PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Μεταβίβαση Αυτοκινήτου

Baphomet - Δευ 18 Ιούν 2007, 15:49:49
Θέμα δημοσίευσης: Μεταβίβαση Αυτοκινήτου
Ξέρει κανείς την διαδικασία?? Πάμε απλά στα ΚΕΠ και ξεμπερδεύουμε ή θέλει και τίποτα άλλο πριν?
Giannis307 - Δευ 18 Ιούν 2007, 19:00:55
Θέμα δημοσίευσης:
Nαι πας κ.ε.π (για επιβατικο ι.χ.για επαγγελματικο θελει εφορια...)
πληρωνεις την μεταβιβαση (175 ευρω νομιζω....)
και εισαι οκ σου δινουν και μια πρωσορινη αδει κυκλοφοριας μεχρι να εκδοθει η κανονικη και γενικα μονο παρακρατηση να μην εχεις αλλιως ολα οκ!!
Baphomet - Δευ 18 Ιούν 2007, 19:56:46
Θέμα δημοσίευσης:
δεν αγοράζω, πουλάω Laughing
παρακράτηση δεν έχει, σήμερα πήρα την νέα άδεια μετά την άρση και αύριο μάλλον θα πάω να το μεταβιβάσω. Άρα γίνονται όλα στο ΚΕΠ, δεν πρέπει να κάνω τίποτα άλλο?
Lef205 - Δευ 18 Ιούν 2007, 21:24:50
Θέμα δημοσίευσης:
Πας ΚΕΠ.
Σου δινουν αριθμο τραπεζης για να πληρωσεις τη μεταβιβαση, πας τραπεζα πληρωνεις γυρνας στο ΚΕΠ με την αποδειξη πληρωμης εχοντας μαζι αδεια κυκλοφοριας ταυτοτητα, αφμ και μεταβιβαζεις.
Σου δινουν φωτοτυπια της αδειας επικυρωμενη και σε 10 εργασιμες εχεις την κανονικη στα χερια σου.
Giannis307 - Τρι 19 Ιούν 2007, 07:03:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι δεν θες τπτ αλλο
Spyros_L - Δευ 26 Μάϊ 2008, 20:04:54
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Πας ΚΕΠ.
Σου δινουν αριθμο τραπεζης για να πληρωσεις τη μεταβιβαση, πας τραπεζα πληρωνεις γυρνας στο ΚΕΠ με την αποδειξη πληρωμης εχοντας μαζι αδεια κυκλοφοριας ταυτοτητα, αφμ και μεταβιβαζεις.
Σου δινουν φωτοτυπια της αδειας επικυρωμενη και σε 10 εργασιμες εχεις την κανονικη στα χερια σου.

Επειδή πρόσφατα μεταβίβασα αμάξι θέλω στα παραπάνω που είναι πολύ σωστά να συμπληρώσω το εξής. Πλέον είναι απαραίτητη η προσκόμιση του εγγράφου ελέγχου ΚΤΕΟ. Εάν το όχημα δεν έχει χαρτί ελέγχου ΚΤΕΟ τότε το όχημα δεν μεταβιβάζεται μέχρι να αποκτηθεί αυτό. Αυτό φυσικά δεν αφορά τα οχήματα που είναι καινούρια και δεν υπόκεινται σε έλεγχο ΚΤΕΟ.
micra_iro - Δευ 26 Μάϊ 2008, 21:33:09
Θέμα δημοσίευσης:
θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα πλεον πρεπει να υπαρχει και το δελτιο του ΚΤΕΟ οτι χρειαστεις στειλε pm
Gungnir - Σαβ 29 Νοέ 2008, 00:54:06
Θέμα δημοσίευσης: Τι πρέπει να γράψω για εξουσιοδότηση ΙΧ?
Καλησπέρα! Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει κάνει εξουσιοδότηση στον αγοραστή τι ακριβώς και τι στοιχεία πρέπει να έχω για να είναι η εξουσιοδότησή μου ως πωλητής πλήρης? Επίσης, είναι υποχρεωτικό να του φτιάξω υπεύθυνη δήλωση πόσο του το πούλησα? Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Laughing
denlafkas - Σαβ 29 Νοέ 2008, 09:44:56
Θέμα δημοσίευσης:
την εξουσιοδοτηση θα την κανειs στο κεπ αυτη ξερουν τι ακριβωs πρεπει να γραψειs οσο για την τιμη βαζειs οσο θεs Wink
hondaeglover - Παρ 18 Ιούν 2010, 16:48:38
Θέμα δημοσίευσης:
3erete an mporume na kanoume tin metavivasi savvato?oi trapezes einai oles kleistes alla mporoume na mipos na agorasoume ta parabola me kapoio allo tropo?
nikolas206gti - Παρ 18 Ιούν 2010, 19:30:04
Θέμα δημοσίευσης:
hondaeglover έγραψε:
3erete an mporume na kanoume tin metavivasi savvato?oi trapezes einai oles kleistes alla mporoume na mipos na agorasoume ta parabola me kapoio allo tropo?

'Οχι δεν γίνετε τίποτα. Το παράβολο αγοράζεται αποκλειστικά από την τράπεζα. Wink
Bill207 - Παρ 18 Ιούν 2010, 20:41:23
Θέμα δημοσίευσης:
να κάνω και γω μια ερώτηση που έχει να κάνει με τα κεπ?
αν τους πάω αντίγραφο του διπλώματος μου και μου το επικυρώσουν (σαν γνήσιο αντιγραφο) και μετά κυκλοφορώ με αυτό. Αν με σταματήσουν θα υπάρξει πρόβλημα ή ειναι νόμιμο;
vamvakoolas - Παρ 18 Ιούν 2010, 20:55:47
Θέμα δημοσίευσης:
θεωρητικα αν γινει μια στραβη πρεπει να πας το γνησιο.
Νομικα παντα νομιζω (δε μου εχει τυχει) οτι αν εχεις απωλεια, προσωρινο σου δινει μονο η νομαρχια (μεσω ΚΕΠ) και οχι το ιδιο το ΚΕΠ...
SnakeMJK - Πεμ 09 Σεπ 2010, 22:05:24
Θέμα δημοσίευσης:
ερώτηση...

κατά την μεταβίβαση κάνει ο πωλητής στον αγοραστή μια υπευθυνη δήλωση ότι του πούλησε το τάδε αμάξι με τόσα λεφτά κλπ και το αντίστοιχο ο αγοραστής στον πωλητή...

αυτές οι δηλώσεις πρέπει να επικυρωθούν από κάποια αρχή για το γνήσιο της υπογραφής;

παρακαλώ μόνο σίγουρα replies, γιατί στο google οι απαντήσεις είναι 50-50 Razz
nikolas206gti - Πεμ 09 Σεπ 2010, 23:01:52
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
ερώτηση...

κατά την μεταβίβαση κάνει ο πωλητής στον αγοραστή μια υπευθυνη δήλωση ότι του πούλησε το τάδε αμάξι με τόσα λεφτά κλπ και το αντίστοιχο ο αγοραστής στον πωλητή...

αυτές οι δηλώσεις πρέπει να επικυρωθούν από κάποια αρχή για το γνήσιο της υπογραφής;

παρακαλώ μόνο σίγουρα replies, γιατί στο google οι απαντήσεις είναι 50-50 Razz

Με 100000% βεβαιότητα σου λέω ότι χρειάζεται το γνήσιο της υπογραφής από κάποια αρχή όπως π.χ. ΚΕΠ, αστυνομία κ.λ.π.

Ειδάλλως δεν έχει ισχύ το χαρτί αυτό. Όπως είναι και μια εξουσιοδότηση Wink

Υ.Γ. Τις δηλώσεις αυτές τις ανταλλάσετε μεταξύ σας Cool
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες