kostask έγραψε: |
Ξέρει κανείς αν το bluetooth car kit για το 207 που χρησιμοποιεί η Peugeot ειναι το Parrot 3000? ![]() |
Touristas έγραψε: |
Αυτό είναι ![]() |
Touristas έγραψε: |
Αυτό είναι ![]() |
giannis27 έγραψε: |
πολύ ενδιαφέρων !
δηλαδή το parrot θα λειτουργεί σαν το εργοστασιακό bluetooth ? απάντηση από τα χειριστήρια στο τιμόνι κ θα εμφανίζονται οι κλήσεις στην εργοστασιακή οθόνη? |
climbonice έγραψε: |
Είναι σίγουρο ότι η συγκεκριμένη πλακέτα μπορεί να τοποθετηθεί εκ των υστέρων ή πρόκειται για αξεσουάρ που τοποθετείται μόνο στο εργοστάσιο;
Στη λίστα της Automotivo (http://www.automotivo.gr/accessories.asp) πχ δεν αναφέρεται το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά το CK3000 με κωδικό G240020806 ή εναλλακτικά το IHF1000 της MOTOROLA με κωδικό 9701AJ. |
xristos_c έγραψε: |
δεν θα ηταν πιο ευκολο και απο χρονο και απο χρημα να βαλεις ενα car kit (SONY-NOKIA-MOTOROLA)κλπ να το εχεις ρυθμισμενο να κανει αυτοματη συνδεση με το κινητο σου, και να κανεις ακριβως την ιδια δουλεια με αρκετα λιγοτερα χρηματα? |
Vini έγραψε: |
Κοιτάξτε εδώ:
ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΚΙΤ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΑΚΡΟΑΣΗΣ BLUETOOTH® http://public.servicebox.peugeot.com/docapv/AP/img/secom/fichiersFiche/ACC/CEN/AP/00009706AP/notice9706APindice04.pdf Χωρίς να είμαι ειδήμων, έχω μία υποψία ότι απαιτείται η παραπάνω συσκευή και καλωδίωση ώστε μετά να μπορεί να τοποθετηθούν τα Parrot και όλα αυτά. Στην σελίδα 5 φαίνεται η καλωδίωση στο 207. Στις σελίδες από 1 έως 3 σε εικόνες δείχνει πως θα συνδεθούν μικρόφωνα, το Parrot κλπ...κλπ... πάνω στην εργοστασιακή πηγή κλπ...κλπ... |
xristos_c έγραψε: |
να ρωτησω κατι ομως? μιλας τοσο πολυ που σε συμφερι να μπεις σε αυτην τη διαδιακασια? ποσο θα σου κοστισει το car kit της μαμας Peugeot? μαζι με την αγορα και την τοποθετηση?αν νομιζεις οτι μιλας τοσο πολυ.... |
kostasvti έγραψε: |
Τοποθετησαμε στο vag ενος φιλου μου το xcarlink adaptor απο ebay, και ειναι πολυ καλο και πολυ ευκολη η τοποθετηση του, καψαμε μια ασφαλεια αλλα δεν εχει σημασια! Γνωμη μου αν το παρεις βαλτο σε σημειο μη ορατο οπως το ντουλαπακι γιατι η διπλης οψης που σου στελνουν στο πακετακι η οποια και να παρεις απο εμποριο θα σου φυγει στην πρωτη λακουβα... |
ironman02 έγραψε: | ||
Ναι στο ντουλαπάκι θα το βάλω σίγουρα για το usb. Δε με πειράζει. Δεν θα αλλάζω usbάκια όταν οδηγώ. Αυτό που με προβληματίζει είναι η εγκατάσταση του bluetooth που παίρνει σαν έξτρα και από που θα περάσουν όλα αυτά τα καλώδια.. ![]() |
kostasvti έγραψε: |
Θα σε γελασω Γιωργο το βαλαμε και εμεις εκει για αυτον ακριβως το λογο γιατι υποθεσαμε οτι μονο με το κουμπακι κανεις δουλεια, αλλιως θα το θαβαμε στο ντουλαπακι! Δεν ξερω απο κει και περα πρεπει να ειναι θεμα ρυθμισης κινητου. Σε καποια κινητα ενεργοποιειται η απαντηση αυτοματα μετα απο καποια μπιπ! |
ironman02 έγραψε: | ||
Thanks! |
ironman02 έγραψε: |
Το παρακάτω τι σας λέει? ![]() bluetooth mirror και βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=-uHnNqFHzig&feature=player_embedded |
ironman02 έγραψε: |
edit: Πάντως στο φρενάρισμα το καθρευτάκι δε μπορεί να πάθει κάτι. Είναι από πίσω το μαμά και το κρατάει... Παίζει να φαίνεται τεράστιο απλά...Είναι 28cm.. Κοντέυει να φτάσει τον Steve.. ![]() |