volvos έγραψε: |
το δωματιο μονο....
σπυρο θα ζητησω να ειμαι πλοηγος..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
μαντεψε με ποιον ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ |
σπυρο αν μπορειτε να κατεβειτε με γυναικα εννοειται οτι θα πεταξω τα χαιβανια στο κοτετσι....ειναι ομως ταλαιπωρια.
αν σου το επιτρεπει η κατασταση ομως κατεβα απο σαββατο μονος ρε συ για χαβαλε ![]() επισης υπαρχει και αλλο σπιτι διπλα τωρα που το σκεφτομαι ![]() |
κοιταξτε εγω υπολογισει για να μη λετε μετα απο τωρα τους εξης.
γκραλλυυυυυυ (αν και θα εχει μεινει στο δρομο) ηλια (καποιος πρεπει να κραταει ισορροπιες ![]() στεβον (καποιος να μας παει σπιτι το βραδυ) μανθο (καποιος πρεπει να παει με τις κατσικες) παππακι (μαπετ σοου) καταφρακτος (νο κομεντς) λεφο (λογικα θα εχει μηχανικο στο δωματιο ξενοδοχειου) αρη (θα κουναει σημαιακια στο λεφο) εγω (αν και θα ειμαι δασος δινοντας συνεντευξεις) σπυρο μπαντ (θα κουναει σημαιακια στο νικο) 10 δηλαδη οσα και τα κρεβατια... ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΤΕΤΣΙ αν κοιμηθουν εκει οι μητσοι θα μεινουν 2 κρεβατια. υπολοιποι ολοι ευπροσδεκτοι απλα καποιοι θα ειναι στρωματσαδα εχει πολυ χωρο... το σαλε μου ανοικτο για ολους ![]() |
kotetsi me toys allous???????? ![]() ρε θα εχετε και δωματια στο ξενοδοχειο...ποιοι θα μεινουν εκει? |
...
στεβον (καποιος να μας παει σπιτι το βραδυ).... |
sabbato βραδυ εχει εξεδρα με κρασακι.
(ειναι μια εξεδρουλα στην ακρη ενος γκρεμου 800+μετρα που βλεπει ως μεγαλοπολη με απο πανω τον εναστρο ουρανο...) (και βεβαια τους δυο μητσους αγγαλιτσα να λεει ο ενας στον αλλο -μωρο μου κοιτα ποσα πολλα αστερακια εχει σημερα...ενα αστερακι δυο αστερακια τρια αστερακια...της πουτανας γινεται) |
αρη (θα κουναει σημαιακια στο λεφο) |
σορυ αλλα χωρις παπι εγω θα κατσω αθηνα! |
ΚΥΡΙΟΙ
ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΠΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ. ποιος θα διορθωσει τα λαθη σε λεφ νικο? ποιος θα κοιμηθει στο κοτετσι? ποιος θα ειναι το μελανι της παρεας. |
pappaki έγραψε: |
.( και δεν ειμαι κότα...) |
LEYTERISSS
ΣΕ προειδοποιω. ή μετεπεισε το παπι ή ακυρωσε τη συμμετοχη... εγω δε κατεβαινω χωρις μανθο και παπι... επισης τωρα που τα λεμε ο γκραλλυ θα αναλαβει τις ΑΛΟΓΕΣ.... εχει μακραν εμπειρια στον τομεα αυτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο |
Lef205 έγραψε: |
Το παραβολο ειναι 140 ευρω και το ξερω γιατι . . . ΔΗΛΩΣΑΑ |
glf έγραψε: | ||
θα είσαι έτοιμος ??? |
pappaki έγραψε: |
Καλά τα N ας τα προσέξουν κάποιοι άλλοι που θα τρέχουν με χρονόμετρα...
Αφου θα έχεις παρέα Τάκη...και γρήγορη κιόλας τι με θες εμένα... |
...
αριστερα κατω ειναι ο κηπος που θα μεζευει ....φυλλαρακια ο σταυρος με τον ηλια...(εχχουμε απο ολαααααααααα) |
Stevon έγραψε: | ||
Να σου πώ....το "θα πάρω ένα ταξί και θα έρθω με τα πόδια ..." το ξέρεις..... άν περιμένουμε απο εμένα....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
νομιζω οτι πλεον ολοι καταλαβατε γιατι ηθελα να τον βαλω στο κοτετσι....
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ NO PAPI...PO PARTY |
κοιταξτε εγω υπολογισει για να μη λετε μετα απο τωρα τους εξης.
γκραλλυυυυυυ (αν και θα εχει μεινει στο δρομο) ηλια (καποιος πρεπει να κραταει ισορροπιες ![]() στεβον (καποιος να μας παει σπιτι το βραδυ) μανθο (καποιος πρεπει να παει με τις κατσικες) παππακι (μαπετ σοου) καταφρακτος (νο κομεντς) λεφο (λογικα θα εχει μηχανικο στο δωματιο ξενοδοχειου) αρη (θα κουναει σημαιακια στο λεφο) εγω (αν και θα ειμαι δασος δινοντας συνεντευξεις) σπυρο μπαντ (θα κουναει σημαιακια στο νικο) |
Road_Runner έγραψε: |
αχαχαχαχαχαχαχα
Λεφ δεν παιζει να κανουμε αγωνα.... Εγώ για τον χαβαλέ θα κατέβω και "αν" ξυπνήσουμε την Κυριακή πάμε να κάνουμε κανενα ανέβασμα..... Θα λιώσουμε λέμεεεεεεε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Ποιος άλλος πρέπει να δηλώσει τώρα? |
...μανο...οι πιο πανω που ανεφερα θα κατεβουμε λογικα ακομα και αν δε τρεξει κανεις... |
κοιτα λιγο τους γκρεμους που εχει εκει...
με πουλμανακι θα κατεβετε...αν σας αφησουν ξεφραγκους εσας εκει κατω δε θα γυρισει κανεις πισω..... |
oresti το cd ειναι ετοιμο...θα δω ποτε θα βρω χρονο να στο κατεβασω...
υπολογιστε για να το κατεβασει καποιος μονος του οτι ειναι 200χλμ πηγαινε +200ελα η διαδρομη +διοδια +κινδυνο απο αστυνομια |
gia εσενα θα ετοιμασω ενα road book....
δε θα πατησεις καθολου εθνικη.... θα κανεις 8ωρες βεβαια ...αν φτασεις ![]() παλια εθνικη για αρχη... και μετα το βουνο που βλεπεις να τρυπα η συραγγα θα....το περασεις απο πανω! βγαινεις νεμεα δεξια περνας καμια 10αρια χωρια φτανεις κορυφη και μετα πεφτεις και βγαινεις λεβιδι....το μονο που θα σου πω ειναι οτι οταν ημουν μικρος ολοι πηγαιναν απο αχλαδοκαμπο γιατι αυτη τη διαδρομη τη θεωρουσν πολυ δυσκολη! ![]() ![]() ![]() |
Μπορω να έχω και εγώ αυτο το σιντι με την διαδρομή? Επίσης θα ήθελα παράθεση στο σιντι, σχολια παπιού και κατάφρακτου για την επικινδυνότητα της διαδρομής, tips για το δυσκολα σημεία, καθώς και συμβουλές για τις στροφές που μπορείς να κλέψεις δευτερα...... ![]() ![]() ![]() ![]() |
νικο εσυ δε θες τιποτα. θα βαλεις το ποδι στο πατωμα και θα το σηκωσεις στο τερματισμο ![]() |
Road_Runner έγραψε: | ||
Καλα, αυτό είναι δεδομένο... Μη σου πω ότι ούτε εκέι θα το σηκώσω... Ο τερματισμός είναι στο χωρίο σου?? Θα περάσω τερμα το flying και δεν θα κόψω μέχρι να φτάσω σπίτι σου ωστε το αμάξι να τεθεί υπό την φροντίδα σου..... |
kane έγραψε: |
Λευτέρη και νίκο καλή επιτυχία.Αντε λευτεράκο να δείς τι ψώνισες επιτέλους.
Υ.Γ. τελικά Ν ή Α? |
το μπιστημα μας τελειωσε.... ![]() το διορθωσαμε χαρη στο καραδημητρη ![]() εγω παντως μαλλον θα κοιμαμαι καθως το προγραμμα εχει το εξης- κυριακη 5 το πρωι θα εχει εκδρομη στο δασος (βαθια μεσα στο μαιναλο) με αγροτικο για εκπαιδευση σκυλων (παει ο θειος μου συνεχεια) και αρκετο περπατημα.οπου θα παρακολουθησετε το ξημερωμα και ολη τη φυση γενικως να ξυπναει ... ισως ενα απο τα πιο ομορφα πραγματα που εχω δει στη ζωη μου...... και μετα θα γυρισουμε σπιτι για υπνο (σερι εννοειται απο τα κρασα) και για να τρεξουν ο λευτερης με το νικο...χαχαχααχαχα |
PSTTT
koritsakia...για αρχιστε να δηλωνετε συμμετοχη για να δουμε τι και πως... αναχωρηση καπου παρασκευη απογευμα μας κοβω τους πιο πολλους... δε το ξαναλεω για χιλιοστη φορα...ευπροσδεκτοι οσοι ενδιαφερονται. ![]() |
PSTTT
koritsakia...για αρχιστε να δηλωνετε συμμετοχη για να δουμε τι και πως... αναχωρηση καπου παρασκευη απογευμα μας κοβω τους πιο πολλους... δε το ξαναλεω για χιλιοστη φορα...ευπροσδεκτοι οσοι ενδιαφερονται. ![]() |
σιντι εχουν ο λεφ και ο νικος (του το εδωσες ρε λεφ?)
αλλο δε προλαβαινωωωωωωωωωωωωωωω |
Την τεντα ποιος Τακης θα την κατεβάσει? |
Γιατι δεν μας το ειπες νωριτερα? |
Τρέχει και ο θείος του Μάνθου με το Νο 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
@#@#$%@#$($%#$@%*#$%)#$%#$ γα** την Σαββατοπρωίδουλειάμου... ![]() ![]() ![]() |
παμπερς...μη ξεχασεις και τη διαθηκη σου
επισης αλεξακο αν κατεβουμε παρασκευη...σαββατο πρωι εχει 5.30 εξερτηριο και εκδρομη μαιναλο με αγροτικο που σου ελεγα ![]() |
μανο αν θες μπορεις να της κανεις δωρο μια βολτα στο βουουουνοοοο ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
+bonus συνδυασμένη παρακολούθηση αγώνα από τον βράχο/ρετιρέ με περιγραφή από τον pappakis/volvos. "μα πως μπαίνει έτσι εκεί" "απαράδεκτός" "επρεπε να μπει σανίδα" "εγω τότε που εγραφα το Χ καρο την ψ στροφή την επαιρνα πιο γρήγορα" κλπ κλπ ΡΕ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!! ![]() ![]() |
abaleo έγραψε: |
αχ και απότην Πάτρα είμαι πολύ κοντά!
ας όψεται η εξεταστική και τα μαθήματα που δίνω Σάββατο-Δευτέρα... αλλιώς θα ερχόμουν με τα 1000! η δημητσάνα είναι πολύ όμορφο μέρος και τώρα το καλοκαίρι θα είναι ακόμα ομορφότερο! έχω γινεί και φαν του roadrunner μετά τα βιντεάκια που είδα στο youtube!!! |
ο μανθος ειναι μεγαλος πο**τη*.
παρκαρε εξω απο το σπιτι μου τη κυριακη... αν προσεξατε ο σκυλος και η γατα που ταιζαμε το σαββατο και τη παρασκευη εξαφανιστηκαν.... μιλαμε για τρομοκρατια! επισης εγω το παπι ταξιδι δε το ξαναπαιρνω μαζι.... ρωτηστε τον αλεξ για να μη νομιζετε οτι υπερβαλλω! |
paraliaaas13 έγραψε: |
Μάλλον μόνο με γνωστούς θα πιάνει, την άλλη φορά να δοκιμάσει στον Lef ![]() |
de καταλαβες.....
με κατι ασπρο τρομαξαν και δε ξαναπατησαν! οφειλω ομως να ομολογησω οτι αρχιζω να αναθεωρω για τη γκαντεμια το μανθου.... τον αμολησα να παει να ακουμπησει το αμαξι του πρωτου με την βεβιαοτητα οτι μετα θα σπασει και.....τιποτα! αυτος τερματισε κανονικα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |