάξι, θα προτιμούσες να έχεις μια ειληκρινή απάντηση
απο τον πωλητή για το τι έχει γίνει στο αυτοκίνητο!

Δυστυχώς δεν γνωρίζω για το αν θα επηρεάσει την τιμή πώλησης αλλά σίγουρα
κάποιος από δω θα σε διαφωτήσει!

φιλικά πάντα!
WOODAKOS - Τετ 22 Αύγ 2007, 12:30:35
Θέμα δημοσίευσης:
Βεβαίως προτιμώ να πω την αλήθεια, καθώς δεν έχω τίποτα σοβαρό να κρύψω.
Το αυτοκίνητο έχει κάνει 25,000 χλμ χωρίς κανένα πρόβλημα, εκτός του αναφερόμενου. Δεδομένου όμως οτι θα θεραπεύσω ένα πρόβλημα (το οποίο αν θέλεις θα μπορούσα άνετα να το κρύψω) προχωρόντας σε μία επίσκευή με σημαντικό κόστος η οποία προσθέτει και added value στο αυτοκίνητο καθώς θα αλλαχθούν ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΑΛΒΙΔΕΣ και όχι μόνο η ελλατωματική ενώ θα υπάρχει η εγγύηση της Peugeot για ένα χρόνο για τα συγκεκριμμένα εξαρτήματα, με εκνευρίζει να μπώ σε ένα κύκλο συζητήσεων (του τύπου "ναι αλλά έχει μπεί χέρι στην μηχανή" κτλ) οι οποίες θα έχουν μοναδικό στόχο την πτώση της τιμής. Σκέψου ιδιαίτερα οτι ο έμπορος (καθώς δεν έχω χρόνο να ψάχνω για ιδιώτη) στην συνέχεια αποκλείεται να αναφέρει την επισκευή στον ιδιώτη και θα χρυσοπουλήσει το αυτοκίνητο.

Μία άλλη ερώτηση: Σκοπέυω να το ανταλλάξω στην VW. Νομίζετε οτι οι τεχνικοί θα μπόρέσουν να καταλάβουν την επισκευή ?
panos 206 - Πεμ 23 Αύγ 2007, 10:10:26
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε μου δεν νομιζω να εχεις προβλημα στην μεταπωληση,ναι μεν εχει μπει χερι στην μηχανη αλλα για καλο σκοπο....σκεψου να μην τις αλλαζες καθόλου τις βαλβιδες ή υπαρχει και το αλλο...να εβαζες μεταχειρισμενα ανταλακτικα,αφου λοιπον θα εχεις και την εγγυηση μην σε απασχολει καθολου.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες