vagva έγραψε: |
και κατι άλλο...όλα αυτα τα χρόνια το αμάξι δεν είχε βγάλει τίποτα!!μόνο ένα μπεκ είχα αλλάξει λόγο κακής ποιότητας βενζίνης και μία φορά ένα check στα airbags επειδή με είχε τρακάρει καποιος πλάγια....όλα τα αλλα που άλλαζα ήταν αναλλώσιμα οπως λαδια ,φίλτρα...τι να πω..ευχομαι να έκανα καλά που το κράτησα και δεν το πούλησα για ανταλακτικά... |
vagva έγραψε: |
ναι το θέμα είναι πως δεν ανέβασε θερμοκρασία και δεν είχα καμια ένδειξη...αυτό που με ανησυχεί είναι πως στο service για μια εβδομάδα έκαναν τις πάπιες και δεν έλαγαν τι έχει το αμάξι..και όταν τους είπα πως δεν θα βάλω δικηγόρο τότε λήθηκαν.... |
gounaris206 έγραψε: |
εγω ειδα ενα 206 1.4 να βαραει μπιελα πριν απο λιγο καιρο ..δεν ειναι κ τοσο σπανο φαινομενο
|
gounaris206 έγραψε: |
εγω ειδα ενα 206 1.4 να βαραει μπιελα πριν απο λιγο καιρο ..δεν ειναι κ τοσο σπανο φαινομενο
παντως εχς ενα μοτερ με σπαζμενο κορμο απο τρακαρισμα οποιοσ ενδιαφερεται μου στελνει πμ kfx me 45.000 km k full service gia timh syzhtame |
drdino έγραψε: |
Το τελευταίο πράγμα που θα πάθει ένας ΤU είναι να βαρέσει μπιέλα. Μια ευαισθησία έχουν τα 14αρια (8βου και 16βου) στην φλάντζα, και από κει και πέρα τπτ. |
SnakeMJK έγραψε: |
Μήπως έπρεπε να βάλεις κάτι καλύτερο σε θέμα κινητήρα; Άσε ότι μπορούσες να βρεις ειδικά τον συγκεκριμένο πολύ φτηνα μεταχειρισμένο. Τες πάντων, επειδή και εγώ έχω το ίδιο αυτοκίνητο, καθώς και ΠΟΛΛΟΙ άλλοι, δεν υπάρχει περίπτωση να βάρεσε μπιέλα λόγω οδήγησης. Λογικά έπεσες στην περίπτωση. Το σπάω 5,5 χρόνια κ δεν έχει βγάλει άχνα! |
Giannis307 έγραψε: |
Γιατι δεν εκανες καμια κινηση να βαλεις πιο μεγαλο μοτερ?Κανα μεταχειρα τροπετακι κλπκλπ??? |
StorM_GmA έγραψε: |
o προφυλακτήρας δεν έπαθε τίποτα? Πώς γίνεται αυτό?!
επίσης, διάβασα όλα τα προηγούμενα post και εχώ την εξής απορία, αν το χαλασμένο μπέκ ήταν στον κύλινδρο που έσπασε η μπιέλα, ο εγκέφαλος δεν θα είχε καταγράψει αν μη τι άλλο δυσλειτουργία στον τάδε θάλαμο? και να μην ήταν στον ίδιο κύλινδρο, πάλι κάτι θα έπρεπε να έχει καταγράψει! |