Skull έγραψε: |
Γεια σε ολους,
εψαξα στο Forum και δεν βρικα τιποτα για καπακι βενζινης(ή ετσι νομιζω)! ![]() ![]() Λοιπον θελω να μαθω για το ασημι καπακι βενζινης(που αν δεν κανω λαθος ειναι απο cc) πωσ θα το βρω και ποσο κοστιζει! Βασικα εχω βρει ενα που δεν ειναι Peugeot και εχει στην μεση ενα στρογγυλο μαυρο γυρω απο το κλειδι!Αυτο κοστιζει περιπου 45euro!Τι λετε? |
Tomcat έγραψε: |
Βλέπω καινούργιο αυτοκίνητο και κατευθείαν βουρ για τις αισθητικές παρεμβάσεις!!! ![]() ![]() ![]() Λοιπόν τη συγκεκριμένη τάπα βενζίνης που αναφέρεις μπορείς να την προμηθευτείς από οποιαδήποτε αντιπροσωπία της peugeot!!! Είναι εξολοκλήρου μεταλλική στην οποία τοποθετείται η κλειδαριά της τάπας που έχεις αυτή την στιγμή!Κοστίζει περί τα 40 euro! |
GIANNIS206 έγραψε: |
Skull πήρες τελικά?τι?μπράβο ρε θηρίο!Είναι δύο ειδών τάπες μία με ασημί βιδίτσες περιφερειακά και μία με μαύρες!18000δρχ την ειχα πάρει! |
Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την διακύμανση στις τιμές?Άλλος 50 άλλος 45 τί γίνεται? |
Εγώ δεν έχω παρε δώσε με ανταλλακτικά από εδω.Για αεροτομη ξέρω ένα καλό μαγαλί στα γιαννιτσά!Π΄ρέι να το επισκεφτούμε γιατί έχει πολύ ωραία πράγματα!Skull steile pm γιατι δεν εχω το τηλ σου!να βρεθούμε!~ |
Εγώ δεν έχω παρε δώσε με ανταλλακτικά από εδω.Για αεροτομη ξέρω ένα καλό μαγαλί στα γιαννιτσά!Π΄ρέι να το επισκεφτούμε γιατί έχει πολύ ωραία πράγματα!Skull steile pm γιατι δεν εχω το τηλ σου!να βρεθούμε!~ |
Tomcat έγραψε: |
Πριν 10 μήνες την είχα πληρώσει 42 euro. ![]() |
chatasos έγραψε: | ||
Πριν 14 μήνες την είχα πάρει 49.88 ευρώ (με ΦΠΑ). Μάλλον πέφτουν οι τιμές...και εννοείται ότι διαφέρουν από συνεργείο σε συνεργείο. |
Byron206 έγραψε: | ||||
Υπαρχει και εκπτωση 30%. |
chatasos έγραψε: |
Γιατί? |
Byron206 έγραψε: | ||
Διοτι αν εισαι γνωστος με καποιον που μπορει να τα αγορασει απο μεσα.... εχει δικαιωμα εκπτωσης μεχρι 30%..... ![]() ![]() |
Skull έγραψε: |
Εχω και ηλεκτρονικη διευθηνση του με body kit για 206!Να την δωσω?Γινετε? |
DimiP έγραψε: |
θα ξαναγινω κακος , αλλα το topic αφορα καπακι βενζινης ρε παιδια !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nikel έγραψε: | ||
Και το ρωτας...δωστην αγορι μου μπας και βρουμε κανα bodykit που μας ενδιαφερει... |
Skull έγραψε: | ||
[size=24]Λοιπον μετα απο συνενοηση που εγινε με τον Γιαννη πηγα σε αυτο το μαγαζι και ειδα για αεροτομη![/size] Ο κυριος της εχει 225ευρω!Με το που το ακουσα τα επαιξα...και του λεω πως ειναι πολυ ακριβα!Αλλα αυτος μου εξηγησε οτι ειναι χειροποιητη και με πολυεστερα(νομιζω)!Οι αλλες ειναι πιο φθινες γιατι δεν ειναι ανθεκτικες στον χρονο και αυτουνου,λεει,πως ειναι!ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ! Τον ρωτησα αν αλλαζει την τιμη προς τα κατω και μου ειπε ΟΧΙ!Μετα του ειπα οτι ειμαι μελος στο 206club και οτι μπορει να ενδοιαφεροντε και αλλα μελη!Ε τοτε ειπε κατι θα γινει αλλα δεν νομιζω και πολλα..... ![]() Εγω την βρισκω πολυ ακριβη γιατι εχω ακουσει και για αλλες αεροτομες απο γνωστες μαρκες και το maximoun ηταν 200ευρω!Τι λετε συνκλαμπιτες???Να κανουμε κινηση? ΑΑΑΑΑ και κατι αλλο:ειπε οτι υπαρχουν και φθηνοτερες αλλα οχι με πολυεστερα,αλλα δεν μου ειπε τιμη!Εχω και ηλεκτρονικη διευθηνση του με body kit για 206!Να την δωσω?Γινετε? |
Skull έγραψε: | ||||||
Και τι να κανουμε ρε Ντιμηπ??Να ανοιξουμε αλλο topic(ετσι για ψιλου πηδημα) ή να κολλησουμε σε ηδη υπαρχον που εχει γινει πριν μισο χρονο(και παρεπηπτοντως δεν υπαρχει?)?? Δεν ξερω αμα μπορουμε να ανοιγουμε θεματα ετσι ξαφνικα(ηδη εχω ανοιξει τρια ![]() ![]() Αν ειναι να ανοιξουμε ενα topic για τους ενδοιαφερομενους,να δηλωσουμε συμετοχη και να γινει μια μαζικη παραγκελια για να τα αγορασουμε πιο φθηνα ![]()
http://www.automania-tunning.gr/ http://www.automania-tunning.gr/page5.asp Και συνγκεκριμενα: http://www.automania-tunning.gr/page5-3.asp Ντινο?Μηπως ρωτησες σε εκεινο το μαγαζι?? ![]() |
madnas έγραψε: |
παιδια εγω ειμαι απο Βεροια και σας λεω πως εδω παιζει πολυ φθηνοτερα και καλυτερα πραγματα. Οσο για τα ανθεκτικα τοτε οχι πολιεστερικα! Για αεροτομες μονο απο πλαστικο! Αν ειδατε το celica στις φωτο απο τα Γιαννιτσα αυτο εχει φτιαχτει στην Αλεξανδρεια και πολλα 206. Οποτε αξιζει να ερθετε και στα μερη μας. Απο βεροια checkαρετε το THOMAS tunning Θεσσαλονικης 33 σημερα πηγα και ειχε πολυ καλα κομματια. sorry αλλα ειμαι νεο μελος αλλα πολυ παλιος 206αρας! |
Ωραίος καλά έκανες και τον ρώτησες!Πάντος αν ξαναπερασεις πες μου να σου πώ τι να τον πεις!
Νομίζω ότι είναι καλή τιμή!! |
teoman έγραψε: |
40Ε την είχα πάρει πριν από 1 χρόνο περίπου.Της αντιπροσωπείας είναι πολύ καλή,γερμανική (!) και ταιριάζει απόλυτα και η κλειδαριά.Μόνο με μαύρα καρφάκια... |
Παράθεση: | ||
[quote="Skull"]
Μπορεις να ρωτησεις τιμες?Αν μπορεις να μην κουβαλιεμε Βεροια για να ρωτησω?ε? |
Mimis έγραψε: |
Σήμερα αγόρασα και εγώ την δικιά μου τάπα βενζίνης, είναι αυτή που φοράει το 206 cc (η μεταλλική με τις μαύρες τις βιδούλες) για όσους ενδιαφέρονται τιμή 53 ευρώ απο την Peugeot Βόλου. ![]() |
teoman έγραψε: | ||
Μοιάζει... δεν είναι ίδια.Του cc έχει ασημί "βίδες".Του εμπορίου-που είναι γερμανική- έχει μαύρες. |
Mimis έγραψε: |
Ναι ε..???? Δεν το ήξερα, πάντως εντάξει δείχνει να εφαρμόζει, δεν πιστεύω να έχει τίποτα απώλειες ![]() ![]() |
Αντώνης έγραψε: |
παιδια σημερα την εβαλα στην μπακανιαρη,
ειναι η ασημι με τις ασημι βιδες.εδειξε ωραια! παντως σε σχεση με την παλια ειναι πιο φθηνη,την πηρα 28,6 ευρω. |
Αντώνης έγραψε: |
ειμαι σιγουρος γιατι
1 ηταν μεσα στο σακκούλακι της πεζο 2 το πηρα απο την μπακανιαρη που ειναι αντιπροσωπια στην καλαμαρια, για την ακριβια επειδη εχω μπροστα μου την αποδειξη ο κωδικος ειδους ειναι 00001508F6, και κανει 28,44ευρω + το 18%φπα=34ευρω. ειναι η καινουργια με τις ασημι βιδες ![]() λογικα και στον βολο τον ιδιο κωδικο θα εχει οποτε ψαξτο ![]() |
pezomania έγραψε: |
Λοιπόν, επειδή την Δευτέρα είμουν στην αντιπροσωπεία της γειτονιά μου, είδα τις τάπες με τις εξής τιμές:
1) Ασημένια με ασημί βίδες για cc : 33,87€ 2) Ασημένια με μαύρες βίδες GT : 52€ Α! Είχε και άλλη μία ίδια με του GT που ήταν για 106, η οποία είχε 52 ή 48€ |
zzzleepy έγραψε: | ||
Καλά, γιατί αυτή του GT ξεφεύγει τόσο; Μήπως είναι ακριβό το μαύρο χρώμα με το οποίο βάφουν τις βίδες; ![]() |
pezomania έγραψε: | ||||
Όχι με του GT παίρνεις άλογα!!! Εγώ με το που την έβαλα είδα μεγάλη διαφορά!!! Τράβηγμα από χαμηλά μέχρι τον κόφτη!!! ![]() ![]() ![]() |
Georgia έγραψε: |
Γεια σας παιδια...
Πριν 1,5χρονο περιπου μολις αγορασα το αμαξι πηρα και την ταπα την ασημι που φοραει το cc γιατι ειναι πραγματικα κουκλιστικη σε σχεση με κατι αλλες βλακιες που κυκλοφορουν. Την ειχα αγορασα περιπου 35ευρω. Δυο μηνες αργοτερα την κλεψανε ![]() Πηρα τηλ. την αντιπροσωπεια και μου ειπαν 40ευρω του cc και 52ευρω του GTi. Ηθελα να σας ρωτησω... εκτος απο τις βιδες υπαρχει αλλη διαφορα? Μηπως κατα τυχη ειναι πιο ασφαλης? |
πΕτΡοS έγραψε: |
εγώ πάντως έβαλα τάπα εκτός Peugeot. Πιό ακριβή αλλά και πιο όμορφη κατ'εμε. Ειναι αλουμίνιο όλη και την πήρα απο Βαρελά. ![]() ![]() |
George4 έγραψε: |
εχεις καμια foto να την δουμε γιατι νομιζω οτι αυτη του 206 GT ειναι απο τις πιο ωραιες (βεβαια γουστα ειναι αυτα) |
smaraghi έγραψε: |
Ευτυχώς που βρήκα το club και ενημερώνομαι σε πολλά πράγματα. Πήγα πριν καιρό να βρω τάπα βενζίνης και δεν μου άρεσαν, ορισμένοι μου είπαν ότι δεν υπάρχουν αλλά μόνο αυτοκόλλητα. Τελικά χθες πήγα στην αντιπροσωπία και παράγγειλα του 206cc είναι πολύ ωραία και φτηνότερη από αυτήν που βρήκα στο εμπόριο 42 ευρώ με την έκπτωση. |
Δεν έχω μυστικό. Απ την πρώτη μέρα που πήρα το 206 μου είπαν ότι δικαιούμαι έκπτωση. |
Dj-Steve έγραψε: |
Και εδώ έχει έκπτωση. €47 τάπα από GTi (μαύρες βίδες) ![]() Και η τάπα φίλτατοι/φίλτατες, γ ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
χμμμ..... παντως εδω ντεν εχει εκπτωση ![]() |
Δεν έχω μυστικό. Απ την πρώτη μέρα που πήρα το 206 μου είπαν ότι δικαιούμαι έκπτωση. |
Skull έγραψε: | ||
Ρε παιδια στις μικρες αντιπροσωπιες φαινετε ο ενας ανθρωπος που το εχει και οχι ενα σορο κουστουματοι τυποι που δουλευουν για καποιον! Σαφως ποτε καποιος υπαλληλος δεν μπορει να σου κανει εκπτωση οσοι θα σου κανει ο ιδιοκτητης!!! ![]() Γι αυτο να προτειματε παντα τις μικρες προσωποπαγης επειχηρησεις!! ![]() |
ΕΛΕΟΣ!!! ΚΑΘΕ εταιρία έχει και έναν ιδιοκτήτη ![]() |
PoLiThS έγραψε: |
Και ώ ναι... βρήκα γιατι ύπάρχει η διαφορά στην τιμή των 2 ταπών... |
PoLiThS έγραψε: |
Στην μια με τις μαυρες βίδες (GTi) οι βίδες είναι όντως βίδες σπειρώματος Μ4 με Allen κεφαλή 4 Allen (εξάγωνο)
Σε αυτή με τις ασημί βίδες.. απλά είναι καλούπι και δεν είναι βιδες ![]() ![]() |
... ![]() ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ? ΕΙΤΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΙΤΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ!!! ![]() ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ? ![]() |
... ![]() ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ? ΕΙΤΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΙΤΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ!!! ![]() ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ? ![]() |
Skull πήρες τελικά?τι?μπράβο ρε θηρίο!Είναι δύο ειδών τάπες μία με ασημί βιδίτσες περιφερειακά και μία με μαύρες!18000δρχ την ειχα πάρει! |
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε: |
Ρε παιδια καμια τα ταπα αλουμινιου για το 307 εχω φαει το κοσμο και δεν μπορω να βρω τιποτα |
-=N4X=- έγραψε: |
Βαλτε αυτοκολητες ρε παιδια τι το ψαχνετε???? ![]() ![]() Πλακα κανω οχι αλλες... ![]() ![]() ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Είναι πολύ απλό:
Κρατάς το καπάκι και περιστρέφεις το μέσα μέρος έτσι ώστε να ξεκουμπώσουν οι εγκοπές και...... βγήκε ![]() Κάνεις το ίδιο και..... είσαι έτοιμη ![]() ![]() |
Είναι πολύ απλό:
Κρατάς το καπάκι και περιστρέφεις το μέσα μέρος έτσι ώστε να ξεκουμπώσουν οι εγκοπές και...... βγήκε ![]() Κάνεις το ίδιο και..... είσαι έτοιμη ![]() ![]() |
Stevon έγραψε: |
Χρήστο κοστίζει = 41,57 € με ακρίβεια.
Και τοποθετείται με τον τρόπο που είπες. ![]() |
Όποια και να πάρεις είναι κάλυμμα ![]() Υπάρχει και η original χωρίς μαύρες βιδούλες. |
solist έγραψε: |
ωραια αυτο ηθελα απλα ηθελα την διευκρινιση οτι ειναι μεταλλικο καπακι και οχι αυτοκολλητο η ξεχωριστο καπακι με κλειδι ..το υπαρχον ειναι και το βολικοτερο |
Όποια και να πάρεις είναι κάλυμμα ![]() Υπάρχει και η original χωρίς μαύρες βιδούλες. |