Παράθεση: |
ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ 106 ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ |
volvos έγραψε: |
se πρωτη φαση παιξε λιγο με τα γραναζια του εισαγωγης...
εμενα που εκανε το ιδιο γυρισα τον εισαγωγης λιγο προς το καθρεπτη του αυτοκινητου. δηλαδη οπως βλεπεις απο το πλαι το γραναζι θα το γυρισεις λιγο προς τα πισω. αυτο σαν πρωτη λυση μεχρι να δεις τι θα κανεις... αν και το σωστο ειναι να ξαναπας στο μαραβελια και να τον βρισεις... το αμαξι παει χειροτερα ή καλυτερα απο πριν? |
volvos έγραψε: |
se πρωτη φαση παιξε λιγο με τα γραναζια του εισαγωγης...
εμενα που εκανε το ιδιο γυρισα τον εισαγωγης λιγο προς το καθρεπτη του αυτοκινητου. δηλαδη οπως βλεπεις απο το πλαι το γραναζι θα το γυρισεις λιγο προς τα πισω. αυτο σαν πρωτη λυση μεχρι να δεις τι θα κανεις... αν και το σωστο ειναι να ξαναπας στο μαραβελια και να τον βρισεις... το αμαξι παει χειροτερα ή καλυτερα απο πριν? |
MEMsound έγραψε: |
(καλό είναι το γύρισμα των εκκεντροφόρων να περιγράφεται "με την φορά των δεικτών του ρολογιού" ή "αντίθετα" για να μην γίνει κάνα μπέρδεμα... γενικώς...)
Ξέρεις αν εκτός από το πρόγραμμα πείραξε ο Μαραβέλιας ή ο μηχανικός σου το χρόνισμα των εκκεντροφόρων?? Λογικά δεν θα έχουν πειράξει τίποτα εκτός και αν αρχισαν του πειραματισμούς από την αδυναμία τους να φτιάξουν καλήτερο πρόγραμμα... = θα συμφωνήσω με τον Λεφ... = πριν πειράξεις οτιδήποτε στο χρόνισμα πρέπει να κοιτάξεις και αλλού το πρόγραμμα για το αν είναι σωστό. ![]() ![]() |
TASOUHL έγραψε: | ||
ΝΑ ΠΑΩ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ?ΣΕ ΠΟΙΟΝ?ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ?ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ? |
MEMsound έγραψε: |
...για έλα μια βόλτα από την Λέσχη την επόμενη Πέμπτη (κατόπιν συνενοήσεως) να του ρίξουμε μια ματιά με 1~2 οργανάκια/μηχανηματάκια που έχουν κάποιο παιδιά... ![]() ![]() ...δεν χρεώνουμε... ![]() ![]() |
marios206 έγραψε: |
γιατί δεν δοκιμάζεις αν έχεις κάποιον γνωστό σε αντιπροσωπεία να σου κάνει μία αρχικοποίηση στο μοτεράκι του ρελαντί.
Συνήθως όταν δεν μπορεί να κρατήσει στροφές κατά την επιστροφή στο ρελαντί, φταίει αυτό. Τον εγκέφαλο που σου βάλαν έκανα και ταυτόχρονα αρχικοποίηση. Όταν τώρα σου φορτώσαν το καινούργιο πρόγραμμα πιθανόν το μοτεράκι του ρελαντί να έχασε τις ρυθμίσεις.Ή αν δούλεψε στην αρχή το αυτοκίνητο με πλούσιο μίγμα να λέρωσε το καρφάκι πάνω στο μοτέρ ρελαντί. Ας δοκιμάσουν βγάζοντας το μοτεράκι που βρίσκετε μπροστά στην πεταλούδα γκαζιού να δουν αν έχει μαυρίσει από το πλούσιο μίγμα και να το καθαρίσουν και μετά να σου κάνουν μία αρχικοποίηση.Είναι πολύ απλή διαδικασία. |
marios206 έγραψε: |
νορμάλ στροφές είναι από 780 εώς 880 |
TASOUHL έγραψε: | ||
και πώς πριν γίνει ότι γίνει ήταν κοντά στις 1000?τώρα καπου εκεί είναι όντως αλλά δεν μου αρέσει ο τρόπος που ακούγεται γιατί κάνει σαν τρακτέρ λόγω των πειραγμένων εκκεντροφόρων.Στις 1000 ακουγόταν μια χαρούλα!πέρα απο το γεγονός οτι δεν εσβηνε ποτέ! |
MEMsound έγραψε: | ||||
λόγω των αρχικά (πριν την απόπειρα κλοπής) πειραγμένων εκκεντροφόρων ή μήπως μετά την τοποθέτηση του νέου εγκεφάλου κάποιος (= ο μηχανικός ή ο προγραμματιστής) "έπαιξαν" εκ νέου με τα γρανάζια και το χρόνισμα? για ψάξτο λίγο αυτό (= ρώτησέ τους) μάθε πρώτα αυτό και μετά ψάξε για βελτίωση του προγράμματος ![]() |
Pugobios έγραψε: |
Δηλαδή τί ακριβώς έκανε το παλικάρι αυτό μου ξεκλείδωσε τον εγγέφαλο? ![]() |
greenpug106 έγραψε: |
Να υποθέσω ότι εάν κάνεις επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου μπορείς να φυλάξεις το μαμα πρόγραμμα και εαν βγάλεις για παράδειγμα τους εκκεντροφόρους από το αυτοκίνητο να ξαναφορτώσεις το παλιο πρόγραμμα μέσω της OBD σε ένα τρίφυσο? |
alekoukos106 έγραψε: |
στελιο βαλε μου το chipακιιιιιιιιιιιιιιιι............... ![]() ![]() |