tzitzopower έγραψε: |
Ρε παιδια σκευτομαι να βαψω το αμαξι μου κ θα το κανω σαν το διλιτρο μπροστα!!το προβλημα ειναι ενα!!!τι χρωμα μπλε προτεινατε!!!
Α κ κατι αλλο ρε παιδια το αμαξι μου εχει τα παλια φαναρια λογο μοντελου 97 κ θελω να το κανο σαν 99 μπροστα με τα φαναρια τα clear μηπως ξερει κανεισ αν πρεπει να βαλω κ μετοπη απο το 99αρι!!!plz οποιος ξερει!!!! |
Pugobios έγραψε: |
Βάψτο μπλέ και πέτα το στη θάλασσα να μην τρομάξουν και τα ψάρια που λένε ![]() ![]() http://i143.photobucket.com/albums/r145/pugobios/049.jpg |
MEMsound έγραψε: |
για το χρώμα το blue recifes είναι μια ενδιαφέρουσα και χαρούμενη περίπτωση ενώ αν το θες σε πιο κλασσικό αλλα μαζί και super νεό χρώμα υπάρχει το σκούρο μπλε που έχει το 207 (δεν θυμάμαι όνομα) |
tzitzopower έγραψε: | ||
Για πες λιγο για το χρωμα!!!!κωδικο απο τι ειναι κτλ κτλ!!!ευχαριστω παιδια κ αλλες προτασεις ευπροσδεκτες!!! |
Pugobios έγραψε: | ||||
Λοιπόν το χρώμα είναι το F3501 της DU POND!Μόνο σαυτην την εταιρία θα το βρείς! |
brz20 έγραψε: |
Δες και το πορτοκαλι του Focus ST. |
Καθολου.
Αν γινετε και μπορεις βρες τον κωδικο και ποσταρε τον. Εγω ετσι θελω να το βαψω. Κανε μου αυτην την χαρη αν μπορεις. |
Λες ε?
Εμενα παντως μου αρεσει το πορτοκαλι του ST. Ενταξει μπορει να το αλλοιωνει αλλα σιγουρα θα ειναι το μονο που θα εχει τετοιο χρωμα. Τουλαχιστον μεχρι να το παρουν και αλλοι πρεφα. |
TiMoRiS έγραψε: |
Κοίτα και το καινούργιο μπλε-γαλάζιο που βγαίνει το νέο Mini Cooper S! ![]() |
Lef205 έγραψε: |
Το καλυτερο μπλε ειναι της xsara wrc που ειχε η cronos team.
Οτιδηποτε αλλο εκτος των εργοστασιακων χρωματων αλλοιωνουν τον χαρακτηρα του αυτοκινητου. |
πω πω παιδια απελπισια με εποιασε τωρα που τ ελυνα με τον φανοποιο ολα λυσιμο τρελαθηκα!!!πιστευω ετσι οπως θα το κανω να αξιζει ο κοπος κ να γυνει ωραιο!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Απο μεσα λυσαμε μοκετεσ ταμπλαδεσ τζαμια κτλ κτλ !!!θα γινει η δουλεια μεσα εξω κ θα μου παρει 1200 ε με τα χτυπιμτα που ειχε το αμαξι κ ηταν πολλα ομολογο!!!α κανει κ πολυ καλη δουλεια~~~!!! |
Giannis307 έγραψε: |
Λογικα τα παντα και ειδηκα κωλονες και σημεια μεσα που δεν καλυπτετε η λαμαρινα απο πλαστικα....Ε δεν ειναι ωραιο να εχεις ενα χρωμα εξω και μολις ανοιγςισ την πορτα να εχει αλλο (Αμα εχεις δει ταριφικα και πιο πολλα octavia και almera που τα μεν εινα κιτρινα και μεασ εινα ασπρα και τα δε ασημι) |
Απο μεσα λυσαμε μοκετεσ ταμπλαδεσ τζαμια κτλ κτλ !!!θα γινει η δουλεια μεσα εξω κ θα μου παρει 1200 ε με τα χτυπιμτα που ειχε το αμαξι κ ηταν πολλα ομολογο!!!α κανει κ πολυ καλη δουλεια~~~!!! |
Lef205 έγραψε: | ||
Τσαμπα στο βαφει, εμενα μου ζητησαν τα ιδια λεφτα γιατο βολτισιο 106 απλα για ενα φρεσκαρισμα . . . και σκεψου οτι δεν εχω ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ! |
MEMsound έγραψε: |
η τιμή που το βάφεις μέσα/έξω είναι απίστευτη!!
αν όλα πάνε καλά με το μοτερ που φτιάχνω σε ενα νισσαν με βλέπω να σας ερχομαι εκεί για το βάψιμό του... |
Pug_306 έγραψε: |
Θα ποσταρω αυριο μια φωτο με το αυτοκινητο οπως το εκανα πριν απο 6 μηνες λογω τρακαρισματος.
Ειναι το παλιο του 96 Phase 1 και του βαλα προφυλακτηρα με προβολακια του καινουριου σαν αυτο που εχεις ποσταρει (το δευτερο) Ο προφυλακτηρας στο κεντρο εξειχε πολυ απο τη μασκα και αφηνε κενο οποτε μου το γεμισε, στοκαρε, εβαψε ο φανοποιος και φαινεται τουμπανακι.Μασκα κλπ δεν πειραξα διοτι ετσι μου φαινοταν πολυ πιο αγριο.Αν το ολο σκηνικο το κανεις για να βαλεις τα φαναρια τα clear του τελευταιου 306, θα μπορουσες να παρεις aftermarket πολυ καλλιτερα για phase 1.Βεβαια γουστα ειναι αυτα, παντως θα βαλω μια φωτο αυριο να παρεις μια ιδεα τι εννοω. Υποψιν το χρωμα χαμαιλεων στοιχιζει περιπου 200-250 Ε το κιλο και υπαρχουν 4-5 διαφορετικα. |
ΛΟΙΠΟΝ ασ βαλω καποιες φωτο καθως προχωραει το αμαξι!!
http://s233.photobucket.com/albums/ee114/tzitzopower/?action=view¤t=DSC00201.jpg http://s233.photobucket.com/albums/ee114/tzitzopower/?action=view¤t=DSC00200.jpg μονο το βαψιμο εμεινε!!! |
Giannis307 έγραψε: | ||
Kαι το αυτοκολλητακι PSCLUB στο πισω τζαμι.... ![]() ![]() |
A οκ μανθο εμεις ειμαστεκοινοι θνητοι ε???οκ~~!!! |
Stevon έγραψε: |
Άν και με ξενίζει το χρώμα....
Πολύ καλό , ουσιαστικά φούλ μαμά... ![]() |
ευχαριστω πολυ μανθο!!οσο για ζαντες εχω βαλει στο ματι κατι kosei 17" k1 ασπρες!!θα τισ αγορασω μαλλον!!! |
Ευχαριστω μανο!!ρε παιδια για τι ζαντες θα λεγατε εσεις??οΣΟ για πισω φαναρια τι λετε?lexus h φιμε?? |
Ειπα να βαλω μερικες ακομα φωτο!!! |