PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Κλειδαριές peugeot....

vassaki - Πεμ 19 Ιούλ 2007, 13:21:34
Θέμα δημοσίευσης: Κλειδαριές peugeot....
Χθές το βράδυ είχα παρκάρει το αμάξι στην περιοχή του Μεταξουργείου.Οταν πήγα να το πάρω το αμάξι ήτανε παραβιασμένο.Η κλειδαριά του συνοδηγού διαλυμένη.Ευτυχώς με έσωσε ο συναγερμός και ενα ζευγάρι που έβαλε τις φωνές απο ένα μπαλκόνι.Ακριβώς μπροστα μου ήτανε και ενα άλλο peugeot 206 το οποίο είχανε ανοίξει επίσης.Απ'οτι μου είπε η κοπελλιά που είχε το άλλο peugeot της το έχουνε παραβιάσει 5 φορές Shocked . Μου είπε οτι τα peugeot τα ανοίγουνε πολύ εύκολα.Και θέλω να ρωτήσω....τόσο εύκολο είναι να σου ανοίξει το αυτοκίνητο ενα πρεζόνι με ενα κατσαβίδι????Έλεος δηλαδη.Αμα είναι τόσο ευκολο να το αφήνω ξεκλείδωτο το ρημάδι για να μην μπαίνω και σε διαδικασίες να παραγγέλνω τις κλειδαριές απο Γαλλία.Είναι δυνατόν?Ετσι για πλάκα όποιος θέλει μπορεί να μπαίνει μέσα?Τι να πω...Τα έχω πάρει στο κρανίο απο χθές... Evil
pappaki - Πεμ 19 Ιούλ 2007, 13:33:34
Θέμα δημοσίευσης:
Και εμένα προσπάθησαν να το παραβιάσουν, καταστρέφοντας την κλειδαριά πριν μερικές βδομάδες. Αν έχει μερική κλοπή καλύπτεται απο την ασφάλεια. Πρέπει όμως να κάνεις καταγγελία στην αστυνομία πρώτα. Η κλειδαρία κάνει γύρω στα 50 ευρώ και βρήκα κλειδαρά ο οποίος την μετατρέπει ώστε να ταιριάζει στο κλειδί. Σύνολο 100+ ευρώ με Φ.Π.Α, τα οποία εγώ τα πήρα από την ασφάλεις. Καλό κουράγιο.
plaketokofths - Πεμ 19 Ιούλ 2007, 15:02:07
Θέμα δημοσίευσης:
εγω την επαθα στο the mall,

Δημήτρη η μερική κλοπή καλύπτει την αντικατάσταση και εργασία της κλειδαριάς? Εμένα που απο το στράβωμα της κλειδαριάς εχει παρει και η πόρτα κάτω απο την κλειδαρια?
Αυτό με τον κλειδαρά εννοείς οτι σου εφτιαξε ετσι την κλειδαριά για να ταιριαζει το υπάρχον κλειδί?

ΥΓ. Εχω δει πάρα παρα πολλά 106 206 και σαξό τα οποία εχουν παραβιασμένη κλειδαριά
pappaki - Πεμ 19 Ιούλ 2007, 15:33:21
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:

Δημήτρη η μερική κλοπή καλύπτει την αντικατάσταση και εργασία της κλειδαριάς? Εμένα που απο το στράβωμα της κλειδαριάς εχει παρει και η πόρτα κάτω απο την κλειδαρια?
Αυτό με τον κλειδαρά εννοείς οτι σου εφτιαξε ετσι την κλειδαριά για να ταιριαζει το υπάρχον κλειδί?

ΥΓ. Εχω δει πάρα παρα πολλά 106 206 και σαξό τα οποία εχουν παραβιασμένη κλειδαριά

Η δικιά μου ασφαλιστική την κάλυψε, αλλά χρειάστηκε να κάνω καταγγελία στην αστυνομία, αφου χωρίς το χαρτί αυτό δεν με αποζημιώναν. Ναι η κλειδαριά τροποποιήθηκε ώστε να ταιριάζει το κλειδί. Εμένα η ζημιά ήταν πολύ χειρότερη, ενώ και εμένα η πόρτα είχε ένα πολύ μικρό βούλιαγμα, αλλά το ίσιωσα μόνος μου...φαίνεται ελάχιστα.
kanelj - Πεμ 19 Ιούλ 2007, 15:48:00
Θέμα δημοσίευσης:
To ιδιο και στον ξαδελφο μου με ενα 107 πριν μια βδομαδα!
ιδιο ακριβως σημαδι! Evil Evil Evil Evil
fynos - Πεμ 19 Ιούλ 2007, 16:16:19
Θέμα δημοσίευσης:
Σε όλους τελικά το αυτοκίνητο άνοιξε ??
Σε πιο σημείο ?
plaketokofths έγραψε:
εγω την επαθα στο the mall

Συναγερμό μόνο ένας ?
kanelj - Πεμ 19 Ιούλ 2007, 16:18:13
Θέμα δημοσίευσης:
στου ξαδελφου μου δεν το ανοιξανε αλλα η κλειδαρια χαλασε!
plaketokofths - Πεμ 19 Ιούλ 2007, 16:23:22
Θέμα δημοσίευσης:
εμένα δεν άνοιξε, στο παρκιν εξω μπροστά στην είσοδο.
Απλα τα ζώα καταστρεψαν την κλειδαριά.

Στα περισσότερα το κανουν με κατσαβίδι και σε κάποια αλλα (πιο αποτελεσματικό λένε) συνδέεουν ενα ακροφύσιο στην κλειδαριά και με αέρα υπο πίεση τα σπάει ολα μέσα, σηκώνονται ασφάλειες κτλ.
vassaki - Πεμ 19 Ιούλ 2007, 19:10:36
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:

Kαι εμένα έχει ακριβώς το ίδιο σημάδι... Crying or Very sad Evil
plaketokofths - Πεμ 19 Ιούλ 2007, 20:51:37
Θέμα δημοσίευσης:
vassaki έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

Kαι εμένα έχει ακριβώς το ίδιο σημάδι... Crying or Very sad Evil

λες να είναι το ίδιο τσογλάνι Βάσω?
τόσα ακριβά αμάξια... 206 βρήκαν να κλέψουν?
vassaki - Παρ 20 Ιούλ 2007, 09:26:52
Θέμα δημοσίευσης:
Mάλλον ανοίγουνε εύκολα τα δικά μας και το έχουνε πάρει πρέφα....Τι να πω...είναι να μην σου τύχει... Sad
TAZMANIAS - Παρ 20 Ιούλ 2007, 11:32:49
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστα ειπατε που εχουν παρομοια κλειδαρια εξαιτιας απο τα μαγαζια συνεγαρμων η ηχοσυστηματων που λενε οι αλλοι Evil για αυτο προσεχω οπου παω να το φτιαξουν οσο καθομαι σαν φυλακς σκυλος Twisted evil ...Μερικοι φιλοι μου εχασαν τα αμαξια τους 106
vassaki - Παρ 20 Ιούλ 2007, 15:25:58
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:

Επειδή και εμένα η πόρτα έχει ενα βούλιαγμα κάτω απο την κλειδαριά το πήγα σήμερα σε γνωστη αντιπροσωπεία στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και μου ζητήσανε 150 ευρώ για να το φτιάξουνε. Shocked Χωρίς την κλειδαριά.Όπως ήμουνα το πήρα και έφυγα.Θα παω σε εναν γνωστό φανοποιό και βλέπουμε.
panos 206 - Τρι 24 Ιούλ 2007, 11:03:19
Θέμα δημοσίευσης:
τα peugeot μας κυκλοφορουν πολυ και για αυτο η "ζητηση" για "ανταλακτικα" ειναι μεγαλη, μια φορα δεν μπορει να τυχει να πιασω εναν την ωρα που τα ανοιγει η την ωρα που τραβαει γρατζουνιες με κλειδια??? θα τον Bluegrab Sniper 2gunfire Shoot Hunter Armed Yahoo!
και μετα..... Whistling
kovac - Τρι 24 Ιούλ 2007, 13:29:34
Θέμα δημοσίευσης:
panos 206 έγραψε:
τα peugeot μας κυκλοφορουν πολυ και για αυτο η "ζητηση" για "ανταλακτικα" ειναι μεγαλη, μια φορα δεν μπορει να τυχει να πιασω εναν την ωρα που τα ανοιγει η την ωρα που τραβαει γρατζουνιες με κλειδια??? θα τον Bluegrab Sniper 2gunfire Shoot Hunter Armed Yahoo!
και μετα..... Whistling

Εγώ φίλε μου πέτυχα στην Πάτρα 2 "γυφτάκια" δίπλα σε ένα opel astra που είχε ξεχάσει ελάχιστα το παράθυρο του ανοιχτό, να προσπαθούν με ένα σύρμα να το ανοίξουν και παράλληλα το ένα το μαλακιστήρι να τραβάει την πόρτα από την πάνω μεριά με σκοπό να τη στραβώσει.
Shocked Shocked Shocked Shocked
Χειρόφρενο, κατεβαίνω, αυτά αρχίζουν να τρέχουν σαν κατσαρίδες..(εγώ κουτσός, τι να κυνηγήσω, δεν έχω και κεραίες Laughing Laughing Laughing )..ευτυχώς τη γλίτωσε το astra. Πιο πολύ για την πόρτα του δηλαδή.
Έμεινα κανα μιασάωρο και έκοβα βόλτες τριγύρω...μετά την έκανα γιατί έγραφα μάθημα. Smile
TAZMANIAS - Τρι 24 Ιούλ 2007, 15:11:38
Θέμα δημοσίευσης:
ρε φιλαρακια δεν μπορω να καταλαβω οτι τι προσπαθουν να κλειψουν τα αμαξακια μας οσο δουλευουμε με ιδρωτας να αγοραζουμε με χαρα μας Sad ενω αυτοι οι μ@λ@κες κλεβουν τζαμπα Evil Evil Αμα τους πιασω με τα ιδια μου χερια θα τους γ@@ισω αλλα εχω προβλημα ακοης...ειμαι υποχρεωμενος να βαλω νεο συνεγαρμο με τηλειδοποιηση για να νοιωθω ασφαλης Wink. Ενω η αστυνομια δεν κανει τιποτα στην δουλεια της να κοιμαται κ να τρωει στα αρ@@@@@ια (σωστα ειπα)
pygolabida - Τρι 13 Οκτ 2009, 09:35:13
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά ανοίξανε μιας συναδέλφου το 206 και καταστρέψανε και τις δύο κλειδαριές...μήπως έχει κανείς κάνα γνωστό να μας συστήσει να τις αλλάξει??
t0my - Τρι 13 Οκτ 2009, 13:54:36
Θέμα δημοσίευσης:
Είμαι και εγώ από τους 'τυχερούς'.
Και χαλασμένη κλειδαριά (το κλειδι δεν μπαίνει πια) και στραβωμένη πόρτα κάτω από τον αφαλό.
Είχα ρωτήσει στον Κονδορα και είχαν ζητήσει 45 ευρώ για τον αφαλό...
Επειδή όμως υπάρχει το κλειδί με τα κουμπάκια δεν έχω κάνει κάποια κίνηση για να ξέρω οριστικό - τελικό κόστος.

Εδώ θα χρειαστω και εγώ την βοήθειά σας, επειδή το κλιεδί έχει αρχίσει να τα παίζει και τα κουμπιά δεν πατιώνται καλά συν του ότι εχει χαλάσει εντελώς το πλαστικό τους και έχει κοπεί έχει κάποιος να προτείνει κάποιον κλειδαρά που να πουλάει κλειδία για αυτοκίνητα;
THE GODFATHER - Τρι 13 Οκτ 2009, 19:34:40
Θέμα δημοσίευσης:
Mου ειχαν καταστρεψει την κλειδαρια (με κατσαβιδι) .
Εκανα παραγκελια ( με τον κωδικο του κλειδιου ) και ηρθε απο Γαλλια σε 6-7 μερες ιδια κλειδαρια και με κλειδι πακετο . Το κοστος δεν ηταν μεγαλο .

Το προβλημα ηταν οτι εκανα ζημια στην πορτα , αφου τον πετυχα μεσα και δεν προλαβε να φυγει !!!!!!

Υ.Γ Η ζημια στην πορτα εγινε απο το κεφαλι του ''επιδοξου'' αφου προηγηθικε μαχη στο ...κοκ πιτ !!! Dizzy2 Dizzy2
t0my - Πεμ 15 Οκτ 2009, 15:06:59
Θέμα δημοσίευσης:
πολύ καλά του έκανες ... !!!! Mad
garrett156 - Πεμ 15 Οκτ 2009, 16:15:29
Θέμα δημοσίευσης:
και εμενα στο 206 περυσι την ξεσκισαν του συνοδηγου την κλριδαρια και τελικα δεν το ανοιξαν και εχει βεβαια και βαθουλομα κατω απο το σημειο αλλα το εχω αφησει ακομα ετσι....τωρα επειδη το εχω να το πουλαω σιγα σιγα λογω 207 λεω να το φτιαξω αλλα που;
gabi_haros - Δευ 02 Νοέ 2009, 19:12:08
Θέμα δημοσίευσης: %$%$^%^% γκαντεμιά- κλειδαριές 206
Δεν με θέλει αυτό το αμάξι.. Μέρα μεσημέρι π΄πανω στη Συγγρού μου κατσαβίδιασαν την κλειδαριά... Κλειδαρια- αφαλός οδηγού γιοκ λοιπόν... Μ ε την ασφαλιστική μου θα ξέρω αύριο τι παίζει και αν με καλύπτει $#%%...
Ξέρετε μήπως εάν μπορείς να παραγγείλεις σκέτη κειδαριά από Γαλλία ή πρέπει να αλλάξεις ολόκληρο το σετ? Γιατί αν συμβαίνει το δευτερο μου φαίνεται πως το κόστος θα είναι τεράστιο (αν το ξέρει κανείς το αναφέρει ενδεικτικά)...
Υ.γ Ψήνεστε μήπως να κάνουμε group buy παπά για ευχέλαιο Laughing ?? Εγώ πάντως δεν την παλεύω άλλο... Με έχει μαμίσει αυτή η γρουσουζιά!!! Sad Sad Sad Sad Sad
Andreas - Δευ 02 Νοέ 2009, 19:50:18
Θέμα δημοσίευσης:
δεν στο λεω για να νιωσεις τυχερος , αλλα εχουν συμβει και πολυ πολυ χειροτερα...
αν θελεις να σου γνωρισω μερικους γκουρου της γκαντεμιας με μεγαλη μου χαρα. - > θα ενιωθες καθε αλλο παρα γκαντεμης.
reselie - Δευ 02 Νοέ 2009, 20:23:53
Θέμα δημοσίευσης:

abaleo - Δευ 02 Νοέ 2009, 20:26:59
Θέμα δημοσίευσης:
και σε φίλο μου προ ολίγων ημερών του άνοιξαν το πούντο του και πήραν την πρόσοψη του στερεοφωνικού του που την είχε καταχωνιασει στο ντουλαπάκι!
του άφησαν βέβαια και για ενθύμιο μία σπασμένη κλειδαριά...
ήταν η δεύτερη φορά που του το άνοιξαν και ελππίζει πάλι να αποζημιωθεί για τις κλειδαριές από την ασφαλιστική του
αλλά γανικά θέλει αλλαγή όλο το σύστημα που στέλνει το κόστος στο 500αρικο, μαλλον και στα πεζώ παρόμοια θα είναι...
Andreas - Δευ 02 Νοέ 2009, 23:15:43
Θέμα δημοσίευσης:
reselie έγραψε:
Lol Lol Lol
birbilakos - Τετ 04 Νοέ 2009, 16:53:43
Θέμα δημοσίευσης:
Καλύπτει τέτοιο η ασφάλεια;

Κ μένα έχει βαθούλωμα αλλά δεν τα κατάφεραν να μπουν.
tanto - Σαβ 14 Νοέ 2009, 22:54:55
Θέμα δημοσίευσης:
Το δικο μου το ειχαν διαρρηξει τον Απριλιο,την κλειδαρια του συνοδηγου.Η κλειδαρια ειχε αργησει ανε ρθει καπου εναμιση μηνα απο τη Γαλλια λογω Πασχα μου ειπαν (?).

Το στραβωμα μου το εφτιαξαν και σχεδον δεν φαινοταν.

Σημερα το ειχα παρκαρει στη Συγγρου στο παραδρομο 50 μετρα πιο πανω απο το electroworld και οπως καλα καταλαβατε μου το ανοιξαν παλι και τις δυο κλειδαριες αυτη τη φορα και παλι με στραβωμα στις πορτες.
Απο μεσα πηραν ενα κινητο nokia με χρονοκαρτα και με αρκετα χτυπηματακια,ενα μικρο πορτοφολακι με κατι ψηλα μεσα,απο το πορτμπαγκαζ ενα μικρο σακκιδιο με ενα μπουκαλακι νερο (για να καθαριζω καμια κουτσουλια ή τους καθρεφτες αν λερωθουν πολυ),ενα μισοαδειο μπουκαλακι παραφλου,ενα κατσαβιδι,το φαρμακειο (με τα βασικα μεσα) και ενα vetex.

Ολα μαζι δηλαδη ζητημα να κανουν 70 αντε 100 ευρω (λογω κινητου),τι καταλαβαν τα τσογλανια? ελυσαν το προβλημα τους?

Αντε παλι στο συνεργειο με αδειες κλπ,παραγγελιες στη Γαλλια,αναμονη,επισκευη οταν ερθουν και φυσικα το κοστος 250αρη (115 ευχα δωσει την αλλη φορα).

Την αλλη φορα δεν ειχα ασχοληθει με αστυνομια,σημερα πηγα και εκανα τη διαδικασια και μαλλον θα τα παρω απο την ασφαλεια.

Παντως ειλικρινα ειμαι τοσο τσαντισμενος που αν ειχα δικανο θα πηγαινα να παρκαρω το αυτοκινητο στο ιδιο σημειο και να κρυφτω πιο πανω και να περιμενω.
Ευχαριστως τους εκανα τα γονατακια κομματια.
France_8v - Κυρ 15 Νοέ 2009, 17:33:19
Θέμα δημοσίευσης:
Σιγά που θα έλειπα εγώ απ' αυτά τα θέματα...
Εγώ παιδιά δουλεύω σε ένα clubακι.Είχα αφήσει το αμάξι ακριβώς έξω απ' το μαγαζί κ μου έφαγαν..... τους καθρέπτες Shocked.
Μου το είχαν αναφέρει πιο παλιά κάτι φιλαράκια, αλλά δεν το περίμενα να μου χτυπήσει την πόρτα (τώρα θα μου πείτε, γιατί σε όποιον συμβαίνει το περιμένει Laughing).
Τέλος πάντων αυτά τα "καλόπαιδα" λοιπόν τι κάνουν?Σπάνε τον καθρέπτη απ' την κάτω μεριά (συγκεκριμένα τις χούφτες που φοράω κ εγώ) με συνέπεια να σπάσει η βάση τους.Αγοράζουν βάσεις μόνο (κόστος περί στα 15ευρώ) κ τους πουλάνε Evil.Το έχουν κάνει επιχείρηση, έχουν κ συνεργάτες απ' ότι έμαθα Evil Evil Evil
Μπορεί βέβαια να μην έχει σχέση με τις κλειδαριές που αναφέρει το τόπικ, αλλά είναι άλλη μια πονεμένη ιστορία με κοινό στόχο: Να τους πιάσεις την ώρα που το κάνουν Black eye
tanto - Δευ 16 Νοέ 2009, 07:28:53
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο που εγω δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι συμβαινει αυτο. Σιγουρα στο σημειο που αναφερα θα εχουν συμβει πολλα περιστατικα,λογικο μιας και μπορουν να σε δουν ευκολα και οταν μπαινεις σε τετοια καταστηματα θα κανεις τουλαχιστον 30 λεπτα. Λιγο πιο πανω ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα αστυνομικα τμηματα (αυτο της συγγρου) και σιγουρα θα εχουν αναφερθει πολλα περιστατικα. Τι εκανε η αστυνομια ομως? προφανως τιποτα.Σε μια αλλη χωρα θα εστηναν ενα αυτοκινητο με "ευκολες κλειδαριες" (πεζω 206 δηλαδη) και θα περιμεναν.Ειναι τοσο ευκολο αλλα ακομα και αυτο απαιτει αστυνομια και οχι τη "δημοσια υπηρεσια" που εχουμε εμεις.Επρεπε να εισαστε μπροστα οταν πηγα στο αστυνομικο τμημα να αναφερω τη διαρρηξη και να παρω το τυπικο χαρτι για την ασφαλιστικη,μονο που δεν με εδειραν που τους χαλασα την ηρεμια.
katadromeas01 - Δευ 16 Νοέ 2009, 19:47:01
Θέμα δημοσίευσης:
Μαγκες εμενα δοξα τον Θεο δεν με εχουν βαλει στο ματι....ακομα! μιλαγα τις προαλες με ενα παλικαρι στον λαιμο με ενα ραλλυε 106 ο οποιος εχει λεει κανει το εξης. εχει βαλει λεει μονος του κατσαβιδι μεσα στισ κλειδαριες του και τις εχει σπασει Shocked .... μου ειπε και καλα πως ετσι καταστρεφει την κλειδαρια ωστε αν επιχειρησιε κανενασ να την ανοιξει με κατσαβιση η "κλειδι" δεν θα μπορεσει γιατι ειναι διαλιμενη! αν θελει να ξεκλειδωσει εκεινος απλα παταει το κουμπι του immobilaizer που εχουμε ολοι στα κλειδια μας και ετσι ανοιγουν οι πορτες....εχει και συναγερμο εκεινος... στεκει ρε παιδια αυτο η με δουλευε?
France_8v - Δευ 16 Νοέ 2009, 20:37:58
Θέμα δημοσίευσης:
Ακόμα κ να στέκει, σε περίπτωση που μείνει ο τηλεχειρισμός από μπαταρία ή κάτι πες ότι παθαίνει κ δεν δουλεύει, τι κάνει?Σπάει το τζάμι κ μπαίνει? Laughing
tanto - Τρι 17 Νοέ 2009, 22:59:42
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα αυτο δεν ειναι λυση,ετσι ακριβως ειναι εμενα τωρα,δεν μπαινει το κλειδι αλλα το αυτοκινητο κλειδωνει απο το συναγερμο.

Δυστυχως παιδια λογω της κρισης και της ανεργιας οι κλοπες θα πολλαπλασιαστουν και τα δικα μας αυτοκινητα 106,206,206+,107 εχουν κλειδαριες που φαναζουν "ελατε και σπαστε μας".
και καλα τα 2 πρωτα ειναι παλια μοντελα,τα 2 τελευταια ομως ειναι καινουργια,χαθηκε να βαλουν κατι πιο ασφαλες? αυτος ο αφαλος πανω στη πορτα ειναι ανεκδοτο πλεον.
katadromeas01 - Τετ 18 Νοέ 2009, 10:11:03
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ειναι μια λυση να σπασεις τις κλειδαριες; Μιλαμε για 106 αντε κ 206; Μπορουν να παραβιασουν το immobilaizer?
France_8v - Τετ 18 Νοέ 2009, 18:34:24
Θέμα δημοσίευσης:
Φυσικά!Τα "τσακάλια" πολλές φορές αν είναι οργανωμένοι κρατάνε κ δικό τους εγκέφαλο Evil.
Αλλά πιστεύω ότι ΊΣΩΣ δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε άλλο αυτή τη συζήτηση μιας κ το φόρουμ είναι εύκολα αναγνώσιμο από "όλους"!
Γνώμη μου πάντα Laughing
tanto - Κυρ 06 Δεκ 2009, 18:56:50
Θέμα δημοσίευσης:
Εδω και 3 εβοδομαδες που το ανοιξαν κοιταω οποιο 206 δω στο δρομο εν κινησι ή παρκαρισμενο.Λοιπον το 7 στα 10 τα εχουν ανοιξει,η θα εχουν ακομα τις σπαμενες κλειδαριες ή τσαλακωμενες τις πορτες.

Το δικο μου το καλυψε η ασφαλεια,κλειδαριες αλλα και το βαψιμο στις πορτες αλλα απο κατι μισολογα που ειπε ο ασφαλιστης καταλαβα οτι το επομενο εξαμηνο η δεν θα το ασφαλιζουν για αναλογο περιστατικο ή θα με σκισουν στα ασφαλιστρα.
geo106xs - Κυρ 06 Δεκ 2009, 19:25:34
Θέμα δημοσίευσης:
France_8v έγραψε:
Φυσικά!Τα "τσακάλια" πολλές φορές αν είναι οργανωμένοι κρατάνε κ δικό τους εγκέφαλο Evil.

Αν ειναι μονοφυσσο...γιατι στα τριφυσσα απο οσο ξερω κατι τετοιο δε παιζει(να φυσσωσεις δηλαδη ξεκλειδωτο εγκεφαλο),συμφωνα παντα με τα λεγομενα ενος φιλου μου που εχει συνεργειο του PSA group,μου ανεφερε βεβαια πως παιζει και μια κομπινα με τα τριφυσσα αλλα ειναι πιο χρονοβορα,οπως και να 'χει τριφυσσο ή μονοφυσσο αν θελει ο αλλος να στο κλεψει δε τον σταματαει οχι το immobilizer ουτε ο θεος ο ιδιος... Confused Evil
tanto - Κυρ 06 Δεκ 2009, 21:51:47
Θέμα δημοσίευσης:
εν κινησει,απο τη βιασυνη μου εφαγα το ε
theios1 - Παρ 23 Απρ 2010, 11:24:00
Θέμα δημοσίευσης:
Αγαπητοι φίλοι καλησπέρα,

...αισθάνομαι άσχημα που επαναφέρω το θέμα που μας πονάει αλλά έχω μια απορία.

Κατ'αρχάς, πέρυσι τέτοιες μέρες βρήκα το 206 μου ξεκλείδωτο με το ντουλαπάκι του συνοδηγού ανοιγμένο στην περιοχή της Βούλας. Δεν έλειπε κάτι, άλλωστε δεν υπήρχε και κάτι αξίας εκεί, δεν αφαιρέθηκαν όμως ούτε τα χαρτιά του αυτοκινήτου που βρίσκονταν μέσα σε πλαστική θήκη. Κοιτάζοντας την κλειδαριά του συνοδηγού κατόπιν βρήκα το ίδιο βαθούλωμα κάτω από τον αφαλό και το γνωστό σημάδι από κατσαβίδι. Έκανα την αντικατάσταση της κλειδαριάς με τη γνωστή διαδικασία που περιγράψατε κι εσείς, χωρίς επισκευή της ζημιάς στην πόρτα. Το γεγονός ότι δεν αφαιρέθηκαν τα χαρτιά του αυτοκινήτου με έκανε να ψάξω για άλλα ίχνη παραβίασης, καλώδια να κρέμονται, κλειδαριά τιμονιού...δεν υπήρχε κάτι εμφανές.

Πριν λίγες ημέρες (περίπου 300 μέτρα από το σημείο που σημειώθηκε το πρώτο συμβάν) προσπαθώντας να ανοίξω το αυτοκίνητο με τηλεχειρισμό, δεν είδα να ανάβουν τα φλας όπως συνήθως. Καταλαβαίνετε πως το μυαλό μου πήγε αμέσως στην παλιά ιστορία. Το αυτοκίνητο όμως ήταν κλειδωμένο και το ντουλαπάκι κλειστό. Αφού είχα φτάσει σε μικρή απόσταση, διπλα στο αυτοκίνητο και πατώντας δυο τρεις φορές το κλειδί, το αυτοκίνητο ξεκλείδωσε κανονικά, χωρίς όμως να ανάψουν τα φλάς (νομίζω, μιας και βρισκόμουν παράλληλα με το αυτοκίνητο πλέον).

Οι δύο κλειδαριές ανοίγουν κανονικά με το κλειδί μου, δεν έχουν ίχνος παραβίασης, όμως μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως η κλειδαριά της πόρτας του συνοδηγού έχει μεγαλύτερο βαθούλωμα από κάτω (μόνο) από ότι πριν, χωρίς όμως κανένα σημείο της περιμετρικά να μην εξέχει από τη λαμαρίνα (όπως την πρώτη φορά που ο αφαλός είχε τραβήξει έξω τη λαμαρίνα από πάνω).

Επειδή όταν την έχεις πάθει μια φορά το μυαλό σου φτιάχνει τέρατα, ήθελα να ξέρω αν υπάρχει η πιθανότητα η κλειδαριά να μην έχει παραβιαστεί με κατσαβίδι αλλά να χτυπηθε / πιεστεί η περιοχή κάτω από τον αφαλό με αντίστοιχα αποτελέσματα.

Συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα. Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο η ανάμνηση της πρώτης φοράς να με έκανε να το κοιτάξω με μεγαλύτερη προσοχή, αλλά επειδή και η γειτονιά εδώ κάτω δεν είναι η καλύτερη (είχαμε τα τελευταία τρια χρόνια διαδοχικές διαρρήξεις σε smart, fiat και 206 - πάντα με στόχο ηχοσυστήματα και αντικείμενα ξεχασμένα μέσα, ένα σπασμένο καθρέφτη και τρεις βανδαλισμούς με κλειδί) το μυαλό μου έβαλε πάλι διάφορα.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες