plaketokofths έγραψε: |
εγω την επαθα στο the mall,
Δημήτρη η μερική κλοπή καλύπτει την αντικατάσταση και εργασία της κλειδαριάς? Εμένα που απο το στράβωμα της κλειδαριάς εχει παρει και η πόρτα κάτω απο την κλειδαρια? Αυτό με τον κλειδαρά εννοείς οτι σου εφτιαξε ετσι την κλειδαριά για να ταιριαζει το υπάρχον κλειδί? ΥΓ. Εχω δει πάρα παρα πολλά 106 206 και σαξό τα οποία εχουν παραβιασμένη κλειδαριά |
εγω την επαθα στο the mall
|
![]() Δημήτρη η μερική κλοπή καλύπτει την αντικατάσταση και εργασία της κλειδαριάς? Εμένα που απο το στράβωμα της κλειδαριάς εχει παρει και η πόρτα κάτω απο την κλειδαρια? Αυτό με τον κλειδαρά εννοείς οτι σου εφτιαξε ετσι την κλειδαριά για να ταιριαζει το υπάρχον κλειδί? ΥΓ. Εχω δει πάρα παρα πολλά 106 206 και σαξό τα οποία εχουν παραβιασμένη κλειδαριά |
vassaki έγραψε: | ||
Kαι εμένα έχει ακριβώς το ίδιο σημάδι... ![]() ![]() |
![]() Δημήτρη η μερική κλοπή καλύπτει την αντικατάσταση και εργασία της κλειδαριάς? Εμένα που απο το στράβωμα της κλειδαριάς εχει παρει και η πόρτα κάτω απο την κλειδαρια? Αυτό με τον κλειδαρά εννοείς οτι σου εφτιαξε ετσι την κλειδαριά για να ταιριαζει το υπάρχον κλειδί? ΥΓ. Εχω δει πάρα παρα πολλά 106 206 και σαξό τα οποία εχουν παραβιασμένη κλειδαριά |
panos 206 έγραψε: |
τα peugeot μας κυκλοφορουν πολυ και για αυτο η "ζητηση" για "ανταλακτικα" ειναι μεγαλη, μια φορα δεν μπορει να τυχει να πιασω εναν την ωρα που τα ανοιγει η την ωρα που τραβαει γρατζουνιες με κλειδια??? θα τον ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και μετα..... ![]() |
reselie έγραψε: |
![]() |
France_8v έγραψε: |
Φυσικά!Τα "τσακάλια" πολλές φορές αν είναι οργανωμένοι κρατάνε κ δικό τους εγκέφαλο ![]() |