PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Πάει το φανάρι...

Αλεξ@νδρος - Παρ 14 Ιούν 2002, 16:10:33
Θέμα δημοσίευσης: Πάει το φανάρι...
Ωρα 3:30 ξεκινω απο την δουλεια για να γυρισω σπιτι και ολα ειναι καλα. κατα τις 4:00 φτανω παω να ανοιξω το πορτ παγκαζ και...μια τρυπα 5χ5 στο πανω μερος του αριστερου πισω φαναριου.και τοτε θυμαμαι Ενα λεπτο προτου φθασω σταματαω στο στοπ και ενα μηχανακι με δυο μ@@@@@@να περναει με τον κλασσικο ελιγμο γαμα δηλ απο δεξια κοβει περνα ξυστα απο το πισω φαναρι(τελικα παραηταν ξυστα)και βγαινει μπροστα.Δυστυχως εκεινη την ωρα δεν πηρα ειδηση το κακο Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Τα μ@@@@@@να να τα επιανα στα χερια μου :evilbat: Bluegrab 2gunfire Sniper 2gunfire
Ποσο περιπου θα παει το μαλλι?Εαν πλυνω το αμαξι μηπως γινει το υπολοιπο φαναρι ενυδρειο?
Αλεξ@νδρος - Παρ 14 Ιούν 2002, 16:38:36
Θέμα δημοσίευσης:
Εχει περασει Μιαμιση ωρα και δεν μπορω να το χωνεψω.Θα ξαναρχισω το καπνισμα .Φερτε μου 10 κουτες Sante και αλλες 10 Αγρινιο.Το χω παρκαρει και κατω απο το μπαλκονι και οποτε βγαινω εξω και το κοιτω.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Vini - Παρ 14 Ιούν 2002, 18:12:07
Θέμα δημοσίευσης:
alexandros έγραψε:
Εχει περασει Μιαμιση ωρα και δεν μπορω να το χωνεψω.Θα ξαναρχισω το καπνισμα .Φερτε μου 10 κουτες Sante και αλλες 10 Αγρινιο.Το χω παρκαρει και κατω απο το μπαλκονι και οποτε βγαινω εξω και το κοιτω.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Μην μασάς!
Αλαξέ το!
Πήγαινε κάνε μια βόλτα σε μαγαζιά με ανταλλακτικά και πάρε ένα...Ή πήγαινε σε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά μήπως και βρεις από κανένα μεταχειρισμένο...

Προτείνω να μην το πλύνεις....
DimiP - Παρ 14 Ιούν 2002, 19:21:34
Θέμα δημοσίευσης:
ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΕΙ να σου πω πως με ειχαν τρακαρει ενω ημουν παρκαρισμενος και ειχα την ιδια τρυπα στο πισω δεξι φαναρι χωρις να σπασεουν οι λαμπες.
κοστος αλλαγης (καινουργιο) 20.000 δρχ παρακαλω !!!
πηγαινε για μεταχειρισμενο καλυτερα.
Αλεξ@νδρος - Παρ 14 Ιούν 2002, 22:47:34
Θέμα δημοσίευσης:
Thanks Dimip.Vini εσυ που εισαι κινητος οδηγος αγορας για δωσε καμμια διευθυνση με μεταχειρισμενα .Για Λιοσιων θα με βολευε ιδιαιτερα αλλα και για αλλο μερος δεν εχω προβλημα.Την τεταρτη ερχομαι Αθηνα για τον γα** και θα εφαρμοσω την τακτικη Hit and Run δηλ θα παω κατευθειαν να το αγορασω.Α dimip εσυ τοειχες πλυνει τοτε το αμαξι ?.Γιατι σε μενα ετσι οπως εχει ανοιχτει η τρυπα ειναι σαν κανατουλα(δεν υπαρχει νομιζω διαφυγη για το νερο).20000 προφανως χωρις την τοποθετηση?
Sidobre - Σαβ 15 Ιούν 2002, 00:38:44
Θέμα δημοσίευσης:
Tην τοποθέτηση την κάνεις και μόνος σου, είναι peace of cake.

Ξεβιδώνεις την πεταλουδίτσα που έχει εσωτερικά στο πορτ παγκαζ και το φανάρι βγαίνει. Mετά το ανοίγεις (και αυτό εύκολο) και βάζεις το καινούργιο.

Aν έχεις καθόλου χρόνο κάνε μια βόλτα από φρατζή. Eκεί θα βρείς σίγουρα.
Vini - Σαβ 15 Ιούν 2002, 07:53:57
Θέμα δημοσίευσης:
alexandros έγραψε:
Thanks Dimip.Vini εσυ που εισαι κινητος οδηγος αγορας για δωσε καμμια διευθυνση με μεταχειρισμενα .Για Λιοσιων θα με βολευε ιδιαιτερα αλλα και για αλλο μερος δεν εχω προβλημα.Την τεταρτη ερχομαι Αθηνα για τον γα** και θα εφαρμοσω την τακτικη Hit and Run δηλ θα παω κατευθειαν να το αγορασω.Α dimip εσυ τοειχες πλυνει τοτε το αμαξι ?.Γιατι σε μενα ετσι οπως εχει ανοιχτει η τρυπα ειναι σαν κανατουλα(δεν υπαρχει νομιζω διαφυγη για το νερο).20000 προφανως χωρις την τοποθετηση?

Κινητός οδηγός αγοράς! Μου άρεσε αυτό! Καλό! Wink Wink Wink Wink Wink

Λοιπον όπως είπε και ο SIDOBRE στην Φραντζή αν ψάξει θα βρεις!

Επειδή όμως δεν έχεις χρόνο για ψαξίματα....κάνε και δύο τηλεφωνάκια εδώ:

1. Μυλοχαράκτης Γνήσια Ανταλλακτικά Peugeot... 010-9012411, 010-9012209

2. Σιριόπουλος Ανταλλακτικά & είδη φανοποιϊας Peugeot... 010-6713790, 010-6740358
DimiP - Σαβ 15 Ιούν 2002, 08:57:26
Θέμα δημοσίευσης:
oxi egw δεν το ειχα πλυνει τις 2 μερες που εμεινε σπασμενο+κουκουλωμενο.
το πηγα κατευθειαν συνεργειο.
Αλεξ@νδρος - Σαβ 15 Ιούν 2002, 11:46:32
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια ευχαριστω πολυ ολους
Αλεξ@νδρος - Σαβ 29 Ιούν 2002, 13:27:30
Θέμα δημοσίευσης:
Το φαναρι τελικα αγοραστηκε απο την Peugeot για 48.85 Εuro και το τοποθετησα μονος μου (πανευκολο-ζηταγαν 6 Euro!!!)
Miltellas - Κυρ 30 Ιούν 2002, 01:01:34
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ καλή η τιμή που το αγόρασες Αλέξανδρε! Εγώ όταν το χειμώνα έσπασε από ιπτάμενο πάγο το δεξί φανάρι ομίχλης το αγόρασα με 11000 δρχ από την Peugeot (ήταν της Valeo). Με τοποθέτηση πλήρωσα 15000 δρχ. Η Hyundai ζητούσε 80000δρχ για τοποθέτηση ζεύγους ομίχλης!Υπάρχουν και χειρότερες τιμές, η Nissan ζητούσε πάνω από 100000δρχ!!!

Εάν συγκρίνετε τις τιμές καινούριων ανταλλακτικών της Peugeot με άλλων αντιπροσωπειών θα διαπιστώσετε ότι οι τιμές είναι πολύ καλές.
Byron206 - Κυρ 30 Ιούν 2002, 19:00:56
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙ ΞΕΡΩ (ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ LION) ΕΧΟΥΝ ΦΘΕΙΝΗΝΕΙ ΤΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.....ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η LION ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ (ΕΝΤΟΚΟ ΑΤΟΚΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ) ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ SERVICES ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες