PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - 207 - Τοποθέτηση μπαρόμετρου σε 1.6 THP

power - Πεμ 21 Ιούν 2007, 12:33:40
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Τοποθέτηση μπαρόμετρου σε 1.6 THP
Σωτήρη μήπως μπορείς να αναφέρεις πως μπορείς να συνδέσεις ένα μπαρομετρο Question

Σωτήρη & Κώστα
Τα post σας,τα οποία αφορούσαν οδηγίες εγκατάστασης του μπαρόμετρου , τα μέτέφερα σε αυτό το topic , για να μπορεί να υπάρχει ένα ολοκληρωμένο θέμα.

Εκ της Mod-Team
Stevon

sotos 207Gt - Πεμ 21 Ιούν 2007, 18:25:32
Θέμα δημοσίευσης:
Κατ αρχην το μπαρομετρο πρεπει να ειναι ηλεκτρονικο.

Δευτερον εντοπιζουμε το καλωδιο στη φωτο το οποιο ειναι στην πλαστικη εισαγωγη και ειναι ο αισθητηρας πιεσης.Εδω θα συνδεσουμε το καλωδιο του μπαρομετρου.
Το μπαρομετρο που εχω ειχε μεσα στην συσκευασια ενα μικρο map sensor υποπιεσης.Επανω σε αυτο βρηκα τρια καλωδια.Καταργουμε το map.Τα δυο ειναι η τροφοδοσια του σενσορα +- 5v, και το τριτο η εντολη που στελνει στο μπαρομετρο.Μετρηστε το μπαρομετρο που θα βαλετε με ενα πολυμετρο για να δειτε πια φερνουν 5v + τη γειωση ενοειται και καταργηστε τα και κρατηστε μονο αυτο που δεν φερνει καθολου ταση.Για να γινει αυτο θα πρεπει να συνδεσετε το οργανακι εκτος αυτοκινητου πρωτα εκτος αν σας παρεχει ηλεκτρολογικο διαγραμμα.
Το καλωδιο που μας μενει το συνδεουμε πανω στο καλωδιο της φωτο που ειναι το πρωτο γαλαζιο προς το σωμα μας κοιτωντας την εισαγωγη.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! καθως σε καμια μα καμια περιπτωση ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΜΕ αυτο το καλωδιο αλλα απλως ΤΟ ΚΛΕΒΟΥΜΕ.Χρησιμοποιουμε ενα κολλητηρι και λιγο καλαι και μονωνουμε επαρκως την συνδεση μας.
Τρεχουμε το καλωδιο και το περναμε μεσα απο την φισουνα αναμονης η οποια εντοπιζεται στην πλευρα του συνοδηγου κατο απο το πλαστικο των υαλοκαθαριστηρων και με ενα αιχμηρο αντικειμενο ξανοιγουμε λιγο μια απο τις τεσσερις αναμονες.Αφου βγαλουμε το ντουλαπακι του συνοδηγου και το ραδιο cd μετα τρεχει ευκολα μεχρι την θεση του οδηγου.
Τα ρευματα του οργανου τα παιρνουμε απο τον αναπτηρα καθως εχει διακοπτομενο(με κλειδι)ασφαλιζμενο,ενω εχει και dimmer ρυθμιζομενο ωστε οταν αναβουμε τα φωτα να χαμηλωνει ο φωτισμος του οργανου ενω επισης οσο χαμηλωνουμε τα φωτα τοης κονσολας θα επηρεαζεται εξισου.

Σε αυτη την ασφαλειοθηκη βρισκουμε ρευματα ελευθερης βοσκης Laughing Laughing και με μια μαχαιρωτη ασφαλια καρφωνουμε το σταθερο ρευμα του οργανου ομως την μαχαιρωτη την χρησιμοποιουμε ΜΟΝΟ για στηριξη του καλωδιου και πρεπει οποσδηποτε να χρησιμοποιησουμε ΑΣΦΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΓΡΑΜΜΗΣ.Τακτοποιουμε τα καλωδια και μας μενει μονο η στηριξη του οργανου στην κολωνα η οπου αλλου θελουμε.ΠΡΟΣΟΧΗ στην κολωνα γιατι απο το μεσο της και πανω εχει αεροσακο κουρτινας.Συμβουλευω να βγαλετε το πλαστικο πριν τρυπησετε οτιδηποτε και γενικα κατανοηστε τις οδηγιες πριν ξεκινησετε οποιαδηποτε τοποθετηση γιατι η ζημια δεν εχει γυρισμο. Sad

Εργαλεια που θα χρειαστειτε:
Κολητηρι
Καλαι
Μονωτικη
Κλωδιο ρευματος 1.5mm
Torx κατσαβιδια
Υπομονη
Καλη επιτυχια και οτι δεν καταλαβαινετε το ξαναεξηγω.
Ελπιζω να ειναι πληρης η ακολουθια.Ειναι λιγο μπελας αλλα για καποιον που γνωριζει πεντε πραγματα ειναι ευκολα.. Wink
power - Πεμ 21 Ιούν 2007, 21:26:18
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω. Πολυ καλη η περιγραφη σου.
amartz - Τετ 05 Σεπ 2007, 21:43:25
Θέμα δημοσίευσης: ΜΠΑΡΟΜΕΤΡΟ ΣΕ 207GT
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΠΑΡΟΜΕΤΡΟ ΣE 207 GT? ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ Very happy ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ? ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΞΤΡΑ ΚΑΛΩΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΩ ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΠΙΕΣΗΣ Η ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΠΑΡΟΜΕΤΡΑ?
PLEASE HELP
power - Τετ 05 Σεπ 2007, 22:49:07
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=10442
amartz - Τετ 05 Σεπ 2007, 22:59:00
Θέμα δημοσίευσης:
TΗΑNKS ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΜΕΤΡΟΥ ΟΥΤΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΞΤΡΑ ΚΑΛΩΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΠΙΕΣΗΣ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΛΩΔΙΟ Η ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΣΤΑΝΤΑΡ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΠΑΡΟΜΕΤΡΑ?ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ
power - Τετ 05 Σεπ 2007, 23:20:08
Θέμα δημοσίευσης:
Για δες και δω προς το τελος.

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=9804&postdays=0&postorder=asc&start=20
Stevon - Πεμ 06 Σεπ 2007, 08:42:34
Θέμα δημοσίευσης:
To topic με τίτλο "ΜΠΑΡΟΜΕΤΡΟ ΣΕ 207GT" μεταφέρθηκε στην σωστή θεματική ενότητα.

Εκ' της Mod-Team
Stevon

sotos 207Gt - Πεμ 06 Σεπ 2007, 19:40:16
Θέμα δημοσίευσης:
amartz έγραψε:
TΗΑNKS ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΜΕΤΡΟΥ ΟΥΤΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΞΤΡΑ ΚΑΛΩΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΠΙΕΣΗΣ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΛΩΔΙΟ Η ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΣΤΑΝΤΑΡ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΠΑΡΟΜΕΤΡΑ?ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ

Ολα τα ηλεκτρονικα μπαρομετρα εχουν ενα map sensor τον οποιο καταργεις.Απο κει και περα σου περισσευουν τρια καλωδια εκ των οποιων τα δυο ειναι η τροφοδοσια του αισθητηρα(συνηθως μαυρο-κοκκινο)και το τριτο data προς το μπαρομετρο.Αυτο ακριβως το καλωδιο το συνδεεις πανω στον αισθητηρα πιεσης του αυτοκινητου.
Το μπαρομετρο που χρησιμοποιησα εγω ειναι της defi και ειναι ακρως δελεαστικο εκτος της τιμης του(400 περιπου). Wink
amartz - Πεμ 06 Σεπ 2007, 23:58:29
Θέμα δημοσίευσης:
THANKS SOTO ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΑ ΜΗΠΩΣ ΕΒΡΙΣΚΑ ΚΑΤΙ ΨΗΦΙΑΚΟ.ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Wink
power - Πεμ 29 Νοέ 2007, 00:59:07
Θέμα δημοσίευσης:
Σωτήρη για να δουλέψει το μπαρόμετρο της defi χρειάζεται και αυτό?

http://carcrazy.gr/eshop/product_info.php?cPath=31_236_171_177&products_id=214
sotos 207Gt - Πεμ 29 Νοέ 2007, 11:57:53
Θέμα δημοσίευσης:
οποσδηποτε αλλα υο οψην συνδεεις μεχρι 5 οργανα πανω του που σημαινει οτι το παιρνεις μια φορα..
power - Πεμ 29 Νοέ 2007, 12:06:10
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδή για να βάλουμε ένα μπαρόμετρο θέλουμε μια περιουσία!
Και που το έχεις χώσει αυτό αν επιτρέπεται?
power - Πεμ 29 Νοέ 2007, 12:09:04
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο δεν ειναι το δικο σου?
http://carcrazy.gr/eshop/product_info.php?cPath=31_236_171_176&products_id=449
kostask - Πεμ 29 Νοέ 2007, 12:15:03
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατι δεν κοιτάς και απο αλλη εταιρεία???π.χ AUTOMETER

power έγραψε:
αυτο δεν ειναι το δικο σου?
http://carcrazy.gr/eshop/product_info.php?cPath=31_236_171_176&products_id=449

power - Πεμ 29 Νοέ 2007, 12:38:11
Θέμα δημοσίευσης:
Θέλω να βάλω κάτι καλό αλλά δε ξερώ ακόμα ποιο. Θα δούμε από βδομάδα που θα πάω για να βάλω.
Angry_Punisher - Δευ 03 Δεκ 2007, 20:35:24
Θέμα δημοσίευσης: Μπαρομετρο
Αμα θελεις να βαλεις baroμετρο κανε μου ενα πμ,να σου δωσω τηλεφωνο απο το μαγαζι που εχει βαλει ο φιλος μου,εχει βαλει της metrika, baroμετρο,χαλ μητερ,και voltoμετρο,απλος το baroμετρο θελει ενα εξαρτηματακι παραπανω.
power - Δευ 03 Δεκ 2007, 20:44:01
Θέμα δημοσίευσης:
Φανταζομαι μιλας για Αθηνα και οχι για Δραμα Laughing
Angry_Punisher - Τρι 04 Δεκ 2007, 22:11:57
Θέμα δημοσίευσης: .
Ναι Αθηνα,οπς απο Δραμα ε?lol Rolling eyes Rolling eyes
power - Τρι 04 Δεκ 2007, 22:38:30
Θέμα δημοσίευσης:
Very happy Very happy Very happy
power - Τρι 11 Δεκ 2007, 14:45:26
Θέμα δημοσίευσης:
Παράγγειλα τελικά της defi.
Να ρωτήσω κάτι επειδή είναι black panel αν πάρουμε ρεύμα από τον αναπτήρα με το που βάλουμε μπροστά τον κινητήρα το μπαρόμετρο θα παίρνει ρεύμα ή θα πρέπει να ανάβουμε και τα φώτα για ″εμφανίζεται ″?
power - Τρι 18 Δεκ 2007, 22:59:58
Θέμα δημοσίευσης:
Καμιά ιδέα για το που μπορεί να μπει το εγκεφαλάκι του μπαρόμετρου?
Σκέφτομαι να το βάλω στο ντουλαπάκι.
power - Πεμ 17 Ιαν 2008, 16:34:29
Θέμα δημοσίευσης:
Όποιος μπορεί ας μου δώσει μια βοήθεια. Πήγα και έβαλα το μπαρόμετρο της defi και πήρα πίεση από το σωληνάκι που συνδέετε στην wastegate. Έλα όμως που μου δείχνει μόνο υποπίεση!Τωρα τι κανω?
Anonymous - Παρ 18 Ιαν 2008, 00:54:43
Θέμα δημοσίευσης:
Καμιά φωτογραφία θα δούμε;
Touristas - Παρ 18 Ιαν 2008, 07:17:37
Θέμα δημοσίευσης:
power έγραψε:
Όποιος μπορεί ας μου δώσει μια βοήθεια. Πήγα και έβαλα το μπαρόμετρο της defi και πήρα πίεση από το σωληνάκι που συνδέετε στην wastegate. Έλα όμως που μου δείχνει μόνο υποπίεση!Τωρα τι κανω?

Το βγάζεις από εκεί που το έβαλες μιας και πίεση από εκεί δεν θα δεις ποτέ.
Για να δεις πίεση θα πρέπει να πάρεις από την πολλαπλή εισαγωγής αλλά δεν έχει σωληνάκι για να κλέψεις μιας και για να κάνει κενό για τα φρένα έχει αντλία κενού.
Θα έπρεπε να είχες πάρει ηλεκτρονικό μπαρόμετρο.
power - Παρ 18 Ιαν 2008, 12:55:46
Θέμα δημοσίευσης:
Το μπαρόμετρο που πήρα είναι ηλεκτρονικό.

http://img149.imageshack.us/my.php?image=defihy6.jpg

http://img149.imageshack.us/my.php?image=defilinkmeteriz0.jpg

Απλός κάναμε μια δοκιμή όπως έλεγε το manual του να πάρουμε ένδειξη από σωληνάκι πίεσης.
Δηλαδή κόβουμε το καλώδιο του map sensor που έχει το μπαρόμετρο

http://img149.imageshack.us/my.php?image=mapsensormd6.jpg

και το συνδέουμε στο καλώδιο που φέρνει ηλεκτρονική πίεση?

http://img149.imageshack.us/my.php?image=37110467eb8.jpg

Με το που θα γίνει αυτή η σύνδεση θα παίρνει και πίεση και υποπίεση?

Sorry για το πρήξιμο.
power - Σαβ 19 Ιαν 2008, 10:49:41
Θέμα δημοσίευσης:
Καμία γνώμη ρε παιδιά
INFERNO - Δευ 28 Ιαν 2008, 05:25:57
Θέμα δημοσίευσης:
έχω παραγγείλει κ εγώ μπαρόμετρο της defi με την μονάδα του. υπάρχει κάποιος ηλεκτρολόγος που να ξέρετε οτι θα μπορεί να το κάνει τοποθέτηση χωρις ζημιές και παρατράγουδα?
sotos 207Gt - Τρι 12 Φεβ 2008, 13:40:47
Θέμα δημοσίευσης:
Μιας και ξεκινησα εγω την υποθεση μπαρομετρο και καποια πραγματα αλλαξαν στην πορεια τονιζω τα εξης:
Ρευμα μπορουμε να παρουμε απο τον αναπτηρα για ACC και ILLUMINATION.
Την κεντρικη μοναδα την βαζουμε κατω απο την ασφαλειοθηκη μιας και μονο μια φορα ρυθμιζεται και υπαρχει και μετεπειτα προσβαση.
Οπως και στις οδηγιες αρχικα ΔΕΝ χρησιμοποιουμε το map του μπερομετρου αλλα μονο το καλωδιο του σηματος αυτου.Κοκκινο και μαυρο τα αφηνουμε εκτος καταργωντας ολο το map.
ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΑΛΛΑΓΗ.
ΔΕΝ βαζουμε το καλωδιο πανω στον αισθητηρα υπερπιεσης ο οποιος ειναι στον καθετο σωληνα οπως ειχα κανει στην αρχη αλλα βρισκουμε τον map του αυτοκινητου κατω απο το φιλτροκουτι πανω στην πολλαπλη εισαγωγης.
Εκει βρισκουμε το καλωδιο νουμερο 1 πανω στη φισα με τα τρια καλωδια.Ειναι χρωματος κιτρινο και ειναι η εντολη πιεσης αλλα και υποπιεσης μαζι.Συνδεοντας το θα εχετε ρελαντι 0.7-0.8 υποπιεση και κανονικα πιεση δηλαδη ολοκληρωτικη λειτουργια.
ΠΡΟΣΟΧΗ.
Βγαζουμε την φισα αφου περασουν πεντε λεπτα ωστε να κοιμηθει το CAN.
Οποιεςδηποτε απορις εχετε ειμαι στη διαθεση σας.
Καλη επιτυχια. Wink
myth - Σαβ 16 Φεβ 2008, 07:28:23
Θέμα δημοσίευσης:
καταρχην κοστα με γεια το μπαρομετρο και το εχεις βαλει πολυ ωραια...εννοω δεν εχεις βαλει αυτη την καγκουροκωλονα αλλα και παλι λογικα το τρυπησες εε???(τι ρωταω ο βλακας)...θα θελα να δω ρε παιδες αν εχει βαλει κανενας σας μπαρομετρο στο κεντρο...δηλαδη κατω απο mp3 player...εκει σκεφτομαι να βαλω...πως σας φαινετε???θελω γνωμες Rolling eyes Rolling eyes
power - Σαβ 16 Φεβ 2008, 12:30:39
Θέμα δημοσίευσης:
myth έγραψε:
καταρχην κοστα με γεια το μπαρομετρο και το εχεις βαλει πολυ ωραια...εννοω δεν εχεις βαλει αυτη την καγκουροκωλονα αλλα και παλι λογικα το τρυπησες εε???(τι ρωταω ο βλακας)...θα θελα να δω ρε παιδες αν εχει βαλει κανενας σας μπαρομετρο στο κεντρο...δηλαδη κατω απο mp3 player...εκει σκεφτομαι να βαλω...πως σας φαινετε???θελω γνωμες Rolling eyes Rolling eyes

Έχουν γίνει τέσσερεις πολύ μικρές τρυπούλες.
Για το μπαρόμετρο που λες κάτω από το mp3 player είχα δει ένα βιντεάκι στο youtube αλλά δεν το βρίσκω.
kostask - Σαβ 16 Φεβ 2008, 13:09:53
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω δεί εγώ κατω απο το mp3 και είναι πολυ ωραίο.....Μια ερώτηση όμως, τι άλλο οργανάκι μπορώ να βάλω γιατι αν βάλεις εκελι μόνο ένα είναι λίγο άσχημο.

myth έγραψε:

volvos - Σαβ 16 Φεβ 2008, 13:13:59
Θέμα δημοσίευσης:
παρε μια στελιο... Wink
εχει εμπειρια ειδικα απο αυτα τα ντεφι σε γκολφακια 5 τα βαζουνε συχνα
πολυ καλο μηχανημα

θα σου πει που να πας και για καλη τιμη
power - Δευ 18 Φεβ 2008, 23:47:21
Θέμα δημοσίευσης:
Σωτήρη ή όποιος άλλος γνωρίζει πως βγαίνει το φιλτροκούτι η βάση εννοώ?
Έχεις καμία φωτογραφία από τον map?
sotos 207Gt - Τρι 19 Φεβ 2008, 00:25:18
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλτροκουτι.
Τεσσερις βιδες που βλεπεις απο πανω τις βγαζεις σηκωνεις το καπακι και το βγαζεις απο τα πισω αγκιστρα.Βγαζεις καπακια μπαταριας και σωληνωσεις φιλτροκουτιου για να το ελευθερωσεις.Ξεβιδωνεις και μια βιδα που ειναι αριστερα εξω απο το κουτι.Το σηκωνεις σιγα σιγα για να το ελευθερωσεις απο τις ταπες του(κουμπωτο) βγαζοντας και την καμπυλωτη σωληνα που παει προς τη σκουπα.ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ μην παρεις μαζι κατι σωληνακια και τα ρεστα που ειναι γαντζωμενα πανω στο κουτι οπως επισης μην ξεκουμπωσεις κατα λαθος το δοχειο των φρενων.Το βγαζεις με μια γλυκια κινηση περνωντας το απο την δεξια μερια του κινητηρα.Ουσιαστικα το τραβας προς τα πανω σου ξεβιδωνοντας το(σχημα λογου ετσι δεν ξεβιδωνει Laughing )
Καλη επιτυχια..
sotos 207Gt - Τρι 19 Φεβ 2008, 00:28:03
Θέμα δημοσίευσης:
power έγραψε:
Σωτήρη ή όποιος άλλος γνωρίζει πως βγαίνει το φιλτροκούτι η βάση εννοώ?
Έχεις καμία φωτογραφία από τον map?

Αν ενοεις του μπαρομετρου τον πεταξα.Αν ενοεις του αυτοκινητου μολις βγαλεις το φιλτροκουτι θα τον δεις φατσα καρτα απο πανω στην εισαγωγη.
Καλωδιο νουμερο 1 χρωματος κιτρινο..
PICASO - Τρι 19 Φεβ 2008, 01:32:23
Θέμα δημοσίευσης:
Ξερουμε αν παιζει τιποτα με την εγγυηση που δινει η πεζω αν βαλεις μπαρομετρο?
sotos 207Gt - Τρι 19 Φεβ 2008, 11:09:32
Θέμα δημοσίευσης:
Η πεζω και η καθε πεζω ακομα και αν κρεμασεις αρωματικο απο τον καθρεπτη μπορει να σου πει οτι αυτο φταιει για ολα Laughing Laughing Laughing
INFERNO - Πεμ 21 Φεβ 2008, 18:25:07
Θέμα δημοσίευσης:
Σωτήρη να σε ευχαριστήσω θερμά για την βοήθειά σου. το αποτέλεσμα είναι φοβερό, το μπαρόμετρο (defi) δουλεύει κανονικότατα και έχει κάτσει αρκετά καλά πιστεύω με το εσωτερικό του αυτοκινήτου. το unit το τοποθετήσαμε ακριβώς πάνω απο το τασάκι(κάτω απο τα κουμπιά του esp,κτλ).

να και μερικές φωτό

sotos 207Gt - Παρ 22 Φεβ 2008, 09:25:36
Θέμα δημοσίευσης:
Πολυ ομορφη δουλιτσα καλοριζικο Wink
INFERNO - Δευ 25 Φεβ 2008, 00:35:36
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
Πολυ ομορφη δουλιτσα καλοριζικο Wink

Σ ευχαριστώ φίλε μου Wink
fynos - Δευ 25 Φεβ 2008, 10:06:56
Θέμα δημοσίευσης:
Προς τους γνώστες μπαρομέτρον !
Ξέρετε αν υπάρχει μικρότερης διαμέτρου ? και φυσικά να μην χάνεις σε ποιότητα !?!?
Για πείτε γνώμες !
sotos 207Gt - Δευ 25 Φεβ 2008, 11:20:52
Θέμα δημοσίευσης:
Greedy και βγαινει και πορτοκαλακι φωτισμο αλλα ειναι βαθυ και δεν εχει stand alone βαση Wink
INFERNO - Δευ 25 Φεβ 2008, 13:52:27
Θέμα δημοσίευσης:
επίσης άμα σε νοιάζει να είναι πολύ διακριτικό, μπορείς να βάλεις το παρακάτω το οποίο είναι πάρα πολύ μικρό, απο φωτισμό δεν ξέρω τι παίζει όμως. φυσικά ηλεκτρονικό

υπάρχουν και τα omori που διαλέγεις εσύ τον χρωματισμό του οργάνου(έχει ρυθμιστικό), ηλεκτρονικά κ αυτά και έχεις επιλογή να αγοράσεις 60mm(όπως είναι τα defi) 52mm ακόμα και 45mm
power - Δευ 25 Φεβ 2008, 21:11:39
Θέμα δημοσίευσης:
Σωτήρη ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου.
Το έκανα και γω τελικά όπως είπες.
sotos 207Gt - Δευ 25 Φεβ 2008, 21:30:30
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω χαιρομαι που τελικα βρεθηκε λυση.Τι πιεση δουλευεις?Ποσταρησε το σε παρακαλω υπενθυμιζοντας αν εχεις προγραμμα η οχι γιατι καποιος λεει σε εναν φιλο οτι δεν ειναι σωστη η μετρηση σε εκεινο το σημειο.Επισης οποιος αλλος εχει(ναι Γιαννη για σενα λεω)να πει τι πιεση του ειπε ο κονδωρας οτι δουλευει και τι του δειχνει.Αυτο για να αποφυγουμε παρεξηγησεις του τυπου ''μην το βαλεις εκει ειναι μουφα'' Wink Wink
power - Τρι 26 Φεβ 2008, 22:40:10
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω δει overboost 1.1
Χωρις προγραμμα ειμαι.
Jim_207GT - Πεμ 28 Φεβ 2008, 17:24:47
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως εγω βρηκα οικονομικοτατη λυση με μολις 200 ευρω που περιλαμβανει οργανο και ειδικο ανταπτορα ειδικα φτιαγμενο για το μοτερ μας σωστη και επωνυμη λυση οποιος ενδιαφερεται πμ βεβαια και η λυση που δινει ο Σωτηρης ειναι το ιδιο αξιοπιστη απλως ανεβαινει λιγο το κοστος αυτα!
sotos 207Gt - Πεμ 28 Φεβ 2008, 18:16:41
Θέμα δημοσίευσης:
Την εκανες τελικα?
PAVLOS_207RC - Κυρ 30 Μάρ 2008, 14:25:09
Θέμα δημοσίευσης:
ας μουπι καπιος μπορω να βολω μπαρομετρο τις DEFI χορις να βαλω το εξτρα πανελακι??
power - Κυρ 30 Μάρ 2008, 14:53:33
Θέμα δημοσίευσης:
Αν εννοείς το εγκεφαλάκι ναι πρέπει να μπει και εκείνο. Με αυτό διαχειρίζεσαι το όργανο.
PAVLOS_207RC - Κυρ 30 Μάρ 2008, 18:33:12
Θέμα δημοσίευσης:
Κωστα βρικα το DEFI μαζι με τον εγκεφαλο 130Ε. SUPER Ι ΤΙΜΗ???? Thumb Left
power - Κυρ 30 Μάρ 2008, 18:57:34
Θέμα δημοσίευσης:
130 ευρω μπαρομετρο και εγκεφαλακι???
power - Κυρ 30 Μάρ 2008, 19:03:25
Θέμα δημοσίευσης:
Καινούργια?
PAVLOS_207RC - Κυρ 30 Μάρ 2008, 19:59:08
Θέμα δημοσίευσης:
του κουτιου!! Shocked . κιτα ναδις περιμενο το RC το παριγκιλα εδο και μια ευδομαδα.στο forum που διαβασα ελεγαν για μπαρομετρο τις DEFI ετσι και εγω το παριγκιλα τιν παρασκευη ιρθε το μπαρομετρο αλα δεν ιξερα αμα δουλεβι σκετο. και ετσι πριν μια ωρα παριγκιλα το εγκεφαλακι τις DEFI. 80E το
μπαρομετρο και 50Ε το εγκεφαλακι. θα ερθει απο αμερικι περιπου σε διο ευδομαδες Thumb Left . καλιτερα να περιμενω παρανα με πιασουν το κο****κι Thumbs Up
power - Κυρ 30 Μάρ 2008, 20:24:48
Θέμα δημοσίευσης:
Άντε καλοφόρετα και καλοτάξιδο ( defi/rc ).
Τι να πω εγώ έσκασα 400 ευρώ!!! Embarassed
PAVLOS_207RC - Κυρ 30 Μάρ 2008, 22:07:02
Θέμα δημοσίευσης:
θα σου τα στιλο αυριο γιατι τορα εχο δουλεια Thumb Left
Manos207RC - Παρ 02 Μάϊ 2008, 16:25:16
Θέμα δημοσίευσης: ΜΠΑΡΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ TURBOTIMER ΣΕ 207 RC
Θα ηθελα να μου πουν οι κατοχοι 207 GT-RC αν εχουν βαλει μπαρομετρο ή turbotimer. Αυτο που κυριως με απασχολει ειναι η ΣΩΣΤΗ εγκατασταση τους...
power - Παρ 02 Μάϊ 2008, 16:33:06
Θέμα δημοσίευσης:
Το θέμα υπάρχει

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=10442
thanos75x - Δευ 26 Μάϊ 2008, 11:55:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ειδα τις photos με βγαλμενα ντουλαπακι, αεραγωγους και με επιασε η καρδια μου Shocked
Καινουριο αμαξι και να τα ξυλωσω ολα για να βαλω ενα μπαρομετρο? Rolling eyes
Παντως και το controlleraki εκει κατω ειναι πανεμορφο! Wink
Εγω ειλικρινα δεν εχω υπομονη να κανω ολη αυτη τη δουλεια!!!
Θα προτιμουσα να το δω ετοιμο περασμενο απο καποιον εμπειρο κι ας πληρωνα και κατι παραπανω Laughing
Manavis207Gt - Παρ 18 Ιούλ 2008, 23:14:39
Θέμα δημοσίευσης:
Εμεις τοποθετησαμε μπαρομετρο , πυρομετρο , θερμοκρασια λαδιου , AVC-R ,και turbo timer. Very happy Μολις τελειωσουμε με την εγκατασταση θα ανεβασω φωτο γιατι φτιαξαμε απο την αρχη καινουργιακονσολα, η οθονη ενδειξεων μετακομησε κατω απο τον κλιματισμο , το ιδιο και οι ενδειξεις των ζωνων ασφαλειας και στο πανω μερος τοποθετηθηκαν τα τρια οργανα της DEFI 60αρια μαζι με το AVC-R.Οι αεραγωγοι στο κεντρο πηραν ποδι. Shocked Shocked Το αποτελεσμα απλα ΤΕΛΕΙΟ και εργοστασιακο.................. Wink Wink
PAVLOS_207RC - Σαβ 19 Ιούλ 2008, 18:35:46
Θέμα δημοσίευσης: Συνδεση μπαρομετρου σε 207RC
Μολης πριν λιγες ωρες συνδεσα το οργανακι στιν φισα που βγαζη κατο απο το φιλτροκουτι στο κιτρινο καλοδιο που δινι πιεσι-υποπιεσι ολα καλα μεχρι που βγικα στο δρομο και με το που κουμποσα τιν δευτερα και το γκαζι στο πατομα με ανεβασε τιν βελονα στα 2BAR ουτε SUPRA νατανε!!! . τι εκανα λαθως ας με βοηθισι καπιος Worthy
PAVLOS_207RC - Κυρ 20 Ιούλ 2008, 14:24:45
Θέμα δημοσίευσης:
Τι εγινε ρε παιδια κανενας δεν γνοριζη Scratch Sad
Touristas - Κυρ 20 Ιούλ 2008, 16:16:04
Θέμα δημοσίευσης:
Σε ποιο από τα 3 καλώδια δεν θέλω χρώμα αλλά θέση στην φύσσα.
Την περίπτωση να μην δείχνει σωστά το όργανο την σκέφτηκες?
Τι όργανο έχεις βάλει?
PAVLOS_207RC - Κυρ 20 Ιούλ 2008, 18:03:12
Θέμα δημοσίευσης:
Στιν φισα κατο απο το φιλτροκουτι στο κιτρινο καλοδιο. Το οργανακι ειναι τις STRI DSD 2 λιτουργη κανονικα. απλα διχνι οτι νανε
Touristas - Κυρ 20 Ιούλ 2008, 21:43:18
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Σε ποιο από τα 3 καλώδια δεν θέλω χρώμα αλλά θέση στην φύσσα.

Είσαι σίγουρος μήπως θέλει κάποια ρύθμιση?
volvos - Κυρ 20 Ιούλ 2008, 21:46:46
Θέμα δημοσίευσης:
eixe grapsei kapoy o salex ενα κομματι για το πως συνδεεις λαθος Laughing
το μπαρομετρο στα 207 και δειχνει οτι να ΄ναι...

για ψαξε βρες το Wink
Angry_Punisher - Δευ 21 Ιούλ 2008, 00:23:04
Θέμα δημοσίευσης:
Πηγαινε σε εναν ηλεκτρολογο να ησυχασεις τι πεδευεσαι??
PAVLOS_207RC - Δευ 21 Ιούλ 2008, 16:46:42
Θέμα δημοσίευσης:
πιρα τιλεφονω στην minikinetics και μου ειπαν οτι πρεπει να αγορασω εναν εσθιτιρα που μπενει αναμεσα στο map sensor και στιν φισα κατο απο το φιλτροκουτι και διχνη ακριβος τιν πιεση που ανεβαζη
PAVLOS_207RC - Δευ 21 Ιούλ 2008, 17:30:37
Θέμα δημοσίευσης:
αλλα για να μιν παρεξιγομαστε ο Worthy (JIM 207GT) Worthy ειναι αυτος που με σιμβουλεψε τι χριαζετε και που θα το βρο χορις κανενα προβλιμα τον ευχαριστο πολυ
Manavis207Gt - Δευ 21 Ιούλ 2008, 23:30:14
Θέμα δημοσίευσης:
Σας αρεσουν ?????
PAVLOS_207RC - Τρι 22 Ιούλ 2008, 00:40:24
Θέμα δημοσίευσης:
πολυ ωραια η κατασκεβη και δουλεια Thumb Left . σε βοηθισε καθολου το οργανακι της APEXi με λιγα λογια εκανε δουλεια??.
Angry_Punisher - Τετ 23 Ιούλ 2008, 22:04:08
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε απλα τελειο...
MEMsound - Πεμ 24 Ιούλ 2008, 01:30:32
Θέμα δημοσίευσης:
πολυ ομορφο..
αλλα οποτε μπορέσεις βαλε και 2 πιο καθαρες και μεγαλες φωτο...
μεγειες... Cool Cool
Manavis207Gt - Πεμ 24 Ιούλ 2008, 21:30:44
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια ευχαριστω πολυ!!Οι φωτογραφιες τραβηκτηκανε με κινητο ZASTAVA και δεν ειναι καθαρες....ΣΕ 10 μερες παραλαβω το αμαξι και θα ανεβασω τα παντα!!!!!Το AVC-R το βαλαμε για φτιαξουμε δυο προγραμματα με διαφορετικη πιεση το καθενα.. Wink
Angry_Punisher - Παρ 25 Ιούλ 2008, 11:34:18
Θέμα δημοσίευσης: ...
Φιλε αστο χτες εβαλα μπαρομετρο και δεν χρειαζεται τιποτα!Ουτε φυσες ουτε ανταπτορες ουτε τιποτα,και περνω υποπιεση και πιεση κανονικα,και ειναι και πολυ ευκολο να γινει.Τωρα για που το εκανα στειλε ενα πμ να σου στειλω τηλεφωνο.
makis106 - Σαβ 26 Ιούλ 2008, 18:11:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά, αν δηλαδή πάμε και κλέψουμε πίεση απο τον πλαστικό κάθετο σωλήνα της εισαγωγής και συνδέσουμε ένα κλασικό μπαρόμετρο με σωληνάκι, θα πάρουμε λάθος ενδείξεις???
CHRIS106 - Κυρ 27 Ιούλ 2008, 21:31:21
Θέμα δημοσίευσης: ΜΠΑΡΟΜΕΤΡΟ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΑΡΟΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ??? ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ...
makis106 - Κυρ 27 Ιούλ 2008, 22:31:53
Θέμα δημοσίευσης:
Κ γω αυτό ρώτησα στο παραπάνω ποστ, αλλά μάλλον δεν έχει κανείς απάντηση.
Πάντως πιστεύω οτι αν πάρεις πίεση απο τον κάθετο πλαστικό σωλήνα της εισαγωγής, θα δείχνει σωστά μιας κ εκεί ο αέρας έχει την τελική πίεση που θα μπει στο μοτέρ, αφού έχει βγει κ απο το intercooler. Μάλλον θα το δοκιμάσω...
power - Κυρ 27 Ιούλ 2008, 22:46:35
Θέμα δημοσίευσης:
Πίεση θα πάρετε από τον αισθητήρα που βρίσκετε κάτω από το φιλτροκουτι
makis106 - Δευ 28 Ιούλ 2008, 07:24:52
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ρώτησα απο που θα πάρουμε, αλλα αν είναι οκ να πάρουμε απο εκει. Μιλάμε για κλασικό μπαρόμετρο κ όχι για ηλεκτρονικό.
Νομίζω ότι ήδη έχει δουλέψει στον Angry_Punisher.
power - Δευ 28 Ιούλ 2008, 12:19:59
Θέμα δημοσίευσης:
Για το κλασικο μπαρομετρο δεν εχω ιδεα αλλα ειχε ειπωθει οτι μονο τα ηλεκτρονικα δουλευουν.
Angry_Punisher - Δευ 28 Ιούλ 2008, 15:05:10
Θέμα δημοσίευσης: ..
Ελα να σε παω μια βολτα να δεις πως δουλευει. Very happy
power - Δευ 28 Ιούλ 2008, 16:40:05
Θέμα δημοσίευσης:
Είμαι λίγο μακριά για βολτουλα!
Την εγκατάσταση πως την έκανες?
Angry_Punisher - Δευ 28 Ιούλ 2008, 17:08:35
Δεν ξερω τον ηλεκτρολογο μου ρωτα.. Cool Laughing
CHRIS106 - Σαβ 11 Οκτ 2008, 14:00:12
Θέμα δημοσίευσης:
χθες εβαλα μπαρομετρο (ηλεκτρονικο) αλλα δουλευει μονο υπο πίεση. υπο το μηδεν. αυτος που μου το εβαλε πηρε τηλ στην peugeot και του ειπαν να τ αφησω δυο ημερες μηπως και συνελθει... ειχε κανενας κατι παρομοιο? μηπωσ ξερει κανενας τι μπορει να μην εχει κανει καλα ο τύπος?
Jim_207GT - Κυρ 12 Οκτ 2008, 12:07:29
Θέμα δημοσίευσης:
Οποιος ενδιαφερεται πως δουλευει σωστα το μπαρομετρο ας μου στειλει πμ να τον βοηθησω υπαρχει λυση! Ειχα ξαναπει και παλιοτερα οτι απο το καλωδιο που κλεβουμε το σημα δεν δουλευει σωστα και το διαπιστωσα και ο ιδιος μετα απο μετρηση που εκανα με απλα λογια η αισθητηρες διαβαζουν διαφορετικα και εχουν αποκλιση μεταξυ τους αλλα οταν τα λεγα ..... !Παντα φιλικα!
Giannis307 - Κυρ 12 Οκτ 2008, 13:51:45
Θέμα δημοσίευσης:
Mηπως τις οδηγιες εγκαταστασης να τις ανεβαζαμε στο θεμα "φτιαξτο μονος σου..." ?
android - Κυρ 12 Οκτ 2008, 16:00:32
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
Mηπως τις οδηγιες εγκαταστασης να τις ανεβαζαμε στο θεμα "φτιαξτο μονος σου..." ?

ναι ρε παιδια αφου το κανετε που το κανετε
κ θελετε να πειτε πως γινετε
γραψτε βαλτε κ 2-3 φωτο
power - Δευ 20 Οκτ 2008, 20:52:13
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Jim σε ευχαριστώ.
Το πλακάκι μπήκε μια χαρά, κούμπωσε και το φιλτροκουτι κανονικότατα.
Η λειτουργία του οργάνου πλέον ομαλότατη και με σωστές πιέσεις.
Jim_207GT - Τρι 21 Οκτ 2008, 16:07:01
Θέμα δημοσίευσης:
Χαιρομαι που εισαι ευχαριστημενος!
Manavis207Gt - Τετ 29 Οκτ 2008, 23:51:13
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
πολυ ομορφο..
αλλα οποτε μπορέσεις βαλε και 2 πιο καθαρες και μεγαλες φωτο...
μεγειες... Cool Cool
Παιδια τωρα εβγαλα καθαρες φωτο και τις ανεβασα.SORRY
MEMsound - Πεμ 30 Οκτ 2008, 00:56:34
Θέμα δημοσίευσης:
...απλά... τελειο!!
myth - Πεμ 30 Οκτ 2008, 02:07:21
Θέμα δημοσίευσης:
Πολυ ωραιο...μπραβο!!!!! Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
PAVLOS_207RC - Πεμ 30 Οκτ 2008, 02:21:58
Θέμα δημοσίευσης:
Το αυτοκινιτο του Γιαννη το ειδα απο κοντα και ειναι πολι τελεια στιμενο και πολι ομορφο. τα παιδια απο την POWER BOOST SERVICE εκαναν πολι μελετιμενι και σοστη δουλεια. Thumb Left
Ghost Dog - Πεμ 30 Οκτ 2008, 07:56:27
Θέμα δημοσίευσης:
Aπιστευτη δουλεια!! Thumb right
PAVLOS_207RC - Πεμ 30 Οκτ 2008, 11:18:36
Θέμα δημοσίευσης:
Στεναχορεθικα ρε Γιαννη μολης μου ειπες οτι δεν δουλευη το AVCR Crying or Very sad
Τι κακω εχουμε παθη μαυτα τα υλεκτρονικα της Peugeot Evil
bagosgt - Πεμ 30 Οκτ 2008, 22:08:48
Θέμα δημοσίευσης:
μεγεια φιλε γιαννη.ποσο σου κοστισαν τα οργανα,μαζι με τοποθετηση?
dimkeras - Παρ 31 Οκτ 2008, 11:16:03
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ ωραίος ο φίλος! Wink

Μεγειές!
Manavis207Gt - Σαβ 01 Νοέ 2008, 20:40:27
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
μεγεια φιλε γιαννη.ποσο σου κοστισαν τα οργανα,μαζι με τοποθετηση?
Βαγγελη μαζι με την αγορα,τοποθετηση γυρω στα δυο χιλιαρικα....μαζι με ενως μηνα μελετη και δοκιμες!!!!
fynos - Σαβ 01 Νοέ 2008, 20:58:31
Θέμα δημοσίευσης:
Συνονόματε σου έχουν κάνει πάρα πολύ ωραία δουλεία !
Κάθε φορά που το βλέπω μου αρέσει όλο και περισσότερο !
Αυτό το είχα σκεφθεί και για το δικό μου όταν το πείρα, αλλά περίμενα το καλοκαιράκι για μια δοκιμή, τι δοκιμή ? του θερμοκηπίου . . . . . δυστυχώς στο GT με την γυάλινη οροφή το air condition δουλεύει μόνο πολύ χαμηλά για να έχει επαρκή δροσιά μέσα !
Και έτσι το απέρριψα τελείως να χάσω έστω και ένα αεραγωγό !

Καλούς δρόμους φίλε !
android - Σαβ 01 Νοέ 2008, 21:15:25
Θέμα δημοσίευσης:
βαζεις τα 3 βασικα πανω κ αφηνεις αεραγωγους ησυχους....
fynos - Σαβ 01 Νοέ 2008, 21:18:15
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι χαίρω πολύ, και την οθόνη ήθελα εκεί πάνω !
Και τον χώρο στο τασάκι για να ακουμπάω διάφορα . . .
Μετά από αυτό για τον οδηγό δεν έχει κάτι άλλο εκτός την πόρτα !
Manavis207Gt - Κυρ 02 Νοέ 2008, 20:52:37
Θέμα δημοσίευσης:
Γιαννη σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια,αλλα παρολο που και το δικο μου ειναι gt (με γυαλινη οροφη)δεν ειχα προβλημα το καλοκαιρι με τις θερμοκρασιες...Οσο για χωρους για διαφορα πραγματα, απλα τα ξεχνας!!!!Φαντασου τον αναπτηρα τον τοποθετησαμε στο ντουλαπακι μεσα!!!Αλλα απο μια μερια βολεβει για τους φορτιστες, και το gps δεν φαινοντε καθολου καλοδια...Φιλε πολυ δουλεια,πολλα χρηματα,και πολυς χρονος υπομονης!!!!!Αλλα το αποτελεσμα τουλαχιστον σε δικαιωνει με το παραπανω.. Wink
Samer - Τετ 03 Δεκ 2008, 12:27:37
Θέμα δημοσίευσης:
Πολυ ωραια δουλεια!!

Εχω παρει Bar gauge της AUTO GAUGE απο το εξωτερικο, αλλα τωρα που διαβαζω για DEFI οτι δεν δουλευει χωρις control unit, μπορει και αυτο να ειναι το ιδιο η καμια σχεση? Ειμαι λιγο ασχετος στα ελεκτρονικα βεβαια
Embarassed
http://www.autogauge.com.tw/web/products/productdetail.asp?ProductID=36001SWL-BAR&CategoryID=1&CategorySubID=39

Και πηρα της ιδιας μαρκας το turbo timer, αλλα ειναι ακριβως το ιδιο της apexi. Οταν βγαζεις το κλειδει και τρεχει ακομα, μπορεις να κλειδωσεις με το remote η πρεπει να περιμενεις μεχρι να σβησει το αμαξι?
lionking(t) - Τετ 03 Δεκ 2008, 13:03:59
Θέμα δημοσίευσης:
Δειτε κ αυτο.

http://www.altaminiperformance.com/products/show/533/Boost-Port
salex - Κυρ 07 Δεκ 2008, 20:42:15
Θέμα δημοσίευσης: S.O.S. - προβλημα στην εγκατάσταση ηλεκτρονικού μπαρόμετρου
Μόλις μίλησα με τον Σωτήρη (sotos gt) και σας μεταφέρω την προειδοποίηση και το πόρισμά του, μετά από αρκετό ψάξιμο και δοκιμές.

Υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα με την εγκατάσταση ηλεκτρονικού μπαρόμετρου, όταν αυτό συνδέεται πάνω στον εργοστασιακό map sensor.

Πρέπει να το αποφύγετε δια ροπάλου γιατί προκαλεί προβλήματα στη λειτουργία του αισθητήρα, δίνει λάθος πληροφορίες στον εγκέφαλο και προκαλεί προβλήματα στη λειτουργία του κινητήρα.

Τα προβλήματα έγιναν εμφανή όταν μετά την αναβάθμιση πρώτου σταδίου το αυτοκίνητο του Σωτήρη άρχισε να συμπεριφέρεται αλλόκοτα. Έκανε πυράκια ενώ δεν έπρεπε, αστάθεια στην πίεση και απότομο τούρμπισμα με αδυναμία να κρατήσει σταθερή πίεση τουρμπίνας.

Μετά από πολύ ψάξιμο, αφού αποσυνέδεσε το μπαρόμετρο από το εργοστασιακό map sensor το αυτοκίνητο άρχισε να συμπεριφέρεται όπως προβλέπεται από την αναβάθμιση!

Σας μεταφέρω την προειδοποίηση του Σωτήρη, έτσι ώστε να μην ξαναέχει κανείς τέτοια προβλήματα! Αν θέλετε να εγκαταστήσετε μπαρόμετρο τότε καλό είναι να χρησιμοποιήσετε έναν αποστάτη, όπως αυτός της Alta.
lionking(t) - Δευ 08 Δεκ 2008, 04:23:58
Θέμα δημοσίευσης:
Salex,ειναι το λινκ που εβαλα παραπανω ετσι?
salex - Δευ 08 Δεκ 2008, 08:07:42
Θέμα δημοσίευσης:
lionking(t) έγραψε:
Salex,ειναι το λινκ που εβαλα παραπανω ετσι?

Σωστά!
bagosgt - Κυρ 28 Δεκ 2008, 00:08:45
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδη χωρις αυτον τον ανταπτορα,δεν υπαρχει περιπτωση να συνδεθει το μπαρομετρο?
salex - Κυρ 28 Δεκ 2008, 00:36:13
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
Δηλαδη χωρις αυτον τον ανταπτορα,δεν υπαρχει περιπτωση να συνδεθει το μπαρομετρο?

Μόνο αν εγκαταστήσεις έναν μαστό στις σωληνώσεις intercooler σου, οπότε θα βλέπεις υπερπίεση αλλά δεν θα βλέπεις υποπίεση μιας και οι σωληνώσεις βρίσκονται πριν την πεταλούδα.

Γενικά ακόμη και με τον αντάπτορα είναι προβληματική η παρακολούθηση της πίεσης.

Οι αισθητήρες MAP έχουν κι ένα αισθητήρα θερμοκρασίας επάνω τους, στο κομμάτι που μοιάζει με σωλήνα, ο οποίος με τον αποστάτη τραβιέται έξω από τη ροή αέρα. Πόσο καλό είναι αυτό ο καιρός θα το δείξει...
bagosgt - Κυρ 28 Δεκ 2008, 09:18:50
Θέμα δημοσίευσης:
Καταλαβα.η υποπιεση δ με πολυαπασχολει κ ο σημαντικοτερος λογος που θελω να βαλω το μπαρομετρο,ειναι για να βλεπω τι γινεται με τις πιεσεις,οταν αλλαζω κατι στο αμαξι,αν χανει πιεση απο πουθενα το κουλερ λογω καποιας πετρας κτλ.τωρα αν μου πεις οτι καθε φορα που θα βαζω μπρος,θα μου δειχνει κ διαφορετικη πιεση,τοτε θα το ξανασκεφτομουν.
fynos - Κυρ 28 Δεκ 2008, 11:40:53
Θέμα δημοσίευσης:
Το σκέφτομαι καιρό τώρα (1 χρόνο), αλλά διάφορα έκτακτα έξοδα δεν μου επέτρεψαν να προχωρήσω . . .
Μέσα στο 2009, Φεβρουάριο μάλλον, θα προχωρήσω στην αγορά ενός PLX 200 OBD.
Είναι ένα πολύ όργανο με τα πάντα και υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης !

Τι λέτε, να ανοίξουμε ένα GB για PLX ?? Salex είσαι μέσα ?
http://www.plxdevices.com/products/dm200obd/
salex - Κυρ 28 Δεκ 2008, 13:57:15
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Το σκέφτομαι καιρό τώρα (1 χρόνο), αλλά διάφορα έκτακτα έξοδα δεν μου επέτρεψαν να προχωρήσω . . .

Μέσα είμαι αλλά με προβληματίζει τί θα κάνουμε με τη διαγνωστική θύρα και το ντουλαπάκι.
Έτσι όπως είναι το κάλυμμα θα χτυπάει επάνω στην μπρίζα!
fynos - Κυρ 28 Δεκ 2008, 14:24:09
Θέμα δημοσίευσης:
Απ’ ότι έχω προσέξει, είναι 2 κλιπ για να αποδεσμευτεί η πρίζα από την βάση της . . . .
Θα το δω και πάλι !
drdino - Κυρ 28 Δεκ 2008, 14:36:04
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ επειδή έχω το module του bt οbd μόνιμα συνδεδεμένο στο αμάξι, την έχω ξεκουμπώσει την φίσα και την έχω βάλει "μέσα" στο ταμπλώ.
android - Κυρ 28 Δεκ 2008, 15:16:37
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:

στην τιμη ειναι σκετο η θελει κ ενα καρο αισθητιρες εξτρα?
drdino - Κυρ 28 Δεκ 2008, 15:21:37
Θέμα δημοσίευσης:
Στην τιμή διαβάζει ότι αισθητήρες δίνουν δεδομένα στο OBD. Αν δεν έχει κανάλι πχ για θερμοκρασία λαδιού, θα θέλει επέκταση.
fynos - Κυρ 28 Δεκ 2008, 17:16:46
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστά και στα 2 ο Κωνσταντίνος . . . . .
Σκέψου να έχεις θερμοκρασία εισαγωγής, πίεση, θερμ καταλύτη, τάση ρεύματος . . .κτλ
Και όλα αυτά με ένα όργανο . . .
Ίσος ο Στέλιος ή ο Αργύρης να μπορούσαν να μας πουν τι περνάει κάθε μοντέλο Peugeot από την OBD . . . αν εμπλακούν φυσικά και άλλα μοντέλα στο GB.

Υπάρχει και αντιπρόσωπος Ελλάδα και μάλιστα Αθήνα, Πάτρα, Λάρισα . . . όταν με το καλό οργανώσω το GB θα δω ποίος θα μας κάνει την καλύτεροι τιμή συνολικά και με US στο παιχνίδι !

android - Κυρ 28 Δεκ 2008, 17:21:28
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις...
Steve - Κυρ 28 Δεκ 2008, 17:22:57
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάλι να πώ την αμαρτία μου, τόσο πολύ που με έχει βολέψει το Asus Eee θα προτιμούσα ένα USB OBDII βύσμα, με ένα καλό λογισμικό για Windows που θα τα δείχνει όλα αυτά Smile

Αν έχεις ήδη ένα laptop, είναι ότι πρέπει και πιο φθηνή λύση από όλα.

Από την άλλη, αν ΔΕΝ έχεις laptop, η πιο φθηνή λύση είναι αυτό το οργανάκι αλλά για 60mm οθόνη (και λιγότερο βασικά), πρέπει να ξεστραβώνεσαι για να διαβάσεις... και σίγουρα να αποσπάς αρκετά την προσοχή σου από την οδήγηση Rolling eyes
fynos - Κυρ 28 Δεκ 2008, 17:27:21
Θέμα δημοσίευσης:
Το έχω δει να δουλεύει σε ένα Audi S3 και μου άρεσε αρκετά . . . αυτός το είχε βάλει και στον ένα αεραγωγό που είναι στρογγυλός και ήταν κουκλί !
Ευδιάκριτο ακόμη και στο σετ 5 ενδείξεων στην οθόνη !

Το laptop στο διπλανό κάθισμα ή έχει βγει βάση στηρίξεις και για αυτά ?
Steve - Κυρ 28 Δεκ 2008, 17:31:42
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή μέσω OBDII μπορείς να δεις και πόσα λίτρα (με ακρίβεια 2 δεκαδικών) έχει μέσα το ρεζερβουάρ της βενζίνης, μπορείς να το διευκρινίσεις με το παληκάρι με το S3 (ή με κάποιον άλλο) αν μπορεί να βγάλει και αυτή την ένδειξη?

Επίσης, μέσω OBDII μπορείς να δεις και την τρέχουσα παροχή των μπεκ (α ρε Peugeot Planet Diag)... μπορεί να το δείξει και αυτό το οργανάκι?

Ξέρω, ξεφεύγουμε από το topic, αλλά πέραν της πλάκας είναι τα δύο αυτά μόνο που θα με ενδιέφεραν για αγορά τέτοιας συσκευής! Black eye

Έχει βγει και κάτι τέτοιο για το Eee...

Έλα msn να στα πώ Laughing

fynos - Κυρ 28 Δεκ 2008, 17:36:54
Θέμα δημοσίευσης:
Θα τα ρωτήσω αυτά . . . ελπίζω να μπορέσω να εντοπίσω το S3! (Στέλιο μια κάρτα σου δεν του είχες δώσει την ημέρα που βάζαμε το ic ? μήπως σου είχε δώσει και αυτός ?)
Και φυσικά σβήνει και βλάβες έκτος ότι μπορείς να της βλέπεις . . .

Οχ να και η βάση για το laptop . . . βρε καμένε σαν ασφαλίτικο θα είσαι μετά Laughing
Steve - Κυρ 28 Δεκ 2008, 17:38:01
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν πάμε για ένα group Buy του Peugeot Planet Diag μπας και πετύχουμε χαμηλότερη τιμή από τα 2000 ευρώ που έχει σαν καινούριο? Laughing
fynos - Κυρ 28 Δεκ 2008, 17:41:06
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ ψάχνω κάτι διακριτικό και ευέλικτο, μόνιμο . . . νομίζω ότι είμαι στο PLX. Wink
drdino - Κυρ 28 Δεκ 2008, 17:53:39
Θέμα δημοσίευσης:
Aν βρούμε το planet, θα είναι ό,τι καλύτερο. Laughing Sad

Τι δεδομένα βλέπω εγώ στο pda και στο eee:
ταχύτητα, στροφές, άνοιγμα πεταλούδας, Θ ψυκτικού, Θ αέρα εισαγωγής, αβάνς, φορτίο %, πίεση εισαγωγής, short term fuel trim, long term fiel trim, mV πρώτου λ, mV δεύτερου λ.
Steve - Κυρ 28 Δεκ 2008, 18:08:10
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Aν βρούμε το planet, θα είναι ό,τι καλύτερο. Laughing Sad

Παράθεση:
By the way, even if you manage to get a PPS, you won't be able to use it because it needs a permanent connexion (using WiFi) to a central PSA server. And for that you need a login/password.
Ελπίζω να εννοεί μόνο για τα update της ECU Evil Evil Evil
Scotty308 - Κυρ 28 Δεκ 2008, 19:30:15
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:

Γιαννη μια και ψαχνομουν και εγω με οργανα και τετοια , η λυση που προτινεις ειναι πολυ καλη , απλη , σιγουρη , ακριβης και με ενδιαφερει ..
Σκεφτεσε να γινει κατι σαν μαζικη παραγελια για οποια παιδια ενδιαφερονται η θα προχωρησεις μονος σου ??
Βασικα , εμενα στο 308 ,το βυσμα που κουμπωνει το οργανο που ειναι ?? ξερει κανεις να μου πει?? Στελιο..Αργυρη..
fynos - Κυρ 28 Δεκ 2008, 19:46:28
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικά η OBD είναι όπου και η ασφαλειοθήκη !!

Όχι αν ήταν για τον εαυτό μου ούτε που θα το ανέφερα, μίας και έχω καταλήξει ότι μου κάνει . . .
Οπότε εγώ και ο Στέλιος είμαστε μέσα . . . . όποιος άλλως θέλει μπορεί να μας κάνει παρέα Wink

Υ.Γ. Σωτήρη, με το νέο έτος αν θες γίνε επίσημο μέλος και επωφελήσου των προσφορών.
Υ.Γ.2 Να αλλάξεις βαλβολίνες . . .

Scotty308 - Κυρ 28 Δεκ 2008, 19:55:16
Θέμα δημοσίευσης:
Οκ Γιαννη ..καταλαβα που ειναι , ευελπιστω να ειναι ιδιο σε ολα τα μοντελα και να κουμπωνει το βυσμα ...
Ειμαι και εγω μεσα στην παραγγελια , αν δεν σας κανει κοπος...ελπιζω αυτην την εβδομαδα να περασω και απο τον Στελιο αν βρω χρονο και ειναι ανοιχτος για να κανονισουμε συναντηση για την αναβαθμιση ...
Οσο γιαυτο με τα ψιλα γραμματα το εχω στα υποψιν μου να το συζητησουμε ..
sotos 207Gt - Τετ 07 Ιαν 2009, 13:52:29
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδες.
Ο σωστος πλεον τροπος να τοποθετηθει το μπαρομετρο ειναι αυτος.
Οποιος ειχε ακολουθησει τις προηγουμενες οδηγιες συνδεσης στο map του αυτοκινητου να το αλλαξει.
Ο ανταπτορας ειναι της alta και εχει περιπου 60€

bagosgt - Τετ 07 Ιαν 2009, 23:27:45
Θέμα δημοσίευσης:
ετσι το εχω κανει κ εγω Laughing δεν υπαρχει αλλοσ τροπος(προσ το παρον).
MEMsound - Πεμ 08 Ιαν 2009, 00:49:24
Θέμα δημοσίευσης:
επειδη δεν καταλαβα τι ακριβως ειναι αυτό της Αλτα και τι κάνει? (το μπαρόμετρο ξέρω τι κάνει)
sotos 207Gt - Πεμ 08 Ιαν 2009, 00:54:04
Θέμα δημοσίευσης:
απλα ενα πλακακι ειναι που σου σηκωνει το map λιγο πιο πανω και βγαζει ενα στομιο για πιεση και υποπιεση.Μετα συνδεεις το map του μπαρομετρου και παιρνεις τιμες
MEMsound - Πεμ 08 Ιαν 2009, 00:55:03
Θέμα δημοσίευσης:
αααα οκ Cool

...το οποίο πχ μπορουμε να το φτιάξουμε και σε μηχανουργείο...
...σαν "προιόν psclub" και να βγει κάμποσο φθηνότερα...
λέω εγω τώρα...
Rolling eyes
Steve - Πεμ 08 Ιαν 2009, 00:55:35
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
αααα οκ Cool
+1 χα χα
Gr13 - Πεμ 08 Ιαν 2009, 04:16:29
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Τοποθέτηση μπαρόμετρου σε 207 1.6 THP [150 ή 175 Ps]
Ξέρει κανείς αν μπορούμε να βάλουμε τούρμποτάιμερ.το φισάκι αυτό απο που μπορούμε να το παραγείλουμε?
sotos 207Gt - Πεμ 08 Ιαν 2009, 10:35:06
Θέμα δημοσίευσης:
timer βαζεις πανευκολα και μονος σου.
Φισα;κι τι φισακι?
SAKIS-LEMANS - Πεμ 08 Ιαν 2009, 12:52:07
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
timer βαζεις πανευκολα και μονος σου.
Φισα;κι τι φισακι?
μάλλον λέει ο φίλος για το Αλτα αντάπτορα.
Gr13 - Κυρ 11 Ιαν 2009, 02:44:21
Ναι φίλε μου για τον αντάπτορα λέω,αν είναι ευκολο μπορείσ να μου στήλεις κάποια φότο για το πως Βάζω το timer?
bagosgt - Κυρ 11 Ιαν 2009, 08:47:06
Θέμα δημοσίευσης:
το timer δε θελει ανταπτορα.το μπαρομετρο θελει Wink
sotos 207Gt - Κυρ 11 Ιαν 2009, 10:12:04
Θέμα δημοσίευσης:
Το timer ειναι ευκολο.
Θα κατεβασεις το πλαστικο κατω απο την τιμονοκολωνα και θα εντοπισεις το πισω μερος του διακοπτη(κλειδι μιζας).
Εκει παει μια μικρη φισα με τρια καλωδια .Ενα σταθερο 12v ενα απο διακοπτη και ενα της μιζας.
Παιρνεις ενα πολυτμετρο και μετρας ενα σταθερο 12v και ενα απο διακοπτη.Ουσιαστικα αυτα τα δυο και μια γειωση θες.
Καλη επιτυχια.
Fotigos - Τρι 13 Ιαν 2009, 19:15:00
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
Παιδες.
Ο σωστος πλεον τροπος να τοποθετηθει το μπαρομετρο ειναι αυτος.
Οποιος ειχε ακολουθησει τις προηγουμενες οδηγιες συνδεσης στο map του αυτοκινητου να το αλλαξει.
Ο ανταπτορας ειναι της alta και εχει περιπου 60€

Εσύ έβαλες ηλεκτρονικό μπαρόμετρο,για αυτό έχεις το 2ο map sensor,απλό μπορούσες να βάλεις απο την ίδια έξοδο που δείνει το πλακάκι της Alta;
Κάπου ο SALEX λέει ότι ακόμα και με τον αντάπτορα υπάρχει πρόβλημα.Είδες κάτι εσύ;Ψήνομαι να βάλω κι εγώ αλλά ένα απλό μου φτάνει.
Ιδέες ή λύσεις για το σημείο τοποθέτησεις στην κολώνα έχει κανείς;Να μην φένεται το "φτηνο" πλαστικό με τα 10ευρώ και τις βίδες.
sotos 207Gt - Τρι 13 Ιαν 2009, 20:06:12
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι αλλα μηχανικο μπαρομετρο δε λεει αλλιως ναι μπορεις να το βαλεις εκει .Με το map δε βλεπω να συμβαινει κατι μια χαρα φαινεται τουλαχιστον ως τωρα.
Αν παρεις καλο μπαρομετρο μπορει να εχει stand alone βαση και να ειναι ομορφο.
salex - Τρι 13 Ιαν 2009, 20:58:52
Θέμα δημοσίευσης:
Ο τρόπος που υποδεικνύει ο Σώτος είναι και ο καλύτερος από τις μέχρι στιγμής επιλογές μας.

Δεν φαίνεται να υπάρχουν προβλήματα με τον αποστάτη της ALTA, ωστόσο κρατάμε και μια στάση επιφυλακτικότητας μέχρι να είμαστε 100% σίγουροι.

Πιστέψτε με, ο Σώτος έφαγε τη ζωή του να βρει τί συμβαίνει με τα μπαρόμετρα. Όταν έρθει η ώρα για το δικό μου θα βάλω ακριβώς ό,τι κι εκείνος!!!
sotos 207Gt - Τρι 13 Ιαν 2009, 21:09:23
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
Ο τρόπος που υποδεικνύει ο Σώτος είναι και ο καλύτερος από τις μέχρι στιγμής επιλογές μας.

Δεν φαίνεται να υπάρχουν προβλήματα με τον αποστάτη της ALTA, ωστόσο κρατάμε και μια στάση επιφυλακτικότητας μέχρι να είμαστε 100% σίγουροι.

Πιστέψτε με, ο Σώτος έφαγε τη ζωή του να βρει τί συμβαίνει με τα μπαρόμετρα. Όταν έρθει η ώρα για το δικό μου θα βάλω ακριβώς ό,τι κι εκείνος!!!
Thumb right
Fotigos - Τρι 13 Ιαν 2009, 22:17:56
Θέμα δημοσίευσης:
Στην φωτογραφία εκεί που έχω κάνει τον κύκλο με ενα Τ δεν μπορείς να πάρεις πίεση για το μπαρόμετρο;

Touristas - Τρι 13 Ιαν 2009, 22:21:13
Θέμα δημοσίευσης:
Εκεί έχει μόνο υποπίεση , ποτέ δεν έχει πίεση εκεί.
salex - Τρι 13 Ιαν 2009, 22:25:33
Θέμα δημοσίευσης:
Fotigos έγραψε:
Στην φωτογραφία εκεί που έχω κάνει τον κύκλο με ενα Τ δεν μπορείς να πάρεις πίεση για το μπαρόμετρο;

Ούτε να το σκέφτεσαι! Από εκεί παίρνει εντολή η wastegate και η πίεση/υποπίεση ρυθμίζεται από την ηλεκτροβαλβίδα ελέγχου της τουρμπίνας.

Η πίεση που θα βλέπεις θα είναι η πίεση εντολής, όχι η πραγματική πίεση που σηκώνει το αυτοκίνητο! Την έχω πατήσει και ξέρω... Razz
Touristas - Τρι 13 Ιαν 2009, 22:30:33
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν έχει πίεση εκεί μόνο υποπίεση
Fotigos - Τρι 13 Ιαν 2009, 22:35:57
Θέμα δημοσίευσης:
χαχαχαχα θα την πάταγα κι εγώ.
Laughing
οκ με το θέμα από που να πάρεις πίεση,έχω βγάλει τα μάτια μου να βρώ κάτι όμορφο για να μπεί το μπαρόμετρο και δεν έχω καταλήξει κάπου.
Για να μην το κρεμάσω με βίδες απο κολώνα η τρέχω σε ταπετσέρη για επένδυση του πλαστικού βρήκα αυτο απο την ΗKS αλλά θα το φέρνουν εδώ;και πάλι δεν ξέρω αν θα είναι όμορφο αν δεν το δω από κοντά. Rolling eyes
Steve - Τρι 13 Ιαν 2009, 22:59:10
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:

Touristas έγραψε:
Επειδή δεν κατάλαβα, εκεί τι έχει? Laughing
Touristas - Τρι 13 Ιαν 2009, 23:01:44
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Touristas έγραψε:

Touristas έγραψε:
Επειδή δεν κατάλαβα, εκεί τι έχει? Laughing

Εκεί μόνο ρουφάει δεν φυσάει. Silly
android - Τετ 14 Ιαν 2009, 00:03:58
Θέμα δημοσίευσης:
Fotigos βαλτο μεσα σε εναν απο τους 3 αεραγωγους που χεις στην κεντρικη κονσολα
Samer - Τετ 14 Ιαν 2009, 02:29:16
Θέμα δημοσίευσης:
Απο που μπορουμε να παρουμε το ανταπτορα της ALTA's?
sotos 207Gt - Τετ 14 Ιαν 2009, 10:12:35
Θέμα δημοσίευσης:
minispeed.gr
altaperformance.com
Scotty308 - Τετ 21 Ιαν 2009, 15:51:54
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:

Γιαννη , πως το βλεπεις θα γινει η παραγγελια ?? υπαρχει ενδιαφερον??
thanos75x - Πεμ 22 Ιαν 2009, 14:27:22
Θέμα δημοσίευσης:
Με τον συναγερμο υπαρχει καποιο μπερδεμα με το turbo timer ? Φοραω αυτον που βαζει η peugeot που ηταν μεσα στα 500e σε αξεσουαρ...
fynos - Πεμ 22 Ιαν 2009, 14:45:03
Θέμα δημοσίευσης:
Scotty308 έγραψε:
fynos έγραψε:

Γιαννη , πως το βλεπεις θα γινει η παραγγελια ?? υπαρχει ενδιαφερον??

Υπάρχει, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε λιγάκι μιας και έπεσαν πολλά μαζεμένα GB και δεν θα ήθελα να χάσει κάποιος την ευκαιρία επειδή ζορίζετε από κάποιο άλλο GB. Πάντως θα δημιουργήσω την σχετική ενότητα για να μαζευτούμε και να δούμε ποίοι είμαστε Wink
Scotty308 - Πεμ 22 Ιαν 2009, 16:09:55
Θέμα δημοσίευσης:
οκ , ειμαι μεσα και περιμενω την μαζικη κινηση Wink
MEMsound - Πεμ 22 Ιαν 2009, 19:18:15
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Υπάρχει, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε λιγάκι μιας και έπεσαν πολλά μαζεμένα GB και δεν θα ήθελα να χάσει κάποιος την ευκαιρία επειδή ζορίζετε από κάποιο άλλο GB. Πάντως θα δημιουργήσω την σχετική ενότητα για να μαζευτούμε και να δούμε ποίοι είμαστε Wink

Να την ανοίξεις
εκεί να αναφέρεις και 1-2 τεχνικά λόγια ενημερωτικά και τα υπόλοιπα σε αντίστοιχο τεχνικό τόπικ

στο τόπικ του group buy να μείνουν ΜΟΝΟ η λιστα συμμετοχής

και καλήτερα να το αργησουμε λιγο αυτό το group buy γιατί με τα μπλοκέ και τις ζαντες οι "207ακηδες" εχετε ξεπαραδιαστεί...
ας μείνει τίποτα και τιποτα για καμια δόση εξόφλησης του αυτοκινητου
AlienHack - Παρ 30 Ιαν 2009, 13:26:11
Θέμα δημοσίευσης:
Fynos ψήνομαι και εγώ.

ΑΠΛΟΣ εχω 2 ερωτήσεις!

1ον. Σου βγάζει ενδειξη air/fuel ratio? σαν ενα κοινό hallmeter? ειδα οτι διαβαζει λ αρα λογικα θα σου δειχνει.

Επίσης στην τιμή περιλαμβάνει μια οθονίτσα? μπορείς να βάλεις 2η και να εχεις 2 η καθε μια να δείχνει κατι διαφορετικό?
fynos - Παρ 30 Ιαν 2009, 17:09:15
Θέμα δημοσίευσης:
Θα τα πούμε σύντομα, είναι πλήρως επεκτάσιμο . . .
Ας τελειώσουν τα διαφορικά και οι σκάστρες και θα επανέλθω με το συγκεκριμένο GB.
Wink
SAKIS-LEMANS - Παρ 06 Φεβ 2009, 18:48:37
Θέμα δημοσίευσης:
Ήθελα να ρωτήσω αν σε κάποπιον έχει σπάσει το alta boost port, για να γίνω κατανοητός δηλαδή αυτό

http://www.altaperformance.com/products/show/533/Boost-Port
Jim_207GT - Παρ 06 Φεβ 2009, 19:07:14
Θέμα δημοσίευσης:
Αν εννοεις το πλαστικο ρακορακι που μπαινει πανω εκει το σωληνακι υποπιεσης ναι εχει σπασει σε εμενα του εβαλα ενα μεταλλικο και τερμα το προβλημα αφου ο Αμερικανος το εκανε πλαστικο και σπαει ευκολα!
SAKIS-LEMANS - Παρ 06 Φεβ 2009, 20:18:58
Θέμα δημοσίευσης:
Jim_207GT έγραψε:
Αν εννοεις το πλαστικο ρακορακι που μπαινει πανω εκει το σωληνακι υποπιεσης ναι εχει σπασει σε εμενα του εβαλα ενα μεταλλικο και τερμα το προβλημα αφου ο Αμερικανος το εκανε πλαστικο και σπαει ευκολα!

ε λοιπόν αυτό πήρα και εγώ γιατί μου είπαν ότι το alta σπάει... ακριβώς για το "ρακορακι" μιλούσα. Το μεταλικό είναι σε χρώμα χρυσαφί και το δικό μου είαν ιήδη επάνω, μόνο που δεν είnai alta, θα ρίξω φωτό...
SAKIS-LEMANS - Παρ 06 Φεβ 2009, 20:32:55
Θέμα δημοσίευσης:
φωτό

sotos 207Gt - Παρ 06 Φεβ 2009, 21:35:19
Θέμα δημοσίευσης:
εχετε πολλα γκαζια και σπανε.
Εγω που σερνομαι δεν εχω προβλημα Laughing Laughing Laughing
Scotty308 - Σαβ 14 Φεβ 2009, 16:38:48
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Ας τελειώσουν τα διαφορικά και οι σκάστρες και θα επανέλθω με το συγκεκριμένο GB.
Wink

Υπαρχει κανενα νεο τελικα με το DM-200 OBDII θα κανουμε κινηση , η να προχωρησω μονος μου στην αγορα ??
bagosgt - Σαβ 14 Φεβ 2009, 16:54:14
Θέμα δημοσίευσης:
SAKIS-LEMANS έγραψε:
φωτό

κ τιμουλα αυτο?ετσι για να ξερουμε τη διαφορα με αυτο της alta
SAKIS-LEMANS - Σαβ 14 Φεβ 2009, 19:45:00
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
SAKIS-LEMANS έγραψε:
φωτό

κ τιμουλα αυτο?ετσι για να ξερουμε τη διαφορα με αυτο της alta

εγώ αγόρασα αυτό
http://www.minikinetics.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=325&category_id=23&option=com_virtuemart&Itemid=57

δηλαδή τον αντάπτορα της alta αλλά το παλικάρι μου έστειλε αυτό που βλέπεις στην φωτογραφία που δημοσίευσα καθώς θεώρησε ότι επειδή του έχουν γυρίσει πολλά alta πίσω λόγω του ότι έσπασαν, να μου στείλει κάτι ανθεκτικό ώστε να μην του το γυρίσω και εγώ πίσω εννοείται ότι το πήρα στην ίδια τιμή 46Ε με το ΦΠΑ, και αν προσθέσεις μεταφορικά και την επιβάρυνση για αντικαταβολή (μπορείς να κάνεις και κατάθεση αν θέλεις) μου βγήκε 56Ε
bagosgt - Σαβ 14 Φεβ 2009, 19:50:48
Θέμα δημοσίευσης:
Shocked Shocked Shocked κ εγω να φανταστεις ειχα παρει της alta πριν κανενα 3μηνο στα 60 ευρω ,απο μινισπιντ ο ιδιος Confused
sfakattakrc - Δευ 16 Φεβ 2009, 10:19:28
Θέμα δημοσίευσης: ΜΠΑΡΟΜΕΤΡΟ ΓΙΑ 207RC
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΡΓΑΝΑΚΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΚΟΛΩΝΑΣ??
Touristas - Δευ 16 Φεβ 2009, 23:01:50
Θέμα δημοσίευσης:
Κάτω από το R/CD

Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με μικρά σεβόμενος τους κανόνες του φόρουμ
Εκ τις Mod Team Touristas

Scotty308 - Δευ 16 Φεβ 2009, 23:08:35
Θέμα δημοσίευσης:
Scotty308 έγραψε:
fynos έγραψε:
Wink

Υπαρχει κανενα νεο τελικα με το DM-200 OBDII θα κανουμε κινηση , η να προχωρησω μονος μου στην αγορα ??

Απο οτι βλεπω μεχρι στιγμης δεν υπαρχει καποιο νεο , απαντηση, ενδιαφερον.....αν μεχρι τελος του μηνα δεν υπαρχει ανταποκριση , θα προχωρησω στην αγορα του μονος μου Crying or Very sad
sfakattakrc - Τετ 18 Φεβ 2009, 11:22:46
Θέμα δημοσίευσης:
Ξερετε καποιν που μπορω να απευθυνθω//??
akis23 - Παρ 20 Φεβ 2009, 14:43:39
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια την Δευτερα θα βαλω μπαρομετρο και πυρομετρο στο 207.Μιλησα με τον μαστορα για την προσοχη που απαιτειται για τον ανταπτορα στον map και μου ειπε πως δεν χρειαζεται!!! Οταν επεμεινα μου εδειξε αρκετες φωτο απο 207 που εχει φτιαξει και μεσα σ αυτα ειδα και του Γιαννη (Manavis207GT).Υποψιαζομαι πως μιλα για αναλογικο οργανο.Τη Δευτερα θα μαθω περισσοτερα.
SAKIS-LEMANS - Παρ 20 Φεβ 2009, 15:38:15
Θέμα δημοσίευσης:
Πρόσεχε άκη αν είναι με εγκαφαλάκι το μπαρόμετρο να το συνδέσεις με αντάπτορα την alta ή καλύτερα να μπείς στο site που έχω δώσει πριν και να πάρεις έναν με μεταλικό τσουτσούνι. Με άλλον τρόπο δεν θα έχεις υποπίεση.

Ας μιλήσει ο Jim_207GT που έχει πολύ περισσότερη εμπειρία.
akis23 - Παρ 20 Φεβ 2009, 16:40:13
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο του ειπα κι εγω, αλλα δεν ξερω αν εχει στο μυαλο του καποιο αλλο σημειο απ οπου θα παρει μετρηση. Παραπανω δεν γνωριζω, απλα τον ειδα πολυ σιγουρο για το τι θα κανει.
Manavis207Gt - Παρ 20 Φεβ 2009, 16:51:59
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:
Παιδια την Δευτερα θα βαλω μπαρομετρο και πυρομετρο στο 207.Μιλησα με τον μαστορα για την προσοχη που απαιτειται για τον ανταπτορα στον map και μου ειπε πως δεν χρειαζεται!!! Οταν επεμεινα μου εδειξε αρκετες φωτο απο 207 που εχει φτιαξει και μεσα σ αυτα ειδα και του Γιαννη (Manavis207GT).Υποψιαζομαι πως μιλα για αναλογικο οργανο.Τη Δευτερα θα μαθω περισσοτερα.

Ακη πηγες απο τον Βαγγελη??? XM φαση ???
Manavis207Gt - Παρ 20 Φεβ 2009, 16:55:18
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΜΠΑΡΟΜΕΤΡΟ ΓΙΑ 207RC
sfakattakrc έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΡΓΑΝΑΚΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΚΟΛΩΝΑΣ??

Ισως αν θελεις να κανεις κατι το διαφορετικο !!!!!!!!!!!!!!!!
SAKIS-LEMANS - Παρ 20 Φεβ 2009, 17:54:11
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:
Αυτο του ειπα κι εγω, αλλα δεν ξερω αν εχει στο μυαλο του καποιο αλλο σημειο απ οπου θα παρει μετρηση. Παραπανω δεν γνωριζω, απλα τον ειδα πολυ σιγουρο για το τι θα κανει.
εμένα πάντως ο ηλεκτρολόγος δεν με πίστευε και μου έλεγε ότι είχε κάνει κάτι κοψίματα ραψίματα από τον map σε αλλο πεζό και απλά δεν είχε υποπίεση, και μόλις το κάναμε με τον τρόπο του jim απλά δεν είχε τι να πεί.
sotos 207Gt - Παρ 20 Φεβ 2009, 18:19:00
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:

Ο Γιαννης(Μαναβης) εχει βαλει της Defi οποτε αν δεν το εχει κανει με τον ανταπτορα ειναι λαθος.Η οποιαδηποτε συνδεση πανω στο map ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ και ειχα δωσει και οδηγιες μιας και θα τρελλαθητε στα κοψιματα.
Μονο με alta η παρεμφερες ανταπτορα.. Wink
akis23 - Σαβ 21 Φεβ 2009, 00:17:35
Θέμα δημοσίευσης:
Manavis207Gt έγραψε:
akis23 έγραψε:

Ναι στο Βαγγελη πηγα Γιαννη. Ακουσα οτι ειναι καλος απο φιλο με Leon2 Cupra
recife_rallye - Σαβ 21 Φεβ 2009, 00:58:46
Θέμα δημοσίευσης:
SAKIS-LEMANS έγραψε:
akis23 έγραψε:
εμένα πάντως ο ηλεκτρολόγος δεν με πίστευε και μου έλεγε ότι είχε κάνει κάτι κοψίματα ραψίματα από τον map σε αλλο πεζό και απλά δεν είχε υποπίεση, και μόλις το κάναμε με τον τρόπο του jim απλά δεν είχε τι να πεί.
ετσι ακριβως ειναι σακη..χτες ανεβηκα σε ενα σε-σε στο οποιο ειχε παρει την πιεση απο το πλαστικο σωληνα μετα τη τουρμπινα...ε το αποτελεσμα ηταν το αναμενομενο..η βελονα δεν επεφτε κατω απο το 0 μπαρ..
salex - Σαβ 21 Φεβ 2009, 08:40:01
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:
χτες ανεβηκα σε ενα σε-σε στο οποιο ειχε παρει την πιεση απο το πλαστικο σωληνα μετα τη τουρμπινα...ε το αποτελεσμα ηταν το αναμενομενο..η βελονα δεν επεφτε κατω απο το 0 μπαρ..

Εμ, λογικό είναι να μην πέφτει κάτω από το 0 αφού είναι πριν την πεταλούδα.
Πρέπει να πάρεις εντολή πίεσης μέσα από την πολλαπλή εισαγωγής για να μπορείς να βλέπεις και υποπίεση στο ρελαντί.

Ο μόνος ασφαλής τρόπος για να το κάνεις μέχρι σήμερα είναι με αποστάτη.
Υπάρχει κι άλλος ένας τρομερός τρόπος, που μου έδειξε ο Μανώλης Πατσέας από τον Βόλο, με σωληνάκι στην πολλαπλή - χωρίς αποστάτη. Απίστευτο κι όμως αληθινό!
MEMsound - Σαβ 21 Φεβ 2009, 12:20:02
Θέμα δημοσίευσης:
βββ ζζζ ντοιν... τρυπησε πολλαπλή ? Shocked Shocked
sotos 207Gt - Σαβ 21 Φεβ 2009, 12:37:31
Θέμα δημοσίευσης:
τρυπα ,βιδωτο ανταπτορακι για το σωληνακι γειαααααααα
Τι ανταπτορες της αλτα και αηδιες Laughing Laughing
Steve - Σαβ 21 Φεβ 2009, 15:02:09
Θέμα δημοσίευσης:
Να πώ ότι τα έλεγα... Evil
Manavis207Gt - Σαβ 21 Φεβ 2009, 17:01:53
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:
Manavis207Gt έγραψε:
akis23 έγραψε:

Ναι στο Βαγγελη πηγα Γιαννη. Ακουσα οτι ειναι καλος απο φιλο με Leon2 Cupra

Στη δουλεια του ειναι (εργοστασιο) ο τυπος ειναι καταπληκτικος!!!!! Very happy
recife_rallye - Κυρ 22 Φεβ 2009, 01:35:04
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Να πώ ότι τα έλεγα... Evil

Αλλο ειναι αυτο ρε χαιδευing!! Laughing Laughing
Μια χαρα το εκανε..αν το μονωσε καλα ομως..
Τι μπορει να παθει δλδ?κλαιν
ChrisR - Κυρ 22 Φεβ 2009, 13:52:37
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλημέρα παιδιά, αυτό http://atlasteam.gr/eshop/catalog/product_info.php?cPath=22_181_182_630&products_id=4464
μπαίνει κανονικά η χρειάζεται τίποτα extra?
akis23 - Δευ 23 Φεβ 2009, 22:53:06
Θέμα δημοσίευσης:
Το μπαρομετρο συνδεθηκε στην πολλαπλη εισαγωγης τελικα.Παραθετω φωτο μαζι με πιεση λαδιου (καποια αλλη στιγμη θα μπει και πυρομετρο)

bagosgt - Δευ 23 Φεβ 2009, 23:07:07
Θέμα δημοσίευσης:
τη βαση απο που την πηρες?το μονο κακο με το συγκεκριμενο μερος ειναι οτι δε βλεπουμε ολες τιν ενδειξεις,εγω προσωπικα χανω καποιες ενδειξεις.
power - Δευ 23 Φεβ 2009, 23:08:25
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ όμορφα.
Για την πίεση λαδιού πως παίρνεις ένδειξη?
makis106 - Δευ 23 Φεβ 2009, 23:25:11
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο ρε Άκη, πολύ ωραία δουλείτσα Thumb Left
Φαντάζομαι το μπαρόμετρο είναι με σωληνάκι και όχι ηλεκτρονικό έτσι?
akis23 - Δευ 23 Φεβ 2009, 23:56:36
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Μπράβο ρε Άκη, πολύ ωραία δουλείτσα Thumb Left
Φαντάζομαι το μπαρόμετρο είναι με σωληνάκι και όχι ηλεκτρονικό έτσι?

Ετσι ακριβως ειναι Μακη. Με σωληνακι.
sotos 207Gt - Τρι 24 Φεβ 2009, 10:32:37
Θέμα δημοσίευσης:
ChrisR έγραψε:
Kαλημέρα παιδιά, αυτό http://atlasteam.gr/eshop/catalog/product_info.php?cPath=22_181_182_630&products_id=4464
μπαίνει κανονικά η χρειάζεται τίποτα extra?

Παιδες να ξεκαθαριστει μια κι εξω το τοπιο.
Αν δεν θελετε να κοψετε/τρυπησετε/τροχισετε η οτι αλλο για να τοποθετησετε ενα μπαρομετρο στον THP το μονο που χρειαζεται περαν του οργανου που θα παρετε -το οποιο μπορει να ειναι οποιοδηποτε-ειναι ενας ανταπτορας Της alta η παρεμφερες εξαρτημα..
makis106 - Τρι 24 Φεβ 2009, 10:59:26
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάντως σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά ενός ακόμη πιο εύκολου στην εκατάσταση οργάνου:
http://www.scangauge.gr/
Απ' ευθείας απο OBD.
akis23 - Τρι 24 Φεβ 2009, 11:33:23
Θέμα δημοσίευσης:
Το εχει φιλος και ειναι πολυ ευχαριστημενος Μακη.
makis106 - Τρι 24 Φεβ 2009, 11:53:04
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:

Άκη το έχει σε 207 Rallye/GT? Γιατί θέλω να σιγουρευτώ ότι διαβάζει σωστά την πίεση. Αν και έχω ρωτήσει την εταιρία και περιμένω απάντηση.
Steve - Τρι 24 Φεβ 2009, 12:41:32
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
akis23 έγραψε:

Άκη το έχει σε 207 Rallye/GT? Γιατί θέλω να σιγουρευτώ ότι διαβάζει σωστά την πίεση. Αν και έχω ρωτήσει την εταιρία και περιμένω απάντηση.
Διαβάζει μέσω OBDII οπότε παίρνει τις τιμές που διαβάζει ο εγκέφαλος σε πραγματικό χρόνο, που είναι και οι πραγματικές Smile
makis106 - Τρι 24 Φεβ 2009, 13:08:23
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
makis106 έγραψε:
akis23 έγραψε:

Διαβάζει μέσω OBDII οπότε παίρνει τις τιμές που διαβάζει ο εγκέφαλος σε πραγματικό χρόνο, που είναι και οι πραγματικές Smile

Δεν αμφιβάλλω, απλά επειδή το manual του λέει ότι για τη μέτρηση της πίεσης δεν είναι συμβατά όλα τα μοντέλα, θέλω να το εξακριβώσω, μιας και ο κύριος λόγος που θέλω να το τοποθετήσω είναι η μέτρηση της πίεσης εισαγωγής.
akis23 - Τρι 24 Φεβ 2009, 13:15:56
Θέμα δημοσίευσης:
Σε Leon το εχει ο φιλος μου, αλλα νομιζω πως εχει και ενα μπαρομετρο
makis106 - Τρι 24 Φεβ 2009, 13:25:45
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:

Το αναλογικό μπαρόμετρο όσο να 'ναι είναι πιο όμορφο οπτικά και ίσως γι' αυτό να το έχει ή να το είχε απο πριν, κατά τα άλλα το συγκεκριμένο δίνει την πίεση σε psi ή Κpa (1bar = 100kpa), ενώ και μια άλλη σημαντική ένδειξη για μας είναι και η θερμοκρασία αέρα εισαγωγής.
El_Griego - Τρι 24 Φεβ 2009, 18:36:50
Θέμα δημοσίευσης:
ωραίο το scangauge από άποψη χρηστικότητας αλλά που το βάζεις για να δέσει και αισθητικά; είναι τόσο μικρό όσο για να σε προβληματίσει! Confused
δεν βρήκα κάπου κάποια φωτό με 207 να το έχει εγκαταστήσει.

αν έβγαινε το PLX DM-200 σε μίνι οθόνη για να χωρέσει κάτω από το cd όμως! Very happy

έχω το ipod touch αλλά το αντίστοιχο προϊόν είναι presales ακόμα...
akis23 - Τρι 24 Φεβ 2009, 19:31:08
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
akis23 έγραψε:

Το αναλογικό μπαρόμετρο όσο να 'ναι είναι πιο όμορφο οπτικά και ίσως γι' αυτό να το έχει ή να το είχε απο πριν, κατά τα άλλα το συγκεκριμένο δίνει την πίεση σε psi ή Κpa (1bar = 100kpa), ενώ και μια άλλη σημαντική ένδειξη για μας είναι και η θερμοκρασία αέρα εισαγωγής.

Θα τον ρωτησω Μακη, αλλα και παλι δεν εχει 207.
salex - Τρι 24 Φεβ 2009, 19:31:28
Θέμα δημοσίευσης:
Το μεγάλο κακό με τον εργοστασιακό map sensor είναι ότι λόγω χαμηλού refresh rate, ΔΕΝ δείχνει τα overboost.

Ειδικά σε αυτοκίνητα που σηκώνουν πίεση με το παραμικρό, παρακολουθώντας το μπαρόμετρο σε σχέση με τον map sensor θα παρατηρήσετε ότι βρίσκεται σε πελάγη ευτυχίας ενώ γίνεται της κακομοίρας από overboost!
makis106 - Τρι 24 Φεβ 2009, 22:33:47
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
Το μεγάλο κακό με τον εργοστασιακό map sensor είναι ότι λόγω χαμηλού refresh rate, ΔΕΝ δείχνει τα overboost.

Ειδικά σε αυτοκίνητα που σηκώνουν πίεση με το παραμικρό, παρακολουθώντας το μπαρόμετρο σε σχέση με τον map sensor θα παρατηρήσετε ότι βρίσκεται σε πελάγη ευτυχίας ενώ γίνεται της κακομοίρας από overboost!

Και τότε Στέλιο απο ποιόν αισθητήρα καταλαβαίνει ο εγκέφαλος ότι η πίεση είναι σε κατάσταση overboost ώστε να την μειώσει μετά?
makis106 - Παρ 06 Μάρ 2009, 16:20:27
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα παρέλαβα και τοποθέτησα τελικά το scangauge II, μετά απο πολλές μέρες ψαξίματος, καθώς τα ΕΛΤΑ μας είναι για τον π#*%+ο Evil
Έυκολη τοποθέτηση (μου πήρε 5 λεπτά) στο σημείο που φαίνεται στη φωτο. Χρειάστηκε μόνο να γίνει μια μικρή τρύπα στπ πίσω μέρος της κενής θήκης κάτω απο το R/CD, για να περάσει το καλώδιο, η οποία φυσικά δεν φαίνεται. Η OBD φίσα του αυτοκινήτου ξεκουμπωθηκε απο τη βάση της και πήγε πιο κάτω, μαζί με τη φίσα του οργάνου, ώστε να κλείνει το κάλυμμα. Πιστεύω ότι έκατσε πολύ όμορφα το όργανο εκεί, ενώ περίσσεψε και πολύ καλώδιο.
Στο δια ταύτα!
Το όργανο είναι πολύ εύχρηστο, και μπορεί να δείχνει ταυτόχρονα 4 μετρήσεις σε πραγματικό χρόνο. Αν και εγώ θα ήθελα να χωρούσαν και άλλες στην οθόνη του, καθώς υπάχουν πολλές και χρήσιμες διαθέσιμες. Αυτή που φαίνεται πάνω αριστερά είναι η πίεση εισαγωγής σε Κpa (1bar=100kpa) εκεί δείχνει 0,33bar, δηλαδή υποπίεση αφού δουλεύει στο ρελαντί. Το μεγαλύτερο overboost που είδα, είναι 225Κpa, δηλαδή 2,25bar απόλυτης πίεσης, άρα 1,25bar υποπίεση, με το πρόγραμμα φυσικά!
Κάτω αριστερά έχω τη θερμοκρασία εισερχόμενου αέρα είναι 54 C γιατί δουλεύει για ώρα στο ρελαντί μετά απο πορεία. Στο δρόμο με το μαμα ιντερκούλερ μου δείχνει γύρω στους 19 με 16 εξωτερική, χωρίς ξέσκισμα βέβαια. Δεξιά έχω στροφές κινητήρα και χαω (το κοντέρ έχει απόκλιση περίπου 3 χλμ προς τα πάνω σε σχέση με την ψηφιακή ένδειξη).
Και φυσικά μπορεί να δείξει και άλλες ενδείξεις όπως βολτ, θερμοκρασία νερού, φορτίο κινητήρα, θέση πεταλούδας, ανοιχτό/κλειστό βρόχο κ.α.
Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ χρήσιμο όργανο με πολύ απλή τοποθέτηση.

El_Griego - Τρι 17 Μάρ 2009, 10:10:43
Θέμα δημοσίευσης:
Μάκη ευχαριστώ για το καλό review της συσκευής και την φωτό που δείχνει ωραίο (ταιριάζει τελικά μια χαρα)! Με την ταχύτητα ανάγνωσης της πίεσης είσαι εντάξει τελικά; Εγώ που δεν έχω πρόγραμμα, τι τιμές πρέπει να περιμένω να δω σε psi ή kpa (50kpa με 65kpa over;);
Με ενδιαφέρει και εμένα αλλά μόλις γύρισα από μεγάλο ταξίδι και θέλω να δω τη ζημιά στις πιστωτικές και μετά να πάω να το πάρω!
Για να κάνεις την τρύπα στην κενή θήκη, την έβγαλες έυκολα; Το καλώδιο φαντάζομαι πέρασε κάτω από την κονσόλα με κάποιες δέστρες.

ευχαριστώ!
makis106 - Τρι 17 Μάρ 2009, 11:33:01
Θέμα δημοσίευσης:
El_Griego έγραψε:
Μάκη ευχαριστώ για το καλό review της συσκευής και την φωτό που δείχνει ωραίο (ταιριάζει τελικά μια χαρα)! Με την ταχύτητα ανάγνωσης της πίεσης είσαι εντάξει τελικά; Εγώ που δεν έχω πρόγραμμα, τι τιμές πρέπει να περιμένω να δω σε psi ή kpa (50kpa με 65kpa over;);
Με ενδιαφέρει και εμένα αλλά μόλις γύρισα από μεγάλο ταξίδι και θέλω να δω τη ζημιά στις πιστωτικές και μετά να πάω να το πάρω!
Για να κάνεις την τρύπα στην κενή θήκη, την έβγαλες έυκολα; Το καλώδιο φαντάζομαι πέρασε κάτω από την κονσόλα με κάποιες δέστρες.

ευχαριστώ!

Καλημέρα Δημήτρη, σχετικά με το ρυθμό ανανέωσης, δεν έχει την ακρίβεια της απόκρισης ενός αναλογικού, με την έννοια ότι ίσως κάποια φορά να μην σου δείξει ακριβώς το over, αλλά κάποια δέκατα μετά που θα είναι λίγο μειωμένο, αλλά σχεδόν πάντα είναι οκ. Και βέβαια έχει την ακρίβεια της μέτρησης, καθώς οι τιμές είναι του εγκεφάλου και με ακρίβεια δεκαδικού.
Σε σένα πρέπει να δίνει περίπου 180kpa (1.8bar) overboost και 150kpa (1.5bar) σταθερή. Απόλυτες τιμές.
Η θήκη βγαίνει εύκολα, τραβηχτά. Το καλώδιο πέρασε πίσω απο το ταμπλό, ακριβώς σε ευθεία με την OBD. Πολύ εύκολη εγκατάσταση.
salex - Τρι 17 Μάρ 2009, 22:56:04
Θέμα δημοσίευσης:
Μάκη πολύ όμορφο είναι! Μου αρέσει γιατί ταιριάζει πάρα πολύ με τα χρώματα του ταμπλώ και σου δίνει τη δυνατότητα διάγνωσης και διαγραφής σφαλμάτων όταν εμφανίζονται.

Είχα μια μικρή αμφιβολια αν θα δούλευε σε CANbus αλλά τελικά φαίνεται ότι τα πηγαίνει περίφημα!
makis106 - Τρι 17 Μάρ 2009, 23:18:40
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
Μάκη πολύ όμορφο είναι! Μου αρέσει γιατί ταιριάζει πάρα πολύ με τα χρώματα του ταμπλώ και σου δίνει τη δυνατότητα διάγνωσης και διαγραφής σφαλμάτων όταν εμφανίζονται.

Είχα μια μικρή αμφιβολια αν θα δούλευε σε CANbus αλλά τελικά φαίνεται ότι τα πηγαίνει περίφημα!

Ναι, έκατσε πολύ όμορφα.
Επίσης η εταιρεία δίνει και την αποκωδικοποίηση όλων των πιθανών κωδικών βλαβών που μπορεί να δώσει ο εγκέφαλος και κατά συνέπεια το όργανο:
http://www.scangauge.gr/DTC/PSA.html
Και έτσι μπορείς να ξέρεις ανα πάσα στιγμή τι έχει πάει στραβά! (μακριά απο 'μας) Very happy
StoullXC - Τετ 18 Μάρ 2009, 01:25:02
Θέμα δημοσίευσης:
ΡΕ παιδια εγω προσπαθω να βρω ενα μαστορα σοστο να βαλω ενα μπαρομετρο. Για Θεσσαλονικη.Πηγα στον (ΧΜ) και μου ειπε καποιες τρελες τιμες : Twisted evil . Παντος αν κατσω και προσπαθισω θα το βαλω και μονος μου με ολα αυτα που ειπατε .Αλλα δεν θελω να βαλω χερη εγω πανο γιατι αν γινει κατι ποιος τρεχει να πληρονει. Προτινετε καποιον που να ειναι σοστος και λογικος.
akis23 - Πεμ 19 Μάρ 2009, 21:27:46
Θέμα δημοσίευσης:
StoullXC έγραψε:
ΡΕ παιδια εγω προσπαθω να βρω ενα μαστορα σοστο να βαλω ενα μπαρομετρο. Για Θεσσαλονικη.Πηγα στον (ΧΜ) και μου ειπε καποιες τρελες τιμες : Twisted evil . Παντος αν κατσω και προσπαθισω θα το βαλω και μονος μου με ολα αυτα που ειπατε .Αλλα δεν θελω να βαλω χερη εγω πανο γιατι αν γινει κατι ποιος τρεχει να πληρονει. Προτινετε καποιον που να ειναι σοστος και λογικος.

Κι εγω εκει τα τοποθετησα τα οργανα. Ειναι ακριβος ο ΧΜ αλλα εμεινα ικανοποιημενος με το αποτελεσμα.
recife_rallye - Παρ 20 Μάρ 2009, 18:48:19
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
salex έγραψε:

Ναι, έκατσε πολύ όμορφα.
Επίσης η εταιρεία δίνει και την αποκωδικοποίηση όλων των πιθανών κωδικών βλαβών που μπορεί να δώσει ο εγκέφαλος και κατά συνέπεια το όργανο:
http://www.scangauge.gr/DTC/PSA.html
Και έτσι μπορείς να ξέρεις ανα πάσα στιγμή τι έχει πάει στραβά! (μακριά απο 'μας) Very happy

Και ελεγχει ολα αυτα τα πιθανα σφαλματα?
αν ναι τοτε ειναι απιθανο πραγματικα!!!δε θα μας ξεφευγει τπτ..μπραβο μακη!
bagosgt - Σαβ 21 Μάρ 2009, 08:25:08
Θέμα δημοσίευσης:
ποσο σου πηγε φιλε μακη?εγω το εχω παραγγειλει απο εδω http://carcrazy.gr/eshop/product_info.php?products_id=554 που εχει κ τη δυνατοτητα πληρωμης με αντικαταβολη Wink δε με απασχολει τοσο να βλεπω πιεση(μιας κ εχω μπαρομετρο) οσο για να βλεπω θερμοκρασιες αερα εισαγωγης κ να σβηνω κανενα λαμπακι Laughing
makis106 - Σαβ 21 Μάρ 2009, 08:44:36
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
ποσο σου πηγε φιλε μακη?εγω το εχω παραγγειλει απο εδω http://carcrazy.gr/eshop/product_info.php?products_id=554 που εχει κ τη δυνατοτητα πληρωμης με αντικαταβολη Wink δε με απασχολει τοσο να βλεπω πιεση(μιας κ εχω μπαρομετρο) οσο για να βλεπω θερμοκρασιες αερα εισαγωγης κ να σβηνω κανενα λαμπακι Laughing

158€ Βάγγο, απλά εγώ το παράγγειλα απ την επίσημη σελίδα http://www.scangauge.gr/. Και εγώ με αντικαταβολή. Όταν το παράγγειλα τόσο είχε και στο carcrazy, μετά το μείωσαν.
Σου ανάβουν λαμπάκια Question Question Question Wink
bagosgt - Σαβ 21 Μάρ 2009, 08:57:01
Θέμα δημοσίευσης:
που κ που...αλλα με αυτα που εχουμε σκοπο να κανουμε θα αναψουν σιγουρα Laughing οταν βεβαια το αμαξι μου ηταν σα το δικο σου,κ γενικα φπε δεν ειχε κανενα προβλημα,μην αγχωνεσαι.τωρα τρωει συνεχεια σκαλισμα οποτε μας χρειαζετε ενα τετοιο μαραφετι Wink
salex - Σαβ 21 Μάρ 2009, 17:35:59
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι πονηρούλης, για αυτό Wink .
bagosgt - Σαβ 21 Μάρ 2009, 18:03:09
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
Είναι πονηρούλης, για αυτό Wink .

k αν καταφερουμε κ φερουμε αυτο το "πραμα" που μου εστειλες με πμ,τοτε θα γινουμε κ οι 2 πονηρουληδες Wink
Steve - Σαβ 21 Μάρ 2009, 20:11:04
Θέμα δημοσίευσης:
Πλαστικές π**τσες και διπλά μαστίγια? Razz
bagosgt - Σαβ 21 Μάρ 2009, 22:30:27
Θέμα δημοσίευσης:
οχι διπλα,αλλα 28rs..... Twisted evil για να δουμε τι θα κανουμε.... Rolling eyes
salex - Τετ 25 Μάρ 2009, 23:20:09
Θέμα δημοσίευσης:
Μετά από αρκετές ώρες δουλειάς, από τον fyno -που ξήλωσε το μισό μου αυτοκίνητο εν ριπή οφθαλμού- και ψαξίματος, συνδέσαμε τόσο το ψηφιακό μπαρόμετρο όσο και το Scangauge II στο 207 μου.

Το Scangauge ήταν το εύκολο κομμάτι της βραδιάς. Το δύσκολο ήταν με το μπαρόμετρο, γιατί ώσπου να περάσουν τα καλώδια του αισθητήρα του μέσα στην καμπίνα μας βγήκε το λάδι. Χαρά στο κουράγιο του Γιάννη που μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερε και τα πέρασε μέσα από την κεντρική τάπα, δίπλα στο φίλτρο καμπίνας.

Αφού τα συνδέσαμε όλα, άρχισε το δύσκολο κομμάτι. Το μπαρόμετρο δεν λειτουργούσε, παρότι είχα εγκαταστήσει προσεκτικά τον αποστάτη της Alta και το σωληνάκι που πήγαινε στον δικό του MAP sensor, μια εβδομάδα πιο πριν.

Από εδώ σε έχω, από εκεί σε έχω, δεν δούλευε με τίποτα.

Σήμερα το πρωί που είχα κουράγιο, επιβεβαίωσα ότι όλες οι συνδέσεις που είχαμε κάνει με τον Γιάννη ήταν σωστές. Καλώδιο προς καλώδιο δοκιμάστηκαν για συνέχεια και όλα ήταν όπως έπρεπε.

Πώς μου ήρθε και έλεγξα το σωληνάκι που πήγαινε στον map sensor του μπαρομέτρου, ούτε κι εγώ κατάλαβα.

Και Ω του θαύματος, το σωληνάκι έκοβε βόλτες. Όχι επειδή είχα κάνει κάτι λάθος. Αλλά επειδή το πλαστικό τσουτσούνι του boost port της ALTA είχε σπάσει, χωρίς κανένα προφανή λόγο.

Καμαρώστε τα χάλια:

Εκνευρίζομαι, όχι τόσο για τα 80 ευρώ. Ούτε γιατί έσπασε. Αλλά γιατί είχα επιστήσει την προσοχή στον Έλληνα αντιπρόσωπο όταν το αγόρασα.
Ότι έχουν σπάσει ξανά σε αρκετούς γνωστούς μου, χωρίς κανένα προφανή λόγο. Η απάντηση τότε ήταν ότι σε εκείνους δεν έχει σπάσει κανένα και δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Να που μετά από μόλις μια εβδομάδα επάνω στο αυτοκίνητό μου παρέδωσε το πνεύμα.

Αύριο θα μάθει κι εκείνος τα μαντάτα γιατί αν τον έπαιρνα τηλέφωνο σήμερα, θα μας άκουγαν από την παρέλαση.

Με τα πολλά, μετά από πατέντες για να δουλέψει το boost port, δούλεψαν όλα τα όργανα σωστά.

makis106 - Τετ 25 Μάρ 2009, 23:44:01
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο Στέλιο, πολύ ωραία. Thumb Left
Περιμένω σχόλια σχετικά με την διαφορά στην απόκριση των δύο οργάνων όσον αφορά τα overboost, τώρα που τα έχεις δίπλα δίπλα! (τα οποία στη φωτό φαίνεται και να συμφωνούν απόλυτα ως προς την πίεση) Exclamation
Steve - Πεμ 26 Μάρ 2009, 00:34:57
Θέμα δημοσίευσης:
Στέλιε, αν ξαναπεράσεις από εδώ θύμισε μου να σου ρίξω καμιά μούτζα Razz

Χαρά στο κουράγιο σου πάντως Very happy
salex - Πεμ 26 Μάρ 2009, 08:05:12
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Στέλιε, αν ξαναπεράσεις από εδώ θύμισε μου να σου ρίξω καμιά μούτζα Razz

Χαρά στο κουράγιο σου πάντως Very happy

Έχε μια πρόχειρη και θα την προωθήσω στους υπεύθυνους καθώς θα κατεβαίνω την επόμενη φορά!

Χαρά στο κουράγιο του fynou να λέμε. Το δύσκολο κομμάτι ηταν που ξήλωσε το ντουλαπάκι για να περάσουν τα καλώδια... Μας πήρε πολλή ώρα μέχρι να καταλάβουμε τί πρέπει να γίνει γιατί το γ*μωκαλώδιο δεν πέρναγε με τίποτα από την τάπα.
sotos 207Gt - Πεμ 09 Απρ 2009, 16:30:51
Θέμα δημοσίευσης:
ελα ρε φιλε
γιατι?
μια χαρα 4 τρυπες να εχει.
Απλα προσοχη θελει να ασφαλισεις την ταπα γιατι απο εω προς τα μεσα ξεκουμπωνει...
fynos - Πεμ 09 Απρ 2009, 16:40:06
Θέμα δημοσίευσης:
Έχει 4 τρύπες για σχετικά λεπτό καλώδιο και όχι και για 4πιν κλίπ !
Η τάπα είναι στην θέση της . . . αλλιώς κάποιος θα ψάρευε τώρα Laughing
sotos 207Gt - Πεμ 09 Απρ 2009, 17:21:48
Θέμα δημοσίευσης:
Γιαννη μολις χθες περασα 4G καλωδιο ρευματος απο κει περα...
fynos - Πεμ 09 Απρ 2009, 18:04:42
Θέμα δημοσίευσης:
Μα και εμείς από εκεί το περάσαμε αλλά όχι και την φίσα Wink
sotos 207Gt - Πεμ 09 Απρ 2009, 18:28:25
Θέμα δημοσίευσης:
Wink
chris_207 - Σαβ 02 Μάϊ 2009, 18:34:09
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορει καποιος να ποσταρει καποια φωτο η να μου δωσει να καταλαβω απο που θα κλεψω πιεση για μηχανικο μπαρομετρο?
Τα εχω διαβασει τα ποστ για ανταπτορα κ τετοια απλα αν ξερει καποιος πως θα γινει πιο απλα η δουλεια..Δηλαδη ενα Τ το σωληνακι κ το μπαρομετρο...Για τα ρευματα ξερω για φωτισμο..
bagosgt - Σαβ 02 Μάϊ 2009, 18:51:39
Θέμα δημοσίευσης:
δεν υπαρχει μερος να κλεψεις πιεση,μονο με τον ανταπτορα κανεις δουλεια.εκτος αν τρυπησεις καμια σωληνα εισαγωγης η φτιαξεις εξοδο απο το κολαρο του ιντερκουλερ για να περνεις μονο πιεση κ οχι υποπιεση.κ οπως θα καταλαβες απο αυτα που σου εγραψα η δουλεια αυτη θα ειναι πολυ τσαπατσουλικη οποτε δωσε 50 ευρω για τον ανταπτορα Wink
chris_207 - Κυρ 03 Μάϊ 2009, 16:52:29
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
δεν υπαρχει μερος να κλεψεις πιεση,μονο με τον ανταπτορα κανεις δουλεια.εκτος αν τρυπησεις καμια σωληνα εισαγωγης η φτιαξεις εξοδο απο το κολαρο του ιντερκουλερ για να περνεις μονο πιεση κ οχι υποπιεση.κ οπως θα καταλαβες απο αυτα που σου εγραψα η δουλεια αυτη θα ειναι πολυ τσαπατσουλικη οποτε δωσε 50 ευρω για τον ανταπτορα Wink

Οκ!
mrkaza - Παρ 19 Ιούν 2009, 21:52:11
Θέμα δημοσίευσης:
Κατι σαν το Scan Gause αλλα που να ειναι ακριβος 1din ? ώστε να μπει σαν δεύτερο κασετόφωνο κάτω απο το εργοστασιακό όπως το έχει βάλει ο makis106 και ο Salex αλλά χωρίς να έχει το «ενοχλητικό κενό» και φυσικά να είναι και Turbo timer γιατί δεν αντέχω το περίμενε να παγώσει και θα το χαλάσω το εργαλείο  .

Ζηταω πολλα ε ? αλλα που ξέρεις μπορεί να το διαβάσει καμία εταιρεία και να της αρέσει σαν ιδέα και ..

Ps o salex βέβαια γεμισε το κενο 
sfakattakrc - Πεμ 02 Ιούλ 2009, 11:26:56
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημερα παιδια ...σημερα πηγα να τοποθετησω τα οργανακια που πηρα για το rc μου(αυtogauge-μπαρομετρο,hallmeter,πιεση βενζινησ),αλλα ματαια ..δεν δουλευει τιποτα!!!τι συμβαινει??
Gr13 - Πεμ 02 Ιούλ 2009, 13:48:18
sfakattakrc έγραψε:
Καλημερα παιδια ...σημερα πηγα να τοποθετησω τα οργανακια που πηρα για το rc μου(αυtogauge-μπαρομετρο,hallmeter,πιεση βενζινησ),αλλα ματαια ..δεν δουλευει τιποτα!!!τι συμβαινει??

ουτε το μπαρομετρο?Με τον ανταπτορακι(ατλα) το ενωσες ?Εμενα κανονικα μονο θποπιεση δεν διχνει.Αν προλαβω θα βαλω φωτο απο ολη την δουλεια.
sotos 207Gt - Πεμ 02 Ιούλ 2009, 14:00:09
Θέμα δημοσίευσης:
sfakattakrc έγραψε:

κατι πατατα σου κανανε
και με τον ανταπτορα της αλτα δουλευει και η υποπιεση
sfakattakrc - Πεμ 02 Ιούλ 2009, 17:40:27
Θέμα δημοσίευσης:
Tο ανταπτορακι αυτο απο που θα το αγορασω?
sotos 207Gt - Πεμ 02 Ιούλ 2009, 17:44:39
Θέμα δημοσίευσης:
minispeed.gr
altapermormance.com
minikinetiks.gr
και το νουσου σχετικα με το τι κανουν γενικοτερα στα ηλεκτρολογικα του συγκεκριμενου αυτοκινητου.
Προσωπικα αν γυρισεις πισω τα ποστ θα δεις οτι ειχα βρει πρωτος κατι καλωδια για την συνδεση του μπαρομετρου και τα αλλαξα 3 φορες και στο τελος ειχα τρελλα προβληματα μιας και μπερδευα το μαπ του αυτοκινητου.
Οποτε το νου σας τι κανετε γενικοτερα.Ολα τα συστηματα πολυπλεξιας ειναι ευκολα αν ξερεις τι κανεις και αγγουρια αν δεν ξερεις που πατας....
sfakattakrc - Πεμ 02 Ιούλ 2009, 19:18:21
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω πολυ !
Gr13 - Πεμ 02 Ιούλ 2009, 20:37:17
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
sfakattakrc έγραψε:

κατι πατατα σου κανανε
και με τον ανταπτορα της αλτα δουλευει και η υποπιεση

Σε ηλεκτρονικο μπαρομετρο ναι,εγω εχω βαλει μηχανικό μπαρομετρο ,γι αυτο δεν δίχνει υποπιεση αλλα μόνο πίεση.το καλο ειναι οτι μετράει σωστά τουλάχιστον την πίεση.
sotos 207Gt - Πεμ 02 Ιούλ 2009, 20:41:22
Θέμα δημοσίευσης:
μπορεις και με το μηχανικο να εχεις υποπιεση απλα πρεπι να βγαλεις την εισαγωγη και να παρεις απο κατω που εχει μια πανεμορφη αναμονη αλλα ποιος καθεται να κανει ολα αυτα οποτε αν θες υποπιεση βαζεις ενα ηλ και τελος... Wink
bagosgt - Πεμ 02 Ιούλ 2009, 22:27:34
Θέμα δημοσίευσης:
αν θες υποπιεση μπορεις κ με μηχανικο κ ηλεκτρονικο αλλα μονο με τον ανταπτορα της αλτα.(αν δε θες να κανεις ιδιοκατασκευη με τρυπες στις σωληνωσεις του κουλερ κτλ ωστε να παρεις απο εκει ενδειξεις)
Gr13 - Παρ 03 Ιούλ 2009, 00:32:05
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
μπορεις και με το μηχανικο να εχεις υποπιεση απλα πρεπι να βγαλεις την εισαγωγη και να παρεις απο κατω που εχει μια πανεμορφη αναμονη αλλα ποιος καθεται να κανει ολα αυτα οποτε αν θες υποπιεση βαζεις ενα ηλ και τελος... Wink

Ναι αλλα οπως ειπες πιο καθεται να τα κανει αυτα οποτε πηρα μονο πιεση με τον ανταπτορα της αλτα και τελος,ετσι και αλλιως περισότερο για ομορφια το έβαλα. Laughing
salex - Παρ 03 Ιούλ 2009, 08:27:12
Θέμα δημοσίευσης:
Και για να μην το ξεχάσω, μακρυά από τον αντάπτορα της ALTA. Αγοράστε καλύτερα κάποιον αντίστοιχο, αλλά όχι τον ίδιο. Στο δικό μου έσπασε μέσα σε μια εβδομάδα.

Η ποιότητα κατασκευής του είναι για το πέος, κοστίζει ένα κάρο λεφτά και όταν σπάσει μετά που σε είδα πού σε ξέρω. Προτιμήστε τις αντίστοιχες κατασκευές που πουλάνε τα παιδιά της minikinetics ή οπουδήποτε αλλού μπορέσετε να βρείτε.
Gr13 - Παρ 03 Ιούλ 2009, 10:00:44
salex έγραψε:
Και για να μην το ξεχάσω, μακρυά από τον αντάπτορα της ALTA. Αγοράστε καλύτερα κάποιον αντίστοιχο, αλλά όχι τον ίδιο. Στο δικό μου έσπασε μέσα σε μια εβδομάδα.

Η ποιότητα κατασκευής του είναι για το πέος, κοστίζει ένα κάρο λεφτά και όταν σπάσει μετά που σε είδα πού σε ξέρω. Προτιμήστε τις αντίστοιχες κατασκευές που πουλάνε τα παιδιά της minikinetics ή οπουδήποτε αλλού μπορέσετε να βρείτε.

Ναι εχεις μεγάλο δικιο και εγω τον μεταλικο απο minikinetics πηρα,σε μια μερα μου το εστειλαν.
sotos 207Gt - Παρ 03 Ιούλ 2009, 10:06:58
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:

αναλογα την περιπτωση Στελιο και εξαρταται απο το πως ειναι τοποιθετημενες οι βαπορετες του air condition.Εμενα ποτε δεν εσπασε αλλα στους περισσοτερους ναι εχεις δικιο εχει σπασει...
SAKIS-LEMANS - Σαβ 04 Ιούλ 2009, 16:35:05
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
αν θες υποπιεση μπορεις κ με μηχανικο κ ηλεκτρονικο αλλα μονο με τον ανταπτορα της αλτα.(αν δε θες να κανεις ιδιοκατασκευη με τρυπες στις σωληνωσεις του κουλερ κτλ ωστε να παρεις απο εκει ενδειξεις)

Επίσης αν πάρεις τηλέφωνο στο μαγαζί εδώ

http://minikinetics.gr/

θα σου πεί ο Πέτρος να μην πάρεις τον αντάπτορα της alta αλλά μία μεταλική του αντιγραφή, καθώς από τις υψηλές πιέσεις σπάει, το τσουτσουνάκι του....
SAKIS-LEMANS - Σαβ 04 Ιούλ 2009, 16:35:53
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:

με πρόλαβες! απο χθές! μουχαχαχα!
Steve - Τρι 07 Ιούλ 2009, 05:11:46
Θέμα δημοσίευσης:
Τώρα φταίω εγώ αν... Laughing
akis1987 - Τρι 07 Ιούλ 2009, 09:57:24
Θέμα δημοσίευσης:
SAKIS-LEMANS έγραψε:
bagosgt έγραψε:

θα σου πεί ο Πέτρος να μην πάρεις τον αντάπτορα της alta αλλά μία μεταλική του αντιγραφή, καθώς από τις υψηλές πιέσεις σπάει, το τσουτσουνάκι του....

τελικα απο την πιεση σπαει η απο την ταλαντευση του μοτερ που βρισκει πανω σε κατι σωληνες???????????????
SAKIS-LEMANS - Τρι 07 Ιούλ 2009, 12:01:41
Θέμα δημοσίευσης:
akis1987 έγραψε:
SAKIS-LEMANS έγραψε:
bagosgt έγραψε:

τελικα απο την πιεση σπαει η απο την ταλαντευση του μοτερ που βρισκει πανω σε κατι σωληνες???????????????

εκεί που είναι θεωρώ λίγο αδύνατον. τι να ακουμπίσει εκεί αφού δεν έχει τίποτα, εφόσον βέβαια έχει πετάξει το μαμα φιλτροκούτι.. αλλά και πάλι "λίγο" δύσκολο.
akis1987 - Τρι 07 Ιούλ 2009, 12:14:49
Θέμα δημοσίευσης:
SAKIS-LEMANS έγραψε:
akis1987 έγραψε:
SAKIS-LEMANS έγραψε:
bagosgt έγραψε:

εκεί που είναι θεωρώ λίγο αδύνατον. τι να ακουμπίσει εκεί αφού δεν έχει τίποτα, εφόσον βέβαια έχει πετάξει το μαμα φιλτροκούτι.. αλλά και πάλι "λίγο" δύσκολο.

για ξανακοιτα καλα εκτος αν ειναι διαφορετικοι οι σωληνες ραλλυ-rc οποτε παω πασο,δεν ειναι δυνατον να σπαει απο πιεση σιγα την gt35!!!!!!!!!
bagosgt - Τρι 07 Ιούλ 2009, 14:47:46
Θέμα δημοσίευσης:
σπαει απο τις σωληνωσεις του air condition.
akis1987 - Τρι 07 Ιούλ 2009, 14:52:21
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστω γιατι δεν ηξερα τι σωληνες ηταν να τις πω ακριβως
SAKIS-LEMANS - Τρι 07 Ιούλ 2009, 15:00:52
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
σπαει απο τις σωληνωσεις του air condition.

ε?

http://img518.imageshack.us/i/dsc01991ci4.jpg/
http://img120.imageshack.us/i/dsc01992ga0.jpg/

είναι δυνατόν?
bagosgt - Τρι 07 Ιούλ 2009, 19:28:41
Θέμα δημοσίευσης:
ακριβως σακη Wink βαλε μπροστα το αμαξι να δεις πως παει το μοτερ.οποτε μπορεις να φανταστεις πως θα πηγαινει σε γρηγορες αλλαγες.κ οσοι εχετε κ τον μεταλλικο,κοιταξτε,γιατι μπορει να μη σπαει το μαρκουτσι,αλλα κοβει το σωληνακι Shocked εγω αυτο ειχα παεθει κ εχανε πιεση.
akis1987 - Τρι 07 Ιούλ 2009, 22:05:24
Θέμα δημοσίευσης:
ηταν δυσκολο να κανουν το στομιο που μπαινει το σωληνακι απο την αλλη πλευρα η και εκει καπου βρισκει????
sfakattakrc - Πεμ 09 Ιούλ 2009, 17:19:00
Θέμα δημοσίευσης:
Και το hallmeter πως και που συνδεεται?
sotos 207Gt - Σαβ 11 Ιούλ 2009, 14:27:36
Θέμα δημοσίευσης:
sfakattakrc έγραψε:
Και το hallmeter πως και που συνδεεται?

sorry gia ta greeklish alla to til den exei greek.
Kanonika panw ston 1o aisthitira L sundeetai.
Panw sto kalwdio tou shmatos..
apolonios - Σαβ 11 Ιούλ 2009, 17:49:33
Θέμα δημοσίευσης:
Αποτι καταλαβα μπορουμε να βαλουμε δεικτει για

1 Πιεση-υποπιεση
2 Θερμοκρασια εισοδου αερα
3 Θερμοκρασια τουρπο
4 πιεση λαδιου
Ξεχασα τιποτα??
Πιστευω οτι αυτα θα ηταν χρησιμα για το μοτερ μας.Επειδη εδω στα Χανια δεν ξερω κανενα συνεργειο που τοποθετει τετοια εξαρτηματα ποσο περιπου μπορει να στοιχισουν αυτα τα πραματα??και ποιος ειναι ο ποιο αξιοπιστος τροπος/γρηγορος.

Διαβασα ολα α ποστ αλλα μπερδευτικα λιγο ποιο πολυ.Αν ειναι κανεις απο Χανια και εχει βαλει μπαρομετρο πμ μου να βρεθουμε να μιλισουμε.
Ilias207Rallye - Παρ 31 Ιούλ 2009, 12:58:36
Θέμα δημοσίευσης:
Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα..
Συντομα σκεφτομαι να βαλω Turbo-timer και καποια οργανα ενδειξεων.
Εχω την εξης απορια. Για να συνδεθουν τα παραπανω, χρειαζεται να τραβηξουμε γραμμη απο την μπαταρια, κοινως, να βαλουμε χερι στα ηλεκτρολογικα του αυτοκινητου. Υπαρχει προβλημα με την εγγυηση αν εγκαταστησω τα παραπανω πραγματα?
Θα ρωτησω και στην αντιπροσωπεια, απλως δεν εχω χρονο για να παω ο ιδιος να το εξακριβωσω. Γιαυτο αν μπορει καποιος που εχει βαλει οργανα κλπ να μου πει αν του ειπαν σε αντιπροσωπεια τιποτα σχετικα με το θεμα της εγγυησης...

Υ.Γ.: Αν οντως υπαρχει προβλημα, λογικα θα γινεται να τους παω τα οργανα εγω και να μου τα εγκαταστησουν αυτοι...?
sotos 207Gt - Παρ 31 Ιούλ 2009, 15:04:53
Θέμα δημοσίευσης:
αν θελουν σου κοβουν την εγγυηση και για λαθος πιεση στα λαστιχα που λεει ο λογος.
Το ολο θεμα ειναι να σου κανουν σωστη δουλεια και να μην εχεις παρατραγουδα γλυτωνοντας απο κοπο και ψυχικες οδυνες.
Το αυτοκινητο ειναι γεματο απο αναμονες τασης οποτε δαζεται να φτασεις στην μπαταρια.
Αν ανατρεξεις το τοπικ στην αρχη του θα δεις απο που χρειαζεται να παρεις ρευμα....
Ilias207Rallye - Παρ 31 Ιούλ 2009, 16:54:21
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:

Το αυτοκινητο ειναι γεματο απο αναμονες τασης οποτε δαζεται να φτασεις στην μπαταρια.
Αν ανατρεξεις το τοπικ στην αρχη του θα δεις απο που χρειαζεται να παρεις ρευμα....

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Θα κατσω να το διαβασω απο την αρχη αν ειναι. Thumb right
Στην αντιπροσωπεια θα ρωτησω την ερχομενη βδομαδα μαλλον που θα παρω και πινακιδες...
fynos - Σαβ 08 Αύγ 2009, 16:35:03
Θέμα δημοσίευσης:
Πόσοι απ’ εδώ έχουν το Scan Gauge II ??

Πίεση τουρμπίνας μετράει ? έχει μια επιλογή για ΜΑΡ που μετράει σε ΡSI και KPA, οι ενδείξεις που παίρνω είναι 79 KPA όταν το αυτοκίνητο είναι σβηστό (λόγο ατμοσφαιρικής πίεσης) και σε λειτουργία από 36-230 KPA ανάλογα το πάτημα !

Στέλιο πώς διαβάζετε αυτό ξέρεις ? ή όποιος το έχει δοκιμάσει !?!

Αλλά φαντάζομε ότι δεν μετράει όπως θα θέλαμε !
salex - Σαβ 08 Αύγ 2009, 19:16:18
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:

Πίεση τουρμπίνας μετράει ? έχει μια επιλογή για ΜΑΡ που μετράει σε ΡSI και KPA, οι ενδείξεις που παίρνω είναι 79 KPA όταν το αυτοκίνητο είναι σβηστό (λόγο ατμοσφαιρικής πίεσης) και σε λειτουργία από 36-230 KPA ανάλογα το πάτημα !

MAP = ένδειξη map sensor σε απόλυτη πίεση.

Απόλυτη πίεση σημαίνει ότι το περιβάλλον στο επίπεδο της θάλασσας έχει κάτι λιγότερο από 1bar (0,98κάτι) = σχεδόν 100kpa.

230kpa απόλυτης= 130kpa σχετικής δηλαδή 1.3bar.

Το κακό με το scangauge είναι ότι δεν δείχνει τα στιγμιαία μέγιστα επειδή δεν προλαβαίνει το sampling rate του...

36kpa στο ρελαντί σημαίνει υποπίεση 0,64bar, που είναι φυσιολογικό για την ατμοσφαιρική λειτουργία του κινητήρα.
makis106 - Σαβ 08 Αύγ 2009, 19:19:13
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:

Στέλιο πώς διαβάζετε αυτό ξέρεις ? ή όποιος το έχει δοκιμάσει !?!

Αλλά φαντάζομε ότι δεν μετράει όπως θα θέλαμε !

Μετράει πίεση τουρμπίνας, στην επιλογή ΜΑΡ. Σβηστό όμως σου δείχνει 79 KPA??? Εμένα σβηστό μου δείχνει ΠΑΝΤΑ 100ΚΡΑ ή 99ΚΡΑ (δηλαδή 1bar-ατμοσφαιρική)...
100ΚΡΑ = 1 bar, 230KPA = 2.3bar
Σε λειτουργία σωστά σου δείχνει, εμένα μέχρι 225 δείχνει, απλά όπως έχουμε ξαναπεί λόγω χαμηλού refresh rate, δε βλέπουμε πάντα τα overboost.

edit. τα έγραψε και ο Στέλιος απο πάνω, δεν το είχα δει Exclamation
fynos - Σαβ 08 Αύγ 2009, 23:53:20
Θέμα δημοσίευσης:
Εσύ είσαι στο επίπεδο της θάλασσας, ενώ εγώ 350 μέτρα πάνω από αυτή !

makis106 έγραψε:

Μετράει πίεση τουρμπίνας, στην επιλογή ΜΑΡ. Σβηστό όμως σου δείχνει 79 KPA??? Εμένα σβηστό μου δείχνει ΠΑΝΤΑ 100ΚΡΑ ή 99ΚΡΑ (δηλαδή 1bar-ατμοσφαιρική)...

Και πώς θα ξέρουμε πώς να υπολογίσουμε την σχετική πίεση από την απόλυτη ?
Δηλαδή η σχετική είναι κάτι περισσότερο από το μισό ?

salex έγραψε:

mrkaza - Κυρ 09 Αύγ 2009, 00:02:08
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Εσύ είσαι στο επίπεδο της θάλασσας, ενώ εγώ 350 μέτρα πάνω από αυτή !

makis106 έγραψε:

Και πώς θα ξέρουμε πώς να υπολογίσουμε την σχετική πίεση από την απόλυτη ?
Δηλαδή η σχετική είναι κάτι περισσότερο από το μισό ?

salex έγραψε:

Αν καταλαβα αφερεις πάντα την πισεση της ατμοσφερας δυλαδι εισε παντα - 100kpa Wink ή αν εισε ψηρας 99 kpa :D
fynos - Κυρ 09 Αύγ 2009, 00:05:36
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδή σε εμένα είναι 230 – 79 = 151 -> 1,5bar ?
Στέλιο, μπορεί να είναι τόσο ?
mrkaza - Κυρ 09 Αύγ 2009, 08:23:00
Θέμα δημοσίευσης:
230-99=131 1.31 bar

Που ειναι ο Στελιος μη λεμε @@ να μας πει σιγουρα ... Smile
sotos 207Gt - Κυρ 09 Αύγ 2009, 14:35:23
Θέμα δημοσίευσης:
γιατι δεν βαζετε ενα μπαρομετρο να ησυχασει το κεφαλι σας?
Και παρτε το σε οτι θελετε kpa,bar,psi χαχαχα
fynos - Κυρ 09 Αύγ 2009, 15:30:01
Θέμα δημοσίευσης:
Προσωπικά δεν μου αρέσουν Σωτήρη, και ιδίως αυτά που μπαίνουν στο ταμπλό επάνω ή στην κολόνα !
Για αυτό προτιμώ ένα πολυόργανο που κάνει και για διαγνωστικό και για ότι άλλο θες !
Το μόνο που χρειάζεται είναι να ξέρεις να ερμηνεύσεις αυτά που διαβάζεις . . . τπτ άλλο !
sotos 207Gt - Κυρ 09 Αύγ 2009, 15:46:22
Θέμα δημοσίευσης:
ναι ρε Γιαννη και επαυξανω μαζι σου αλλα οταν εχεις Low refresh πρεπει τουλαχιστον να εχεις ενα Playback για να καταλαβεις τι γινεται η καποιον να τα κοιταει για σενα....
fynos - Κυρ 09 Αύγ 2009, 15:50:32
Θέμα δημοσίευσης:
Ε θα το κοιτάξω αν τύχει να έχω πρόβλημα, άλλωστε δεν θα λύσω το πρόβλημα εγώ αλλά ο Στέλιος. Πάντως θερμοκρασία εισαγωγείς βλέπω κανονικά και είναι σκέτη πώρωση το i.c. Έχεις βάλει και εσύ ?

P.S. Έβαλα εδώ και μία εβδομάδα και την 502, καμία σχέση σε χρώματα και ανάλυση !
sotos 207Gt - Κυρ 09 Αύγ 2009, 15:53:56
Θέμα δημοσίευσης:
εγω το μονο που κανω αν θελω να τα δω αυτα συνδεω το elm και το Pocket και τα τσεκαρω.Κατα τα αλλα defi και ξερο ψωμι.
Ειδες διαφορα η σειρα 5?
Καμια απολυτως σχεση με τη 2 και σε ηχο και σε εικονα και μπορεις να δεις και βιντεο απο το ipod ενω ειναι και full speed...
Α και την εντολη την βρηκα αλλα δεν ειχα χρονο να σε παρω..
fynos - Κυρ 09 Αύγ 2009, 15:56:09
Θέμα δημοσίευσης:
Έλα ρε συ, και εγώ κάθισα και προέκτεινα το CAN για να κάνω αυτή την δουλεία !
mrkaza - Κυρ 09 Αύγ 2009, 22:23:17
Θέμα δημοσίευσης:
Τι ειναι το ELM οεο ?
fynos - Κυρ 09 Αύγ 2009, 23:31:25
Θέμα δημοσίευσης:
Ένα πολύ συνηθισμένο τσιπάκι που χρησιμοποιούν τα διαγνωστικά για να διαβάσουν μέσω της OBD.
sotos 207Gt - Δευ 10 Αύγ 2009, 08:54:28
Θέμα δημοσίευσης:
ενα elm με δυνατοτητα bluetooth φιλε και αν θες να μην κουβαλας πολλες συσκευες κανε το με το τηλ σου.Στην δικη μου περιπτωση το xperia κανει θαυματα.
Εγκαθιστας μονιμα το elm και δεν σε νοιαζει τπτ...
Steve - Δευ 10 Αύγ 2009, 15:17:59
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
Ειδες διαφορα η σειρα 5?
Καμια απολυτως σχεση με τη 2 και σε ηχο και σε εικονα και μπορεις να δεις και βιντεο απο το ipod ενω ειναι και full speed...
Α και την εντολη την βρηκα αλλα δεν ειχα χρονο να σε παρω..
Ποιά είναι η 5?

Ποιά ήταν η 2?

Και link για το elm Very happy
sotos 207Gt - Δευ 10 Αύγ 2009, 19:00:16
Θέμα δημοσίευσης:
Σταυρο η 2 και η 5
και το elm327
το οποιο το βρισκεις και απο ebay.. Wink
fynos - Τρι 11 Αύγ 2009, 22:20:42
Θέμα δημοσίευσης:
Όσο περνάει ο καιρός, το βολεύομαι όλο και περισσότερο . . . .
Μάλιστα του άλλαξα και θέση ->
Από εδώ (είχα κατασκευάσει μια βάση που πιάνει μέσα από τον ουρανό)

Το έβαλά πάνω στον καθρέφτη !

Μην το γελάσετε, έχει διαφορά μεγάλη . . . . .
Μου άρεσε η πρώτη θέση περισσότερο, αλλά δεν βόλευε στην ανάγνωση, πάντως και στις δύο φωτογραφίες είναι στο κέντρο, απλός το αδικούν οι γωνίες που έχω τραβήξει την φωτογραφία !
salex - Πεμ 13 Αύγ 2009, 09:16:38
Θέμα δημοσίευσης:
Συγχαρητήρια! Διακριτικότατο Laughing (χρειάζομαι τώρα τα φώτα σου να κρύψω άλλη μια αντίστοιχη συσκευή)!
fynos - Πεμ 13 Αύγ 2009, 09:27:05
Θέμα δημοσίευσης:
Ότι θες Very happy
Tzive - Δευ 08 Φεβ 2010, 01:10:48
Θέμα δημοσίευσης:
Το r-cd δεν μπορεί να κατέβει στην αποκάτω θήκη ώστε να έχεις κενό την πάνω θήκη για οργανάκια για να τα βλέπεις καλύτερα ;;;
king207cc - Δευ 08 Φεβ 2010, 01:29:54
Θέμα δημοσίευσης:
Tzive έγραψε:
Το r-cd δεν μπορεί να κατέβει στην αποκάτω θήκη ώστε να έχεις κενό την πάνω θήκη για οργανάκια για να τα βλέπεις καλύτερα ;;;

http://www.youtube.com/watch?v=YyQzIpjq3nI
Tzive - Δευ 08 Φεβ 2010, 03:49:05
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:
Tzive έγραψε:

http://www.youtube.com/watch?v=YyQzIpjq3nI
ευκολα γινεται αυτο η θελει να δώσεις μάχη με τα καλώδια απο πίσω ;;
vaggelisgr - Δευ 08 Φεβ 2010, 19:37:19
Θέμα δημοσίευσης:
παίδες κανα defi μπαρόμετρο που μπορούμε να βρούμε γιατί διαδικτυακές αγορές δεν παίζουν..εξυπηρετεί κανείς και καμιά τιμούλα?? όπου ρώτησα όλοι μου λένε apexi και greedy..και κανα turbo timer αν ξεπέσει καλό θα ναι..να παίζουν και σωστά όχι τπτ άλλο..
Alexis22 - Τρι 23 Φεβ 2010, 01:17:16
Θέμα δημοσίευσης:
Εδω και αρκετο καιρο εγω βαλει το παρακατω μπαρομετρο...

για τα λεφτα του νομιζω πως ειναι παρα πολυ καλο μου εχει κανει εντυπωση οτι δεν εχει αποκλιση απο τν πραγματικη πιεση..εχω δει στιγμιαια περιπου 1.1
nikos68 - Τετ 24 Φεβ 2010, 17:39:54
Θέμα δημοσίευσης:
Αλέξανδρε είναι το αμερικάνικο?Γιατί έχω βρει κι εγώ ένα που του μοιάζει πολύ είναι με εγκεφαλάκι και κρατάει και μνήμη και είναι αμερικάνικο...απλά έχει έλλειψη αυτή τη στιγμή και δεν υπάρχει Ελλάδα.Το αμάξι σου είναι μαμά και είδες αυτή την πίεση??
Alexis22 - Τετ 24 Φεβ 2010, 18:18:13
Θέμα δημοσίευσης:
Το μπαρομετρο ειναι αυτο http://www.e-autoshop.gr/product_info.php?cPath=24_250_46_337&products_id=1539 1.1bar ειδα στiγμιαια μια φορα νομιζω και ισως ηταν λογω της φιλτροχωανης,τωρα που τ εχω με panel δεν ξεπερνα το 1 bar,αυτο που λες εσυ πρεπει να ειναι το ιδιο.
Παντως για τα 65Ε που κοστιζει και για την φημη της autogauge....ακομα δε χαλασε!! Surprised Surprised αν και το εκανα κομματια για να του αλλαξω τν φωτισμο!
manjokos - Δευ 17 Μάϊ 2010, 21:24:14
Θέμα δημοσίευσης: μπαρομετρο
ρε παιδες εχω βρει ενα ΜΗΧΑΝΙΚΟ μπαρομετρο της apexi σε πολυ καλη τιμη θα εχω προβλημα αν το βαλω????μαζι με τον ανταπτορα βεβαια.
mechanic - Σαβ 22 Μάϊ 2010, 16:54:36
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδες τα φωτα σας please...
καταφερα τελικα να βρω (για μενα που δεν ασχολουμαι και ειμαι ασχετος με τετοια θεματα... ειναι επιτυχια)
πειτε μου τωρα που να παω για τοποθετιση???????????
σε δυο μαγαζια που πηγα εως τωρα μου λενε το μακρυ τους και το κοντο τους...
(ο ενας μου ειπε οτι θα καψει εγκεφαλο αν βαλω αυτα τα οργανα και ο αλλος οτι αυτα δεν κανουν για τον τυπο του αυτοκινητου μου...)
Evil
Pughell - Σαβ 22 Μάϊ 2010, 20:03:13
Θέμα δημοσίευσης:
Where is Αργυρης; Question
salex - Σαβ 22 Μάϊ 2010, 21:31:15
Θέμα δημοσίευσης:
mechanic έγραψε:
πειτε μου τωρα που να παω για τοποθετιση???????????

Αγοράζεις ένα boost port (τύπου Alta) και το τοποθετείς μόνος σου!

Είναι εύκολο. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μπορείς να ρωτήσεις τον πιο ειδικό άνθρωπο σε θέματα εγκαταστάσεων, μείωσης θορύβου και καλής εφαρμογής υποσυστημάτων - κύριον Φύνο!
Giannis307 - Σαβ 22 Μάϊ 2010, 22:07:38
Θέμα δημοσίευσης:
Για τα προιοντα της defi τι εικονα εχουμε?
SAKIS-LEMANS - Κυρ 23 Μάϊ 2010, 08:53:44
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:

την καλύτερη! έχω αυτό με το εγκεφαλάκι, είναι πολύ ρεαλιστικό, με φοβερή απόκριση.
sotos 207Gt - Πεμ 27 Μάϊ 2010, 18:18:58
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:

Δες το και σε λειτουργια στο δικο μου να δεις τι ταχυτητα εχει και κυριως τι αποκριση.
Προσωπικα δεν νομιζω να εχω δει και καλυτερο

http://www.youtube.com/watch?v=1eTKHLhCcbo
Ilias207Rallye - Πεμ 27 Μάϊ 2010, 18:51:42
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:

Πολυ καλα ειναι και εχω δει αρκετα evo και impreza να τα φορανε!

Εγω εχω να ρωτησω για μια μαρκα που δεν την ειχα ακουσει ποτε ξανα..
Depo! Σας λεει κατι? Ειχα ρωτησει σε ενα μαγαζι και μου ειπε για την μαρκα αυτη..
p206Mike - Τρι 08 Ιούν 2010, 09:05:02
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:

Αγοράζεις ένα boost port (τύπου Alta) και το τοποθετείς μόνος σου!

Πού το ρημαδοβρίσκω αυτό και έχω φάει το νετ, επίσης πληροφορίες μου λένε ότι έχεις κάτι καλό Στέλιο επί τούτου σε αντίθεση με τον Alta που σου σπασε....

Rolling eyes
power - Τρι 08 Ιούν 2010, 09:37:03
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ το πήρα από δω www.minikinetics.gr
αλλά πες του να μη σου στείλει της alta αλλά το άλλο που είναι πιο ανθεκτικό.
salex - Τρι 08 Ιούν 2010, 22:16:39
Θέμα δημοσίευσης:
Ακριβώς!

Τα παιδιά της Minikinetics ήταν πολύ εξυπηρετικά μιας και χρειάστηκε να πάρω ένα τέτοιο ακόμα.

Ανθεκτικότερο και δεν σπαέι!
p206Mike - Τρι 08 Ιούν 2010, 22:43:49
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ παίδες Cool
p206Mike - Δευ 14 Ιούν 2010, 14:20:45
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά SOS
παρακαλώ πολύ θα μπορούσε κάποιος που έχει βάλει boost port είτε της Alta είτε άλλον να βάλει μια φωτογραφία εδώ.???
power - Δευ 14 Ιούν 2010, 14:55:23
Θέμα δημοσίευσης:
Για δες
http://img199.imageshack.us/f/53372133.jpg/
p206Mike - Δευ 14 Ιούν 2010, 16:45:26
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραίος σε ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση,
αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι που μπαίνει το boost port για να κλέψουμε υποπίεση, μιας και καποιος μου πε για αλλο κολάρο και τέτοια που δεν μου άρεσαν δυστυχώς ακόμα αδυνατώ να καταλάβω πώς στην ευχή λειτουργεί αυτό το boost port.....

Scratch Scratch Scratch Scratch Scratch Scratch Scratch
power - Δευ 14 Ιούν 2010, 17:32:43
Θέμα δημοσίευσης:
Ξεβιδώνεις τον αισθητήρα που είναι πάνω στην εισαγωγή και βάζεις αυτό το πλακάκι που αυτό που κάνει είναι να βγάζει μια έξοδο για να συνδεθεί το μπαρομετρο. Μετά βιδώνεις από πάνω και τον αισθητήρα.

Very happy

http://img97.imageshack.us/f/20423120.jpg/
p206Mike - Δευ 14 Ιούν 2010, 17:59:01
Θέμα δημοσίευσης:
Τέλεια Κώστα, τώρα κατάλαβα μια χαρά,
οπότε πάμε για boost port από minikinetics που θα κάτσει ακριβώς σωστά?
power - Δευ 14 Ιούν 2010, 18:04:22
Θέμα δημοσίευσης:
μια χαρα θα μπει

αυτο εδω ειναι

http://www.minikinetics.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=325&category_id=23&option=com_virtuemart&Itemid=68&lang=el
Mixanologos - Κυρ 04 Ιούλ 2010, 12:36:26
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα σε όλους και καλά χιλιόμετρα!!! Very happy Χρειάζομαι λίγη βοήθεια με τα οργανάκια.Επειδή το δικό μου Rallye είναι το f/l και δεν έχει όργανο θερμοκρασίας λαδιού Sad θέλω να τοποθετήσω ένα διπλό όργανο της Spa για θερμοκρασία και πίεση λαδιού και ένα μπαρόμετρο της Blitz. Θα αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα (εγκατάσταση-ηλεκτρολογικό-λειτουργιας); Αν γνωρίζει κάποιος στείλτε κανένα μήνυμα να ξέρω να μην τα αγοράσω...
Giannis307 - Δευ 05 Ιούλ 2010, 18:59:19
Θέμα δημοσίευσης:
SAKIS-LEMANS έγραψε:
Giannis307 έγραψε:

την καλύτερη! έχω αυτό με το εγκεφαλάκι, είναι πολύ ρεαλιστικό, με φοβερή απόκριση.

Αν ακαι λιγο αργα εγω πηρα αυτο

http://www.drift2motorsport.com/images/Defi-LinkDisplay.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=Jf5UBztpNWY
Prokopas - Δευ 05 Ιούλ 2010, 23:52:33
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:

Αν ακαι λιγο αργα εγω πηρα αυτο

http://www.drift2motorsport.com/images/Defi-LinkDisplay.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=Jf5UBztpNWY

Χρειάστηκε να αγοράσεις και το control box, σωστά? Από αισθητήρες, χρειάστηκε κανένας extra?
Tzive - Τετ 01 Δεκ 2010, 01:37:35
Θέμα δημοσίευσης:
power έγραψε:
Για δες
http://img199.imageshack.us/f/53372133.jpg/
μετα το φιλτροκούτι μπαίνει κανονικά? τι κόστος έχει αυτο το boost port?
power - Τετ 01 Δεκ 2010, 01:47:39
Θέμα δημοσίευσης:
ναι μια χαρα μπαινει.
περιπου ενα 50αρικο κανει
Tzive - Παρ 03 Δεκ 2010, 18:48:20
Θέμα δημοσίευσης:
οποιος θελει σε λίγες μέρες θα υπάρχει αντιγραφή του εν λόγω part με κόστος περίπου 30€
giannis27 - Σαβ 04 Δεκ 2010, 00:26:17
Θέμα δημοσίευσης:
πάνω στην ώρα! Very happy
ένα για μένα παρακαλώ! Very happy
nOkpos - Τρι 15 Μάρ 2011, 02:55:09
Θέμα δημοσίευσης:
παιδες 2 πραγματα θελω να μαθω πριν διαβασω εδω αγορασα ενα μηχανικο μπαρομετρο,οποτε απο οσο καταλαβα μονο με το πλακακι αυτο της αλτα μπορω να παρω υποπιεση σωστος εδω?
τωρα θελω να μαθω επειδη το δικο μου εχει 2 χρωματα και μπορω το πρωι να εχει ασπρο φωτισμο και το βραδυ πορτοκαλι οπως τα οργανα του gt (ασπρα φενονται το πρωι και πορτοκαλι το βραδυ)
απο που μπορω να παρω ρευμα για οταν αναβουν τα φωτα ?διαβασα για την μπριζα απο που ακριβως δεν καταλαβα ομως !
ευχαριστω!
nOkpos - Τετ 16 Μάρ 2011, 10:20:17
Θέμα δημοσίευσης:
τπτ κανεις ???? Crying or Very sad Crying or Very sad
drdino - Τετ 16 Μάρ 2011, 11:53:15
Θέμα δημοσίευσης:
Eγώ για άλλη χρήση έχω πάρει από τον διακόπτη ρύθμισης ύψους δέσμης.
p206Mike - Σαβ 19 Μάρ 2011, 11:10:02
Θέμα δημοσίευσης:
Tzive έγραψε:
οποιος θελει σε λίγες μέρες θα υπάρχει αντιγραφή του εν λόγω part με κόστος περίπου 30€

έχουμε κανα νέο?
DRAKE - Δευ 04 Απρ 2011, 16:24:01
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά πρέπει να είναι ή το μωβ ή το άσπρο καλώδιο από την μεγάλη πλεξούδα στην ασφαλειοθήκη αριστερά απο το τιμόνι. Εκεί έχω βάλει τα δικά μου και δουλεύουν μιά χαρά.
orfanos mulopotamos - Πεμ 21 Απρ 2011, 19:15:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ilias207Rallye έγραψε:
Giannis307 έγραψε:

Πολυ καλα ειναι και εχω δει αρκετα evo και impreza να τα φορανε!

Εγω εχω να ρωτησω για μια μαρκα που δεν την ειχα ακουσει ποτε ξανα..
Depo! Σας λεει κατι? Ειχα ρωτησει σε ενα μαγαζι και μου ειπε για την μαρκα αυτη..

φιλε μου νομιζω οτι ειναι φυγοκεντρικη της daemon... εγω αυτα θα βαλω... αλλα δεν ξερω αν ειναι πολυ καλα... οσους εχω ρωτησει μου λενε η οτι ειναι μια χαρα.... η οτι δεν τα ξερουν.... τωρα τι να πω... αν ξερει καποιος ας πει.... για πες μου ποσο το βρισκεις...
orfanos mulopotamos - Πεμ 21 Απρ 2011, 19:36:46
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.youtube.com/watch?v=LDaw43arTMo&NR=1
φιλε για δες...
Fotigos - Πεμ 21 Απρ 2011, 21:55:34
Θέμα δημοσίευσης:
orfanos mulopotamos έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=LDaw43arTMo&NR=1
φιλε για δες...

Ηλεκτρονικο δεν είναι ?
Το έψαξα στο web και βρήκα κάτι τιμές περίπου 60 ευρώ
Είναι δυνατόν να κάνει τόσο και να είναι κ ηλεκτρονικό?
orfanos mulopotamos - Παρ 22 Απρ 2011, 18:04:55
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε μου ειναι ηλεκτρονικο... δεν νομιζω να ειναι αυτο που βρηκες... εγω πηρα πυρομετρο μπαρομετρο... 250 ευρω κ τα δυο.... για ριξε μια ματια εδω ποσο πανε περιπου....http://maikon.gr/listview1.php?id=41
Fotigos - Παρ 22 Απρ 2011, 22:14:48
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε μου ειναι ηλεκτρονικο... δεν νομιζω να ειναι αυτο που βρηκες... εγω πηρα πυρομετρο μπαρομετρο... 250 ευρω κ τα δυο.... για ριξε μια ματια εδω ποσο πανε περιπου....http://maikon.gr/listview1.php?id=41

ρίξε μια ματιά εδώ
http://prolex-uk.com/store/product_info.php?cPath=469_474&products_id=1468
οπου και να ψαξα αυτο είναι το ηλεκτρονικό και το πουλάνε στα 60 ευρώ Confused
orfanos mulopotamos - Σαβ 23 Απρ 2011, 15:14:10
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε μου τι να πω... η αληθεια ειναι οτι οι τιμες στο εξωτερικο ειναι πολυ καλυτερες απο την ελλαδα.... εμενα μαζι με τοποθετηση μου ειπαν 250...
orfanos mulopotamos - Παρ 13 Μάϊ 2011, 18:11:32
Θέμα δημοσίευσης:
σημερα εβαλα τα οργανακια.... το μπαρομετρο δεν το εχω ενεργοποιηση... πρεπει πρωτα να βαλω το ανταπτορακη.... μια χαρα φαινονται... να ροτησω κατι...? τι τιμες πρεπει να βλεπω στο πυρομετρο....? η αναμονη ειναι πανω στο dp διπλα στον λ... να πω οτι ειμαι φ.π.ε.
MEMsound - Παρ 13 Μάϊ 2011, 18:18:51
Θέμα δημοσίευσης:
μεγειες
βαλε καμμια φωτο
orfanos mulopotamos - Παρ 13 Μάϊ 2011, 19:29:54
Θέμα δημοσίευσης:
http://i935.photobucket.com/albums/ad192/orfanos_mulopotamos/th_DSC01357.jpg
..... http://i935.photobucket.com/albums/ad192/orfanos_mulopotamos/DSC01355.jpg Very happy Very happy
makis106 - Παρ 13 Μάϊ 2011, 19:39:55
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ ωραία Γιώργο, τα DEPO είναι? 52 ή 60mm? Το μπαρόμετρο το μόνο εξτρά που θέλει για να δουλέψει είναι το ανταπτοράκι ετσι?
orfanos mulopotamos - Παρ 13 Μάϊ 2011, 20:04:11
Θέμα δημοσίευσης:
52'' ναι το ανταπτορακι.... 30 ευρωπουλα μου ζητησαν... ρε παιδια... εγω ανησυχω γιατι στο πυρομετρο ειδα 850 βαθμους σε καλο πατημα.... να φοβαμαι...?
makis106 - Παρ 13 Μάϊ 2011, 20:08:19
Θέμα δημοσίευσης:
52'' ναι το ανταπτορακι.... 30 ευρωπουλα μου ζητησαν... ρε παιδια... εγω ανησυχω γιατι στο πυρομετρο ειδα 850 βαθμους σε καλο πατημα.... να φοβαμαι...?

Μάλλον να χαίρεσαι, νομίζω ο Στέλιος είχε πει, μαμά που είναι στεγνό απο καύσιμο χτυπάει 1000+!
Manavis207Gt - Παρ 13 Μάϊ 2011, 22:51:29
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:

Μάλλον να χαίρεσαι, νομίζω ο Στέλιος είχε πει, μαμά που είναι στεγνό απο καύσιμο χτυπάει 1000+!

Πω πω ....1000+ ???!!!
Θα λιωσουν τα παντα γυρω γυρω.. Embarassed Embarassed
Fotigos - Σαβ 14 Μάϊ 2011, 00:12:22
Θέμα δημοσίευσης:
http://i935.photobucket.com/albums/ad192/orfanos_mulopotamos/th_DSC01357.jpg
.....http://i935.photobucket.com/albums/ad192/orfanos_mulopotamos/th_DSC01355.jpg Very happy Very happy

Πολύ όμορφα οργανάκια... Wink
Μήπως μπορείς να βάλεις πιο μεγάλη φωτό να τα δώ και λίγο απο το πλάι ?
(τι χώρο πιάνουν και πώς περνάνε τα καλώδια)
στο ταμπλό είναι βιδωτά ή με ταινία διπλής όψεως?
orfanos mulopotamos - Σαβ 14 Μάϊ 2011, 10:24:42
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε μου τα εχουμε βαλει οσο γινεται ποιο κοντα στην κολονα για να μην φαινονται παρα πολυ τα καλωδια.... τον χωρο που θα σου φανε ειναι προκαθαρισμενος κατα καποιο τροπο γιατι δεν τα βλεπεις κ τα 2 αν τα βαλεις οπου θες... επειδη ειμαι καπως περιεργος η μαλλον μαλ**ας.... το ενα οργανακι ειναι ποιο σκουρο το φως απο τι το αλλο ειναι φυσιολογικο? εχει βαλει καποιος να μου πει ρε παιδια....
makis106 - Σαβ 14 Μάϊ 2011, 21:11:13
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως όσα video εχω δει σε συγκρίσεις μηχανικών vs ηλεκτρονικών μπαρομέτρων, παντού τα μηχανικά είναι πιο άμεσα...

http://www.youtube.com/watch?v=kA7gezz_fjg&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=TAix5Mpk-mo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=BsVTAHf8foY&feature=related

Tι όφελος έχουμε τελικά απο τα ηλεκτρονικά μπαρόμετρα, μήπως είναι πιο αργά στην απόκριση, αλλα τελικά πιο ακριβή?? Ή απλά αυτα που βλέπουμε στα video είναι κακής ποιότητας?

Πάντως το 1ο video με προβλημάτισε, καθώς σε απότομο πάτημα, το ηλεκτρονικό δεν προλαβαίνει καν να πιάσει το peak της πίεσης...
Μήπως τελικά αξίξει περισσότερο ένα καλό μηχανικό Question Question Question
DRAKE - Παρ 17 Ιούν 2011, 19:05:52
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να μου πεί ή αν είναι δυνατόν και με φωτό να μου δείξει πού θα βάλω τον αντάπτορα για να παίρνω και υποπίεση από το μπαρόμετρο σε Le mans 175hp ; Έχω βάλει ένα DEFI αλλά το σύνδεσα "μπακάλικα" στο πλαστικό αμέσως μετά το τουρμπο πριν το κουλερ και όπως είνει φυσικό δείχνει μόνο από το 0 και πάνω.
Giannis307 - Παρ 17 Ιούν 2011, 19:23:05
Θέμα δημοσίευσης:
Βζεις τ σε σωληνακι υποπιεσης....δες την εισαγωγη σου και ακολουθα ενα λεπτο σωινακι....κοφτο βαλε το τ και τελος
bagosgt - Παρ 17 Ιούν 2011, 20:15:26
Θέμα δημοσίευσης:
DRAKE έγραψε:
Μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να μου πεί ή αν είναι δυνατόν και με φωτό να μου δείξει πού θα βάλω τον αντάπτορα για να παίρνω και υποπίεση από το μπαρόμετρο σε Le mans 175hp ; Έχω βάλει ένα DEFI αλλά το σύνδεσα "μπακάλικα" στο πλαστικό αμέσως μετά το τουρμπο πριν το κουλερ και όπως είνει φυσικό δείχνει μόνο από το 0 και πάνω.

λοιπον φιλε μου,λυνεις κ βγαζεις το φιλτροκουτι,οταν το βγαλεις θα δεις την πλαστικη πολλαπλη εισαγωγης κ εναν αισθητηρα μαπ εκει πανω.τον λυνεις,τον βγαζεις κ βαζεις εκει τον ανταπτορα,κ τον βιδωνεις με την μακρυτερη βιδα που εχει μεσα στο "σετ" που εχεις παρει.οτι αλλο χρειαστεις στειλε μου πμ,να σου εξηγησω,γιατι εχει ξαναναφερθει εδω μεσα,οποτε μη τα κανουμε κ μπαχαλο Wink
DRAKE - Σαβ 18 Ιούν 2011, 17:07:52
Θέμα δημοσίευσης:
OK ευχαριστώ
makis106 - Τρι 05 Ιούλ 2011, 15:18:34
Θέμα δημοσίευσης:
Παράγγειλα αυτό:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300507213946&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
Το έχει τοποθετήσει κανείς? Any tips? Smile
Gotcha - Τρι 05 Ιούλ 2011, 15:58:07
Θέμα δημοσίευσης:
Μηχανικο ειναι ή ηλεκτρονικα ελεγχομενο?
makis106 - Τρι 05 Ιούλ 2011, 16:02:05
Θέμα δημοσίευσης:
Ηλεκτρονικό.
Gotcha - Τρι 05 Ιούλ 2011, 16:06:00
Θέμα δημοσίευσης:
σωστος, καλοφορετο φιλε Smile
Giannis307 - Τρι 05 Ιούλ 2011, 18:51:07
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Παράγγειλα αυτό:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300507213946&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Τερμα αντιγραφη defi Ομως...
makis106 - Τρι 05 Ιούλ 2011, 19:04:16
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
makis106 έγραψε:
Παράγγειλα αυτό:

Ας δουλεύει σωστά, και με τα λεφτά που έχει το Defi, αγοράζω 10 τέτοια! Very happy
android - Τρι 05 Ιούλ 2011, 22:49:47
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Giannis307 έγραψε:
makis106 έγραψε:
Παράγγειλα αυτό:

Ας δουλεύει σωστά, και με τα λεφτά που έχει το Defi, αγοράζω 10 τέτοια! Very happy

Σε εξοδα θα μας βαλεις...μπαινω που μπαινω απο μονος μου...
θελω εντυπωσεις και πανω απο ολα . How to! θα τρυπισεις την ταπα απο αναθυμιασεις χωρις πλακακι?
makis106 - Τρι 05 Ιούλ 2011, 23:28:23
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
makis106 έγραψε:
Giannis307 έγραψε:
makis106 έγραψε:
Παράγγειλα αυτό:

θελω εντυπωσεις και πανω απο ολα . How to! θα τρυπισεις την ταπα απο αναθυμιασεις χωρις πλακακι?

Μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι! Thumb Left Το έχω δρομολογήσει ήδη, θα αργήσω λίγο, αλλα θα επιστρέψω με αναλυτικό how to και αποτελέσματα! Wink
nOkpos - Τετ 06 Ιούλ 2011, 00:44:33
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
makis106 έγραψε:
Giannis307 έγραψε:
makis106 έγραψε:
Παράγγειλα αυτό:

για πεεες Very happy πως που ποτε ?????
Giannis307 - Τετ 06 Ιούλ 2011, 07:45:17
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα δεν ειναι και τοοοοσο ακριβα τα defi....το θεμα ειναι αυτο αφ ενος να διαβαζει σωστα και το πιο βασικο να ειναι responsive οχι να πατας και καποιοα στιγμη να δειχνει πιεση.....παντως στις pic ακομα και ο αισθητηρας κι η καλωδιωση ειναι ιδια με defi...
android - Τετ 06 Ιούλ 2011, 18:26:58
Θέμα δημοσίευσης:
Με ενα μηχανικο δεν κανουμε την δουλεια μας ευκολα κ σωστα?
Giannis307 - Τετ 06 Ιούλ 2011, 18:32:45
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:

Αναλογα.....με καλο ναι....με autogauge οχι.
nOkpos - Τετ 06 Ιούλ 2011, 21:21:40
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
android έγραψε:

Αναλογα.....με καλο ναι....με autogauge οχι.

γιατι οχι ? μηχανικο ειναι η λειτουργια του ειναι απλη ..
recife_rallye - Τετ 06 Ιούλ 2011, 21:21:44
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Παράγγειλα αυτό:

Αυτο εχω και γω...μια χαρα ειναι!
Ειναι πολυ ακριβες στην πιεση..δεν εχω δει κατι διαφορετικο απ αυτο που ειναι ρυθμισμενο το προγραμμα!Αμεση ενδειξη χωρις καθυστερηση..το εχω κανει και γω χωρις ανταπτορακι με ενα ρακορ απο το γνωστο σημειο των ταπων(γι ιαυτο και δεν εχω τοποθετησει ακομη τις ταπες)
Και φυσικα το χρωμα ειναι ιδιο με το ταμπλο και μοιαζει με εργοστασιακο Wink
makis106 - Τετ 06 Ιούλ 2011, 21:40:42
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:
makis106 έγραψε:
Παράγγειλα αυτό:

Αυτο εχω και γω...μια χαρα ειναι!
Ειναι πολυ ακριβες στην πιεση..δεν εχω δει κατι διαφορετικο απ αυτο που ειναι ρυθμισμενο το προγραμμα!Αμεση ενδειξη χωρις καθυστερηση..το εχω κανει και γω χωρις ανταπτορακι με ενα ρακορ απο το γνωστο σημειο των ταπων(γι ιαυτο και δεν εχω τοποθετησει ακομη τις ταπες)
Και φυσικα το χρωμα ειναι ιδιο με το ταμπλο και μοιαζει με εργοστασιακο Wink

Άρα σαν επιλογή είναι καλή! Thumb right Thanks Λευτέρη! προχωράμε...
makis106 - Πεμ 07 Ιούλ 2011, 10:20:01
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και δεν έχω ακόμη το μπαρόμετρο στα χέρια μου, μια ερώτηση ως προς τη συνδεσμολογία.
Για την τροφοδοσία στο όργανο θα κλέψω απο την ασφάλεια του αναπτήρα (οκ, απο κει έχω δώσει και τροφοδοσία στο GPS).
Για τον φωτισμό, απο ποια ασφάλεια θα κλέψω Question Rolling eyes Pirat
Steve - Πεμ 07 Ιούλ 2011, 14:44:58
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Αν και δεν έχω ακόμη το μπαρόμετρο στα χέρια μου, μια ερώτηση ως προς τη συνδεσμολογία.
Για την τροφοδοσία στο όργανο θα κλέψω απο την ασφάλεια του αναπτήρα (οκ, απο κει έχω δώσει και τροφοδοσία στο GPS).
Οθόνη πολλαπλών Smile
makis106 - Πεμ 07 Ιούλ 2011, 16:50:51
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
makis106 έγραψε:
Οθόνη πολλαπλών Smile

Δηλαδή θα βρω στο πινακάκι του manual ασφάλεια που αφορά φωτισμό οθόνης πολλαπλών?
Steve - Πεμ 07 Ιούλ 2011, 18:23:46
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Δηλαδή θα βρω στο πινακάκι του manual ασφάλεια που αφορά φωτισμό οθόνης πολλαπλών?
Ε ναι Smile

Για να έχεις φως όταν ανάβει όοολη η κονσόλα Very happy
makis106 - Πεμ 07 Ιούλ 2011, 18:40:16
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
makis106 έγραψε:
Ε ναι Smile

Για να έχεις φως όταν ανάβει όοολη η κονσόλα Very happy

Εννοείς για να έχω λιγότερο φως (νυχτερινό) Wink
Thumb Left
giannis27 - Πεμ 07 Ιούλ 2011, 20:48:11
Θέμα δημοσίευσης:
μπορείς να πάρεις ρεύμα φωτισμού από το λαμπάκι του αναπτήρα η τασάκι με κλέφτες!
makis106 - Πεμ 07 Ιούλ 2011, 21:35:22
Θέμα δημοσίευσης:
Tο ξέρω, αλλα θα προτιμούσα να πάρω απο την ασφαλειοθήκη όπως θα κατεβάσω τα καλώδια μια φορά και να μην χρειαστεί να τα τρέχω μέχρι τον αναπτήρα, να ξηλώνω αναπτήρα κλπ....

ΥΓ. Άσχετο, αλλα εντυπωσιάστηκα απο την ταχύτητα αποστολής της παραγγελίας! Προχθές το μεσημέρι παράγγειλα (Απο Αγγλία), χθες το πρωί το δέμα ήταν Αθήνα, και σημερα το πρωί παραδόθηκε Κέρκυρα!
Και απο Ηγουμενίτσα να 'χα παραγγείλει, ακόμα δεν θα είχε έρθει! Laughing
Και με συνεχή ενημέρωση μέσω internet για το που βρίσκεται το δέμα κάθε στιγμή. Και για τα δωρεάν μεταφορικά...
ΤΝΤ, respect Worthy

recife_rallye - Παρ 08 Ιούλ 2011, 00:08:33
Θέμα δημοσίευσης:
Aντε καλοφορετο!! Very happy
Giannis307 - Παρ 08 Ιούλ 2011, 00:14:12
Θέμα δημοσίευσης:
Και να ξερες περι tnt... Laughing Laughing Laughing
makis106 - Παρ 08 Ιούλ 2011, 10:00:38
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:
Aντε καλοφορετο!! Very happy

Very happy
Giannis307 έγραψε:
Και να ξερες περι tnt... Laughing Laughing Laughing

Ελα πες! Laughing Laughing
Giannis307 - Παρ 08 Ιούλ 2011, 13:32:16
Θέμα δημοσίευσης:
99% to κουτι το εχω σουταρει με μυτο οταν το ξεφορτωνα.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
makis106 - Παρ 08 Ιούλ 2011, 14:03:19
Θέμα δημοσίευσης:
Α ωραία, να ξέρω που θα το χρεώσω αν έχει ζημιά! Laughing Laughing Laughing
nOkpos - Πεμ 14 Ιούλ 2011, 09:51:42
Θέμα δημοσίευσης:
θα μας πειτε και εμας απο που πειρατε τελικα ενδειξη για το μπαρομετρο ακριβως με φωτο ???
makis106 - Πεμ 14 Ιούλ 2011, 11:52:04
Θέμα δημοσίευσης:
Λίγο υπομονή γιατί απο κινητό δεν μπορώ να ανεβάσω και δεν έχω άλλη προσβαση σε internet τώρα, και αύριο-μεθαύριο θα ανεβάσω τις φωτο απο την τοποθέτηση του δικού μου (χωρίς αποστάτη), με όλες τις -ανατριχιαστικές- λεπτομέρειες! Wink
nOkpos - Πεμ 14 Ιούλ 2011, 11:57:56
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Λίγο υπομονή γιατί απο κινητό δεν μπορώ να ανεβάσω και δεν έχω άλλη προσβαση σε internet τώρα, και αύριο-μεθαύριο θα ανεβάσω τις φωτο απο την τοποθέτηση του δικού μου (χωρίς αποστάτη), με όλες τις -ανατριχιαστικές- λεπτομέρειες! Wink

Multi color Multi color Mr. Green Hunter Yahoo! Worthy
makis106 - Παρ 15 Ιούλ 2011, 19:41:36
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=23279&highlight=
pol - Παρ 29 Ιούλ 2011, 19:42:04
Θέμα δημοσίευσης:
to 52 mm χωραει κατω απο το cd
diamantis - Σαβ 21 Ιαν 2012, 13:38:04
Θέμα δημοσίευσης: ΑΝΤΑΠΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΠΑΡΟΜΕΤΡΟ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΑ.ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΚΙ ΓΙΑ ΜΠΑΡΟΜΕΤΡΟ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΙΟ ΤΗΛ Η ΚΑΠΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
nOkpos - Σαβ 11 Φεβ 2012, 17:20:55
Θέμα δημοσίευσης:
καλησπερα παιδες,
ηθελα να ρωτησω κατα ποσο ειναι νορμαλ η πιεση που βλεπω στο μπαρομετρο μου.
εχω 0,7 οβερ 0,5-0,6 σταθερη και κοντα στο κοφτη 0,4 .. ειναι μαμα το αυτοκινητο gt.
ευχαριστω.
dimkeras - Δευ 13 Φεβ 2012, 11:22:33
Θέμα δημοσίευσης:
nOkpos έγραψε:
καλησπερα παιδες,
ηθελα να ρωτησω κατα ποσο ειναι νορμαλ η πιεση που βλεπω στο μπαρομετρο μου.
εχω 0,7 οβερ 0,5-0,6 σταθερη και κοντα στο κοφτη 0,4 .. ειναι μαμα το αυτοκινητο gt.
ευχαριστω.

Είσαι κομπλέ, τέτοιες πιέσεις δουλεύει μαμά Wink
piratee - Τρι 14 Φεβ 2012, 12:47:05
Θέμα δημοσίευσης:
Να ρωτήσω και εγώ κάτι? Αν συνδέσουμε το μπαρόμετρο με το γνωστό ανταπτοράκι μετράει και πίεση και υποπίεση?
makis106 - Τρι 14 Φεβ 2012, 12:49:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι
piratee - Τρι 14 Φεβ 2012, 13:19:00
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ πολύ Μάκη!
Mitsaras... - Τετ 16 Μάϊ 2012, 15:09:43
Θέμα δημοσίευσης:
αγορασα ενα μπαρομετρακι το οποιο ηρθε σημερα, αλλα φοβαμαι να το βαλω μονος μου για να μην εχουμε τιποτα παρατραγουδα,Ξερει καποιος κανεναν ηλεκτρολογο να παω να μου το τοποθετησει ? Κατα προτιμηση προς νοτια προαστεια...
Samer - Πεμ 17 Μάϊ 2012, 10:11:03
Θέμα δημοσίευσης:
Ανταπτορα εχεις παρει?

Αυτο εδω:

http://www.altaperformance.com/p/135
Mitsaras... - Πεμ 17 Μάϊ 2012, 20:50:21
Θέμα δημοσίευσης:
οχι, θα το βαλω στην ταπα της πολλαπλης γιατι δεν αξιζει να δωσω ενα 50αρικο για μια μαλ***α. οι ηλεκτρολογοι παντως ζηταγανε 60-70 ευρω για να το τοποθετησουν οποτε και το εβαλα μονος μου με την βοηθεια του φιλου μακη που τον ευχαριστω παρα πολυ !!
makis106 - Παρ 18 Μάϊ 2012, 00:43:42
Θέμα δημοσίευσης:
Mitsaras... έγραψε:
οχι, θα το βαλω στην ταπα της πολλαπλης γιατι δεν αξιζει να δωσω ενα 50αρικο για μια μαλ***α. οι ηλεκτρολογοι παντως ζηταγανε 60-70 ευρω για να το τοποθετησουν οποτε και το εβαλα μονος μου με την βοηθεια του φιλου μακη που τον ευχαριστω παρα πολυ !!
Thumb right
SαλιγκαρAKIS - Τετ 18 Ιούλ 2012, 14:30:41
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή διάβασα όλο το topic αλλά δεν βρήκα αυτό που ψάχνω, μήπως ξέρει κάποιος να μου απαντήσει στο αν περνάει σωληνάκι σιλικόνης (για μηχανικό μπαρόμετρο) από το μηχανοστάσιο στη καμπίνα των επιβατών. Χωράει από κάπου, ή όχι;

Thanks.
android - Τετ 18 Ιούλ 2012, 15:09:29
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Επειδή διάβασα όλο το topic αλλά δεν βρήκα αυτό που ψάχνω, μήπως ξέρει κάποιος να μου απαντήσει στο αν περνάει σωληνάκι σιλικόνης (για μηχανικό μπαρόμετρο) από το μηχανοστάσιο στη καμπίνα των επιβατών. Χωράει από κάπου, ή όχι;

Thanks.

Aπο εκει που περνει νερα οταν βουλωσει ο νεροχυτης Laughing

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=18173
SαλιγκαρAKIS - Τετ 18 Ιούλ 2012, 15:48:57
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Thanks.

Aπο εκει που περνει νερα οταν βουλωσει ο νεροχυτης Laughing

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=18173

Λές ε; Ok thank you. Wink
Mitsaras... - Πεμ 19 Ιούλ 2012, 01:13:08
Θέμα δημοσίευσης:
απο τον νεροχυτη το εχω περασει και γω. αν ανοιξεις την τρυπα με ενα τρυπανακι περναει μια χαρα !
SαλιγκαρAKIS - Πεμ 19 Ιούλ 2012, 11:18:34
Θέμα δημοσίευσης:
Μηχανικό έχεις βάλει και σύ; Ρωτάω γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι δυσκόλεψε πολλά παιδιά να περάσουν ακόμα και απλό καλώδιο από ηλεκτρονικό μπαρόμετρο και το φοβήθηκα λίγο με το σωληνάκι από το μηχανικό.

Δηλαδή η υδρορροή επικοινωνεί με τη καμπίνα των επιβατών;
Mitsaras... - Πεμ 19 Ιούλ 2012, 18:15:28
Θέμα δημοσίευσης:
οχι εγω δεν εχω βαλει μηχανικο απλα εχω βαλει το εγκεφαλακι μεσα στην καμπινα και εχω περασει το σωληνακι απο εκει μεσα. πρεπει να ανοιξεις μια τρυπα με ενα τρυπανακι γιατι ειναι πολυ στενες και δεν περναει με τιποτα. με παιδεψε λιγο αλλα περασε !
xcassa - Τρι 14 Αύγ 2012, 10:12:09
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω. Πολυ καλη η περιγραφη σου.

Maillot France
mitsos 306 - Παρ 31 Αύγ 2012, 23:10:32
Θέμα δημοσίευσης:
μπορεις να τρυπησεις αφοβα η κινδυνευει τιποτα τριγυρω?
makis106 - Δευ 19 Νοέ 2012, 16:27:23
Θέμα δημοσίευσης:
Μου ξεκούμπωσε το σωληνάκι του μπαρομετρου πανω απο την πολλαπλή εν κινήσει. Το κατάλαβα, αλλα εκεινη τη στιγμή δεν μπορούσα να κανω κατι, οποτε εκανα καμποσα χιλιόμετρα έτσι.
Σε καποια φάση αντιλήφθηκα οτι το βεντιλατερ δούλευε στο τερμα του συνεχόμενα για πολυ ωρα ενω ήμουν εν κινήσει και η θερμοκρασία αρχισε να πέφτει. Σταμάτησα να βαλω βενζίνη, και αυτο συνέχιζε να δουλευει. Οπότε παρακάτω σταμάτησα, αποσύνδεσα τον πόλο, τον ξαναέβαλα και ήταν οκ.
Να υποθέσω οτι η λειτουργεία του βεντιλατερ σχετίζοταν με το θέμα πίεσης Question
Νομίζω έχει αναφερθεί οτι όταν ο εγκέφαλος βλεπει οτι κατι δεν παει καλά, μια απ τις αντιδράσεις του είναι και το ανοιγμα του βεντιλατερ. Δεν πιστευω να έχω προβλημα με κανα σενσορα...
Steve - Δευ 19 Νοέ 2012, 16:41:57
Θέμα δημοσίευσης:
Από θερμοκρασία πώς ήσουν όμως, πρόλαβες να δεις;
makis106 - Δευ 19 Νοέ 2012, 16:44:43
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Από θερμοκρασία πώς ήσουν όμως, πρόλαβες να δεις;

Επειδή την βλέπω και ψηφιακά, ηταν νορμαλ οταν ξεκίνησε να δουλέυει το βεντιλατερ, και μετα μου την έριξε 10-15 βαθμούς αφου δούλευε συνεχόμενα...
Steve - Τρι 20 Νοέ 2012, 01:30:17
Θέμα δημοσίευσης:
Άλλο εννοούσα, αλλά δεν το διευκρίνισα, μήπως είδες καμιά αύξηση θερμοκρασίας όταν είχες απώλεια πίεσης;
michael-grivas - Τρι 20 Νοέ 2012, 06:55:32
Θέμα δημοσίευσης:
Σου άναψε καμία βλάβη στο καντράν?
Συνήθως όταν σου βγάλει βλάβη ανάβει το βεντιλατερ.
Αν δεν σου άναψε την έχει κρατήσει μέσα, αν το βάλεις στην διάγνωση θα το δεις.
Πάντως μην σε ανησυχεί το ποιο πιθανό είναι να διάβασε απώλεια πίεσης και να σου άναψε το βεντιλατερ.
makis106 - Τρι 20 Νοέ 2012, 10:49:41
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Άλλο εννοούσα, αλλά δεν το διευκρίνισα, μήπως είδες καμιά αύξηση θερμοκρασίας όταν είχες απώλεια πίεσης;

Όχι Σταυρο, ηταν νορμαλ η θερμοκρασία για αρκετα χιλιόμετρα, μεχρι να αναψει το βεντιλατερ.

michael-grivas έγραψε:
Σου άναψε καμία βλάβη στο καντράν?
Συνήθως όταν σου βγάλει βλάβη ανάβει το βεντιλατερ.
Αν δεν σου άναψε την έχει κρατήσει μέσα, αν το βάλεις στην διάγνωση θα το δεις.
Πάντως μην σε ανησυχεί το ποιο πιθανό είναι να διάβασε απώλεια πίεσης και να σου άναψε το βεντιλατερ.

Βλάβη δεν άναψε. Θα το τσεκάρω με lionheart για βλαβες. Λογικα αυτο ήταν γιατι τωρα συμπεριφέρεται φυσιολογικά.
bagos - Τρι 20 Νοέ 2012, 21:21:45
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Μου ξεκούμπωσε το σωληνάκι του μπαρομετρου πανω απο την πολλαπλή εν κινήσει. Το κατάλαβα, αλλα εκεινη τη στιγμή δεν μπορούσα να κανω κατι, οποτε εκανα καμποσα χιλιόμετρα έτσι.
Σε καποια φάση αντιλήφθηκα οτι το βεντιλατερ δούλευε στο τερμα του συνεχόμενα για πολυ ωρα ενω ήμουν εν κινήσει και η θερμοκρασία αρχισε να πέφτει. Σταμάτησα να βαλω βενζίνη, και αυτο συνέχιζε να δουλευει. Οπότε παρακάτω σταμάτησα, αποσύνδεσα τον πόλο, τον ξαναέβαλα και ήταν οκ.
Να υποθέσω οτι η λειτουργεία του βεντιλατερ σχετίζοταν με το θέμα πίεσης Question
Νομίζω έχει αναφερθεί οτι όταν ο εγκέφαλος βλεπει οτι κατι δεν παει καλά, μια απ τις αντιδράσεις του είναι και το ανοιγμα του βεντιλατερ. Δεν πιστευω να έχω προβλημα με κανα σενσορα...

Εμένα πάντως που είχε φύγει μια φορά,κ σε πατημα κιόλας,πέραν του οτι δε σηκωνε πιεση,δε μου έκανε κάτι άλλο.
makis106 - Τρι 20 Νοέ 2012, 21:33:53
Θέμα δημοσίευσης:
bagos έγραψε:
makis106 έγραψε:

Εμένα πάντως που είχε φύγει μια φορά,κ σε πατημα κιόλας,πέραν του οτι δε σηκωνε πιεση,δε μου έκανε κάτι άλλο.

Η αλήθεια ειναι οτι παροτι εχανε πίεση, συνεχισα να το πιεζω, και εδειχνε οτι δεν δουλευε φυσιολογικά (οχι οτι ειμαι καφρος, αλλα βιαζομουν και ειχα νευρα! Laughing ). σιγουρα εχει μεγαλη σημασια το σημειο που ειναι η διαρροή, (πριν ή μετα την πεταλούδα) πχ εμενα ηταν πανω στην πολλαπλή, οποτε εκτος απο πίεση, υπηρχε προβλημα και στην υποπιεση, γι αυτο πχ ειχε και ανεβασμενο ρελαντι, οποτε επηρεαζε αρκετα τη λειτουργία του κινητήρα.
οπως και να χει, κ σημερα δουλευε μια χαρα. Αν ειναι κατι αλλο θα το δειξει...
Chrisss207 - Πεμ 07 Φεβ 2013, 20:45:26
Ρε παιδια λυστε μου μια απορρια..τι διαφορα εχει το μπαρομετρο 52mm με 60mm??..
giannis27 - Πεμ 07 Φεβ 2013, 22:03:47
Θέμα δημοσίευσης:
το ένα έχει 52μμ διάμετρο κ το άλλο 60μμ διάμετρο !
Chrisss207 - Παρ 08 Φεβ 2013, 02:39:11
Ναι αυτό τ καταλαβα.. Αλλάζει κάτι στο ένα μ το αλλο;
makis106 - Παρ 08 Φεβ 2013, 09:39:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι, το μέγεθος!
dope207 - Πεμ 21 Φεβ 2013, 07:44:51
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα στην παρέα μετά από καιρό.......
θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα, απλά δεν ξέρω αν είναι εδώ η σωστή κατηγορία.

Ετοιμάζομαι να βάλω μπαρόμετρο και έχω ψηθεί να τοποθετηθεί στην επίπεδη πλευρά της μεσαίας κονσόλας. Αλλά μιας και θα κάνω κατασκευή και θα γίνει μια και καλή Θέτω το ερώτημα: Αξίζει να βάλω και hall meter? Θεωρείται απαραίτητο?
makis106 - Πεμ 21 Φεβ 2013, 09:08:44
Θέμα δημοσίευσης:
Καλύτερα βάλε και ένα πυρομετρο, πιο απαραίτητο.
dope207 - Πεμ 21 Φεβ 2013, 13:28:11
Θέμα δημοσίευσης:
3 όργανα δηλ?!?! Shocked
Απλά το αμάξι θα το πάω μέχρι πρώτο στάδιο. Δε νομίζω να είναι απαραίτητο. ή μάλλον λέω βλακείες? Confused
makis106 - Πεμ 21 Φεβ 2013, 13:42:14
Θέμα δημοσίευσης:
Αν ειναι να βαλεις 2, τοτε καλύτερα μπαρόμετρο, πυρόμετρο. Οι θερμοκρασίες μας ειναι μεγαλος κινδυνος για το μοτερ κ ειδικα για την τουρμπίνα. Κατα τη γνώμη μου ακρως απαραιτητα κ τα 2 για το αμαξι μας αλλα κ για καθε τουρμπο.
dope207 - Πεμ 21 Φεβ 2013, 14:40:31
Θέμα δημοσίευσης:
Thanks a lot Makis.... Thumb Left

θα ψαχτώ κι άλλο......
dope207 - Τρι 11 Ιούν 2013, 21:19:16
Θέμα δημοσίευσης:
Επιστρέφω και ανοίγω πάλι το θέμα για να μοιραστώ το καινούριο μου απόκτημα με όλη την παρέα.

μετά από υπομονή και (επιμονή) για τη θέση που ήθελα να τοποθετηθεί , εδώ και μερικές μέρες επιτέλους εγκαταστάθηκε το μηχανικό μπαρόμετρο της Auto Meter. Υπήρχε ενδοιασμός αν θα μου έκρυβε την οθόνη πληροφοριών, αλλά τελικά το μόνο που δεν βλέπω είναι αν ο αερόσακος συνοδηγού είναι απενεργοποιημένος.

Βέβαια υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα..... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
.
.
.
.
Η βελόνα πάει μονάχα μέχρι τα 0,8bar!!!! Blink
αλλά αυτό θα το διορθώσουμε στο άμεσο μέλλων Big wink
makis106 - Τρι 11 Ιούν 2013, 23:24:19
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί να κρύψεις μια οθόνη με ένα όργανο, τη στιγμή που υπάρχουν τόσες άλλες θέσεις που δεν εμποδίζουν τίποτα... Rolling eyes
Steve - Τετ 12 Ιούν 2013, 07:23:27
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Γιατί να κρύψεις μια οθόνη με ένα όργανο, τη στιγμή που υπάρχουν τόσες άλλες θέσεις που δεν εμποδίζουν τίποτα... Rolling eyes
+1
dope207 - Τετ 12 Ιούν 2013, 08:32:41
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:

Πιστεύω 2 ήταν οι λόγοι που ήθελα να μπει εκεί, δεν ήθελα κολόνα σε καμία περίπτωση, και δεν ήθελα να τρυπήσω το ταμπλό, έστω και με 2 μικρές βιδούλες.

είχα σκεφτεί να το τοποθετήσω στο μεσαίο θηκάκι, αλλά δεν θα με βόλευε στο να το παρακολουθώ.
makis106 - Τετ 12 Ιούν 2013, 10:10:09
Θέμα δημοσίευσης:
dope207 έγραψε:
makis106 έγραψε:

Πιστεύω 2 ήταν οι λόγοι που ήθελα να μπει εκεί, δεν ήθελα κολόνα σε καμία περίπτωση, και δεν ήθελα να τρυπήσω το ταμπλό, έστω και με 2 μικρές βιδούλες.

είχα σκεφτεί να το τοποθετήσω στο μεσαίο θηκάκι, αλλά δεν θα με βόλευε στο να το παρακολουθώ.
Μα ήδη τρύπησες για να το βάλεις εκεί! Θα μπορούσες π.χ. να το βάλεις πάνω στο ταμπλό δίπλα στην κολόνα ή πάνω στο σκιαστρο των κοντέρ στο πλάι, και χωρίς να το στηρίξεις με βίδες, αλλά με ταινία διπλής όψεως, και το καλώδιο θα έπεφτε εύκολα σε μια διπλανή σχισμή. Αν έψαχνες εδώ θα έβρισκες πολλές φωτο από τέτοιες εφαρμογές.
dope207 - Τετ 12 Ιούν 2013, 10:30:18
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
dope207 έγραψε:
makis106 έγραψε:

Μα ήδη τρύπησες για να το βάλεις εκεί! Θα μπορούσες π.χ. να το βάλεις πάνω στο ταμπλό δίπλα στην κολόνα ή πάνω στο σκιαστρο των κοντέρ στο πλάι, και χωρίς να το στηρίξεις με βίδες, αλλά με ταινία διπλής όψεως, και το καλώδιο θα έπεφτε εύκολα σε μια διπλανή σχισμή. Αν έψαχνες εδώ θα έβρισκες πολλές φωτο από τέτοιες εφαρμογές.
Γνωρίζω τι λες, έχω δει και φώτο από ένα 207 που το έχει βάλει δεξιά στο σκιαστρο. δεν μου άρεσε και πολύ, + δεν ήθελα να φαίνεται σαν αυτιά του Micki. όσο για το πλαστικό ξέρω και με πονάει που το έκανα εκεί, αλλά έψαξα και το βρίσκω σαν κομμάτι σε μάντρα κανένα 45€, οπότε αν χρειαστεί το αλλάζω
makis106 - Τετ 12 Ιούν 2013, 13:37:12
Θέμα δημοσίευσης:
Απλά θεωρώ λάθος το να κρύβεις ένα όργανο με ένα άλλο και να τρύπας οτιδήποτε. Τεσπα γούστα είναι αυτά! Καλά φουσκώματα!
dope207 - Πεμ 13 Ιούν 2013, 06:38:22
Θέμα δημοσίευσης:
Thanks Makis..... Very happy
leonidasthess - Δευ 01 Ιούλ 2013, 17:44:25
Θέμα δημοσίευσης:
Για πείτε ρε παιδιά κανένα καλό μπαρόμετρο για το 207cc μου..Η αλήθεια είναι οτι δεν θέλω να ξεφύγω στην τιμή.

Θα ήθελα να είναι σε στυλό και οχι σε οργανο ωστε να πιάνει χώρο. Σκέφτομαι να το παραγγείλω απο κανα ebay.
reselie-206 - Δευ 01 Ιούλ 2013, 18:16:09
Θέμα δημοσίευσης:
Eγώ πάντως έχω αυτό
http://www.ebay.co.uk/itm/BLITZ-RACING-METER-SD-60mm-BOOST-GAUGE-/300771872922?hash=item460766909a

και είναι πανέμορφο (λευκό bg με κόκκινη βελόνα)

Κρατάει και top pressure ιστορικό + ρυθμιζόμενο warning
leonidasthess - Δευ 01 Ιούλ 2013, 18:30:21
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο ρε μάστορα είναι πανάκριβο!!! 300 ευρώ;; Shocked Shocked

Κάτι σε στυλό έχουμε;
Giannis307 - Δευ 01 Ιούλ 2013, 18:36:10
Θέμα δημοσίευσης:
reselie-206 έγραψε:
Eγώ πάντως έχω αυτό
http://www.ebay.co.uk/itm/BLITZ-RACING-METER-SD-60mm-BOOST-GAUGE-/300771872922?hash=item460766909a

Gια βλιτζ δεν τα εδινα.....καλητερα scangauge 2 kai εχεις και πιο καλη εποπτεια.....
reselie-206 - Δευ 01 Ιούλ 2013, 18:40:12
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
reselie-206 έγραψε:
Eγώ πάντως έχω αυτό

Gια βλιτζ δεν τα εδινα.....καλητερα scangauge 2 kai εχεις και πιο καλη εποπτεια.....
.

Και απ'αυτό εχουμε Laughing Laughing
Giannis307 - Τρι 02 Ιούλ 2013, 18:51:40
Θέμα δημοσίευσης:
E τι θα το κανεις ρε συ....διαστημοπολοιο?
Sakis Peugeot rallye207 - Σαβ 28 Σεπ 2013, 01:43:55
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπερα και απο μενα..σημερα τοποθετησα το μπαρομετρο μαζι με το ανταπτορακι ολα οπως επρεπε..το μπαρομετρο ειναι της autogauge αλλα εχω ενα προβλημα overboost εχω 0,7-8 με 0,5 σταθερει ενω το αμαξι μου ειναι φπε..ο δεικτης απο το μπαρομετρο τρεμοπεζι ολοι την ωρα και ακουγετε γχρρ...τη να κανω????τη προβλημα εχει??βοηθεια...!!!! Sad
Giannis307 - Σαβ 28 Σεπ 2013, 07:49:46
Θέμα δημοσίευσης:
Σε πρώτη φάση πιστοποιήσει τις μετρήσεις σου με ένα διαγνωστικό obd...Για το θόρυβο που λες όλα τα.ηλεκτρονικά έτσι κάνουν....
Sakis Peugeot rallye207 - Σαβ 28 Σεπ 2013, 15:43:08
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα το μπαρομετρο δουλευει καλα δεν τρεμοπεζι η βελονα αλλα δεν μου διχνει σωστες πιεσεις 0,7-0,8 μου διχνει overboost ενω θα επρεπε να μου διχνει 1,2....helpppppppppppp.. Sad.. τη φτεει?????
dimkeras - Σαβ 28 Σεπ 2013, 16:58:05
Θέμα δημοσίευσης:
Sakis Peugeot rallye207 έγραψε:
Τελικα το μπαρομετρο δουλευει καλα δεν τρεμοπεζι η βελονα αλλα δεν μου διχνει σωστες πιεσεις 0,7-0,8 μου διχνει overboost ενω θα επρεπε να μου διχνει 1,2....helpppppppppppp.. Sad.. τη φτεει?????

1.000.000 πράγματα...
Δώσε μερικές λεπτομέρειες.
Sakis Peugeot rallye207 - Σαβ 28 Σεπ 2013, 20:27:06
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον το μπαρομετρο ειναι της autogauge..το αμαξι μου ειναι το peugeot rallye 207,και εχω φιλτρο προγραμμα 100σταρας(etuners)και εξατμηση απο σπιραλ και πισω 63,5..στο μπαρομετρο τοποθετισα κανονικα και το ανταπτορακι που χρειαζετε στην εισαγωγη για να παρω πιεσης..κανονικα θα επρεπε να μου διχνει overboost 1,2 και σταθερη 0,8,,αλλα αυτο μου διχνει 0,8overboost και 0,5 σταθερη...τη προβλημα υπαρχει και δεν δουλευει σωστα????
Giannis307 - Σαβ 28 Σεπ 2013, 23:39:15
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορει να ειναι τζασμενοσ το μπαρομετρο.....η εμεπειρια που ειχα με τα συγκεκριμενα δεν ειναι καλη....ειχα αλαξει 3 και το καθενα εδειχνε διαφορετικες τιμες οπου εν τελει εβαλα το defi και ειδα το φως
Sakis Peugeot rallye207 - Κυρ 29 Σεπ 2013, 01:36:04
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι καταλαβα..αλλα τωρα τη μπορω να κανω???πως μπορω να εντοπισω το προβλημα???το αμαξι παει πολυ καλα δεν πιστευω να εχει κατι...
Giannis307 - Κυρ 29 Σεπ 2013, 10:10:02
Θέμα δημοσίευσης:
οχι....αλαζεις μαπρομετρο
marios_207_GT - Πεμ 01 Μάϊ 2014, 14:56:59
Θέμα δημοσίευσης:
ψαχνω για μπαρομετρο και επεσα πανω σε αυτα, τα 2 ειναι απο τον ιδιο πωλητη (Χονγκ-Κονγκ) και το αλλο απο Αγγλια, εχει δουλεψει καποιος ενα απο τα 3 μπαρομετρα ή να εχει αγορασει απο εναν απο τους πωλητες? Να τον φοβηθω τον Κινεζο ? Οποιαδηποτε αλλη προταση κλπ δεκτη, απλα δεν θελω να ξεφυγω σε μπατζετ, θελω απλα να κανω τη δουλεια μου.

http://www.ebay.com/itm/Prosport-52mm-Super-Amber-White-Turbo-Boost-Gauge-BAR-Stepper-Motor-Version-/371041082246?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item5663c59b86

http://www.ebay.com/itm/PROSPORT-52mm-Amber-Red-Super-White-Led-Smoke-Electrical-Turbo-Boost-Gauge-BAR-/171236488319?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item27de7d747f&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/PROSPORT-60mm-JDM-Series-Amber-Red-White-Led-Warning-Turbo-Boost-Gauge-BAR-/181204722192?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2a30a4a210&vxp=mtr
Alexandros GT - Παρ 02 Μάϊ 2014, 01:41:33
Θέμα δημοσίευσης:
Το 2 Το 2 Laughing Laughing Laughing
Mono AEK - Πεμ 28 Αύγ 2014, 13:05:39
Θέμα δημοσίευσης:
καλησπερα,

θελω να τοποθετησω ενα πολυοργανο στο αμαξι μου που να μην πιανει πολυ χωρο και να εχει σιγουρα ενδειξεις μπαρομετρου, πυρομετρου και θερμοκρασια εισαγωγης.
διαβασα ολες τις σελιδες και ειδα οτι το scangauge ειναι παρα πολυ κοντα στα θελω μου (βασικα τα υπερκαλυπτει) και δεν ειναι και απαγορευτικο στη τιμη.

θα ηθελα καποιος που το εχει η που ξερει να μου πει ποια ειναι τα μειων του αν πρεπει να παρω καποιο συγκεκριμενο που να ταιριαζει σε πεζο και γενικα τη γνωμη του γιαυτο καθως δεν εχω ιδεα για το θεμα

επισης αν υπαρχουν αλλες εναλακτικες απο αλλες εταιρειες κτλ
τη λυση του λαπτοπ την αποκλειω γιατι δεν το θεωρω ιδιαιτερα πρακτικο για μενα

Ευχαριστω
Gotcha - Πεμ 28 Αύγ 2014, 13:09:06
Θέμα δημοσίευσης:
Το scangauge συνδεεται με OBDII και απλα το τοποθετεις ευκολα εκει που ναι ο πινακας οργανων. Απλα δεν εχει γραφικα (βελονα μπαρομετρου κλπ) μονο ψηφια.

Αντιστοιχα μπορεις με το TORQUE για android και ενα bluetouth OBDII adapter να κανεις παρομοια δουλεια με το κινητο σου, με custom μετρησεις. Ψαξε το αντιστοιχο topic εδω μεσα
Gotcha - Πεμ 28 Αύγ 2014, 13:15:58
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=22907&postdays=0&postorder=asc&highlight=torque&start=0

Δες και εδω απο το market το torque pro

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.prowl.torque&hl=en
Mono AEK - Πεμ 28 Αύγ 2014, 15:56:54
Θέμα δημοσίευσης:
Σε ευχαριστω για την απαντηση και θα το ψαξω!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλα προτιμω κατι μονιμο στο αυτοκινητο και διακριτικο
γιατι με τα κινητα δε τα παω και ιδιαιτερα καλα
'Andy'-lag - Πεμ 28 Αύγ 2014, 21:06:15
Θέμα δημοσίευσης:
Mono AEK έγραψε:
Σε ευχαριστω για την απαντηση και θα το ψαξω!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλα προτιμω κατι μονιμο στο αυτοκινητο και διακριτικο
γιατι με τα κινητα δε τα παω και ιδιαιτερα καλα

Καλύτερο και από το scangauge II.... Αλλά και πιο ακριβό...

http://www.pickupspecialties.com/Guages/msd_dash_hawk.htm
Mono AEK - Παρ 29 Αύγ 2014, 00:01:39
Θέμα δημοσίευσης:
Οντως πολυ καλο δειχνει αλλα ξεφεύγει λιγο σε λεφτα
kourlis - Παρ 29 Αύγ 2014, 00:41:47
Θέμα δημοσίευσης:
θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με το scangaugeII... θέλω να το προγραμματίσω να μου δείχνει κάποιες παραπάνω πληροφορίες από αυτές που παρέχει σαν εργοστασιακό. Στην σελίδα την εταιρείας για να προχωρήσω πρέπει να ξέρω το πρωτόκολο επικαινωνίας της θύρας OBDII. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να διαλέξω?

http://www.scangauge.com/support/x-gauge-commands/
'Andy'-lag - Παρ 29 Αύγ 2014, 00:57:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ο καρδινάλιος έχει πάρει master στο χειρισμό-καλιμπράρισμα scangauge....!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
kourlis - Παρ 29 Αύγ 2014, 09:20:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ποιος είναι ο σεβασμιότατος??? Laughing Laughing Laughing
makis106 - Παρ 29 Αύγ 2014, 11:19:30
Θέμα δημοσίευσης:
kourlis έγραψε:
θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με το scangaugeII... θέλω να το προγραμματίσω να μου δείχνει κάποιες παραπάνω πληροφορίες από αυτές που παρέχει σαν εργοστασιακό. Στην σελίδα την εταιρείας για να προχωρήσω πρέπει να ξέρω το πρωτόκολο επικαινωνίας της θύρας OBDII. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να διαλέξω?

http://www.scangauge.com/support/x-gauge-commands/

To πρώτο, CANSF vehicles
makis106 - Παρ 29 Αύγ 2014, 11:26:56
Θέμα δημοσίευσης:
Mono AEK έγραψε:
καλησπερα,

θελω να τοποθετησω ενα πολυοργανο στο αμαξι μου που να μην πιανει πολυ χωρο και να εχει σιγουρα ενδειξεις μπαρομετρου, πυρομετρου και θερμοκρασια εισαγωγης.
διαβασα ολες τις σελιδες και ειδα οτι το scangauge ειναι παρα πολυ κοντα στα θελω μου (βασικα τα υπερκαλυπτει) και δεν ειναι και απαγορευτικο στη τιμη.

θα ηθελα καποιος που το εχει η που ξερει να μου πει ποια ειναι τα μειων του αν πρεπει να παρω καποιο συγκεκριμενο που να ταιριαζει σε πεζο και γενικα τη γνωμη του γιαυτο καθως δεν εχω ιδεα για το θεμα

επισης αν υπαρχουν αλλες εναλακτικες απο αλλες εταιρειες κτλ
τη λυση του λαπτοπ την αποκλειω γιατι δεν το θεωρω ιδιαιτερα πρακτικο για μενα

Ευχαριστω

Βασικά δεν έχει πυρόμετρο απο αυτά που θες. Κατα τα άλλα πολυ χρησιμο και για θερμοκρασία εισαγωγής. Αν ψαξεις εδω μέσα υπαρχουν XGAUGES για να το ρυθμίσεις να δειχνει πίεση σε BAR. Σημαντικό να το ρυθμίσεις στο μέγιστο ρυθμό ανανέωσης (refresh rate), για να σου δείχνει πιο γρήγορες και αξιοπιστες ενδείξεις, ειδικά για την πίεση.
Επισης πολλή χρήσιμη η ένδειξη των LTFT για να βλεπεις αν ειναι οκ ο χρονισμός σου. Ανάγνωση/καθαρισμός βλαβών και πολλες ακόμη ενδείξεις.
kourlis - Παρ 29 Αύγ 2014, 13:00:37
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχει εδώ μέσα στο φόρουμ το "πρόγραμμα" για να δείχνει την πίεση σε bar ή και κάποια άλλα προγραμματάκια που δεν περιέχονται στα xgauges???
Samer - Παρ 29 Αύγ 2014, 13:02:49
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=17315&postdays=0&postorder=asc&start=0
kourlis - Παρ 29 Αύγ 2014, 13:08:15
Θέμα δημοσίευσης:
Very happy Very happy Very happy Very happy
Mono AEK - Παρ 29 Αύγ 2014, 20:17:13
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:

Βασικά δεν έχει πυρόμετρο απο αυτά που θες. Κατα τα άλλα πολυ χρησιμο και για θερμοκρασία εισαγωγής. Αν ψαξεις εδω μέσα υπαρχουν XGAUGES για να το ρυθμίσεις να δειχνει πίεση σε BAR. Σημαντικό να το ρυθμίσεις στο μέγιστο ρυθμό ανανέωσης (refresh rate), για να σου δείχνει πιο γρήγορες και αξιοπιστες ενδείξεις, ειδικά για την πίεση.
Επισης πολλή χρήσιμη η ένδειξη των LTFT για να βλεπεις αν ειναι οκ ο χρονισμός σου. Ανάγνωση/καθαρισμός βλαβών και πολλες ακόμη ενδείξεις.

Φανταζομαι να το ρυθμισω θα ειναι κατι ευκολο γιατι δεν το χω καθολου με τη τεχνολογία
Αρα το σκανγκοτζ ειναι αυτο που ψαχνω
Αυτοσυνδέεται απευθειας στην ομπιντι;
Και κατι τελευταιο ειδα στο σαιτ οτι υπαρχει το σκανγκοτζ 2 το Χ και γενικα διαφορα
Τι αλλαζει; ποιο να επιλεξω;
'Andy'-lag - Σαβ 30 Αύγ 2014, 03:52:46
Θέμα δημοσίευσης:
kourlis έγραψε:

O RECELIE ρε.... Laughing Laughing Laughing
kourlis - Σαβ 30 Αύγ 2014, 13:06:23
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing
reselie-206 - Σαβ 30 Αύγ 2014, 14:03:27
Θέμα δημοσίευσης:
'Andy'-lag έγραψε:
kourlis έγραψε:

O RECELIE ρε.... Laughing Laughing Laughing

Είσαι και αμόρφωτος Laughing

RESELIE είναι oxi ρετσελιέ

Τώρα το πώς έγινε nickname..μεγάλη και πολύ παλαιά ιστορία...

Απο σήμερα όμως θα με λέτε "Σεβασμιότατο reselie" παρακαλώ πολύ.. Very happy
kourlis - Σαβ 30 Αύγ 2014, 21:16:16
Θέμα δημοσίευσης:
Το καρδινάλιος είναι ξενόφερτο... το σεβασμιότατος είναι το πατροπαράδοτο... Very happy
nikolasr200 - Σαβ 21 Μάρ 2015, 21:24:16
Θέμα δημοσίευσης:
εκανα ενα βιαστικο περασμα αλλα δεν εντοπισα αυτο που εψαχνα..
πως βγαινει το ντουλαπακι ωστε να υπαρχει πρπσβαση στη πλατικη ταπα και πως τα καταφερατε να περασετε το σωληνα απο εκει? οσο και αν εχω παιδευτει..ματαια.
rallaki-1 - Σαβ 30 Μάϊ 2015, 22:35:03
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα σε Όλους!
Έχει βάλει κανένας μπαρόμετρο daemon;; Αγόρασα χτες ένα μπαρόμετρο της daemon και δεν ξέρω πως να το βάλω.. Μπορώ να πάρω πίεση από την τάπα αναθυμιάσεων;
Giannis307 - Κυρ 31 Μάϊ 2015, 11:55:23
Θέμα δημοσίευσης:
μπορεις αλλα δεν ειναι οτι καλυτερο απο εκει μιας και εχει (αναμενομενο)ολη την λαδιλα εκει...καλυτερα με ανταπτωρακι στον μαπ
ς
Οσον αφορα το απο που να περασεις μεσα στο 207 η πιο σιγουρη και ευκολη λυση ειναι ακολουθωντας την ντιζα του καπο και απο το λαστιχο της ανοιγωντας μια μικρι τρυπιτσα να περασει...βγαινει διπλα απο το σεβρο....
reselie-206 - Κυρ 31 Μάϊ 2015, 12:00:22
Θέμα δημοσίευσης:
kai to δικό μου απο εκεί είναι περασμένο, δίπλα στο σεβρό..! βγαίνει εύκολα στην ασφαλειοθήκη

¨Αλλη λύση είναι αριστερά απο το φίλτρο καμπίνας,πίσω απο το ντουλαπάκι και το περνάς απο πίσω
rallaki-1 - Δευ 01 Ιούν 2015, 08:19:51
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!

Αρα από ότι καταλαβαίνω άλλα 60€ για το ανταπτωράκι.. Crying or Very sad
makis106 - Δευ 01 Ιούν 2015, 10:08:39
Θέμα δημοσίευσης:
40€ Wink
Παντως αν εχεις ταπα στις αναθυμιασεις, μη σκασεις λεφτα για ανταπτορα, και λαδι να εχει εκει (που εχει ολη η πολλαπλή, και εκει που παει ο ανταπτορας), το λαδι δεν προκειται να μπει στο σωληνακι του μπαρομετρου. Το ειχα χρόνια εκει.
rallaki-1 - Δευ 01 Ιούν 2015, 15:29:03
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως ξέρεις από που θα το πάρω?
makis106 - Δευ 01 Ιούν 2015, 16:03:09
Θέμα δημοσίευσης:
rallaki-1 έγραψε:
pm
rallaki-1 - Δευ 01 Ιούν 2015, 21:43:53
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
rallaki-1 έγραψε:
pm

Thanks! !
vag21 - Σαβ 03 Οκτ 2015, 13:43:35
Θέμα δημοσίευσης:
σκεφτομαι να βαλω και εγω μπαρομετρο στο 207 μου,διαβασα ολο το θεμα και καταλαβα οτι για να παιξει σωστα θελει και ανταπτορα ,υπαρχουν και καποια που δουλευουν με ακριβεια χωρις ανταπτορα?
επισης ενα φιλαρακι μου προτεινε τα depo,σαν κοστος μαζι με τον ανταπτορα(αν χρειαζεται) δεν θα ηθελα να ξεπερνα τα 150-180 ευρω.

επισης καμια προταση για να ταιριαζει και με τα οργανα του gt.
makis106 - Σαβ 03 Οκτ 2015, 20:55:02
Θέμα δημοσίευσης:
vag21 έγραψε:
σκεφτομαι να βαλω και εγω μπαρομετρο στο 207 μου,διαβασα ολο το θεμα και καταλαβα οτι για να παιξει σωστα θελει και ανταπτορα ,υπαρχουν και καποια που δουλευουν με ακριβεια χωρις ανταπτορα?
επισης ενα φιλαρακι μου προτεινε τα depo,σαν κοστος μαζι με τον ανταπτορα(αν χρειαζεται) δεν θα ηθελα να ξεπερνα τα 150-180 ευρω.

επισης καμια προταση για να ταιριαζει και με τα οργανα του gt.
Βαγγέλη ο ανταπτορας ειναι για να κλεψεις πιεση (εκτος και αν εννοεις κατι αλλο), οποτε οτι και να βαλεις θα τον χρειαστείς.
Το depo καλο ειναι, ειχα κι εγω.
vag21 - Κυρ 04 Οκτ 2015, 01:12:04
Θέμα δημοσίευσης:
οχι μακη αυτο εννοω,αλλα λεω ,μηπως αλλου τυπου μπαρομετρα οπως τα μηχανικα δεν χρειαζονται ανταπτορα.

καμια προταση για να ταιριαζει με τα λευκα οργανα του gt?

εχω δει και αυτο http://www.autotuningaccessori.gr/product.php?id=60005
makis106 - Κυρ 04 Οκτ 2015, 01:16:11
Θέμα δημοσίευσης:
vag21 έγραψε:
οχι μακη αυτο εννοω,αλλα λεω ,μηπως αλλου τυπου μπαρομετρα οπως τα μηχανικα δεν χρειαζονται ανταπτορα.

καμια προταση για να ταιριαζει με τα λευκα οργανα του gt?

εχω δει και αυτο http://www.autotuningaccessori.gr/product.php?id=60005
οχι Βαγγέλη, θα τον χρειαστείς οπωσδήποτε. Μια χαρα μου φαινεται αυτο, και από χρώματα και από λειτουργίες, πολυ καλη επιλογή αν και λιγο τσιμπημενο.
vag21 - Κυρ 04 Οκτ 2015, 01:35:24
Θέμα δημοσίευσης:
και σε κατι πιο οικονομικο εχω βρει αυτο σε ηλεκτρονικο http://www.srptuning.gr/product.asp?catid=1338 αν και με χαλαει το μπλε στα νουμερα ,δεν ξερω αν αλλαζει.

και σε μηχανικο αυτο http://www.srptuning.gr/product.asp?catid=416

αν υπαρχει και καμια αλλη προταση σε λευκο καντραν,θα ηθελα την ακουσω.
Giannis307 - Κυρ 04 Οκτ 2015, 10:40:38
Θέμα δημοσίευσης:
Έχουμε βάλει κάμποσα depo και ως τώρα δεν υπήρχε θέμα καπου
vag21 - Κυρ 04 Οκτ 2015, 10:47:38
Θέμα δημοσίευσης:
γιαννη το συγκεκριμενο το εχετε δουλεψει http://www.srptuning.gr/product.asp?catid=1338 ?ξερεις αν αλλαζει το χρωμα στα νουμερα?
Giannis307 - Κυρ 04 Οκτ 2015, 11:38:17
Θέμα δημοσίευσης:
απο οτι εχω δει χρωματα αλαζουν μονο η φιμε σειρες....αυτα ειναι φιξ
vag21 - Σαβ 10 Οκτ 2015, 15:32:39
Θέμα δημοσίευσης:
τελικα εβαλα αυτο http://www.srptuning.gr/product.asp?catid=1301 φαινεται μια τιμια επιλογη,να ευχαριστησω το pavlidis competition και ιδιαιτερα τον gianni 307 για την υπομονη του.
πολυ κουνουπι ομως ρε παιδια Laughing .

εχει και λειτουργια warning,θα μπορουσε καποιος να μου πει την χρισιμοτητα της και αν καποιος εχει μεγιστη πιεση π.χ 1.2 που ειναι καλυτερο να την ρυθμισει?
Giannis307 - Σαβ 10 Οκτ 2015, 20:01:43
Θέμα δημοσίευσης:
Είπαμε την άλλη φορά φιδάκια και autan Cool Laughing Cool Cool Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
makis106 - Σαβ 10 Οκτ 2015, 20:11:13
Θέμα δημοσίευσης:
vag21 έγραψε:

εχει και λειτουργια warning,θα μπορουσε καποιος να μου πει την χρισιμοτητα της και αν καποιος εχει μεγιστη πιεση π.χ 1.2 που ειναι καλυτερο να την ρυθμισει?
η χρησιμότητα είναι στο να σε ειδοποιήσει όταν εχεις ξεπερασει τη μεγιστη πιεση που εχεις ορισει, πχ από χαλασμενη Ν75 (ειναι οντως χρησιμο, ετσι καταλαβα οταν αρχιζε να τα παιζει η δικη μου). Αν εχεις peak 1,2 πιστευω καλό θα ειναι να βαλεις το warning στο 1,3 - 1,35
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες