PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - 207 Bluetooth car kit

kostask - Δευ 28 Μάϊ 2007, 21:50:12
Θέμα δημοσίευσης: 207 Bluetooth car kit
Ξέρει κανείς αν το bluetooth car kit για το 207 που χρησιμοποιεί η Peugeot ειναι το Parrot 3000? Rolling eyes
vinman - Δευ 28 Μάϊ 2007, 23:47:28
Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 Bluetooth car kit
kostask έγραψε:
Ξέρει κανείς αν το bluetooth car kit για το 207 που χρησιμοποιεί η Peugeot ειναι το Parrot 3000? Rolling eyes

Νομίζω ότι δεν είναι...
Δεν είμαι σίγουρος όμως....
Touristas - Τρι 29 Μάϊ 2007, 08:19:56
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό είναι Wink
kostask - Τρι 29 Μάϊ 2007, 08:28:34
Θέμα δημοσίευσης:
Thnks Αργύρη....... Laughing

Touristas έγραψε:
Αυτό είναι Wink

vinman - Τρι 29 Μάϊ 2007, 15:42:57
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Αυτό είναι Wink

...κάπου είχα διαβάσει ότι είναι το 2000 Αργύρη...μάλλον λάθος θα είχαν κάνει... Wink
climbonice - Τρι 17 Νοέ 2009, 22:31:42
Θέμα δημοσίευσης:
Σκέφτομαι να τοποθετήσω το blue tooth PARROT CK3000 EVOLUTION το οποίο τοποθετείται από τα εξουσιοδοτημένα της Peugeot.

Γνωρίζει κανείς πόσο είναι το κόστος με την τοποθέτηση και σε ποιο σημείο ακριβώς του ταμπλό τοποθετείται;

Μήπως έχει κανείς άλλες προτάσεις για blue tooth car kit; Με ενδιαφέρει να είναι κάτι διακριτικό και "νοικοκυρεμένο."
Prokopas - Παρ 27 Νοέ 2009, 18:30:22
Θέμα δημοσίευσης:
climbonice επειδή η τοποθέτηση των parrot δεν απαιτεί κανένα ράψιμο - κόψιμο ή παρέμβαση στο κύκλωμα του r/cd άρα δεν πρόκειται να έχεις πρόβλημα με εγγύηση θα πρότεινα να εγκαταστήσεις το κιτ σε κάποιο κατάστημα εκτός peugeot για λόγους κόστους. Στην ουσία αυτό που απαιτείται είναι το kit της parrot, όχι απαραίτητα το 3000 αλλά όποιο θεωρείς εσύ ότι σε καλύπτει, και μία πλεξούδα ακόμα την οποία μπορείς να προμηθευτείς ακόμα και από ebay.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σου έρθει φθηνότερα από το να το βάλεις στην peugeot.
ironman02 - Κυρ 31 Ιαν 2010, 00:58:54
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά το parrot που βάζει η peugeot είναι αυτό?

http://cgi.ebay.co.uk/Parrot-CK3000-Evolution-Advanced-Bluetooth-Car-Kit_W0QQitemZ190368399208QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneBatteries?hash=item2c52d73f68

Η peugeot πόσο το έχει τελικά το bluetooth kit ξέρουμε?
climbonice - Κυρ 31 Ιαν 2010, 11:33:31
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό είναι. Από τιμή δε γνωρίζω γιατί τελικά δεν έχω βάλει τίποτα ακόμη. Αν θυμάμαι καλά όμως, όταν είχα ρωτήσει να μου το βάλουν σαν εξτρά κατά την αγορά του αυτοκινήτου, μου το έδιναν γύρω στα €250.
NoDsl - Κυρ 31 Ιαν 2010, 11:56:12
Θέμα δημοσίευσης:
Sorry παίδες αλλά δεν είναι το 3000. Είναι το ck4100 http://www.parrot.com/albums/oem/ck_4100_en.pdf

Επίσης φαίνεται και εδώ http://www.parrotoem.com/download/psa_ck4100/psa-parrot_bluetooth-compatibility.pdf
giannis27 - Κυρ 31 Ιαν 2010, 13:39:39
Θέμα δημοσίευσης:
πολύ ενδιαφέρων !
δηλαδή το parrot θα λειτουργεί σαν το εργοστασιακό bluetooth ?
απάντηση από τα χειριστήρια στο τιμόνι κ θα εμφανίζονται οι κλήσεις στην εργοστασιακή οθόνη?
climbonice - Κυρ 31 Ιαν 2010, 20:38:46
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι σίγουρο ότι η συγκεκριμένη πλακέτα μπορεί να τοποθετηθεί εκ των υστέρων ή πρόκειται για αξεσουάρ που τοποθετείται μόνο στο εργοστάσιο;

Στη λίστα της Automotivo (http://www.automotivo.gr/accessories.asp) πχ δεν αναφέρεται το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά το CK3000 με κωδικό G240020806 ή εναλλακτικά το IHF1000 της MOTOROLA με κωδικό 9701AJ.
ironman02 - Τρι 02 Φεβ 2010, 23:34:23
Θέμα δημοσίευσης:
giannis27 έγραψε:
πολύ ενδιαφέρων !
δηλαδή το parrot θα λειτουργεί σαν το εργοστασιακό bluetooth ?
απάντηση από τα χειριστήρια στο τιμόνι κ θα εμφανίζονται οι κλήσεις στην εργοστασιακή οθόνη?

climbonice έγραψε:
Είναι σίγουρο ότι η συγκεκριμένη πλακέτα μπορεί να τοποθετηθεί εκ των υστέρων ή πρόκειται για αξεσουάρ που τοποθετείται μόνο στο εργοστάσιο;

Στη λίστα της Automotivo (http://www.automotivo.gr/accessories.asp) πχ δεν αναφέρεται το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά το CK3000 με κωδικό G240020806 ή εναλλακτικά το IHF1000 της MOTOROLA με κωδικό 9701AJ.

Κανείς που να ξέρει?? Rolling eyes
ironman02 - Πεμ 02 Δεκ 2010, 21:17:15
Θέμα δημοσίευσης:
Ξέρει κανείς από που βγαίνει το bluetooth μπροστά στην κονσόλα όταν γίνεται η εγκατάσταση?

Το έψαξα στο service box, αλλά για να δείς τον οδηγό εγκατάστασης πρέπει να είσαι μέλος επί πληρωμή..
xristos_c - Πεμ 02 Δεκ 2010, 21:30:10
Θέμα δημοσίευσης:
δεν θα ηταν πιο ευκολο και απο χρονο και απο χρημα να βαλεις ενα car kit (SONY-NOKIA-MOTOROLA)κλπ να το εχεις ρυθμισμενο να κανει αυτοματη συνδεση με το κινητο σου, και να κανεις ακριβως την ιδια δουλεια με αρκετα λιγοτερα χρηματα?
Vini - Πεμ 02 Δεκ 2010, 21:34:21
Θέμα δημοσίευσης:
Κοιτάξτε εδώ:

ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΚΙΤ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΑΚΡΟΑΣΗΣ BLUETOOTH®

http://public.servicebox.peugeot.com/docapv/AP/img/secom/fichiersFiche/ACC/CEN/AP/00009706AP/notice9706APindice04.pdf

Χωρίς να είμαι ειδήμων, έχω μία υποψία ότι απαιτείται η παραπάνω συσκευή και καλωδίωση ώστε μετά να μπορεί να τοποθετηθούν τα Parrot και όλα αυτά.

Στην σελίδα 5 φαίνεται η καλωδίωση στο 207.
Στις σελίδες από 1 έως 3 σε εικόνες δείχνει πως θα συνδεθούν μικρόφωνα, το Parrot κλπ...κλπ... πάνω στην εργοστασιακή πηγή κλπ...κλπ...
ironman02 - Πεμ 02 Δεκ 2010, 21:53:06
Θέμα δημοσίευσης:
xristos_c έγραψε:
δεν θα ηταν πιο ευκολο και απο χρονο και απο χρημα να βαλεις ενα car kit (SONY-NOKIA-MOTOROLA)κλπ να το εχεις ρυθμισμενο να κανει αυτοματη συνδεση με το κινητο σου, και να κανεις ακριβως την ιδια δουλεια με αρκετα λιγοτερα χρηματα?

Ναι αλλά αν κατάλαβα για τι car kit εννοείς, θα πρέπει να το φορτίζεις κάθε τόσο ή να το έχεις μόνιμα στον αναπτήρα. Αν είναι έτσι έχω και το bluetooth στο αυτί μου..
ironman02 - Πεμ 02 Δεκ 2010, 22:11:28
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Κοιτάξτε εδώ:

ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΚΙΤ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΑΚΡΟΑΣΗΣ BLUETOOTH®

http://public.servicebox.peugeot.com/docapv/AP/img/secom/fichiersFiche/ACC/CEN/AP/00009706AP/notice9706APindice04.pdf

Χωρίς να είμαι ειδήμων, έχω μία υποψία ότι απαιτείται η παραπάνω συσκευή και καλωδίωση ώστε μετά να μπορεί να τοποθετηθούν τα Parrot και όλα αυτά.

Στην σελίδα 5 φαίνεται η καλωδίωση στο 207.
Στις σελίδες από 1 έως 3 σε εικόνες δείχνει πως θα συνδεθούν μικρόφωνα, το Parrot κλπ...κλπ... πάνω στην εργοστασιακή πηγή κλπ...κλπ...

Καλά πώς δεν το παρατήρησα αυτό στο service box.. Smile Στον κόσμο μου..

Δείχνει με διακεκομένες και καλά από που περνάει το καλώδιο, αλλά δεν καταλαβαίνεις έτσι..Το δείχνει σαν να περνάει πίσω από το ταμπλό.
Τι κάνει? Ξυλώνει το ταμπλό? Πολύ εύκολα τα δείχνει με τις διακεκομένες.. Smile

Επίσης το VH κουτάκι που δείχνει δεν καταλαβαίνω που ακριβώς θα βρίσκεται και από που ξεκινάει το καλώδιο του μικροφώνου και ανεβαίνει από τα δεξιά..

Ακόμα αυτό το xcarlink δε λέει κάτι για περαιτέρω καλωδίωση..Μόνο οτι συνδέεται πάνω στο usb κουτάκι απ'ότι κατάλαβα..

"This is a bluetooth handsfree module which can be added to any Xcarlink interface with a Bluetooth Micro USB connection. "
xristos_c - Πεμ 02 Δεκ 2010, 22:20:52
Θέμα δημοσίευσης:
να ρωτησω κατι ομως? μιλας τοσο πολυ που σε συμφερι να μπεις σε αυτην τη διαδιακασια? ποσο θα σου κοστισει το car kit της μαμας Peugeot? μαζι με την αγορα και την τοποθετηση?αν νομιζεις οτι μιλας τοσο πολυ....
ironman02 - Πεμ 02 Δεκ 2010, 22:42:25
Θέμα δημοσίευσης:
xristos_c έγραψε:
να ρωτησω κατι ομως? μιλας τοσο πολυ που σε συμφερι να μπεις σε αυτην τη διαδιακασια? ποσο θα σου κοστισει το car kit της μαμας Peugeot? μαζι με την αγορα και την τοποθετηση?αν νομιζεις οτι μιλας τοσο πολυ....

Βασικά σκέφτομαι να βάλω το xcarlink για usb/sd κάρτα ώστε να ακούω μουσική. Αλλά αυτό έχει εξτρά ένα module bluetooth που συνδέεται πάνω στο κουτάκι με την usb υποδοχή,

βλέπε εδώ

και αφού το έχει γιατί οχι? Κοστίζει και λίγο οπότε αξίζει. Στην Peugeot μόνο το bluetooth θα κάνει κανα 250άρι...Αυτό έχει όλο μαζί (usb & bluetooth) 150 ευρώ (χωρίς εγκατάσταση).
Επίσης όταν με καλούν και οδηγάω μου τι δίνει να οδηγάω με το ένα χέρι (bad thing) ή να ενεργοποιώ μπές/βγές στο αμάξι κάθε φορά το bluetooth του αυτιού.

Απλά το θέμα με την καλωδίωση γύρω γύρω στο αυτοκίνητο με τα μικρόφωνα και το Bluetooth module (κουτάκι του bluetooth) δεν ξέρω πώς θα γίνει.

αυτό είναι το Bluetooth module.

Aπ'ότι διάβασα για να σηκώσεις το τηλέφωνο όταν σε καλούν θα πρέπει να πατήσεις το κουμπάκι που είναι πάνω στο BT module. Άρα θα πρέπει να το βγάλεις κάπου κοντά στο τιμόνι..Οπότε από το ντουλαπάκι που θα συνδέεται πάνω στο xcarlink πρέπει να το φέρεις από την άλλη πλευρά...
kostasvti - Παρ 03 Δεκ 2010, 18:48:27
Θέμα δημοσίευσης:
Τοποθετησαμε στο vag ενος φιλου μου το xcarlink adaptor απο ebay, και ειναι πολυ καλο και πολυ ευκολη η τοποθετηση του, καψαμε μια ασφαλεια αλλα δεν εχει σημασια! Γνωμη μου αν το παρεις βαλτο σε σημειο μη ορατο οπως το ντουλαπακι γιατι η διπλης οψης που σου στελνουν στο πακετακι η οποια και να παρεις απο εμποριο θα σου φυγει στην πρωτη λακουβα...
ironman02 - Παρ 03 Δεκ 2010, 19:05:00
Θέμα δημοσίευσης:
kostasvti έγραψε:
Τοποθετησαμε στο vag ενος φιλου μου το xcarlink adaptor απο ebay, και ειναι πολυ καλο και πολυ ευκολη η τοποθετηση του, καψαμε μια ασφαλεια αλλα δεν εχει σημασια! Γνωμη μου αν το παρεις βαλτο σε σημειο μη ορατο οπως το ντουλαπακι γιατι η διπλης οψης που σου στελνουν στο πακετακι η οποια και να παρεις απο εμποριο θα σου φυγει στην πρωτη λακουβα...

Ναι στο ντουλαπάκι θα το βάλω σίγουρα για το usb. Δε με πειράζει. Δεν θα αλλάζω usbάκια όταν οδηγώ. Αυτό που με προβληματίζει είναι η εγκατάσταση του bluetooth που παίρνει σαν έξτρα και από που θα περάσουν όλα αυτά τα καλώδια.. Rolling eyes
kostasvti - Παρ 03 Δεκ 2010, 19:13:36
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
kostasvti έγραψε:

Ναι στο ντουλαπάκι θα το βάλω σίγουρα για το usb. Δε με πειράζει. Δεν θα αλλάζω usbάκια όταν οδηγώ. Αυτό που με προβληματίζει είναι η εγκατάσταση του bluetooth που παίρνει σαν έξτρα και από που θα περάσουν όλα αυτά τα καλώδια.. Rolling eyes

Η αληθεια ειναι οτι η καλωδιωση ολη σου φαινεται βουνο και δεν θελεις να φαινονται ολα τα κλαωδια φατσα φορα. Δεν ξερω στα δικα μας αλλα στο golf το κιτακι του bluetooth βγηκε στο τασακι!! οπου αλλου φαινεται το καλωδιο..

υ.γ δεν φανταζεσαι τι καλωδιο παιζει πισω απο την εταζερα του golf!!!!
ironman02 - Παρ 03 Δεκ 2010, 19:16:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι μου φαίνεται βουνό και δεν έχω ιδέα από που θα περάσει..Αν είναι να ξηλώσω όλα τα πλαστικά,ταμπλό κτλ για να το φέρω από την άλλη πλευρά βράστα..Θα αφήσω μόνο το usb στο ντουλαπάκι...Ισχύει οτι δεν μπορείς να σηκώσεις αλλιώς το τηλέφωνο εκτός από το κουμπάκι στο bluetooth?
kostasvti - Παρ 03 Δεκ 2010, 19:19:56
Θέμα δημοσίευσης:
Θα σε γελασω Γιωργο το βαλαμε και εμεις εκει για αυτον ακριβως το λογο γιατι υποθεσαμε οτι μονο με το κουμπακι κανεις δουλεια, αλλιως θα το θαβαμε στο ντουλαπακι! Δεν ξερω απο κει και περα πρεπει να ειναι θεμα ρυθμισης κινητου. Σε καποια κινητα ενεργοποιειται η απαντηση αυτοματα μετα απο καποια μπιπ!
ironman02 - Παρ 03 Δεκ 2010, 19:21:06
Θέμα δημοσίευσης:
kostasvti έγραψε:
Θα σε γελασω Γιωργο το βαλαμε και εμεις εκει για αυτον ακριβως το λογο γιατι υποθεσαμε οτι μονο με το κουμπακι κανεις δουλεια, αλλιως θα το θαβαμε στο ντουλαπακι! Δεν ξερω απο κει και περα πρεπει να ειναι θεμα ρυθμισης κινητου. Σε καποια κινητα ενεργοποιειται η απαντηση αυτοματα μετα απο καποια μπιπ!

Thanks!
kostasvti - Παρ 03 Δεκ 2010, 19:21:57
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
kostasvti έγραψε:

Thanks!

Wink
ironman02 - Δευ 06 Δεκ 2010, 19:26:23
Θέμα δημοσίευσης:
Έκανα μια ερώτηση για το xcarlink στη συγκεκριμένη εταιρία για το τρόπο με τον οποίο μπορείς να σηκώσεις το τηλέφωνο από το bluetooth. Δηλαδή μπορείς μόνο από το κουμπάκι της συσκευής ή και από τα χειριστήρια στο τιμόνι π.χ ή από το κινητό. Και μου απάντησε το εξής:

Hi there

Thank you for your enquiry. Most radios will enable you to answer the call by holding down the "fast forward" button on the steering controls/head unit in order to answer the call.

Please let me know if you have any further queries.

Kind Regards

Russell

Ενθαρρυντικό αυτό μιας και θα φτάνει μόνο να περάσεις το καλώδιο με το μικρόφωνο που έχει σαν προέκταση κάπου κοντά σου έτσι ώστε να ακούγεσαι και όχι όλο το bluetooth κουτάκι με το κουμπάκι και το μικρόφωνο που έχει πάνω.Σκέφτομαι να το παραγγείλω..
Vini - Δευ 06 Δεκ 2010, 21:57:33
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ αόριστη απάντηση...

Ειδικά το "most radios" ... πολύ αόριστο.

Το email πήγε Αμερική ή Αγγλία;

Αν πήγε Αμερική, πολύ πιθανό να μην έχουν ιδέα για τα Peugeot.
ironman02 - Δευ 06 Δεκ 2010, 22:03:12
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι είναι λίγο αόριστη η αλήθεια είναι.. Rolling eyes Αγγλία πήγε..
Vini - Δευ 06 Δεκ 2010, 22:07:43
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν μπορούσαν να σου πουν ακριβώς για την λειτουργία του bluetooth στο 207;

Ίσως να τους ζήταγες το εγχειρίδιο εγκατάστασης σε pdf μορφή. Μπορείς να τους πεις ότι το ζητάει να το δει ο local dealer επειδή αυτός θα το εγκαταστήσει. Βάλε μέσα και την εγγύηση και θα ψαρώσουν...

Θεωρώ ότι έτσι θα στο στείλουν...
ironman02 - Δευ 06 Δεκ 2010, 22:24:34
Θέμα δημοσίευσης:
Μάλλον θα έχουν ένα κοινό εγχειρίδιο για όλα φαντάζομαι, αλλά εγώ το ζήτησα να δούμε τι παίζει. Αν και μάλλον θα μου στείλουν, αν το στείλουν, αυτό με το σχεδιάγραμμα και τα καλώδια που μπαίνουν πίσω από το radio cd.

Δε νομίζω να στείλουν κάτι πιο συγκεκριμένο..

Πάντως αν δεν το δοκιμάζω δε νομίζω να βγάλω άκρη με αυτούς. Το πιο πιθανό είναι να μην ξέρουν να απαντήσουν με λεπτομέρειες πώς δουλεύει σε κάθε αμάξι..Απλά το ότι δουλεύει.. Razz
kostasvti - Δευ 06 Δεκ 2010, 22:40:37
Θέμα δημοσίευσης:
Οντως πολυ αοριστη η απαντηση τους μιας και το εγχειρηδιο δεν αναγραφει τιποτα τετοιο. Θα μου πεις το vag δεν εχει χειριστηρια στο τιμονι, αλλα το manual εχει οδηγιες εγκαταστασης για πολλους τυπους αυτοκινητων... Δεν χανεις κατι να το δοκιμασεις απλα μπορει να ταλαιπωρηθεις λιγο παραπανω
Vini - Δευ 06 Δεκ 2010, 22:41:59
Θέμα δημοσίευσης:
Αν πράγματι είναι τόσο αόριστα τα περί εγκατάστασης, εγώ δεν θα έμπαινα σε διαδικασία αγοράς.
kostasvti - Δευ 06 Δεκ 2010, 22:48:12
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνω, για ναι ειναι απολυτως ξεκαθαρα τα πραγματα για το τι θα κανεις οταν το παραλαβεις (εγκατασταση) ρωτησε τους πιο συγκεκριμενα για τον τυπο του αυτοκινητου και της πηγης γιατι οπως σου ειπα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο ολο το καλωδιομανι
ironman02 - Δευ 20 Δεκ 2010, 22:14:09
Θέμα δημοσίευσης:
Το παρακάτω τι σας λέει? Laughing

bluetooth mirror

και βίντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=-uHnNqFHzig&feature=player_embedded
kostasvti - Δευ 20 Δεκ 2010, 22:46:19
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
Το παρακάτω τι σας λέει? Laughing

bluetooth mirror

και βίντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=-uHnNqFHzig&feature=player_embedded

ειναι λιγο διαστημικο αλλα εγω τα ψιλοφοβαμαι οπως σου εχω πει γιατι οι μπροστινοι φρεναρουν αποτομα... τελικα το εβαλες το μπλε δοντι?
ironman02 - Δευ 20 Δεκ 2010, 23:15:31
Θέμα δημοσίευσης:
Μπα δεν το έχω πάρει. Σκέφτομαι τις καλωδιώσεις, βαριέμαι τη διαδικασία με τα ξηλώματα κτλ και δε ξέρω από που θα περάσει τι και το τρενάρω.. Very happy

edit: Πάντως στο φρενάρισμα το καθρευτάκι δε μπορεί να πάθει κάτι. Είναι από πίσω το μαμά και το κρατάει... Παίζει να φαίνεται τεράστιο απλά...Είναι 28cm.. Κοντέυει να φτάσει τον Steve.. Laughing
kostasvti - Τρι 21 Δεκ 2010, 21:41:29
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
edit: Πάντως στο φρενάρισμα το καθρευτάκι δε μπορεί να πάθει κάτι. Είναι από πίσω το μαμά και το κρατάει... Παίζει να φαίνεται τεράστιο απλά...Είναι 28cm.. Κοντέυει να φτάσει τον Steve.. Laughing

Ο καθρεφτης σιγουρα δεν θα παθει τιποτα!! εγω θα κολλησω στον μπροστα αμα βλεπω φωτακια του κιτ να περνανε στιν καθρεφτη!!
ironman02 - Τρι 21 Δεκ 2010, 22:18:11
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing
red_storm - Δευ 07 Μάρ 2011, 00:15:41
Θέμα δημοσίευσης:
Το έχει δοκιμάσει κανένας το μαμά Bluetooth Car Kit? Δουλεύει καλά?
red_storm - Παρ 05 Αύγ 2011, 00:37:34
Θέμα δημοσίευσης:
Όσοι έχουν βάλει το Car Kit στην οθόνη τους βγάζει τίποτα ή όχι?
ironman02 - Σαβ 04 Φεβ 2012, 13:42:03
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά το parrot CK 4100 δε πουλιέται στην αγορά? Το έβαζε μόνο ο κατασκευαστής? Απ΄ότι έχω καταλάβει με αυτό λειτουργούν και τα χειριστήρια στο τιμόνι για κλήση και δείχνει και τηλ κατάλογο στην οθόνη. Με το CK 3100 που δίνει η αντιπροσωπία απ΄ότι θυμάμαι δεν έχεις αυτές τις λειτουργίες..
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες