Alex έγραψε: |
Και γω μια απ'τα ιδια.. γραφω 8 μαθηματα σε 3 μερες και το ριξα στο διαβασμα χθες το βραδυ οποτε πηγα για υπνο κατα τις 7:30 το πρωι και ξυπνησα πριν κανα μισαωρο (6 το απογεμα)...
Τωρα παω να φαω κατι και να συνεχισω μεχρι αυριο το πρωι... Dimip την "μετρηση" θα την κανουμε καποια στιγμη, μη φοβασαι... Ειχε εκει πανω καμια ευθεια η κατι τετοιο? Ασχετο: Ποσοι μαζευτηκαν τελικως? |
Tomcat έγραψε: |
Μετά κάναμε μια προσπάθεια να ανέβουμε Πάρνηθα.Δυστυχώς υπήρχε απαγορευτικό πάνω από το καζίνο χωρίς αλυσίδες.
Εντωμεταξύ πάνω στο καζίνο , τρελός αέρας!!! Καλά ήταν , αν και δεν είχαμε την ανέση να κοιτάξουμε τα αυτοκίνητα όλων (Θα μου πεις κοπή πίτας ήταν οπότε....) ! Ααααααααα ξέχασα , τα κλασσικά πάλι , γνωστός κοντράκιας (ουπς δεν έπρεπε να το πω αυτό) του club που υποτίθεται ότι πάλι θα γυρίζαμε μαζί καπου στην διαδρομή του κόλλησε το γκάζι , στο πάτωμα και τον έχασα. |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Μητσο για πες τι εγινε με τον Danielo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
danielos έγραψε: |
PS 206mike μην ανησυχεις θα εχεις ακομα μια ευκαιρια την επομενη φορα. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nikel έγραψε: | ||
Ξυριζει το εργαλειο εεε...... Τα εμαθα τα εμαθα.... |
danielos έγραψε: |
κκεντροφορια δεν μου εστειλες απαντηση.τα θελεις τελικα??? |
danielos έγραψε: | ||
ουπς!!!!δεν προλαβα!!!! |
Ady έγραψε: |
Τελικά αράξαμε σε καφετέρια στην πλατεία της Βαρυμπόπης.
Η εν λόγω καφετέρια βρέθηκε μετά από αστραπιαία εξόρμηση στις 9:00 το πρωϊ από τον Chataso, τον Sidobre και εμού. |
Judger έγραψε: |
Και απο εμενα ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που κανονισαν το ολο σκηνικο.Απο την συναντιση στην Καλλιθεα μεχρι την κοπη της πιτας.Επρεπε στην Καλλιθεα να ακουσετε τα ξερογκαζα που εσκαγε ο danielos (αρχηγε ψηλε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
danielos έγραψε: | ||
εισαι περιεργος ε ραλλοαδερφε??? εγω τα χρειαστηκα παντως!παρατηρηση κανεις δεν πηρε πρεφα τιποτα!!!! ηταν μια κλειστη δεξια αν θυμαμαι καλα(διορθωσε με αν κανω λαθος Dimip) με αποτομη κλιση και οπως καταλαβες σε εκεινο το σημειο ειχα απο πισω τον εν λογω μπλε 206αρακια.και εκει που πατησα να μπω λιγο πιο γρηγορα βλεπω ενα 206 αφηνιασμενο να μπαινει στη στροφη πλακωμενο στα φρενα και λογω του χαλια οδοστρωματος (ασφαλτος-με γλιτσα) να ερχεται τσουλιστος στην κυριολεξια πανω μου.βεβαια οι μαεστρικες κινησεις του μητσου απετρεψαν το κοντυμα και αλλο του μεταξονιου μου ![]() ![]() ![]() ![]() βεβαια τον συμβουλεψα αλλη φορα να ειναι πιο προσεκτικος και να μην μας λαχταραει ετσι. PS 206mike μην ανησυχεις θα εχεις ακομα μια ευκαιρια την επομενη φορα. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
p206mike έγραψε: |
Ήταν πάρα πολύ ωραία.....
Και του χρόνου να μαστε καλά και οργανωμένοι και να ξανακόψουμε 5 πίτες με περισσότερα ακόμα 206......... Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που κανόνισαν να μας παραχωρηθεί ο χώρος αυτός στην καφετέρια γιατί και απομονωμένοι είμασταν και χωράγαμε ακριβώς .....και το κλίμα γενικότερα ήταν πολύ οικογενειακό και ζεστό..... ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
Αυτο που μου εμεινε απο την προσυναντηση ειναι το τρελλο UNO με το χοντρο που γελαγε με τα rallia, χεχεχεχε θα ηθελα να το εβλεπα αυτο! ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
ναι ρε παιδια γιατι τα κομματια ηταν ....δειγματα βασιλοπιτας προς το Χημειο του Κρατους!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
προς PoisonR: video και φωτογραφιες ασχετου μεγεθους θελω οπωςδήποτε, μια και σε εβαλα και στο εργαλειο με τα πολλα Desibell και σε πηγα βολτα!!!!!
|
Παράθεση: |
Tα παράπονά σου στον κύριο Mike που υποσχέθηκε πίτα και ήρθε με άδεια χέρια! Και μεγαλύτερα κομμάτια θα είχε και μεγαλύτερες πιθανότητες για φλουρί... |
Lord Cypher έγραψε: |
Ετοιμαστείτε λοιπόν για τρελό Barbecue που θα λάβει χώρα σε Βόρειο Προάστειο κάποια κοντινή Κυριακή (hosted από εμένα και όποιους άλλους θέλουν να βοηθήσουν). |
Lord Cypher έγραψε: |
Ετοιμαστείτε λοιπόν για τρελό Barbecue που θα λάβει χώρα σε Βόρειο Προάστειο κάποια κοντινή Κυριακή (hosted από εμένα και όποιους άλλους θέλουν να βοηθήσουν). |
christhehealer έγραψε: |
Άσχετο. ![]() ![]() ![]() Tο νούμερο που ήταν Kυριακή πρωί και είχε κλειστό το κινητό, όταν τον πήρα για απευθείας σύνδεση στην κοπή της πίτας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||
Αυτό το video θέλω πραγματικά να το δω!!! Έχει εικόνες από την προσυνάντηση και εικόνες από το δρόμο μέχρι τη Βαρυμπόμπη, με τα 206 και το Rally σε παράταξη!!! |
προς PoisonR: video και φωτογραφιες ασχετου μεγεθους θελω οπωςδήποτε, μια και σε εβαλα και στο εργαλειο με τα πολλα Desibell και σε πηγα βολτα!!!!! |
Vaggelis έγραψε: |
Πλάκα - πλάκα, ο PoisonR είχε μαζί του μια σημαία του 206 Wrc αλλά δεν την έβγαλε έξω από το αμάξι... |
Τασο κατι για αυτοκολητα ακουω εδω ![]() ![]() ![]() |
TZAG έγραψε: |
Α ρε Νικόλα (Νikel) δεν ήρθες ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Στεναχωρέθηκα λίγο γιατί δεν είδα πολλά από τα μέλη που περίμενα να δώ και θεωρούσα στάνταρ. |
PoiSoN® έγραψε: |
Προς Dimip,Vaggelis και όποιος άλλος ενδιαφέρεται:
Αύριο θα δοκιμάσω να την κάνω mpeg , αν δεν τα καταφέρω θα σας τις δώσω σε κανονικές κασέτες , εκτός και αν μπορέσει να βοηθήσει κανείς(Αύριο θα δείξει)! Πάντως μην περιμένετε να είναι καμία υπερπαραγωγή(Είχα να γράψω από την πενταημερη και το rally acropolis!!!) |
Όντως!!! Θα έλεγε να βγάλουμε μερικές φωτογραφίες όλοι μαζί και μέσα σε αυτές και μια με την σημαία-λάβαρο!!!! Δεν πειράζει…την επόμενη φορά ίσως!! Πλάκα στην πλάκα , σκέφτηκα να την έπιανα στο παράθυρο του οδηγου , αλλα….. ![]() |
Petros έγραψε: |
Άλλος ένας απών...
Παρόλο που ήμουν έτοιμος έως την προηγούμενη εβδομάδα να ανηφορήσω προς Πάρνηθα και να γνωρίσω όλο το "τρελόσογο" του Club, τελικά έσκασε μία πρόταση για... ιππασία στη βόρεια Εύβοια. Μπορούσα να αρνηθώ, τέτοια φυγή από την "κόλαση" της Αθήνας; Πάντως Παρασκευή νύχτα ανηφόριζα κατάμονος τη φιδίσια διαδρομή στο Καντήλι και το καταφχαριστήθηκα! Ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να δώσω "παρών". |
1.1 i love you έγραψε: |
Λοιπόν όντως οι Βασιλόπιτες ήταν τέλειες-και σας το λέει κάποιος που ξέρει-μπράβο στις μαμάδες που τις έφτιαξαν ![]() ![]() |
Τασο κατι για αυτοκολητα ακουω εδω ![]() ![]() ![]() Παντως αν θες εχω να σου στειλω ενα καλο αυτοκολητο των Προσκοπων....Ξερεις τι ωραιο ειναι ![]() ![]() ![]() Εγω παλι σκεφτωμαι να τα βγαλω τα τζαμια του αυτοκινητου.....Ετσι και αλλιως δεν χρειαζωντε πουθενα....Τζαμπα βαρος....Θα κανει και διαιτα σε συνολο. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eεμμμ, ναι...
ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΟΥ... SIDOBRE!!! Εκτός από την οδήγηση, έχω και άλλα ταλέντα! |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Χαρά στην γυναίκα που σε έχει!!!!!!! ![]() Προσπαθώ να σε φανταστώ με ποδιά και πλάστη... |
Sidobre έγραψε: | ||||
Aμέ, γιατί όχι; ... Η ποδειά μου είναι όπως η πρώτη υπογραφή με το σήμα κινδύνου και λέει ! CAUTION Men in the Citchen! |
Aμέ, γιατί όχι;
... Η ποδειά μου είναι όπως η πρώτη υπογραφή με το σήμα κινδύνου και λέει ! CAUTION Men in the Citchen! |
Εκτός από την οδήγηση, έχω και άλλα ταλέντα! |
PoiSoN® έγραψε: | ||
Γμτ να ξεχάσω την κάμερα στο δικό μου και να μην γράψω το πώς ήταν η βόλτα με την μουσικουλα…… ![]() ![]() ![]() ![]() |
Καλα ρε..........Οι πιτες ηταν του Τασου και δεν μιλατε τοση ωρα ![]() ![]() ![]() Τασοοοοοο.............Ακου.Θα μαγηρεψεις ενα καλο φρικασε και εγω θα βαλω το γλυκο μετα... ![]() Θα σου φερω εγω κατι ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙΑ να γλυφεις τα δαχτυλα σου ![]() ![]() ![]() |
ρε admins, ακομη να ανεβουν οι φωτο και τα video απο την Πιτα , στο site ;;;;;;;
με την καλη εννοια παντα ετσι ;;;;; |
Byron206 έγραψε: |
ΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΑΜΕ.......... ![]() |
Judger έγραψε: |
Α ρε chris,που την βρηκες αυτη τη διαδρομη...... |
shark_zak έγραψε: |
Αντε παιδια και του χρονου να ειμαστε 100πλασιοι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Θα γνωριστουμε ή θα χασουμε τον μπουσουλα απο τα πολλα ατομα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||||
Νικο αν ερθεις στην λιμνη θα γνωριστουμε ![]() ![]() |
1.1 i love you έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() |
... μάλλον πρέπει να αλλάξετε οθόνες! ![]() ![]() ![]() |
... μάλλον πρέπει να αλλάξετε οθόνες! ![]() ![]() ![]() |
καλες ειναι οι φωτογραφιες!
εγω γιατι βγηκα ετσι ρε σεις ;;; δεν βρισκατε καμια αλλη να βαλετε;;; υπαρχει κλιμα δυσφημησης μου και θα αναγκαστω να απευθυνθω στα καταλληλα οργανα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nikel έγραψε: | ||
Πραγματι πολυ καλες.... Τι γιατι βγηκες ετσι ρε...που η γρινια σου επειδη δεν σου επεσε το φλουρι εφτασε μεχρι εδω ![]() ![]() ![]() |
Λοιποοον,Ενώ το videακι το είχα γράψει σε κασέτα , κάθισα και το έκανα και σε ψηφιακή μορφή που είναι πιο…trendy!!!
Σήμερα θα συναντηθώ με τον Βαγγέλη, οποίος θέλει μπορεί να μου στείλει ένα pm για να συναντηθούμε, να του τα δώσω!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
Υ.Γ. Εμένα δεν με έπιασε η φωτογραφική μηχανή, γιατί την ώρα που βρήκα το φλουρί, όλοι έτρωγαν... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Είσαι αρχηγός... |
chatasos έγραψε: |
Όσοι ήταν παρόντες, μπορούν να καταλάβουν...οι υπόλοιποι του χρόνου πάλι.... |
teoman έγραψε: | ||
Μάλλον τα είχε πιεί ο σκηνοθέτης ![]() Pas mal,pas mal.... ![]() |