PSClub - Hellas

Κινητήρας - 106 - Προγραμματισμός εγκεφάλου

TASOUHL - Σαβ 28 Ιούλ 2007, 10:59:02
Θέμα δημοσίευσης: 106 - Προγραμματισμός εγκεφάλου
Παράθεση:
ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ 106 ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ CLUB...ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΟΜΩΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΟΙΟ ΣΥΧΝΑ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΗΤΑΚΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΕΝΑ 106 GTI ΤΟΥ 2000 ΜΕ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΑ 157 ΑΛΟΓΑ.
ΑΝΟΙΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΡΥΠΑ,ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ,ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ,ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ,ΑΥΤΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΠΩ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ,ΤΑ ΕΙΧΕ ΦΤΥΣΕΙ .(7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ.)

ΚΑΤΟΠΙΝ Ο ΑΛΗΤΑΚΟΣ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΜΟΧΛΟ ΤΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ AUTOLOCK ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ .(ΞΕΡΕΤΕ ΜΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΟΧΛΟ ΤΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ..) ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΞΗΛΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΞΕΒΙΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΗ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.

ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΔΙΟ ΠΛΕΟΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΜΜΟΒΙLIZER.ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ,ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟ IMMOBILIZER ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ.ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ Ο ΑΛΗΤΑΚΟΣ ΜΑΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑ ΕΝΘΥΜΙΟ.ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΤΣΙ,ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΙΛΑΩ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ.

ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΛΗΡΩΣΑ 1500 ΑΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΗ ΡΟΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ,ΤΟΥΣ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΩΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΑΡΑΒΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΟΔΟ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ.ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΓΕ ΡΕΛΑΝΤΙ ΚΑΙ ΕΣΒΗΝΕ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΓΑΛΣΙΜΟ ΠΟΛΟΥ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ,ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΟΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 1000 ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 850-900 ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΠΑΤΗΣΩ ΦΡΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ.ΘΕΛΩ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ???Ο ΜΑΡΑΒΕΛΙΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ.Ε, ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ?

Μετέφερα το ποστ σου εδώ.
Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με μικρά και όχι με κεφαλαία.
Εκ της MOD Team
MEMsound

volvos - Σαβ 28 Ιούλ 2007, 11:38:27
Θέμα δημοσίευσης:
se πρωτη φαση παιξε λιγο με τα γραναζια του εισαγωγης...
εμενα που εκανε το ιδιο γυρισα τον εισαγωγης λιγο προς το καθρεπτη του αυτοκινητου.
δηλαδη οπως βλεπεις απο το πλαι το γραναζι θα το γυρισεις λιγο προς τα πισω. αυτο σαν πρωτη λυση μεχρι να δεις τι θα κανεις...

αν και το σωστο ειναι να ξαναπας στο μαραβελια και να τον βρισεις...
το αμαξι παει χειροτερα ή καλυτερα απο πριν?
Lef205 - Σαβ 28 Ιούλ 2007, 11:45:08
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
εμενα που εκανε το ιδιο γυρισα τον εισαγωγης λιγο προς το καθρεπτη του αυτοκινητου.
δηλαδη οπως βλεπεις απο το πλαι το γραναζι θα το γυρισεις λιγο προς τα πισω. αυτο σαν πρωτη λυση μεχρι να δεις τι θα κανεις...

Το ενδεχομενο να ειναι απλα και μονο απο το νεο προγραμμα το εχουμε αποκλεισει?
Αν το αυτοκινητο ηταν ενταξει πριν την ιστορια με τον εγκεφαλο ειναι 99% απο προγραμμα.
MEMsound - Σαβ 28 Ιούλ 2007, 11:55:51
Θέμα δημοσίευσης:
(καλό είναι το γύρισμα των εκκεντροφόρων να περιγράφεται "με την φορά των δεικτών του ρολογιού" ή "αντίθετα" για να μην γίνει κάνα μπέρδεμα... γενικώς...)

Ξέρεις αν εκτός από το πρόγραμμα πείραξε ο Μαραβέλιας ή ο μηχανικός σου το χρόνισμα των εκκεντροφόρων?? Λογικά δεν θα έχουν πειράξει τίποτα εκτός και αν αρχισαν του πειραματισμούς από την αδυναμία τους να φτιάξουν καλήτερο πρόγραμμα...

= θα συμφωνήσω με τον Λεφ...

= πριν πειράξεις οτιδήποτε στο χρόνισμα πρέπει να κοιτάξεις και αλλού το πρόγραμμα για το αν είναι σωστό.
Wink Wink
TASOUHL - Σαβ 28 Ιούλ 2007, 13:01:26
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ .....
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΦΟΒΑΜΑΙ.....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΗΣΩ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΜΗ ΠΑΘΩ ΚΑΜΙΑ ΖΗΜΙΑ...ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΩΣΤΑ...
TASOUHL - Σαβ 28 Ιούλ 2007, 13:07:11
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
(καλό είναι το γύρισμα των εκκεντροφόρων να περιγράφεται "με την φορά των δεικτών του ρολογιού" ή "αντίθετα" για να μην γίνει κάνα μπέρδεμα... γενικώς...)

Ξέρεις αν εκτός από το πρόγραμμα πείραξε ο Μαραβέλιας ή ο μηχανικός σου το χρόνισμα των εκκεντροφόρων?? Λογικά δεν θα έχουν πειράξει τίποτα εκτός και αν αρχισαν του πειραματισμούς από την αδυναμία τους να φτιάξουν καλήτερο πρόγραμμα...

= πριν πειράξεις οτιδήποτε στο χρόνισμα πρέπει να κοιτάξεις και αλλού το πρόγραμμα για το αν είναι σωστό.
Wink Wink

ΝΑ ΠΑΩ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ?ΣΕ ΠΟΙΟΝ?ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ?ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ?
MEMsound - Σαβ 28 Ιούλ 2007, 13:22:52
Θέμα δημοσίευσης:
...για έλα μια βόλτα από την Λέσχη την επόμενη Πέμπτη (κατόπιν συνενοήσεως) να του ρίξουμε μια ματιά με 1~2 οργανάκια/μηχανηματάκια που έχουν κάποιο παιδιά... Wink Wink

...δεν χρεώνουμε... Laughing Laughing
Lef205 - Σαβ 28 Ιούλ 2007, 13:41:29
Θέμα δημοσίευσης:
TASOUHL έγραψε:
MEMsound έγραψε:

Wink Wink

ΝΑ ΠΑΩ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ?ΣΕ ΠΟΙΟΝ?ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ?ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ?

Εχω εγκεφαλο peugeotsport που σε μια μετατροπη σαν τη δικη σου ταιριαζει.
Ελα αν μπορεις την Πεμπτη απο τη λεσχη να τον κουμπωσουμε να δουμε αν θα κανει τα ιδια.Αν δεν τα κανει ειναι θεμα προγραμματος, αν τα κανει τοτε φταιει κατι αλλο.
TASOUHL - Σαβ 28 Ιούλ 2007, 13:49:00
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
...για έλα μια βόλτα από την Λέσχη την επόμενη Πέμπτη (κατόπιν συνενοήσεως) να του ρίξουμε μια ματιά με 1~2 οργανάκια/μηχανηματάκια που έχουν κάποιο παιδιά... Wink Wink

...δεν χρεώνουμε... Laughing Laughing

πού είναι η λέσχη ρε παιδιά?
να έρθω πολύ ευχαρίστως...
fynos - Σαβ 28 Ιούλ 2007, 13:57:21
Θέμα δημοσίευσης:
Παύλου Μελά 10 & Σοφούλη, 143 42 Ν. Φιλαδέλφεια
Τηλ.: 6975 757 084 - 5
Website: www.psclub.gr
E-mail: info@psclub.gr

Wink
MEMsound - Σαβ 28 Ιούλ 2007, 14:08:45
Θέμα δημοσίευσης:
εδω http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=6580 Wink
volvos - Σαβ 28 Ιούλ 2007, 18:57:10
Θέμα δημοσίευσης:
εγω παντως θα σου ξαναπροτεινα πριν απο ολα να ξαναπας στο μαραβελια...αυτος εχει το καρπουζι και το μαχαιρι σε αυτη τη φαση και την ευθυνη!

λεφ τα γραναζια τα ανεφερα σε περιπτωση που ηταν ανυποφορη η κατασταση και δεν εβγαζε αμεσα ακρη το παιδι καλοκαιριατικα σα λυση αναγκης...και μονο.
marios206 - Σαβ 28 Ιούλ 2007, 19:56:41
Θέμα δημοσίευσης:
γιατί δεν δοκιμάζεις αν έχεις κάποιον γνωστό σε αντιπροσωπεία να σου κάνει μία αρχικοποίηση στο μοτεράκι του ρελαντί.
Συνήθως όταν δεν μπορεί να κρατήσει στροφές κατά την επιστροφή στο ρελαντί, φταίει αυτό.
Τον εγκέφαλο που σου βάλαν έκανα και ταυτόχρονα αρχικοποίηση.
Όταν τώρα σου φορτώσαν το καινούργιο πρόγραμμα πιθανόν το μοτεράκι του ρελαντί να έχασε τις ρυθμίσεις.Ή αν δούλεψε στην αρχή το αυτοκίνητο με πλούσιο μίγμα να λέρωσε το καρφάκι πάνω στο μοτέρ ρελαντί.
Ας δοκιμάσουν βγάζοντας το μοτεράκι που βρίσκετε μπροστά στην πεταλούδα γκαζιού να δουν αν έχει μαυρίσει από το πλούσιο μίγμα και να το καθαρίσουν και μετά να σου κάνουν μία αρχικοποίηση.Είναι πολύ απλή διαδικασία.
TASOUHL - Σαβ 28 Ιούλ 2007, 20:22:06
Θέμα δημοσίευσης:
marios206 έγραψε:
γιατί δεν δοκιμάζεις αν έχεις κάποιον γνωστό σε αντιπροσωπεία να σου κάνει μία αρχικοποίηση στο μοτεράκι του ρελαντί.
Συνήθως όταν δεν μπορεί να κρατήσει στροφές κατά την επιστροφή στο ρελαντί, φταίει αυτό.
Τον εγκέφαλο που σου βάλαν έκανα και ταυτόχρονα αρχικοποίηση.
Όταν τώρα σου φορτώσαν το καινούργιο πρόγραμμα πιθανόν το μοτεράκι του ρελαντί να έχασε τις ρυθμίσεις.Ή αν δούλεψε στην αρχή το αυτοκίνητο με πλούσιο μίγμα να λέρωσε το καρφάκι πάνω στο μοτέρ ρελαντί.
Ας δοκιμάσουν βγάζοντας το μοτεράκι που βρίσκετε μπροστά στην πεταλούδα γκαζιού να δουν αν έχει μαυρίσει από το πλούσιο μίγμα και να το καθαρίσουν και μετά να σου κάνουν μία αρχικοποίηση.Είναι πολύ απλή διαδικασία.

Φίλε Μάριε σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες-συμβουλές.Θα το κάνω και θα σας ενημερώσω.μια απορία που έχω ειναι η εξής...σε τί στροφές δουλευει μαμά το ρελαντί στα 106 gti?
marios206 - Σαβ 28 Ιούλ 2007, 20:25:42
Θέμα δημοσίευσης:
νορμάλ στροφές είναι από 780 εώς 880
TASOUHL - Σαβ 28 Ιούλ 2007, 20:29:16
Θέμα δημοσίευσης:
marios206 έγραψε:

και πώς πριν γίνει ότι γίνει ήταν κοντά στις 1000?τώρα καπου εκεί είναι όντως αλλά δεν μου αρέσει ο τρόπος που ακούγεται γιατί κάνει σαν τρακτέρ λόγω των πειραγμένων εκκεντροφόρων.Στις 1000 ακουγόταν μια χαρούλα!πέρα απο το γεγονός οτι δεν εσβηνε ποτέ!
marios206 - Σαβ 28 Ιούλ 2007, 20:33:19
Θέμα δημοσίευσης:
Οι μαμά στροφές είναι εκεί.
τώρα παίζει και ανάλογα με το πρόγραμμα που σου είχαν βάλει αλλά πάντα οι μαμά είναι σε αυτά τα όρια.
MEMsound - Σαβ 28 Ιούλ 2007, 21:21:02
Θέμα δημοσίευσης:
TASOUHL έγραψε:
marios206 έγραψε:

και πώς πριν γίνει ότι γίνει ήταν κοντά στις 1000?τώρα καπου εκεί είναι όντως αλλά δεν μου αρέσει ο τρόπος που ακούγεται γιατί κάνει σαν τρακτέρ λόγω των πειραγμένων εκκεντροφόρων.Στις 1000 ακουγόταν μια χαρούλα!πέρα απο το γεγονός οτι δεν εσβηνε ποτέ!

λόγω των αρχικά (πριν την απόπειρα κλοπής) πειραγμένων εκκεντροφόρων ή μήπως μετά την τοποθέτηση του νέου εγκεφάλου κάποιος (= ο μηχανικός ή ο προγραμματιστής) "έπαιξαν" εκ νέου με τα γρανάζια και το χρόνισμα?

για ψάξτο λίγο αυτό (= ρώτησέ τους)

μάθε πρώτα αυτό και μετά ψάξε για βελτίωση του προγράμματος Wink
TASOUHL - Σαβ 28 Ιούλ 2007, 21:44:40
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
TASOUHL έγραψε:
marios206 έγραψε:

λόγω των αρχικά (πριν την απόπειρα κλοπής) πειραγμένων εκκεντροφόρων ή μήπως μετά την τοποθέτηση του νέου εγκεφάλου κάποιος (= ο μηχανικός ή ο προγραμματιστής) "έπαιξαν" εκ νέου με τα γρανάζια και το χρόνισμα?

για ψάξτο λίγο αυτό (= ρώτησέ τους)

μάθε πρώτα αυτό και μετά ψάξε για βελτίωση του προγράμματος Wink

δεν ασχοληθηκε κανενας με το αμαξι μετα το προβλημα.ουτε ο μηχανικος ,γιατι μου ειπε οτι με προγραμματα που βαζετε εγω δεν πειραζω ουτε ο μαραβελιας ο οποιος δεν συγκινηθηκε καθολου μετα την εισπραξη των χρηματων.(300 ευρω)αυτο που ξεχασα να σας πω ειναι οτι μολις αυτος εβαλε το προγραμμα το αμαξι δεν κραταγε καθολου ρελαντι οπως σας ειπα και εβαλε πισω το μαμα και το αμαξι εκανε παλι το ιδιο ακριβως.ετσι εβγαλε το συμπερασμα οτι δεν φταιει το προγραμμα του.ασχετα αν εγω πηγα μεχρι εκει μια χαρα! αρα????????τι μπορει να εγινε?
RASTAVIPER - Κυρ 29 Ιούλ 2007, 11:28:36
Θέμα δημοσίευσης:
Πωρε φίλε, διάβασα το post σου και έπαθα πλάκα.
Πολύ τυχερός είσαι που δεν έχασες το αμάξι σου και να χαίρεσαι και τον συναγερμό σου που σε έσωσε.
Πάντως απαράδεκτο το γεγονός ότι ο Μαραβέλιας από τη στιγμή που ανέλαβε το πρόγραμμα και πληρώθηκε θα έπρεπε να σε βοηθήσει και μετά με το πρόβλημά σου.
Pugobios - Πεμ 13 Σεπ 2007, 10:01:39
Θέμα δημοσίευσης:
Απορία.Όταν πείρα το μοτέρ μου 3φυσο 16v είχε immobilizer κ επειδή δεν είχαμε τα κλειδία του αυτοκηνίτου στείλαμε τον εγγέφαλο για αφαίρεση immobilizer.Δηλαδή τί ακριβώς έκανε το παλικάρι αυτό μου ξεκλείδωσε τον εγγέφαλο? Scratch
Pughell - Πεμ 13 Σεπ 2007, 10:06:33
Θέμα δημοσίευσης:
Ναιιιιι... Laughing
Pugobios - Πεμ 13 Σεπ 2007, 10:07:27
Θέμα δημοσίευσης:
Και τί καλό μπορώ να κάνω εγώ τώρα εκτός απο το να το κοιτάω? Laughing
Pughell - Πεμ 13 Σεπ 2007, 12:05:22
Θέμα δημοσίευσης:
Τιποταααααα... Laughing Laughing Laughing
salex - Πεμ 13 Σεπ 2007, 16:21:37
Θέμα δημοσίευσης:
Pugobios έγραψε:
Δηλαδή τί ακριβώς έκανε το παλικάρι αυτό μου ξεκλείδωσε τον εγγέφαλο? Scratch

Του έβγαλε την κλειδαριά για να μη μπορεί να κλειδώσει! Στον κόσμο των μικροτσιπ φυσικά...
volvos - Πεμ 13 Σεπ 2007, 16:56:12
Θέμα δημοσίευσης:
μπαστουνι οτολοκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκ
RASTAVIPER - Τρι 01 Ιαν 2008, 20:15:27
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά τα λεφτά που ζητάνε ο Σάλιας, Ανδριανάκης κλπ (300€) είναι για προγραμματισμό του εγκεφάλου του rallye και ΟΧΙ για αλλαγή του τσιπ με κάποιο άλλο.Σωστά?
Αυτό σημαίνει ότι αν κάποια στιγμή θες να γυρίσεις στο αρχικό πρόγραμμα, θα πρέπει να πας πίσω και να δώσεις άλλα 300?
alekoukos106 - Τρι 01 Ιαν 2008, 20:27:33
Θέμα δημοσίευσης:
νομιζω με τσιπακι ειναι αυτος ο αναπρογραμματισμος οποτε μπορεισ να το βγαλεις...επισης υπαρχει επαναπρογραμματισμος με παραλληλο εγκεφαλο αλλα δεν νομιζω οτι χρησιμοποιουν τη συγκεκριμενη μεθοδο!!
RASTAVIPER - Τετ 16 Ιαν 2008, 12:39:00
Θέμα δημοσίευσης:
Ξέρει κανείς τι διαδικασία ακολουθεί ο Ανδριανάκης για να φτιάξει πρόγραμμα για κάποιο αμάξι, πχ ένα ραλλυε 2ου σταδίου;
Κάνει πρώτα κάποια μέτρηση με το δυναμόμετρο για να δει που χρειάζεται διόρθωση το πρόγραμμα το αυτοκινήτου;Και πώς το βάζει το αμάξι στο δυναμόμετρο, αφού δεν κάνει να πιεστεί εφόσον έχει το μαμά πρόγραμμα;
Επίσης τι μάρκα είναι το δυναμόμετρό του;Έχω ακούσει ότι γενικά δίνει πολύ συντηρητικά νούμερα πάντως.Καλό βέβαια αυτό, από το να βλέπεις πράσινα άλογα
bagosgt - Τετ 16 Ιαν 2008, 23:14:46
Θέμα δημοσίευσης:
για τον σαλια θα σου πω που ειχε φτιαξει τον δικο μου(πριν πεσει ο αγραφος(στο 106).παλια επερνε 300 αλλα τωρα περνει 350-380 καπου εκει.εχει παρει αυξηση Laughing ο επαναπρογραμματισμος τοτε που το εφτια3α εγω ηταν,για ενα χρονο,80 ευρω.τωρα νομιζω το πηγε 150 Shocked εγω το ειχα φτιαξει το 2004 κ μου ειχε ανοιξει τον εγκεφαλο,ειχε ξεκολησει το τσιπακι μου,το επαναπρογραμμτισε κ το ξανακολησε Evil τωρα τελευταια που φτιαξαμε ενα σαξο το προγραμματισε μεσω της φυσας που εχει για την διαγνωση βλαβων.απλα για να στο προγραμματισει(οχι μονο ο σαλιας αλλα οποιοσδηποτε προγραμματιστης)πρεπει να μιλησει με τον μηχανικο που σου εφτιαξε το αμαξι για να του πει ακριβως τι εχει φτιαξει(μοιρες κεντροφορων,συμπιεση,βυθισμα κτλ)
greenpug106 - Τετ 20 Φεβ 2008, 16:13:46
Θέμα δημοσίευσης:
Να υποθέσω ότι εάν κάνεις επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου μπορείς να φυλάξεις το μαμα πρόγραμμα και εαν βγάλεις για παράδειγμα τους εκκεντροφόρους από το αυτοκίνητο να ξαναφορτώσεις το παλιο πρόγραμμα μέσω της OBD σε ένα τρίφυσο?
salex - Τετ 20 Φεβ 2008, 17:10:05
Θέμα δημοσίευσης:
greenpug106 έγραψε:
Να υποθέσω ότι εάν κάνεις επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου μπορείς να φυλάξεις το μαμα πρόγραμμα και εαν βγάλεις για παράδειγμα τους εκκεντροφόρους από το αυτοκίνητο να ξαναφορτώσεις το παλιο πρόγραμμα μέσω της OBD σε ένα τρίφυσο?

Ακριβώς! Γλυτώνεις το άνοιγμα του εγκεφάλου και το κόλλα-ξεκόλλα!
alekoukos106 - Τετ 20 Φεβ 2008, 17:48:37
Θέμα δημοσίευσης:
στελιο βαλε μου το chipακιιιιιιιιιιιιιιιι............... W00t W00t
salex - Τετ 20 Φεβ 2008, 19:43:59
Θέμα δημοσίευσης:
alekoukos106 έγραψε:
στελιο βαλε μου το chipακιιιιιιιιιιιιιιιι............... W00t W00t

Απουσιάζω! Very happy
greenpug106 - Τετ 20 Φεβ 2008, 21:28:49
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ για την απάντηση Smile
Jean - Παρ 30 Απρ 2010, 12:16:26
Θέμα δημοσίευσης:
Ξέρουμε αν μπορεί να παίξει σε 16Β 3φ εγκέφαλος από 1.4 3φ η αν φτιαχτεί πρόγραμμα για το 16Β
Pughell - Παρ 30 Απρ 2010, 16:58:02
Θέμα δημοσίευσης:
Νομιζω οτι ειναι ιδιος ο εγκεφαλος και αλλαζει μονον το προγραμμα.
Βεβαια το αν θα το καταφερει ωστε να το κανει τελειο,ειναι σχετικο...
Σε δυο περιπτωσεις που ειδα,δουλεψε αλλα οχι τελεια(με τα δικα μου σπαστικα κριτηρια Embarassed ).
Jean - Σαβ 01 Μάϊ 2010, 11:55:04
Θέμα δημοσίευσης:
Απο το 1.4 μπορει να παρει? δοκιμαστικά όπως είναι?
ή 1.1 υπάρχει περίπτωση έστω και να πάρει μπροστα για μια δοκιμή?
Pughell - Σαβ 01 Μάϊ 2010, 18:57:27
Θέμα δημοσίευσης:
Αν θυμαμαι καλα,με 1400αρι παιρνει μπροστα αλλα ουτε ρελαντι κραταει και τα σκασιματα ειναι πολλα,σε σημειο ανησυχιας...
Κοινως δεν ειναι για να το αφησεις να δουλεψει ετσι ουτε για 5 λεπτα(αν και καποιος γνωστος μου το κυκλοφορησε για καμια βδομαδα ετσι).
Απλα αν θες να δεις αν θα δουλεψει,ναι,μπορεις να το δεις... Wink
iceage - Τετ 21 Αύγ 2013, 20:24:10
Θέμα δημοσίευσης:
Γνωρίζει κανείς αν ο εγκέφαλος της PS μπορεί να τον διαβάσει το διαγνωστικό της peugeot και ξέρουμε αν μπορεί να τον αναγνωρίσει ότι είναι γνήσιος PS?
salex - Παρ 23 Αύγ 2013, 14:53:44
Θέμα δημοσίευσης:
Μόνο μια δοκιμή θα σε πείσει Γιώργο! Το σίγουρο είναι ότι οι μονόφυσοι εγκέφαλοι της Peugeot Sport δεν υποστηρίζουν τις περισσότερες λειτουργίες των εργοστασιακών, όπως διόρθωση καυσίμου μέσω αισθητήρα Λ κλπ.

Τί να την κάνουν άλλωστε αφού η χρήση τους ήταν καθαρά αγωνιστική...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες