PSClub - Hellas

Κοινωνικές Εκδηλώσεις - Εντυπώσεις από την κοπή της πίτας (4η συνάντηση)

DimiP - Κυρ 02 Φεβ 2003, 16:06:51
Θέμα δημοσίευσης: Εντυπώσεις από την κοπή της πίτας (4η συνάντηση)
ΛΟΙΠΟΟΟΟΟΝΝΝΝ,αντε να γραφουμε εδω τις εντυπωσεις μας.
Καταρχην μολις πληροφορηθηκα πως η παρουσια μας στην Καλλιθεα το πρωι δεν περασε απαρατηρητη. Κοινως: ΜΑΣ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. Shocked Shocked Shocked

Οσον αφορα την Παρνηθα αλλη φορα ποιο ψηλα και πιο γρηγορα!!!
Καλα ηταν για τωρα. Cool
Αν εξαιρεσουμε καποιους ψιθυρους Twisted evil που ακουστηκαν περι διαβολης της διαδικασιας κοπης της πιτας και της ευρεσης του φλουριου.. Laughing Laughing Laughing ..ολα καλα.
Φημες λενε πως το ενλογω φλουρι δοθηκε ως "φιλοδορημα" σε γνωστο μεγαλο-στελεχος και οικονομικο παραγοντα της Peugeot Ελλαδος (δεν ειπα Lion, αρα ειμαστε νομικα οκ Wink ) Laughing Laughing Laughing Laughing

Περα απο την πλακα, ελπίζω να τα πουμε με περισσοτερους σε μελλοντικες συναντησεις.

Danielo αφου τη γλυτωσες σημερα , μη φοβασαι τιποτα !!!! μια ζωη σιδερενιος.... Cool (μ***κια μου οντως)

Αληθεια ο Αλεξ, που ειναι ;;; που ησουν ρε τρελε ;;; γιατι δεν ηρθες;;;
ofitzis - Κυρ 02 Φεβ 2003, 16:53:38
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά εγώ δεν μπόρεσα να ρθω καθώς αύριο γράφω (ρημάδα εξεταστική) και παίζει διάβασμα... Confused
'Αντε όμως πείτε τίποτα ντε να πάρουμε κι εμείς μια γεύση του τι παίχτηκε...όπως π.χ που κάτσατε τελικά,τι καιρό βρήκατε,πόσα 206 μαζεύτηκαν,εντυπώσεις,κουτσομπολιά...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΑΑΑΑΑΑΑΑ Question Question Question
Alex - Κυρ 02 Φεβ 2003, 18:27:31
Θέμα δημοσίευσης:
Και γω μια απ'τα ιδια.. γραφω 8 μαθηματα σε 3 μερες και το ριξα στο διαβασμα χθες το βραδυ οποτε πηγα για υπνο κατα τις 7:30 το πρωι και ξυπνησα πριν κανα μισαωρο (6 το απογεμα)...

Τωρα παω να φαω κατι και να συνεχισω μεχρι αυριο το πρωι...

Dimip την "μετρηση" θα την κανουμε καποια στιγμη, μη φοβασαι... Ειχε εκει πανω καμια ευθεια η κατι τετοιο?

Ασχετο: Ποσοι μαζευτηκαν τελικως?
DimiP - Κυρ 02 Φεβ 2003, 18:32:09
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:
Και γω μια απ'τα ιδια.. γραφω 8 μαθηματα σε 3 μερες και το ριξα στο διαβασμα χθες το βραδυ οποτε πηγα για υπνο κατα τις 7:30 το πρωι και ξυπνησα πριν κανα μισαωρο (6 το απογεμα)...

Τωρα παω να φαω κατι και να συνεχισω μεχρι αυριο το πρωι...

Dimip την "μετρηση" θα την κανουμε καποια στιγμη, μη φοβασαι... Ειχε εκει πανω καμια ευθεια η κατι τετοιο?

Ασχετο: Ποσοι μαζευτηκαν τελικως?

κατι ψιλο ευθειες επαιζαν , ισα ισα για τη μετρηση.

Απο Καλλιθεα φυγαμε 9 206 (8+1 rallye) και 1 206 που μας βρηκε πανω καθυστερημενο, βαλε και 10-12 που βρηκαμε στην πλατεια ...χμ... καμια 20-23 206 ;;;; καπου εκει !
Tomcat - Κυρ 02 Φεβ 2003, 19:02:29
Θέμα δημοσίευσης:
Μετά κάναμε μια προσπάθεια να ανέβουμε Πάρνηθα.Δυστυχώς υπήρχε απαγορευτικό πάνω από το καζίνο χωρίς αλυσίδες.
Εντωμεταξύ πάνω στο καζίνο , τρελός αέρας!!!
Καλά ήταν , αν και δεν είχαμε την ανέση να κοιτάξουμε τα αυτοκίνητα όλων (Θα μου πεις κοπή πίτας ήταν οπότε....) !

Ααααααααα ξέχασα , τα κλασσικά πάλι , γνωστός κοντράκιας (ουπς δεν έπρεπε να το πω αυτό) του club που υποτίθεται ότι πάλι θα γυρίζαμε μαζί καπου στην διαδρομή του κόλλησε το γκάζι , στο πάτωμα και τον έχασα.
DimiP - Κυρ 02 Φεβ 2003, 19:20:21
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:
Μετά κάναμε μια προσπάθεια να ανέβουμε Πάρνηθα.Δυστυχώς υπήρχε απαγορευτικό πάνω από το καζίνο χωρίς αλυσίδες.
Εντωμεταξύ πάνω στο καζίνο , τρελός αέρας!!!
Καλά ήταν , αν και δεν είχαμε την ανέση να κοιτάξουμε τα αυτοκίνητα όλων (Θα μου πεις κοπή πίτας ήταν οπότε....) !

Ααααααααα ξέχασα , τα κλασσικά πάλι , γνωστός κοντράκιας (ουπς δεν έπρεπε να το πω αυτό) του club που υποτίθεται ότι πάλι θα γυρίζαμε μαζί καπου στην διαδρομή του κόλλησε το γκάζι , στο πάτωμα και τον έχασα.

πες ονοματα και διευθυνσεις
ΝΙΚΟΣ - Κυρ 02 Φεβ 2003, 19:39:35
Θέμα δημοσίευσης:
Μητσο για πες τι εγινε με τον Danielo Question Question Question Question Question Question Question
danielos - Δευ 03 Φεβ 2003, 02:50:53
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Μητσο για πες τι εγινε με τον Danielo Question Question Question Question Question Question Question

εισαι περιεργος ε ραλλοαδερφε???
εγω τα χρειαστηκα παντως!παρατηρηση κανεις δεν πηρε πρεφα τιποτα!!!!
ηταν μια κλειστη δεξια αν θυμαμαι καλα(διορθωσε με αν κανω λαθος Dimip) με αποτομη κλιση και οπως καταλαβες σε εκεινο το σημειο ειχα απο πισω τον εν λογω μπλε 206αρακια.και εκει που πατησα να μπω λιγο πιο γρηγορα βλεπω ενα 206 αφηνιασμενο να μπαινει στη στροφη πλακωμενο στα φρενα και λογω του χαλια οδοστρωματος (ασφαλτος-με γλιτσα) να ερχεται τσουλιστος στην κυριολεξια πανω μου.βεβαια οι μαεστρικες κινησεις του μητσου απετρεψαν το κοντυμα και αλλο του μεταξονιου μου Laughing Laughing Laughing Laughing και τελος καλο ολα καλα.
βεβαια τον συμβουλεψα αλλη φορα να ειναι πιο προσεκτικος και να μην μας λαχταραει ετσι.
PS 206mike μην ανησυχεις θα εχεις ακομα μια ευκαιρια την επομενη φορα. Wink Wink Cool Laughing Laughing γιατι καλη η αποκριση στις χαμηλες στροφες που εχεις καλη η μεγιστη ροπη 19.6κgr στις 4400 αλλα οταν θες να τα ανοιξεις με τον danielo να σκεφτεσαι ψηλα τι γινεται διοτι αλλιως θα υποστεις τις συνεπειες της υπογραφης μου!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Cool Cool Cool Cool Laughing Laughing Wink Twisted evil Twisted evil Twisted evil παντα φιλικα ετσι????
Nikel - Δευ 03 Φεβ 2003, 03:03:28
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
PS 206mike μην ανησυχεις θα εχεις ακομα μια ευκαιρια την επομενη φορα. Wink Wink Cool Laughing Laughing γιατι καλη η αποκριση στις χαμηλες στροφες που εχεις καλη η μεγιστη ροπη 19.6κgr στις 4400 αλλα οταν θες να τα ανοιξεις με τον danielo να σκεφτεσαι ψηλα τι γινεται διοτι αλλιως θα υποστεις τις συνεπειες της υπογραφης μου!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Cool Cool Cool Cool Laughing Laughing Wink Twisted evil Twisted evil Twisted evil παντα φιλικα ετσι????

Ξυριζει το εργαλειο εεε......
Τα εμαθα τα εμαθα....
danielos - Δευ 03 Φεβ 2003, 03:23:44
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
danielos έγραψε:

Ξυριζει το εργαλειο εεε......
Τα εμαθα τα εμαθα....

τα εμαθες ε νικελομενε???ποιος με εδωσε???? Laughing Laughing Mad Mad Wink
εσυ δεν καταφερες να ερθεις τελικα.
α με τα εκκεντροφορια δεν μου εστειλες απαντηση.τα θελεις τελικα???
danielos - Δευ 03 Φεβ 2003, 03:25:52
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
κκεντροφορια δεν μου εστειλες απαντηση.τα θελεις τελικα???

ουπς!!!!δεν προλαβα!!!!
Nikel - Δευ 03 Φεβ 2003, 03:43:31
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
danielos έγραψε:
κκεντροφορια δεν μου εστειλες απαντηση.τα θελεις τελικα???

ουπς!!!!δεν προλαβα!!!!

Κανονισε να βρεθουμε για καφεδακι....
Πρεπει να δω το αυτοκινητο σου οποσδηποτε...
Και κατα προτιμηση στα μερη μου...
Το γιατι θα στο πω καποια αλλη στιγμη Twisted evil Wink Twisted evil
Ady - Δευ 03 Φεβ 2003, 08:36:55
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά αράξαμε σε καφετέρια στην πλατεία της Βαρυμπόπης.

Η εν λόγω καφετέρια βρέθηκε μετά από αστραπιαία εξόρμηση στις 9:00 το πρωϊ από τον Chataso, τον Sidobre και εμού.

Ημασταν 32 άτομα (τα μέτρησα πολλές φορές για να υπολογίσουμε τα κομμάτια).

Οι πίτες ήταν δύο, όπως και τα φλουριά.

Τα φλουριά τα κέρδισαν ο flouri2003 και ο Vaggelis.

Και του χρόνου με υγεία........
chatasos - Δευ 03 Φεβ 2003, 08:50:12
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
Τελικά αράξαμε σε καφετέρια στην πλατεία της Βαρυμπόπης.

Η εν λόγω καφετέρια βρέθηκε μετά από αστραπιαία εξόρμηση στις 9:00 το πρωϊ από τον Chataso, τον Sidobre και εμού.

Και να προσθέσω πως είχαμε "κλείσει" έναν "δικό μας" χώρο στην καφετέρια Wink
Vaggelis - Δευ 03 Φεβ 2003, 09:04:59
Θέμα δημοσίευσης:
Να ΄μαι και εγώ....
Παιδιά, ζητω συγνώμη που δεν σας ακολούθησα μέχρι πάνω στην Παρνηθα, αλλά μου έτυχε κάτι και έπρεπε να γυρίσω. Sorry...
Εντυπώσεις...
Το πρωϊ, λοιπόν, κατα τις 8:30, ξεκινάω για Αγιο Νικόλαο.
Λέω από μέσα μου, 11-12 άτομα υπολογίζαμε οτι θα μαζευτούμε στην "προσυνάντηση", άντε να έρθουν 4-5 maximum.
Στρίβω στην εκκλησία και βλέπω 6 (!) + ένας εγώ 7 (!!!) και άλλοι δύο που ήρθαν μετά, σύνολο 9 (!!!!!!!!!).
8 206 και το τρελό ΚΙΤΡΙΝΟ Rally του Danielou (έκανες το στάδιο μπ....λο κλπ)
Περιττό να πώ, οτι το θέαμα στο δρόμο με την φάλαγγα (που έσπασε αρκετές φορές...), ήταν φοβερό.
Μάλλον πρέπει να καθιερωθεί ένα τέτοιο meeting στην Καλλιθέα, για να τρίβουν τα μάτια τους μερικοί...
Στην καφετέρια, μαζευτήκαμε, τα είπαμε πίνοντας το καφέ μας και φάγαμε και την πίτα...
Την επόμενη φορά ελπίζω να έχει και καλύτερο καιρό
Υ.Γ.: Poison, μην ξεχάσεις το video, θα σε πάρω τηλέφωνο μέσα στην εβδομάδα
p206Mike - Δευ 03 Φεβ 2003, 09:35:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ήταν πάρα πολύ ωραία.....
Και του χρόνου να μαστε καλά και οργανωμένοι και να ξανακόψουμε 5 πίτες με περισσότερα ακόμα 206.........
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που κανόνισαν να μας παραχωρηθεί ο χώρος αυτός στην καφετέρια γιατί και απομονωμένοι είμασταν και χωράγαμε ακριβώς .....και το κλίμα γενικότερα ήταν πολύ οικογενειακό και ζεστό.....
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sidobre - Δευ 03 Φεβ 2003, 09:43:56
Θέμα δημοσίευσης:
Kατ'αρχή συγχαρητήρια στον Vaggelis και στον TάσοFlouri2003 για την εύρεση των φλουριών.

Ωραίο κλίμα, ακόμα καλύτερη παρέα, όλα αυτά συντέλεσαν για μια επιτυχημένη κοπή πίτας που ευχόμαστε να πραγματοποιηθεί και του χρόνου με 3πλάσια συμμετοχή.

Στεναχωρέθηκα λίγο γιατί δεν είδα πολλά από τα μέλη που περίμενα να δώ και θεωρούσα στάνταρ.
ΝΙΚΟΣ - Δευ 03 Φεβ 2003, 10:00:15
Θέμα δημοσίευσης:
Ντανη........Σε συμφερει να φας μια απο πισω.

Μητσο την επομενη φορα παρε φορα και βαρα στο ψαχνω. Laughing Laughing

Ντανη μετα θα το κανεις Κ@λο απο το MAXI. Laughing Laughing Laughing

Τασοο αν ερχωμουνα θα εφερνα το μηχανημα για την ανυχνευση μεταλων.Ετσι θα ειχα πιθανοτητες να πιασω το φλουρι........ή να πιασω τα............. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Αντε και του χρονου με υγεια... Wink
Vaggelis - Δευ 03 Φεβ 2003, 10:08:33
Θέμα δημοσίευσης:
Ξέχασα να πώ ευχαριστώ στον 1.1 i love you, για τα CD και όποιος θέλει αντίγραφα να μου πει.
Τάσο, όσο για την προσέλευση, εγώ είδα οτι στην παρέα μας, προστίθονται σιγά - σιγά και καινούργια μέλη και αυτό είναι το σημαντικό.
Κάπoiα φορά, θα μπορέσουμε να μαζευτούμε όλοι και δεν θα μας χωράει μια καφετέρια.
Ελπίζω να φέρω γούρι στο club...
Ronin - Δευ 03 Φεβ 2003, 10:11:28
Θέμα δημοσίευσης:
Και απο εμενα ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που κανονισαν το ολο σκηνικο.Απο την συναντιση στην Καλλιθεα μεχρι την κοπη της πιτας.Επρεπε στην Καλλιθεα να ακουσετε τα ξερογκαζα που εσκαγε ο danielos (αρχηγε ψηλε Exclamation Exclamation Exclamation ) οπως κατεβαινε την Θησεως.Ευχομαι παντα τετοια στο club Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Να ειμαστε καλα να κανονιζουμε και να περναμε καλα...... Exclamation Exclamation Exclamation
danielos - Δευ 03 Φεβ 2003, 10:26:33
Θέμα δημοσίευσης:
Judger έγραψε:
Και απο εμενα ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που κανονισαν το ολο σκηνικο.Απο την συναντιση στην Καλλιθεα μεχρι την κοπη της πιτας.Επρεπε στην Καλλιθεα να ακουσετε τα ξερογκαζα που εσκαγε ο danielos (αρχηγε ψηλε Exclamation Exclamation Exclamation ) οπως κατεβαινε την Θησεως.Ευχομαι παντα τετοια στο club Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Να ειμαστε καλα να κανονιζουμε και να περναμε καλα...... Exclamation Exclamation Exclamation

οντως να ειμαστε καλα να περναμε στιγμες σαν την χθεσινη μαζι.judger που να δεις πως ακουγεται απο μεσα οταν πηγαινεις εκει που λεει η υπογραφη σου!να παμε καμια βολτιτσα μαζι να δεις πως παει το σαραβαλακι!!! Wink Wink Laughing Laughing Laughing
Ronin - Δευ 03 Φεβ 2003, 12:29:09
Θέμα δημοσίευσης:
Danielo ανεμενε νεοτερα.Με τον p206mike εχουμε σκοπο να καταστρωσουμε τετοιες βρομοδουλειες.Θα ερθεις στανταρ....με το ζορι που λεμε....δεν θα σε ρωτησουμε...... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Απλα θα σου πουμε το ποτε......

p.s. Λες να πετυχουμε παλι εκεινο το yugo Exclamation Exclamation Exclamation Wink
christhehealer - Δευ 03 Φεβ 2003, 12:53:59
Θέμα δημοσίευσης:
Άντε και του χρόνου...

...στην έδρα μας. Wink
danielos - Δευ 03 Φεβ 2003, 13:02:29
Θέμα δημοσίευσης:
σωστος ο chris! α ρε sidobri δεν μου εδωκες και εμενα ενα αυτοκολλητο να βαλω στο danelinio!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad για αυτο και μετα εγω οταν φευγαμε σε μπουκωσα με τις ξερογκαζιες με το ακαυστο!!!χεχεχεχεχε Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
ελπιζω να μην το ξαναδω εκεινο το yugo γιατι με ανησυχησε αρκετα οφειλω να ομολογησω!!!!αν και θα ηταν πολυ ενδιαφερον!!!
DimiP - Δευ 03 Φεβ 2003, 13:53:06
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

εισαι περιεργος ε ραλλοαδερφε???
εγω τα χρειαστηκα παντως!παρατηρηση κανεις δεν πηρε πρεφα τιποτα!!!!
ηταν μια κλειστη δεξια αν θυμαμαι καλα(διορθωσε με αν κανω λαθος Dimip) με αποτομη κλιση και οπως καταλαβες σε εκεινο το σημειο ειχα απο πισω τον εν λογω μπλε 206αρακια.και εκει που πατησα να μπω λιγο πιο γρηγορα βλεπω ενα 206 αφηνιασμενο να μπαινει στη στροφη πλακωμενο στα φρενα και λογω του χαλια οδοστρωματος (ασφαλτος-με γλιτσα) να ερχεται τσουλιστος στην κυριολεξια πανω μου.βεβαια οι μαεστρικες κινησεις του μητσου απετρεψαν το κοντυμα και αλλο του μεταξονιου μου Laughing Laughing Laughing Laughing και τελος καλο ολα καλα.
βεβαια τον συμβουλεψα αλλη φορα να ειναι πιο προσεκτικος και να μην μας λαχταραει ετσι.

ΕΓΩ του απαντησα με ΠΜ αλλα εσυ με εδωσες στεγνα !!!!! Twisted evil
παντως δικιο εχεις σε οσα λες. Crying or Very sad
ευχαριστω για τις φιλοφρονησεις περι μαεστριας Laughing Laughing Laughing
DimiP - Δευ 03 Φεβ 2003, 13:55:04
Θέμα δημοσίευσης:
p206mike έγραψε:
Και του χρόνου να μαστε καλά και οργανωμένοι και να ξανακόψουμε 5 πίτες με περισσότερα ακόμα 206.........
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που κανόνισαν να μας παραχωρηθεί ο χώρος αυτός στην καφετέρια γιατί και απομονωμένοι είμασταν και χωράγαμε ακριβώς .....και το κλίμα γενικότερα ήταν πολύ οικογενειακό και ζεστό.....
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ναι ρε παιδια γιατι τα κομματια ηταν ....δειγματα βασιλοπιτας προς το Χημειο του Κρατους!!!! Very happy Very happy Very happy Very happy
DimiP - Δευ 03 Φεβ 2003, 13:59:36
Θέμα δημοσίευσης:
προς PoisonR: video και φωτογραφιες ασχετου μεγεθους θελω οπωςδήποτε, μια και σε εβαλα και στο εργαλειο με τα πολλα Desibell και σε πηγα βολτα!!!!!
προς Byron206: θελω επισης τα παντα ολες τις φωτο ασχετου μεγεθους.
προς Dannielο: Αυτο που μου εμεινε απο την προσυναντηση ειναι το τρελλο UNO με το χοντρο που γελαγε με τα rallia, χεχεχεχε θα ηθελα να το εβλεπα αυτο!
Laughing
danielos - Δευ 03 Φεβ 2003, 14:23:13
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

Αυτο που μου εμεινε απο την προσυναντηση ειναι το τρελλο UNO με το χοντρο που γελαγε με τα rallia, χεχεχεχε θα ηθελα να το εβλεπα αυτο!
Laughing

και ομως dimip δεν ειπα UNO αλλα YUGO !!!!!!!! και ομως αληθινο!!αυτος ο χοντρος ηταν σε YUGO!!!!! ΑΡΑ περισσοτερο γελιο ακομα!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing
Sidobre - Δευ 03 Φεβ 2003, 14:26:30
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
p206mike έγραψε:

ναι ρε παιδια γιατι τα κομματια ηταν ....δειγματα βασιλοπιτας προς το Χημειο του Κρατους!!!! Very happy Very happy Very happy Very happy

Tα παράπονά σου στον κύριο Mike που υποσχέθηκε πίτα και ήρθε με άδεια χέρια!

Και μεγαλύτερα κομμάτια θα είχε και μεγαλύτερες πιθανότητες για φλουρί...
Vaggelis - Δευ 03 Φεβ 2003, 14:27:10
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
προς PoisonR: video και φωτογραφιες ασχετου μεγεθους θελω οπωςδήποτε, μια και σε εβαλα και στο εργαλειο με τα πολλα Desibell και σε πηγα βολτα!!!!!

Αυτό το video θέλω πραγματικά να το δω!!!
Έχει εικόνες από την προσυνάντηση και εικόνες από το δρόμο μέχρι τη Βαρυμπόμπη, με τα 206 και το Rally σε παράταξη!!!
ΝΙΚΟΣ - Δευ 03 Φεβ 2003, 14:30:09
Θέμα δημοσίευσης:
Σημαιοφορο ποιον ειχατε Question Question Question
Ronin - Δευ 03 Φεβ 2003, 14:37:01
Θέμα δημοσίευσης:
.......και τι yugo........ΤΕΤΡΑΠΕΤΑΛΟΥΔΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

Sniper

ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Vaggelis - Δευ 03 Φεβ 2003, 14:38:08
Θέμα δημοσίευσης:
Πλάκα - πλάκα, ο PoisonR είχε μαζί του μια σημαία του 206 Wrc αλλά δεν την έβγαλε έξω από το αμάξι...
p206Mike - Δευ 03 Φεβ 2003, 15:02:26
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:

Tα παράπονά σου στον κύριο Mike που υποσχέθηκε πίτα και ήρθε με άδεια χέρια!

Και μεγαλύτερα κομμάτια θα είχε και μεγαλύτερες πιθανότητες για φλουρί...

1.Εντάξει Τασούλη ....Πάλι με τείψεις θα ζει ο p206mike... Sad Sad Sad

2.Πιστεύω ότι τα κομμάτια ήταν άριστα κομμένα στη σωστή ποσότητα και ποιότητα και έφαθασαν ακριβώς όσο χρειαζόταν για να μην σιχαθούμε την Βασιλόπιτα.... Wink Wink Wink

3.Να ξέρετε κύριοι ότι ο p206mike για άλλη μια φορά προνόησε για το club γιατί εαν υπήρχε και άλλη πίτα άρα και άλλο φλουρί .....Θα είχαμε μεγαλύετρα έξοδα γιατί οι δωρεάν ετήσιες συνδρομές θα γίνονταν από δύο .....ΤΡΕΙΣ!!!!
Άρα έπραξα με γνώμονα το συμφέρον του Club..... Twisted evil Twisted evil
Lord Cypher - Δευ 03 Φεβ 2003, 16:06:38
Θέμα δημοσίευσης:
Χαίρεται παίδες ,και άλλη μια φορά συγχαρητήρια για την όλη φάση που καταστρώσατε. Πόλυ γέλιο, και πολύ καλές στιγμές.
Εδώ να πω ότι χάρηκα πάρα πολύ που είδα ότι το club έχει σοβαρά (όταν πρέπει) άτομα που είναι πάντα φιλικοί και πρόθυμοί να βοηθήσουν. Κάτι που είχα προσέξει γενικότερα από το forum ,αλλά σίγουρα είναι διαφορετικό στην πραγματικότητα. Πάντα τέτοια λοιπόν και με αυξανόμενους αριθμούς μελών.
Ετοιμαστείτε λοιπόν για τρελό Barbecue που θα λάβει χώρα σε Βόρειο Προάστειο κάποια κοντινή Κυριακή (hosted από εμένα και όποιους άλλους θέλουν να βοηθήσουν).
Respect σε όλα τα τρελόπαιδα της παρέας (γιατί πλέον ετσι σας βλέπω) , πραγματικά χάρηκα που σας γνώρισα.
206 POWER
Cool Cool Cool Cool Cool Cool Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Ady - Δευ 03 Φεβ 2003, 16:15:00
Θέμα δημοσίευσης:
Lord Cypher έγραψε:

Ετοιμαστείτε λοιπόν για τρελό Barbecue που θα λάβει χώρα σε Βόρειο Προάστειο κάποια κοντινή Κυριακή (hosted από εμένα και όποιους άλλους θέλουν να βοηθήσουν).

Από βοήθεια πιστεύω να έχεις αρκετή, φίλε Lord Cypher...........
christhehealer - Δευ 03 Φεβ 2003, 16:25:17
Θέμα δημοσίευσης:
Άσχετο. Cool Cool Cool

Tο νούμερο που ήταν Kυριακή πρωί και είχε κλειστό το κινητό, όταν τον πήρα για απευθείας σύνδεση στην κοπή της πίτας Question Question Question Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Vaggelis - Δευ 03 Φεβ 2003, 16:42:38
Θέμα δημοσίευσης:
Lord Cypher έγραψε:

Σε κάτι τέτοια είμαστε πρώτοι, όλοι θα βάλουμε από ένα χεράκι...
angelbaby - Δευ 03 Φεβ 2003, 17:14:48
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Άσχετο. Cool Cool Cool

Tο νούμερο που ήταν Kυριακή πρωί και είχε κλειστό το κινητό, όταν τον πήρα για απευθείας σύνδεση στην κοπή της πίτας Question Question Question Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Cool Cool Cool Μα κι εσύ, περίμενες Κυριακή πρωί να βρείς τον αρχικιθαρίστα στο κινητό του;;;; Wink Wink Wink
TZAG - Δευ 03 Φεβ 2003, 18:52:50
Θέμα δημοσίευσης:
Περάσαμε όλοι καλά πιστεύω και να είμαστε καλά μέχρι την επόμενη φορά. Φυσικά και με αυτούς που δεν μπόρεσαν να έρθουν. Very happy
Α ρε Νικόλα (Νikel) δεν ήρθες Sad , πάντως CC εκπροσώπισε την παρέα επάξια Wink Την επόμενη φορά ελπίζω να είμαστε κι άλλοι CCδες, γιατί είμαστε πολλοί τι Evil
1.1 i love you - Δευ 03 Φεβ 2003, 22:19:19
Θέμα δημοσίευσης:
Afroman Afroman Afroman Παιδιά τι να πω Question Ολα ήταν τέλεια Very happy Very happy Χάρηκα που γνώρισα και άλλα άτομα του Club.Συστήθηκα με αρκετούς, μα στο τέλος μπερδεύτηκα με τόσα nick Confused Confused
Λοιπόν όντως οι Βασιλόπιτες ήταν τέλειες-και σας το λέει κάποιος που ξέρει-μπράβο στις μαμάδες που τις έφτιαξαν Smile Smile
Σόρρυ που δεν ήρθαμε μαζί στη Πάρνηθα, μα η Margie 206 ήταν άυπνη Rolling eyes Rolling eyes και με απείλησε οτι αν δε φεύγαμε, θα οδηγούσε αυτή το αυτοκίνητο Exclamation Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Βασικά το πρωϊνό ξύπνημα είχε πολύ άγχος, για το άν θα προφτάσουμε να είμαστε τη σωστή ώρα στο σωστό σημείο.Μα τελικά τα καταφέραμε.Μπράβο στα παιδιά που βρήκαν τη καφετέρια.Ήταν ιδιαίτερα φιλική η όλη ατμόσφαιρα Mr. Green Mr. Green
Α! στον fluri 2003 χρωστάω CD έτσι; Wink Wink Wink Ήμουν απροετοίμαστος Exclamation Exclamation
Τέλος, ευχαριστώ Sido.. για το τελευταίο αυτοκόλλητο,όπως και τον φίλο που μου το παραχώρησε, αφού το είχε πάρει αυτός-συγνώμη δε θυμάμαι nick-αφού εκμεταλεύτηκα Twisted evil Twisted evil το γεγονός οτι είχα έρθει απο Χαλκίδα Wink Wink
Υ.Γ:Εύχομαι σ' αυτούς που κέρδισαν το φλουρί να είναι όλη τη χρονιά τόσο τυχεροί Afroman Afroman
Petros - Δευ 03 Φεβ 2003, 23:10:22
Θέμα δημοσίευσης:
Άλλος ένας απών...

Παρόλο που ήμουν έτοιμος έως την προηγούμενη εβδομάδα να ανηφορήσω προς Πάρνηθα και να γνωρίσω όλο το "τρελόσογο" του Club, τελικά έσκασε μία πρόταση για... ιππασία στη βόρεια Εύβοια. Μπορούσα να αρνηθώ, τέτοια φυγή από την "κόλαση" της Αθήνας; Πάντως Παρασκευή νύχτα ανηφόριζα κατάμονος τη φιδίσια διαδρομή στο Καντήλι και το καταφχαριστήθηκα!

Ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να δώσω "παρών".
Ghost Dog - Δευ 03 Φεβ 2003, 23:42:26
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
DimiP έγραψε:

Αυτό το video θέλω πραγματικά να το δω!!!
Έχει εικόνες από την προσυνάντηση και εικόνες από το δρόμο μέχρι τη Βαρυμπόμπη, με τα 206 και το Rally σε παράταξη!!!

Προς Dimip,Vaggelis και όποιος άλλος ενδιαφέρεται:
Αύριο θα δοκιμάσω να την κάνω mpeg , αν δεν τα καταφέρω θα σας τις δώσω σε κανονικές κασέτες , εκτός και αν μπορέσει να βοηθήσει κανείς(Αύριο θα δείξει)!
Πάντως μην περιμένετε να είναι καμία υπερπαραγωγή(Είχα να γράψω από την πενταημερη και το rally acropolis!!!)
Ghost Dog - Δευ 03 Φεβ 2003, 23:55:55
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

Γμτ να ξεχάσω την κάμερα στο δικό μου και να μην γράψω το πώς ήταν η βόλτα με την μουσικουλα…… Sad Sad Sad ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ όμως κάποια φορα , ΕΤΣΙ???? Question
ΝΙΚΟΣ - Δευ 03 Φεβ 2003, 23:56:02
Θέμα δημοσίευσης:
Τασο κατι για αυτοκολητα ακουω εδω Laughing Laughing Laughing

Παντως αν θες εχω να σου στειλω ενα καλο αυτοκολητο των Προσκοπων....Ξερεις τι ωραιο ειναι Laughing Laughing Laughing

Εγω παλι σκεφτωμαι να τα βγαλω τα τζαμια του αυτοκινητου.....Ετσι και αλλιως δεν χρειαζωντε πουθενα....Τζαμπα βαρος....Θα κανει και διαιτα σε συνολο. Laughing Laughing Laughing Laughing
Ghost Dog - Τρι 04 Φεβ 2003, 00:02:13
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Πλάκα - πλάκα, ο PoisonR είχε μαζί του μια σημαία του 206 Wrc αλλά δεν την έβγαλε έξω από το αμάξι...

Όντως!!!
Θα έλεγε να βγάλουμε μερικές φωτογραφίες όλοι μαζί και μέσα σε αυτές και μια με την σημαία-λάβαρο!!!!
Δεν πειράζει…την επόμενη φορά ίσως!!
Πλάκα στην πλάκα , σκέφτηκα να την έπιανα στο παράθυρο του οδηγου , αλλα….. Rolling eyes
christhehealer - Τρι 04 Φεβ 2003, 00:07:19
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Θα στα στείλει βρε παραπονιάρη. Του το είπα.

Βλέπεις τελείωσαν όλα στην πίτα. Laughing Laughing Laughing
Nikel - Τρι 04 Φεβ 2003, 02:30:36
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
Α ρε Νικόλα (Νikel) δεν ήρθες Sad , πάντως CC εκπροσώπισε την παρέα επάξια Wink Την επόμενη φορά ελπίζω να είμαστε κι άλλοι CCδες, γιατί είμαστε πολλοί τι Evil

Next time George...
pezomania - Τρι 04 Φεβ 2003, 08:27:40
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Στεναχωρέθηκα λίγο γιατί δεν είδα πολλά από τα μέλη που περίμενα να δώ και θεωρούσα στάνταρ.

Nα ζητήσω συγνώμη από όλους που δεν μπόρεσα να έρθω, αλλά λόγο ασθένειας (όχι δικής μου αλλά πολύ κοντινού μου ατόμου) δεν μπόρεσα να παρεβρεθώ! Ελπίζω το άτομο αυτό να γίνει γρήγορα καλά και να μπορέσουμε και οι δύο να σας ακολουθήσουμε στην επόμενη συνάντηση!!
Vaggelis - Τρι 04 Φεβ 2003, 09:04:41
Θέμα δημοσίευσης:
PoiSoN® έγραψε:
Προς Dimip,Vaggelis και όποιος άλλος ενδιαφέρεται:
Αύριο θα δοκιμάσω να την κάνω mpeg , αν δεν τα καταφέρω θα σας τις δώσω σε κανονικές κασέτες , εκτός και αν μπορέσει να βοηθήσει κανείς(Αύριο θα δείξει)!
Πάντως μην περιμένετε να είναι καμία υπερπαραγωγή(Είχα να γράψω από την πενταημερη και το rally acropolis!!!)

Δεν μας πειράζει, οτι και να είναι, καλό θα είναι.
Φαίνεται το τρενάκι με τα 206 στο δρόμο για Βαρυμπόμπη;
Αν φαίνεται, είμαστε μια χαρά
Vaggelis - Τρι 04 Φεβ 2003, 09:07:33
Θέμα δημοσίευσης:
PoiSoN® έγραψε:

Όντως!!!
Θα έλεγε να βγάλουμε μερικές φωτογραφίες όλοι μαζί και μέσα σε αυτές και μια με την σημαία-λάβαρο!!!!
Δεν πειράζει…την επόμενη φορά ίσως!!
Πλάκα στην πλάκα , σκέφτηκα να την έπιανα στο παράθυρο του οδηγου , αλλα….. Rolling eyes

Έπρεπε να την βάλεις στην αεροτομή.
Την βάζαμε και στη δικιά μου στην τελική.
Δεν πειράζει, στο επόμενο meeting μην την ξεχάσεις...
Vaggelis - Τρι 04 Φεβ 2003, 09:11:04
Θέμα δημοσίευσης:
Petros έγραψε:
Άλλος ένας απών...

Παρόλο που ήμουν έτοιμος έως την προηγούμενη εβδομάδα να ανηφορήσω προς Πάρνηθα και να γνωρίσω όλο το "τρελόσογο" του Club, τελικά έσκασε μία πρόταση για... ιππασία στη βόρεια Εύβοια. Μπορούσα να αρνηθώ, τέτοια φυγή από την "κόλαση" της Αθήνας; Πάντως Παρασκευή νύχτα ανηφόριζα κατάμονος τη φιδίσια διαδρομή στο Καντήλι και το καταφχαριστήθηκα!

Ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να δώσω "παρών".

Καλά ρε, πήγες για ιππασία και δεν ήρθες να καμαρώσεις τα δικά μας "άλογα";;
Και ήταν και πολλά... (ειδικά μέσα στην μηχανή του danielou...)
A.A. (Αδικαιολογήτως Απών...)
Sidobre - Τρι 04 Φεβ 2003, 10:36:34
Θέμα δημοσίευσης:
1.1 i love you έγραψε:
Λοιπόν όντως οι Βασιλόπιτες ήταν τέλειες-και σας το λέει κάποιος που ξέρει-μπράβο στις μαμάδες που τις έφτιαξαν Smile Smile

Eεμμμ, ναι...

ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΟΥ... SIDOBRE!!!

Εκτός από την οδήγηση, έχω και άλλα ταλέντα!
Sidobre - Τρι 04 Φεβ 2003, 10:39:27
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Παντως αν θες εχω να σου στειλω ενα καλο αυτοκολητο των Προσκοπων....Ξερεις τι ωραιο ειναι Laughing Laughing Laughing

Εγω παλι σκεφτωμαι να τα βγαλω τα τζαμια του αυτοκινητου.....Ετσι και αλλιως δεν χρειαζωντε πουθενα....Τζαμπα βαρος....Θα κανει και διαιτα σε συνολο. Laughing Laughing Laughing Laughing

Σταμάτα, γκρινιάρη!

Δεν είχα να δώσω αυτοκόλλητα ούτε για την πίτα....

Περιμένω τηλέφωνο πότε θα είναι έτοιμα τα νέα αυτοκόλλητα οπότε κανείς δεν θα έχει παράπονο...
Vaggelis - Τρι 04 Φεβ 2003, 10:47:03
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Eεμμμ, ναι...

Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Χαρά στην γυναίκα που σε έχει!!!!!!! Wink
Προσπαθώ να σε φανταστώ με ποδιά και πλάστη...
Sidobre - Τρι 04 Φεβ 2003, 10:59:24
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Sidobre έγραψε:
Eεμμμ, ναι...

Aμέ, γιατί όχι;

... Η ποδειά μου είναι όπως η πρώτη υπογραφή με το σήμα κινδύνου και λέει
! CAUTION
Men in the Citchen!
KASFIKIS NIKOS - Τρι 04 Φεβ 2003, 11:23:47
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Vaggelis έγραψε:
Sidobre έγραψε:
Eεμμμ, ναι...

Aμέ, γιατί όχι;

! CAUTION
Men in the Citchen!

ΣΩΣΤΟΣ ........
Αν μου εστελνες και την συνταγη!
Vaggelis - Τρι 04 Φεβ 2003, 11:25:29
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Aμέ, γιατί όχι;

! CAUTION
Men in the Citchen!

Μήπως έχεις και καπελάκι του σεφ με το σήμα της Peugeot επάνω;;;;

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Τρι 04 Φεβ 2003, 12:16:17
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

H οδήγηση το ξέρει ότι έχεις ταλέντο σε αυτήν Question Question Question Question Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Vaggelis - Τρι 04 Φεβ 2003, 12:34:00
Θέμα δημοσίευσης:
Chris, τι βλέπω;;;
Άλλαξες γνώμη για το Type-R;;;
Τώρα πας για 205 Gti;;;
Αποφάσισε τέλος πάντων...
Ronin - Τρι 04 Φεβ 2003, 13:37:58
Θέμα δημοσίευσης:
Α ρε chris,που την βρηκες αυτη τη διαδρομη......

Και βλεπω οτι βρηκες και το καταληλο οχημα.....205....

Αλλα εσυ (απ οτι καταλαβα στην πιτα) εισαι της παλιας σχολης( λογο ηλικιας και εμπειριας το λεω....) οπωτε λογικο το βρισκω.....
DimiP - Τρι 04 Φεβ 2003, 14:26:17
Θέμα δημοσίευσης:
PoiSoN® έγραψε:
DimiP έγραψε:

Γμτ να ξεχάσω την κάμερα στο δικό μου και να μην γράψω το πώς ήταν η βόλτα με την μουσικουλα…… Sad Sad Sad ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ όμως κάποια φορα , ΕΤΣΙ???? Question

ετσι!!! ετσι !!!
ΝΙΚΟΣ - Τρι 04 Φεβ 2003, 14:28:04
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα ρε..........Οι πιτες ηταν του Τασου και δεν μιλατε τοση ωρα Question Question Question

Τασοοοοοο.............Ακου.Θα μαγηρεψεις ενα καλο φρικασε και εγω θα βαλω το γλυκο μετα... Wink

Θα σου φερω εγω κατι ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙΑ να γλυφεις τα δαχτυλα σου Laughing Laughing Laughing

Χρηστο..Κατι σε GROUP B ειχα γραψει καπου και δεν μπορω να το βρω.... Shocked Βαλε μια καλη υπογραφη να σε θαυμαζουμε καθε φορα που γραφεις Laughing Laughing Laughing

Τι να σας κανω που δεν ειμαι καλος στον υπολογιστη....αλλιως να βλεπατε κατι εικονες απο κατι γκαζια........ΞΑΝΘΑ........(κιτρινα ηθελα να πω) Laughing Laughing Laughing
Sidobre - Τρι 04 Φεβ 2003, 14:40:21
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Καλα ρε..........Οι πιτες ηταν του Τασου και δεν μιλατε τοση ωρα Question Question Question

Τασοοοοοο.............Ακου.Θα μαγηρεψεις ενα καλο φρικασε και εγω θα βαλω το γλυκο μετα... Wink

Θα σου φερω εγω κατι ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙΑ να γλυφεις τα δαχτυλα σου Laughing Laughing Laughing

Η μία καλέ, όχι και η δύο!

Κουρκουμπίνια ε;

Καλά θα σου φτιάξω παπουτσάκια Sparco, καναπεδάκια bucket, Ρολλό Cage και φυσικά Χταποδάκι αλα Peugeot Sport!

Φχαριστημένος;
DimiP - Τρι 04 Φεβ 2003, 18:08:46
Θέμα δημοσίευσης:
ρε admins, ακομη να ανεβουν οι φωτο και τα video απο την Πιτα , στο site ;;;;;;;

με την καλη εννοια παντα ετσι ;;;;;
ΝΙΚΟΣ - Τρι 04 Φεβ 2003, 18:49:05
Θέμα δημοσίευσης:
Τασο................μεσα ειμαι για το γευμα.

Αλλα μπορει να μου αρεσει μετα και να χρειαζετε να με ξανα κανεις το τραπεζι Laughing Laughing Laughing Laughing
Sidobre - Τετ 05 Φεβ 2003, 10:28:44
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
ρε admins, ακομη να ανεβουν οι φωτο και τα video απο την Πιτα , στο site ;;;;;;;

με την καλη εννοια παντα ετσι ;;;;;

Γιατί τα έχουμε; Rolling eyes
Byron206 - Τετ 05 Φεβ 2003, 19:49:07
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΑΜΕ.......... Confused
Sidobre - Τετ 05 Φεβ 2003, 19:59:00
Θέμα δημοσίευσης:
Byron206 έγραψε:
ΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΑΜΕ.......... Confused

'Η ΟΛΑ Η ΤΙΠΟΤΑ!!! Shocked Surprised Very happy
Byron206 - Τετ 05 Φεβ 2003, 21:38:30
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΟΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΒΙΑΖΑΝΤΑΙ ΟΛΟΙ....... Very happy
MARGIE 206 - Τετ 05 Φεβ 2003, 22:22:43
Θέμα δημοσίευσης:
Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire Θέλουμε να δούμε φωτογραφίες Smile colors Θέλουμε να δούμε φωτογραφίες Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire
Vaggelis - Τετ 05 Φεβ 2003, 23:34:58
Θέμα δημοσίευσης:
Onfire Onfire Onfire Onfire Και video!!!! Onfire Onfire Onfire και video!!!!
christhehealer - Τετ 05 Φεβ 2003, 23:58:16
Θέμα δημοσίευσης:
Judger έγραψε:
Α ρε chris,που την βρηκες αυτη τη διαδρομη......

Για τοποθετησέ με, για βάλε με σε μια σειρά. Ποιά διαδρομή εννοείς, Να σε βοηθήσω. Laughing Laughing Laughing
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 06 Φεβ 2003, 01:41:56
Θέμα δημοσίευσης:
Για πειτε για πειτε Shocked Shocked
shark_zak - Πεμ 06 Φεβ 2003, 13:45:47
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε παιδια και του χρονου να ειμαστε 100πλασιοι Onfire Onfire Onfire Α Exclamation Exclamation Exclamation και κατι ακομα χαρικα πολυ που σας γνωρισα απο κοντα αν και απο οτι διαβαζω λοιπαν πολλοι...το καλο ειναι οτι θα γνωριστουμε και καλητερα στην λιμνη Smile colors
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 06 Φεβ 2003, 15:50:00
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
Αντε παιδια και του χρονου να ειμαστε 100πλασιοι Onfire Onfire Onfire Α Exclamation Exclamation Exclamation και κατι ακομα χαρικα πολυ που σας γνωρισα απο κοντα αν και απο οτι διαβαζω λοιπαν πολλοι...το καλο ειναι οτι θα γνωριστουμε και καλητερα στην λιμνη Smile colors

Θα γνωριστουμε ή θα χασουμε τον μπουσουλα απο τα πολλα ατομα Question Question Question Laughing Laughing Laughing Laughing
shark_zak - Παρ 07 Φεβ 2003, 22:43:41
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Θα γνωριστουμε ή θα χασουμε τον μπουσουλα απο τα πολλα ατομα Question Question Question Laughing Laughing Laughing Laughing

Νικο αν ερθεις στην λιμνη θα γνωριστουμε Smile colors ελπιζω Silly
Ronin - Σαβ 08 Φεβ 2003, 10:52:58
Θέμα δημοσίευσης:
chris Για την υπογραφη σου λεω.....

Ηρθε η ωρα να ανακαλυψεις τις αισθησεις σου καβαλα στο 205??

Very happy Very happy Very happy
ΝΙΚΟΣ - Σαβ 08 Φεβ 2003, 11:00:42
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Νικο αν ερθεις στην λιμνη θα γνωριστουμε Smile colors ελπιζω Silly

Εχω δηλωσει ηδη συμετοχη Laughing

Αυτο που με χαλαει λιγο ειναι να στρωσει ο καιρος γιατι πολυ φοβαμε οτι θα εχει χιονια.
1.1 i love you - Κυρ 16 Φεβ 2003, 23:28:19
Θέμα δημοσίευσης:
Confused Confused Confused Βρε παίδες φωτογραφίες τελικά δε θα δούμε Question Question Question Αφού τραβήχτηκαν άπειρες Confused Confused
Shocked Shocked Smile colors Shocked Shocked
shark_zak - Δευ 17 Φεβ 2003, 19:34:29
Θέμα δημοσίευσης:
1.1 i love you έγραψε:
Confused Confused Confused Βρε παίδες φωτογραφίες τελικά δε θα δούμε Question Question Question Αφού τραβήχτηκαν άπειρες Confused Confused

Silly αντε ντε ποτε θα δουμε φωτογραφιες Cyclops Cyclops Cyclops
Sidobre - Δευ 17 Φεβ 2003, 19:43:06
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
1.1 i love you έγραψε:

... μάλλον πρέπει να αλλάξετε οθόνες!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
angelbaby - Δευ 17 Φεβ 2003, 20:13:18
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
shark_zak έγραψε:
1.1 i love you έγραψε:

Χμ.....Καλή δουλειά!!! Μπράβο και στον φωτογράφο και σε αυτόν που τις ανέβασε στο site Smile

Με το videaki όμως που τράβαγε ο Poison τί γίνεται;;; Wink Question
shark_zak - Δευ 17 Φεβ 2003, 22:07:07
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
shark_zak έγραψε:
1.1 i love you έγραψε:

Silly που ειναι ρε sidobre Question και δεν τις βρεισκουμε Question Scratch
1.1 i love you - Τρι 18 Φεβ 2003, 00:55:51
Θέμα δημοσίευσης:
Onfire Onfire Onfire Onfire Ωραίες οι φωτογραφίες Shocked Shocked Shocked Ωραίες οι φωτογραφίες Mr. Green Mr. Green Mr. Green
dimisi - Τρι 18 Φεβ 2003, 01:08:43
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες Smile colors
Tomcat - Τρι 18 Φεβ 2003, 01:30:41
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι όντως καλές οι φωτογραφίες.
Πάντως έχω βάσιμες υποψίες ότι κάποιος κράτησε κάποιες φωτογραφίες για το ηλεκτρονικό του φακέλωμα!! Study Study Study Study
danielos - Τρι 18 Φεβ 2003, 01:32:43
Θέμα δημοσίευσης:
Πολυ ομορφες οι φωτογραφιες !!!!!!
well done byron 206!!!!!!!
και βεβαια τους πιτταδορους ady και sidobre!!!!
αντε και του χρονου παιδια!!!!!!! Onfire Shocked Shocked Cheers
DimiP - Τρι 18 Φεβ 2003, 01:55:45
Θέμα δημοσίευσης:
καλες ειναι οι φωτογραφιες!

εγω γιατι βγηκα ετσι ρε σεις ;;;
δεν βρισκατε καμια αλλη να βαλετε;;;

υπαρχει κλιμα δυσφημησης μου και θα αναγκαστω να απευθυνθω στα καταλληλα οργανα... Crying or Very sad Evil Crying or Very sad Evil Laughing Confused Laughing Confused

τα videακια θα "ανεβουν" ποτε ;;; η χρειαζονται αλυσιδες;;
μαλλον προβλημα χωρου !??!?
Nikel - Τρι 18 Φεβ 2003, 03:17:06
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

υπαρχει κλιμα δυσφημησης μου και θα αναγκαστω να απευθυνθω στα καταλληλα οργανα... Crying or Very sad Evil Crying or Very sad Evil Laughing Confused Laughing Confused

Πραγματι πολυ καλες....

Τι γιατι βγηκες ετσι ρε...που η γρινια σου επειδη δεν σου επεσε το φλουρι εφτασε μεχρι εδω Laughing Laughing Laughing
DimiP - Τρι 18 Φεβ 2003, 03:25:16
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
DimiP έγραψε:

Πραγματι πολυ καλες....

Τι γιατι βγηκες ετσι ρε...που η γρινια σου επειδη δεν σου επεσε το φλουρι εφτασε μεχρι εδω Laughing Laughing Laughing

Ghost Dog - Τρι 18 Φεβ 2003, 08:14:37
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιποοον,Ενώ το videακι το είχα γράψει σε κασέτα , κάθισα και το έκανα και σε ψηφιακή μορφή που είναι πιο…trendy!!!
Σήμερα θα συναντηθώ με τον Βαγγέλη, οποίος θέλει μπορεί να μου στείλει ένα pm για να συναντηθούμε, να του τα δώσω!!!
Very happy Very happy Very happy Very happy
Ady - Τρι 18 Φεβ 2003, 08:22:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Αρη (Byron), το πόζα καρδινάλιου είναι αυτή που έχεις πάρει όταν σου δίνω το κομμάτι σου ???? Very happy Very happy Very happy Very happy Φοβερή !!!!
Vaggelis - Τρι 18 Φεβ 2003, 10:05:51
Θέμα δημοσίευσης:
PoiSoN® έγραψε:
Λοιποοον,Ενώ το videακι το είχα γράψει σε κασέτα , κάθισα και το έκανα και σε ψηφιακή μορφή που είναι πιο…trendy!!!
Σήμερα θα συναντηθώ με τον Βαγγέλη, οποίος θέλει μπορεί να μου στείλει ένα pm για να συναντηθούμε, να του τα δώσω!!!

Είσαι αρχηγός...
Vaggelis - Τρι 18 Φεβ 2003, 10:41:48
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραίες οι φωτογραφίες, το video όμως έχει και την φάλαγγα των 206 από την Καλλιθέα...
Υ.Γ. Εμένα δεν με έπιασε η φωτογραφική μηχανή, γιατί την ώρα που βρήκα το φλουρί, όλοι έτρωγαν... Laughing Laughing Laughing Cool Cool Cool
shark_zak - Τρι 18 Φεβ 2003, 16:52:55
Θέμα δημοσίευσης:
Silly Μπραβο πολυ καλη δουλεια Byron..... Onfire Onfire Onfire
Ghost Dog - Τρι 18 Φεβ 2003, 16:57:30
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Υ.Γ. Εμένα δεν με έπιασε η φωτογραφική μηχανή, γιατί την ώρα που βρήκα το φλουρί, όλοι έτρωγαν... Laughing Laughing Laughing Cool Cool Cool

ΧΑΧΑΧΑ....Εγω ομως,οχι.Σε αποθανατισα κανονικοτατα!!!!!!!!
Wink Wink Wink Wink
Ghost Dog - Τρι 18 Φεβ 2003, 16:59:41
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
PoiSoN® έγραψε:

Είσαι αρχηγός...

Thnx!
Να σε καλά για τα καλά σου λόγια!
Very happy Very happy Very happy
ΝΙΚΟΣ - Τρι 18 Φεβ 2003, 23:36:09
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραιεεεεεεεεεεεεες οι φοτοοοοοοοο Shocked Shocked Shocked Shocked

Αλλα εμενα δεν βλεπω πουθενα........... Scratch Scratch Scratch
chatasos - Παρ 30 Μάϊ 2003, 13:43:18
Θέμα δημοσίευσης:
Crazy Θέλετε να δείτε κόντρες στα στενάκια της Καλιθέας?
Crazy Θέλετε να δείτε σφήνες με ιλιγγιώδεις ταχύτητες στην εθνική?
Crazy Θέλετε να δείτε τρελλές μάσες σε καφεστατόριο της Βαρυμπόμπης?
Crazy Θέλετε να δείτε πως χωράει ένας 2μετρος σε 106?
Crazy Θέλετε να ακούσετε αλληθινό μπάσο από 206?
Crazy Θέλετε να δείτε την φύση στο μεγαλείο της και να ακούσετε τα πουλάκια να κελαηδούν?

Ε τότε ΜΗΝ δείτε το video που τράβηξε ο poisoner Afroman Weird look

Όσοι ήταν παρόντες, μπορούν να καταλάβουν...οι υπόλοιποι του χρόνου πάλι....
teoman - Παρ 30 Μάϊ 2003, 14:14:07
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:

Μάλλον τα είχε πιεί ο σκηνοθέτης Laughing

Pas mal,pas mal.... Very happy
chatasos - Παρ 30 Μάϊ 2003, 14:35:10
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
chatasos έγραψε:

Μάλλον τα είχε πιεί ο σκηνοθέτης Laughing

Pas mal,pas mal.... Very happy

Εκτός αν θέλει να δημιουργήσει δική του σχολή σκηνοθεσίας...
Τύφλα να έχει ο Αγγελόπουλος Shocked Shocked
Vaggelis - Παρ 30 Μάϊ 2003, 14:52:49
Θέμα δημοσίευσης:
Όποιος το δει, ας πάρει και μια ...δραμαμίνη για το κούνημα... Laughing Laughing Laughing
Video - φραπέ...
Ghost Dog - Παρ 30 Μάϊ 2003, 16:30:17
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά ευχαριστώ για τα <!καλά!> σας λογια Laughing ,σας πληροφορώ ότι δεν είχα πιει απολύτως τίποτα το προηγούμενο βράδυ (ε, άντε 1,2,3,….8-9 ποτηράκια ουίσκι) Shocked
Απλώς κάνω δικιά μου σχολή στον χώρο αυτό! Wink (chatase Τειρεσίας είσαι?)
Τρεμεεε Αγγελόπουλε!!!! Evil Twisted evil Evil
1.1 i love you - Δευ 02 Ιούν 2003, 23:56:54
Θέμα δημοσίευσης:
Crying or Very sad Crying or Very sad Εγώ γιατι δε μπορώ να το δώ;; Crying or Very sad Crying or Very sad
Ghost Dog - Τρι 03 Ιούν 2003, 00:25:43
Θέμα δημοσίευσης:
Ο υπολογιστής σου μάλλον προσπαθεί να σε προστατέψει! Laughing Laughing Wink
1.1 i love you - Τρι 03 Ιούν 2003, 00:33:30
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Laughing Laughing Laughing Laughing
Να για να μάθεις Twisted evil Twisted evil
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες