Road_Runner έγραψε: |
Θέλω και εγώ ρε γα**το να πάω Scorpions, αλλά αν το εισητήριο έχει όσο και το πρόγραμμα που θέλω, τότε προτιμώ να τους ακούσω από cd... ![]() ![]() |
crusader έγραψε: |
Το καλύτερο ξέχασες....
... |
teoman έγραψε: | ||
Το καλύτερο 1/7 στο Καραϊσκάκη ![]() |
crusader έγραψε: |
Και αυτό το live θα είναι δυνατό, όντως.. ![]() |
crusader έγραψε: | ||||
Και αυτό το live θα είναι δυνατό, όντως.. ![]() |
sod έγραψε: |
Οι AC/DC ποτε θα ερθουουουουουουουουν ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nazgul1379 έγραψε: |
Παντως οποιος δεν εχει δει scorpions εχει χασει μια απο τις καλυτερες live μπαντες παγκοσμιως.Ακομα και τωρα γα$%^ε!!!!!!
Και το playlist τους παντα εχει και παλια και αγαπημενα..... |
sod έγραψε: | ||
Ημουν στην πρωτη τουs στο ΣΕΦ,πολυ παλιαααααααα............ |
volvos έγραψε: |
πεμπτη εχει στη τεχνοπολη συναυλια για το περιβαλλον...
ματαφιξ |
giannisC2vts έγραψε: |
19 Ιουνιου θεατρο δασους ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ κ ναι θα ειναι μονος του με εισοδο η 15 ευρω η 20 .... η συναυλια ξεκιναει 21 30 |
alekoukos106 έγραψε: |
που ειναι το θεατρο δασους??? ![]() |
teoman έγραψε: |
Πολύ καλή η συναυλία χθες,μια μικρή ένσταση στον ήχο (βλέπω video στο youtube με καλύτερη ποιότητα (από την αρένα),από ότι ακούγαμε εμείς στην κερκίδα.
Πήγε κανείς άλλος? |
Ghost Dog έγραψε: |
"ΚΕΡΝΑEI" Ο ΘΕΙΟΣ ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΕΕ..... ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Ωραια, μεθαυριο Volvos για manu....
Για αυριο Offspring, ειναι κανεις?? |
o manu chao τα εσπασε ολα...
|
alekoukos106 έγραψε: |
ωραια ηταν χτες...παροτι φοιτητικο το εισητηριο,αξιζε τα λεφτα του.... ![]() ![]() και του χρονου.... |
o manu chao τα εσπασε ολα...
ΘΕΟΣ οτι και να κανει οπως και τα λεει οσο και να μην αρεσαν στο μουσικο παραγωγο roadrunner οι διασκευες του ειναι απλα respect! λογω θεματος ''εισοδου'' πατι προλαβαμε στο τελος 2 κομματια συν τα 4-5 που ακουγαμε απο εξω... εχω την αισθηση οτι γερασε....... ΛΟΚΟΜΟΝΤΟ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΑΑΑΑ |
κανεις πολυ μεγαλο λαθος
μανου παντα συναυλιες του εχει πολιτικα συνθηματα ... μακραν απο το πιο γνησια και ανοθευτα πολιτικοποιημενα ατομα στη σοουμπιζ! και οι ζαπας δε το επιασε κοσμος τοσο γιατι δεν ειναι ευρεως γνωστο ενω αν μιλαγαμε για το θιβετ και τη κινα που ειναι σχεδον ιδιες ιστοριες θα το ηξερε μεχρι και ο μανθος! ακολουθει φωτορεπορταααζζζζζζζζζζζ |
MEMsound έγραψε: |
ποτε? |
υ.γ. μετα τους κουβαλησα bodega που ειχε ΓΑ**ΘΕΙ να παιζει ροκιες λογω βραδιας ισως και τελικα ξημερωθηκαμε...
και εχεις και το μαλ**α το μανθο μετα να σου λεει παμε για ποδηλατο... ρε ουρτ ![]() |