PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 206 - Τάπα βενζίνης αλουμινίου

Skull - Δευ 10 Φεβ 2003, 01:01:25
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Τάπα βενζίνης αλουμινίου
Γεια σε ολους,
εψαξα στο Forum και δεν βρικα τιποτα για καπακι βενζινης(ή ετσι νομιζω)! Laughing Laughing
Λοιπον θελω να μαθω για το ασημι καπακι βενζινης(που αν δεν κανω λαθος ειναι απο cc) πωσ θα το βρω και ποσο κοστιζει!
Βασικα εχω βρει ενα που δεν ειναι Peugeot και εχει στην μεση ενα στρογγυλο μαυρο γυρω απο το κλειδι!Αυτο κοστιζει περιπου 45euro!Τι λετε?
Tomcat - Δευ 10 Φεβ 2003, 01:11:00
Θέμα δημοσίευσης:
Βλέπω καινούργιο αυτοκίνητο και κατευθείαν βουρ για τις αισθητικές παρεμβάσεις!!! Cool Cool Cool Kαλοτάξιδο!!!

Λοιπόν τη συγκεκριμένη τάπα βενζίνης που αναφέρεις μπορείς να την προμηθευτείς από οποιαδήποτε αντιπροσωπία της peugeot!!! Είναι εξολοκλήρου μεταλλική στην οποία τοποθετείται η κλειδαριά της τάπας που έχεις αυτή την στιγμή!Κοστίζει περί τα 40 euro!
Nikel - Δευ 10 Φεβ 2003, 03:41:17
Θέμα δημοσίευσης: Re: Καπακι βενζινης
Skull έγραψε:
Γεια σε ολους,
εψαξα στο Forum και δεν βρικα τιποτα για καπακι βενζινης(ή ετσι νομιζω)! Laughing Laughing
Λοιπον θελω να μαθω για το ασημι καπακι βενζινης(που αν δεν κανω λαθος ειναι απο cc) πωσ θα το βρω και ποσο κοστιζει!
Βασικα εχω βρει ενα που δεν ειναι Peugeot και εχει στην μεση ενα στρογγυλο μαυρο γυρω απο το κλειδι!Αυτο κοστιζει περιπου 45euro!Τι λετε?

Παντως αν αλλαξεις ταπα (που θα αλλαξεις Wink ) βαλε μονο αυτην απο το CC και οχι aftermarket...ειναι κορυφη Exclamation
GIANNIS206 - Δευ 10 Φεβ 2003, 09:47:38
Θέμα δημοσίευσης:
Skull πήρες τελικά?τι?μπράβο ρε θηρίο!Είναι δύο ειδών τάπες μία με ασημί βιδίτσες περιφερειακά και μία με μαύρες!18000δρχ την ειχα πάρει!
alxdr74 - Δευ 10 Φεβ 2003, 09:57:12
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:
Βλέπω καινούργιο αυτοκίνητο και κατευθείαν βουρ για τις αισθητικές παρεμβάσεις!!! Cool Cool Cool Kαλοτάξιδο!!!

Λοιπόν τη συγκεκριμένη τάπα βενζίνης που αναφέρεις μπορείς να την προμηθευτείς από οποιαδήποτε αντιπροσωπία της peugeot!!! Είναι εξολοκλήρου μεταλλική στην οποία τοποθετείται η κλειδαριά της τάπας που έχεις αυτή την στιγμή!Κοστίζει περί τα 40 euro!

50 ευρο την βρηκα στην peugeot Λαρισας και Καρδιτσας!! Rolling eyes
Svstouk - Δευ 10 Φεβ 2003, 09:58:06
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγώ θα σε συμβούλευα να πάρεις την αυθεντική.

Εγώ την πήρα 45 ευρώ.
GIANNIS206 - Δευ 10 Φεβ 2003, 10:00:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την διακύμανση στις τιμές?Άλλος 50 άλλος 45 τί γίνεται?
chatasos - Δευ 10 Φεβ 2003, 10:23:26
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:
Skull πήρες τελικά?τι?μπράβο ρε θηρίο!Είναι δύο ειδών τάπες μία με ασημί βιδίτσες περιφερειακά και μία με μαύρες!18000δρχ την ειχα πάρει!

Αυτή με τις μαύρες είναι και η default που πουλάνε. Η άλλη με τις ασημί είναι αυτή που φοράει το CC.
shark_zak - Δευ 10 Φεβ 2003, 18:11:58
Θέμα δημοσίευσης:
Silly Αυτη μα τις μαυρες βιδες εχει 45 την εχω παρει και ειναι και πολυ ομορφη αναλογα τη θες φυσικα Idea Idea Idea
Tomcat - Δευ 10 Φεβ 2003, 18:38:45
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν 10 μήνες την είχα πληρώσει 42 euro. Smile
Skull - Δευ 10 Φεβ 2003, 22:52:25
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:
Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την διακύμανση στις τιμές?Άλλος 50 άλλος 45 τί γίνεται?

Αρχικα ευχαρηστω για τα καλοριζικα! Laughing Laughing
Παντως εγω πιστευω οτι η τιμη ειναι διαφορετικη απο αντιπρωσωπια σε αντιπρωσωπια για αυτο εγραψα στο Forum!Για να μαθω το μαγαζι με τα φθηνοτερα ανταλακτικα! Laughing Laughing Laughing
Λοιπον για αυτουσ απο την Θεσσαλονικη:Ποια ειναι η φθινοτερη αντοπρωσωπια γιατι θελω να αγορασω και αλλα πραγματακια οπως λεβγες ταχυτητων απο GTi και μια καλη αεροτομη(αληθεια ξερει κανεις την τιμη τους?)! Laughing Laughing
GIANNIS206 - Τρι 11 Φεβ 2003, 12:02:02
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ δεν έχω παρε δώσε με ανταλλακτικά από εδω.Για αεροτομη ξέρω ένα καλό μαγαλί στα γιαννιτσά!Π΄ρέι να το επισκεφτούμε γιατί έχει πολύ ωραία πράγματα!Skull steile pm γιατι δεν εχω το τηλ σου!να βρεθούμε!~
seridim - Τρι 11 Φεβ 2003, 16:00:17
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:
Εγώ δεν έχω παρε δώσε με ανταλλακτικά από εδω.Για αεροτομη ξέρω ένα καλό μαγαλί στα γιαννιτσά!Π΄ρέι να το επισκεφτούμε γιατί έχει πολύ ωραία πράγματα!Skull steile pm γιατι δεν εχω το τηλ σου!να βρεθούμε!~

Γιάννη κανόνισε πότε θα πάμε στα Γιαννιτσά. Υπάρχει και ένας στην Αλεξάνδρεια ο οποίος φτιάχνει αεροτομές. Είχα πάει πριν 5-6 μήνες αλλά δεν είχε για 206. Απ' ότι μου είπε όμως θα έβγαζε και σχέδια για 206.
Skull - Τρι 11 Φεβ 2003, 19:12:07
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:

OK!!!!
chatasos - Τρι 11 Φεβ 2003, 19:37:22
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:

Πριν 14 μήνες την είχα πάρει 49.88 ευρώ (με ΦΠΑ).
Μάλλον πέφτουν οι τιμές...και εννοείται ότι διαφέρουν από συνεργείο σε συνεργείο.
Byron206 - Τρι 11 Φεβ 2003, 19:44:51
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
Tomcat έγραψε:

Μάλλον πέφτουν οι τιμές...και εννοείται ότι διαφέρουν από συνεργείο σε συνεργείο.

Υπαρχει και εκπτωση 30%.
chatasos - Τρι 11 Φεβ 2003, 19:50:39
Θέμα δημοσίευσης:
Byron206 έγραψε:
chatasos έγραψε:
Tomcat έγραψε:

Υπαρχει και εκπτωση 30%.

Γιατί?
Byron206 - Τρι 11 Φεβ 2003, 20:11:30
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
Γιατί?

Διοτι αν εισαι γνωστος με καποιον που μπορει να τα αγορασει απο μεσα....
εχει δικαιωμα εκπτωσης μεχρι 30%..... Wink Με πιανεις Question
chatasos - Τρι 11 Φεβ 2003, 20:20:38
Θέμα δημοσίευσης:
Byron206 έγραψε:
chatasos έγραψε:
Γιατί?

Διοτι αν εισαι γνωστος με καποιον που μπορει να τα αγορασει απο μεσα....
εχει δικαιωμα εκπτωσης μεχρι 30%..... Wink Με πιανεις Question

Scratch χμμμ σε πιάνω Nod , σε πιάνω Nod Thumb right
Skull - Πεμ 13 Φεβ 2003, 02:19:00
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα σημερα το πρωι,και ενω ημουν αποφασισμενος να παω να αγορασω καπακ, περνω ενα τηλεφωνο στην LAION της Θεσσαλονικης στο τμημα ανταλακτικων και ρωταω τιμη προτου παω να το αγορασω!Η τελικη τιμη ειναι 52euro το καπακι βενζινης απο 206cc και 49euro για το λεβγεδακι ταχυτητων απο 206GTi!Αυτα.
Βασικα δεν ξερω αν γινετε με 30% εκπτωση να τα παρω απο εκει που το κανει χρονια service το Citroen ο μπαμπας μου!Και θα το πηγαινω και εγω βεβαια! Laughing Laughing
Skull - Σαβ 22 Φεβ 2003, 21:46:40
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:

[size=24]Λοιπον μετα απο συνενοηση που εγινε με τον Γιαννη πηγα σε αυτο το μαγαζι και ειδα για αεροτομη![/size]

Ο κυριος της εχει 225ευρω!Με το που το ακουσα τα επαιξα...και του λεω πως ειναι πολυ ακριβα!Αλλα αυτος μου εξηγησε οτι ειναι χειροποιητη και με πολυεστερα(νομιζω)!Οι αλλες ειναι πιο φθινες γιατι δεν ειναι ανθεκτικες στον χρονο και αυτουνου,λεει,πως ειναι!ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ!
Τον ρωτησα αν αλλαζει την τιμη προς τα κατω και μου ειπε ΟΧΙ!Μετα του ειπα οτι ειμαι μελος στο 206club και οτι μπορει να ενδοιαφεροντε και αλλα μελη!Ε τοτε ειπε κατι θα γινει αλλα δεν νομιζω και πολλα..... Laughing
Εγω την βρισκω πολυ ακριβη γιατι εχω ακουσει και για αλλες αεροτομες απο γνωστες μαρκες και το maximoun ηταν 200ευρω!Τι λετε συνκλαμπιτες???Να κανουμε κινηση?
ΑΑΑΑΑ και κατι αλλο:ειπε οτι υπαρχουν και φθηνοτερες αλλα οχι με πολυεστερα,αλλα δεν μου ειπε τιμη!Εχω και ηλεκτρονικη διευθηνση του με body kit για 206!Να την δωσω?Γινετε?
Tomcat - Κυρ 23 Φεβ 2003, 00:14:43
Θέμα δημοσίευσης:
Eγώ πάντως δεν θα έδινα 200 ευρο για ιμιτατιον αεροτομή , καλύτερα να βάλω της αντιπροσωπίας! Αν και όλες είναι της ίδιας ποιότητας.
Ntinos - Κυρ 23 Φεβ 2003, 01:53:28
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια ξερω ενα μαγαζι στην αθηνα κοντα στο σπιτι μου που πουλαει ανταλλακτικα peugeot και πηρα απο εκει την δικια μου για το 106 (στο 206 οχι ακομα) με 110 ευρω αβαφτη.το υλικο μου φανηκε οτι ηταν πολυεστερας αν και δεν ειμαι τελειως σιγουρος (ντροπη μου για μηχανολογος Embarassed ).παντως πρεπει να ηταν αυτες που βαζει η peugeot στην ελλαδα κατοπην παραγγελιας (ειχε βιβλιαρακι μεσα με οδηγιες της lion)γιατι λογικα τα μοντελα που εχουν αεροτομη ειναι απο γαλλια ετσι.
λογικα και για το 206 καπου στην ιδια τιμη θα παιζει για την διχαλωτη που βαζουν.το μαγαζι ηταν στην μεσογειον σχεδον απεναντι απο το ΗΡΑ στον χολαργο (6η σταση χολαργου) λιγο πριν την shell.
Nikel - Κυρ 23 Φεβ 2003, 04:51:21
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:
Εχω και ηλεκτρονικη διευθηνση του με body kit για 206!Να την δωσω?Γινετε?

Και το ρωτας...δωστην αγορι μου μπας και βρουμε κανα bodykit που μας ενδιαφερει...
DimiP - Κυρ 23 Φεβ 2003, 16:51:32
Θέμα δημοσίευσης:
θα ξαναγινω κακος , αλλα το topic αφορα καπακι βενζινης ρε παιδια !!! Wink Wink Twisted evil Twisted evil Wink Wink
Skull - Κυρ 23 Φεβ 2003, 19:14:54
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
θα ξαναγινω κακος , αλλα το topic αφορα καπακι βενζινης ρε παιδια !!! Wink Wink Twisted evil Twisted evil Wink Wink

Και τι να κανουμε ρε Ντιμηπ??Να ανοιξουμε αλλο topic(ετσι για ψιλου πηδημα) ή να κολλησουμε σε ηδη υπαρχον που εχει γινει πριν μισο χρονο(και παρεπηπτοντως δεν υπαρχει?)??
Δεν ξερω αμα μπορουμε να ανοιγουμε θεματα ετσι ξαφνικα(ηδη εχω ανοιξει τρια Embarassed )!Επειδη ειχε γινει λογος εδω για αεροτομες και συγκεκριμενα στο μαγαζι που πηγα γι'αυτο και το συνεχησα!Sory Very happy !
Αν ειναι να ανοιξουμε ενα topic για τους ενδοιαφερομενους,να δηλωσουμε συμετοχη και να γινει μια μαζικη παραγκελια για να τα αγορασουμε πιο φθηνα Laughing !

Nikel έγραψε:
Skull έγραψε:

Και το ρωτας...δωστην αγορι μου μπας και βρουμε κανα bodykit που μας ενδιαφερει...

http://www.automania-tunning.gr/
http://www.automania-tunning.gr/page5.asp

Και συνγκεκριμενα:
http://www.automania-tunning.gr/page5-3.asp

Ντινο?Μηπως ρωτησες σε εκεινο το μαγαζι?? Very happy
GIANNIS206 - Δευ 24 Φεβ 2003, 12:57:40
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:

[size=24]Λοιπον μετα απο συνενοηση που εγινε με τον Γιαννη πηγα σε αυτο το μαγαζι και ειδα για αεροτομη![/size]

Ο κυριος της εχει 225ευρω!Με το που το ακουσα τα επαιξα...και του λεω πως ειναι πολυ ακριβα!Αλλα αυτος μου εξηγησε οτι ειναι χειροποιητη και με πολυεστερα(νομιζω)!Οι αλλες ειναι πιο φθινες γιατι δεν ειναι ανθεκτικες στον χρονο και αυτουνου,λεει,πως ειναι!ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ!
Τον ρωτησα αν αλλαζει την τιμη προς τα κατω και μου ειπε ΟΧΙ!Μετα του ειπα οτι ειμαι μελος στο 206club και οτι μπορει να ενδοιαφεροντε και αλλα μελη!Ε τοτε ειπε κατι θα γινει αλλα δεν νομιζω και πολλα..... Laughing
Εγω την βρισκω πολυ ακριβη γιατι εχω ακουσει και για αλλες αεροτομες απο γνωστες μαρκες και το maximoun ηταν 200ευρω!Τι λετε συνκλαμπιτες???Να κανουμε κινηση?
ΑΑΑΑΑ και κατι αλλο:ειπε οτι υπαρχουν και φθηνοτερες αλλα οχι με πολυεστερα,αλλα δεν μου ειπε τιμη!Εχω και ηλεκτρονικη διευθηνση του με body kit για 206!Να την δωσω?Γινετε?

Ωραίος καλά έκανες και τον ρώτησες!Πάντος αν ξαναπερασεις πες μου να σου πώ τι να τον πεις!
Νομίζω ότι είναι καλή τιμή!!
DimiP - Δευ 24 Φεβ 2003, 13:14:49
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:
DimiP έγραψε:

Και τι να κανουμε ρε Ντιμηπ??Να ανοιξουμε αλλο topic(ετσι για ψιλου πηδημα) ή να κολλησουμε σε ηδη υπαρχον που εχει γινει πριν μισο χρονο(και παρεπηπτοντως δεν υπαρχει?)??
Δεν ξερω αμα μπορουμε να ανοιγουμε θεματα ετσι ξαφνικα(ηδη εχω ανοιξει τρια Embarassed )!Επειδη ειχε γινει λογος εδω για αεροτομες και συγκεκριμενα στο μαγαζι που πηγα γι'αυτο και το συνεχησα!Sory Very happy !
Αν ειναι να ανοιξουμε ενα topic για τους ενδοιαφερομενους,να δηλωσουμε συμετοχη και να γινει μια μαζικη παραγκελια για να τα αγορασουμε πιο φθηνα Laughing !

Nikel έγραψε:
Skull έγραψε:

http://www.automania-tunning.gr/
http://www.automania-tunning.gr/page5.asp

Και συνγκεκριμενα:
http://www.automania-tunning.gr/page5-3.asp

Ντινο?Μηπως ρωτησες σε εκεινο το μαγαζι?? Very happy

δεν εχει σημασια ποσο παλιο ειναι ενα topic. μπορουμε να γραψουμε εκει μεσα . πολλες φορες οι admin αναγκαζονται να μεταφερουν κομματια ενος topic σε ενα αλλο γιατι ξεφυγαν. μην ξεχνας πως αυτοι που διαβαζουν πατανε την επιλογη για ολα τα νεα topics και βλεπουν τι εχει γραψει κανεις, δεν ειναι τοσο τραγικο.
φιλικα Wink Wink
madnas - Τρι 25 Φεβ 2003, 02:24:32
Θέμα δημοσίευσης: Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ
παιδια εγω ειμαι απο Βεροια και σας λεω πως εδω παιζει πολυ φθηνοτερα και καλυτερα πραγματα. Οσο για τα ανθεκτικα τοτε οχι πολιεστερικα! Για αεροτομες μονο απο πλαστικο! Αν ειδατε το celica στις φωτο απο τα Γιαννιτσα αυτο εχει φτιαχτει στην Αλεξανδρεια και πολλα 206. Οποτε αξιζει να ερθετε και στα μερη μας. Απο βεροια checkαρετε το THOMAS tunning Θεσσαλονικης 33 σημερα πηγα και ειχε πολυ καλα κομματια. sorry αλλα ειμαι νεο μελος αλλα πολυ παλιος 206αρας!
GIANNIS206 - Τρι 25 Φεβ 2003, 03:03:36
Θέμα δημοσίευσης:
Καλωσήρθες madnas!Αυτού την δουλειά που την βλέπεις τι σου λέει?Αξίζει?
Το πλαστικό νομίζω δεν είναι η ιδανική λύση!!
Ntinos - Τρι 25 Φεβ 2003, 04:11:23
Θέμα δημοσίευσης:
το πλαστικο ειναι λυση απλα ειναι πολλα τα ειδη και ο τροπος παραγωγης του.παντως απο δικες μου γνωσεις (ακαδημαικες) το fiberglass ειναι ενα καλο υλικο (πλαστικο με ινες γυαλιου για ενισχυμενη δομη) αλλα και ακριβο (τα κρανη π.χ)επισης βαφεται ευκολοτερα και εχει καλυτερο τελικο αποτελεσμα.τωρα αποτι εχει παρει το ματι μου κατα την εκτιμηση μου το υλικο που ειναι διαδεδομενο για τετοιες κατασκευες και ανθεκτικο ειναι κατι αναλογο αλλα με ξυλο αντι γυαλι.παντως σε μια αεροτομη το ζητουμενο ειναι η ελαστικη παραμορφωση της και οχι η πλαστικη (δηλαδη αν λυγισει να μεινει λυγισμενη).ο πολυεστερας παντως σωστα ειναι λιγοτερο ανθεκτικος.
Skull - Τρι 25 Φεβ 2003, 23:31:44
Θέμα δημοσίευσης:
madnas έγραψε:
παιδια εγω ειμαι απο Βεροια και σας λεω πως εδω παιζει πολυ φθηνοτερα και καλυτερα πραγματα. Οσο για τα ανθεκτικα τοτε οχι πολιεστερικα! Για αεροτομες μονο απο πλαστικο! Αν ειδατε το celica στις φωτο απο τα Γιαννιτσα αυτο εχει φτιαχτει στην Αλεξανδρεια και πολλα 206. Οποτε αξιζει να ερθετε και στα μερη μας. Απο βεροια checkαρετε το THOMAS tunning Θεσσαλονικης 33 σημερα πηγα και ειχε πολυ καλα κομματια. sorry αλλα ειμαι νεο μελος αλλα πολυ παλιος 206αρας!

Μπορεις να ρωτησεις τιμες?Αν μπορεις να μην κουβαλιεμε Βεροια για να ρωτησω?ε?

GIANNIS206 έγραψε:
Ωραίος καλά έκανες και τον ρώτησες!Πάντος αν ξαναπερασεις πες μου να σου πώ τι να τον πεις!
Νομίζω ότι είναι καλή τιμή!!

Μπορω να περασω οποτε θελω.Αφου ειναι στο δρομο μου για Εδεσσα!Οποτε πες μου τι να πω και οταν ξαναπερασω να του το πω(την Παρασκευη)! Laughing
teoman - Τρι 25 Φεβ 2003, 23:41:10
Θέμα δημοσίευσης:
40Ε την είχα πάρει πριν από 1 χρόνο περίπου.Της αντιπροσωπείας είναι πολύ καλή,γερμανική (!) και ταιριάζει απόλυτα και η κλειδαριά.Μόνο με μαύρα καρφάκια...
Skull - Τετ 26 Φεβ 2003, 20:27:07
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
40Ε την είχα πάρει πριν από 1 χρόνο περίπου.Της αντιπροσωπείας είναι πολύ καλή,γερμανική (!) και ταιριάζει απόλυτα και η κλειδαριά.Μόνο με μαύρα καρφάκια...

Πολυ καλη τιμη!Αλλα που την βρικες τοσο??Στην Λαιον??Ή εγινε καμια φιλικη τιμη?
madnas - Κυρ 09 Μάρ 2003, 20:26:03
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
[quote="Skull"]
madnas έγραψε:

Μπορεις να ρωτησεις τιμες?Αν μπορεις να μην κουβαλιεμε Βεροια για να ρωτησω?ε?

240 euro εχει η 2πλη αεροτομη και 150 εχει η απλη.. Αυριο χτυπαω την 2πλη ! Αν θελεις φωτο στειλε μου ενα mail !
Skull - Τρι 11 Μάρ 2003, 18:23:42
Θέμα δημοσίευσης:
ok.Στειλε και μια foto!Δεν εχω προβλημα Laughing Laughing
Mimis - Δευ 21 Απρ 2003, 12:48:59
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα αγόρασα και εγώ την δικιά μου τάπα βενζίνης, είναι αυτή που φοράει το 206 cc (η μεταλλική με τις μαύρες τις βιδούλες) για όσους ενδιαφέρονται τιμή 53 ευρώ απο την Peugeot Βόλου. Very happy
teoman - Δευ 21 Απρ 2003, 12:52:58
Θέμα δημοσίευσης:
Mimis έγραψε:
Σήμερα αγόρασα και εγώ την δικιά μου τάπα βενζίνης, είναι αυτή που φοράει το 206 cc (η μεταλλική με τις μαύρες τις βιδούλες) για όσους ενδιαφέρονται τιμή 53 ευρώ απο την Peugeot Βόλου. Very happy

Μοιάζει... δεν είναι ίδια.Του cc έχει ασημί "βίδες".Του εμπορίου-που είναι γερμανική- έχει μαύρες.
Mimis - Δευ 21 Απρ 2003, 12:58:06
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
Mimis έγραψε:

Μοιάζει... δεν είναι ίδια.Του cc έχει ασημί "βίδες".Του εμπορίου-που είναι γερμανική- έχει μαύρες.

Ναι ε..???? Δεν το ήξερα, πάντως εντάξει δείχνει να εφαρμόζει, δεν πιστεύω να έχει τίποτα απώλειες Question Δεν τις βγάζει η peugeot αυτές, απο την αντιπροσωπεία την αγόρασα Question
teoman - Δευ 21 Απρ 2003, 13:21:42
Θέμα δημοσίευσης:
Mimis έγραψε:

Ναι ε..???? Δεν το ήξερα, πάντως εντάξει δείχνει να εφαρμόζει, δεν πιστεύω να έχει τίποτα απώλειες Question Δεν τις βγάζει η peugeot αυτές, απο την αντιπροσωπεία την αγόρασα Question

Της peugeot είναι.Και εγώ τέτοια έχω.Είναι πολύ καλές (γερμανικές γαρ Wink ) και το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να αλλάξεις κλειδαριά.
Μου την είχαν δώσει 40Ε πριν 1 χρόνο.Τότε μου άρεσε πιο πολύ του cc με τις ασημί βίδες αλλά τώρα που το βλέπω,του πηγαίνει καλύτερα με τις μαύρες Wink
Αντώνης - Παρ 13 Ιούν 2003, 11:33:50
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια σημερα την εβαλα στην μπακανιαρη,
ειναι η ασημι με τις ασημι βιδες.εδειξε ωραια!
παντως σε σχεση με την παλια ειναι πιο φθηνη,την πηρα 28,6 ευρω.
Mimis - Σαβ 14 Ιούν 2003, 13:05:10
Θέμα δημοσίευσης:
Αντώνης έγραψε:
παιδια σημερα την εβαλα στην μπακανιαρη,
ειναι η ασημι με τις ασημι βιδες.εδειξε ωραια!
παντως σε σχεση με την παλια ειναι πιο φθηνη,την πηρα 28,6 ευρω.

28 εθρώ μόνο????? Πόλύ φτηνά την πήρες, και με ασημί βίδες???
Είσαι σίγουρος πως δεν πρόκειται για καμια φτηνή μαιμού ???
Αντώνης - Σαβ 14 Ιούν 2003, 17:31:24
Θέμα δημοσίευσης:
ειμαι σιγουρος γιατι
1 ηταν μεσα στο σακκούλακι της πεζο
2 το πηρα απο την μπακανιαρη που ειναι αντιπροσωπια στην καλαμαρια,
για την ακριβια επειδη εχω μπροστα μου την αποδειξη
ο κωδικος ειδους ειναι 00001508F6,
και κανει 28,44ευρω + το 18%φπα=34ευρω.
ειναι η καινουργια με τις ασημι βιδες Very happy
λογικα και στον βολο τον ιδιο κωδικο θα εχει οποτε ψαξτο Exclamation
Mimis - Κυρ 15 Ιούν 2003, 14:25:54
Θέμα δημοσίευσης:
Αντώνης έγραψε:
ειμαι σιγουρος γιατι
1 ηταν μεσα στο σακκούλακι της πεζο
2 το πηρα απο την μπακανιαρη που ειναι αντιπροσωπια στην καλαμαρια,
για την ακριβια επειδη εχω μπροστα μου την αποδειξη
ο κωδικος ειδους ειναι 00001508F6,
και κανει 28,44ευρω + το 18%φπα=34ευρω.
ειναι η καινουργια με τις ασημι βιδες Very happy
λογικα και στον βολο τον ιδιο κωδικο θα εχει οποτε ψαξτο Exclamation

Τώρα είναι αργά έβαλα αυτή με τις μαύρες τις βίδες και την πλήρωσα
και 50 ευρώ Sad
Αντώνης - Τετ 18 Ιούν 2003, 18:40:32
Θέμα δημοσίευσης:
ΧΘΕς ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ NEWLAND ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΜΗ 52 ΕΥΡΩ.
ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΚΑΝΙΑΡΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΣΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 34 ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ!ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΚΑΣΟΥΝ ΜΥΤΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΒΙΔΕΣ Η ΤΙΣ ΑΣΗΜΙ(ΤΑΚΟΥΣ ZZZLEEPY Very happy )
zzzleepy - Τετ 18 Ιούν 2003, 20:59:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ακούω, ακούω και λέω ότι όταν είναι να πάρω εγώ κάτι πάντα θα στραβώσει η φάση Razz (βλέπε Devil...)

Περιμένουμε... Πάντως μεγάλη η διαφορά μεταξύ των δυο...
pezomania - Πεμ 19 Ιούν 2003, 07:40:45
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν, επειδή την Δευτέρα είμουν στην αντιπροσωπεία της γειτονιά μου, είδα τις τάπες με τις εξής τιμές:

1) Ασημένια με ασημί βίδες για cc : 33,87€

2) Ασημένια με μαύρες βίδες GT : 52€

Α! Είχε και άλλη μία ίδια με του GT που ήταν για 106, η οποία είχε 52 ή 48€
zzzleepy - Πεμ 19 Ιούν 2003, 08:47:40
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Λοιπόν, επειδή την Δευτέρα είμουν στην αντιπροσωπεία της γειτονιά μου, είδα τις τάπες με τις εξής τιμές:

Καλά, γιατί αυτή του GT ξεφεύγει τόσο; Μήπως είναι ακριβό το μαύρο χρώμα με το οποίο βάφουν τις βίδες; Razz
pezomania - Πεμ 19 Ιούν 2003, 10:23:43
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
pezomania έγραψε:

Καλά, γιατί αυτή του GT ξεφεύγει τόσο; Μήπως είναι ακριβό το μαύρο χρώμα με το οποίο βάφουν τις βίδες; Razz

Όχι με του GT παίρνεις άλογα!!! Εγώ με το που την έβαλα είδα μεγάλη διαφορά!!! Τράβηγμα από χαμηλά μέχρι τον κόφτη!!! Wink Very happy Very happy
zzzleepy - Πεμ 19 Ιούν 2003, 11:01:53
Θέμα δημοσίευσης:
Ααα! Έτσι εξηγείται! Smile Κι αν βάλω και κανένα αυτοκολλητάκι του στυλ "RAW HORSE POWER INSIDE" τότε δε θα με πιάνει ούτε το δίλιτρο ε;

ΧΙ ΧΙ ΧΙ Very happy
Mimis - Πεμ 19 Ιούν 2003, 11:55:32
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
zzzleepy έγραψε:
pezomania έγραψε:

Όχι με του GT παίρνεις άλογα!!! Εγώ με το που την έβαλα είδα μεγάλη διαφορά!!! Τράβηγμα από χαμηλά μέχρι τον κόφτη!!! Wink Very happy Very happy

Ναι όντως και εγώ είδα διαφορά στην απόδοση Laughing Laughing Laughing Laughing
(όχι ότι κάναμε μ@λ@κι@ που την πληρώσαμε τόσο ακριβά)
Georgia - Πεμ 19 Ιούν 2003, 12:12:07
Θέμα δημοσίευσης:
Γεια σας παιδια...
Πριν 1,5χρονο περιπου μολις αγορασα το αμαξι πηρα και την ταπα την ασημι που φοραει το cc γιατι ειναι πραγματικα κουκλιστικη σε σχεση με κατι αλλες βλακιες που κυκλοφορουν. Την ειχα αγορασα περιπου 35ευρω. Δυο μηνες αργοτερα την κλεψανε Crying or Very sad ( τοσο ατυχια ). Ευτυχως δεν κανανε μεγαλη ζημια στο αμαξι. Φυσικα τωρα ειμαι με την ταπα της μανας του αλλα τον τελευταιο καιρο το ξανασκεφτομε και θελω να το ψαξω. Σκεφτηκα να βαλω μια που ειδα σε ενα διαφημιστικο της sparco η οποια εχει δικη της extra κλειδαρια... μπας και την σωσω!! Αλλα δεν ξερω ποσο κοστιζει και η αληθεια ειναι οτι ειμαι κολλημενη με την peugeot.
Πηρα τηλ. την αντιπροσωπεια και μου ειπαν 40ευρω του cc και 52ευρω του GTi.
Ηθελα να σας ρωτησω... εκτος απο τις βιδες υπαρχει αλλη διαφορα? Μηπως κατα τυχη ειναι πιο ασφαλης?
pezomania - Παρ 20 Ιούν 2003, 07:43:03
Θέμα δημοσίευσης:
Georgia έγραψε:
Γεια σας παιδια...
Πριν 1,5χρονο περιπου μολις αγορασα το αμαξι πηρα και την ταπα την ασημι που φοραει το cc γιατι ειναι πραγματικα κουκλιστικη σε σχεση με κατι αλλες βλακιες που κυκλοφορουν. Την ειχα αγορασα περιπου 35ευρω. Δυο μηνες αργοτερα την κλεψανε Crying or Very sad ( τοσο ατυχια ). Ευτυχως δεν κανανε μεγαλη ζημια στο αμαξι. Φυσικα τωρα ειμαι με την ταπα της μανας του αλλα τον τελευταιο καιρο το ξανασκεφτομε και θελω να το ψαξω. Σκεφτηκα να βαλω μια που ειδα σε ενα διαφημιστικο της sparco η οποια εχει δικη της extra κλειδαρια... μπας και την σωσω!! Αλλα δεν ξερω ποσο κοστιζει και η αληθεια ειναι οτι ειμαι κολλημενη με την peugeot.
Πηρα τηλ. την αντιπροσωπεια και μου ειπαν 40ευρω του cc και 52ευρω του GTi.
Ηθελα να σας ρωτησω... εκτος απο τις βιδες υπαρχει αλλη διαφορα? Μηπως κατα τυχη ειναι πιο ασφαλης?

Γεωργία, αν το αμάξι σου είναι αυτό το ασημί, που το έχεις στην υπογραφή σου, είναι πολύ ωραίο!! Αν είναι αυτό, θα σου συμβούλευα να βάλειςμτου cc μία που είναι και το αμάξι ασημί και η τάπα είναι όλο ασημί & θα ταιριάξει καλήτερα.

Για διαφορές στην ασφάλεια δεν υπάρχουν, αφού και στις δύο περιπτώσεις ο αφαλός μένει ο ίδιος (ο δικός σου) και αλλάζεις απλώς το κάλυμα.

Πρός ΜΙΜΙ: Φίλε εμένα την τάπα μου την έκαναν δώρω Wink
Steve - Κυρ 18 Απρ 2004, 12:53:35
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ θα πώ στην αντιπροσωπεία, ως δώρο για το καινούριο κάρο μου να έχω μια τάπα GTi (αυτή με τις μαύρες βίδες που λέτε!) Cool
Mimis - Κυρ 18 Απρ 2004, 14:25:35
Θέμα δημοσίευσης:
Και σε εμένα στο καινούριο μου 206 την τάπα και την αεροτομή μου την έκαναν δώρο Wink
Steve - Κυρ 18 Απρ 2004, 14:29:17
Θέμα δημοσίευσης:
?!?! Evil Evil Evil

ΘΑ ΤΟΥΣ Γ Cussing out ΣΩ ΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ!!!

ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΕΡΟΤΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΩΡΟ!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Baphomet - Δευ 19 Απρ 2004, 08:33:13
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ πάντως έβαλα τάπα εκτός Peugeot. Πιό ακριβή αλλά και πιο όμορφη κατ'εμε. Ειναι αλουμίνιο όλη και την πήρα απο Βαρελά. Wink Με την μαμα κλειδαριά εννοείται. Photos soon. Wink
PHSYBORG - Δευ 19 Απρ 2004, 12:43:58
Θέμα δημοσίευσης:
πΕτΡοS έγραψε:
εγώ πάντως έβαλα τάπα εκτός Peugeot. Πιό ακριβή αλλά και πιο όμορφη κατ'εμε. Ειναι αλουμίνιο όλη και την πήρα απο Βαρελά. Wink Με την μαμα κλειδαριά εννοείται. Photos soon. Wink

KAΠΙΤΑΛΑ
Steve - Δευ 19 Απρ 2004, 17:33:47
Θέμα δημοσίευσης:
Άσε το παιδί να σκορπίσει τα Λ7 του τώρα που μπορεί!!! Evil Twisted evil
George4 - Τρι 20 Απρ 2004, 00:22:54
Θέμα δημοσίευσης:
εχεις καμια foto να την δουμε γιατι νομιζω οτι αυτη του 206 GT ειναι απο τις πιο ωραιες (βεβαια γουστα ειναι αυτα)
shark_zak - Τρι 20 Απρ 2004, 00:38:42
Θέμα δημοσίευσης:
George4 έγραψε:
εχεις καμια foto να την δουμε γιατι νομιζω οτι αυτη του 206 GT ειναι απο τις πιο ωραιες (βεβαια γουστα ειναι αυτα)

πολυ ομορφη οντως, αυτην φοραω και εγω....Onfire
αντε Πετρο να δουμε καμια φωτο.... Arrow
Skull - Τρι 20 Απρ 2004, 13:16:28
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω τελικα ειχα αγορασει ενα καπακι περιπου 45 ευρο ασημι με ασημι γυρο-γυρο βιδες και ενα αυτοκολλητακι,"και καλα" ανθρακονηματα στυλ,απο μια εταιρια που κανει ταπες οχι ομως εξωτερικες αλλα μηχανησμους που βρισκοντε πισω απο τα καπακια βενζινης...

Δεν εχω το ιδιο κλειδι αλλα οπως προειπα ο μηχανισμος που ειναι απο πισω ειναι συγκριτικα με τις peugeot καλητερος....

Ειναι ολοιδια με αυτην της sparco! Very happy
smaraghi - Τετ 12 Μάϊ 2004, 09:59:01
Θέμα δημοσίευσης:
Ευτυχώς που βρήκα το club και ενημερώνομαι σε πολλά πράγματα. Πήγα πριν καιρό να βρω τάπα βενζίνης και δεν μου άρεσαν, ορισμένοι μου είπαν ότι δεν υπάρχουν αλλά μόνο αυτοκόλλητα. Τελικά χθες πήγα στην αντιπροσωπία και παράγγειλα του 206cc είναι πολύ ωραία και φτηνότερη από αυτήν που βρήκα στο εμπόριο 42 ευρώ με την έκπτωση.
DimiP - Τετ 12 Μάϊ 2004, 10:16:36
Θέμα δημοσίευσης:
smaraghi έγραψε:
Ευτυχώς που βρήκα το club και ενημερώνομαι σε πολλά πράγματα. Πήγα πριν καιρό να βρω τάπα βενζίνης και δεν μου άρεσαν, ορισμένοι μου είπαν ότι δεν υπάρχουν αλλά μόνο αυτοκόλλητα. Τελικά χθες πήγα στην αντιπροσωπία και παράγγειλα του 206cc είναι πολύ ωραία και φτηνότερη από αυτήν που βρήκα στο εμπόριο 42 ευρώ με την έκπτωση.

εκπτωση ;; ποια εκπτωση ;; Question 49Ε εχει η αλουμινενια και ουτε κουβεντα για εκπτωση
smaraghi - Τετ 12 Μάϊ 2004, 11:08:43
Θέμα δημοσίευσης:
Σε ότι έχω αγοράσει απ' την Peugeot μου έχουν κάνει έκτωση, νομίζω 15%.
Στα πατάκια, στους μασπιέδες κτλ
George4 - Τετ 12 Μάϊ 2004, 13:02:34
Θέμα δημοσίευσης:
δε μας λες και εμας το μυστικο που εχεις και περνεις την εκτωση?
smaraghi - Τετ 12 Μάϊ 2004, 19:59:03
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν έχω μυστικό. Απ την πρώτη μέρα που πήρα το 206 μου είπαν ότι δικαιούμαι έκπτωση.
DimiP - Τετ 12 Μάϊ 2004, 23:13:25
Θέμα δημοσίευσης:
smaraghi έγραψε:
Δεν έχω μυστικό. Απ την πρώτη μέρα που πήρα το 206 μου είπαν ότι δικαιούμαι έκπτωση.

χμμμ.....

παντως εδω ντεν εχει εκπτωση Evil
smaraghi - Τετ 12 Μάϊ 2004, 23:17:43
Θέμα δημοσίευσης:
Very happy
Steve - Πεμ 13 Μάϊ 2004, 06:17:58
Θέμα δημοσίευσης:
Και εδώ έχει έκπτωση. €47 τάπα από GTi (μαύρες βίδες) Wink

Και η τάπα φίλτατοι/φίλτατες, γ Cussing out άει Wink
Baphomet - Πεμ 13 Μάϊ 2004, 09:30:11
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:
Και εδώ έχει έκπτωση. €47 τάπα από GTi (μαύρες βίδες) Wink

Και η τάπα φίλτατοι/φίλτατες, γ Cussing out άει Wink

γουστα ειναι αυτα...εμενα δε μ'αρεσει... Confused
shark_zak - Πεμ 13 Μάϊ 2004, 10:44:01
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
smaraghi έγραψε:

χμμμ.....

παντως εδω ντεν εχει εκπτωση Evil

εδω ειναι εβραιοι γι' αυτο..... Evil
Skull - Πεμ 13 Μάϊ 2004, 13:31:30
Θέμα δημοσίευσης:
smaraghi έγραψε:

Ρε παιδια στις μικρες αντιπροσωπιες φαινετε ο ενας ανθρωπος που το εχει και οχι ενα σορο κουστουματοι τυποι που δουλευουν για καποιον!

Σαφως ποτε καποιος υπαλληλος δεν μπορει να σου κανει εκπτωση οσοι θα σου κανει ο ιδιοκτητης!!! Very happy

Γι αυτο να προτειματε παντα τις μικρες προσωποπαγης επειχηρησεις!! Wink
teoman - Πεμ 13 Μάϊ 2004, 14:39:14
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:
smaraghi έγραψε:

Ρε παιδια στις μικρες αντιπροσωπιες φαινετε ο ενας ανθρωπος που το εχει και οχι ενα σορο κουστουματοι τυποι που δουλευουν για καποιον!

Σαφως ποτε καποιος υπαλληλος δεν μπορει να σου κανει εκπτωση οσοι θα σου κανει ο ιδιοκτητης!!! Very happy

Γι αυτο να προτειματε παντα τις μικρες προσωποπαγης επειχηρησεις!! Wink

Εννοείται.Εμένα μου έδωσαν και εκπτωτική καρτούλα (10-15%),άσχετα αν δεν την χρησιμοποίησα γιατί όσες φορές χρειάστηκε μου έκαναν μεγαλύτερη έκπτωση!
Steve - Πεμ 13 Μάϊ 2004, 17:19:59
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ επειδή τους είχα πρήξει με το 205 μου, πλέον έχω όσο μεγαλύτερη έκπτωση σε οτιδήποτε ζητήσω... Wink

Skull πως το είπες αυτό το πρασινο... πρασωπο... προσωπο... τέλοσπαντων? Rolling eyes

Έχε εσύ καλές φιλικές σχέσεις με τον πωλητή και θα σου κάνει τιμές ιδιοκτήτη... Wink
smaraghi - Παρ 14 Μάϊ 2004, 06:38:14
Θέμα δημοσίευσης:
Στην Ρόδο δεν την έχει ιδιοκτήτης αλλά η LION
Steve - Παρ 14 Μάϊ 2004, 11:37:19
Θέμα δημοσίευσης:
Σε όλη την Ελλάδα, την Peugeot την διαχειρίζεται η LION (Δίκτυο Peugeot Ελλάδας). Σε κάθε αντιπροσωπεία, υπάρχει και ένας ιδιοκτήτης. Wink
smaraghi - Παρ 14 Μάϊ 2004, 12:10:27
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι δεν είναι πλέον ιδιοκτήτης. Ο ιδιοκτήτης από ότι έμαθα έγινε διευθυντής τους λόγους;
smaraghi - Κυρ 16 Μάϊ 2004, 20:16:57
Θέμα δημοσίευσης:
Μία διόρθωση θα ήθελα να κάνω για την peugeot.
Δεν την έχει ιδιοκτήτης αλλά εταιρεία condor rodos car a.e.
Sorry τελευταία είμαι Silly
Steve - Κυρ 16 Μάϊ 2004, 22:19:06
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΛΕΟΣ!!! ΚΑΘΕ εταιρία έχει και έναν ιδιοκτήτη Wink
smaraghi - Κυρ 16 Μάϊ 2004, 22:24:52
Θέμα δημοσίευσης:
πως κάνεις έτσι Roll eyes δεν σε 2gunfire
Κοίταξα στην πινακίδα μου και γράφει την εταιρεία.
Δεν το προχωράω άλλο, δεν με ενδιαφέρει, Sleeping
Lucifer - Κυρ 16 Μάϊ 2004, 23:15:56
Θέμα δημοσίευσης:
smaraghi έγραψε:

μα καλα εμενα γιατι δεν μου ειπαν τιποτα?και μεχρι σημερα ουτε μια κουβεντα για εκπτωση Rolling eyes .ποτε πηρες το αμαξι??
Lucifer - Κυρ 16 Μάϊ 2004, 23:22:17
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:
ΕΛΕΟΣ!!! ΚΑΘΕ εταιρία έχει και έναν ιδιοκτήτη Wink

Εχει δικιο η Σμαραγδη. την αντιπροσωπεια τη διαζειρηζεται η Condor και οχι καποιος ιδιοκτητης.τον πεταξαν εξω για λογους που δεν λεγονται γιατι ειναι και φιλος.
Steve - Κυρ 16 Μάϊ 2004, 23:45:33
Θέμα δημοσίευσης:
... Splat

ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ? ΕΙΤΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΙΤΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ!!! Evil

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ? Evil
PoLiThS - Δευ 17 Μάϊ 2004, 00:01:24
Θέμα δημοσίευσης:
Και ώ ναι... βρήκα γιατι ύπάρχει η διαφορά στην τιμή των 2 ταπών...

Στην μια με τις μαυρες βίδες (GTi) οι βίδες είναι όντως βίδες σπειρώματος Μ4 με Allen κεφαλή 4 Allen (εξάγωνο)

Σε αυτή με τις ασημί βίδες.. απλά είναι καλούπι και δεν είναι βιδες Shocked Shocked . Άμα την προσέξετε απλα το καλούπι της είναι τέτοιο που να μοιάζει με βίδες ενώ δεν ειναι
Steve - Δευ 17 Μάϊ 2004, 00:14:37
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
Και ώ ναι... βρήκα γιατι ύπάρχει η διαφορά στην τιμή των 2 ταπών...

Την ζήτησε κανείς την διαφορά? Razz

PoLiThS έγραψε:
Στην μια με τις μαυρες βίδες (GTi) οι βίδες είναι όντως βίδες σπειρώματος Μ4 με Allen κεφαλή 4 Allen (εξάγωνο)

Σε αυτή με τις ασημί βίδες.. απλά είναι καλούπι και δεν είναι βιδες Shocked Shocked . Άμα την προσέξετε απλα το καλούπι της είναι τέτοιο που να μοιάζει με βίδες ενώ δεν ειναι

Ε ναι, το ξέρουμε... Rolling eyes Εγώ προτείνω πάντως την αγορά τάπας GTi, είναι πιο trendy από κάτι άλλες χαζομάρες χρωμίου! Wink
PoLiThS - Δευ 17 Μάϊ 2004, 00:21:46
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε αμνοερίφιο πώς να μην το ξέρεις αφού εγώ στο είπα τηλεφωνικά..
Lucifer - Δευ 17 Μάϊ 2004, 00:37:15
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:
... Splat

ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ? ΕΙΤΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΙΤΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ!!! Evil

ναι εγω καταλαβα,μηπως εσυ δεν καταλαβες Razz
αλλο διευθηντης και αλλο ιδιοκτητης Wink
Baphomet - Δευ 17 Μάϊ 2004, 08:17:47
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:
... Splat

επειδη υπάρχουν και εταιρίες που διαχειρίζονται από περισσότερα απο ένα ατομα χαλάρωσε...καλά τα λένε τα παιδια, αμεσως να τους φας. Δεν ειναι απαραίτητο κάθε εταιρία να έχει ιδιοκτητη... Ιδιοκτητης θεωρείται εξάλλου οποιοσδήποτε κατέχει έστω και μια μετοχή της εταιρίας... όσο για το ποιος ασκεί την διευθυνση...αυτο είναι πάλι άλλο θεμα...και εξαρτάται απο τα δικαιώματα ψήφου που κατέχει ο κάθε μέτοχος-ιδιοκτήτης. Οπότε άστο... εκτός κι αν ξέρεις την διάρθρωση της Condor ρε παιδι μου, οπότε πάσο...
Steve - Δευ 17 Μάϊ 2004, 11:09:29
Θέμα δημοσίευσης:
Κάτι έπαθες με τα αμνοερίφια πρωί πρωί... Razz ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ, ΠΡΙΝ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ! Evil Twisted evil

πΕτΡο, δεν αναφέρομαι στα διοικητικά αγορίνα μου, αναφέρομαι πως το ανώτερο διοικητικό στέλεχος μιας εταιρίας μπορεί να σου κάνει τις καλύτερες εκπτώσεις. Αλλά πάλι όλοι φεύγετε εκτός θέματος! Rolling eyes Crying or Very sad
vangsgr - Δευ 17 Μάϊ 2004, 12:32:12
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως έχουμε φύγει λίγο από το θέμα μας Question Question Question
Laughing
vlad - Τετ 19 Ιαν 2005, 12:35:07
Θέμα δημοσίευσης:
38 € + ΦΠΑ Laughing
silverpug206 - Τρι 22 Φεβ 2005, 11:09:22
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:

Απλως να προσθεσω παιδια οτι με τις μαυρες βιδιτσες μου ειπανε στην αντιπροσωπεια οτι ειναι για 106 (παρολο που ειναι ακριβως οι ιδιες) και ολοκληρη αλουμινιου ειναι εκεινη για 206 . Η διαφορα ειναι απλως οτι οταν πας εκει θα γυρευει στο CD με τα εξαρτηματα για 106 αντι για 206 για να βρει τον κωδικο και να παει να την γυρεψει ο υπαλληλλος στην αποθηκη. Απο τιμη νομιζω ειναι οι ιδιες...

Υ.Γ. ελπιζω να μην ειπα κατι που το ειπαν και αλλοι... Very happy
Υ.Γ 2 Σημερα ο πατερας ενος φιλου μου είπε η ταπα αυτή ειναι για αεροπλάνα (για την εμφανιση της) και οτι εκανα το αμαξι μπουρδελλο... που την εβαλα Confused Sad
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Τρι 22 Φεβ 2005, 13:36:55
Θέμα δημοσίευσης: ταπα για 307
Ρε παιδια καμια τα ταπα αλουμινιου για το 307 εχω φαει το κοσμο και δεν μπορω να βρω τιποτα
vinman - Δευ 28 Φεβ 2005, 20:37:54
Θέμα δημοσίευσης: Re: ταπα για 307
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
Ρε παιδια καμια τα ταπα αλουμινιου για το 307 εχω φαει το κοσμο και δεν μπορω να βρω τιποτα

.....και αν βρειτε και για 407 πειτε και σε μενα γιατι ουτε εγω βρισκω..... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
-=N4X=- - Τρι 01 Μάρ 2005, 01:18:56
Θέμα δημοσίευσης:
Βαλτε αυτοκολητες ρε παιδια τι το ψαχνετε???? Very happy Very happy

Πλακα κανω οχι αλλες... Splat Splat Splat
vinman - Τρι 01 Μάρ 2005, 07:31:01
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:
Βαλτε αυτοκολητες ρε παιδια τι το ψαχνετε???? Very happy Very happy

Πλακα κανω οχι αλλες... Splat Splat Splat

Τις θελεις τις Splat Splat Splat Splat Splat !!!!!!!!!
Και ειναι και ακριβες αυτην την εποχη!!! Very happy Very happy Very happy
vassaki - Δευ 21 Αύγ 2006, 12:07:48
Θέμα δημοσίευσης: Τοποθέτηση αλουμινένιας τάπας βενζίνης...
Αγόρασα απο το internet την αυθεντική τάπα βενζίνης. Very happy Εχει κανείς καμμιά ιδέα πως θα αφαιρέσω την παλιά?Βλέπω τις 3 υποδοχές που υπάρχουνε αλλα φοβάμαι μήπως τις σπάσω. Sad
COOL ALEXIS - Δευ 21 Αύγ 2006, 12:15:28
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι πολύ απλό:

Κρατάς το καπάκι και περιστρέφεις το μέσα μέρος έτσι ώστε να ξεκουμπώσουν οι εγκοπές και...... βγήκε Exclamation

Κάνεις το ίδιο και..... είσαι έτοιμη Exclamation
Wink
vassaki - Τετ 23 Αύγ 2006, 10:25:06
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:
Είναι πολύ απλό:

Κρατάς το καπάκι και περιστρέφεις το μέσα μέρος έτσι ώστε να ξεκουμπώσουν οι εγκοπές και...... βγήκε Exclamation

Wink

Ευχαριστώ πολύ.Θα το προσπαθήσω και βλέπουμε! Very happy
vassaki - Τετ 23 Αύγ 2006, 10:26:49
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:
Είναι πολύ απλό:

Wink

Ευχαριστώ πολύ.Θα το προσπαθήσω και βλέπουμε! Very happy
TopGear - Κυρ 09 Δεκ 2007, 13:32:03
Θέμα δημοσίευσης:
Παδιά, αυτήν την τάπα εννοείτε ότι τώρα θα στοιχίζει κανά 40 ευρώ, αυθεντική πάντα, σωστά; Την αγόρασε κανείς πρόσφατα;

Γιατί τη γράφει ως "διακοσμητικό τάπας ρεζερβουάρ"; Μήπως απλά εννοούν το καπάκι; Για να τη βάλω, βγάζω την τάπα, περιστρέφω το μέσα το μαύρο μέχρι να "ξεκλικάρει" από το δικό μου καπάκι και κάνω το ίδιο αντίστροφα για να βάλω την καινούρια;

Τη φωτό τη βρήκα από το επίσημο site στον τομέα "αξεσσουάρ". Σκέφτομαι μήπως την πάρω αύριο (όχι εγώ, ένας φίλος από την auto motivo στο Μοσχάτο, καθώς θα έρχεται από τη δουλειά), οπότε όποιος απαντήσει, θα βοηθήσει.
Stevon - Δευ 10 Δεκ 2007, 13:24:13
Θέμα δημοσίευσης:
Χρήστο κοστίζει = 41,57 € με ακρίβεια.

Και τοποθετείται με τον τρόπο που είπες. Wink
TopGear - Τρι 11 Δεκ 2007, 14:08:57
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Χρήστο κοστίζει = 41,57 € με ακρίβεια.

Και τοποθετείται με τον τρόπο που είπες. Wink

Ευχαριστώ!!! Τελικά δεν την πήρα χτες γιατί μου κρατήσανε το αμάξι για τη μετατροπή, αλλά μάλλον τις επόμενες μέρες θα την αλλάξω! Very happy
Doctor Mpilop - Σαβ 05 Ιαν 2008, 12:58:27
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν ένα μήνα την πήρα από την Peueot 50 euro περίπου ακριβούτσικα είναι για μια τάπα .... κατά την γνώμη μου
N4Speed - Δευ 26 Μάϊ 2008, 09:51:43
Θέμα δημοσίευσης: Μου έκλεψαν την τάπα βενζίνης
Και όμως προχτές μου έκλεψαν την ταπα βενζίνης την ΠΛΑΣΤΙΚΗ!! (η κανονική)

Μιλάμε έλεος.

Και τώρα σκέφτομαι αν βρω σχετικά φτηνά την αλουμινένια να πάρω αυτή.

Ξέρετε κάνα καλό μαγαζάκι να την πάρω φτηνά ή κάποιον να την πουλάει μεταχειρισμένη? Αλλιώς πάω για την πλαστική ξανά.
ntemis - Τετ 09 Σεπ 2009, 10:37:54
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια....πηρα σημερα στην peugeot και μου ζητουν 60 ευρο...εχει κανεις καμια μεταχειρησμενη?
tsakos13r - Τετ 09 Σεπ 2009, 11:12:42
Θέμα δημοσίευσης: ταπα
Υπαρχουν 2 ταπες,καινουργιες,γνησιες-peugeot.50e η μια.2106616060-6978150937.Ανεστης
solist - Τετ 16 Μάρ 2011, 09:18:52
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημερα
μιας και εχουν περασει σχεδον 2 χρονια θα ηθελα να μου πειτε αν γνωριζετε καποιο σημειο πωλησης για τις εν λογω ταπες (κεντρο αθηνας ειμαι )
καθως και τιμη (οχι για αυτοκολλητο αλλα για ολη την ταπα με τις τρυπιτσες γυρω γυρω)
επισης βρηκα στο ebay ενα στυλ ταπας το οποιο ειναι ουσιαστικα αλλαγη της κορυφης του παλιου που εχω αντικαθιστας δηλαδη το παλιο καπακι με το καινουριο

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/PEUGEOT-206-CHROME-REPLACEMENT-TANK-GAS-FUEL-CAP-COVER-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem4aa7441188QQitemZ320633835912QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

Παιζει να ειναι καλο?
sotos 106xs - Τετ 16 Μάρ 2011, 11:01:03
Θέμα δημοσίευσης:
Αν θέλεις την original τότε θέλεις αυτή

http://1.bp.blogspot.com/_-EfNh59lPnQ/Su-38_YILaI/AAAAAAAAA-E/Gf1Ae0k_90o/s1600-h/962669+fuelcap.JPG

Υπάρχει στην Oscar στην Πάππου 20 πίσω απο τα ΚΤΕΛ Κηφισού.
Υπάρχει και στην Lion στο Περιστέρι απλά θα πρέπει να την παραγείλεις για να στην φέρουν την επόμενη μέρα.
Ο κωδικός είναι 9626 69 και κοστίζει κοντά στα 63euro. Wink
COOL ALEXIS - Τετ 16 Μάρ 2011, 11:40:00
Θέμα δημοσίευσης:
Όποια και να πάρεις είναι κάλυμμα Exclamation

Υπάρχει και η original χωρίς μαύρες βιδούλες.
sotos 106xs - Τετ 16 Μάρ 2011, 12:45:44
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:

Σωστός! Sorry δεν το διευκρίνησα σωστά Embarassed Μιλάμε πάντα για το original αλουμινένιο κάλυμα για την τάπα βενζίνης που δίνει η Peugeot και φαίνεται και στην photo Wink Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να αλλάξεις κλειδί γιατί κουμπώνει πάνω στην υπάρχουσα τάπα βενζίνης.Τώρα για τις aftermarket τάπες ή καλύματα δεν ξέρω τί γίνεται και κατά πόσο εφαρμόζουν σωστά...
Στο 106 πάντως έχω βάλει το αντίστοιχο original κάλλυμα αλουμινίου το οποίο είναι εξωτερικά σχεδόν ίδιο με του 206.
Το original κάλυμα χωρίς τις μαύρες βίδες έχει κωδικό 1508 F6 και είναι αυτό

http://4.bp.blogspot.com/_-EfNh59lPnQ/Su-3mR3dBzI/AAAAAAAAA9s/w7W21vuS-9k/s1600-h/IMG_5488.JPG

αλλά δεν ξέρω αν βγαίνει ακόμα... Rolling eyes
Steve - Τετ 16 Μάρ 2011, 13:08:20
Θέμα δημοσίευσης:
Την φοράνε τα 206+, την πουλάει η αντιπροσωπεία Rolling eyes
solist - Τετ 30 Μάρ 2011, 08:40:43
Θέμα δημοσίευσης:
ωραια αυτο ηθελα απλα ηθελα την διευκρινιση οτι ειναι μεταλλικο καπακι και οχι αυτοκολλητο η ξεχωριστο καπακι με κλειδι ..το υπαρχον ειναι και το βολικοτερο
TopGear - Τετ 18 Μάϊ 2011, 01:02:40
Θέμα δημοσίευσης:
solist έγραψε:
ωραια αυτο ηθελα απλα ηθελα την διευκρινιση οτι ειναι μεταλλικο καπακι και οχι αυτοκολλητο η ξεχωριστο καπακι με κλειδι ..το υπαρχον ειναι και το βολικοτερο

Μα θα ήταν παράλογο να ήταν όλη η τάπα, γιατί αν ήταν να την αλλάξεις, θα έπρεπε να αλλάξεις και το κλειδί, πράγμα ολίγον τι....πανάκριβο!!! Shocked Εκτός αν σου δίνανε δεύτερο μικρό κλειδάκι, αλλά καταντά το μπρελόκ έτσι, σαν αυτά που έχουν οι κλειδαράδες. Laughing Καπάκι είναι, βγάζεις την παλιά τάπα, αφαιρείς το καπάκι της περιστρέφοντάς τη, βάζεις το νέο καπάκι περιστρέφοντας ανάποδα και έσω έτοιμος. Smile
TopGear - Τετ 18 Μάϊ 2011, 01:11:54
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:

Το site πάντως δείχνει με τις μαύρες βίδες. Εκτός αν έτυχε και στην εικόνα βάλανε αυτή...

http://www.peugeot.gr/aftersales/accessories/index.php?step=3&model=206&category=%D3%F7%E5%E4%DF%E1%F3%E7+%E5%EE%F9%F4%E5%F1%E9%EA%EF%FD&subcategory=%C5%EE%F9%F4%E5%F1%E9%EA%DC+%E1%EE%E5%F3%EF%F5%DC%F1
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες