PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - τα τζαμια τρελαθηκαν....

shiba - Κυρ 22 Ιούλ 2007, 05:46:47
Θέμα δημοσίευσης: τα τζαμια τρελαθηκαν....
καλημερα σε ολους πρωτα απολα..πριν λιγο που γυρισα απο την βολτα μου παρατηρησα το εξης ''κουφο''..τα τζαμια του συνοδηγου ανεβοκατεβαιναν μονα τους. Rolling eyes αφου βαρεθηκανε κατεβηκαν μια και καλη κατω και απο τοτε δεν υπακουνε στο διακοπτη...τι να ειναι αραγε? Sad
Road_Runner - Κυρ 22 Ιούλ 2007, 11:58:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ανταρσία??
brz20 - Κυρ 22 Ιούλ 2007, 12:29:57
Θέμα δημοσίευσης:
7 παρα τεταρτο το πρωι?
Το καψαμε βλεπω ε?
Εκτος και αν εκανες βολτα ετσι απλα.Εμενα με πιανει μερικες φορες.
Οταν κατεβηκες και πατησες παρατεταμενα το κουμπι του κλειδωματος τι εκανε?
Ανεβηκε?
Εμενα το εχει παθει δυο φορες αυτο το πραγμα.
Μια καθως τα ανεβαζα βρηκα καλη λακουβα και κατεβηκε παλι.Επαθα λιγο πλακα εκεινη την ωρα.Και μια ακομα που κατα εναν περιεργο τροπο κατι εφερνε αντισταση στο τζαμι με σκοπο να δουλευει το συστημα που εχει για προστασια.
Βεβαια δεν εκανε μια φορα κατω και τερμα.Πηγαινε δυο τρεις.
Μετα απο αυτο καθησα λιγο να ψαξω τι ειναι και εκανα τεσταρισμα μονος απο τονο διακοπτη.Ε σε καποια φαση βαρεθηκε και αυτος και δεν εκανε τιποτα.
Τα πηρα κανονικα.
Η εξηγηση που μου εδωσε η Peugeot ηταν οτι ζεστενεται
Evil Evil Evil
Giannis307 - Κυρ 22 Ιούλ 2007, 12:34:23
Θέμα δημοσίευσης:
Η αυτο η πηρε υγρασια η πλακετα που τα ελενχει...Για δες το...Μηπως το ειχες παει για πλυσημο πιο πριν?
shiba - Κυρ 22 Ιούλ 2007, 13:00:51
Θέμα δημοσίευσης:
το μονο που μπορω να φανταστω ειναι οτι μπορει να εχει παρει υγρασια η πλακετα..σε περιπτωση που εχει παρει θα διορθωθει μονο του?αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν υπακουει μονο ο διακοπτης για το παραθυρο του συνοδηγου..και επισης χτεσ εκανα μια δοκιμη κανοντας το cabrio..αφου κατεβηκαν τα αριστερα παραθυρα και ανεβαινε η οροφη,ακουγοτανε παρετατεμενα ενας ηχος(μπιπ μπιπ)υπενθυμιζοντας μου οτι υπαρχει προβλημα με το παραθυρο..πηγαινω να δω τωρα μηπως και καταφερω ''να τα σηκωσω''αλλιως αυριο θα το παω στο γιατρο Wink
Giannis307 - Κυρ 22 Ιούλ 2007, 13:21:46
Θέμα δημοσίευσης:
Βγαλε τον πολο απο την μπαταρια και αστο κανα 10λεπτο....
Μηπως πηγε και ειδε τα Transformers το cc και την εχιε δει Autobot? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Touristas - Κυρ 22 Ιούλ 2007, 13:28:15
Θέμα δημοσίευσης:
Πιθανών χαλασμένος διακόπτης μιας και της εντολές στων εγκέφαλο της κουκούλας για τα τζάμια της δίνει αυτός.
fynos - Κυρ 22 Ιούλ 2007, 13:39:37
Θέμα δημοσίευσης:
Αφού μίλησε ο ιδικός τέρμα, πάντως βρήκα και αυτό εδώ με χάλια μετάφραση ! http://www.club306c.gr/forum/viewtopic.php?t=140
Smile
shiba - Κυρ 22 Ιούλ 2007, 14:08:01
Θέμα δημοσίευσης:
οκ...τα τζαμια ξετρελαθηκαν....ελπιζω να μην μου ξανακανουνε κολπα.. Cool
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες