dreamtheater έγραψε: |
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΕΖΟ 207.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΖΟ(ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ 106 ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ .ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ 307)ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΕΖΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ |
RASTAVIPER έγραψε: | ||
Φίλε με μια φίλη που είχε 1 106 και έναν γνωστό που είχε 1 307 δε βγαίνει συμπέρασμα για 1 ολόκληρη εταιρεία που έχει τόσα μοντέλα.. Και θες να πάρεις αυτοκίνητο. Ποιο; |
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΕΖΟ 207.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΖΟ(ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ 106 ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ .ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ 307)ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΕΖΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ |
Παράθεση: |
Και φιλε Ευριπηδη το οτι ειμαστε σε club της peugeot δεν σημαινει οτι δεν ειμαστε ρεαλιστες η οτι παμε με παροπιδες σε οτι εχει να κανει με τα peugeot...Μην ξεχνας οτι τπτ δεν ειναι τελειο σαυτον τον κοσμο Wink ....ποσο μαλλον σε κατι το υλικο....!!! Laughing Laughing Laughing |
STELIOS έγραψε: |
Ομως οταν αγοραζεις Peugeot να ξερεις πως μπορει να μην παιρνεις τη Γερμανικη στιβαροτητα και εργονομια, ουτε το Ιταλικο design, ουτε την Ιαπωνικη αλεξισφαιρη αξιοπιστια, αλλα σιγουα παιρνεις ενα αμαξι που εχει τη κλασσικη Γαλλικη φινετσα και τη πασιγνωστη - απολαυστικη οδικη συμπεριφορα σε ενα πακετο με λογικη τιμη. Απο εκει και περα εξαρταται τι ψαχνεις ΕΣΥ σ'ενα αμαξι. |
StorM_GmA έγραψε: |
κανείς εδώ μέσα (πιστεύω δηλαδή) δεν πρόκειται να του πει οτι τα Peugeot είναι ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ. |