alexandros έγραψε: |
Παιδια 2 ερωτησεις αποριες
α.Ειναι σε καποιου το αμαξι το ντουλαπακι του συνοδηγου φωτιζομενο? β. Ο διακοπτης που ανεβοκατεβαζει τους προβολεις φωτιζει? Κατα ποσο ειναι εφικτο το α και που μπορει να γινει? |
Γι αυτο σας ρωταω γιατι εχω μαρτυρησει τα βραδια να βρισκω την σωστη θεση για τα φωτα και να κανω ανασκαφες(αλλα Indiana Jones)στο ντουλαπακι.Εσεις οι κυριλατοι με τα ΧS2 και τα GT εχετε φως? |
Larry69 έγραψε: |
Εχω 206 1.1 μοντελο 2001.Φως στο ντουλαπάκι δεν έχω,ούτε είχα και να έχει καεί. Πάντως αν μπαίνει απο την Peugeot θα το βάλω σίγουρα.
Ο ρυθμιστής φώτων όμως φωτίζεται.(Αριστερά με την ροδούλα από κάτω) Δεν ξέρω όμως αν αλλάζει η ενταση της φωτεινότητας του ταμπλο απο κάπου ![]() ![]() ![]() |
Το 1100 δεν εχει ροοστατη μονο ρυθμιση καθ'υψος(πως μπορεις χωρις στροφομετρο?) |
christhehealer έγραψε: |
Στο 1.6 XS η φωτεινότητα στο ταμπλό ρυθμίζεται από το αριστερό κουμπί που είναι πάνω στο ταμπλό. |
p206xs2 έγραψε: |
Παιδιά έχω μία απορία.
Έχω το 206 XS 1600 16V με multiplexing μοντέλο 5/2003. Τα όργανα του αυτοκινήτου (ταχύμετρο,στροφόμετρο) είναι με το μαύρο φόντο. Θα ήθελα να μου πείτε αν η κόκκινη γραμμοσκιασμένη περιοχή του στροφομέτρου (που είναι σαν κόκκινη φέτα) ανάβει όταν ανάψουμε τα μικρά φώτα ή τα μεγάλα τη νύχτα. Σημασία έχει αν ανάβει τη νύχτα αυτή η φέτα στο στροφόμετρο. |
MEMsound έγραψε: |
ευτυχώς πολύ λιγότερα.... ![]() |