NICK έγραψε: |
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΓΙ`ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ 4ΤΡΟΧΟΥΣ,ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ `ΑΡΙΣΤΕΙΑ`` ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ.ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΜΕ ΤΟ S2000 ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ,ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΟΝΟ ΓΙ`ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ;ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΕΙ 206.ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ RALLYE-ΣΑΥΡΕΣ... |
Ady έγραψε: |
Πέρσι είχε γίνει 13 Απριλίου.
Φέτος ξέρουμε πότε ?? |
alemao_rallye έγραψε: |
Αυτη την Κυριακή έχει το ράλλυ Ποσειδών. Θα προτιμήσω να δω το 206 του Βωβού ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
...Εχει ριξει ενα χιονι εδω αλλο πραγμα.Λιγο ακομα και θα φωναξουμε το ΕΚΑΜ για απεγκλωβισμο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pezomania έγραψε: |
Τελικά στην πίστα Μεγάρων θα γίνει η εκδήλωση;;;; |
christhehealer έγραψε: | ||
GEO απ' όσο ξέρω θα γίνει. Πέρσυ είχε γίνει με βροχή. Φέτος η EMY λέει ότι θα φτιάξει ο καιρός. Mακάρι γιατί θα έχει όλα τα καλά μότερ για βόλτα. |
NICK έγραψε: |
Εγώ πάντως κατέβηκα Αθήνα για την εκδήλωση.Όταν θα βλέπω κάποιον με 206 θα τον ρωτάω μπας και είναι του club για να έχω και παρέα. |
christhehealer έγραψε: | ||
Από τα μέλη που πιθανόν να είναι στην εκδήλωση, όλα έχουν αυτοκόλητο στο πίσω τζάμι "206club.gr". Οπότε δεν χρειάζεται να ρωτάς κανέναν. Μόνο ο alemao δεν έχει. Αυτός έχει κίτρινο rally. Και τη φωτογραφία του φάτσα κάρτα κάπου στο forum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pezomania έγραψε: | ||||
Ούτε εγώ ![]() Πάντως στην εκδήλωση πήγα, αλλά δεν είδα κανέναν γνωστό ![]() Είμουνα στην πίστα 10:30 και έφυγα στις 11:30 (πολύ κρύο!!!). |
pezomania έγραψε: |
]Πάντως στην εκδήλωση πήγα, αλλά δεν είδα κανέναν γνωστό ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Aπό 600 άτομα κληρώθηκαν 100 για συνοδήγηση και μόνο η Angelbaby κληρωθηκε με τον Zήβα στο MG. |
christhehealer έγραψε: |
Aπό 600 άτομα κληρώθηκαν 100 για συνοδήγηση και μόνο η Angelbaby κληρωθηκε με τον Zήβα στο MG. |
chatasos έγραψε: |
Και όχι μόνο αυτό!!! Ήταν και η τελευταία από τους 100!!!! Κάτι ξέρω εγώ που θέλω να πηγαίνω μόνος μου ![]() ![]() ![]() |
chatasos έγραψε: | ||||||
Αφού 12:00 έγινε η κλήρωση για τους συνοδηγούς, γιατί έφυγες τόσο νωρίς? Εγώ πάντως βρήκα τον Θεραπευτή... για την ακρίβεια αυτός με βρήκε. |
GIANNIS206 έγραψε: |
Πρώτον:συγχαρητήρια angelbaby και εις ανώτερα!!!Τρομερή εμπειρία σίγουρα! |