Pugobios έγραψε: |
Βάλε και μια φώτο του κάρου σου να σου πούμε τι θα ταίριαζε καλύτερα ![]() |
Steve έγραψε: |
Λόγω του "πρησμένου" χαρακτήρα τείνω πιο πολύ προς την Drifz.... |
gonakinen έγραψε: |
Ενα μοντέλο της Technomagnesio είναι φοβερο σε αυτό, αλλά με βάση αυτές που έχεις στο μυαλό σου εγώ προτείνω procomp. |
Steve έγραψε: | ||
Φοράω ήδη την Indianapolis σε 15" αν το παρατήρησες. Σε 17" και μαύρη, δυστυχώς ΔΕΝ βγάζει κάτι η Technomagnesio. Αν έχεις κάτι υπ' όψιν πες το. |
sps έγραψε: |
Εχει ομως σε ανθρακι! |
Όσες είδα σε ανθρακί, δεν ήταν η απόχρωση του ανθρακί που θα ήθελα. Εσύ για ποιά μιλάς συγκεκριμένα? |
gonakinen έγραψε: |
Είναι δαπανηρό , κουφό, ανώμαλο, και έχει ταλαιπώρια..
αλλά είναι πολύ ψαρωτικό να βάψεις μια καινούργια ζάντα στην απόχρωση που γουστάρεις. |
shiba έγραψε: |
το να ψαξεις να βρεις και να βαλεις τις ζαντες του rc το εχεισ σκεφτει?πιστευω θα πηγαινανε κουφετο με το μπομπα bodykit σου ![]() |
shiba έγραψε: |
το να ψαξεις να βρεις και να βαλεις τις ζαντες του rc το εχεισ σκεφτει?πιστευω θα πηγαινανε κουφετο με το μπομπα bodykit σου ![]() |
303 ![]() |
drdino έγραψε: | ||
302 δεν είναι; ![]() ![]() |
fynos έγραψε: |
Ωραία ζάντα !!
Κατέληξες δηλαδή ή το ψάχνεις ακόμα ? |
Πώς να διαλέξω τελικά... ![]() Μαχ... |
Ευχαριστώ για τις ήδη γνωστές σε εμένα συμβουλές σου. Δυστυχώς η ευτυχώς, δεν κηνυγάω τόσο πολύ τις απόλυτες επιδόσεις, οπότε δεν θα δώσω την δέουσα σημασία στο θέμα ζάντα.
Επίσης η επιλογή της 17" έγινε με βάση τους δρόμους τους οποίου κινούμαι, οι οποίοι δεν θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα. Φιλικά. |
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: |
Αν οι δρομοι εκεί που κινείσαι είναι καλοί οκ αλλα εδώ Αθήνα είμαστε συνέχεια υπατμόν! |
Επίσης η επιλογή της 17" έγινε με βάση τους δρόμους τους οποίου κινούμαι, οι οποίοι δεν θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα.
Φιλικά. |
MEMsound έγραψε: |
εμένα μου αρέσουν οι ασπρες αν και θα κάνουν λίγο "μπαμ" στο όλο μαυρο λοοκ... |
από την άλλη όποτε τια βαρεθείς μπορείς να τις βάψεις... (140ε κοστίζζει) |
πάντως αν θες 4 ζάντολάστιχα για να κάνεις την δουλειά σου μέχρι να έρθουν οι μαυρες κάτι θα βρούμε... ![]() |
StorM_GmA έγραψε: |
απο την άλλη, αυτές εδώ
http://img.photobucket.com/albums/v603/steve573/27062007107low.jpg είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ! πανέμορφες και δείχνουν τέλεια στο αμάξι σου... πολύ ωραίο χρώμα και σχέδιο...γενικώς φοβερή ζάντα... |
κρίμα... ![]() ![]() αν πάντως θέλεις να πάρεις μερικές ιδέες μπορώ να σου στείλω με πμ την λίστα που φτιάχνω με τις ζάντες που μπαίνουν σε μας να δεις μερικές... δυστυχώς δεν την έχω τελειώσει ακόμα αλλα έχει ήδη 39 ζάντες... |
Ύστερα από ένα εκτενές gallop, πάμε για τις λευκές... ![]() |
SnakeMJK έγραψε: | ||
Οι λευκές έχουν χαμηλή μεταπωλητική αξία..... (δεν τις αγοράζει κανένας ![]() |
μια χαρά...να φωτίσει λίγο! πολύ αγωνιάρικο θα γίνει ![]() ποίες ακριβώς άσπρες όμως?! |
Δεν είναι το θέμα το χρώμα για εμένα αλλά το εργοστασιακό βάψιμο. Δεν θέλω να μπλέξω με τέτοιες ιστορίες... |
Sidobre έγραψε: |
Πριν κλειδώσει, μάθε τιμούλα γιατί απ'ότι θυμάμαι υπάρχουν αγωνιστικές ζάντες 17" άσπρες πολυάκτινες σε τιμή ευκαιρίας.... Από το 206 WRC! |
plaketokofths έγραψε: |
Μεγειαααααά ![]() ![]() ![]() ![]() Τελικά ομως εγώ δεν κατάλαβα ποια πήρες? |
τελικά σε κυρίευσε ο "motorsport" χαρακτήρας! |
Αν κρίνω απο το 206 του mafia206 που εχει PZero μάλλον εκανες ενα πολύ καλό συνδυασμό. Περιμένουμε εντυπώσεις....
Καλοφόρετες Σταύρο! |