ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε: |
καλησπέρα θα ήθελα μια βοήθεια το πρωί όταν πάω να ξεκινήσω το αυτοκίνητο μου κάνει το εξής ξεκινάει ο κινητήρας με ένα μικρό κόμπιασμα δηλαδή λίγο ακόμα και δείχνει ότι πάει να σβήσει, στην πορεία της ημέρας όταν σβήσω τον κινητήρα και πάω να τον ανάψω δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα ( να τονίσω ότι πρόσφατα άλλαξα τον ιμάντα χρονισμού υπάρχει περίπτωση να είναι από αυτό? μήπως λέω τώρα δεν ξέρω θέλει καμία ρύθμιση? |
καλησπέρα θα ήθελα μια βοήθεια το πρωί όταν πάω να ξεκινήσω το αυτοκίνητο μου κάνει το εξής ξεκινάει ο κινητήρας με ένα μικρό κόμπιασμα δηλαδή λίγο ακόμα και δείχνει ότι πάει να σβήσει, στην πορεία της ημέρας όταν σβήσω τον κινητήρα και πάω να τον ανάψω δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα ( να τονίσω ότι πρόσφατα άλλαξα τον ιμάντα χρονισμού υπάρχει περίπτωση να είναι από αυτό? μήπως λέω τώρα δεν ξέρω θέλει καμία ρύθμιση? |
mikerrgp έγραψε: | ||
καλημερα αντωνη το ιδιο μου εκανε κ μενα ακριβως αλλαξε βεζινα κανε ενα γεμισμα με 100αρα κ βαλε μεσα ενα redex εμενα εφτιαξε ......... |
mikerrgp έγραψε: | ||
καλημερα αντωνη το ιδιο μου εκανε κ μενα ακριβως αλλαξε βεζινα κανε ενα γεμισμα με 100αρα κ βαλε μεσα ενα redex εμενα εφτιαξε ......... |
Εχθες εκανα επισκεψη στο συνεργειο για να δουνε το συγκεκριμενο προβλημα το βαλανε στο διαγνωστικο και δεν βρεθηκε καμια βλαβη, ο μηχανικος μου ειπε οτι ειναι μαλλον απο την βενζινη και να βαζω βενζινη μονο 100 |
καλησπερα δυστιχως το προβλημα παραμενει ακομα, παρολο που του βαζω 100βενζινη και μετα απο επισκεψη σε συνεργειο της πεζο το βαλανε σε εγκεφαλο το αυτοκινητο δεν εχει τιποτα ακομα εξακολουθει στο πρωτο ξεκινημα να παρουσαζει αυτο το κομπισμα. Μηπως εχει μαθει κανενας τι μπορει να ειναι αυτο δεν με πειραζει που το κανει φοβαμαι μην με αφησει στο δρομο. |