RASTAVIPER έγραψε: |
Επειδή αρκετό καιρό τώρα με απασχολεί το συγκεκριμένο, μπορεί κάποιος με συγκεκριμένα στοιχεία να μου πει τι ισχύει;
Πάντως η αλήθεια είναι ότι ούτε μπερδέματα έχω ούτε άλλες αρυθμίες με εξάιρεση το ότι δε βγάζω με φουλ ντεπόζιτο πάνω από 420 χλμ.Αλλά δεν ξέρω αν φταίει αποκλειστικά για αυτό ο 2ος Λ και πόσο θα βελτιωθεί η κατάσταση αν τον βάλω. Επίσης με έχει ταλαιπωρήσει αρκετά το θέμα, γιατί αν και έψαξα αρκετά για να τον βάλω, δεν κατάφερα να βρω τόσο μακρύ που χρειάζεται (γύρω στο 1,5 μέτρο) καθώς ο στάνταρ της peugeot είναι περίπου στα 40εκ και δεν μπορώ να βρω πουθενά aftermarket, καθώς πρέπει να ξέρω κάποια νούμερα που μόνο η peugeot τα ξέρει για τα προϊόντα της. |
fynos έγραψε: |
Σχετικά με την απόσταση του λ, εγώ έκανα προέκταση από την πλεξούδα μέχρι κάτω και εδώ και ένα μήνα δεν έχω πρόβλημα. Συγκεκριμένα δεν ήθελα να μπει η προέκταση στων ίδιο τον λάμδα, γιατί σε μία μελλοντική βλάβη δεν θα μπορούν να κουμπώσουν το καινούριο άμεσα.
Για τα υπόλοιπα δεν έχω ιδέα ![]() |
Pugobios έγραψε: |
Ρε πλάκα με κάνετε? ![]() ![]() |
Pugobios έγραψε: |
Ρε πλάκα με κάνετε? ![]() ![]() |
Από την στιγμή που κανονικά είχες 2 λάμδα, και δεν είχες των τελευταίο επάνω, πώς και δεν σου άναβε κανένα ενδεικτικό ?? |
Βασικά θα έπρεπε να ανάβει, μιας και δεν υπήρχε ο αισθητήρας επάνω στην πλεξούδα.
Τι να πω. . . . . δεν ξέρω ! Και τα τρία error από των 2ο λάμδα προερχόντουσαν ? |