volvos έγραψε: |
μετα θα σας πατησω ολους....... |
Παράθεση: |
2. Πάνω από 9,8 θα χρειαστείς πιστόνια ή σκάψιμο. |
Pughell έγραψε: | ||
Τασο σου ξαναλεω,μοτερ 206 με μαμα πιστονια και τους μπουμπισιους με 10,8 βυθισμα στα μαμα σημαδια και δεν βρισκει πουθενα. ![]() Με 10αρι αποκλειεται να βρισκουν εκτος και αν μιλαμε για κανενα βυθισμα στο ΑΝΣ πανω απο 2mm. ![]() Οσο για τα ελατηρια,του 206 εχουν πιο μεγαλο υψος αλλα ειναι σαν προοδευτικα ενα πραγμα... Τα εβλεπα την προηγουμενη εβδομαδα στο συνεργειο και ειχαν εντελως διαφορετικη σχεδιαση. Οσο πιο πολυ εκλεινε το ελατηριο,τοσο σκληραινε. ![]() Τα ραλλισια ειναι γραμμικα εντελως παντως. |
τελικα τα ελτηρια των βαλβιδων του 106 μπαινουν σε 206?
σκεφτομαι μηπως τα βαλω καποια στιγμη (καθαρα για λογους αξιοπιστιασ)αλλα με τρομαζετε με αυτα που λετε |
Sidobre έγραψε: |
Του ίδιου του 206 είναι μαλακά και σε πολλές στροφές βαλβιδίζει το αμάξι. Σίγουρα για ένα καλό σετ εκκεντροφόρων χρειάζονται ελατήρια (εγώ θα προτιμούσα κάτι σε Oreca...).
Μου λές ότι δεν βρίσκουν οι μπουμπίσιοι... Ρε Καραβάγγο εδώ μιλάμε για εκκεντροφόρους, όχι για μαντολάτα |
...ακομα και με τους μπουμπισιους 280/10,8 χρονισμενους στα μαμα σημαδια... |
Miltellas έγραψε: |
Πολύ απλά, ρώτα αυτούς που αγοράζεις τους εκκεντροφόρους εάν μπαίνουν σε μαμά πιστόνια. Λογικά θα μπαίνουν αλλιώς κάπου θα το έγραφαν ή θα στο έλεγαν και θα το έβλεπες. |
Pughell έγραψε: |
Βασικα δεν ξερω αν λεει βυθισμα βαλβιδας ή εκκεντροφορου. ![]() Για βυθισμα βαλβιδας παντως δεν νομιζω να λεει καθως ολα τα PT51,PT52,μπουμπακια,κλπ που κυκλοφορουν,θα επρεπε να εχουν σπασει ρε... ![]() |
Τασο σου ξαναλεω,μοτερ 206 με μαμα πιστονια και τους μπουμπισιους με 10,8 βυθισμα στα μαμα σημαδια και δεν βρισκει πουθενα. ![]() . |
alexPS έγραψε: |
Του rallye τελικα τι διαρκεια και τι βυθισμα εχουν?
Εχει λεχθει οτι του μονοφυσου αποδιδουν λιγακι καλυτερα αλλα γιατι? Τι διαφορες εχουν? Παντως στραφηκα προς cat γιατι ειχα την ψευδεσθηση οτι κυμαινονται πιο χαμηλα στο οικονομικο απο τις αλλες μαρκες, αλλα δεν... |
alexPS έγραψε: |
Του rallye τελικα τι διαρκεια και τι βυθισμα εχουν?
Εχει λεχθει οτι του μονοφυσου αποδιδουν λιγακι καλυτερα αλλα γιατι? Τι διαφορες εχουν? |
LEONIDAS 16V έγραψε: | ||
στελιο και εγω ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν μπαινουν αυτοι οι εκκεντροφοροι στο 206 χωρις σκαψιμο πιστονιων!!! εδω αυτο το πριφιλ που λες βρισκουν σε 106 , που εχει απο μαμα πιο αγρια χαρκτηριστικα εκκεντροφορων απο οτι το 206!!!! επισης επειδη ασχολουμε πολυ με τους εκκεντροφορους και με ολα τα προφιλ που βγαζει κυριως ο μπουμπης και ο χουρδακης, δεν θυμαμαι καν να βγαζει ο μπουμπης το 280-10.8mm!!!! εβγαζε 286-10.2mm και επισης εβγαζε 282-10.7mm (με πολυ ροπη). αυτα ειναι παλια προφιλ, διοτι εχουν αντικατασταθει απο τα 276-10.5mm και απο το 280-11mm. αυτα ξερω! |
Το οτι δεν βρισκει παντως ειναι σιγουρο... ![]() |
Eίμαι πεπεισμένος ότι τελικά κάθε πρωί τρώς μια μπουγάτσα με ναρκωτικά ρε τρελλοκομείο. Δεν εξηγείται αλλιώς... |
Ακομα και στο αγωνιστικο που λεω,ηταν με την μαμα συμπιεση που εχει το μοτερ του 206,με περιπου 11 δηλαδη.
Πριν κανενα 6μηνο,αν θυμαμαι καλα,εβαλε και πιστονια παντως αλλα με ραλλισιες μπιελες,πραγμα που συνεπαγεται χαμηλοτερη συμπιεση απο το περιπου 12 που ανακοινωνουν οι εταιριες που παραγουν σφυρηλατα... ![]() |
+VAT?????????????????/ ![]() |
...Επίσης ΣΤΕΛΙΟ, τώρα που κοίταγα τα ελατήρια της Cat δείχνει αυτό που λέω και εγώ για τις βαλβίδες.
Εδώ έχει το max. allowed lift = 9,0mm!!! http://www.catcams.be/datafiles/docs/springsetup13227xx1.htm |
kpsig έγραψε: | ||
Βασικά ο τύπος έγραψε: hope your well,the cams are of kent cams manufacture the profile is as pt 2006. Δηλαδή είναι σχεδίασης Peugeot Sport και ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΕΝΤ (αυτό μου είπε και στο τηλέφωνο) αλλά θα τον ξαναρωτήσω. Ο τύπος ήταν μηχανικός της Peugeot Sport UK, το contact person για τα 106 και 206... Τώρα φτιάχνει αγωνιστικά Caterham και κάνει αναπαλαιώσεις... Γιατί α) λές όχι ΚΕΝΤ β) και προτείνεις βύθισμα αντί για διάρκεια? Για το β επειδή τον ρώτησα μου είπε ότι καλύτερα να με νοιάζει το προφιλ παρά το βύθισμα και επίσης μου είπε ότι η πράξη σε αγωνιστικά 206 έδειξε ότι το μεγαλύτερο βύθισμα δεν αξίζει τον κόπο. Βασικά θα ξαναμιλήσω μαζί του αύριο γιατί περιμένω τιμές/προτάσεις και ενδείξεις για αβανς, παροχή καυσίμου κλπ. Ακούστε και μερικά άλλα ενδιαφέροντα: -ΠΟΛΥ προσοχή στη βενζίνη. Αποκλειστικά 100 οκτάνια. -A/F ratio συνεχώς monitoring. -Λ αισθητήρας εκτός! -Συμπίεση ΟΧΙ μεγαλύτερη από 11,8 γιατί η απόδοση που ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ πάρω δεν αξίζει τον κόπο σε σχέση με τα έξοδα συντήρησης και επισκευών. -Πλάνισμα ναι αλλά όχι περισσότερο από 2/10 γιατί χαλάει ο θάλαμος καύσης. -ΚΑΜΙΑ ροική εκτός από σπάσιμο ακμών και ταίριασμα εισαγωγών εξαγωγών κλπ. -Τετραπετάλουδα ΟΚ αλλά ΟΧΙ μεγαλύτερα από 40mm. Μόλις του είπα ότι έχω από αγωνιστικό Honda CBR τρελάθηκε/ενθουσιάστηκε- μου είπε ότι ΑΥΤΗ είναι εξαιρετική επιλογή, αλλά... πολύ δουλειά. Μονή πεταλούδα ΟΚ αλλά 60mm. H Εισαγωγή του 206 όμως θέλει μετατροπή γιατί μετά τις 7 τέλος. Βεβαίως πρότεινε την αλουμινένια του C2. Φίλτρο αέρα οπωσδήποτε Panel. -Στροφάρισμα 8200. -Ελατήρια ΟΧΙ από 106 αλλά αυτά που είναι για 206/C2 Gr.A. Εξάτμιση 4-2-1 όχι 4-1 και μάλιστα μου πρότεινε να φτιάξω κάτι όπως των C2 GRA, όπου το χταπόδι περνά από το πλάι και όχι κάτω από το μπλοκ (το 205 έχει γέφυρα και θέλει κουρμπάρισμα)! Ειδικά σε αυτό είπε ότι η διαφορά είναι μεγάλη. Βεβαίως, μου πρότεινε και τη ΜΑΜΑ πολλαπλή εξαγωγής καθώς είναι εξαιρετική έως 160-170 άλογα. Μου είπε ότι αν έχω δυνατότητα machining, μπορώ να τη βελτιώσω!! -Διάμετρος εξάμτισης 50mm μέγιστη με ένα τελικό καζανάκι εφόσον κάνω την εξάτμιση να περνά από το πλάι! Αλλιώς αν περνά από κάτω χρειάζεται και μεσαίο! -Μπουζί όσο πιο ψηλά γίνεται στο θάλαμο καύσης. -Τον ρώτησα για σκάψιμο των πιστονιών του 206 αλλά είπε ότι πρέπει να πάρω πιστόνια όχι γιατί τα μαμά δεν θα αντέξουν, αλλά γιατί έτσι πρέπει να αυξηθεί η συμπίεση, αν θέλω να την αυξήσω πολύ, μιας και με το σκάψιμο πέφτει. Παρόλα αυτά μου ΞΑΝΑείπε, ότι με 11,5 συμπίεση θα είναι μια χαρά. |
ante mprabo
αντε γιατι απο αναρτησιολογο με εχουν κανει μαστορα εδω μεσα οι παπατζες ![]() ερωτηση. το 11.5 πως το κανει? αν καταλαβα καλα σωθικα γενικα δε πειραζει καθολου και απλα πειραζει λιγο καπακι? σημειωση τα 206 μαμα εχουν 11 και με ενα πολυ απαλο πλανισμα πανε 11.3-11.5 για πλακα (εγω εχω 11.3 αν θυμαμαι καλα) παντως απο οτι βλεπω κινουνται κοντα στη λογικη της πεζο σπορτ με μικροδιορθωσεις σε λεπτομεριες.... ![]() γιατι αραγε? ![]() |
http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3a%2f%2fwww%2epassionesaxo%2ecom%2fTestata%2ehtm
απλα οι ανθρωποι τελειοποιησαν οτι εχει ξεκινησει ο τασος με τη ....προσθηκη ενος εγκεφαλου απο την ορεκα... προσεξτε οτι εκκεντρα και σωθικα κινουνται πολυ κοντσ στα νουμερα του τασου |
...Reliability is at 100%. You can do a lot of race without any problem. |
τιμη για σκετο εγκεφαλο εχε?
οφ τοπικ υ.γ. επισης ρωτα και για 7.45 που ψαχνει ο μαφια206 (ο δικος του επειδη ειναι απο τα πρωτα μοντελα 7.45 δε τον ξεκλειδωνει κανεις και του ελεγα να παρει εναν αλλο να πειραματιστει και να τελειωνει το θεμα) |
handmade αυτοκολλητο θα θυμηθεις να κολλησεις...
|
TA challenge ειναι πολυ ησυχα
oikonomoy klp ειναι r2 για αυτο ειναι τοσο αγρια.... παντως μου κανει εντυπωση που του τζαλεντζ ειναι πιο αγρια απο τα πεζο σπορτ του 206 αλλα βγαζουν ιδια αλογα περιπου τα αμαξια |
α ρε καημενε στελιε....σε βλεπω να δουλευεις και σε παγκο στο τελος(στον αλλο στελιο παει αυτο)
τιμη για σκετο εγκεφαλο εχε? οφ τοπικ υ.γ. επισης ρωτα και για 7.45 που ψαχνει ο μαφια206 (ο δικος του επειδη ειναι απο τα πρωτα μοντελα 7.45 δε τον ξεκλειδωνει κανεις και του ελεγα να παρει εναν αλλο να πειραματιστει και να τελειωνει το θεμα) |
φημες λενε οτι εχεις λιωσει στις κοντρες με τα εκκεντρα ![]() |
mafia206 έγραψε: |
Μεγάλη διαφορά από πριν..
τόνωση στις χαμηλομεσαιες που πριν είχα τρύπα και μετα τις 4000 καμία σχέση με πριν..μακάρι να είχα τον κόφτη πιο πάνω..θέλει να δώσει κι άλλο και δεν μπορεί.. Έχω 2 απορίες: Την μία μου την κάλυψες κάπως..Το αμάξι τώρα δουλέυει φτωχό??Έτσι δεν είναι?Αυτό πόσο επικίνδυνο είναι??Δηλαδή να μην το ανοίγω καν??ή σε παρατατεταμένο σκίσιμο μόνο?Μην κάνω καμιά λαμακία... Η άλλη είναι αν μπορώ να παίξω με τον χρονισμό παρόλο που δεν έχω πρόγραμμα.. |
MEMsound έγραψε: | ||
a lot of race... οχι κάθε μέρα σταμάτα ξεκίνα στην όποια κίνηση κλπ κλπ... με 25000km/χρόνο... ![]() |
εχουμε wideband εξατμισης By salex ρε...τραβα αρμεξε καμια γελααδα εσυ και μαθε πως οξυγωνονται οι χοανες....
μαφια τεταρτη βραδυ μας βλεπω... |
Steve έγραψε: | ||||
Θες να μας πεις δηλαδή ότι τραβάνε περισσότερο ζόρι στην κίνηση από ότι στους αγώνες? ![]() |
mafia206 έγραψε: | ||
Πρόσεξε μην σκάσω με τίποτα 14αρια και ψάχνεις να δεις τι έγινε! ![]() Θέλω και τον Στέλιο παρέα,κανόνισε... Τετάρτη ΟΚ,μετά τις 8 γιατι γράφω.. ![]() |
pughell έγραψε: |
Λοιπον,χθες παρελαβα τους εκκεντροφορους του C2 VTS,ευγενικη χορηγια του Γιαννη. :thumbup
Εκ πρωτης οψεως με το ματι,φαινεται οτι διαφερουν αρκετα απο τους ραλλισιους. Ειναι σαφως πιο μυτεροι,με αποτομες ραμπες... Εννοω οτι δεν ειναι τοσο "καμπυλωτοι" στα πλαγια τους οπως οι ραλλισιοι. Αυριο θα τους βγαλω και φωτο καθως θα εχω στα χερια μου και ενα σετ απο εργοστασιακους απο μονοφυσο Rallye οποτε θα γινει και αμεση συγκριση. ![]() Με ενα πολυ γενικο συμπερασμα παντως(με ο ματι οπως ειπα),οι ραλλισιοι εχουν σαφως περισσοτερες μοιρες με οτι μπορει να συνεπαγεται αυτο σε στροφαρισμα και ροπη. hmmm |
pughell έγραψε: |
Και αλλα νεα.
Λοιπον,οντως ειναι ασυμμετροι αλλα παραδοξως ειναι αναποδα απο το 110αρι μοτερ. Το 110αρι μοτερ εχει πιο αγριο εισαγωγης και ηπιοτερο εξαγωγης. Στο VTS ειναι αναποδα,ο εξαγωγης ειναι αγριοτερος. Σε σχεση με τον ραλλισιο παντως,η διαφορα στο βυθισμα ειναι μεγαλη. Για οσους θελουν και νουμερα(υψος-πλατος εκκεντρου),ο εισαγωγης του VTS ειναι 47/38mm και ο εξαγωγης 46,5/37mm(τα νουμερα μπορει να αποκλινουν ενα δεκατο καθως μετρηθηκαν με παχυμετρο). Οι αντιστοιχοι απο Rallye ειναι 46,2/37,8mm. Απλα ο συγκεκριμενος του 106/Saxo εχει πιο πολλες μοιρες. |
pskarm έγραψε: |
ο ιταλος που λεγαμε μου ειχε πει.....
Hi, these are original cams C2 VTS. I don't know exactly the spec. Lift is 8,7 for exhaust and 9,1 for inlet cams. You can easily fit them on 206 (TU5JP4). |
Επιφυλλασομαι για το αν ειναι 10 πανω ο εισαγωγης...
Στο 206 με την μεταλλικη εισαγωγη δεινει συμμετρικους. ![]() |
ολοιδιοι....οπως βλεπεις φωταρα το μοτερ αυτο μπορει να φτασει πολυ ψηλα...και νομιμα (εννοω 16αρι...)
αλλα θελει φραγκα |
salex έγραψε: |
Τώρα είναι εντάξει οι τρύπες σας; ![]() |
sps έγραψε: |
Στελιο καλημερα! Υπαρχει περιπτωση να δουλεψει το 206 με pt52 με σκοπο τα 160+ αλογα? Απο θεμα εγκεφαλου θα υποστηριχθει, ή πρεπει να βαλουμε καποιον αλλο για επαναπρογραμματισμο, πχ μαρελλι απο 2-λιτρο? |
BTS έγραψε: |
Καλημέρα, κάθεσαι:
Αν όχι σου προτείνω να κάτσεις... ![]() Οκ, πλάκα κάνω, αλλά τα συμπεράσματα δεν παύουν να είναι ενδιαφέροντα. Οι εκκ που είχες στα κουτιά της Σρικ έγραφαν επάνω 106 1.6 16V. Σωστό, αφού έβγαλαν τα ακριβώς ίδια βυθίσματα με τους ραλλίσιους που ήταν στην πετσέτα. Οι τιμές κυμάνθηκαν από 8,45 εώς 8,55 mm τόσο σε εισαγωγή όσο και εξαγωγή. Η εργοστασιακή τιμή είναι 8,7 και με βάση όσα έχω δει, η φθορά των 0,2 mm που εντοπίστηκε είναι λογική. Οι εκκ του C2 είναι τερατάκια, με 9,05 και 8,7. ![]() Από διάρκεια βρίσκονται και οι τρεις πολύ κοντά. Ο ένας ραλλίσιος είχε λίγες μοίρες παραπάνω από τον άλλον (4 μέτρησα, αλλά στην πράξη αυτό αλλάζει, εξηγώ παρακάτω). Ο δεύτερος είχε σχεδόν ίδια διάρκεια με του VTS. Τιμές εδώ δεν έχει νόημα να βάλω και να μπερδευτούμε, γιατί οι μοίρες που μετριούνται απ' ευθείας στον εκκ δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική διάρκεια. Η πραγματική διάρκεια μετριέται μόνο στη βαλβίδα, γιατί μεσολαβεί το valvetrain που αλλάζει αρκετά τα πράγματα. Άλλωστε όποιον εκκ και αν κοιτάξεις, δεν έχει πάνω από 180 μοίρες διάρκεια. Αυτό γιατί τουλάχιστον 180 μοίρες είναι ο βασικός κύκλος. Το valvetrain αλλάζει την κίνηση που μεταφέρεται στην βαλβίδα και έχουμε τα επιθυμητά χαρακτηριστικά. Προσεγγιστικά και οι τρεις θα παίξουν γύρω στις 260 μοίρες. Πάμε και στο πινακάκι Εκκ Βύθισμα Εισ. (mm) Βύθισμο Εξ. (mm) "Στα κουτιά Σρικ" 8,5 8,5 "Στην πετσέτα" 8,5 8,5 "Στο χαρτόνι" 9,05 8,7 Στη θέση σου, αν δεν είχα Σρικ, θα έβαζα VTS δαγκωτό. |
to erotima einai to r2!
εκει που τα εχουμε ολα γιατι κραταει ασυμμετρια στα προφιλ? |
στο τσαλλεντ ειναι πι οαγριος ο εισαγωγης
και στο ρ2 |
επισης στο ρ2 δεν αλλαζουν πεταλουδα? |
Steve έγραψε: |
Τάκη, γιατί δεν παίρνεις μια βόλτα το εν λόγω αμάξι να δεις τί γίνεται? |
petro παντως παραμενει ενα ερωτημα πως βαζουν σε c2 vts ραλλοεκκεντρα και δε χανουν....ψηλα
συγκεκριμενα παιδι που τα εβαλε ειπε οτι ειδε διαφορα μεσσαιες προς το καλυτερο αλλα ψηλα καμια...προφανως μαλλον εχασε και δε το πηρε ειδιηση ![]() |
Ραμπες βρε μπουφο! Αφου στο ειχα πει πριν καν στους στειλω... Το 106 εχει πολυ πιο "γεματα μαγουλα" απο το C2. Το 2ο ναι μεν εχει μεγαλυτερα βυθισματα αλλα λιγοτερο overlap. |
106-206-C2
ολα χρονιζονται στα ιδια σημεια ![]() |
BTS έγραψε: |
Για μαμά 206 1.6, με την περιοριστική πλαστική εισαγωγή, θα ήταν ενδιαφέρουσα μία τράμπα των εκκ του C2, αλλά τοποθετημένους ανάποδα.
Δηλαδή ο άγριος να μπει στην εισαγωγή και ο πιο ήρεμος στην εξαγωγή. Πιθανόν να δώσει καλύτερες μεσαίες κάτι τέτοιο, με μία αξιοπρεπή αύξηση στην ιπποδύναμη. |
Να σε χεσω και σενα,και τα μπεκ σου,και το προγραμμα σου... ![]() |
prow το παρον κανω ρεκορ οικονομιας..
το εχω κατεβασει στο 9!!! μες το σκ θα το δοκιμασω που θα βρω χρονο αν και τι να δω ρε καμμενε αφου ψηλα κλειδωνει ο εγκεφαλος... |
και να εχει τουλαχιστον 130++ αλογα
και καλη ασφαλτο |
αν βρω χρονο να τελειωσει στελιος απο εκει και πανω
δε θα με περνανε τα γαμημενα τα z4 3.0 εθνικη στα 190 ![]() |
ωραια ειναι εκει πανω στις ...7800 ![]() |
πρεπει να βαλω το σιφτ λαιτ...
πλεον παιζω πυθεια για να αλλαξω ταχυτητες πανω απο 7 ![]() |
και εσυ να ψαχνεσαι τι επαθε το ροχι σου και εμεινε πισω.... |
...και με το που ανοιξει σου τραβαει 1+ κενη μεχρι τελειωματα 2ας ουρλιαζοντας σα τρελλο διπλα σου και εσυ να ψαχνεσαι τι επαθε το ροχι σου και εμεινε πισω.... |
μα ο σταυρος ειναι γνωστος καμμενος...
θεωρω οτι θα θελει να θυσιασει χαμηλομεσσαιες για αυτο το εξτρα ξεσπασμα ψηλα... |
Στο 206 θα σας ξενερωσει ασχημα η ελλειψη ροπης χαμηλα,ιδιαιτερα αν δεν εχετε και 14/60. ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Ναι έχεις δίκιο, στις 2000 σ.α.λ. ξενερώνω που δεν έχω 800kgm ροπής να ξεμπαζώνω την άσφαλτο. μπουγάτσα με σκ**ά. |
Καλα μικρε τυρογαλε,βαλε εσυ τους 708 ή κατι παραπλησιο και μετα να σε δω πως θα βγαλεις καρτα καυσαεριων ή πως θα περνας ολη την Παναγουλη με 1η,πατινιαρισμα και κοφτες γκαζιες για να μην σβησει... ![]() |
αλλα εκει πια δεν θα εχεις ενα everyday μοτερ. |
me kent52???????
ημαρτον... προτιμω τους σιτροεν σπορτ του r2 ε αμα το κανει να το κανει σωστα ![]() |
Θα στείλω το αυτοκίνητο εξυπηρέτησης πελατών στον Σταύρο ![]() |
Άντε να δούμε 206 με κόφτη στις 8500 και τί στην ευχή... |
Εδώ λέμε για 9άρες καθαρές... ![]() |
και απο εκει και περα θελει κομματια PS,βλεπε στροφαλο-μπιελες,κλπ,κλπ... ![]() |
Ε πείτε την λίστα... γάμου να τελειώνω και εγώ με το ταμείο να ξέρω ![]() |
μηπως εχεις και μηχανουργειο και βαρας και 10αρες??? ![]() |
ΣΤΕVE ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ??????????? ![]() ![]() |
...Βρείτε τα μόνοι σας και πείτε μου... |
Μη γελάς καθόλου, μας βλέπω να τρέχουμε για σουβλάκια στη Νέα Μάκρη μόλις φθινοπωριάσει και κατέβει ο φουτσαράς! Τί σου είναι αυτή η κρυφή... |
Τωρα περι αλογων για αγωνιστικα 106 με 180-190 αλογα,οσο τα βλεπεις στα forum,αλλο τοσο δεν προκειται να τα δεις σε δυναμομετρο. ![]() Ακομα και η "καλη" κεφαλη των 206 με την "γουρουνα" εισαγωγη της PS και την μεγαλη πεταλουδα,βγαζει-δεν βγαζει 200 αλογα. Ε,φαντασου τωρα εσυ τα 180-190 απο την "παιδικη" κεφαλη των 106 και με την πλαστικη εισαγωγη μαλιστα... ![]() |
Σε καλυψα οσο αφορα τις ανασφαλειες σου; ![]() |
Κατσε να καταλαβω... ![]() 160 να βγαλει 206 με μαμα πλαστικη εισαγωγη ή 106 με την εργοστασιακη του εισαγωγη; ![]() Καπου εχασα την μπαλα... ![]() |
Ωραία, να πούμε για 160 να είμαστε μέσα? Και πάλι είναι παραπάνω από τα δικά μας άλογα, και με μαμά πράγματα. |
Αν λες στο Maha του Φωτεινελη,αστο... ![]() Αν λες στου Τασου,ειμαι περιεργος να μαθω ποιο. ![]() Τωρα για τα ακομα παραπανω,αμφιβαλλω,εκτος και αν μιλαμε για 2-3 αλογα πανω,πχ οχι 180 αλλα 184. ![]() |
plaketokofths έγραψε: |
Σου στέλνω πμ... |
Όχι, να τα πείτε εδώ για να τα δούμε. |
Περί βαλβίδων, ελατηρίων, retainers κλπ. (εν όψει προγράμματος και στροφαρίσματος ψηλά), κρατάμε τα μαμά?
Αν όχι τί αλλάζουμε ακριβώς? |
οποτε αποφασισε πρωτα ποσα αλογα θες να βγαλεις ![]() |
http://www.citroenpartsdirect.com/pdfs/notice%20C2%20Challenge%20avril%202005.pdf
ayta sel 45 μπορει καποιος να μου πει τι ειναι... |
επισης σελ 55-56 αργυρη δες που καταληγει αναθυμιασεις......... |
επισης σελ 45 λεει τι λαδια βαζει στο challenge ![]() και τι μπουζι... |
αν εχω καταλαβει καλα αυτο ειναι το βυθισμα |
λαδια επιστροφη καπου σε σημειο που ειναι ευκολο μου ειπε αργυρης δε ρωταω παραπανω |
τοταλ 10-50...αχ στερνη μου γνωση |
μιλαμε για λαδια τι σχεση εχουν με το ψυγειο? |
καλα τα 30αρια μια χαρα λαδι αλλα αμα στροφαρεις μετα 7800 ελα να μου πεις ![]() |
θα μπεις πιστα με το αμαξι χωρις προγραμμα????
idiot........ και δε ξερω αν εχει αλλο ο αργυρης ![]() |
Touristas έγραψε: |
Όταν ανεβάζεις στροφές αλλά και αλλάζοντας εκκεντροφόρους θέλεις ένα ποιο σκληρό ελατήριο για να κλείνει γρήγορα την βαλβίδα αλλά και να την κρατάει κλειστή μιας και στης υψηλές στροφές είναι πολύ πιθανόν να αναπηδήσει η βαλβίδα στην έδρα.
Μην ξεχνάς πω το μοτέρ σου σε μαμά μορφή έχει κόφτη στις 6500 και εκκεντροφόρους με πολύ ήπιο προφίλ, σε αντίθεση το 106 εχει κόφτη σχεδόν 7500 και ποιο άγριο προφίλ. |
Δηλαδή θα πρέπει να πάρει τις βαλβίδες στο χέρι για να δεις πως δεν είναι εντάξει.
Αφού το ίδιο το εργοστάσιο έχει άλλα πράγματα στο 106 αυτό και μόνο για μένα φτάνει. |
στο c2 vts ομως που στροφαρει 7+ ανετα και εχει πιο μεγαλο βυθισμα εκκεντρα απο 106 τα αλλαζει και βαζει του 106 16ν αν σου λεει κατι αυτο. |
το καταλαβες επιτελους Ή ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ? |
αμα ψαξεις καπου εχω βαλει κωδικο και τιμη απο σιτροεν οταν πηρα εισαγωγη |
για οποιον θελησει να βαλει και τα ελατηρια βαλβιδων του 106 που ειναι πι σκληρα απο του 206 1.6
κωδικοι σιτροεν για σαξο 16ν ελατηρια βαλβιδων - c095279 - 2.69 το ενα τσιμουχακια βαλβιδων - c095640 - 1.15 το ενα τιμες λιανικη και χωρις φπα... |
Έχουμε κάποια απόδειξη μέχρι τώρα (όπως π.χ. καρφωμένη βαλβίδα σε 206 ή κάτι άλλο) που να κρίνει απαραίτητη την τοποθέτηση του 106rallye σετ? |
Εδώ
Και το γαμάτο είναι ότι τα έψαχνα εδώ στην αναζήτηση με *095* γιατί το θυμόμουν μέσα στον κωδικό ![]() Αύριο θα έχουμε νεότερα ![]() |
δε ξερω αν τα λενε καπελακια καπελωτα ή πως αλλιως αλλα δε ταιριαζουν
εχουν αλλες διαστασεις τα μεν και τα δε ελατηρια... αν δε βρισκεις σιτροεν κοιτα πεζο εγω τα ειχα παρει μισα μισα απο τη μια και απο την αλλη ![]() |
Ναι είναι...... ![]() |
Stevon έγραψε: |
0951.37 Βάσεις ελατηρίου (retainers) = 3.53€
0952.79 Ελατήρια Βαλβίδων = 3.93€ 0956.40 Τσιμουχάκια ελατηρίων = 1.13€ Οι τιμές είναι , ανα τεμάχιο. ![]() |
de κοβεις το χαζολογημα να μαθουμε καμια τιμη για κινητα ![]() |
AN το δικο σου με τον πιες εγκεφαλο, εξαγωγη που εχεις χωρις καταλυτες αλλα με καζανια , σκουπα και μοτερ 206 δε βγαλει παραπανω απο 140 θα παμε να τα πεταξουμε ομαδικα ![]() |
AN το δικο σου με τον πιες εγκεφαλο, εξαγωγη που εχεις χωρις καταλυτες αλλα με καζανια , σκουπα και μοτερ 206 δε βγαλει παραπανω απο 140 θα παμε να τα πεταξουμε ομαδικα ![]() |
kane έγραψε: |
σοβαρα τακη,αμα το δικο μου με τον πς εγκ πανω,σκουπα/εξατμιση δεν δειξει 140 θα κλάψω πολύ... ![]() |
Καποιο λακο εχει η φαβα... ![]() |
A. ρωτα στελιο λεπτομεριες
Β. wideband εξατμισης σου μετρα 12 και πιο κατω μαμα 106??? |
θελω με ακριβεια γιατι δε τη παλευω θα το ανεβασω και ας κραζει ο σαλεξ ![]() |
750/800 το 206 και γενικός τα NFU |
πολλες φορες τρεμει ο τοπος. |
![]() Ίσως αντί για ρελαντί, με πιο σκληρές βάσεις μηχανής και σασμάν (όλες κομπλέ peugeot sport) να χαλαρώσει λίγο η κατάσταση, πράγμα που θα δώ εντός 1 μήνα ![]() |
RoadRunner122 έγραψε: |
Που είναι ο Γιώργος iceage που φοράει PS να σου πει....
Απλά τρέμει όλο το αμάξι (μαμά μοτέρ) στο ρελαντί και στις 4.000rpm που συντονίζει κάνει λες και είναι κανένα ΜΑΝ τριαξονικό ![]() ![]() Παρεπιπτόντως, Tάκη, 106 TU5J4 3φ μαμά έχει ρελαντί ζεστό 850-900rpm. |
RoadRunner122 έγραψε: |
Που είναι ο Γιώργος iceage που φοράει PS να σου πει....
Απλά τρέμει όλο το αμάξι (μαμά μοτέρ) στο ρελαντί και στις 4.000rpm που συντονίζει κάνει λες και είναι κανένα ΜΑΝ τριαξονικό ![]() ![]() Παρεπιπτόντως, Tάκη, 106 TU5J4 3φ μαμά έχει ρελαντί ζεστό 850-900rpm. |
Και εδω ειναι σχεδον τα ιδια πραγματα σε μοτερ 106,χωρις δηλαδη κεφαλη 206 /μπιελοπιστονα 206/εισαγωγη C2 και πεταλουδα PS(αν και εχει ανοιγμενη πεταλουδα παλι).
http://www.passionesaxo.com/Baffoste.htm Οριακα ειναι 20 αλογα πανω στο ιδιο δυναμομετρο οποτε δεν ειναι και ασχημα. ![]() |
Οσο για το μοτερ του C2 VTR,οντως εχει δικιο,εχει φοβερες διαφορες με αυτο του 206. ![]() ![]() ![]() |
Αγαπητοι Kane και Volvos ριξτε μια ματια εδω...
http://www.passionesaxo.com/la_saxo_di_baffoste_evo_157_cv.htm Συνοπτικα,ειναι μονοφυσο μοτερ 206,με εισαγωγη C2 και πεταλουδα 60αρα απο 206,εκκεντροφορους group N και διχαλο με εξατμιση(και προγραμμα φυσικα). Δειτε καμπυλες που βγαζει και πως τρελλαινεται ψηλα! ![]() |
επομενο βημα βολτα στα ραουλα της λυπης ![]() |
επομενο βημα βολτα στα ραουλα της λυπης ![]() |
με μεγαλη μου χαρα σας ανακοινωνω οτι ο κιτκαρος ειναι στα χερια του πανοραμιξ με σκοπο να φτιαξει λιγο ρελαντι και να δουμε τι εκανε το ac-sport....
θεου θελοντος ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΧΕΡΑΚΙ ΣΤΟ ΜΟΤΕΡ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ![]() ![]() ( για βελτιωσεις εεε) επομενο βημα βολτα στα ραουλα της λυπης ![]() |
θεου θελοντος ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΧΕΡΑΚΙ ΣΤΟ ΜΟΤΕΡ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ![]() ![]() |
χτες βραδυ χαζευοντας ανακαλυψα αυτοο
http://www.newman-cams.com/pdf/citroen.pdf η νιουμαν εβγαλε πλεον για c2 vts Κια μαντεψτε! ειναι σχεδον ιδια προφιλ με τους σρικ μου ![]() |
http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=343&article=10039
|
paidia δε παει βημα το αμαξι μου ειναι ταφος....
![]() |
Για να καταλαβεις ποσο βλακας εισαι,πηρες εκκεντροφορους που εχουν ιδιο βυθισμα με τους εργοστασιακους σου... ![]() Αλλα καλα να παθεις,αφου δεν ακους,ποιος σε φταιει; ![]() |
giannisC2vts έγραψε: |
σήμερα πήρα στα χέρια μου το νέο σετ μάρκας Newman ph3 για citroen C2vts μοίρες 264 βύθισμα 9,01 ειναι συμετρική. αυτά τα νέα απο μένα θα τα περάσουμε κ αν θέλει νέο πρόγραμμα θα κανονίσω με τον στέλιο!!! εν αναμονή λοιπόν |
giannisC2vts έγραψε:
σήμερα πήρα στα χέρια μου το νέο σετ μάρκας Newman ph3 για citroen C2vts μοίρες 264 βύθισμα 9,01 ειναι συμετρική. αυτά τα νέα απο μένα θα τα περάσουμε κ αν θέλει νέο πρόγραμμα θα κανονίσω με τον στέλιο!!! εν αναμονή λοιπόν Είχαμε κανένα νέο? Τους δοκίμασες? |
το αμάξι έβγαλε 150 ps και 16,5 ροπή |
ayto prepei να ηταν με τα μπουμπακια ρε |
ουφ, δν αντεχω αλλο με τον γιάννη.
150 και 16.5 τελος. |
χτες ξαναρυθμιστηκε κ έβγαλε 151 ps και 16,5 ροπή! τα εκκεντρα ειναι μαρκα newman 264 9,01 το dyno έγινε στην λάρισσα μάρκας vamag με φρένα! |
Car Racing Team Καραγκιοζόπουλος Παναγιώτης. εσυ στέλιο που ασχολήσε με αγώνες λογικά θα τον ξέρεις γιατι έχει φτιάξει πολλά αγωνιστικά αυτοκίνητα |
σήμερα πήρα στα χέρια μου το νέο σετ μάρκας Newman ph3 για citroen C2vts μοίρες 264 βύθισμα 9,01 ειναι συμετρική. αυτά τα νέα απο μένα θα τα περάσουμε κ αν θέλει νέο πρόγραμμα θα κανονίσω με τον στέλιο!!! εν αναμονή λοιπόν |
Για να καταλαβεις ποσο βλακας εισαι,πηρες εκκεντροφορους που εχουν ιδιο βυθισμα με τους εργοστασιακους σου... ![]() Αλλα καλα να παθεις,αφου δεν ακους,ποιος σε φταιει; ![]() |
μιλαγα με γιαννη απο πανωμε το κοκκινο το σ2
μου επιβεβαιωσε αυτα που υποπτευομουνα απο το κωλο μου το δικο του στο διαγραμμα ξυπναει στις 4 οπου εχει 16.5 ροπη κανει ενα πολυ γερο πικ στις 6 σα βιτεκ και το κραταει σχεδον μεχρι 7600 τη δυναμη και τη ροπη ροπη βγαζει 6 μεγιστη διαγραμματα σχεδον καρμπον της σιτροεν σπορτ απο το τζαλεντζ... αρα κυριοι τα 150 ειναι μαλλον ανετα πραγματικοτητα δευτερα παει μεσα για γενικο το αμαξι (τρομπα βενζινης σαζμαν ημιαξονια σερβις κλπ) και μετα δυναμομετρο αν πανε ολα καλα... |
nai re γαορι μου τα εχουμε χιλιοπει
αλλα σκεψου τζαλενζ δεν εχει χταποδι και λυσαει να τα βγαλει. εμεις τα βγαζουμε με ανεση χωρις καν να εχουμε θεμα με ρυπους και καταναλλωση...σκεψου να φοραγες τους τζαλεντζ σε μενα.... |
εμεις τα βγαζουμε με ανεση χωρις καν να εχουμε θεμα με ρυπους και καταναλλωση...σκεψου να φοραγες τους τζαλεντζ σε μενα.... |
τι να μετρησεις ρε σουργελο στο λεω σε μαχα εισαι το πολυ 135
και μετα τις 5800 ως κοφτη η καμπυλη σου ειναι μια ευθεια. τοσα εχουν μετρηθει με το σεταπ σου |
steve απο που είσαι? |
στις 1500 εχουμε 115 |
MEMsound έγραψε: | ||
κάτι δεν γραφεις σωστα ![]() |
![]() |
MEMsound έγραψε: |
δεν πρόκειται να ρυμολκησετε και τιποτα αλλωστε να θελετε αλογα και ροπη στο ρελαντι ![]() |
...
και με δεδομενο οτι ακομα και σειριακα περνιεται προγραμμα σε μαρελλι μαλλον βαριεται ο αλλος και στα ειπε αυτα ![]() |
για τον βολβο το λέω... μακάρι να ήταν ντίζα κ το δικό μου κ να βλέπαμε... παντως δν έχω πρόβλημα στέλιο να δούμε και μαζί τι διαφορές έχω! |
στελιο δε καταλαβες...το ενα ειναι φπε με μαμα εκκεντρα
και το αλλο φπε με νιουμαν....δηλαδη μονη διαφορα τα νιουμαν που το πολυ να εδωσαν 5 αλογα. και ο αλλος εχει τροχαλιες βολαν συμπλεκτη ειναι τελειωμενος κοντρακιας... οποτε μια χαρα εκατσε ο γιαννης απλα το κλουβιο του το κεφαλι δε το καταλαβαινει |
Αποφασισα με αργυρη να ανοιξουμε πεταλουδα πρωτα ![]() οπως καταλαβαινεις 2 μηνες να το κανει 3 μηνες να τη βαλουμε 4 μηνες να το ξαναρυθμισουμε αν χρειαζεται με στελιο ζητω το 2011 ![]() ![]() ![]() ![]() |
..Μοναδικο μειονεκτημα κατα την μετρηση αν το φιλτρο ηταν βουλωμενο και φυσικα η σιτα της μασκας που δεν εχει τρυπες και ειναι "τυφλη"... |
... να σοβαρευτουμε λιγο το 11 ειναι εδω |
Παρατηρηστε παντως τις τρεις παρακατω δυναμομετρησεις και δειτε πως το εκκεντροφορατο κραταει μεγαλες ανοδικες τασεις στην καμπυλη των αλογων σε αντιθεση με τα δυο με μαμα εκκεντρα που "σβηνουν" το ξεσπασμα και γινονται γραμμικα μεχρι τον κοφτη.
http://www.etuners.gr/userfiles/web20012010%28007%29.jpg http://i167.photobucket.com/albums/u146/kanesaxo/Copyof11.jpg http://www.postimage.org/image.php?v=PqXCueJ |
h πεταλουδα μας πως λεγεται στα αγγλικα και ποσα χιλιοστα ειναι/ |
drdino έγραψε: |
Βασικά throttle valve είναι ο τεχνικός όρος της. Συνήθως στα fora ως throttle body αναφέρεται. |
Αγγαρεψα Προφητη,βρηκαμε ηλεκτρικη στο παταρι και μετρησα.Η πισω πλευρα(αρα και το κλαπετο) ειναι οντως 52.Η μπροστα ειναι περιπου 55 και κανει βεντουρι στενευοντας... |
Αγγαρεψα Προφητη,βρηκαμε ηλεκτρικη στο παταρι και μετρησα.Η πισω πλευρα(αρα και το κλαπετο) ειναι οντως 52.Η μπροστα ειναι περιπου 55 και κανει βεντουρι στενευοντας... |
nai στελαν,αλλα βγαζει ακριβως τα ιδια και για το "δικο" μας μοτερ. Ειναι μια καλή λυση για οποιον δε θελει σφυρηλατα...καθαροαιμα,και για οποιον δε θελει να κανει τσεπες στα μαμα πιστονια του. |
M987-TTP έγραψε: |
Αν και δεν έχω εμπειρία από seven, I take your word for it... ![]() Να σου πω κάτι για τις μετατροπές : Αν κάποιος είναι fun των μετατροπών (όπως εγώ), και έχει κάνει αρκετές μετατροπές (όπως ξανά εγώ, οι περισσότερες με καταστροφικά αποτελέσματα με μικρές ηλιαχτίδες άπειρης χαράς!) τότε είναι καταδικασμένος να πετάει λεφτά, δυστυχώς... Επίσης, άλλο μειονέκτημα είναι πως οι περισσότερες πιθανότητες σε μία μετατροπή είναι τα πράγματα να μην πάνε κατ'ευχήν, ενώ ακόμη και το αποτέλεσμα να μην είναι αντάξιο των προσδοκιών. Όμως όταν κάνεις μία μετατροπή, τότε το αμάξι γίνεται - αποκτά κομμάτι του εαυτού σου, γίνεται το εγωιστικό σου παιχνίδι που σε αντικατοπτρίζει, και αν τελικά τελεσφορήσει, λειτουργεί σωστά και το αποτέλεσμα ξεπεράσει τις αρχικές προσδοκίες σου, τότε έχεις επιτύχει την απόλυτη - προσωπική - ευχαρίστηση, ακόμη και αν αυτή δεν είναι κατανοητή από τους υπόλοιπους. Κοινώς...αν είσαι μαζοχιστής, τα θέλει ο κώλος σου, αλλά σ αρέσει..! Ps : Μιχάλη με λένε |
Σφυρηλατα ειναι και αυτα ρε και μαλιστα εξαιρετικης ποιοτητας και σχεδιασμου,απλα δεν ξερω για ποιον τυπο μπιελας ειναι... ![]() Δεν ειναι και φτηνα βεβαια αλλα με τον σχεδιασμο που εχουν,χαλαλι! ![]() |
Τακη,ασε τις μλκιες,και ο Ριτσος να σου γραψει ποιημα για τις μλκιες μας,αδικαιολογητοι ειμαστε! ![]() ![]() ![]() |
...πως απο στροφακιας,ξετυλιγεται το χαρισμα του τελειωμενου κοντρακια... ![]() ![]() ![]() |
και νιωθω οτι παει χειροτερα ![]() ![]() ![]() ![]() |
Α,ρε Θαναση(mechanic) ποσο μπροστα εισαι... ![]() Οταν τα ελεγες αυτα,εμεις ακομα ειμασταν στην λιθινη εποχη. |
Αποψεις επι τουτου; ![]() |
takis_206 έγραψε: |
kalhspera,sorry gia ta greekish alla exw ena problima me to pc.
ex8es ebala ta gnosta moumpakia sto 206 mou 1,6 16v (xwris programma) kai den krataei ka8olou relanti mipos exei la8os xronisma??? pantws exei parei arketa |
τα εβαλα εχθες μπορω να πω οτι το αυτοκινιτο πιρε παρα πολυ ειδικα μετα τις 4, c2 110αρι με τα πραγματα μου χωρις ροικα μονο φπε ραλλοχταποδο με φτιαχτο διχαλο και καταλυτη κατω με μπουμπακια εβγαλε 145 τροχο,μολις τελειοσο το δικο μου (οταν) θα ποσταρο την δυναμομετρηση |
εγω ειμαι με μπουμπακια ιδι κοντα στα 130 χωρις να εχω προγραμμα.πιο βραδυ θα βγαλω ενα βιντεακι αν μπορω να το ποσταρο να το δεις και μονος σου.να μου πεις και εσυ που εχεις το ιδιο αν φοτρονει καλα |
στέλιο γιατί όχι 708 ρε... 705 δεν είναι Light??? εγω λέω 708 ![]() |
... αλλα αν το φασμα μετατοπιστει αρκετα ψηλα,θα κανει ενα μοτερ λιγο δυσχρηστο για το C2 και την κλιμακωση του σασμαν του.
Οποτε αν εισαι ανθρωπος που του αρεσει η ροπη,ξανασκεψου το... |
The 1321708 profiles have 10.0mm lift, so there is a safety margin of 0.5mm only. |
bil toys 708 εκ των πραγματων ξεχνα τους
εισαι οριακος σε α. μπεκ β. ελατηρια βαλβιδων γ. πιστονια δ. σαλεξ αν θα μπορεσει να τους κανει να δουλεψουν γιατι να πας γυρευοντας για μπελαδες? |
ρε συ σε φουλ λιφτ οι σρικ ειναι 1,1 ![]() |
Απλα μιλα με Στελιο να σεταρετε ξανα προγραμμα μην γινει κανενα πιστονι τασάκι πριν την ωρα του. ![]() |
Βασιλη το 0,5mm αποστασης απο τα πιστονια ειναι το μεταιχμιο...
Οχι σε ανεβασμα στροφων αλλα στο κατεβασμα καθως αν κανεις καμια αλλαγη και εισαι ηδη σε ψηλες στροφες,η αδρανεια θα κανει την ζημια της. Αν δεν κανεις κατεβασματα,τοτε παλευεται αλλα και παλι το να ζεις με τον φοβο ειναι καπως... Και εγω θα επελεγα 705 μιας και οι 708 θα κανουν τα πραγματα πολυ περιεργα οσο αφορα το χρονισμα και τον χρονο εναρξης ψεκασμου των μπεκ. Περι τιμης,μην κανεις καμια μλκια και δωσεις πανω απο 450-470Ε... Σχετικα με το ραλλοχταποδο,αν ειναι μαντεμι(ακα βαρυ και ασηκωτο),τοτε κατα πασα πιθανοτητα ειναι αυτο. Αν μπορεσω θα ανεβασω και μια φωτο αργοτερα. |
quatrifoglio έγραψε: |
Αν είναι να κάνεις όλη αυτη τη δουλειά και στο τέλος σκέφτεσαι να κάνεις ένα κατέβασμα...το βάφω μπλέ και το πετάω στη θάλασσα |
Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω Στέλιο με τα 470Ε. Περιμένω ακόμα απάντηση και θα ενημερώσω. |
Στέλιο εμφανίστηκε και ο "φίλος" σου
Hi, we know from experience that this ECU cannot handle a big increase in duration, even not after reprogramming. The maximum profile that the ECU can handle after reprogramming is 1323703, so we strongly suggest to use that part number in order to get the best result. Profile 1323704, 1321705, 1321708 and bigger can only be used with a free programmable ECU (with throttle position sensor or massflow sensor). Best regards, Ken Stessens Τι συμπεράσματα βγάζετε εσείς? salex ισχύει κάτι τέτοιο? |
athens parga
450km 30lt filakia apo leykada |
γιατι ρε μλκ θυμασαι με το κλιο σου το 1.6?
800χλμ 3 ατομα,120-140χλμ/ωρα με 40-45λιτρα... Ακομα δεν μπορω να το πιστεψω. ![]() |
Εγω με το XSi,που λογο μαμα εγκεφαλου δουλευει καπου 13,5+ μεχρι 3000 και καπου 12+ απο 3500 και πανω λογο ρυθμιστη στα 4,5 bar,πηγα Πευκί και γυρισα με ενα ρεζερβουαρ(600 χιλιομετρα περιπου),δυο ατομα,ανοιχτα παραθυρα λογο ελλειψης a/c και με ταχυτητες που δεν επεσαν κατω απο τα 140/150,θα περιμενα απο ενα μοτερ με ψαγμενο προγραμμα να ειναι ακομα πιο οικονομικο απο αυτο...
Δεν διαφωνω οτι εχουμε 150 κιλα διαφορα απλα συνυπολογιζω και την επιπλεον καταναλωση απο τα ανοιχτα παραθυρα που πιστευω οτι ειναι μια η αλλη... Εδω το 182 Cup του Θαναση φορτωμενο τερμα με 2 ενηλικες και 2 παιδια μεσα,εκαιγε 5,5 λιτρα στα 100 και ο αλλος εχει και ποδι που παταει το γκαζι λες και βλεπει κατσαριδα,εμεις δηλαδη γιατι πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι με τετοιες καταναλωσεις; Περι νορμαλ χρησης και 150 αλογων,η καταναλωση τι σχεση εχει; ![]() |
επειδη ουτε τη ψυκτρα μου στειλες για να μπορω να σε βρισω απλα αρκουμαι να σου πω οτι καιω το ιδιο ή και ενα κλικ λιγοτεροο απο μαμα 206 1.6 σε ιδιες συνθηκες με πολυ προσεκτικη οδηγηση... |
mechanic έγραψε: |
Re mpagasa mou eftiakses ti mera... akoma gelao... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
επειδη ουτε τη ψυκτρα μου στειλες για να μπορω να σε βρισω απλα αρκουμαι να σου πω οτι καιω το ιδιο ή και ενα κλικ λιγοτεροο απο μαμα 206 1.6 σε ιδιες συνθηκες με πολυ προσεκτικη οδηγηση... |
athens parga
450km 30lt filakia apo leykada |
Σπυρο μπαινουν κανονικα και δεν θα εχεις ουσιαστικο προβλημα,απλα λογο εισαγωγης δεν θα παρεις τα μεγιστα ψηλα και φυσικα χρειαζεσαι ελατηρια βαλβιδων...
Κατα τα αλλα,ο Θεος βοηθος για το προγραμμα. ![]() |
ισως να ειναι πιο απλο εν τελει μια μονοφυση πλεξουδα και εγκεφαλο 106 με εισαγωγη και μπεκ 106 οπως κανανε πανω στελιος και να ξεμπερδευεις απο πολιτισμενη λειτουργια κλπ κλπ κλπ |
Πόσο τους πουλάς? |
Οι 705 ειναι ουσιαστικα ιδιοι με τους Schrick. ![]() |
Δυστυχως μονον η Cat βγαζει ενδιαμεσα προφιλ...
Εχουν μικροτερο βυθισμα αλλα μεγαλυτερο overlap. Γιατι ομως σκεφτεσαι κατι τετοιο; ![]() |
οι σρικ μας εχουν βγαλει τη παναγια με στελιο στο προγραμματισμο για να εχω ολ αραουντ χρηση και δυναμη απο χαμηλα ρυπους καλη καταναλλωση κοινως ολα μαζι σε ενα...
πολυ οριακη λυση και για τα μπεκ και για τον εγκεφαλο.... |
|
|
Αντε παλι... ![]() Ρε μλκα Τακη,137 ο Σταυρος,141 εγω και ελπιζω και συντομα καπου στα 140 να μετρησουμε και αλλο ενα της παρεας... Δηλαδη εσυ τι περιμενεις να δειξει του Αλεξη,κατω απο 130 ή πανω απο 150;;; ![]() |
ο αλεξης ειναι με ενα τελειως διαφορετικο σεταπ απο ολους τους αλλους. εχει μαμα ολη την εξατμιση εισαγωγη μπεκ c2 vts εκκεντρα 106 προγραμμα σκουπα... τετοι σεταπ δεν εχει μετρηθει ποτε |
Δεν ειπα οτι εχει μετρηθει,απλα θεωρησα λογικο το οτι θα βαλει και μια κομπλε εξατμιση. ![]() Χωρις εξατμιση,λογικα θα μετρηθει πανω-κατω οσο και ενα C2 VTS... ![]() |
αντιγραφοντας αυτο που ανεβασε ο τακις206
εχουμε νεο τακη στο γερμανια http://lh4.ggpht.com/_yQIo2e2HWVk/TStJlLnwPZI/AAAAAAAABL4/foySk8dUJh4/s512/IMG_0623.JPG http://www.saxoracingteam.de/ δες τε πρωτες φωτο και ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ![]() |
Δεν ειπα κατι διαφορετικο,απλα εμεις δεν το γραφουμε στην πρωτη σελιδα! ![]() ![]() ![]() |
Οχι,παλι δεν εχεις καταλαβει...
Οι εκκεντροφοροι επιλεγονται με βαση τις ροικες δυνατοτητες του μοτερ και το κατα ποσο μπορει να επιτυγχανει αρκετα μεγαλη πιεση καυσης χωρις να χρειαζεται να αλλαξεις το μισο μοτερ. Στην προκειμενη περιπτωση σημαινει ποσα psi μπορει να εχεις με aftermarket εκκεντρα χωρις να χρειαζεται να καταφυγεις σε πιστονια. Αν και δεν το εχουμε δοκιμασει ακομα,τουλαχιστον σε θεωρητικο επιπεδο και συμφωνα με καποιες πληροφοριες που μου εχει δωσει η Cat,το οριο ειναι οι 708 απο τα προφιλ που υπαρχουν αυτην την στιγμη στην αγορα. Οσο αφορα το θεμα τροφοδοσιας,με ενα σετ μπεκ απο 106 και αναλογη χαρτογραφηση,το προβλημα λυνεται αμεσως. |
θα γινουμε επιτελους εραστες?
βαλβιδα προς πιστονι.... πες μου το ναι και ελα να ...τι λεει μετα? ελα να αλλαξουμε μοτερακι στο νικοληηηηηη |
nikolas206gti έγραψε: |
Απο 2α ρολ ειμαι 4-5 αυτοκινητα πισω απο σαξοραλλο μαμα. Απο σταση τουλαχιστον 6-7. ![]() |
Πάνος έγραψε: | ||
XAXAXAXAXAXAXA Υ.Γ. Τι φορας;(Οχι απο ρουχα) ![]() ![]() |
nikolas206gti έγραψε: | ||||
Ραλλοεκεντρα, ελατηρια βαλβιδων ραλι, χταποδι 4-1 με 54αρα εξατμιση, εισαγωγη c2 μαζι με μπεκ c2. Αυτα ![]() Το ειχα προγραμματισει οταν ημουν με ραλλοεκεντρα και μαμα εισαγωγη και ειχε δειξει καπου 125. Μετα εβαλα ολα τα αλλα (εξατμιση, εισαγωγη κ.λ.π) αλλα δεν εχω φτιαξει προγραμμα ακομα. ![]() |
Πάνος έγραψε: | ||||||
Εισαι πολυ πισω γι αυτα που φορας. Θελεις να παμε για ψαρεμα καλυτερα; ![]() ![]() |
δεν υπαρχει αυτο το νουμερο 5 πισω απο μαμα σαξοραλλο. ελεος
σκεψου οτι στο μαχα που εβγαλες 125 τα μαμα σαξοραλλα βγαζουν 118-120βια και εχετε διαφορα 100κιλα οχι 200...αρα κανε υπολογισμο |
οταν λες μαμα
εννοεις φπε? δηλαδη φλαντζα πιστονια εκκεντρα ? |
Pugobios έγραψε: |
λεπτομεριες...μονος διπλος?ζαντες εσυ αυτος,καρφωτες αλλαγες?βαρος?ηταν ξηλωμενο?παιζουν πολλα ρολο σε ενα πατημα που θα κανεις... |
Νικολα τα μπεκ c2 ψεκαζουν τον ιδιο χρονο με των 206?
Δλδ δεν εχεις προβλημα με εγκεφαλο? |
οχι δεν εχει κανενα απολυτος προβλημα! |
πετας τα 205/45-16...
βαζεις 195/40ή45 - 16 ή ακομα καλητερα 195/50-15 σε ελαφρια ζαντα... τι ζαντες φοραγες εσυ και τι εκεινος? αλλαζεις κ/π με 16/65 τσεκαρεις οτι μπεκ ειναι καθαρισμενα σωστα...το ιδιο και φιλτρο αερος φτιαχνεις προγραμμα ξαναπατας ρολ 2ερες απο τις 3000ρπμ δικες σου λογικα τοτε θα πηγαινεις κοπια ή και μπροστα απο 106 με μαμα μοτερ + Φιλτ. + Εξατμ.(χωρις προγραμμα) |
πετας τα 205/45-16...
βαζεις 195/40ή45 - 16 ή ακομα καλητερα 195/50-15 σε ελαφρια ζαντα... τι ζαντες φοραγες εσυ και τι εκεινος? αλλαζεις κ/π με 16/65 τσεκαρεις οτι μπεκ ειναι καθαρισμενα σωστα...το ιδιο και φιλτρο αερος φτιαχνεις προγραμμα ξαναπατας ρολ 2ερες απο τις 3000ρπμ δικες σου λογικα τοτε θα πηγαινεις κοπια ή και μπροστα απο 106 με μαμα μοτερ + Φιλτ. + Εξατμ.(χωρις προγραμμα) |
Pugobios έγραψε: | ||
σε ποιο κοσμο? |
... απλα δε ξερω για αυτο τα εβγαλε τοσο χαμηλα... |
απωλειες ειναι καθαρα θεμα δυναμομετρου και καλιμπραρισματος
προσωπικα μαχα αγγελιδη κατω απο 30 δεν εχω δει ποτε σε 16αρακι απο οσο θυμαμαι... |
144 αδιορθωτα επιμενω ειναι καλο νουμεροο...
διορυωση δε τη λαμβανω σοβαρα υποψη γιατι 24 βαθμους εισαγωγη αερα κινητηρα μαλλον ειχε ξεχασει τασος αισθητηρα στο ανεμιστηρα πανω ή δε δουλευε... |
τα νουμερα ειναςι καλα και οι καμπυλες λογικες
το θεμα ειναι στελιο τι θεωρεις οτι φταιει που ειναι 500 κατω απο λογικο. και αν τα ειχε 500πανω θα εβγαζε και το κατι τις |
επισης αν προσεξεις εχουν ιδια σχεδον ροπη που δειχνει καλο μηχανολογικα υποβαθρο |
θεωρω στελιο οτι ππριν αρχισουμε να βγαζουμε συμπερασματα να ακουσοουμε και σαλεξ τι εχει να πει οσον αφορα μειγματα μπεκ και χρονισμα...εχει ρυθμισει αρκετα δοξα το θεο πια οποτε εχει α ποψη καλυτερα απο το καθε εανα τι παιζει... |
Αν περιμένατε να δείτε μέγιστη ισχύ στις 7000rpm, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα γινόταν ποτέ γιατί από πλευράς μηχανολογικής το αυτοκίνητο δεν είχε κανένα πρόβλημα και οι ρυθμίσεις ήταν επιθετικότατες. |
ειμαι χρονισμενος στα μαμα σημαδια και με βαση και αυτα που λεει η σρικ για μεγιστο λιφτ εδω και ενα χρονο αγαπη και δε τα εχω πειραξει απο τοτε. (αυτο εννοειται μετα το δυναμομετρο γιατι ειμαι παπ**ας ![]() |
Υ.Γ. Βλεπω Σαλεξ μεσα στο κατακαλοκαιρο να ιδρωνει και να ξε-ιδρωνει για να ρυθμισει το αμαξι ![]() ![]() |
Αφηνεις την πεταλουδα ως εχει εναλλακτικα πας για δυο εγκεφαλους με μηχανικη πεταλουδα και ο Θεος βοηθος... |
Καλα,κανε τις μλκιες που λες πιο πανω και μετα ελα και γκρινιαξε γιατι σε περνανε ακομα τα ΦΠΕ SaxoRallα...
Αν μαλιστα γινω και μοδερατορας εως τοτε,το ban το εχεις στο τσεπακι. ![]() |
Με τα ηλεκτρικα του 206 και με την τεχνογνωσια που υπαρχει εως σημερα,δεν πας πουθενα...
Οοοταν με το καλο λυσεις αυτο το προβλημα,τοτε το ξανασυζηταμε. Περι συμπιεσης,το μυαλο σου και δυο λιρες,στα εχω πει και δια τηλεφωνου οποτε βαριεμαι να τα λεω ξανα και ξανα και ξανα... Πουλα το μπας και ησυχασουμε τουλαχιστον... ![]() |
Λοιπον για αυτο το σεναριο τι λετε?Μπορει να προσεγγισει τα 140?
Εκκεντροφοροι σρικ του Τακη ή και πιο αγριο αν παιρνει, μπεκ c2 challenge, επαναπρογραμματισμος για αυτα τα 2, εισαγωγη μαμα 206 για να ειμαστε ομολογκε. |
mechanic έγραψε: |
τστστστσ
Εχεις δωσει ρεστα σημερα... ![]() |
AlienHack έγραψε: | ||
εφαγε ολο το πρωινο του σημερα... ![]() |
αν δεις πιο πισω σελ. εχουν μετρηθει και ραλλισια εκκεντρα και c2 vts εκκεντρα απο τον bts σε ιδιοκατασκευη μηχανημα παγκου.
ΟΧΙ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ![]() |
Οι εκκεντροφοροι του C2 VTS ειναι ηπιοτεροι απο του 106.
Το μονο μεγεθος στο οποιο ξεπερνανε αυτους του 106 ειναι μονον το βυθισμα στον εκκεντροφορο εξαγωγης που ναι μεν ξεπερναει λιγο τα 9mm αλλα επειδη εχει πολυ πιο αποτομες ραμπες,το overlap που εχει στο συνολο ειναι λιγοτερο απο του 106. Περι Cat 703 στο προαναφερομενο παραδειγμα,δεν ειναι ιδιοι με των 106,εχουν πολυ περισσοτερο βυθισμα στο ΑΝΣ και σαν αμεση συγκριση αυτος της εισαγωγης ειναι αρκετα αγριοτερος ενω αυτος της εξαγωγης παραπλησιος με τους gr N για το μοτερ των 106. |
volvos έγραψε: | ||
|
Να γινω και εγω λιγο πριχτης τωρα ![]() ![]() Εχοντας δεδομενους τους εκκεντροφους, ενα αμαξι με καπακι ελαφρως πλανισμενο για συμπιεση καπου στο 11,5 και ροικη δεν θα πηγαινει καλυτερα απο ενα αλλο με μαμα καπακι ????????? ![]() Και τα νουμερα στο δυναμομετρο δεν ειναι στο +-5 ??? Απλα, θελω να καταλαβω ορισμενα πραγματα ![]() Ακουω γνωμες μιας και οι μερες πλησιαζουν ![]() |
εγω ειμαι υπερ του ανεβασματος συμπιεσης ΑΛΛΑ ως ενα σημειο.Θα σου πω στο δικο μου ως παραδειγμα τωρα που εχει ροικη (απο μενα γυαλισμα) συμπιεση περιπου 11 εξατμιση 54αρα και φιλτρο παει τον κωλο του και χαμηλα και ψηλα κοφτιαζει για πλακα...ε οταν ηταν μαμα σερνοτανε χωρις ροικη και συμπιεση με τα υπολοιπα ιδια...Ολα εχουν να κανουν με τα περιφεριακα που θα χρησιμοποιησεις...πχ στο δικο σου μοτερ με ραλοεκκεντρα εγω θα σηκωνα 11.2 το πολυ δεν χρειαζεται παραπανω για να βγαλει δυναμη |
200 αλογα δεν βγαζει ουτε η Citroen Sport απο αυτην την κεφαλη αλλα ακομα και για τα 195 χρησιμοποιουν flow bench... ![]() Αλλα τι λεω,τι ξερουν εκεινοι; ![]() ![]() ![]() |
βασικό για ποσα λεφτά μιλάμε για την ροϊκή νικόλα ? |
AlienHack έγραψε: |
ειναι απο τις λιγες περιπτωσεις που συμφωνω με τον Στελιο... |
Sinanai έγραψε: | ||
Στις άλλες λέει μαλ***ες, ε; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
takis_206 έγραψε: | ||
στέλιο δεν μας ενδιαφέρει η citroen sport τι κάνει πάντως εδώ τα "πολουπεταλουδα" περνάνε κατά πολύ τα 200,στο θέμα μας η flow bench είναι πολύ ακριβή και κάποιοι τα στέλνουν στο εξωτερικό τα καπάκια και τα φτιάχνουν είδατε κανένα για 150 άλογα να κάνει τέτοια κίνηση ? φυσικό είναι αν κάποιος σκάβει με το σφυρί την κεφαλή να την κάνει άχρηστη εδώ μιλάμε για γυάλισμα και ίσως και υαλοβολι ώστε να ξαναπάρει το μαμά σαγρέ φτιάχνοντας και την παραμικρή ατέλεια που έχει μαμά,αύξηση και λίγο συμπίεση και άμα δεν βγάλει καμπύλες που θα σκίζουν πληρώνω όλο το lise dese του νικόλα,αλλα τι λέω αφού οι καμπύλες μου είναι χαλια |
Τι ρυθμισμα ρε;
Ουτε ρυθμισμα δεν θελουν καν... Τωρα αν εννοεις ρυθμισμα την 1-2 μοιρες προπορεια που θελει ο εξαγωγης για να ερθει το overlap στις ιδιες μοιρες με του 106,ε,σιγα το πραγμα ρε... ![]() Οσο για συμπιεση,ειναι τοσο μλκες που δεν καταλαβαινουν οτι ηδη το 206 εχει μεγαλυτερη στατικη συμπιεση απο αυτην που απαιτειται για να δουλεψουν οι συγκεκριμενοι εκκεντροφοροι. Ειναι εκκεντροφοροι για 106,δηλαδη με στατικη συμπιεση 10,2.Στην περιπτωση του 206 εχουμε 11,1 και η πιεση καυσης(ενεργος συμπιεση) μεταβαλλεται δραματικα οσο οι στροφες ανεβαινουν μιας και η παροχη αερα αλλα και μιγματος με το συγκεκριμενο setup(κεφαλη 206 και εισαγωγη C2) ειναι πολυ πανω απο αυτο ενος 106. Αφου τους δερνει μλκια ομως,ας πληρωσουν για να μαθουν... Βαρεθηκα να λεω τα ιδια και τα ιδια καθε φορα και να εξηγω πραγματα που εχουμε συζητησει τοσες φορες εδω μεσα... ![]() |
ΣΥΝΤΟμα θα βαλει ο αργυρης τ κεφαλη μου οπως ειναι κομλε (χωρις εκκεντρα) σε αλλο αμαξι....
οποτε θα δουμε με ακριβεια τι κανει μια κεφαλη με ροικη στο περιπου.... |
ΣΥΝΤΟμα θα βαλει ο αργυρης τ κεφαλη μου οπως ειναι κομλε (χωρις εκκεντρα) σε αλλο αμαξι....
οποτε θα δουμε με ακριβεια τι κανει μια κεφαλη με ροικη στο περιπου.... |
Να πω και εγω τις εντυπωσεις μου απο τα σρικ. ![]() Σημερα τα εβαλα επανω και χρονισαμε στα μαμα σημαδια με τα ραλλισια γραναζια. Το αμαξι πηρε αμεσως μπροστα και ρελαντι κρατουσε μια χαρα. Καποιες αρρυθμιες ειχε αλλα λογικο. Δεν κρατηθηκα να μην το πατησω και με τις 15αρες ειδα σε ευθεια με 5η 220 χιλιομετρα. Το αμαξι σαφως και πηγαινει πολυυυυ καλυτερα και περιμενω να δω τι θα γινει και με το προγραμμα το οποιο θα το φτιαξω εντος της εβδομαδας. ![]() Παντως, τα εκκεντρα αυτα ειναι αλλου σε σχεση με τα ραλλισια. Το αμαξι πυροβολαει και θα γραψω την πρωτη κοντρα με σαξοραλλο που θα του ριξω τουλαχιστον 3 αμαξια ![]() Υ.Γ. Τα μπεκ του RC θα αργησουν να μπουν. Υ.Γ.1. Ηδη ψαχνω 15αρες και να δωσω τις μπετον αρμε 16αρες που εχω. Ειναι η μερα με τη νυχτα ![]() |
Μετατοπιζεται η δυναμη σε αλλο φασμα και μετα τις 3-3.5 χιλιαδες στροφες φορτωνει σαν τρελο. Με μπεκ c2 ειμαι τωρα και δν γνωριζω ποτε θα με αξιωσει ο θεος να βαλω του rc ![]() |
Τελευταια δυναμομετρηση εδειξε 141 ![]() |
basika ειναι σα να εχει vtech ψηλα .... ![]() αλιεν τα μπεκ δε τελειωσαν στα 141 αλλα τωρα που ειναι 150 εξατμιση εφτιαξες ζουδι? |
βασικα και τα εκκεντρα του στελιου ειναι.
οταν βαλεις το εγκεφαλο εγω λεω να το ανεβασεις να το μετρησουμε να χαρεις λιγο και ασε τα μπεκ για το χειμωνα... ![]() |
βασικα και τα εκκεντρα του στελιου ειναι.
οταν βαλεις το εγκεφαλο εγω λεω να το ανεβασεις να το μετρησουμε να χαρεις λιγο και ασε τα μπεκ για το χειμωνα... ![]() |
αν ειχες διαβασει το τοπικ θα ειχες δει οτι αυτο ειχε συμβει σε μενα που τα φοραγα |
ααπο τη μια στεναχωριεμαι αλλα απο την αλλη χαιρομαι γιατι οσοι πηραν πραγματα του κιτκαρου πινουν νερο στο ονομα του |
Να πω και εγω τις εντυπωσεις μου απο τα σρικ. ![]() Σημερα τα εβαλα επανω και χρονισαμε στα μαμα σημαδια με τα ραλλισια γραναζια. Το αμαξι πηρε αμεσως μπροστα και ρελαντι κρατουσε μια χαρα. Καποιες αρρυθμιες ειχε αλλα λογικο. Δεν κρατηθηκα να μην το πατησω και με τις 15αρες ειδα σε ευθεια με 5η 220 χιλιομετρα. Το αμαξι σαφως και πηγαινει πολυυυυ καλυτερα και περιμενω να δω τι θα γινει και με το προγραμμα το οποιο θα το φτιαξω εντος της εβδομαδας. ![]() Παντως, τα εκκεντρα αυτα ειναι αλλου σε σχεση με τα ραλλισια. Το αμαξι πυροβολαει και θα γραψω την πρωτη κοντρα με σαξοραλλο που θα του ριξω τουλαχιστον 3 αμαξια ![]() Υ.Γ. Τα μπεκ του RC θα αργησουν να μπουν. Υ.Γ.1. Ηδη ψαχνω 15αρες και να δωσω τις μπετον αρμε 16αρες που εχω. Ειναι η μερα με τη νυχτα ![]() |
Τελικα τους Schrick τους χρονισες εκει που επρεπε ή παλι κανατε τις παπαρiες σας και κατα λαθος εχεις προπορεια,αργοπορεια και πλανισμενη κεφαλη; ![]() ![]() ![]() ![]() |
Πανο το 1,1 ειναι το ιδανικο για το ραλλομοτερ.
Στο 206 που εχει ετσι και αλλιως προπορεια απο το εργοστασιο,"κλεβεις" τις μοιρες που πρεπει απο τον εξαγωγης. Νικο μαμα σημαδια 206 μπορει να χρονισες,αν εχεις ομως ραλλισιο γραναζι στον εισαγωγης,@@ μαμα σημαδια 206 χρονισες μιας και το γραναζι του 106 στην τρυπα της κεφαλης του 206 ειναι στο ιδιο σημειο με την κεφαλη του 106. Με λιγα λογια χρονισες σαν 106 με οτι συνεπαγεται αυτο... |
Η σφηνα του εκκεντροφορου που εχει εσωτερικα το καθε γραναζι,ειναι σε διαφορετικο σημειο με αποτελεσμα το 206 να εχει εκ κατασκευης λιγη προπορεια στον εισαγωγης. |
Γιατι δεν του το ειπες τοτε να γλιτωσει το κραξιμο μου; ![]() |
Octane έγραψε: | ||
Οκ οκ , καλα , μη φωναζεις!!! ![]() Υποθετω πως μιλας για τον speed16v , μιας και το λινκ με εβγαλε στην κεντρικη σελιδα. Αρχικα περιγραφει αλλο setup , το οποιο κατα Νοεμβριο εχει καποιες αλλαγες (εισαγωγη c2 vts , κιβωτιο με κοντες 1η , 2α , 3η , 4η και μακρια 5η) , πεταει το χταποδι 4-1 που ειχε απο ebay , αντικαθιστα τους Newman ph3 με ph4 , πιστονακια w'o'ssner , μπιελες cat cams , πεταλουδα απο c2 S1600. Αυτα ![]() |
Καλα, κλασσικος Γερμανος καγκουρας!
που πας ρε καραμητρο με τετοιες ζαντες ![]() ![]() ![]() ![]() Θελει και 0-100 τρομαρα του να κανει. Αμα δειτε το βιντεακι με το 0-100 εχει και μαμα κ/π Μιλαμε πολυ γιωτας ο τυπος! ![]() |
newman ph3 On! ![]() |
διαβαστε τι λεω πιο πανω για τους ph3.... ![]() |
A.
ιδιο θεμα ειχε και σιντομπρ με αυτο το σεταπ εκκεντροφορων που δεν εβγαλε ποτεεεε αλογα. (180+) |
ποιος το ειπε ![]() ![]() αγρια νιουμαν δεν! τελοσπαντων θα διξει η πορεια ![]() |
με τα newman ποσο πρεπει να σηκωθει το ρελαντι για να κραταει? |
Επειδη ακουω/διαβαζω μλκιες,τους συγκεκριμενους εκκεντροφορους τους θυμαστε στον Γιαννη και το δουλεμα που ειχε φαει με τα εντελως αστεια νουμερα και καμπυλες που ειχε βγαλει...Peak στις 6500 και καμπυλες καρδιογραφημα οταν με τα ραλλισια βγαζαμε τελειες καμπυλες και peak στον Θεο.
Δεν εχουν καμια απολυτως επαφη με τους Schrick που φορουσε ο Volvos,οπως επισης ουτε με τα υπολοιπα συμμετρικα προφιλ με παραπλησιο βυθισμα που ειναι για 106. Το οτι στο ρελαντι μπορει να δουλευει σαν μπρδελο δεν λεει τιποτα,το χρονιζεις λαθος και βγαζει απο πισω και μισο μετρο φλογα... Επειδη τα εχω γραψει πολλες φορες,βρειτε τα σχετικα post και βγαλτε ακρη. Οι συγκεκριμενοι εκκεντροφοροι εχουν πολυ μικρη διαφορα με αυτους του 106 οποτε μιλαμε για διαφορες των 2-3 αλογων... Ε,αν τα 2-3 αλογα κοστιζουν/αξιζουν 250-300Ε,τοτε ΟΚ... |
260/9,3 shrick
264/9,1 newman 250 /8,6 106 μαμα αν τα 106 με τα newman εχουν 2-3 αλογα διαφορα τα αλλα ποσα εχουν? μην ξεχνας το βασικο ο παναγιωτης ρυθμιζε καθε μερα ξεκινησε λιγοτερα αλογα απο του giannhsc2vts αποτι εχει γραφτει παραπανω, |
ωπα ωωωωπα τωρα το ειδα
με πανικο δουλεια ξεχασα το πμ σου τακη χαλαρωσε α. για να στρωσει το ρελαντι πρεπει να κανει adaptation ο εγκεφαλος. στη φαση που εισαι τωρα αυτο μπορει να κρατησει απο 80 ως 120χλμ. εγω καθε φορα που αφηνα γκαζι τα πρωτα χλμ σε καφε φαναρι μου εσβηνε τραγικες καταστασεις β. θες ρελαντι ΠΑΝΩ ΑΠΟ 900 σαλ και ας γκρινιαζει ο σαλεξ οτι καιει. μια χαρα ειναι. . . |
στελιο οταν προτοεβαλα τα εκκεντρα αχρονιστα με το ματι ηταν ακριβως αυτο που περιεγραφε ο giannhsc2vts ψοφιο μεχρι 4 και μετα ξεσπασμα μεχρι 6 και απο τις 6 και πανω πιο πολυ,με το χρονισμα στα σημαδια νιουμαν το αμαξι ειναι αλλου φουλ γραμικο και κανει σαν v-tech,το θεμα ειναι να ρυθμιστει σωστα στα σημαδια της νιουμαν οπου αποδιδει σαφος καλυτερα, |
το 13-61 |
Καθόλου! Αλλά θα έπρεπε. |
σκεψου για να δουλεψει ρελαντι ος εχει με αυτο το μιγμα καναμε 2 τρυπες 4ον χιλιοστον στο κλαπετο της πεταλουδας δοκιμαστικα (παλια πεταλουδα) |
![]() |
Το πρόβλημα με το μίγμα οφείλεται στην χειρότερη ογκομετρική απόδοση που έχει ο κινητήρας στις χαμηλές στροφές.
Οι εκκεντροφόροι αυτοί λειτουργούν χειρότερα από τους εργοστασιακούς στα χαμηλά, με αποτέλεσμα να γίνεται πλούσιο σε σχέση με πριν. Μη νομίζετε όμως ότι θα σταθεροποιηθεί αν κόψει κανείς το μίγμα, χειρότερο θα γίνει. Χωρίς ψηλότερο ρελαντί δεν υπάρχει σωτηρία. |
Μα δεν ειναι φυσιολογικο ή λογικο αυτο που .........
Αλλα ελα που δεν λεει να δουλεψει το μπορδελο ![]() |
Από τα άνοιξε/κλείσε και βάλε/βγάλε ψευτοκαπακο όλο και κάποιος αισθητήρας αρχίζει να δυσλειτουργεί. Είτε από κακή σύνδεση, είτε λόγω χιλιομέτρων. |
tasoyli ποτε θα ανοιξουμε εμεις ?
θελω να δω πως παω σε σχεση με αλλο μαμα |
pempti lesxi plisoy kala kai ela |
Και θυμηθήτε να κάνετε τις δοκιμές στην Εθνική, λίγο μετά τις 12 το βράδυ με κατεύθυνση προς Κηφισιά.
Θα μάθετε σίγουρα τα αποτελέσματα και θα υπάρχει και εξοπλισμός τηλεμετρίας στη διάθεσή σας, παροχή του Ελληνικού Δημοσίου. |
ekkentra 106 με εισαγωγη c3 φοραει εδω και απειρα χλμ ο κουλ αλεξ χωρις θεματα. |
Άλλος κατα φαντασία ασθενής από εκεί...
Βρε Αλεξ τί δουλειά έχει το ανεβασμένο ρελαντί με τα ραλλοέκκεντρα; ![]() Κουκουρούκου! |
σπυρο βαζεις πλεξουδα απο 206 μονοφυσο και εγκεφαλο απο 106 μονοφυσο και μηχανικο γκαζι και τελειωνεις μια και καλη με ολα.
και θα δουλεουν απο οσο θυμαμαι που ελεγε αργυρης τα παντα εκτος απο ιμομπιλαιζερ και τριπ κομπιουτερ |
.....
μοτεράκι ρελαντί? ![]() |
εγω που ειμαι τρυφισος ΑΛΛΑ μη multiplex εχω καποια διαφορα σε συμπεριφορα εγκεφαλου απο τους μουλτι? ε σαλεξ? |
reselie-206 έγραψε: | ||
moter relanti στο ηλεκτρόγκαζο? ![]() παρ'αυτα μπορείς να ανεβάσεις στις 1500στρ το ρελαντι...νομίζω θα ειναι πολύ κίνκυ |
salex έγραψε: | ||
Αφού τον ίδιο εγκέφαλο φοράτε! ![]() Δεν έχει σημασία που το υπόλοιπο αυτοκίνητο έχει 50 φορές πιο περίπλοκο ηλεκτρολογικό σύστημα γιατί από τον εγκέφαλο και πέρα είναι ίδια τα πάντα: Λογισμικό, υλικό, καλωδιώσεις και αισθητήρες. Τώρα για τον πάνω εγκέφαλο (ιδιοκτήτη) δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά με έχει προβληματίσει. Λες να τον κάψαμε τελείως με τα πολλά άλογα και τους αναπρογραμματισμούς; Μήπως εκτίθεται πολλές ώρες την ημέρα σε ληγμένο φυσικό αέριο; Επόμενη φορά ρελαντί στις 1500, για να ξυπνήσει ο αγωνιάρης μέσα μας! |
e βάλε μια έξτρα βαλβίδα air "κοντιτιον" να κομπλάρει με το άνοιγμα του διακόπτη να έχεις μόνιμα 900 αλλιώς φτιάξε το πρόγραμμα σου!μπορούσα να το κάνω και εγώ αλλα βαριόμουν γιαυτο τρύπησα δοκιμαστική πεταλούδα από τον σορό |
το πρόβλημα σου νίκο είναι 1 καμμένος πολλαπλασιαστής αλλα μετά που θα γυρίσεις τον κόσμο τούμπα θα το καταλάβεις |
e βάλε μια έξτρα βαλβίδα air "κοντιτιον" να κομπλάρει με το άνοιγμα του διακόπτη να έχεις μόνιμα 900 αλλιώς φτιάξε το πρόγραμμα σου!μπορούσα να το κάνω και εγώ αλλα βαριόμουν γιαυτο τρύπησα δοκιμαστική πεταλούδα από τον σορό |
16, κατι κιλα ροπης και σκ**α αλογα :/ |
το αυτοκινητο δεν δουλευει γιαυτο και αυτα τα νουμερα! ![]() |
148 σε στροφες που δεν παρατηρησα καν και ουτε καν πηρα την δυναμομετρηση,υπομονη μεχρι να λυθουν τα προβληματακια ![]() |
βρε συ δεν δουλεψε το αυτοκινητο πως να στο πω,τα μιγματα μου πεζουν 10-11 απο 2500 μεχρι 5750,γενικα ειναι εκτως θελει δουλιτσα ακομα!! |
ναι!φτιαξαμε αρχικο προγραμμα με το στελιο απλα θελει ρυθμισμα.. |
16, κατι κιλα ροπης και σκ**α αλογα :/ |
Δεκτο. απλα δεν αποτελουν για μενα αξιοπιστες λυσεις.
ειλικρινα αφου το ψαχνεις τοσο δε μπορω να καταλαβω γιατι δε παιρνεις ενα Gtech pro rr εμεις με στελιο τα πρωτα χρονια ρυθμιζαμε στο δρομο με αυτο...δοξα το θεο για αμαξια με τοσο χαμηλες ιπποδυναμεις σα τα δικα μας κανει παππαδες το εργαλειο |
αμα μου το χαρισεις το περνω σημερα κιολας ![]() |
ναι ρε καμια εισαγωγη σε2 θες? |
ναι ρε καμια εισαγωγη σε2 θες? |
Περιπου 16 κιλα εβγαλε ο Σταυρος και 15,5+ εγω...
Του Τακη,αν δουλεψει σωστα,θα βγαλει περιπου ιδια ροπη απλα θα συνεχισει να βγαζει αλογα και πανω απο τις 7000 αν φυσικα ειναι σωστα χρονισμενο... Το οτι η βαλβιδα ανοιγει νωρις,χωρις να εχει μεγαλο βυθισμα ταυτοχρονα,θα κανει ενα γραμμικο μεν,αλλα πολυ peaky δε,μοτερ... |
αυτα θυμομουν και εγώ.. αρα τα 16μιση ειναι καλα (αν ειναι τοσα στο δυναμομετρο που μετρησε... απο αλογα που το κοβεις να παει στελιο? (σε μαχα ας πουμε) ,152? |
nikos 206cc έγραψε: |
Σορρυ που επεμβαινω,αλλα αν δεν εχεις το αμαξι για κοντρες κτλ γιατι να μπλεξεις με εκκεντρα ρε φιλε? ![]() |
lazosvts έγραψε: |
για αυτο π ειπε ο νικος.ελπιζω να βελτιωθει και στα μεσαια.η εξατμιση φιλε μ ειναι milltek 4-1 χταποδι (ειναι παρομοιο με της superprint) 50αρα. |
ti specs exoyn oi 703?
προσπαθησε να φτιαξεις την εισαγωγη σου πριν το προγραμμα. απο οσο εχω δει σκουπα θελει ψαξιμο και σφαξιμο γερο στο c2... δες και τι αλλες λυσεις εχεις (προβολακι κλπ) θες αερα οπωσδηποτε φρεσκο |
Ποιος σου ειπε ρε μλκ οτι οταν βαζεις εκκεντρα, πρεπει οπωσδηποτε να κανεις και κοντρες ?? Οτι το αμαξι του θελει να πηγαινει καλυτερα, δεν παιζει ρολο ?? ![]() |
nikos 206cc έγραψε: | ||
Αν εχεις κανει φπε και θες και αλλη δυναμη αλλα δεν γουσταρεις κοντρες κλπ γιατι να μπλεξεις με κατι που το μονο του πλεονεκτημα ειναι απο τις 6.000 σαλ και μετα ![]() Εκτος αν το πας 7αρες καθε μερα στην πολη,εκει οκ.. 1000 φορες ενα λιγο κοντυτερο Κ/Π να γουσταρω και καμια αναβαση ![]() Τεσπα περι ορεξεως.... |
http://www.catcams.co.uk/acatalog/Citroen_C2_C3_C4__Berlingo__Xsara.__Peugeot_206__307__Partner_1600cc_TU4JP4_Engines.html
aytoi Που βλεπεις οι ΟΕΜ ειναι για 206-307 κλπ με τα 110αλογα οι δικοι σου αν δεις εδω μεσα καπου εχει γραφτει τους μετρησαμε και ηταν καπου 9 ο εισαγωγης και 9.5 ο εξαγωγης βυθισμα..αν θυμαμαι καλα. οποτε καταλαβαινεις οτι εχεις κανει μια μικρη τρυπα στο νερο. . . |
χταποδι εχεις αλλαξει? |
αλεξη γραφεις βλακειες...ειναι κριμα μετα απο τοσα χρονια εδω μεσα να συνεχιζεις να λες τα δικα σου
|
το κοντο κ/π αναλογα με τα αλογα και το κοφτη καθε αυτοκινητου ειναι μια λυση που βοηθα παντου κοντρες +καποιες καροτσες βουνο αστο καταναλωση πολυ καλυτερη αν το συνδιασεις με μακρυα 5η. παντου κερδιζεις. |
λοιπον για να στο πω αναποδα γιατι αλλιως δε καταλαβαινεις
οπως εισαι με τα 140αλογα σου το μαμα σου κ/π αρα 140αλογα αν ερθει διπλα σου και κατσε ενα cc με φουλ εξατμιση και προγραμμα αρα 120αλογα και 13/59 και 15αρια απο ρεπριζ θα φας τετοια τσοντα που θα γραφεις εδω μεσα ασταματητα επι 3 μηνες 200ποστ τη μερα αυτο το καταλαβες?????????? |
επισης νικολας ειχε το κ/π σου και τωρα εχει 14/60 ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΣΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΣΕ 206CC ???????????????????????????? |
--- Περι Κ/Π,ο Πανος ειχε βαλει και 14/60 μεχρι που εσπασε,για αυτο και το 13/59. Οσο αφορα την συγκριση των βελτιωσεων,οτι κανει ενα full stage 2 μοτερ(150-155 αλογα περιπου) με μαμα μεταδοση,κανει και ενα ΦΠΕ+ραλλοεκκεντρα με ενα 14/60,δυστυχως... |
συμφωνω... ![]() αλλα να σε ρωτησω κατι... ενα full stage 2 μοτερ(150-155 αλογα περιπου) ΜΕ 14/60 τι κανει?? ![]() ΡΗΜΑΖΕΙ! αυτο εννοω παραπανω. τα κανεις και τα 2 και εισαι αλλου... ουτε μονο το ενα ουτε μονο το αλλο.. |
13/61 ![]() 13/61 ![]() 13/61 ![]() 13/61 ![]() |
οχι φιλε μ 400 λεω για τα εκκεντρα.για την 5η εχω ακουσει κανα 2 που το εχουν κανει αλλα δεν το εχω ψαξει.ναι εχω βαλει την gt.ειδα οτι εχεις παρομοια εκκεντρα με αυτα.μπορεις να μου πεις ποσο σου αυξηθηκε η καταναλωση? pughell αμα το club σας κανει καμια συναντηση θεσσαλονικη ευχαριστως θα κατεβαινα να το δεις να τα πουμε και απο κοντα. |
re nikola παιρνεις ναρκωτικα?
εχεις βγει ποτε εθνικη για πανω απο μια ωρα δρομο? εχεις κανει ποτε ταξιδι μεχρι αθηνα με αυτο το κ/π??? τα c2 εεχουν 14/60 με 16αρες ξερει καλα το παιδι τι αγγουρι ειναι το ταξιδι με αυτο το πραμα ακομα και αν εισαι μαμα και δε σε νοιαζει το βουητο τοσο οσο σε ενα πειραγμενο επισης οπως εχουμε πει και σε αλλο τοπικ η αλλαγη της 5ης ειναι μια απλη διαδικασια 20λεπτων που μπορει να τη κανει και ο πιο ασχετος εδω μεσα π.χ βλεπε αλιεν ![]() |
ρε κουναβι ποσα χλμ ειχες στα 120 με 5η πες στο κοσμο...
για να καταλαβουν. και ολα αυτα με ενα αμαξι που το ακους 5στενα πιο κατω οταν παταει.... |
Μαμα C2vts στης 4000 έχει 117 χιλιόμετρα εγω που έβαλα γρανάζι 5ης τώρα στης 4000 έχω 130 μπορεί και λίγο πάνω!
λάζαρε αν έχεις μάσκα απο GT θα βγάλω το απόγευμα κάποιες φωτογραφίες να δεις πως είχα κάνει εγώ τρύπα για να παίρνει αέρα η σκούπα! |
Αlien δε καταλαβαινεις κατι απλο
οι 99 στους 100 ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. για αυτους τα οφελη απο ενα κοντο κ/π ειναι τεραστια με ενα μηδενικο κοστος αν το συνδιασεις με επισκευη σαζμαν... |
@ nikos206cc ,μαλ**α κελαιδα και λιγο... κανε πρωτα ολες τις μετατροπες στο αμαξι σου , νοιωσε τες στην τσεπη σου και στο ποδι σου (στον δρομο) και μετα εκφερε γνωμη. στον αερα και στην θεωρια και στο τι λενε οι αλλοι ολα ευκολα ειναι... εβαλες ενα raceland Και ξερεις ξαφνικα τι διαφορα κανει η καθε βελτιωση |
Βασικα δωρο-αδωρο ετσι οπως ειναι η μαμα μετωπη αλλα δεν βλεπω να μπορεις να παρεις αερα και απο καπου αλλου... ![]() |
εγινε γιαννη!! σ ευχαριστω θα το κανω και γω.δεν μ λες επηρεαζει καθολου το κλεισιμο του καπο? |
giannisC2vts έγραψε: | ||
Στέλιο το κενό απο μετώπη μέχρι προφυλακτήρα είναι αρκετό απλά δεν φαίνεται απο τις φωτογραφίες! |
Pughell έγραψε: | ||||
Δεν ειπα οτι ειναι μικρο ρε boy,απλα το θεμα ειναι να ευθυγραμμιζεται με η γριλλια με την τρυπα. Αν ειναι η γριλλια χαμηλοτερα απο την τρυπα της μετωπης,τοτε δεν κανεις τιποτα... ![]() |
nikos 206cc έγραψε: | ||
Στο εχω ξαναπει και θα στο ξαναπω... Το γεγονος οτι κανεις του κεφαλιου σου σε θεματα βελτιωσης δεν μπορεις να το χωνεψεις και να το δεχθεις...φιλος μου εισαι αλλα στο θεμα βελτιωση στο ξαναπα αλλα λογια να αγαπιομαστε..και οχι επειδη δεν τα ξερεις αλλα γιατι παντα πας να κανεις συνειδητα τη μλακια Αφου λοιπον πηγες για Αθηνα μεσω Μασαχουσετης δεν εισαι το παραδειγμα μιας σωστης βελτιωσης σε 206...και αυτο το βλεπεις στο δρομο Τα ειδες,τα πληρωσες και μυαλο δεν εβαλες..και φυσικα θα εχω γνωμη,γιατι εκανα εξατμιση οπως μου ειπαν οι αλλοι και οχι οπως με βολευει...καλως η κακως τα εφαγαν στη μαπα πριν απο μενα και τα πληρωσαν πριν απο μενα. Οταν με ενα χταποδι ειμαι κοντα με σενα,προφανως δεν σημαινει οτι εχω το cc που σκοτωνει,ουτε εφτασα 140 αλογα Προβληματισου γιατι ενω εχεις κανει ΦΠΕ εκκεντρα εισαγωγη και 15αρια ζαντολαστιχα ειμαι τοσο κοντα σου... Προβληματισου γιατι θα ξαναπληρωνεις διχαλα και τριχαλα Ξερεις οτι δεν γουσταρω να γραφω εδω οταν ειναι να σου μιλαω,αλλα αρχισες παλι να μαλακιζεσαι λες και γω σου φταιω.. |
το raceland παιδια το καλοεβλεπα και εγω αλλα λενε δεν καθετε καλα σε μερικα αμαξια....4-1 ειναι? |
Το Raceland εχει προαναφερθει στο club εδω και κατι χρονια... ![]() Οσο για το αν ξεραμε για το αν ειναι καλο ή για το αν βγηκε καλο,αμα ξερεις 5 πραγματα,τοτε μπορεις να καταλαβεις και χωρις να το δοκιμασεις,πραγμα που φαινεται και απο το πολυ ηπιο μοτερ του Νικου αλλα και απο το αρκετα πιο hardcore μοτερ του αλλου Νικου(απο Πυργο). ![]() |
Ποιος τζογαρε ρε; ![]() Επειδη δηλαδη εσυ εισαι ξεροκεφαλος,οι αλλοι τζογαρουν; Το Raceland ειναι ιδιο με το Ssprint οποτε απο την μια υπηρχε η σιγουρια οτι ολο και κατι παραπανω ξερει η Ssprint απο εμενα και εσενα,και απο την αλλη αν το δεις καθαρα πρακτικα,ναι,το υλικο κατασκευης κανει τεραστια διαφορα απο οτι βλεπεις και στην πραξη. |
Περι υφος Νικου,ασχετα με το οτι ειναι θεμα δικο σας και κακως μπλεκομαι,να σου θυμησω οτι οταν σου μιλουσαμε και εμεις(εγω,ο Volvos και τοσοι ακομα) με αναλογο υφος για τις ππριες που ελεγες,αντιδρουσες με αναλογο τροπο και μαλιστα οχι δεν μαθαινες απο αυτα που σου λεγαμε αλλα εκανες και το αντιθετο,για αυτο και φυσικα δεν βγηκες σχεδον πουθενα κερδισμενος... Οποτε τωρα γιατι σε εκνευριζει ο Νικος,αφου και εσυ τα ιδια εκανες/κανεις; ![]() |
Η σκουπα καθεται,η γριλλια ομως σε τι υψος ειναι ρε;
Αυτο σου λεω τοση ωρα... ![]() Τραβα μια φωτογραφια απο μπροστα την μασκα με εντονο φλας,μπας και φανει εσωτερικα σε ποιο υψος καθεται η σκουπα. Ασε βεβαια που η σκουπα σαν διαταξη ειναι για τον φουτσο αλλα συζητηση να γινεται... |
alien το χταποδι το εδωσα φτηνα γιατι το πηρα φτηνα κανεις δεν ειπε οτι ειναι κακο ισα ισα το πιρε ο νικολας και το εβαλαν σε ενα 106 pt52 και ειδε διαφορα!! |
Το μονο που μπορει να φτιαξει τα πραγματα ειναι ενα Κ/Π.. Και ουτε απο αυτο εχω βαλει,αλλα 2-3 μηχανολογικα μπορω και σκαμπαζω για το τι κανει ενα κοντοτερο Κ/Π..) |
..επισης εσενα δεν σε ενδιαφερει,και καλα κανεις,αλλα αν ανεβεις βουνο με μαμα Κ/Π και βλεπεις οτι μεχρι να γεμισει η 2α εχουν ερθει αλλες 3 στροφες,γεμιζεις σπυρακια απο τα νευρα σου..αν χρειαστει να κατεβει σαζμαν,δεν θα το σκεφτω καθολου ![]() |
OXI ΗΞΕΡΕΣ ΣΕ ΕΚΡΑΖΕ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΣΕΣ ΠΕΤΑΜΕΝΑ...
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΟΣΤ |
OXI ΗΞΕΡΕΣ ΣΕ ΕΚΡΑΖΕ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΣΕΣ ΠΕΤΑΜΕΝΑ...
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΟΣΤ |
παραληρεις ετσι? ![]() τι μου ελεγε ο Στελιος? να βαλω 14/60? τοτε το αμαξι ηταν μαμα και δεν ειχα και σκοπο να κανω βελτιώσεις. Χαλασε μια μερα το σασμαν μου και ο ΚΑΝΕ μου βρηκε ανακατασκευασμενο απο προφυτη... ετσι απλα.. τι μαλ***ες λες οτι με εκραζε ο Στελιος να αλλαξω ΚΠ?? εκτος αν ειναι αστειο το ποστ σου οποτε οκ... ![]() |
αλεξ δεν στα δινω γιατι θα μας ζαλισεις με τα κολοεκκεντρα ![]() |
μονοδρομος η λυση τα newman δεν θελουν να δουλεψουν με τιποτα επομενη κινηση διορθοση στο προγραμμα αν δεν στροσει παλι αντε γεια!εχω κανει καπου 400 χιλιομετρα αλλα δεν, το αμαξι βραχυκυκλονει τα μπουζι δεν παει οπως πηγαινε την 1η μερα που τα εβαλα, απλα λιγο υπομονη ακομα !αλεξ δεν στα δινω γιατι θα μας ζαλισεις με τα κολοεκκεντρα :D |
ακομα δεν ειδα τιποτα....θα διξει το αποτελεσμα |
Το γεγονος πως το 206 εχει κωλοηλεκτρικα το εχω νιωσει καλα στο πετσι μου. Το ελεγαν αλλα δν το πιστευα. ![]() |
επειδη ισως το αποτελεσμα να μην ειναι αυτο που θελεις, με τα ζορια που βλεπω να τραβας μεχρι να τους στρωσεις.. τεσπα. μακαρι να δουλεψουν, απλος η λυση των shrick ειναι δοκιμασμενη και το προγραμμα ετοιμο απο τον σαλεξ... αν αυτοι που εχεις τωρα ειναι παραπλησιοι σε επιδωσεις με σρικ τοτε καλυτερα να τους ξεφορτωθεις κ να πας σε σρικ. ποιο ευκολο για σενα. Απο την αλλη εγω θα ηθελα να το παλεψεις μεχρι τελους και να δουμε τι μπορουνε να κανουνε και αυτα τα εκεντρα.. και αν βρεις προγραμμα να τα στρωνει ,τοτε θα μια εναλακτικη ακομα εκτος απο τα σρικ για ολους οσους θελουν να πανε 150αλογα |
Το γεγονος πως το 206 εχει κωλοηλεκτρικα το εχω νιωσει καλα στο πετσι μου. Το ελεγαν αλλα δν το πιστευα. ![]() |
Όλα τα υπόλοιπα 206, μια χαρά είναι ![]() |
αλεξ κατι δεν καταλαβες σωστα και για τα εκκεντρα που εχω τωρα το ιδιο ειναι προγραμμα υπηρχε ετοιμο απο του λαμπρου το αμαξι,σε καμια περιπτοση δεν θα αγορασω αλλα εκκεντρα για να πεζω να φτασει 150 αλογα,αν δεν στροσει με διορθοσεις στο προγραμμα θα το κανω μαμα και τελος.οσο για τα shrick δεν το συζηταω.....απλα τα 148 που εβγαλε με διορθοσεις στο προγαμμα μπορει να γινουν ευκολα 158.απλα ψαχνω να δω πως θα στηλω το αμαξι τα οικονομικα μου δεν με αφηνουν αλλα θα το δω |
Απο τα 147 παντως,να παρει 10 πανω απο το προγραμμα,αν οχι απιθανο,τουλαχιστον παρα πολυ δυσκολο... ![]() |
Απο τα 147 παντως,να παρει 10 πανω απο το προγραμμα,αν οχι απιθανο,τουλαχιστον παρα πολυ δυσκολο... ![]() |
Τακη ο λογος που δουλευει ετσι ειναι γιατι εχει πυρακια,και το κανει τοσο πλουσιο για να μην σπασει...
Οπως σωστα σου ειπε ο Αντωνης,το μονο που θα μπορεσει να κανει ο Στελιος(ή ο καθε Στελιος) θα ειναι να συμπληρωσει τα καυσιμα που λειπουν και να αυξησει το αβανς οσο χρειαζεται ωστε να μην δουλευει σχεδον σε safe mode. Ε,μην περιμενεις τα 147 να γινουν 200... |
Τακη ο λογος που δουλευει ετσι ειναι γιατι εχει πυρακια,και το κανει τοσο πλουσιο για να μην σπασει...
Οπως σωστα σου ειπε ο Αντωνης,το μονο που θα μπορεσει να κανει ο Στελιος(ή ο καθε Στελιος) θα ειναι να συμπληρωσει τα καυσιμα που λειπουν και να αυξησει το αβανς οσο χρειαζεται ωστε να μην δουλευει σχεδον σε safe mode. Ε,μην περιμενεις τα 147 να γινουν 200... |
Καλα, τραγουδα. Οσοι μιλανε απ'εξω από το χωρο τους φαινονται ολα ευκολα και ωραια. ΑΝ ΠΟΤΕ φτασεις σε αυτο το επιπεδο, τοτε θα εχουμε να πουμε περισσοτερα. ![]() |
ρε παιδια μου λετε λοιπον οτι ενα αμαξι φουλ πλουσιο που σκορτσαρει μεχρι τις 4 και οταν παταει 1η 2ρα και μολις αλαξει 3η μπουκονει και ειναι ετοιμο να σβισει δεν θα παρει αλογα οταν ρυθμιστει??μιλαμε για αυτοκινητο που ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΟ ΜΙΓΜΑ και βραχυκικλονει τα μπουζι.... |
Για αυτό σας παρακαλώ, κρατηθείτε. Τα περί αβανς και καυσίμων είναι αμπελοφιλοσοφίες αν δεν δει κανείς πως δουλεύει ένα αυτοκίνητο από κοντά. |
Ο λόγος που έγραψα ήταν επειδή καθένας έχει τη γνώμη του. |
Επισης, με τα μπεκ του rc κανει κατι μπουκωματα στα χαμηλα λογω βενζινης αλλα ψηλα ελευθερωνει και δουλευει μια χαρα. Θα το δουλεψω τουλαχιστον 3-4 ημερες και αν δεν δημιουργηθει το παραμικρο θα προγραμματισουμε και θα δουμε ποσα θα μπορει να βγαλει πλεον. ![]() |
με ανθρωπους που εχουν bodykit δεν μιλαω αλεξ.αν καταφερεις να το ξανακανεις αμαξι μιλαμε ![]() ![]() ![]() |
reselie-206 έγραψε: |
Φήμες λένε οτι Νίκος τώρα μόλις μετρήθηκε και έβγαλε 164 αλογατάρηδες και 17,5 kg ροπή... |
ωχ ποιος ακουει το κωλαρα οταν το δει αυτο...
κρυψου νικολα α. ξερουμε τι διαφορες εχει αυτο το δυναμομετρο σε σχεση με μαχα που μετρησατε? απο οσο ξερω στελιος πλεον παει συνεχεια εκει αρα θα εχει μια ταξη μεγεθους β. καμπυλες μας νοιαζουν οχι νουμερα τι κραταγε πανω απο 7? γ. 17.5 ειναι τραγικα πολλα για την εισαγωγη και το σεταπ σου δ. ρε ζωο με τι εισαγωγη ησουν εκεινο το παπατζοβαρελλι????????? |
taki το βαρελλι παραλληλα στο κινητηρα (διπλα μπαταρια)
με τη διαταξη που ειχε ο kane (μια ευθεια απο μουρη αερα και μια να εκτονωνει στο πλαι και τ πριν την εισοδο βαρελλι) φτανει και με το παραπανω... ετσι οπως το εχει ο νικολας τον πνιγει ψηλα. καλυτερα να ειχε μια χοανη σκετη στη πεταλουδα. πιο πολλα αλογα θα εβγαζε για...1-2πατηματα ![]() |
taki το βαρελλι παραλληλα στο κινητηρα (διπλα μπαταρια)
με τη διαταξη που ειχε ο kane (μια ευθεια απο μουρη αερα και μια να εκτονωνει στο πλαι και τ πριν την εισοδο βαρελλι) φτανει και με το παραπανω... ετσι οπως το εχει ο νικολας τον πνιγει ψηλα. καλυτερα να ειχε μια χοανη σκετη στη πεταλουδα. πιο πολλα αλογα θα εβγαζε για...1-2πατηματα ![]() |
πεταχτηκε και η ξανθια τσουτσου...
μανθο το προβλημα και αυτο που τρεμαμε με σαλεξ ειναι οτι επειδη ειναι τερατα και αναγκαστικα τα δουλευεις κλειστα για να μη πνιξουν το μοτερ στη βενζινη μη δημιουργουσαν παρενεργειες.. ενα μπεκ οπως δε πρεπει να το δουλευει κοντα στο ανω οριο του ετσι δε πρεπει να το δουλευεις και κατω απο ενα οριο γιατι απλα μετα δε δουλευει σωστα. δε κανει σωστη διαστρωματωση δε βγαζει σωματιδια σε σωστο μεγεθος κοινως γαμιεται και εκει αρχιζει τα περιεργα το μοτερ... νικολα μη το κατεβασεις ακομα πυργο. δουλεψε το οσο μπορεις αθηνα να δεις πως παει |
εκ των προτερων ενα μεγαλο μπραβο στο καραφλα που βρηκε το κουραγιο να ασχοληθει με το παρταλι σου και να ξοδεψει χρονο ΠΟΥ ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ απλα για τη καυλα ΜΑΣ και δικια του .
χωρις να εχω μιλησει στο τηλ ξερω οτι θα του βγηκε η παναγια και θα καπνιζε πολυ ωρα απο τα αυτια. πραγματικα ειστε πολυ μα πολυ τυχεροι που τον εχω πρηξει τοσα χρονια στις δοκιμες και ξερει πως να μαζεψει τα αμαζευτα στο γαμωεγκεφαλο μας... κανεις μα κανεις αλλος δε προκειται να ξοδευε τοσο χρονο για τα κουβαδακια μας. δε πληρωνονται οι εργατωρες του μηχανολογου γατακια... |
αλλωστε την εξελιξη τη ξερουμε ολοι. τωρα γιατι σας απασχολει ο δρομος δε καταλαβαινω ![]() |
δεν μου λετε? ο μπουμπης μπορει να κοψει καινουριο μασουρι προφιλ shrick?? ![]() |
salex έγραψε: | ||
Αλεξ, είσαι θεός. Για να στο θέσω διαφορετικά: Ο Μαρινόπουλος πουλάει προιόντα του Βασιλόπουλου; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Τάκη κουράγιο, περιμένω μεγαλύτερο battery pack σε μερικές εβδομάδες) |
ποτε θα παμε ο.χ??? ![]() βγαλε πισω καθισμα ρεζερβα 15αρια εχουμε 100αρα θα βρουμε αντε να ανοιξω ποστ στο τοπικ με τα πλοια της αγαπης (βλεπε 207 ![]() για 400αρι κανα κωστακη τωρα που ρεταρει στο ρελαντι |
Μ@λ@κες εχω φαει το κραξιμο της ζωης μου. Ο ενας φορουσε 13/59 και ο αλλος φοραει 13/61. Εμενα βρηκατε ??? ![]() ![]() ![]() Τακη, αντε αγορι μου να κανεις και μια δυναμομετρηση οποτε εχεις χρονο να δουμε λιγο καμπυλες και να συγκρινουμε καταστασεις ![]() Η συμπιεση του Τακη στο 12,9 περιπου σε τι μπορει να επηρεασει προς εμας ??? ![]() |
Eλάτε να σας ρίξω απο μια κολώνα να συγκρίνετε τη διαφορά ![]() Τάκη όσον αφορά τη συμπίεση που έχεις, δεν έχεις πρόβλημα με πειράκια?εδώ μαμά εμένα χαμηλά Γκαμίεται! |
Ξέρω ξερω Τάκη. Προς Βορρά κοιτάζω και ρωτάω! ![]() |
![]() ![]() όχι δεν έχω κανένα απόλυτος πρόβλημα,μετά το πρόγραμμα όλα έστρωσαν ρελαντί ktlp ktlp,σε αυτό το μοτέρ δεν έχω ακούσει ποτε πυράκια,όλα αυτά τα προβλήματα ήταν από το πρόγραμμα,δειξα τα παλιά μπουζί στο στέλιο και είναι αυτά που φορούσε ο παναγιώτης όταν έπαθε ζημια το μοτέρ του,πιο θερμά από τα μαμά |
ακομα τα ψαχνουμε τα μπουζι που λεει ο στελιος ![]() |
αυτα τα μπουζι ΝΟΜΙΖΩ φοραει το sti impreza δε μπορειτε να τα βρειτε απο καμια ερωιαπωνικη? |
Sinanai έγραψε: |
Ορεξούλες ο Λευτέρης... ![]() ![]() ![]() |
τους 703...χταποδι.εξατμιση ολοσωμη 50αρα και ενα ελευθερο φιλτρο στο μαμα κουτι.... |
nikolas206gti έγραψε: | ||
Με 264 μοιρες και 8,8 βυθιση ?? Εξατμιση ελευθερη (σκετη σωληνα) ή με καταλύτη ?? Εδώ νομίζω ότι 54άρα με καταλύτη και ένα καλό μεσαίο, θα απέδιδε καλύτερα στα ψηλά ![]() Για προγραμμα ποτε σκοπευεις να πας για να παρουμε και αυτη την εκδοχη των εκκεντροφορων απο αποψη ιπποδυναμης και ροπης ?? ![]() |
γεια σας παιδια.καλα ειστε?ειχα γραψει παλια εχω ενα c2 vts και ειχα κανει κατι ερωτησεις για να βαλω τα εκκεντρα της cat.τα φοραω εδω και 1.000χλμ ...... το αμαξι πηρε δυναμη παντου κ χαμηλα κ μεσαια που τα χαμηλα τα φοβομουν λιγο ..στην αρχη δουλευε καπως στο ρελαντι τωρα πολυ λιγο.εχει αναψει και το check engine.τωρα εμεινε ο προγραμματισμος..... |
252/247 - 8,7 - ΑΝΣ 1,05/1,5 |
τακη σ ευχαριστω !! β.ελλαδα μενω παιδια .,, αν ημουν αθηνα θα ηταν πολυ ευκολοτερα και για τον προγραμματισμο...οταν εβαλα την εξατμιση δεν ειχα σκοπο να βαλω εκκεντρα και για αυτο εβαλα 50αρα....εχω και καταλυτη (η εξατμιση ειναι αυτη π δινει η cituning ) μεσα στον φεβρουαριο ελπιζω να το προγραμματισω.ηθελα να ρωτησω τα παιδια π εβαλαν εκκεντρα τι αυξηση ειχαν στην καταναλωση ? μετα με τον προγραμματισμο αυξηθηκε και αλλο ? εγω το υπολογιζω στο 1 λιτρο στα 100 περιπου.
1323703 248 / 240° 220 / 212° 9.50 / 9.15mm |
φιλε μου αυτοι ειναι που εχει και το αγγλικο....δεν ξερω γιατι δεν τους βρισκεις στο βελγικο της cat αλλα μαλλον γιατι το site ειναι για τον π.... και στα χαρτια της cat που μου εστειλε αυτα τα χαρακτηριστικα εχει και επειδη το ειχα ψαξει και ειχα μιλησει με την cat αυτους μου ειχε προτεινει.....τωρα γιατι επιμενεις οτι δεν υπαρχουν δεν ξερω.....'
δες και το site της kam racing π εχει ακριβως τους ιδιους.. http://www.kamracing.co.uk/citroen-c2-1-6-16v-vts-cat-cams-1323703-fast-road-trackday-camshaft.html |
Η λυση μπουμπης και κοψημο σε διαστάσεις σρικ πως σας φαίνεται? |
αλεξ αξιζει να βαλεις εκκεντρα τωρα ? |
ισως δεν με καταλαβες. αλιως το λεω ![]() και αν νομιζεις οτι θες εκκεντρα για 150 αλογα κανεις λαθος |
ALEX γιατι δε βαζεις νιτρο? |
θα το ελεγες καλυτερα εκκεντρα ελλατηρια βαλβιδον,54αρα εξατμηση 2 προγραμματα υγραεριο και βενζινη,επισκευη στο μοτερ μιας και με 160 χιλιαδες χιλιομετρα χλομο τα 150.αυτα με την 1η σκεψη |
εγω θα σου προτεινα να πουλησεις την εισαγωγη να βαλεις και 1 χιλιαρικο να βαλεις μοτερ rc,μην κοιτας τι εκανα εγω,εγω το εφτιαξα φτηνοδουλεια. |
ALEX γιατι δε βαζεις νιτρο? |
βασικα δε σου απαντω γιατι για μια ακομα φορα αποδεικνυεις ποσο τριμεγιστος εισαι και λογικα πρεπει να εχουν σιχαθει τον εαυτο τους που σου απαντανε και ολοι οι υπολοιποι. |
οποτε παμε παρακατω. βαλε μπουμπακια να γλυτωσεις και λεφτα σρικ και ελατηρια βαλβιδων και καταρες παγκχελ |
Επιτελους μετα απο καιρο το φορουμ ζωντανευει ![]() Βολβος τα raceland μου αρχισαν να βαρανε να ξερεις ![]() |
Ε ΝΑΙ γιατι για να βρει s με 6000 λογικα θα ειναι του princetoni το οποιο ειχε προηγουμενο ιδιοκτητη το χιωτακη και ειναι με παρακρατηση κυριοτητας απο το πινοκιο...
|
βασικα δε σου απαντω γιατι για μια ακομα φορα αποδεικνυεις ποσο τριμεγιστος εισαι και λογικα πρεπει να εχουν σιχαθει τον εαυτο τους που σου απαντανε και ολοι οι υπολοιποι. οποτε παμε παρακατω. βαλε μπουμπακια να γλυτωσεις και λεφτα σρικ και ελατηρια βαλβιδων και καταρες παγκχελ |
βαλε κατκαμς με 360€ |
260 9,3 αν θυμαμαι καλα ειναι του νικολα |
για να σου λεω ΟΧΙ κατι παραπανω ξερω που απλα βαριεμαι να στο ξαναναλυσω. |
αλεξ σε ολους δουλευουν τα εκκεντρα ασχετα τα ηλεκτρικα προβληματα του νικολα και ασχετα ενα καραβι δρομος για να ρυθμισει salex το δικο μου.και ναι σου λεω με σιγουρια οτι προγραμμα απο του volvou-νικολα δεν θα δουλεψει στο αμαξι σου και να ψιλοδουλευει θα γκρινιαζεις οτι σου κανει νερα οποτε μαζι με εκκεντρα θες και τον προγραματιστη διπλα σου. |
eleos re stelio thes na gamisei olo to foroum???? |
newman ph3 264/9,01 συμμετρικοι |
γραφω στο στελιο ΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ**ΚΙΕΣ ΤΙ σκ**α ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ 150 ΑΛΟΓΑ ΑΝ ΔΕ ΔΩΣΕΙΣ 1500ΕΥΡΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΕΤΑΠ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ. ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ. ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΤΡΑΒΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΤΟ υ.γ. μολις ειδα οτι ο μαλ**ας ο τακης σου απαντησε το προφανες καλα να παθει. |
θεωρητικα λίιιγο ποιο αγριοι απο shrick... περιπου και σαν τους 705 και θημησε μου τελικα ειχες πιασει 152 αλογα? (αλα οχι σε μαχα) για τους 708 ειχε γινει συζητηση και εδω , αλλοι λεγαν οτι θα βρισκουν πιστοναι αλλοι οτι οχι. Υποθετω οτι μιλουσαν για τον 1321708 που ειναι για το 106 και εχει 11 βυθισμα, αλλιος ο 1322708 λογικα πρεπει να μπαινει αποσο λενε κατευθειαν σε 206 (10μμ βυθισμα) μαλλον θα πρεπει να ανοιξω συνομιλια με τους αγγλους με μειλ. Μιλουσε και ο κωλαρας μαζι τους για πολυ καιρο αν δεν κανω λαθος. |
.......tragic...... (δεν πάει στον Τάκη αλλα σε αυτα που συζητατε) |
400εκκεντρα
200προγραμμα 150καινουργια ελατηρια βαλβιδων με καπελωτα 500περαστικα τους με ανοιγμα καπακι και καθαρισμα κεφαλης ΤΑ ΠΑΝΤΑ χωρις ροικη αλλα ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ λογω πολλων χλμ του μοτερ (170000χλμ λογικα θα εχει μαζεψει μεσα τη μανα και το πατερα του) 100 εξατμιση δε ξερω τι εχει οκ επεσα 100 εξω αν οπως σου εχει πει πολλακις ο σταυρος δε ξερεις να μετρας δικο σου θεμα και αν δε τα κανεις ολα αυτα δε θα βγαλεις παραπανω απο 5αλογα απο οτι εισαι τωρα. δε περιγραφω αλλο αει σιχτηρ παω να δουλεψω |
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΚΕΝΤΡΑ ΣΕ 106 Α ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΟ ΜΟΤΕΡ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? |
eleos re stelio thes na gamisei olo to foroum???? |
δευτερον θελω να δω σε ποιον θα πας να σου ανοιξει κεφαλη να σου περασει ελατηρια γιατι με 80 ευρο κανεις δεν θα το κανει |
Αγγλικη παπατζα για ακομα μια φορα... ![]() Οι 708 βρισκουν στα μαμα σημαδια ακομα και με 11 συμπιεση. Πειτε μου τωρα εσεις πως με ιδιο βυθισμα,ιδιες μοιρες και βυθισμα στο ΑΝΣ που δεν ανακοινωνεται,πως θα βγαλουν παραπανω δυναμη... ![]() Και υποψιν το οτι με 11 συμπιεση υπαρχει προβλημα με την επαφη βαλβιδων/πιστονιων δεν το βγαζω απο το μυαλο μου,ο Stessens το εχει πει. ![]() |
Αμα τους ρυθμισεις στις 110 μοιρες αμφιβαλλω αν και σε μηχανουργειο θα καταφερουν να ξεκολλησουν τις βαλβιδες απο τα πιστονια. ![]() ![]() ![]() Ειπα 200 φορες και πολυ απλα δεν θα σου ξαναπαντησω σε τιποτα. Βαλτε μαμα γραναζι 206 στην εισαγωγη και παιξτε με το ραλλισιο στην εξαγωγη ωστε να εισαι κοντα στα 200 psi. Μην με ξαναρωτησεις τιποτα σχετικο,απλα δεν θα παρεις καν απαντηση... |
χμμμ... μην με μπερδευετε!!! ![]() εγω θα παω για κουρδισμα οπως λεει η νεουμαν και οπως το εκανε ο τακης μια που θα μπει και το προγραμμα του για αρχη τουλαχιστον... |
power economy είναι το πρόγραμμα μου λέμε!! απλά προσοχή alex έχει πολύ αβάνς |
όχι ρε το έβγαλα εγώ γιατί είναι οικονομικό αρκετά ![]() |
ΜΗ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΦΑΞΕΙ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ....
|
ο στελιος σου ειπε προφανως οτι γινεται δε σου ειπε οτι θα δουλεψει το προγραμμα του τακη. το τονιζω γιατι εισαι περιπτωση κλινικη και ειμαι σιγουρος οτι θα τα κανεις πουτανα ολα εδω μεσα αμα σου στειλει τον εγκεφαλο και δε παιρνει μπρος καλα καλα το αμαξι |
το πρωτο υγραεριοκινητο 206 με σρικ ειναι γεγονος.... ![]() |
athanas έγραψε: |
αντε με το καλό να τελειώσεις την ρύθμιση συνολικά...
για να το ευχαριστηθείς και περισσότερο.... ![]() ![]() |
Έ τώρα τα παραλές λίγο ![]() ![]() ![]() Που να μπείς στου Βάγγου δηλαδή που εκεί ,απο προσωπική εμπειρία όντως λές απο μέσα σου ....ουάου.... ![]() |
molis ekana to proto psiloanapodo
se kentromixano me triti ekei na deis oyaouuuuu relanti oxi kato apo950 kai as leei salex an thes na eisai ok |
Ρελαντι οσο ειπε ο Τακης. Οντως χαμηλα ειναι πολυ πλουσιο. Δεν ειναι τιποτα αυτο. Θα σβηνει για καμια 500αρια χλμ, μετα θα στρωσει μονο του. Χαμηλα μεν αλλα θα στρωσει.
Εγω μετα απο ενα χρονο και κατι το εχω ψιλοβαρεθει. Οταν μενεις στασιμος βαριεσαι ![]() Αντε και καλα ανοιγματα αφου φτιαξεις το προγραμμα ![]() |
1250 κιλά αμάξι και ψαρεύει το τιμόνι με 150 άλογα...;
Και κλωτσιά σα... vtec...; Θέλω και εγώ από αυτά που παίρνεις ![]() |
ΟΟΟΧΙΙΙ
ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑ**ΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ 800ΧΛΜ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΠΛΗΡΩς Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ |
Άσε που δεν έχω γυρίσει ποτέ με ΚΤΕΛ από Κοζάνη... εμπειρία θα είναι! ![]() |
Χαχαχα μαλ**α... Χαχαχαχα..
Ηδη εκανα 300χλμ , αν ειναι θα παμε σαββατο , μεχρί τοτε θα εχω κανει καμια 500 αρια και το ταξιδι και μεχρι την κοζανη οριστε τα φτασαμε τα 700+ |
Άσε που δεν έχω γυρίσει ποτέ με ΚΤΕΛ από Κοζάνη... εμπειρία θα είναι! ![]() |
Μπηκε επιτελους και το προγραμματακι , εστρωσε καιτο ρελαντι στις 980 σαλ πανω κατω, σταθερο σαν βραχος. Ξαναρυθμηστηκε και το υγραεριο στους νεους χαρτες της βενζινης και το αμαξι παει πολυ καλα και απροβληματιστα.
Ο θουρυβος των σρικ ειναι απιστευτος καθως ουρλιαζουν μετα τις 5000σαλ. ![]() Παρασκευη με το καλο θα παρω το γουρι μου, τον 30 εκατοστα και θα παμε εκδρομη κοζανη για δυναμομερα... ![]() |
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
ναι μην ξεχάσετε και εμένα.... |
Και ομως ηρθε αυτη η αγια μερα,που ο αλεξ ΔΕΝ εχει να κανει κατι παραπανω στο cc του ![]() Μπορει να χρειαστηκαν 4000 ποστ αλλα δε γαμεις,κουβεντα να γινεται ![]() |
Αλέξη στην μέτρηση σου φαίνεται να έχεις κοφτή 8,η διαφορά εσένα με του Νικόλα είναι ότι ο Νικόλας έχει mpek rc οποτε ναι εσένα ψιλά θα στεγνώνει,τώρα αν φτάσεις τα άλογα του νικόλα χλομό όπως δεν τα έφτασες με τα αλλα έκκεντρα που ήταν ίδια set up έτσι δεν θα φτάσει και τώρα ο λόγος δεν χρειάζεται ανάλυση...με υγραέριο δεν πάτησες να δεις διαφορες μιας και λες ότι είναι ρυθμισμένο ? |
an deis palioteri συζτηση αυτο το μοτερ ειδικα η πεζο σπορτ και η σιτροεν σπορτ για 160αλογα σεταπ τα βγαζουν με 58 και 60αρα |
Mule έγραψε: |
Με τι συμπιεση ομως? |
Mule έγραψε: |
Σωστα!
Με την 60αρα πιστευω θα χασεις αρκετα χαμηλα κ τα αλογα θα ερθουν κοντα στο κοφτη. Τετοια εξατμιση κατ'εμε ειναι too much για το set up σου κ μονο με πιστονια συμπιεσης θα το τολμουσα... |
Άρα μια χρυσή τομή με 58αρα; Να σου πω και κάτι; Αν δεις την δυναμομετρηση τα μάξιμουμ άλογα τα έδωσε στις 7400!!! ![]() Αυτο το μοτέρ απο μικρό οταν ήταν γουστάρει να δίνει ψηλά! Θελει να γίνει vetch πως να το κάνουμε! ![]() Οπότε αν με μια 58αρα δεν χάσει ιδιεταιρα στις χαμηλές ( σε σημείο να μην ξεκινάει ας πούμε) αλλα στις 7000+ ρημάζει δεν με χαλάει καθόλου. Έτσι και αλλιώς ο τρόπος οδήγησης μου και με το κοντό κ/π δεν πέφτει κάτω απο 3500-4000... |
κανετε μια συζητηση για ενα μοτερ με 200+χιλιαδες χιλιομετρα....ξεχνατε τα βασικα |
βαζεις πιο αγρια εκκεντρα σε ενα μοτερ αμφιβολου καταστασης χωρις το αναλογο προγραμμα και με φιμωμενα περιφερειακα και τι ακριβως περιμενεις? παλι καλα που εβγαλε 3 πανω αφου καθε φορα που το μετρα ειναι και χειροτερο απο οσο πρεπει να βγαλει.... |
βαζεις πιο αγρια εκκεντρα σε ενα μοτερ αμφιβολου καταστασης χωρις το αναλογο προγραμμα και με φιμωμενα περιφερειακα και τι ακριβως περιμενεις? παλι καλα που εβγαλε 3 πανω αφου καθε φορα που το μετρα ειναι και χειροτερο απο οσο πρεπει να βγαλει.... |
1. καθαρισμα κεφαλης και ελατηρια 106; Ετσι θα δουμε αν οντως τα σρικ δουλευουν ΜΟΝΟ με ραλοεελατηρια καθοτι γιαυτα ειναι και φτιαγμενα ( ο κωδικος αυτων των σρικ ειναι για 106, δεν βγαζει η σρικ για 206) 2. Εξατμιση? αν αλαξω αυτην και τελικα ερθουν απο κει τα αλογα θα καταλαβουμε οτι τα σρικ θελουν αναγκαστηκα πανω απο 50αρα γιατι αλλιως πνηγονται.. |
Α και κατι ακομα. Οι εκκεντροφοροι στην τερμα ρυθμιση τους, γλυφουν οι βαλβιδες τα πιστονια, οποτε κατι αναλογο θα γινει και με πλανισμα. Οχι απαραιτητα θα βρουν αλλα ενα καλο κατεβασμα ειναι αρκετο για να ερθει η ζημια. ![]() |
Stevon στις Πεμ 18 Σεπ, 2008 15:02 έγραψε: |
0951.37 Βάσεις ελατηρίου (retainers) = 3.53€
0952.79 Ελατήρια Βαλβίδων = 3.93€ 0956.40 Τσιμουχάκια ελατηρίων = 1.13€ Οι τιμές είναι , ανα τεμάχιο. ![]() |
Ωχ, για να λεει ο Σταυρος ετσι, θα καρφωσε καμια βαλβιδα ![]() |
Ωχ, για να λεει ο Σταυρος ετσι, θα καρφωσε καμια βαλβιδα ![]() |
Ε τι να υποθεσω πια. Το μυαλο μου πηγε αμεσως στο κακο. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AlienHack έγραψε: | ||||
Κλαιω! Θα το παω για ευχελεο αυριο πρωι πρωι κουφαλες! |
e τί αγχώνεσαι? κλείσε το κλίμα και όλα οκ
Λογικά είναι θέμα ρύθμισης στροφών με τον κομπρέσορα κομπλαρισμένο |
Καποια ρυθμιση θελει η πεταλουδα απο παρομοιο προβλημα σε 206 1.4 16V. Με το που ανοιγαμε αρκουδα, επεφταν οι στροφες! |