206club-admin έγραψε: |
Ελάτη - Περτούλι - Μετέωρα - Καρδίτσα Η διαδρομή είναι εκπληκτική αλλά μεγάλη (250 km). |
206club-admin έγραψε: |
1.Το πρόγραμμα, εκτός της αναχώρησης του Σαββάτου μπορεί να τροποποιηθεί ή και να αλλάξει .... |
teoman έγραψε: | ||||
Οφείλω να ομολογήσω ότι αυτό με χάλασε...
Αυτό πάλι με κάνει να ελπίζω....
|
|
KASFIKIS NIKOS έγραψε: |
Καλα το σκεφτεσαι ακομα; |
KASFIKIS NIKOS έγραψε: | ||||||
Καλα το σκεφτεσαι ακομα; |
danielos έγραψε: | ||||||||
ασχετο! νικο με γεια το αβαταρ!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
glf έγραψε: |
Το Δασικό χωριό που κοντά είναι ? Στο χάρτη με τις διαδρομές δε το βρήκα (Σταυρός - Παλαιοχώρι). |
|
Sidobre έγραψε: |
Για συμμετοχές το αργότερο 4-5 ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης.
Δηλαδή Τρίτη 18 Φεβρουαρίου |
Vaggelis έγραψε: |
Έχω μερικές απορίες...: |
1. Πόσα km είναι Αθήνα - Λίμνη Πλαστήρα; |
2. Πώς θα χωριστούμε στα δωμάτια; |
3. Τα τζάκια στα σπιτάκια τα χρησιμοποιούμε μόνοι μας; |
4. Αν έχει βρέξει, υπάρχει περίπτωση να κολλήσουμε στις λάσπες (στο δρόμο για το χωριό εννοώ; |
5. Μπορεί κάποιος να φύγει στις 12:00 την Κυριακή για Αθήνα και να μην ακολουθήσει την προγραμματισμένη διαδρομή;[/b] |
christhehealer έγραψε: |
Γιώργο (danielo) οι αλυσίδες είναι πλέον υποχρεωτικές να τις έχεις μαζί σου ακόμα και στην Oμόνοια με λιακάδα. Eάν θέλει το όργανο σε γράφει (έχουν γράψε γνωστό μου το Nοέμβρη με 22 βαθμούς και ντάλα ήλιο). Oπότε κρίνεις και πράτεις.
Πάντως να έχετε υπόψη σας ότι σε μέρη που έχει χιονοδρονικά συνήθως ανοίγει ο δρόμος και δεν χρειάζονται αλυσίδες εκτός και εάν πέσεις στην ώρα μηδέν. Tην ώρα που χιονίζει δηλαδή πριν πάνε οι μπουλντόζες, να ανοίξουν το δρόμο. |
Αν στα καταλύματα χιονίσει το βράδυ (ακόμα δεν ξέρουμε τον καιρό) οποιος δεν έχει αλυσίδες θα είναι πολύ δύσκολο να μετακινηθεί. |
teoman έγραψε: |
Εκτός και αν οι καντάδες του Χρήστου και της angelbaby συνεχίσουν και το πρωί.Τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να μετακινηθούμε-για να μην πω να εξαφανιστούμε... ![]() |
ANAKOINΩΣΗ:
Επειδή τα καταλύματα που έχουμε στην διάθεσή μας είναι περιορισμένα (13 σπίτια δηλαδή 26 δίκλινα) υπάρχει μια πιθανότητα να υπερκαλυφθούν από τις συμμετοχές μας. Σε αυτή την περίπτωση και με μεγάλη μας λύπη θα πρέπει να περιορίσουμε τις συμμετοχές ιδιαίτερα των μελών που έχουν δηλώσει μεγαλύτερη παρέα. Γι'αυτό τον λόγο παρακαλούμε τα μέλη να δηλώσουν όσο πιο γρήγορα συμμετοχή γίνεται για να έχουμε μια πλήρη εικόνα των καταλυμάτων που θα χρειαστούμε, ώστε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες των μελών. Ευχαριστούμε |
christhehealer έγραψε: | ||
Δεν θα πω τίποτα γιατί είμαι καλός άνθρωπος. ![]() ![]() ![]() ![]() Σε αφήνω στο έλεος της angelbaby ![]() ![]() ![]() ![]() |
angelbaby έγραψε: |
Μπάντα ενωμένη, ΠΟΤΕ νικημένη!!! Δεν θα πώ τίποτα τώρα, αλλά θα μιλήσω την κατάλληλη στιγμή, στο κατάλληλο μέρος, με την κατάλληλη μουσική ![]() ![]() ![]() |
teoman έγραψε: | ||
Το να μιλήσεις δεν μας ενοχλεί καθόλου.Στο να τραγουδήσεις έχουμε πρόβλημα... Όχι τίποτα άλλο,θα μας μηνύσουν και οι οικολόγοι για παρενόχληση του βιότοπου της λίμνης ![]() ![]() ![]() |
Το να μιλήσεις δεν μας ενοχλεί καθόλου.Στο να τραγουδήσεις έχουμε πρόβλημα...
Όχι τίποτα άλλο,θα μας μηνύσουν και οι οικολόγοι για παρενόχληση του βιότοπου της λίμνης ![]() ![]() ![]() |
Bλέπω και άλλον υποψήφιο για καντάδα ή μου φαίνεται ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ANAKOINΩΣΗ:
Επειδή τα καταλύματα που έχουμε στην διάθεσή μας είναι περιορισμένα (13 σπίτια δηλαδή 26 δίκλινα) υπάρχει μια πιθανότητα να υπερκαλυφθούν από τις συμμετοχές μας. Σε αυτή την περίπτωση και με μεγάλη μας λύπη θα πρέπει να περιορίσουμε τις συμμετοχές ιδιαίτερα των μελών που έχουν δηλώσει μεγαλύτερη παρέα. Γι'αυτό τον λόγο παρακαλούμε τα μέλη να δηλώσουν όσο πιο γρήγορα συμμετοχή γίνεται για να έχουμε μια πλήρη εικόνα των καταλυμάτων που θα χρειαστούμε, ώστε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες των μελών. Ευχαριστούμε |
Nikel έγραψε: | ||
Κυριοι οτι φως και αν υπηρχε για μεταταξη εσβησε και ετσι παρουσιαζομαι για να υπηρετησω την μαμα πατριδα στις 25 αυτου του μηνα (Θηβα μερια)...Με αλλα λογια λυπαμαι ομως δεν θα ακολουθησω....... ![]() ![]() ![]() |
Nikel έγραψε: | ||
Κυριοι οτι φως και αν υπηρχε για μεταταξη εσβησε και ετσι παρουσιαζομαι για να υπηρετησω την μαμα πατριδα στις 25 αυτου του μηνα (Θηβα μερια)...Με αλλα λογια λυπαμαι ομως δεν θα ακολουθησω....... ![]() ![]() ![]() |
Nikel έγραψε: |
Κυριοι οτι φως και αν υπηρχε για μεταταξη εσβησε και ετσι παρουσιαζομαι για να υπηρετησω την μαμα πατριδα στις 25 αυτου του μηνα (Θηβα μερια)...Με αλλα λογια λυπαμαι ομως δεν θα ακολουθησω.......
![]() ![]() ![]() |
Nikel τι σειρά θα είσαι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nikel έγραψε: |
DimiP έγραψε: |
το εμπεδωσαμεεεεεε |
Nikel τι σειρά θα είσαι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nikel, νομίζω οτι σε πήρανε στο κατάλληλο σώμα, αφού "πυροβολάς" με το turbaτο το CC...
Πάντως, πάρτο μαζί σου, γιατί μπορεί να το δει ο διοικητής ![]() ![]() ![]() ![]() Άντε και καλός πολίτης... |
angelbaby έγραψε: | ||||
Μάλλον 282 'η 283.... Ο Nikel θα μας πει ![]() |
Ady έγραψε: | ||
Αντε και καλός πολίτης ρε Νικελένιε !!!!! 12 μήνες έτσι ?? |
PoLiThS έγραψε: |
ααααααα ολα κι ολα Πολιτης εδω είμαι ΜΟΝΟ εγω οκ ???? ![]() ![]() ![]() ![]() Νικολααααααααααααα μην μασάς ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε οτι θέλεις εγω ειμαι εδω.... ![]() ![]() |
ααααααα ολα κι ολα Πολιτης εδω είμαι ΜΟΝΟ εγω οκ ???? ![]() ![]() ![]() ![]() Νικολααααααααααααα μην μασάς ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε οτι θέλεις εγω ειμαι εδω.... ![]() ![]() Εχω suprise με το 206 μου στο touring... κατι εφτιαξα αλλα δέν το λεω..... Ζητουνται 206 1,4 8V για κόντρα απο τώρα.... αντε και κανένα 1,6 8V ![]() ![]() Τασοοοοοοοοοοοο παει γ@μιώντ@ς!! ε κατι εφτιαξα δεντο λεω δεν το λεω ![]() |
pduke έγραψε: |
!!!!!! ![]() ![]() την έκατσα!!!!τα pirelli τελικά είναι 205 και ας γράφουν 195 (όπως μου τα έλεγε ο πιρελλάς!!!) ![]() ![]() |
!!!!!! ![]() ![]() την έκατσα!!!!τα pirelli τελικά είναι 205 και ας γράφουν 195 (όπως μου τα έλεγε ο πιρελλάς!!!) ![]() ![]() |
ευχαριστώ παιδιά μας βλέπω να μαζεύουμε τα χαντάκια τρεις-τρεις...... |
Πάνοοοο, μην φοβάσαι καθόλου!!!
θα πηγαίνω μπροστά και θα σκουπίζω όλο το χιόνι!!! Εδώ τον προφυλακτήρα σου ξεκόλησα, στο χιόνι θα κολήσουμε; ![]() DimiP: Η SRT (Sidοbre Racing Team) και η STT (Sidobre Tuning Team) γνωρίζουν καλά το Project PoLiThS και το συστήνει ανεπιφύλακτα! |
Vaggelis έγραψε: | ||
Πως μας το συστήνεις, αφού δεν ξέρουμε τι είναι;;; Να το δούμε πρώτα, να το κρίνουμε, και μετά το εφαρμόζουμε κατευθείαν... Είπαμε, έχουμε ανάγκη από κανένα περισευούμενο άλογο... |
Eγώ όμως ξέρω! ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||
Ε, πέστο ντε, μας γκάστρωσες!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kάτι πρόβλημα υπάρχει με σένα. Στην Kαρδίτσα δεν πας γιατί έχει χιόνι, στην Πελοπόνησο γιατί γλυστρούν οι δρόμοι (που δεν γλιστρούν μια χαρά κρατάνε, αλλά άντε να πείσεις τον γκρινιάρη Θεσσαλονικιό). Tι μου το έβαλες από κάτω το "GT όπως Mέγας Tουρίστας" ![]() ![]() ![]() Για να πηγαίνεις για καφέ στα clubs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μήπως σε δωροδόκησε ο Poliths με καμία χοιρινή και κανένα κιλό παϊδάκια για να μην μιλήσεις;;;;
Αλλά που θα πάει, θα μιλήσεις και θα τα πεις όλα... ![]() ![]() ![]() Dimip, μήπως πρέπει να "λαδώσουμε" και εμείς για πληροφορίες;;; |
αστους μωρε - ας μη μιλανε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Αμάν, γκαντεμιά!
Σήμερα τσαλάκωσα δεξί φτερό και σπασμένο φανάρι. ![]() ![]() Με 5χαω ρε Γα**τ@! Του κόσμου τις μκλίες έχω κάνει και την έκανα με 5χαω ίσως και λιγότερα! Είναι δυνατόν;!! ![]() ![]() Υπολόγισα περί τα 400Ε και η εκδρομή μου κλονίστηκε άσχημα! ![]() ![]() Αύριο πάω στο λαμαρινά. ![]() Θα κάνω ό,τι μπορώ και να τηρήσω το λόγο μου... |
Αμάν, γκαντεμιά!
Σήμερα τσαλάκωσα δεξί φτερό και σπασμένο φανάρι. ![]() ![]() Με 5χαω ρε Γα**τ@! Του κόσμου τις μκλίες έχω κάνει και την έκανα με 5χαω ίσως και λιγότερα! Είναι δυνατόν;!! ![]() ![]() Υπολόγισα περί τα 400Ε και η εκδρομή μου κλονίστηκε άσχημα! ![]() ![]() Αύριο πάω στο λαμαρινά. ![]() Θα κάνω ό,τι μπορώ και να τηρήσω το λόγο μου... |
δεν θέλω να ακούω χαζά!!!!!
στην εκδρομή θα έρθεις έστω και αν χρειαστεί να πάρουμε μέτρα λιτότητας,όπως : 1.σε τραβάω με συρματόσχοινο για να μην κάψεις βενζίνη(για να δείξω και λίγο χρήσιμος στο club και την κοινωνία γενικότερα!) 2.θα τρως μονο χόρτα και μπρόκολα(έτσι κιαλλιώς τέτοια τρως!!) 3......(λογοκρίθηκε ως χαζομάρα) αυτά κατα τα άλλα .... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ 206 ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!! |
ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ έγραψε: |
Παιδια δεν θα μπορεσω να ερθω γιατι την τριτη το βραδι το στουκαρα σε ενα πεζοδρομιο και δεν ξερω αν θα το εχω ετοιμο SORY ![]() ![]() |
Έλα οι υπόλοιποι να οργανωνώμαστε σας έχω το τραγούδι του tour σε midi... Πανούλη λέω... http://users.otenet.gr/~christar/icons/chris_midi.mid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.1 i love you έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lia206cc έγραψε: | ||
Άντε και τις πήραμε... Πως τις φοράμε; Κάποτε βέβαια που έπαθα λάστιχο με βάρκα-rover μπόρεσα να το αλλάξω μόνη μου (αν και μετά απ' την κούραση δεν μπορούσα να φορτώσω τη **λορόδα πίσω - άσχετο: άσε που και η ρεζέρβα είχε μια καρφάρα ΝΑΑΑΑΑΑ!!!) Κάνας δάσκαλος για αλυσίδωμα;;; Μην αρχίσω να κάνω πρόβες εδώ πάνω και ζαλιστούν όλοι... σου λέει αυτή η παλαβή κυκλοφορεί εδώ και 2 μήνες μεσ' τα χιόνια και τώρα που λιώνουν θυμίθηκε να τις βάλει;;; |
http://users.otenet.gr/~christar/icons/chris_midi.mid |
Lia206cc μήν ανυσηχείς είναι πανεύκολο!
Πάρτες εσύ και θα δείς ότι οι οδηγίες αλλά και ο τρόπος που τοποθετούνται είναι πολύ ευκολος. Ουτε να μετακινήσεις το αυτοκίνητο ούτε τπτ. Το μόνο που σε συμβουλεύω είναι να έχεις ένα ζευγάρι γάντια μαζί σου γιατί τα νάϋλον που έχουν μέσα δεν κάνουν τπτ. Το κρύο είναι γ@μτ@!!) |
Ασε που στην λίμνη υπαρχουν πολλά σερνικά που θα σκιστούν τα στις τοποθετήσουν (είναι όλοι τους e-πότες)! |
danielos έγραψε: | ||
εγω που πηγα να αγορασω και μου ειπε το παληκαρι στο μαγαζι οτι οι αλυσιδες που ειχε δεν μου εκαναν λογω οτι εχω χαμηλωσει το αυτοκινητο και θα βρισκουν????? παιδες help τι να κανω???με 25 ποντους χιονι που θα παω σαν το σκυλι στο χιονι???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.1 i love you έγραψε: | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Παιδιά, καλά να περάσετε, καλό χιονοπόλεμο και το μυαλό μας θα είναι κοντά σας... |
Α, πάρτε και κανένα φτυάρι και καμιά έξτρα κουβέρτα.... γιατί προβλέπω πολύ σκούρα τα πράγματα |
konstantinos έγραψε: |
Το οτι θα περάσουμε καλά αυτό είναι σίγουρο... βέβαια προτείνω σε όλους προμήθεια ωτοασπίδων... ![]() ![]() |
konstantinos έγραψε: | ||||
Το οτι θα περάσουμε καλά αυτό είναι σίγουρο... βέβαια προτείνω σε όλους προμήθεια ωτοασπίδων... ![]() ![]()
Παιδιά χαλαρά, εκδρομή πάμε και όχι στον πόλεμο στο κάτω κάτω της γραφής, που λένε και στο χωριό μου, χιόνι θα βρούμε (εαν βρούμε) δεν πάμε δα και στον βόρειο πόλο. ![]() |
Εαν βρουμε? ![]() |
Υ.Γ. Εγώ και πόσοι άλλοι με την Vodafone δηλαδή τί κάνουμε;;;; ![]() |
joulia έγραψε: |
Ελπίζω να προσέχετε τισ γυναίκες του club που θα είναι μαζί σας, και να μην μας αφήσετε να μας σκεπάσουν τα χιονια ![]() |
Καλά,αν μείνεις και 2 μέρες χωρίς να στείλεις sms χάλασε ο κόσμος? ![]() |
lia206cc έγραψε: |
Αλλά είπαμε... αν φτάσουμε... ![]() "Τίποτα τίποτα δε μας σταματά ... στην Εθνική θα μείνουμε όλα τα PeuΖα" |
...Θα έχουμε και ρακόμελο! |
konstantinos έγραψε: | ||
Ευτυχώς ξεπεράστηκε και αυτό, οι αγρότες ανέστηλαν τις κοινητοποιήσεις τους και έτσι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί... ![]() Πήρα πάλι τηλ στο γνωστό χωριό και είπα στον ιδιοκτήτη να βγεί και να ξαναμετρήσει το χιόνι σε καμία ώρα. Του έδωσα και το κινητό μου να με ενημερώνει κάθε δύο ώρες για το ύψος του χιονιού... ![]() ![]() ![]() ![]() |
micho έγραψε: |
μια ερωτηση! οσοι βόρειοι εκτός θεσσαλονικης έχουν συνενοηθει με τον πανο για το αν βρεθούμε καπου στο δρομο η θα παει ο καθενας μονος του?
εμεις εχουμε οπως και στο Πηλιο ενα μινι convoy Pduke, Milltellas, Micho. |
chris δεν ήξερα οτι έχεις και κρυφά ταλέντα... |
Κρυφό ταλέντο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Και από στίχο δεν είναι άσχημος...
Η διασκευή του τραγουδιού της διαφήμισης του Carnation, είναι πολύ επιτυχημένη... |
Ady έγραψε: |
Κάτσε να τον ακούσεις και live τον performer, και μετά πέσμου !!!!! |
joulia έγραψε: | ||
απο Ορεστιάδα είμαστε μόνο ένα auto εγώ με την Lia. Ελπίζω να μας περιμένει ο Πάνος και να μην φύγει χωρίς εμέσας. Γιατί να το κάνει αυτό μετά...... ![]() ![]() ![]() |
pduke έγραψε: | ||||
Ο Πάνος είναι εδώ (μετά από αποχή,συγνώμη ![]() Φυσικά και θα σας περιμένουμε, όσο πιο πολλοί τόσο καλύτερα. Άντε περιμένω.... |
κάτσε να δούμε τους πιο βόρειους πρώτα και θα σας πω |
ρε παιδες καλα πως θα παμε πανω με τοσο χιονι??ουτε τη μαλακασα δεν βλεπω να περναμε! |
danielos έγραψε: | ||||
δεν ειδα καποια ανακοινωση απο τους υπευθυνους αρα υποθετω ισχυουν ολα κανονικα για αυριο!!!!???? |
Μέχρι να βγει η ανακοίνωση από επίσιμους φορείς ας μην το σκεφτόμαστε.Άλλωστε το ηθικό είναι ακμαίο και η εκδρομή δεν μπορεί να αποτύχει.
Τώρα αν θέλετε συμπαράσταση απλά σκεφτήτε ότι εμείς έχουμε να περάσουμε από χωριά της λάρισας που (απότι είπαν οι ειδήσεις) έχουν 4!!! μέτρα χιόνι..... ![]() ![]() |
κάτσε να δούμε τους πιο βόρειους πρώτα και θα σας πω |
No problem! Σημείωση: Χθες πήγα supermarket και προμηθεύτηκα σοκολάτες και ξηρούς καρπούς ![]() |
Έλα ΠΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Εδώ "πιο βόρειος" Η περίπτωσή μας μην σε προβληματίζει. Εγώ ξεκινάω το σήμερα το απόγευμα για Θεσ/νίκη. Θα σου τηλεφωνήσω μόλις φτάσω για "οδηγίες". Όχι τίποτα... αλλά έχω και μια Α' στραβωμάρα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Έλα ΠΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Εδώ "πιο βόρειος" Η περίπτωσή μας μην σε προβληματίζει. Εγώ ξεκινάω το σήμερα το απόγευμα για Θεσ/νίκη. Θα σου τηλεφωνήσω μόλις φτάσω για "οδηγίες". Όχι τίποτα... αλλά έχω και μια Α' στραβωμάρα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
danielos έγραψε: |
τι ωρα θα ξεκινησετε αυριο παιδια απο τα μερη σας για να ειστε την προγραμματισμενη ωρα στο σημειο συναντησης???? |
panos_25 έγραψε: |
Ξέρω οτί μπορεί να σας φανούν λίγο ξενέρωτα αυτά που σας λέω.Ακούω γνώμες... |
konstantinos έγραψε: |
πάνω απο όλα η ασφάλεια!!! |
Οι Αθηναίοι και οι Θεσσαλονικείς θα μεταθέσουν την ώρα αναχώρησης τουλάχιστον μία (1) ώρα μπροστά λόγω Παγετού!
Θα ενημερωθούν όλοι για λεπτομέρειες αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση κατά το μεσημέρι, αφού παρθούν οι απαραίτητες εγγυήσεις από τις αρχές ότι το Touring μπορεί να διεξαχθεί κανονικά χωρίς να υπάρχουν προβλήματα στις μετακινήσεις μας. |
Οι Αθηναίοι και οι Θεσσαλονικείς θα μεταθέσουν την ώρα αναχώρησης τουλάχιστον μία (1) ώρα μπροστά λόγω Παγετού!
Θα ενημερωθούν όλοι για λεπτομέρειες αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση κατά το μεσημέρι, αφού παρθούν οι απαραίτητες εγγυήσεις από τις αρχές ότι το Touring μπορεί να διεξαχθεί κανονικά χωρίς να υπάρχουν προβλήματα στις μετακινήσεις μας. |
Τιιιιιιιιιιιιιιιιιι ???
Θεσσαλονίκη χωρίς ξύδι και ξενύχτι??? Καλέ μήπως να το ξανασκεφτώ και να ξεκινήσω από Έβρο στις 3 το ξημέρωμα να 'ρθω (λίγο εξαντλημένη) μια κι έξω??? Απαπα!!! |
1) Θέρμανση (τζάκι, ξυλόσομπα, βαρέλι ... πολλά διαβάζω για κουβέρτες και δεν μ' αρέσει καθόλου...) |
2) Φαγητό (Delivery έχει ??? - μη χαλάσω και τη δίαιτα μου !!!) |
3) Ποτό (Να κουβαλήσουμε καμιά κάβα ???) |
4) ΔΕΝ ΕΧΕΙ |
danielos έγραψε: |
δηλαδη εννοεις τασο στις 5:15 αντι για 6:15???? |
Λοιπόν, αγοράκια... οργανωτές και ηθικοί αυτουργοί της τρέλλας που θα μας πάει στα βουνά... δώστε καμιά λεπτομέρεια για τα σπίτια του Δασικού χωριού. |
1) Θέρμανση (τζάκι, ξυλόσομπα, βαρέλι ... πολλά διαβάζω για κουβέρτες και δεν μ' αρέσει καθόλου...) |
2) Φαγητό (Delivery έχει ??? - μη χαλάσω και τη δίαιτα μου !!!) |
3) Ποτό (Να κουβαλήσουμε καμιά κάβα ???) |
4) ΔΕΝ ΕΧΕΙ |
Nα ντύσω τον Πανοδούκα pitsaboy και να στα φέρνει στο σπιτάκι ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Θα μου κλείσεις το σπίτι..." ΑΑΑΑΑ!!! Ξέχασα!!! Τώρα δεν έχω!!! "Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο..." και "Φτάνει να γυρίσεις στον πάνο μην πεθαίνω..." ΑΑΟΥΥΥΥΥΥΥ!!! "κι όλα τα σκυλιά της νύχτας..." Λοιπόν ΜΑΖΕΨΤΕ ΜΕ!!! Μόνο με την ιδέα ότι θα κάνω χιλιόμετρα ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! Θα βρεθεί άραγε κάνας καλός γκαζοkiller στο δρόμο ή θα με πιάσει νύστα;;; ΓΙΑΜΠΑΝΤΑΜΠΑΝΤΟΥΥΥΥΥΥ!!! ![]() ![]() ![]() |
danielos έγραψε: | ||||
εχε χαρη ποτυ δεν θα σε βρω στο δρομο μου μικρο κονσερβοκουτακι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Προσοχή οι αλυσίδες χρειάζονται κατά τις πρώτες πρωϊνές και βραδυνές ώρες λόγω παγετού.
|
No problem! Σημείωση: Χθες πήγα supermarket και προμηθεύτηκα σοκολάτες και ξηρούς καρπούς ![]() |
Τελικά πήγαμε στο Δασικό Χωριό.
Για Λίμνη Πλαστήρα και βόλτες, ούτε λόγος με τόσο χιόνι. Άσε που έπρεπε να περάσουμε τα περίπου 7 χλμ, χωματόδρομο και άσφαλτο με παγωμένο χιόνι. Καλά ήταν. Άντε για το τρίτο τώρα. |
Alex έγραψε: |
Και το σκεφτομουν οτι θα χει χιονι καθως εγω μιλαω απ'το αποκλεισμενο ΜΑΡΟΥΣΙ !! ![]() Τελικα κατι γινεται οταν κλεινει ειτε Touring ειτε Meeting, ολο γ****εται ο Διας.. Λετε να μαστε γκαντεμηδες? ![]() |
Αύριο θα υπάρξουν και λεπτομέρειες γαργαλιστικές,κυρίως για το 206 band (ακούς chris?) |
Ελπίζω να βρεις και το topic που γράφουμε τις εντυπώσεις....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
πλην καταγράφεται
-η 206 band -οι τραγουδοποιοί (εξαιρείται η angelbaby) -οι κιθαρίστες (εξαιρείται η Tζένη) |
dimisi έγραψε: |
Τελικά Έμμυ-Ανδριανέ τί έγινε με τα καπελάκια και τα σκουφάκια;
Τα πούλησε και τα υπόλοιπα η Έμμυ; ![]() ![]() ![]() Σκουφάκια, καπελάκια, καπελάκια, σκουφάκια. |
dimisi έγραψε: |
............αν και τα γυαλιά τούς τα έβαλαν οι κοπελιές από την Ορεστιάδα αν δεν κάνω λάθος, που ήταν οι πρώτες που έβαλαν τις αλυσίδες τους. |
Σβετλάνα Πλαστήροβα |
Ady, κάτι πήρε το μάτι μου για κάτι απούλητα καπελάκια με το logo του club...
Θα βγούν και άλλα τέτοια;;; Πες και μια τιμή... |
Οπως είπα έχουν μείνει απούλητα 4 καπελάκια και 6 σκουφάκια. Είναι one-size και μαύρα με το logo "206club.gr" μπροστά. Τιμή 5,5 ευρώ το καπέλο, 5 ευρώ ο σκούφος. Οποιος θέλει ας μου στείλει πμ. Αν πουληθούν και υπάρχει μεγάλη ζήτηση, υποθέτω θα βγουν και άλλα. |
Κράταγα το αμάξι του Teoman να μην πέσει πάνω στο δικό μου (αλλά δεν τα κατάφερα). |
Στο επόμενο tour θα μάθουν τα μέλη ένα είδος τραγουδιού που λέγεται a cappela. ![]() Και μην νομίζεται ότι δεν έμαθα ποιοι προδότες έλεγαν στον ταλαίπωρο ταβερνιάρη να δυναμώνει το στερεοφωνικό. Θα βγάλω και ονόματα όταν ζητηθεί. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Άνοιξε topic για τα καπελάκια, δες πόσοι θα απαντήσουν και βγάλε καινούργια...
Πιστεύω οτι θα έχουν ζήτηση, όπως και τα αυτοκόλλητα... |
Sorry Ανδριανέ για το καρδιοχτύπι,δεν ήμουν και μέσα στο όχημα για να κάνω κάτι
Ελπίζω να είναι όλα καλά... |
Κατ'αρχήν, για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, η ιδέα, η πολύ καλή ιδέα όπως αποδείχτηκε, ήταν του Sidobre, και αυτός έτρεξε και συνεννοήθηκε για την παραγγελία. Οπότε του αξίζουν συγχαρητήρια....... |
kamil έγραψε: |
ο γείτονας μου τα χάλασε λίγο που δεν έπαιξε κάτι παραγγελιές, αλλά δεν του κρατώ ![]() |
GIANNIS206 έγραψε: |
Sidobre είδα και CB ε???Για ρίξε μια ενήμερωση!!Τιμή,συχνότητες που πιάνει? |
Sidobre έγραψε: | ||||
Aχ αυτή η σεμνότητα του Ady! Η ιδέα ΔΕΝ ήταν ούτε του Sidobre! HTAN ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ όλων των διαχειριστών (αλλά και μελών). Ολοι τρέξανε, όλοι το ψάξανε και η ιδέα ΟΛΩΝ υλοποιήθηκε. Εδώ μέσα δεν έχει κάποιος την ιδέα. Την έχουν όλοι και την υλοποιούν. No Credits για κανέναν (ένας για όλους και όλοι για έναν). |
christhehealer: Τελικά εκείνο το τραγουδάκι μου δεν το άκουσα ολόκληρο... Θα το ακούσω στο επόμενο tour ή θα το στείλεις ηχογραφημένο; |
ΚΩΣΤΑΣ έγραψε: |
ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΕΚΤΙΚΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΑDY; |
p206mike έγραψε: |
Τον chataso δεν είδα πουθενά.... |
micho έγραψε: |
αν εισται διατεθιμενοι για ταξιδι τελειος προορισμός κύριοι ειναι ΠΡΕΣΠΕΣ!!!
ακομα δε τελειωσε το 2ο τουρ ομως μηπως βιαζομαστε? ![]() ![]() ![]() |
XΑΑΑΑΑΧΑΑΑΧΑΑΑΑΑΧΑΑΑ !!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Συλλεκτικά χιλίων τεμαχίων, και αριθμημένα μαζί !!!!!! |
Ady, κάτι πήρε το μάτι μου για κάτι απούλητα καπελάκια με το logo του club...
Θα βγούν και άλλα τέτοια;;; Πες και μια τιμή... |
seridim έγραψε: | ||
Καμιά φώτο από τα σκουφάκια και τα καπελάκια θα δούμε; |
Sidobre έγραψε: | ||||
![]() |
seridim έγραψε: | ||||||
Τάσο πως θα γίνει να πάρω και εγώ ; Μπορείς να μου τα στείλεις; |
AXAXAXAAAAAAAAAAAAAXXXXXAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!! Καλό !!!!!!!!! Μη τρελαθούμε τελείως !!!! Ας είναι καλά οι gentlemen του club............... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Που είναι ο Χρήστος βρε παιδιά?Μαζεύω παρατηρήσεις.... ![]() ![]() ![]() |
Μάζευε εσύ και θα μπαίνω εγώ τα βράδυα (πλέον) , να τις διαβάζω. ![]() |
Δεν μπορώ να καταλάβω τι πάθατε όλοι με την 206 Band. Θα πρέπει να ξέρετε ότι δεν είχε έμπνευση - λέγε με Κωνσταντίνο - ώστε να αποδόσει τα μέγιστα. Δεν την αφήσατε κιόλας, οι γνωστοί προβακάτορες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Βέβαια το χόρδισμα των οργάνων δεν υπάγεται στα τραγούδια, αλλά είναι απαραίτητο. Δεν είναι μέρος του προγράμματος να ξέρετε για άλλες φορές, ρε παιδί μου, πάτε σε μια συναυλία πχ. |
Όχι τίποτα άλλο γιατί όση ώρα γκρινιάζατε ο Πάνος προσπαθούσε να κουρντίσει τις κιθάρες και έπιανε το μυστηριώδες υπεραυτόματο κουρντιστήρι του, τις αγριοφωνάρες σας. Άντε να κάνεις δουλειά με τέτοιο ανεκπαίδευτο κοινό. Που έχουμε μπλέξει ρε pduke με τους αγρίκους. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Άσχετο. Τα ξύλα από τι δέντρο ήταν, να φυτέψουμε όλα τα δάση με τέτοια, να μην καίγονται με τίποτα. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Και το τρίτο tour, λέγω, αποκλείεται να είναι πάνω από την Λαμία. Δύο tour γίνανε βόρεια το τρίτο θα είναι προς τα νότια πιο ζεστά κλίματα. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Υπήρχαν υποσχέσεις πριν το tour.Εγώ έλεγα να κρύβετε λόγια αλλά δεν ακούστηκα... |
Ω(χ) έλατο,ω(χ) έλατοοο.....! |
Συμφωνώ.Το τρίτο θα είναι στα μέρη σου που είναι φανταστικά! |
Άρε Χρήστο μια φορά δεν έκατσε η φάση να βγεί κανένας καλός στίχος και σας έχουν φάει όλοι!!! |
Μήπως "Αφού σε χαλάει τι το πίνεις"?Για να ρωτήσουμε τον Πάνο και τον Μίλτο!!! |
seridim έγραψε: |
Τάσο πως θα γίνει να πάρω και εγώ ; Μπορείς να μου τα στείλεις; |
Άντυ, έχεις την πιο υπέροχη φατσούλα που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Εύχομαι η ηρεμία που εκπέμπεις να υπάρχει για πάντα στην ψυχή σου. Φαντάζομαι ότι τα παιδιά θα σε λατρεύουν! Και η υπέροχη γυναίκα σου φυσικά... |
chatasos έγραψε: |
Σχόλια.....
Την χειρότερη πίκρα την έζησε ο danielos που έμενε στην κορυφή του βουνού, μόνος, με τις αρκούδες ![]() |
Η παρέα καταπληκτική. Πολύ ταιριαστή. Μία ενωμένη ομάδα. Το κάτι άλλο. Αισθάνομαι ότι έκανα καλούς φίλους. Από τους ανθρώπους-μέλη του 206Club δεν βρίσκω ψεγάδι. Απόδειξη ότι το Ίντερνετ ενώνει, δεν αποξενώνει...
......................................................................... Θα ξανατονίσω ότι στην καρδιά και στο μυαλό μου κυριάρχησαν οι υπέροχοι άνθρωποι που κρύβονται μέσα σε αυτό το Forum (και ίσως όχι μόνο). Και αυτή είναι η ουσία που κρύβει μέσα του το 206Club που με αγάπη και κόπο χτίζουμε όλοι μαζί. |
danielos: Απορίες: πως βολεύεσαι 2 μέτρα άνθρωπος στο κίτρινο φίδι και πως ανέβασες πάνω το ραλύ με σλίκ λάστιχο; Παρατήρηση: ασυγχώρητος γιατί είχες κι εσύ ένα σεμινάριο από το Miltella, το διέκοψες για να πάρεις καφέ, και δεν έριξες "σύρμα" όταν επέστρεψες για να το παρακολουθήσω. |
GIANNIS_206: και άλλη φορά μην δώσεις σημασία στους επιβάτες που φωνάζουν "σταμάτα", αλλά στις σημειώσεις του συνοδηγού...
|
βολευομαι ρε κοριτσι μου γιατι ειμαι φτιαγμενος για αυτο το αυτοκινητο! τωρα πως το ανεβασα πανω με αυτα τα λαστιχα τι να σου πω....ειναι τα χερια βλεπεις!!!!!! ![]() ![]() ![]() σορρυ για το σεμιναριο που δεν φωναξα αλλα ησουν και εσυ εκει στην ακρη κουλουριασμενη απο το κρυο.... τι να σε ταλαιπωρω!!!!! Παρατηρηση κριμα που εκθειασα σε προηγουμενο post το cc σου που ομολογουμενως μου αρεσε παρα πολυ ετσι που το ειχες φτιαξει!!!! και εσυ ειπες το ραλλο κιτρινο φιδι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() με επιασε το παραπονο!!!! |
AXAXAXAAAAAAAAAAAAAXXXXXAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!! Καλό !!!!!!!!! Μη τρελαθούμε τελείως !!!! Ας είναι καλά οι gentlemen του club............... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorry Lia, εγώ δε μπορούσα να βοηθήσω, είχα άλλες δουλειές.......... Κράταγα το αμάξι του Teoman να μην πέσει πάνω στο δικό μου (αλλά δεν τα κατάφερα). Και ύστερα κράταγα το δικό μου να μην πέσει πάνω στου micho......... |
lia206cc έγραψε: | ||||
ηταν η πρωτη φορα που μου ονομαζε καποιος τον ραλλο κιτρινο φιδι και μου ηρθε καπως παραξενα!!αυτο ειναι ολο!! και οσο για το χαμογελο μην ανησυχεις κοριτσι μου δεν παγωσε η φατσα μου πανω στο βουνο.αλλα μου αρεσει να χαμογελαω οτι και αν μου συμβαινει στη ζωη γιατι ειναι πολυ μικρη για να εχεις μουτρα και στεναχωριες!!! το χαμογελο,οι φιλοι και τα τουρ σαν το τελευταιο, με ανθρωπους που αγαπας και νοιαζεσαι καθως και με καινουργια φιλαρακια που γνωριζεις ειναι η ουσια της ζωης.ειμαι χαρουμενος και απλως φαινεται στο προσωπο μου οπως μου λεει και η κοπελια μου.οπως και οταν ειμαι λυπημενος(πολυ λυπημενος).αλλα με τετοια παρεα θα ηταν αδικο να μην περναω τελεια!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τώρα με συγχωρείς αλλά κακό είναι αυτό; Εμένα καλό μου ακούγεται φίλε danielo! Μακάρι να γίνει κάποτε και το δικό μου "φίδι". Πάντως ελπίζω να μην μου στενοχωρήθηκες στ' αλήθεια κι έχασες εκείνο το μεγάλο σχεδόν μόνιμο χαμόγελο απ' το πρόσωπό σου ( Τι μου πέρασε απ' το μυαλό τώρα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
danielos έγραψε: | ||||||
|
Και σε όλα αυτά από κοντά και ο Νίκος με την κοντή 5η του αγωνιστικού Rallye να βλαστημάει από το θόρυβο (άντε ρε να αρχίσουν τα στροφιλίκιαααα... να το πάω τέζζζαααα) ![]() ![]() Πάντως γλύτωσες από μεγάλη ταλαιπωρία το Rallye σου. ![]() |
Ρε παιδιά, τί απέγινε ο PoLiTiS; Μήπως είναι ακόμα στη γύρα; (Στη Θεσσαλονίκη την τελευταία μέρα κάτι έλεγε για άνοδο μέχρι Ορεστιάδα) |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Χρησταρα........τα ειπαμε καθολου....Που σαι...........Αυγα μελατα πριν απο καθε συναυλια για να καθαριζει η φωνη.Και ενα εξασφαιρο για τα γυρω κασετοφωνα ![]() |
Οκ Λιάνα τον συνοδηγό θα ακούω άλλη φορά αρκεί να έχει καλές σημειώσεις!!! ![]() |
Παιδια μαλλον το αλλο Σαββατοκυριακο θα κατεβω Θεσσαλονικη. Θα ριξω τηλ.να βρεθουμε.(οκ Πανο-Μιλτο) ![]() Να παμε και λιγο απο εκεινη την μορφη (λεγε με Ντινο),γιατι ολο παραπωνα ειναι ![]() |
Υ.Γ. : Ρε παιδιά, τί απέγινε ο PoLiTiS; Μήπως είναι ακόμα στη γύρα; (Στη Θεσσαλονίκη την τελευταία μέρα κάτι έλεγε για άνοδο μέχρι Ορεστιάδα) Λες να το έκοψε όλο βόρεια; "...άλλος για Φινλανδία!!!" |
GIANNIS206 έγραψε: | ||
Νικολάκη ειδοποίησε και εμας δεν πιστεύω να είμαστε βάρος!!!?? |
... μια καρπαζια στον Μίλτο γιατί γελούσε σε βάρος μου όλη τη νύχτα μόλις γύρισε ![]() |
... άλλη μια καρπαζιά στο Μίλτο γιατί όσους αγαπάμε πρέπει να τους κοπανάμε να μην πέρνουν αέρα... |
seridim έγραψε: |
Λια αφού δεν έρχετε ο PoLiTiS θα έρθω εγώ. Η ημερομηνία οριστικοποιήθηκε. Θα ανέβω για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας 8-9-10 Μαρτίου. Για στείλε και το τηλέφωνό σου με pm για να βρεθούμε |
Και τα κοριτσια απο την Ορεστιαδα μερια............Μπραβω Λια ![]() ![]() ![]() ![]() Και τα ζικ-ζακ σου ωραια ![]() ![]() |
Πολιτη...................Ριξε μοτερ επανω και σταματα τις εξωτερικες εργασιες ![]() |
PoLiTiS έγραψε: |
....Φουλ Κατηφόρα και η Κουλα να δείχνει 205km/h στο κοντέρ !!!! ΟΛΕ ΟΛΕ σαν να έσπασα το φράγμα του ήχου ήταν! |
PoLiTiS έγραψε: |
Λια και Τζουλια μου χρωστάτε 1 μπουγάδα από 1 φιλάκι και εσύ τζούλια ένα Μασαζ !!!!!!!!!! (Egko Igor Albano) |
ενα ευχαριστώ στον άνθρωπο που έχτισε το σπίτι μου και το μόνωσε ώστε να μην ακούω τον πολίτη να ροχαλίζει σαν τσετσένος ξυλοκόπος, |
κρατηθηκα οσο μπορεσα να μη γραψω αλλα δεν μπορω.
Παιδια ολοι εμεις (και εγω παρα πολυ) ζηλευουμε που δεν μπορεσαμε να ερθουμε. σκεφτειτε τι θα γινοταν αν καποια φορα βρισκομασταν σε καποιο touring 60-70 ατομα!!!!! εδω πηγατε 15-20 206 και εγινε πανικος. περασατε καταπληκτικα και πολυ θα ηθελα να ειμαι κι εγω μαζι σας. Το κακο ειναι οτι δεν γινεται να ερχονται ολοι παντοτε. ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ αλλα πιστευω πως θα επανορθωσουμε οσο γινεται στα ΜΕΓΑΡΑ , οταν γινει...οχι οτι ειναι το ιδιο αλλα ...παρηγορια και για εμας. Μπραβο σε ολους οσους το οργανωσαν αν και καταλαβα πως σχεδον ολοι βαλατε απο κατι. Αφηστε να περασει καμια βδομαδα να ηρεμησετε και αρχιστε να προτεινετε μερη αλλα οχι μακρια απο τα χιονια και τους χωματοδρομους , ετσι ;;; |
πιστευω πως θα επανορθωσουμε οσο γινεται στα ΜΕΓΑΡΑ , οταν γινει... |
Σε περιμένω friend... κάποιον είπαμε ότι θα 'ρθεις να δεις εδώ πάνω... αν είναι κι αυτός τρελλαμένος να κανονίσουμε καμια "ειδική"... |
Σε λίγο θα είναι έτοιμες και οι υπόλοιπες φωτό από το tour! |
εγω νομιζα πως το κατεσφαξες αλλα αυτο ειναι διακριτικο και ομορφο!
μπραβο! |
Ελπίζω να μην παρεξηγηθούν τα σχόλια ![]() ![]() ![]() ![]() |
Πάρτε και μερικές ακόμα.....πιο αποκαλυπτικές:
Ελπίζω να μην παρεξηγηθούν τα σχόλια ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Ειδικά τα σχόλια, κρατάνε το ρεφρέν... ![]() ![]() ![]() |
pduke μην ακούς κανέναν περί "κακοφωνίξ" και "ατάλαντου κιθαρίστα"...Μακάρι να έπαιζαν κι άλλοι το "Γιάαααααααααννη μου το, Γιαννή μου το μαντήλι σουουουουουου" όπως εσύ!!! |
Sorry που επεμβαίνω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
D Τελικα βρε Μιλτακο δεν μας ειπες...........Το καλοκαιρι τι φορας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μια Βόλτα με την ΚΟΥΛΑ !!! |
ερε και μετά σου λέει ότι οι βόρειες ξέρουν από κρύο....σαν κρεμύδι έχει κουκουλωθεί!!!
καλά άκουγα εγώ το air condition να δουλεύει στο φουλ στο CC της Λίας!!! ![]() |
joulia έγραψε: |
Polith βλέπω τα καλύτερα λες πάλι για μένα ε? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΤΕΛΙΚΑ>>>>>>>>>>>ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑ<<<<<<<<<<<<<<: |
Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά έχασες που δεν ήρθες το τοπίο ήταν μαγευτικό και η παρέα καταπληκτική ![]() ![]() ![]() |
Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά έχασες που δεν ήρθες το τοπίο ήταν μαγευτικό και η παρέα καταπληκτική ![]() ![]() ![]() |
...και ο καιρός δροσερός. Σαν την καλοκαιρινή αύρα. ![]() ![]() |
Να σου κάνω μια ερώτηση;; Ανθυποβάλεις τον εαυτό σου και τα έχεις βρει με το κρύο ή είναι άλλο το μυστικό; ![]() |
Ποιος ξερει τι τσιπουρα ειχε τιναξει ποιο πριν για να μην καταλαβαινει τιποτα |
Ωραια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lord Cypher έγραψε: |
Όταν σας τα έλεγα εγώ δεν με ακούγατε...
Επίσης να αναφέρω ότι το Σ/Κ πάω για καταδύσεις (μαθήματα για το πρώτο αστέρι). Όσοι ενδιαφέρεστε σοβαρα πείτε μου να σας πω info. Είναι 2 Σ/Κ, αυτό και το επόμενο. |
shark_zak έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() εχω το πρωτο αστερι οταν εισαι ετοιμος θα κανονισουμε να βουτιξουμε ![]() ![]() ![]() αληθεια σε ποιον πηγενεις για μαθηματα ![]() ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() εχω το πρωτο αστερι οταν εισαι ετοιμος θα κανονισουμε να βουτιξουμε ![]() ![]() ![]() αληθεια σε ποιον πηγενεις για μαθηματα ![]() ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||