PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Εγγύηση σε 407

igi - Τετ 13 Ιούν 2007, 22:40:51
Θέμα δημοσίευσης: Εγγύηση σε 407
Γεια σας παιδιά. Είμαι καινούργιος στο Club σας.

Έχω ένα 407 και έχει πρόβλημα στο Βολάν. Ο τεχνικός λέει ότι χρειάζεται αλλαγή δίσκος πλατώ ρουλεμάν μαζί με το βολάν και δεν μου τα καλύπτουν στην εγγύηση. Έχετε κανείς καμιά ιδέα που να απευθυνθώ. Εϊμαι τόσο αρπαγμένος που θέλω να στείλω γράμμα στην Γαλλία. Έχει κανείς καμιά ιδέα κανένα mail να τους τα γράψω? κάτι να με βοηθήσετε?
drdino - Τετ 13 Ιούν 2007, 23:00:19
Θέμα δημοσίευσης:
Πόσων χρονών είναι το αμάξι, πόσα χιλιόμετρα έχεις και τι πρόβλημα ακριβώς σου εμφανίζει;
igi - Τετ 13 Ιούν 2007, 23:13:51
Θέμα δημοσίευσης:
Το αμάξι είναι ταξί. Έχει 100000 km και το έχω ένα χρόνο

Αλλά το αμάξι είναι τρομερά προσεγμένο. Να μην σου πω την ανάρτηση που φοράει και την βελτίωση που του έχω κάνει στο κινητήρα. 170 άλογα έχει φτάσει
STELIOS - Τετ 13 Ιούν 2007, 23:55:56
Θέμα δημοσίευσης:
igi έγραψε:

Αλλά το αμάξι είναι τρομερά προσεγμένο. Να μην σου πω την ανάρτηση που φοράει και την βελτίωση που του έχω κάνει στο κινητήρα. 170 άλογα έχει φτάσει

Εχεις σκεφτει οτι με τη βελτιωση που του εχεις κανει ειναι λιγο φυσικο να χασεις και την εγγυση ?
Επισης εχεις σκεφτει πως με 170 αλογα και 100.000χλμ ισως ηταν ωρα να τα παιξει και ο συμπλεκτης και το ρουλεμαν ?
drdino - Πεμ 14 Ιούν 2007, 00:08:54
Θέμα δημοσίευσης:
igi έγραψε:

Tι μοτέρ φοράς; Πάντως 100k χλμ δεν είναι λίγα. Δεν ξέρω βέβαια τι συνθήκες έχετε στην Μυτιλήνη, αλλά δεν μου φαίνεται ότι θα είναι και χλμ εθνικής. Cool Εμένα μου φαίνεται λογικό να μην στο περνάνε σε εγγύηση, αφενός γιατί τα χιλιόμετρα είναι πολλά, αφετέρου γιατί το έχεις βελτιώσει. Το βολάν πάντως γιατί θέλει άλλαγμα; Έχεις φάει εδώ και καιρό τον δίσκο και το αμέλησες;
Touristas - Πεμ 14 Ιούν 2007, 07:52:42
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να στο περάσουν εγγύηση από την στιγμή που έχεις πειράξει των κινητήρα με συνέπεια την επιβάρυνση της μετάδοσης + ότι έχεις και 100000χλμ και μάλιστα επαγγελματικής χρήσης.
Ξέρω θα μου πεις πως είναι λίγα αλλά είναι και πολλά για να περαστή εγγύηση.
igi - Πεμ 14 Ιούν 2007, 07:58:50
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά δεν έχει σχέση. Το βολάν έιναι θέμα εγγύησης και το λέει και ο τεχνικός της Peugeot. Για να αλλάξεις βολάν πρέπει να αλλάξεις αναγγαστηκά δίσκο πλατώ. Πραγματικά ξέρει κανείς που να απευθυνθώ στην Γαλλία
Touristas - Πεμ 14 Ιούν 2007, 08:04:42
Θέμα δημοσίευσης:
Στείλε γράμμα στο εργοστάσιο αλλά να τους πεις πως έχεις πειράξει και το μοτέρ με συνέπεια την αύξηση τις ιπποδύναμης και να δεις τι θα σου απαντήσουν.
igi - Πεμ 14 Ιούν 2007, 08:18:33
Θέμα δημοσίευσης:
Εχεις ιδέα που να το στείλω
Touristas - Πεμ 14 Ιούν 2007, 08:44:36
Θέμα δημοσίευσης:
Δοκίμασε εδώ μιας και είναι το international site
http://www.peugeot.com/en/default.htm
Βέβαια μπορείς να απευθυνθείς και στη LION εάν δεν το έχει κάνει είδη.
drdino - Πεμ 14 Ιούν 2007, 13:59:16
Θέμα δημοσίευσης:
igi έγραψε:
Παιδιά δεν έχει σχέση. Το βολάν έιναι θέμα εγγύησης και το λέει και ο τεχνικός της Peugeot. Για να αλλάξεις βολάν πρέπει να αλλάξεις αναγγαστηκά δίσκο πλατώ. Πραγματικά ξέρει κανείς που να απευθυνθώ στην Γαλλία

Γιατί το βολάν είναι θέμα εγγύησης; Και βασικά, τι πρόβλημα έχει; Έχετε κατεβάζει σαζμάν;
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες