Road_Runner έγραψε: |
Καλφακης ειναι ο ελληνας εισαγωγεας-αντιπροσωπος της tamyia.
Στην ιπποκρατους.... Ναι για ηλεκτροκινητο το θελω... Και αυτο στην καλλιροης το ξερω. Είχα παει 1-2 φορες. Αλλά έχω την εντύπωση ότι έχει κλείσει... |
kanelj έγραψε: |
Παντως ειναι καλος αυτος στην Καλιροης! |
kanelj έγραψε: |
Nικο τι μοντελακι εχεις?!
Παντως ειναι καλος αυτος στην Καλιροης! Και αλλος ενας που ξερω ειναι πολυ καλος αλλα ειναι λιγο μακρυα! Στην Βουλιαγμενης κοντα στον Αλιμο! ![]() |
drdino έγραψε: |
Εγώ και με στατικό ασχολούμαι!! ![]() ![]() ![]() Τους τελευταίους 2 μήνες κάνω ένα F-14 Τοmcat... ![]() ![]() ![]() |
STELIOS έγραψε: |
Speed control πρεπει να εχω εγω Νικο. Ενα της Teken και ενα αλλο δεν θυμαμαι τι. Εχω πολλα χρονια να ασχοληθω, καπου τα εχω και μαζευουν σκονη. Αν τα βρω ειναι δικα σου. |
Giannis307 έγραψε: |
Τα ηλεκτρικα ομως εχουν τρελλη ροπη και επιταχυνση καλλητερη απο τα θερμικα.... |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Και κρατανε πολυ μα πολυ λιγοτερο και εχουν περιορισμενες δυνατοτητες ταχυτητας.Απο αυτοκινητα μεχρι αεροπλανα και ελικοπτερα.Εχω πεταξει τα παντα.Απλα το ηλεκτρικο δεν εχεις να ρυθμισεις κινητηρα και δευτερη βελονα.Πατας το γκαζι και εφυγες.Δεν σβηνει στον αερα αλλα αν τελειωσει η μπαταρια χανεις ολα τα στικ απο τον ελενχο. |
melpas1013 έγραψε: |
Στατικομοντελιστής και εγώ(με τον drdino τα λέμε στο modelclub.gr). Τις δουλειές μου τις παραθέτω με Link, γιατί είναι πολλές οι φωτογραφίες...
1/35 Leopard 1A5 HA Revell 1/35 M-109A2 HA Italeri 1/35 Leopard 1A4 HA Tamiya 1/35 Leopard 1V HA Revell 1/48 EF-2000 HAF Italeri 1/48 Mirage 2000 BGM HAF Heller 1/48 G-91R4 "Gina" HAF Heller 1/48 F-104G Olympus HAF Hasegawa 1/48 F-4E Phantom II SRA Hill Gray II HAF Hasegawa |
Ronin έγραψε: | ||||
Που χάθηκες εσύ ρε κουλομαρία??!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||||||
Αρραβωνιαστικα. ![]() |
MEMsound έγραψε: |
χθες επεσε στα χερια μου ένα καινούργιο παιχνίδι...
θα ενημερώσω μόλις του βάλω μπαταρίες... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() φερει και λιονταράκι στο καπό... |
RoadRunner122 έγραψε: |
Ίσως το πιό ποιοτικό R/C buggy που έχει βγει σε παραγωγή μέχρι στιγμής...
http://www.oople.com/rc/photos/reviewdurangodex410/index.html |
Θέλω κάααποια στιγμή να πάρω κάποιο αξιόλογο σασί 1/10 για να μπει πάνω... |
iceage έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() |
RoadRunner122 έγραψε: | ||||
Δεν θέλω rallycross, θέλω καθαρό πίστας με ιμάντες ![]() |
michael-grivas έγραψε: |
Εγώ έχω άλλη τρέλα!
![]() |
Πετράν, εγώ ποιό να προετοιμάσω? Σου υπενθυμίζω τα "ιστορικά" μου: EP: Ultima, Lazer, DoubleDare και GP: Rampage, Stinger, Inferno. To τελευταίο είναι το πιό "μαμά" και το πιό ετοιμοπόλεμο....
Τον Asso δεν τον συμπεριλαμβάνω... έχει καιρό ακόμα να παλιώσει ![]() |
plaketokofths έγραψε: |
Πέτρο τί γνώμη έχεις για τις φόρμουλες της tamiya ? |
BTS έγραψε: |
12 χρόνια αφού πήρε την τελευταία του νίκη, σήμερα λειτούργησε ξανά.
Μου πήρε σχεδόν 2 χρόνια να βρω από ebay τα ανταλλακτικά που χρειάζονταν για το rebuild του. Όλα πάνω του είναι vintage, της δεκαετίας του ΄90. http://www.gl-yachting.gr/other_uploads/firstrun.jpg Εντυπώσεις; ΔΕΝ το πήγαινα τέρμα γκάζι ΔΕΝ στούκαρα πουθενά ΔΕΝ έσπασα τίποτα Καλό πράγμα η ωριμότητα! Το φχαριστήθηκα, έγινα πάλι 16 χρονών....! |
[Το τι flashback έφαγα όταν είδα το Duster της Novak, δεν περιγράφεται! ![]() ![]() |
BTS έγραψε: | ||
Δουλεύει άψογα μέχρι σήμερα! Από το 1994... ![]() |
Jean έγραψε: |
Έχω ένα 15ρι μοτέρ καινούριο άστρωτο και κάθεται και λέω να πάρω ένα σασί μόνο. Αλλά κλείνω προς άσφαλτο...
Τι σασί προτείνεται? |
Έχω ένα 15ρι μοτέρ καινούριο άστρωτο και κάθεται και λέω να πάρω ένα σασί μόνο. Αλλά κλείνω προς άσφαλτο...
Τι σασί προτείνεται? |
geo106xs έγραψε: | ||
Να πω κι εγω μια γνωμη,μιας και παλιοτερα ειχα ασχοληθει αρκετα με το αντικειμενο (τοπικοι αγωνες buggy κλπ),αν επιμενεις σε θερμικο,να ξερεις οτι εχει ενα παιδεμα με ρυθμισεις,βρωμια,συντηρηση κ.α βεβαια εχει αλλη καυλα! ![]() Εγω προσωπικα,ειδικα σε ασφαλτινο,θα επαιρνα ηλεκτρικο...θα συμφωνησω με τα παιδια στην επιλογη καποιου ραλλυ κρος ή ακομα καλυτερα για μενα σε buggy 1/8 παει παντου και κανει τα παντα! Αν παρολ'αυτα παρεις δρομου,παρε δαγκωτο serpent οπως ειπε και ο Γιαννης! |
Καλά πλακετοκαύτη, μας έκαψες πάλι!!!
Λοιπόν, όταν οργανώσουμε εκείνη τη περιβόητη βιντατζοοσυμμάζωξη, μην τολμήσεις να απουσιάσεις! ![]() ![]() |
Τάσο, το κάθε είδος έχει και κάτι διαφορετικό να σου δώσει. Το θέμα είναι να βρεις τι σου ταιριάζει και τι σου δίνει περισσότερη ικανοποίηση (κατά τη χρήση αλλά και κατά το σετάρισμα, μαστόρεμα, στον πάγκο κοινώς).
Το ελικόπτερο, προσωπικά δε με εντυπωσίαζε σαν θεατή. Όταν όμως έπιασα στα χέρια μου 4κάναλο πομπό και άρχισα να μαθαίνω, κατάλαβα ότι αυτό που έβλεπα σαν θεατής δεν ήταν καθόλου εύκολο να γίνει. Ακόμα και η πιό απλή κίνηση, ακόμα και το hover θέλουν πολλές ώρες εξάσκησης, ειδικά αν μιλάμε για outdoor. Και το αεροπλάνο έχει τη γλύκα του (κατά τη γνώμη μου πιό όμορφο οπτικά) με τη διαφορά ότι στο ελικόπτερο κάθε σφάλμα 99% κοστίζει ενώ στο αεροπλάνο έχεις συνήθως χρόνο να διορθώσεις. |
Γιώργο τα ξέρω έχω ένα ραλλυ κρος θερμικό. Αλλά με κουράζουν οι μπαταρίες ποιο πολύ από το καθάρισμα. Για αρχή να δούμε τι σασί γιατί αν πάρω καθαρό δρόμου σχεδόν όλα έχουν το μοτέρ εγκάρσια και το δικό μου μοτέρ δεν μπορεί να μπει έτσι. |
plaketokofths έγραψε: |
Θα κοίταζα σοβαρά το tamiya XV-01 που μου είχε προτείνει ο Πέτρος... (και δεν τον άκουσα ![]() |
BTS έγραψε: | ||
Βρήκα τυχαία αυτό και σε/με θυμήθηκα! http://www.tamiyaclub.com/showroom_model.asp?cid=119073&id=15376 Από ότι φαίνεται το XV01 είναι πολύ καλό! Όχι πως τα παλιότερα rallycars μας χαλάνε βέβαια..! |