PSClub - Hellas

Νέα - 207 Rallye

Stevon - Δευ 21 Μάϊ 2007, 09:02:38
Θέμα δημοσίευσης: 207 Rallye
Έσκασε μύτη....
207 Rallye....
Με 17,900€....
Ποιο πολλά info....στις επόμενες μέρες.....
marios206 - Δευ 21 Μάϊ 2007, 09:15:28
Θέμα δημοσίευσης:
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έλευση της νέας 3θυρης έκδοσης Peugeot 207 Rallye.
Η έκδοση αυτή συνεχίζει την παράδοση των γρήγορων μικρών sport μοντέλων της Peugeot. Απευθύνεται στους οδηγούς που αγαπούν τα αυτοκίνητα με σπορ χαρακτήρα, λατρεύουν την γρήγορη οδήγηση και συγχρόνως αναζητούν μια οικονομική λύση.
Το 207 Rallye μπορεί να ικανοποιήσει αυτή την μερίδα των οδηγών αφού είναι εξοπλισμένο με τον
βενζινοκινητήρα 1.598 κ.ε, με turbo, που αποδίδει 150 ίππους με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και περιλαμβάνει πλούσιο βασικό εξοπλισμό. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η έκδοση αυτή περιλαμβάνει στον βασικό της εξοπλισμό, μεταξύ άλλων:

BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
- ABS
- ESP
- αερόσακο οδηγού - συνοδηγού
- πλευρικούς αερόσακους και τύπου κουρτίνας
- αυτόματο διζωνικό κλιματισμό
- ράδιο mono- cd RD4
- εμπρός υαλοκαθαριστήρα με ανιχνευτή βροχής και αυτόμματο άναμμα προβολέων
- προβολείς ομίχλης
- ζάντες αλουμινίου Hockencheim 17''
- δερμάτινο τιμόνι

ΤΙΜΕΣ
Η τιμή με Φ.Π.Α και Τέλη Ταξινόμησης για την 3θυρη έκδοση 207 Rallye 1.6 είναι 17.900 € ( απλό χρώμα ).

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ
Οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται από τα τέλη Ιουλίου και μετά
volvos - Δευ 21 Μάϊ 2007, 09:20:49
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
volvos - Δευ 21 Μάϊ 2007, 09:28:05
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑ ΣΑΖΜΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΜΠΛΟΚΕ ΜΟΥ ΠΑΚΕΤΟ ΕΚΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
DrJekyll - Δευ 21 Μάϊ 2007, 10:24:45
Θέμα δημοσίευσης:
Shocked φτουύύ....
pappaki - Δευ 21 Μάϊ 2007, 10:45:09
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Volvos Megara Racing 2
Mε 15 αρια semi
Καιρός για coilover στο 207...Λυπάμαι τον Αργύρη...
Με το ESP τι θα γίνεται;
Αν δεν είχε και κάποιες Μανθιες ακόμα και έβγαινε στα 16.000+ θα ήταν ποίημα!
MEMsound - Δευ 21 Μάϊ 2007, 11:48:48
Θέμα δημοσίευσης:
έλα κακίες... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Lef205 - Δευ 21 Μάϊ 2007, 12:19:52
Θέμα δημοσίευσης:
τα ραλλια ηταν 2, το 205 και το 106, και στους δυο τριτος σε χωρει, πειτε λοιπον στον φλωρο να παει να γ@μηθει!
nik_marin - Δευ 21 Μάϊ 2007, 12:41:16
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΡΙΑ (3)
http://www.rallye-info.com/carspecs.asp?car=375
Lef205 - Δευ 21 Μάϊ 2007, 12:47:29
Θέμα δημοσίευσης:
nik_marin έγραψε:
ΤΡΙΑ (3)

Εστω αλλα το μπασταρδεμενο γκολφοειδες τι το θελει το ονομαααααααααααα?????????????????? Evil Evil Evil Evil
Lef205 - Δευ 21 Μάϊ 2007, 12:53:16
Θέμα δημοσίευσης:
Και δεν ειναι υπμνημαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil
plaketokofths - Δευ 21 Μάϊ 2007, 13:06:38
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
τα ραλλια ηταν 2, το 205 και το 106, και στους δυο τριτος σε χωρει

+1000

& πολύ φοβάμαι δεν θα δούμε ξανά τετοια μηχανήματα με ολες αυτές τις ηλεκτρονικές μαλ***ες. Idea
nik_marin - Δευ 21 Μάϊ 2007, 13:49:25
Θέμα δημοσίευσης:

MEMsound - Δευ 21 Μάϊ 2007, 13:54:20
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
nik_marin έγραψε:
ΤΡΙΑ (3)

Εστω αλλα το μπασταρδεμενο γκολφοειδες τι το θελει το ονομαααααααααααα?????????????????? Evil Evil Evil Evil

4...
http://www.freewebs.com/mecanique104/

Επίσης εκτός Ελλάδας που οι άνθρωποι σκέπτονται λίγο πιο σοβαρά (και λιγότερο φανατισμένα) το "rallye" ΔΕΝ συμβολίζει ένα συγκεκριμένο το αμάξι αλλά μια συγκεκριμένη έκδοση.

Είναι η ελαφριά, σπαρτιάτικη, χωρίς φρου φρού κι αρώματα έκδοση... (αναλογικά για την κάθε εποχή), είναι η έκδοση του μοντέλου που έχει "αίσθηση" στο τιμόνι, που έχει σφικτή στριφτάδικη ανάρτηση/στήσιμο και ένα αξιοπρεπές (όχι όμως απαραίτητα πανδύναμο) μοτερ ΣΥΓΚΡΗΤΙΚΑ με τις άλλες εκδόσεις του συγκεκριμένο κάθε φορά μοντέλου...

Αυτό έγινε και με το 104
και με το 205 1,3
και με το 106 1,3 , 1,6 8ν, 1,6 16ν
και με το 306
και παραλίγο να συμβεί και με το 206 αλλά τελικά "δεν"...

Αν το 207 rallye έχει σε σχέση με τα υπόλοιπα 2-7 ότι διαφορές είχαν τα 106 rallye από τα υπόλοιπα 106 τότε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην πάρει τον "διακριτικό" τίτλο...

Δεκτό ότι το 207 είναι βαρύ και μεγάλο κλπ κλπ αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα αν γίνουν οι σωστές εργοστασιακές επεμβάσεις/προσθαφαιρέσεις σε στήσιμο/εξοπλισμό/κινητήρα/ηλεκτρονικά μπλιμπλικια... Wink
crusader - Δευ 21 Μάϊ 2007, 14:07:42
Θέμα δημοσίευσης:
ΔΩΣΤΕ INFO & PHOTOS ΣΤΟΝ ΛΑΟΟΟΟΟΟΟΟ

Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire
nik_marin - Δευ 21 Μάϊ 2007, 14:15:02
Θέμα δημοσίευσης:
http://104samba.free.fr/hosted/104zs051.html

Lef205 - Δευ 21 Μάϊ 2007, 14:31:13
Θέμα δημοσίευσης:
οτι και να κανουν αυτο το υπερβαρο γκολφοειδες φορτωμενο με esp μπρικια ψησταριες δορυφορικες κλπ δεν προκειται να θυμιζει τις προηγουμενες εκδοσεις . . . σεβασμος στο ονομα και την ιστορια που κουβαλαει!
nik_marin - Δευ 21 Μάϊ 2007, 14:38:59
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικά η εκδώσεις rallye πρωτοξεκίνησαν από την Talbot την όποια αργότερα αγόρασε η Peugeot
STELIOS - Δευ 21 Μάϊ 2007, 15:35:32
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
οτι και να κανουν αυτο το υπερβαρο γκολφοειδες φορτωμενο με esp μπρικια ψησταριες δορυφορικες κλπ δεν προκειται να θυμιζει τις προηγουμενες εκδοσεις . . . σεβασμος στο ονομα και την ιστορια που κουβαλαει!

Θα συμφωνησω, οι εκδοσεις Rellye σημαιναν γρηγορος κινητηρας ΧΩΡΙΣ χαζο-αξεσουαρ (περιτα gadgets και περιτο βαρος). Δηαλδη τα βασικα που χρειαζεσαι για την απολαυστικη οδυγηση.
Τωρα φαινεται πως και το ονομα Rallye θυσιαστικε στο βωμο του Marketing.
volvos - Δευ 21 Μάϊ 2007, 15:38:14
Θέμα δημοσίευσης:
Επισης οι εκδοσεις ραλλυ παντα σχεδον τις ακολουθουσαν και αγωνιστικες εκδοσεις....

εκτος απο το 106 ραλλυ 1.6 16ν.... Laughing Laughing Laughing Laughing
ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Δευ 21 Μάϊ 2007, 15:42:16
Θέμα δημοσίευσης:
Θα τρίζουν τα σασί των αδικοχαμένων ραλύ με την είδηση.....
MEMsound - Δευ 21 Μάϊ 2007, 17:14:09
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
Lef205 έγραψε:

Θα συμφωνησω, οι εκδοσεις Rellye σημαιναν γρηγορος κινητηρας ΧΩΡΙΣ χαζο-αξεσουαρ (περιτα gadgets και περιτο βαρος). Δηαλδη τα βασικα που χρειαζεσαι για την απολαυστικη οδυγηση.
Τωρα φαινεται πως και το ονομα Rallye θυσιαστικε στο βωμο του Marketing.

Arrow Arrow

MEMsound έγραψε:
...Δεκτό ότι το 207 είναι βαρύ και μεγάλο κλπ κλπ αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα αν γίνουν οι σωστές εργοστασιακές επεμβάσεις/προσθαφαιρέσεις σε στήσιμο/εξοπλισμό/κινητήρα/ηλεκτρονικά μπλιμπλικια... Wink

Συγνώμη αλλά διαβάσατε / μάθατε κάπου τι θα φέρει (=έχει) το 207?????

Γιατί στα παραπάνω ποστ δεν είδα κάτι σχετικό ή συγκεκριμένο.

Πως κρίνετε εκ των προτέρων???

Επίσης αν υπάρχει ένα το οποίο να απενργοποιείται πλήρως όπως πχ στο 206 τι σας χαλάει?

Η ιδεα ότι υπάρχει?

Ίσως καλά θα κάνει να υπάρχει μπας και σωθεί κανένα μαλακισμένο κουλό παιδάκι που θα το πάρει και θα πάει να σκοτωθεί (όπως έχει γίνει με 100άδες 106 στις διάφορες "δημόσιες πίστες")

ΚΟΙΝΩΣ περιμένετε πρώτα να δείτε πως θα είναι το 207 rallye σε εξοπλισμό/ηλεκτρονικά/βάρος/στήσιμο (σε σχέση με τα υπόλοιπα 207) και μετά κρίνετε...

volvos έγραψε:
Επισης οι εκδοσεις ραλλυ παντα σχεδον τις ακολουθουσαν και αγωνιστικες εκδοσεις....

θα σου θυμίσω αυτό:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=179333#179333
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=191609#191609
...
και βασικά αυτό:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=190713#190713
Wink Wink
pappaki - Δευ 21 Μάϊ 2007, 17:42:39
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς ή ευτυχώς η αυτοκίνηση έχει πάρει συγκεκριμένη πορεία…Μπορεί οι καθαρόαιμοι να δυσανασχετούν αλλά όταν από μια μαλ@κία δικιά σου ή κάποιου άλλου στο δρόμο(ελπίζω να μην τύχει σε κανέναν..), βρεθείς με το σάκο στα μούτρα, ξεζαλιστείς, ανοίξεις την πόρτα και βρεθείς το ίδιο καλοκαίρι με την παρέα σου αμέριμνος να κάνεις διακοπές, θα κάνεις την προσευχή που κάποιοι έχουν φροντίσει για σένα σαν καταναλωτή…Αυτοκίνητα που προσφέρουν οδηγική ευχαρίστηση υπάρχουν και είναι κάμποσα κιόλας, αλλά δεν κοστίζουν όσο ένα αυτοκίνητο πόλης, όπως κόστιζε το Rallye, το οποίο μπορεί να ήταν μια εξαιρετική κατασκευή, αλλά είναι πλέον εξαιρετικά ξεπερασμένο σε πολλούς τομείς, όσο αξεπέραστη ήταν και η αίσθηση και η ρυθμισημότητα του στο δρόμο. Απλώς σήμερα το κύριο σκεπτικό των περισσοτέρων κατασκευαστών είναι ο συγκερασμός της ασφάλειας με την οδική συμπεριφορά, στις ανάλογες εκδόσεις βέβαια. Τα παραπάνω έχουν το τίμημα τους σε ευρώ, όπως έχει και η ανθρώπινη ζωή άλλωστε. Σίγουρα υπάρχουν πολλά ξενέρωτα αυτοκίνητα σήμερα, αλλά αυτό νομίζω ότι συνέβαινε πάντα. Η διαφορά είναι ότι σήμερα παίρνεις πολύ περισσότερα πράγματα σε ένα αυτοκίνητο, με τα ίδια χρήματα και αυτό είναι μόνον υπέρ μας. Δε πρέπει να ξεχνάμε ότι κινούμαστε κατά βάση στο δρόμο, δηλαδή σε μια μεγάλη αρένα. Υπό το πρίσμα αυτό, αυτοκίνητα σαν το π.χ 207 είναι αρκετά ολοκληρωμένα και μπορεί το ίδιο γρήγορα και αποτελεσματικά με παλιότερα σπορτίφ αυτοκίνητα , με κάποια μείον κυρίως στην αίσθηση, αλλά πολλά συν στην ασφάλεια.
Α, και καλό είναι όταν κάποιος και καλά γνώστης, καθίσει στο κάθισμα ενός καινούργιου αυτοκινήτου και ψάξει για το κουμπάκι που απενεργοποιεί το ESP( για να κάνει κανένα γλιστρηματάκι ή κανένα πατιλικάκι…), ας κοιτάξει να δει πόσο γρήγορα μπορεί να πάει με τα ηλεκτρονικά ενεργοποιημένα…Μίλαγα πρόσφατα με άτομα από το Safetrack και άκουγα ανέκδοτα…
volvos - Δευ 21 Μάϊ 2007, 19:03:53
Θέμα δημοσίευσης:
αν θυμαστε το 106-σαξο εχει 1.5 αστερι παθητικη ασφαλεια (με αεροσακο αυτο)

καθε αυτοκινητο κρινεται απο την εποχη του....
απο οσο θυμαμαι ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΝΙΑΝΙΑΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...οταν βγηκε το 106 το ραλλυ ειχε δεχθει αρκετη κριτικη...
ειδικα δε το 16ν....
ηταν παρααααααααα πολλοι αυτοι που το συνεκριναν με τα 205-309 και το κατεκριναν...ομως στην πορεια αυτα ξεχαστηκαν και σιγα σιγα το 106 εγινε θρυλος συγκρινομενο με τα υπολοιπα αμαξια της εποχης του...

με το 206rc τι εγινε?
οταν πρωτοβγηκε ολοι το εθαβαν και σιγα σιγα εφτασαν να το θεωρουν οτι καλυτερο σε σφιχτο ορεινο στροφιλικι συγκρινομενο ακομα με φιεστα-κλιο αν θυμαστε το αρθρο των 4τ?
γιατι? μα γιατι δεν υπηρχε κατι καλυτερο στην εποχη του...ομως η σταμπα του 106 δεν το αφησε να εδραιωθει στη συνειδηση των πολλων...

το 207 βαζω στοιχημα οτι θα γινει χιτ ....
το κενο απο το 106 16ν κοντευει τη δεκαετια πλεον
ολα στη κατηγορια του ειναι για γελια...
οι περισσοτεροι σημερινοι δημοσιαγραφοι εχουν δει τα 106-205 μονο σε αφισες και αγωνες, ενω εχουν οδηγησει αντρικα αυτοκινητα μονο στο πλαισταισιον
η τιμη ειναι απλα απαιχτη

αν λοιπον ειναι 100+κιλα κατω απο gt οπως λενε φημες
και αποδειχθει αρκετα στριφτερο τοτε για την εποχη του ναι θα ειναι το ραλλυ της...
sps - Δευ 21 Μάϊ 2007, 19:41:59
Θέμα δημοσίευσης:
Το κερ@το μου!
Τωρα που βγαινει ενα σωστο 207 βρηκα να μπω σε μπελαδες και εξοδα?
Evil Twisted evil
sps - Δευ 21 Μάϊ 2007, 19:45:48
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
αν θυμαστε το 106-σαξο εχει 1.5 αστερι παθητικη ασφαλεια (με αεροσακο αυτο)

καθε αυτοκινητο κρινεται απο την εποχη του....
απο οσο θυμαμαι ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΝΙΑΝΙΑΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...οταν βγηκε το 106 το ραλλυ ειχε δεχθει αρκετη κριτικη...
ειδικα δε το 16ν....
ηταν παρααααααααα πολλοι αυτοι που το συνεκριναν με τα 205-309 και το κατεκριναν...ομως στην πορεια αυτα ξεχαστηκαν και σιγα σιγα το 106 εγινε θρυλος συγκρινομενο με τα υπολοιπα αμαξια της εποχης του...

με το 206rc τι εγινε?
οταν πρωτοβγηκε ολοι το εθαβαν και σιγα σιγα εφτασαν να το θεωρουν οτι καλυτερο σε σφιχτο ορεινο στροφιλικι συγκρινομενο ακομα με φιεστα-κλιο αν θυμαστε το αρθρο των 4τ?
γιατι? μα γιατι δεν υπηρχε κατι καλυτερο στην εποχη του...ομως η σταμπα του 106 δεν το αφησε να εδραιωθει στη συνειδηση των πολλων...

το 207 βαζω στοιχημα οτι θα γινει χιτ ....
το κενο απο το 106 16ν κοντευει τη δεκαετια πλεον
ολα στη κατηγορια του ειναι για γελια...
οι περισσοτεροι σημερινοι δημοσιαγραφοι εχουν δει τα 106-205 μονο σε αφισες και αγωνες, ενω εχουν οδηγησει αντρικα αυτοκινητα μονο στο πλαισταισιον
η τιμη ειναι απλα απαιχτη

αν λοιπον ειναι 100+κιλα κατω απο gt οπως λενε φημες
και αποδειχθει αρκετα στριφτερο τοτε για την εποχη του ναι θα ειναι το ραλλυ της...

Να υπενθυμισω οτι το 206 RC κανει στις Σερρες 1.39.9 οταν το νεο type R με το ζορι κανει 1.40 + και το παλιο εκανε 1.39.35!
MEMsound - Τρι 22 Μάϊ 2007, 03:28:03
Θέμα δημοσίευσης:
θα συμφωνήσω 1000% με το papi και τον volvos και πρώτα και κύρια σε αυτό:

Παράθεση:
αλλά όταν από μια μαλ@κία δικιά σου ή κάποιου άλλου στο δρόμο(ελπίζω να μην τύχει σε κανέναν..), βρεθείς με το σάκο στα μούτρα, ξεζαλιστείς, ανοίξεις την πόρτα και βρεθείς το ίδιο καλοκαίρι με την παρέα σου αμέριμνος να κάνεις διακοπές, θα κάνεις την προσευχή που κάποιοι έχουν φροντίσει για σένα σαν καταναλωτή…

...και σας ευχομαι να μην το βιώσετε ποτέ...
το "μπαμ" και το άγχος μέχρι να ακούσεις ότι και ο συνοδηγός σου είναι ακόμα ζωντανός όπως θεωρείς (γιατί εκείνη την στιγμή δεν είσαι σίγουρος...) ότι είσαι κι εσύ...
Lef205 - Τρι 22 Μάϊ 2007, 03:40:16
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

εκτος απο το 106 ραλλυ 1.6 16ν.... Laughing Laughing Laughing Laughing

Ψαξου λιγο πριν σου δωσουν μαθηματα τα νιανιαρα! Laughing Laughing Laughing

Υγ πολλοι μπορει να με θεωρειτε φανατικο αρχαιολαγνο και πουριτανο απλα την αισθηση που μου δεινει το ραλλυ ειτε λεγεται 205 ειτε 106 δεν την εχω βρει πουθενα γιαυτο πηρε ποδι και το 206 γιαυτο πηρα δευτερο 106 και μαλιστα S1 (εκει να δειτε τσαμπουκα) γιαυτο ειμαι τοσο απαιτητικος.
Το παν ειναι να ειναι ελαφρυ . . . που δεν θα ειναι.
brz20 - Τρι 22 Μάϊ 2007, 04:13:43
Θέμα δημοσίευσης:
Κατ'αρχην διαβασα ολα τα ποστ πιο πανω και ενω βλεπω εδω και λιγες μερες τον τιτλο 207 Rallye το περνουσα για μεταφορα και οχι για πραγματικοτητα.
Το βαρος του 207 ειναι μεγαλο για κατι Rallyeστικο.
Αν και δεν μπορουμε να μιλησουμε ακομα γιατι μπορει αυριο να βγει οτι το συνολικο βαρος του ειναι λιγο παραπανω του 1 τονου και να μεινουμε μα**κες.
Πραγμα παρα πολυ δυσκολο αλλα κραταμε την μια πιθανοτητα.
Σε αυτο το κομματι συμφωνω με το παραπανω ποστ του Μανθου το οποιο εχει μια βαση.
Αλλα δεν μπορω να μην συμφωνισω και με τον Volvo στο οτι το 106 εχει χαρακτηρισει μια ολοκληρη εποχη.Οταν ειχε πρωτοβγει θυμαμαι περναμε το 406 του πατερα μου και ο πωλητης μου ανοιξε ενα περιοδικο και μου εδειξε ενα λευκο rallye και μου λεει "Αυτο να πεις τον πατερα σου να σου παρει".
Μετα απο δυο-τρεια χρονια που βρηκα τον δρομο μου με τα αμαξια καταλαβαινα οτι το rallye ειχε κερδισει τους παντες.
Εχει και μια πρωτοπορεια που δεν την εχει το 206 με το RC.
Βαλτε στο μυαλο σας το 206.
Τι σας ερχετε στο μυαλο?
Εμενα ολα τα 206 που κυκλοφορουν(ειτε 1.4 ειτε 1.6 ειτε RC).
Βαλτε στο μυαλο σας το 106.
Τι σας ερχετε στο μυαλο?
Εμενα μου ερχετε με την μια το rallye.
Αυτην ειναι επιτυχια που δεν νομιζω οτι θα εχει το 207.
Τοτε ηταν ολα τα αμαξια λιγο πιο λιτα.Δεν υπηρχαν σε ολα τα μοντελα οπως τωρα οι 6 αεροσακοι,οι κληματισμοι,οι διαφοροι αισθητηρες και σχετικα.Αρα αν επερνες ενα αμαξι σαν το rallye δεν σου κακοφαινοταν και τοσο πολυ οσο θα κακοφανει σε καποιον τωρα που θα παει να αγορασει.
Ας περιμενουμε να δουμε και ας μιλησουμε τοτε.
Τι κινητηρα λετε να φοραει?
Ολα τα Rallye ειχαν το κατι παραπανω οσο αναφορα τα αλογα.
To 106 ειχε 122 αλογα στα 1.6 οταν ολα τα αλλα ηταν στα 90.
Το 306 ειχε 160 αλογα στα 2.0 οταν ολα τα αλλα ηταν κοντα στα 135.
Αυτο ποσα θα εχει?
Κατι ακομα που ειχα ακουσει τελευταια απο ενα παιδι και δεν ξερω αν αληθευει.
Ειπε οτι το Rallye ειναι ενα αμαξι το οποιο εχει φτιαχθει για στροφες(οκ μεχρι εδω το ειχα καταλαβει και μονος μου).Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι μου ειπε οτι μπορει να στρειβει καλυτερα απο πολυ πιο ακριβα σπορ αμαξια.Ποια ειναι αυτα?
SnakeMJK - Τρι 22 Μάϊ 2007, 08:28:45
Θέμα δημοσίευσης:
Απ τον εξοπλισμό που έγραψε κάποιος... Οκ, abs, esp, airbags... Είναι λίγο πολύ υποχρεωτικά. Τα αυτόματα ποτιστήρια και το κλίμα τι το ήθελαν;;;;

brz20 έγραψε:
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι μου ειπε οτι μπορει να στρειβει καλυτερα απο πολυ πιο ακριβα σπορ αμαξια.Ποια ειναι αυτα?

Σε μια αρχαία εκπομπή του topgear (που αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να την βρω με τίποτα στο youtube) με θέμα "Top handling cars of the 90's" το 106 είχε βγει δεύτερο, μεταξύ των skyline, supra, impreza, κλπ κλπ κλπ. Και είναι και το topgear που όσο να ναι, δεν έχουν και την μεγαλύτερη συμπάθεια στα γαλλικά.
alexnir - Τρι 22 Μάϊ 2007, 09:08:40
Θέμα δημοσίευσης:
νομιζω αυτο ψαχνετε...
http://www.youtube.com/watch?v=xoDNHDAhf80
volvos - Τρι 22 Μάϊ 2007, 10:44:25
Θέμα δημοσίευσης:
το 106 το 16ν λευτερ δε πηρε πρωτο ομολογκε απο το s16?
αν θυμαμαι μονο το 8ν ειχε ομολογκε στην αρχη ειδικα....και το vts
SnakeMJK - Τρι 22 Μάϊ 2007, 11:55:11
Θέμα δημοσίευσης:
Διορθώνω, δεν τα θυμόμουν καλά τα αυτοκίνητα:

Cars: Porsche 911, Lotus Elise, Ferrari 550, BMW M3, Ferrari 355, Honda NSX, Peugeot 106, VW Golf VR6, Mitsubishi 3000GT, Nissan Skyline.

Και ανάμεσα σε αυτά τα ΚΤΗΝΗ το 106 βγήκε 2ο top handling car.
brz20 - Τρι 22 Μάϊ 2007, 12:19:05
Θέμα δημοσίευσης:
Αρα καλα τα ειπε το παλικαρι οτι στριβει πολυ καλυτερα.
Συγκεκριμενα μου ειπε οτι κατεχει την δευτερη θεση με πρωτη την 911.Απλα δεν το ειπα χθες μην ερθει και καμια ντοματα.
Δυσκολο πραγμα να παιζεις με τετοια αμαξια και να κλεβεις μια θεση.
Εχει την τεχνογνωσια η Peugeot να βγαλει και ενα 207 που να παει τρενο.
Αλλα το 106 δεν ειχε πιασει μονο γι'αυτο το θεμα.
Ηταν και η αναλογια κιλων/ιππο.7,78 κιλα/ιππο εχει και το 207 RC θα εχει 7,07 κιλα/ιππο.Μπορει να το περναει αλλα εχει και ποσα αλογα επιπλεον.
Παντως αν κανουν ενα ελαφρωμα στο αμαξι κοντα στα 140 δηλαδη το πανε καπου στο 1100 τοτε πετυχενει καλη αναλογια με τον κινητηρα των 175 αλογων.6,28 κιλα/ιππο ειναι μια πολυ καλυ κατασταση.
Το θεμα ειναι τι θα επιλεξουν να βγαλουν(τι θα αντικαταστασουν με κατι ποιο ελαφρυ),πως θα το στησουν για να ειναι ανταξιο της ιστοριας του ονοματος του.
pugsang - Τρι 22 Μάϊ 2007, 12:37:37
Θέμα δημοσίευσης:
Τον 150αρι κινητήρα του GT θα φοράει.....

Ισως στο μελλον οπως είχε γίνει και με τα 106 να αποφασίσουν να του βαλουν τον 175αρι κινητήρα.
alexnir - Τρι 22 Μάϊ 2007, 12:38:34
Θέμα δημοσίευσης:
επισης το 207 GT με τα 150 αλογα, ειναι 1356 κιλα
brz20 - Τρι 22 Μάϊ 2007, 12:49:12
Θέμα δημοσίευσης:
9,04 κιλα/ιππο δεν νομιζω να λεει και κατι.
Ειναι καπως...Αντε να μην το πω.
Με τον 175 θα παει στο 7,74.Σχεδον οσο και του rallye δηλαδη.
Μετραω με το 1356 και οχι με κατι αλλο.
Αυτο κατι λεει.
Gr@lly - Τρι 22 Μάϊ 2007, 12:54:31
Θέμα δημοσίευσης:
Το λεέι και η λέξη ραλλυ === Γυμνια αντριλα..
Τώρα τι θα κάνει ένα αυτοκίνητο 1400 κιλά??????Θα είναι
στριφτερό δεν θέλω να ξέρω....
Απλά να το δώ.......
pugsang - Τρι 22 Μάϊ 2007, 12:55:43
Θέμα δημοσίευσης:
Ενταξει γύρω στα 1200 κιλά θα βγεί. Δεν θα έχει την γυάλινη ηλιοροφή και κατι ψιλά περιφερειακά οπότε καπου εκεί θα παίξει

Εγω πάντως από τα 5,5 Kgr/Hp να πάω στα +8 δεν υπάρχει περίπτωση. Βέβαια απο την άλλη με ενα ΦΠΕ επειδή είναι και τουρμπάκι και μάλιστα αρκετά πνιγμνένο από την εξάτμιση πας εύκολα στα 170-175 άλογα. Δεν ξερω......... Δεν μου εχει κανει ακομα κλικ το 207. Ισως αμα το δω με τα ραλλίσια αυτοκόλλητα να μου πει κατι. Γενικότερα πάντως δεν μου αρέσει εμφανισιακά σαν αμάξι
volvos - Τρι 22 Μάϊ 2007, 13:09:19
Θέμα δημοσίευσης:
καπου στα 80-100κιλα μειον το υπολογιζουν...

παντως ειναι ασχημο...καμια σχεση με .....το 106 Laughing Laughing Laughing Laughing
(για μενα ειναι ασχημο και το 206...ισως να φταιει οτι δεν ειχε αυτες τις γαμημενες τις ριγες Evil )
crusader - Σαβ 26 Μάϊ 2007, 08:37:03
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά, αυτό το rallye είναι ελληνική πατέντα;

Ρωτάω γιατί δεν βρίσκω ούτε μισή αναφορά στο internet γι' αυτό... Rolling eyes
vinman - Σαβ 26 Μάϊ 2007, 08:47:10
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
Ρε παιδιά, αυτό το rallye είναι ελληνική πατέντα;

Ρωτάω γιατί δεν βρίσκω ούτε μισή αναφορά στο internet γι' αυτό... Rolling eyes

...μάλλον Σπύρο γιατί ούτε εγώ έχω βρεί κάτι σχετικό.....
Baphomet - Σαβ 26 Μάϊ 2007, 17:44:56
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως αν ισχύει αυτό ουσιαστικά δεν ψιλοκαίνε το απλό 1.6???
θέλω να πω, το 1.6 120hp κοστίζει στην sport pack έκδοση 16.900, αν με 1000 ευρώ παραπάνω παίρνεις το 150άρι ποιός θα πάρει το ατμοσφαιρικό??

σε γαργαλάει πάντως η όλη φάση...
SnakeMJK - Σαβ 26 Μάϊ 2007, 18:11:25
Θέμα δημοσίευσης:
Νταξ' όχι απαραίτητα... Πάντα θα βρεθεί ο politically correct οδηγός που θα προτιμήσει τον εξοπλισμό απ τις επιδόσεις.
crusader - Κυρ 27 Μάϊ 2007, 09:28:25
Θέμα δημοσίευσης:
Xθες που πήγα από τη Lion ρώτησα σχετικά με το 207 rallye..
Από θέμα εξοπλισμού και τιμής μου είπαν τα ίδια πράγματα με αυτά που έχουν γραφεί ήδη εδώ.
Δεν ήταν σίγουροι όμως για το πότε αναμένεται.. είπαν μάλλον Αύγουστο και αν δεν έρθει τότε θα αργήσει αρκετά.

Έκανα κι εγώ την ερώτηση που έκανε ο Πέτρος πιο πάνω και μου απάντησαν ότι θα προτιμήσουν τον 120άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα αρκετές γυναίκες ή και όσοι δίνουν περισσότερη σημασία στον εξοπλισμό και λιγότερη στα γκάζια. Επίσης πιθανολογούν ότι θα πέσει λίγο η τιμή του 120άρη..
Gr@lly - Δευ 28 Μάϊ 2007, 23:48:51
Θέμα δημοσίευσης:
πάντος έτσι δεν νομίζω να είναι ποτέ.......
Μόνο τα 106 ήταν είναι και θα είναι σαν φυλή....

http://youtube.com/watch?v=UWIl1uKzuZQ&mode=related&search=
Steve - Τρι 29 Μάϊ 2007, 00:30:52
Θέμα δημοσίευσης:
Εκείνη τη ζυγαριά, να την φέρω ή όχι?
MEMsound - Τρι 29 Μάϊ 2007, 02:00:45
Θέμα δημοσίευσης:
....Cool Laughing Laughing
Road_Runner - Τρι 29 Μάϊ 2007, 10:23:01
Θέμα δημοσίευσης:
Ελληνική πατέντα είναι... Και τα αυτοκολλητάκια εδώ στην Lion τα κολλάνε...
Ειναι όπως το impreza 1.6T
brz20 - Τρι 29 Μάϊ 2007, 11:50:35
Θέμα δημοσίευσης:
Μεγαλη μαλ***α τοτε.
pugsang - Τρι 29 Μάϊ 2007, 11:52:26
Θέμα δημοσίευσης:
Ωπα ρε παιδια...

Το 106 1.6 16V Rallye τι ηταν δηλαδή? Μονο σε Ελλαδα και Ιταλια πωλουνταν.

Απλα θα μπορουσαν να κανουν την καλη και να το βγαλουν με το 175αρι μοτερ. Ιδιως οταν το Corsa OPC πωλειται στα 22.000
brz20 - Τρι 29 Μάϊ 2007, 12:04:21
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι ρε συ.Θα βαλουν το μικρο κινητηρα τον 120 αλογων και το 106 Rallye οταν ειχε βγει φορουσε τον top κινητηρα εκεινης της εποχης.
Ποιος ο λογος λοιπον να το αγορασει καποιος?
Touristas - Τρι 29 Μάϊ 2007, 12:08:27
Θέμα δημοσίευσης:
Τι φορούσε το 106 rallye όταν βγήκε ;;;;;
Δεν νομίζω να ήταν ο τοπ κινητήρας στα 1.3 8V αλλά ούτε και ο 1.6 8V.
pugsang - Τρι 29 Μάϊ 2007, 12:08:28
Θέμα δημοσίευσης:
Παμε παλι...

Τον 150αρι κινητήρα θα βάλουν. Απλα θα μπορουσαν να βαλουν τον 175αρι. Ισως σε κανα χρονο να αποφασισουν να το βγαλουν ετσι.
MEMsound - Τρι 29 Μάϊ 2007, 12:15:51
Θέμα δημοσίευσης:
μόνο το 16v φορουσε τον top κινητήρα της εποχής ..

αρχικά το 106 S2 rallye φορούσε τον 1,6 8ν με τα 105 και τον 1,6 16ν το 106 gti

το ίσιο ισχυε και για το 106 S1 -> rallye 1,3 8v κάτω από 100ps, XSI 1,4 8ν 95ps αρχικά και στην συνέχεια 1,6 8ν 105ps

ομοίως και το 205 -> rallye 1,3 και gti 1,6 / 1,9

η φιλοσοφία των εκδόσεων rallye ήταν το στήσιμο και το στήσιμο και ο λιγότερος εξοπλισμός για λόγους βάρους (σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις του ίδιου μοντέλου) και όχι η απόλυτη ιπποδύναμη ή η επίδοση στην ευθεία...

όπως είπε και ο Μάκης δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό (τουλάχιστον χρόνο) να βγει και 207 rallye με τον 175άρη
Road_Runner - Τρι 29 Μάϊ 2007, 12:40:16
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατι, τι διαφορά είχε σε στήσιμο το s16 με το ραλλυ?
PHSYBORG - Τρι 29 Μάϊ 2007, 12:41:58
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
μόνο το 16v φορουσε τον top κινητήρα της εποχής ..

αρχικά το 106 S2 rallye φορούσε τον 1,6 8ν με τα 105 και τον 1,6 16ν το 106 gti

το ίσιο ισχυε και για το 106 S1 -> rallye 1,3 8v κάτω από 100ps, XSI 1,4 8ν 95ps αρχικά και στην συνέχεια 1,6 8ν 105ps

ομοίως και το 205 -> rallye 1,3 και gti 1,6 / 1,9

η φιλοσοφία των εκδόσεων rallye ήταν το στήσιμο και το στήσιμο και ο λιγότερος εξοπλισμός για λόγους βάρους (σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις του ίδιου μοντέλου) και όχι η απόλυτη ιπποδύναμη ή η επίδοση στην ευθεία...

όπως είπε και ο Μάκης δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό (τουλάχιστον χρόνο) να βγει και 207 rallye με τον 175άρη

ΑΜΗΝ !
MEMsound - Τρι 29 Μάϊ 2007, 13:15:25
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Γιατι, τι διαφορά είχε σε στήσιμο το s16 με το ραλλυ?

είπε κανείς ότι είχε?
που το διάβασες αυτό?

διαφορά είχαν στο βάρος (λόγω εξοπλισμού) για αυτό και τα ραλλυε ήταν πιο γρήγορα από τα gti (και μετά αρχίζουν οι διαφορές με μονόφυσα τρίφυσα κλπ κλπ που δεν έχουν κάνουν με αυτά που συζητάμε εδώ.
Είχαν όμως τεράστιες διαφορες από τις άλλες εκδόσεις ΧΝ/ΧΤ/ΧR/ΧS... κλπ κλπ

αυτά...
volvos - Τρι 29 Μάϊ 2007, 13:54:34
Θέμα δημοσίευσης:
to s16-gti ειχε αλλα ελατηρια απο το rallye Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
p206Mike - Τρι 29 Μάϊ 2007, 14:03:43
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως να περιμένουμε κάτι τέτοιο?
www.feline207.net/site/modules/myalbum1/photo.php?lid=461

Μάλλον....στο περίπου
volvos - Τρι 29 Μάϊ 2007, 14:11:09
Θέμα δημοσίευσης:
να μη περιμενεις τιποτα...χτυπα το γκολφ και ασε τους αλλους να λενε Cool
volvos - Τρι 29 Μάϊ 2007, 14:27:05
Θέμα δημοσίευσης:
axoyyyy
κοιταξτε τι καμπερ εχει το γλυκουλι μουυυυ

http://www.feline207.net/site/modules/myalbum1/photo.php?lid=482

popopopo ti camber einai aytooooo

http://www.feline207.net/site/modules/myalbum1/photo.php?lid=487
Ghost Dog - Τρι 29 Μάϊ 2007, 20:23:21
Θέμα δημοσίευσης:
Απ'οτι εχει παρει το αυτι μου,δεν ειναι ελληνικη πατεντα... Rolling eyes (stevon?)
nickzotos - Τρι 29 Μάϊ 2007, 23:51:09
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Απ'οτι εχει παρει το αυτι μου,δεν ειναι ελληνικη πατεντα... Rolling eyes (stevon?)

είναι!
Stevon - Τετ 30 Μάϊ 2007, 12:23:30
Θέμα δημοσίευσης:
Κορίτσια.....
Δέν διευκρινίζεται τί εννοει ο καθε ένας λέγοντας Greek πατέντα....
Εγώ ας πούμε Greek πατέντα θα έλεγα αυτό που έκανε η VW με τα Golf 4 Generation....δλδ έπαιρνε ένα πλούσιο γκόλφ του έβαφε τα πλαστικά του έβαζε ζάντες αλουμινίου 16" (σε ότι σχέδιο έβρισκε[κυκλοφορούν 3 διαφορετικά]) λεβιεδάκι με λογότυπο 25χρόνια και το βάφτιζε generation .... Wink Wink
pugsang - Τετ 30 Μάϊ 2007, 12:29:04
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο οντως είναι πατεντα μαζι με τα αισχιστου είδους Ibiza Top Gun με βαρελακι BMC και σωλήνα φυσαρμονικα για να του φερνει αερα πιασμενο με tie wrap στο πλαστικο καλυμμα του κινητήρα.

Το να ζητησει ομως μια αντιπροσωπία ή δύο ανα τον κόσμο να εισαγεται ετοιμη μια πιο φτωχή εκδοση απο το εργοστάσιο με αλλο λογοτυπο δεν ειναι πατέντα την στιγμή που ολα τα ετοιμαζει η ιδια η Peugeot.

Πέιτε μου δηλαδή οτι το 106 16V Rallye που εισαγοταν μονο σε Ελλαδα και Ιταλια ήτνα πατέντα και σας χάλασε κιολας
crusader - Παρ 29 Ιούν 2007, 12:30:19
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.sportime.gr/articles_inside.asp?article_id=53100
drdino - Παρ 29 Ιούν 2007, 13:08:28
Θέμα δημοσίευσης:
Χμμμ... Τελικά με φρένα/αναρτήσεις τι παίζει;
volvos - Παρ 29 Ιούν 2007, 13:26:20
Θέμα δημοσίευσης:
αναρτηση rc...
φρενα δε ξερω!
volvos - Παρ 29 Ιούν 2007, 17:00:03
Θέμα δημοσίευσης:
βγάλανε διαφήμηση?????????????????
Stevon - Παρ 29 Ιούν 2007, 17:50:35
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι...
Απο δελτίο τύπου είναι. Wink
volvos - Παρ 29 Ιούν 2007, 18:30:31
Θέμα δημοσίευσης:
den την ανεβαζεις?
τεχνικα σου στειλανε?
Stevon - Παρ 29 Ιούν 2007, 18:37:59
Θέμα δημοσίευσης:
@@....
Τίποτα απο τεχνικά....
pathfinder - Δευ 02 Ιούλ 2007, 07:48:22
Θέμα δημοσίευσης:
Δείτε και αυτό:

http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?news_data_id=62593&news_category_id=&category_id=72

...
mikerrgp - Δευ 02 Ιούλ 2007, 16:58:08
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?category_id=72&NEWS_DATA_ID=62593
volvos - Δευ 02 Ιούλ 2007, 19:05:24
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.peugeot.gr/configurator/exterior.php?model_code=T2-37&model=207&ekdosh=RALLYE&engine=1.6%2016V%20TURBO%20150HP&doors=3&timh=17900

:ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical:

:lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: Laughing Laughing Laughing Laughing

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΕΞΤΡΑ ΕΧΕΙ...

οι κομπλεξαρες ουτε ηλεκτρικα παραθυρα και κλειδαριες δε γραφουν οτι εχει για να φανει οτι ειναι ραλλυ Laughing Laughing

βαλτε στο configurator πορτοκαλι ...να δειτε τι ωραιο που ειναι το γλυκουλι μουυυυυυυ

ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ (ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...)
sps - Δευ 02 Ιούλ 2007, 19:33:10
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
http://www.peugeot.gr/configurator/exterior.php?model_code=T2-37&model=207&ekdosh=RALLYE&engine=1.6%2016V%20TURBO%20150HP&doors=3&timh=17900

:ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical:

:lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: Laughing Laughing Laughing Laughing

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΕΞΤΡΑ ΕΧΕΙ...

οι κομπλεξαρες ουτε ηλεκτρικα παραθυρα και κλειδαριες δε γραφουν οτι εχει για να φανει οτι ειναι ραλλυ Laughing Laughing

βαλτε στο configurator πορτοκαλι ...να δειτε τι ωραιο που ειναι το γλυκουλι μουυυυυυυ

ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ (ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...)

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΣΠ ΘΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ?
volvos - Δευ 02 Ιούλ 2007, 19:44:43
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΑΙ...

και στο gt πλεον θα απενεργοποιειται μαλλον στα επομενα μοντελα... Wink
SnakeMJK - Δευ 02 Ιούλ 2007, 20:46:57
Θέμα δημοσίευσης:
Οι "τρεις πολεμικές λωρίδες" μου φαίνονται πολύ ξένες στο φλωρέ 207....
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ - Τρι 03 Ιούλ 2007, 13:45:30
Θέμα δημοσίευσης:
Βλέπω μια Γκολφοαπέχθεια από ορισμένους...και συμφωνώ με αυτή για δικούς μου λόγους αλλά.......

Δυστηχώς αγαπητοί μου μη σας πετύχει κανένα ''sport'' Quattro του VW Group στο δρόμο έστω και με ''κουλό'' (μή μότορ σπορ) οδηγό γιατί και αγωνιστικό Gr A 106 να κατέχετε και εμπειρία και ικανότητες πάλι ζεστό τσαγάκι στις στροφές και παντού θα πιείτε....

Οδήγησα ένα καινούριο S3 χτές το βράδυ....το όχημα τα κάνει ΟΛΑ μόνο του!!Εχει πολυτέλεια ποιότητα και το μόνο που χριάζεται είναι να συμαδέβεις σωστά.Πηγαίνεις αέρα και ατσαλάκωτος....με το δικό μου το ακολουθούσα σε γνωστή σε μένα διαδρομή, με την ταυτότητα στο στόμα, ενώ το παιδί πρώτη φορά πέρναγε και το όχημα πηγαινε ΤΡΕΝΟ με πάρα πολλά χλμ σε γλυστερο κλειστό στροφιλικι...Ασε που όταν ανοιγε ο δρόμος μου κούναγε μαντήλι....
Οταν μου το έδοσε δεν μπορούσα να καταλάβω και να πιστέψω ότι στρίβω με τόσα χλμ τρενοειδώς και δίχως άνχος ενώ με το special Laughing rc μου τα μαλλιά μου γίνονται ''άσπρα'' και βλέπω μαυροφορεμένους δρεπανοφόρους...
Σκέψου κανένα καινούριο Quattro ΤΤ με καμμια 300αρα ΤFSI άλογα....
Πώπω αυτό το DSG είναι υπέροχο!!!
Το μόνο που μπορώ να βρώ ώς μείον είναι ότι δεν έχεις αίσθηση και δεν κάνεις ''εσυ'' τη ''μαγική'' και γρήγορη οδήγηση

Θα μου πείτε για κόστος??? Ναί οκ μα την τεχνολογική υπεροχή την πληρώνεις.
Τα Γαλλικά ''κουτάκια'' είναι γρήγορα, ευχάριστα, πολύ φθηνότερα αλλά υποδιέστερα των δημιουργημάτων πλουσιότερων, μεγαλύτερων και ανώτερων τεχνολογικά αυτκινητιστικών κολοσσών.

Αγώνες???? Μα και εκεί έχουν αποδείξει πως όταν αποφασίσουν να συμμετάσχουν βγαίνουν πρώτοι...
Γιατί?? ΕΧουν περισσότερα μέσα, επιστημονικό δυναμικό, εμπειρία, πατενταρισμένη τεχνολογία, ΧΡΗΜΑΤΑ από πεζό ρενό....

Απλά το 207 ραλλύ θα είναι ένα λίγο καλύτερο (σίγουρα πιό αξιόπιστο) Γκόλφ GT
Lef205 - Τρι 03 Ιούλ 2007, 15:17:26
Θέμα δημοσίευσης:
Τι συγκρινεις βρε παπαρα για να μη σου πω τιποτε χειροτερο?
Τι σχεση εχει ενα αγωνιστικο αυτοκινητο με βουτες και λιμανακια?
Και ποιος σου ειπε οτι θα βρεις στο δρομο ποτε Group A 106?
Αυτα πατανε μονο στις ειδικες, εκει που τα abs ebd dsg esp και λοιπες σαλιαρες δεν υπαρχουν, εκει που τα Γερμανικα φλορέ χατζμπακ δεν περνανε ουτε απ'εξω ρε!
Παντως γουσταρω που συγκρινετε τα παντα με ενα αυτοκινητο που πρωτομπηκε στη γραμμη παραγωγης το '92 και βγηκε πριν απο 4 χρονια με ενα αυτοκινητο που μπηκε χτες στη γραμμη παραγωγης και οχι πχ με 206 RC . . . ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΗ!
Αν και εχω σοβαρες ενστασεις αν ενα καλο 106 Group A με 180+ αλογα ,με σειριακα με προφλεξ με με με, αξιζει να ασχοληθει με κατι τετοιο,που δεν προκειται, γιατι οταν βλεπουμε τους τζελωμενους πουκαμισιασμενους φλουφλιδες επιδοξους Βατανεν με χορηγο το esp, οδηγους τους μονο γελαμε, αν και σου ξαναλεω πως τα παραπανω αυτοκινητα δεν προκειται να συναντηθουν με 106 Α στο δρομο ποτε

Προσωπικως χεστηκα αν με περναει και απο πανω, ετσι κι αλλιως δεν θα εχω καποιο κοινο σημειο επαφης με τον ιδιοκτητη του.
Ronin - Τρι 03 Ιούλ 2007, 15:44:58
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Αυτα πατανε μονο στις ειδικες, εκει που τα abs ebd dsg esp και λοιπες σαλιαρες δεν υπαρχουν, εκει που τα Γερμανικα φλορέ χατζμπακ δεν περνανε ουτε απ'εξω ρε!
Παντως γουσταρω που συγκρινετε τα παντα με ενα αυτοκινητο που πρωτομπηκε στη γραμμη παραγωγης το '92 και βγηκε πριν απο 4 χρονια με ενα αυτοκινητο που μπηκε χτες στη γραμμη παραγωγης και οχι πχ με 206 RC . . . ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΗ!
Αν και εχω σοβαρες ενστασεις αν ενα καλο 106 Group A με 180+ αλογα ,με σειριακα με προφλεξ με με με, αξιζει να ασχοληθει με κατι τετοιο,που δεν προκειται, γιατι οταν βλεπουμε τους τζελωμενους πουκαμισιασμενους φλουφλιδες επιδοξους Βατανεν με χορηγο το esp, οδηγους τους μονο γελαμε, αν και σου ξαναλεω πως τα παραπανω αυτοκινητα δεν προκειται να συναντηθουν με 106 Α στο δρομο ποτε

Προσωπικως χεστηκα αν με περναει και απο πανω, ετσι κι αλλιως δεν θα εχω καποιο κοινο σημειο επαφης με τον ιδιοκτητη του.

Λευτέρη ,άδικα χάνεις τα λόγια σου.

Προφανώς τα ''θέλω'' μερικών έρχονται σε αντίθεση με την κατάσταση της τσέπης τους.

Και επειδή άλλη φάση το μαόνι και άλλη ο καπλαμάς (ή με πορδές δεν βάφει κάποιος αυγά) ,ο αυτοκινητοεγωισμός καλύπτετε με την μέθοδο της γλώσσας (η αλλιώς σαλιάρισμα).

Αφήνω δε τελευταίο το οτι και ο πλέον αδαής μπορεί αφ' ενός να καταλάβει οτι σε κλειστό γλυστερό στροφιλίκι τα χιλιόμετρα σε καμία περίπτωση δεν είναι πολλά ,αφ ετέρου όλοι (μα όλοι όμως..Μπάμπης σουγιάς -Νίκος Πεταλούδας-Κώστας Γκοτζίλας) ξέρουν οτι σε τέτοιες συνθήκες ένα Α 106 δεν μπορεί σε κανένα σημείο να απειληθεί απο ένα αμάξι με τα διπλάσια κιλά...

Απλά.. Cool
Steve - Τρι 03 Ιούλ 2007, 16:00:35
Θέμα δημοσίευσης:
Πρέπει να αρχήσω τα On board βίντεο με τα S3 που ράβω κατά καιρούς όταν πηγαίνω θάλασσα και προσπαθούν έστω και να με ακολουθήσουν Cool

Το γέλιο θα είναι πάλι όταν πετύχω ένα από εκείνα τα Σκαμπ... Σκουμπ... Σαμπ... Σουμπαρού? Τέλοσπάντων, εκείνα που τα σμπώχνω μωρέ... Rolling eyes
volvos - Τρι 03 Ιούλ 2007, 16:08:51
Θέμα δημοσίευσης:
σορυ λευτερη και πανο αλλα αυτα που λετε ισχυουν σε γλυστερο ορεινο δρομο....εκει ναι και εγω μαζι σας...

αλλα σε πιο ανοιχτη διαδρομη με 3ες και 4ες και 130+++++
εκει τα 106 τα σμπρωχνω και εγω ακομα Laughing

το 106 ειδικα στα πολλα δεν ειναι βραχος σταθεροτητας...
εχει τυχει και εχω κυνηγησει 106 Α με s3 το παλιο στις καμπες του αιλαντ και το λυπηθηκα το 106...
εμεις απο πισω με το s3 με 160+ να ειμαστε με μισο γκαζι και μπροστα ο φιλος μου με το 106 να χαροπαλευει και να εχει μονιμα τη μια ροδα ειτε στο αντιθετο ειτε μεσα στα νεροφαγωματα για να κρατησει το αμαξι...
Ronin - Τρι 03 Ιούλ 2007, 16:45:05
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
σορυ λευτερη και πανο αλλα αυτα που λετε ισχυουν σε γλυστερο ορεινο δρομο....εκει ναι και εγω μαζι σας...

αλλα σε πιο ανοιχτη διαδρομη με 3ες και 4ες και 130+++++
εκει τα 106 τα σμπρωχνω και εγω ακομα Laughing

εχει τυχει και εχω κυνηγησει 106 Α με s3 το παλιο στις καμπες του αιλαντ και το λυπηθηκα το 106...
εμεις απο πισω με το s3 με 160+ να ειμαστε με μισο γκαζι και μπροστα ο φιλος μου με το 106 να χαροπαλευει και να εχει μονιμα τη μια ροδα ειτε στο αντιθετο ειτε μεσα στα νεροφαγωματα για να κρατησει το αμαξι...

Ο φίλος με το RC ανέφερε κλειστό γλυστερό στροφιλίκι ,άρα αυτό σχολιάζουμε.

Κατα τα άλλα σε ανοιχτό δρόμο ,ισχύουν αυτά που είπες (με κάποιες εξαιρέσεις βέβαια γιατί κάπου εδώ γύρω κυκλοφορεί και ο pugsang Laughing )
Steve - Τρι 03 Ιούλ 2007, 17:02:36
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

Πρέπει να ήταν τρελός χεράς αυτός με το 106 Rotfl
Ronin έγραψε:
Κατα τα άλλα σε ανοιχτό δρόμο ,ισχύουν αυτά που είπες (με κάποιες εξαιρέσεις βέβαια γιατί κάπου εδώ γύρω κυκλοφορεί και ο pugsang Laughing )

Και ο f1pilot Cool
Lef205 - Τρι 03 Ιούλ 2007, 17:08:25
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

106 A?
Ειχες ποτε φιλο με 106 Α?
Χρυσε μου δε διαφωνω, αλλα καταλαβαινεις αυτο που λεω οτι ΑΚΟΜΗ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ?
Μου συγκρινεις ενα αυτοκινητο 30.000 ευρω+ τουρμπατο κλπ με ενα αυτοκινητο 12.000 ευρω ατμοσφαιρικο 1600αρακι! Laughing Laughing Laughing
Σαν να συγκρινω το S3 με Μ3 δηλαδη! Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
Και παρολα αυτα μου λες οτι το 106 εστω με νυχια και με δοντια κρατιωτανε!
(εκει επρεπε να σου ειχα Χιωτακη που τη στριβει με 200+ να δω αν θα εβγαζες τσιμουδια)

Γιατι δε βυθισες το γκαζι στο πατωμα να τον περασεις απο πανω? Laughing

Εν κατακλειδει και μονο οι συγκρισεις αυτοκινητων που κανετε με το 106 δειχνουν την αξια του! Very happy

Αλλα χανω αδικα τα λογια μου.
Steve - Τρι 03 Ιούλ 2007, 17:24:57
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:

Τον ενοχλούσε ο carbon αχινός Rotfl
Lef205 - Τρι 03 Ιούλ 2007, 17:27:50
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Lef205 έγραψε:

Τον ενοχλούσε ο carbon αχινός Rotfl

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ - Τρι 03 Ιούλ 2007, 18:36:12
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά ότι νά ναι....

Λευτέρη αγόρι μου τι επίθεση είναι αυτή??
Να προσέχεις τους χαρακτηρισμούς σου.
Τι να με πονέσει? Μάλλον αλλού αναφέρεσαι, δεν έχω τέτοια κολλήματα, άλλοι μπορεί να έχουν και το ξέρεις.

Επειδή σε βλέπω πολύ εριστηκό να σου πώ πως το 206(ανεξαρτήτου μοντέλου) είναι πολύ πιο σταθερό και εξεληγμένο όχημα από το 106.
Απλή μηχανική είναι.
Οπως και το 207 από το 206.

Το 106 είναι(ήταν) πολύ καλό για αυτό που είναι(ήταν).
Και για αγωνιστικό θαρρώ είναι πολύ καλό, αν και δεν έχω εμπειρία.

Βεβαίως το βάρος παιζει ρόλο μεγάλο μα αυτό που κατάλαβα(χωρίς να έχω ιδιαίτερες οδηγικές ικανότητες) είναι ότι η τεχνολογία έχει κάνει τετοια πρόοδο που υπερκαλύπτει τα μείον μίας κατασκευής.

Ο σκοπός της προηγούμενης δημοσίευσης μου ήταν και είναι να τονίσει πως τα επωνομαζόμενα ''φλωράμαξα'' κάνουν μάγκα και έναν μη καλό οδηγό και ειναι πολύ ανώτερα στο δρόμο(γιατί για αυτόν φτιάχτηκαν) και απο ορισμένες αγωνιστικές κατασκευές.

Επίσης να τονίσω πως δεν αξίζει να έχουμε εμμονή-κόλλημα με μία εταιρεία σαν την πεζό.

Ακόμη επειδή αναφέρεσαι σε αγώνες, να σου τονίσω πως μια εταιρεία όπως η VW group ή η Mercendes έχει και την ικανότητα και την τεχνογνωσία να φτιάξει ένα υπέροχο αγωνιστικό και νομίζω πως το έχουν ήδη κάνει κατα καιρούς.

Ας μην κολάμε με τα οχήματά μας γιατί υπάρχουν και πολύ ανώτερα.
Επίσης να μην τα κατηγορούμε διότι μπορεί να μην προσφέρουν αυτό που ίσως εμείς θεωρούμε ωραίο και μοτορσπορ, αλλά είναι πολυ ικανά.
Steve - Τρι 03 Ιούλ 2007, 18:45:45
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν μπορώ να βρώ εκείνο το .jpg... "While you were making cars, we were making history" ή κάτι τέτοιο Cool
Baphomet - Τρι 03 Ιούλ 2007, 19:42:34
Θέμα δημοσίευσης:
η σύγκριση είναι εντελώς off...όπως και όλα αυτά είναι off topic...

αν θέλετε σύγκριση με το S3 να το συγκρίνετε με το megane r26 να δούμε τι κάνουν τα "γαλλικά κουτάκια" απέναντι στους "αυτοκινητιστικούς κολοσσούς" Wink Wink ίδια μέτρα και ίδια σταθμά.
drdino - Τρι 03 Ιούλ 2007, 19:51:07
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
η σύγκριση είναι εντελώς off...όπως και όλα αυτά είναι off topic...

αν θέλετε σύγκριση με το S3 να το συγκρίνετε με το megane r26 να δούμε τι κάνουν τα "γαλλικά κουτάκια" απέναντι στους "αυτοκινητιστικούς κολοσσούς" Wink Wink ίδια μέτρα και ίδια σταθμά.

Mégane RS 230 Renault F1 Team R26: η κορυφή στην κατηγορία των hot hatches. Cool Cool Cool

Και άσε τους άλλους με λοιπά gti, opc και δεν συμμαζεύονται να ψάχνονται.

Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι η πεζό δεν έβγαλε κάτι αντίστοιχο... Sad
vinman - Τρι 03 Ιούλ 2007, 20:16:59
Θέμα δημοσίευσης:
Θα παρακαλούσα να επανέλθουμε στα του 207 Rallye....

Εκ της ModTeam
Vinman

Lef205 - Τρι 03 Ιούλ 2007, 21:37:03
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε:
Καλά ότι νά ναι....

Λευτέρη αγόρι μου τι επίθεση είναι αυτή??
Να προσέχεις τους χαρακτηρισμούς σου.
Τι να με πονέσει? Μάλλον αλλού αναφέρεσαι, δεν έχω τέτοια κολλήματα, άλλοι μπορεί να έχουν και το ξέρεις.

Επειδή σε βλέπω πολύ εριστηκό να σου πώ πως το 206(ανεξαρτήτου μοντέλου) είναι πολύ πιο σταθερό και εξεληγμένο όχημα από το 106.
Απλή μηχανική είναι.
Οπως και το 207 από το 206.

Το 106 είναι(ήταν) πολύ καλό για αυτό που είναι(ήταν).
Και για αγωνιστικό θαρρώ είναι πολύ καλό, αν και δεν έχω εμπειρία.

φλωράμαξα πολύ ανώτερα στο δρόμο(γιατί για αυτόν φτιάχτηκαν) και απο ορισμένες αγωνιστικές κατασκευές.

Επίσης να τονίσω πως δεν αξίζει να έχουμε εμμονή-κόλλημα με μία εταιρεία σαν την πεζό.

Ας μην κολάμε με τα οχήματά μας γιατί υπάρχουν και πολύ ανώτερα.
.

Δεν αναφερομαι σε εσενα συγκεκριμενα λεγοντας "σας ποναει"

Αφου ειναι το 206 πιο εξελιγμενο γιατι δεν ασχοληθηκε κανεις μαζι του αγωνιστικα?

Τι κοινο εχει ο δρομος με τις αγωνιστικες κατασκευες?
Ενα και μοναδικο, τον πατανε οταν αυτος γινεται ειδικη διαδρομη, ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ!Αρα δεν γινεται να συγκρινεις, πως γινεται να ειναι ανωτερα, που το ξερεις, εχεις καβαλησει αγωνιστικο?

Το αν αξιζει να εχουμε κολλημα με την πεζω ή οχι ασε να το ξερει ο καθενας για τον εαυτο του.

Επειδη υπαρχουν καλυτερα οχηματα απο τα δικα μας σημαινει οτι δε μπορουμε να κολλαμε με τα δικα μας???ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ ΤΩΡΑ???

Δεν ειναι θεμα να προσεχω τι γραφω εγω, αλλα αυτα που γραφεις εσυ να εχουν λογικη ρε Δημητρη!
Θα ακουσει ο δημοσιογραφος παππης για συγκριση πολιτικου με αγωνιστικο και μαλιστα ασχετης μαρκας και θα μας σπασει τα πληκτρολογια! Laughing
vinman - Τρι 03 Ιούλ 2007, 22:52:37
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Θα παρακαλούσα να επανέλθουμε στα του 207 Rallye....

Εκ της ModTeam
Vinman

sps - Τετ 04 Ιούλ 2007, 22:05:46
Θέμα δημοσίευσης:
Στο 4ΤF ακουστηκε πως μαζι με τη νεα ομαδα R που θα υπαρχει επισημα απο του χρονου, θα υπαρξει και υποκατηγορια RT που θα ομολογκαριστουν τα turbo 1600αρια!
Δλδ εχουμε και λεμε:
207rallye,RC,OPC,MINI S,Punto abarth κλπ σε αγωνες rally Shocked
Lef205 - Παρ 13 Ιούλ 2007, 03:09:15
Θέμα δημοσίευσης:
απλα . . . ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ!!! Rotfl Ha Ha Rotfl Ha Ha Rotfl Ha Ha Rotfl Ha Ha Rotfl Ha Ha

ΕΛΕΟΣ! Evil
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ - Παρ 13 Ιούλ 2007, 08:07:46
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
απλα . . . ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ!!! Rotfl Ha Ha Rotfl Ha Ha Rotfl Ha Ha Rotfl Ha Ha Rotfl Ha Ha

ΕΛΕΟΣ! Evil

Απαράδεκτο, φέρυ μπόατ!!!

Με βάση και τον εξοπλισμό....

Εντελώς Grand Tourism.

Βέβαια άμα τα ξυλώσεις όλα και σκάσεις κάποια χρήματα να το κάνεις σαν το 207 LW θα είναι πολύ ευχάριστο και καλό

Πάντως το βάφτισμα ως RALLYE είναι επικοινωνιακή-μαρκετίστικη ιδέα.

Φτάνει με την πλάκα μεταξύ σας πλάκα σε ΟΛΑ τα topic
Εκ της MOD-Team
COOL ALEXIS

COOL ALEXIS - Παρ 13 Ιούλ 2007, 08:17:33
Θέμα δημοσίευσης:
Αν είναι και θέλεις κάτι σαν το LW τότε αγοράζεις LW Exclamation

Το οποίο όμως δεν είναι έκδοση δρόμου Wink
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ - Παρ 13 Ιούλ 2007, 08:25:27
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:
Αν είναι και θέλεις κάτι σαν το LW τότε αγοράζεις LW Exclamation

Το οποίο όμως δεν είναι έκδοση δρόμου Wink

Καταρχάς μη λογοκρίνεις τα κείμενά μου!! Laughing

Το LW δεν μπορείς να το αγοράσεις με.... πινακίδες...

Το πρόβλημα είναι ότι οποιος δεν ενδιαφέρεται για κλιμα, αερόσακους,΄΄άνετη΄΄ κρεμαριέρα και ανάρτηση και ΄΄πολυτέλειες΄΄,
εν κατακλείδι όποιος θέλει μία έκδοση ΄΄RALLYE"" θα απογοητευτεί πάρα πολύ!
Ghost Dog - Παρ 13 Ιούλ 2007, 09:13:08
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:

ΕΛΕΟΣ! Evil

Απο τη στιγμη που βαλανε μεχρι και σε αυτο το!@#$%^&* ραλλο-σηματακια απαιτω να τα ξυλωσεις ΟΟΟΛΑ απο το αγωνιαρικο, αλλιως δεν ξαναμπαινω... Shocked Laughing Laughing Laughing
volvos - Παρ 13 Ιούλ 2007, 13:51:12
Θέμα δημοσίευσης:
οσον αφορα τη κριτικη για το 207 εχω να πω οτι
-
τα RALLYE ηταν πρωτοπορα στις εποχες τους παντα για την οδηγικη τους συμπεριφορα. αυτο κοιταγαν ολοι και μετα τιμες εξοπλισμους κλπ κλπ
για αυτο και κανεις δε γκρινιαξε οταν βγηκε το 16ν με εξτρα που ουτε κατα διανοια δεν επρεπε να εχει ενα ραλλυ...
(υ.γ. λευτερακη για ρωτα το στελιο αν υπηρξε 16ν ραλλυ εκτος ελλαδος ιταλιας που μου ελεγες...)

το θεμα μας ειναι οτι το 207 RC ΗΔΗ ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ...
πως θα βγει το ραλλυ καλο? μαλλον μετριοτατο θα ειναι και αυτο...

και εδω δεν εχουμε να κανουμε με περιπτωση 206 rc Που ναι μεν το εθαβαν συγκρινομενο με το παρελθον αλλα το επαινουσαν σε σχεση με τον ανταγωνισμο...

εδω περα εχουμε φτασει στο σημειο να θεωρουν ΕΝΑ ΟΠΕΛ ΠΙΟ ΣΤΡΙΦΤΕΡΟ....ΗΜΑΡΤΟΝ
Sidobre - Παρ 13 Ιούλ 2007, 13:57:21
Θέμα δημοσίευσης:
Αστους να θάβουν. Οταν το βλέπουν συνέχεια μπροστά τους, θα καταπίνουν την γλώσσα τους. Μην ξεχνάς ότι το Marketing δεν έχει επιρρεάσει αρνητικά τα αυτοκίνητα, αλλά περισσότερο τα περιοδικά...

Show me the Money!!!!
volvos - Παρ 13 Ιούλ 2007, 14:02:37
Θέμα δημοσίευσης:
taso οταν ολα τα περιοδικα σε ολα τα συγκριτικα το βγαζουν τελευταιο σε σχεση με οπελ,μινι,κλιο

εεεεεεεεεεεεε τοτε δεν ειναι στραβος ο γυαλος...........

τα περιοδικα αν εχεις ενα στοιχειωδες διανοητικο επιπεδο μπορεις πολυ ευκολα να καταλαβεις ποτε σε κοροιδευουν και ποτε λενε συγκαλυμενα την αληθεια. γιατι την αληθεια δεν τη λενε ποτε τελειως ευθεως Wink

ισως για αυτο εσπευσε η πεζο να κανει αλλαγες στο στησιμο πριν καλα καλα βγουν συμφωνα με πηγες... Cool
Sidobre - Παρ 13 Ιούλ 2007, 14:06:22
Θέμα δημοσίευσης:
O Γάλλος ξέρει να στήνει αμάξια. Το 207 είναι βασισμένο σε μια πλατφόρμα που θα οδηγησει την PSA στα επόμενα χρόνια. Μπορεί -οπως λες- να υπάρχουν ψιλοπαιδικές ασθένειες αλλά το βασικό του χαρακτηριστικό εξακολουθεί και είναι "οδηγοκεντρικό" όπως έγραψαν ΟΛΟΙ ιδιαίτερα ο ξένος τύπος. Μπορεί όπως λες να το θάβουν και να το βγάζουν τελευταίο, ομως περίμενε να δεις μέσα στον επόμενο καιρό πόσο θα αλλάξουν αυτά τα πράγματα.
STELIOS - Παρ 13 Ιούλ 2007, 15:10:54
Θέμα δημοσίευσης:
Θα συμφωνησω με το παραπανω (αν και προσωπικα δεν εχω οδηγησει 207 ακομα). Η Peugeot εχει σχεδιασει το 207 με 2 στοχους:
1. Τον καταναλωτη
2. Το παγκοσμιο πρωταθλημα Rally (= επιστροφη στις επιτυχιες)
Ετσι ακριβως εκανε και με το 206 που ειχε μεγαλη επιτυχια και στους 2 στοχους (αντιθετος με το 307 οπου πηρε ενα ωραιο μεγαλομεσαιο coupe/cabrio και προσπαθησε -ματαια- να το κανει αγωνηστικο).
Εκει που θελω να καταληξω ειναι πως το 207 εχει σχεδιαστει με την ιδια φιλοσοφια που σχεδιαστικε το 206, ισως απλα δεν εχει τελειοποιηθει ακομα.
drdino - Παρ 13 Ιούλ 2007, 15:23:24
Θέμα δημοσίευσης:
Το 207 στην έκδοση των 1,6 κυβικών πάντως (1,6 ατμοσφαίρα με τον TU) που έχω οδηγήσει, δεν έχει αντίπαλο στα σουπερμίνι. Πλήρες πακέτο, συμπαθητική τιμή, εμφάνιση, ποιότητα, καλό τιμόνι και πολύ ικανό στο δρόμο. Τώρα για τα rallye/gt/rc δεν ξέρω πώς στέκονται απέναντι στους ανταγωνιστές τους.
PHSYBORG - Δευ 23 Ιούλ 2007, 12:09:16
Θέμα δημοσίευσης:
Προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία για τυχόν αλλαγές στο set up ή σε άλλα μηχανικά μέρη του Rallye (π.χ. φρένα), σε σχέση με το GT (φωτό), σίγουρα όμως το μοντέλο θα διαφοροποιείται αισθητικά με την προσθήκη αεροδυναμικών βελτιώσεων (σπόιλερ, αεροτομές κ.τ.λ.).

υποψιαζομαι πως μετα απο λιγο καιρο θα παιξει κ εκδοση rallye με το καλο μοτερ !
marios206 - Δευ 23 Ιούλ 2007, 18:09:33
Θέμα δημοσίευσης:
Ας μην γελιόμαστε ...
Όλοι ξέρουμε πως λειτουργούν τα περιοδικά.
ότι πληρώσεις αυτά θα σου γράψουμε...
Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν αυτοκίνητα στην αγορά μαούνες όπως το νέο FORD mondeo με 1600 κυβικά και υποτίθετε 125 άλογα, στον δρόμο να μην πάει μια,( το έχω οδηγήσει ) αλλά τα έμπειρα περιοδικά να μην τα χώνουν στην FORD αλλά να γράφουν ότι κινεί αξιοπρεπώς το αμάξωμα, η το VW GOLF 1,4 με 75 και 90 άλογα που δεν πάνε μία αλλά παρόλα αυτά να βγαίνουν πρώτα στα συγκριτικά, η να αξιολογείτε ακόμα το FORD KA και να παίρνει πρώτες βαθμολογίες σε πολλούς τομείς ύστερα από 15 χρόνια στην παραγωγή.Ξαφνικά όταν άρχισε η αναδιάρθρωση της FORD στην ελλάδα από το 2000 και μετά και ξεκίνησε να τα στάζει στον Τύπο χοντρά, άρχισαν να βγαίνουν ξαφνικά ξεχασμένα μοντέλα και να παίρνουν καλές κριτικές..
Θυμάστε όταν παρουσιάστηκε το 407 στο εξωτερικό?
Σχόλια..θεικά φρένα ( 120-0 45 μέτρα) ...ρίχνει το mondeo από την κορυφή και άλλα τέτοια ξεχάστηκαν όταν το αυτοκίνητο ήρθε στην Ελλάδα.
Πόσα περιοδικά κάνανε μία σωστή παρουσίαση στο GT....μία σωστή δοκιμή.
Κανένα.Γιατί?..Γιατί η Λάιον έχει καβούρια στην τζέπη και δεν τα στάζει αδρά στον Τύπο.Και από την άλλη καλά κάνει γιατί στο δρόμο δείχνει ένα αυτοκίνητο τι αξίζει και όχι μέσα από τα άρθρα που γράφουν κάποια μαϊμούνια που είναι πιτσιρικάδες και θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι.Αλλά και αυτοί παίρνουν εντολές από τα αφεντικά τους οι οποίοι είναι μεγαλύτερα μαίμούνια.Αξιολογείς ένα αυτοκίνητο γαι την συνολική του εικόνα, στήσιμο, ασφάλεια, ποιότητα, εξοπλισμό, εμφάνιση, διαχρονικότητα και όχι για το πόσο γρήγορα κάνει τον γύρο της πίστας στις Σέρρες.
Είναι κοινό μυστικό ότι εταιρείες όπως VW, OPEL, FORD, TOYOTA, HYUNDAI και πρόσφατα ΚΙΑ (βλέπε HYUNDAI) πληρώνουν τεράστια
κεφάλαια για να προωθήσουν τα μοντέλα τους.Δεν είναι δυνατόν τώρα ένα αυτοκίνητο σαν το KIA ceed να παίρνει τις καλύτερες βαθμολογίες σε πολλούς τομείς , ένα μοντέλο που σε 3 μήνες δεν θα προκαλεί κανένα ενδιαφέρον σαν αυτοκίνητο σε κανέναν.Το 206 πάει να κλείσει τα 9 χρόνια και ακόμα πουλάει και σε όλους αρέσει.
Και εγώ έχω το 207 GT το οποίο κατά την άποψη μου έχει θεικό πάτημα στο δρόμο και ότι και να μου πούνε και ότι και να γράψουν εγώ γνώμη δεν αλλάζω, γιατί είμαι στα 37 μου, έχω οδηγήσει του κόσμου τα αυτοκίνητα, και την αίσθηση που σου δίνει ο Γάλλος δεν σου την δίνει κανένας.Πέρασαν όλα τα rallye απο τα χέρια μου και το 306 race και έχω άποψη.
Και αν ο Γάλλος κάνει τα αυτοκίνητα πιο βαριά και πολύ πιο ασφαλή και βάζει και το ESP χωρίς δυνατότητα απενεργοποίησης στα πιο απλά μοντέλα, μη του τραβάτε το αυτί.Το κάνει προς τιμήν όλων αυτών που στον βωμό της οδηγικής απόλαυσης αγόρασαν ένα γρήγορο αυτοκινητάκι και νομίζοντας ότι είναι οι άρχοντες του δρόμου με το πρώτο λάθος την πάτησαν και όχι μόνο χτύπησαν την πόρτα του Άγιου Πέτρου αλλά την πέρασαν και με μεγάλη ταχύτητα.

Αυτά! Mad
sps - Δευ 23 Ιούλ 2007, 20:52:30
Θέμα δημοσίευσης:
marios206 έγραψε:
Ας μην γελιόμαστε ...
Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν αυτοκίνητα στην αγορά μαούνες όπως το νέο FORD mondeo με 1600 κυβικά και υποτίθετε 125 άλογα, στον δρόμο να μην πάει μια,( το έχω οδηγήσει ) αλλά τα έμπειρα περιοδικά να μην τα χώνουν στην FORD αλλά να γράφουν ότι κινεί αξιοπρεπώς το αμάξωμα, η το VW GOLF 1,4 με 75 και 90 άλογα που δεν πάνε μία αλλά παρόλα αυτά να βγαίνουν πρώτα στα συγκριτικά, η να αξιολογείτε ακόμα το FORD KA και να παίρνει πρώτες βαθμολογίες σε πολλούς τομείς ύστερα από 15 χρόνια στην παραγωγή.Ξαφνικά όταν άρχισε η αναδιάρθρωση της FORD στην ελλάδα από το 2000 και μετά και ξεκίνησε να τα στάζει στον Τύπο χοντρά, άρχισαν να βγαίνουν ξαφνικά ξεχασμένα μοντέλα και να παίρνουν καλές κριτικές..
Σχόλια..θεικά φρένα ( 120-0 45 μέτρα) ...ρίχνει το mondeo από την κορυφή και άλλα τέτοια ξεχάστηκαν όταν το αυτοκίνητο ήρθε στην Ελλάδα.
Κανένα.Γιατί?..Γιατί η Λάιον έχει καβούρια στην τζέπη και δεν τα στάζει αδρά στον Τύπο.Και από την άλλη καλά κάνει γιατί στο δρόμο δείχνει ένα αυτοκίνητο τι αξίζει και όχι μέσα από τα άρθρα που γράφουν κάποια μαϊμούνια που είναι πιτσιρικάδες και θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι.Αλλά και αυτοί παίρνουν εντολές από τα αφεντικά τους οι οποίοι είναι μεγαλύτερα μαίμούνια.Αξιολογείς ένα αυτοκίνητο γαι την συνολική του εικόνα, στήσιμο, ασφάλεια, ποιότητα, εξοπλισμό, εμφάνιση, διαχρονικότητα και όχι για το πόσο γρήγορα κάνει τον γύρο της πίστας στις Σέρρες.
Είναι κοινό μυστικό ότι εταιρείες όπως VW, OPEL, FORD, TOYOTA, HYUNDAI και πρόσφατα ΚΙΑ (βλέπε HYUNDAI) πληρώνουν τεράστια
κεφάλαια για να προωθήσουν τα μοντέλα τους.Δεν είναι δυνατόν τώρα ένα αυτοκίνητο σαν το KIA ceed να παίρνει τις καλύτερες βαθμολογίες σε πολλούς τομείς , ένα μοντέλο που σε 3 μήνες δεν θα προκαλεί κανένα ενδιαφέρον σαν αυτοκίνητο σε κανέναν.Το 206 πάει να κλείσει τα 9 χρόνια και ακόμα πουλάει και σε όλους αρέσει.
Και εγώ έχω το 207 GT το οποίο κατά την άποψη μου έχει θεικό πάτημα στο δρόμο και ότι και να μου πούνε και ότι και να γράψουν εγώ γνώμη δεν αλλάζω, γιατί είμαι στα 37 μου, έχω οδηγήσει του κόσμου τα αυτοκίνητα, και την αίσθηση που σου δίνει ο Γάλλος δεν σου την δίνει κανένας.Πέρασαν όλα τα rallye απο τα χέρια μου και το 306 race και έχω άποψη.
Και αν ο Γάλλος κάνει τα αυτοκίνητα πιο βαριά και πολύ πιο ασφαλή και βάζει και το ESP χωρίς δυνατότητα απενεργοποίησης στα πιο απλά μοντέλα, μη του τραβάτε το αυτί.Το κάνει προς τιμήν όλων αυτών που στον βωμό της οδηγικής απόλαυσης αγόρασαν ένα γρήγορο αυτοκινητάκι και νομίζοντας ότι είναι οι άρχοντες του δρόμου με το πρώτο λάθος την πάτησαν και όχι μόνο χτύπησαν την πόρτα του Άγιου Πέτρου αλλά την πέρασαν και με μεγάλη ταχύτητα.

Αυτά! Mad
Worthy
vinman - Δευ 23 Ιούλ 2007, 21:49:27
Θέμα δημοσίευσης:
marios206 έγραψε:
Ας μην γελιόμαστε ...

Αυτά! Mad

+1000......
volvos - Δευ 23 Ιούλ 2007, 22:13:53
Θέμα δημοσίευσης:
ε σορυ αλλα αν περασε 306 race απο τα χερια σου και θεωρεις το 207 θεικο παατημα.
ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΑΑΑ......

και σορυ αλλα το esp μη απενεργοποιουμενο ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ....
ολες ειχαν κατι να κρυψουν και το εβαλαν μονιμα On..............

τα περιοδικα μπορει να μας πασαρουν οτι θελουν αλλα παντα ΜΑ ΠΑΝΤΑ στα κειμενα τους καπου εχουν χωμενη και την αληθεια....ειναι στη διακριτικη ευχερια του καθενος και στο διανοητικο του επιπεδο να καταλαβει ποτε τον δουλευουν οταν π.,χ λενε το αξεντ τιμια προταση....

υ.γ.το κια ειναι γα** τα αυτοκινητα εεε λιγα με το μελλοντικο μου καρο Laughing Laughing
fynos - Δευ 23 Ιούλ 2007, 22:26:19
Θέμα δημοσίευσης:
Για το 207 έχει βρεθεί λύση πάντως και δουλεύουν και τα πάντα με ESP off χωρείς ενδεικτικά και τέτοια !
drdino - Δευ 23 Ιούλ 2007, 23:28:47
Θέμα δημοσίευσης:
Για πες...
marios206 - Τρι 24 Ιούλ 2007, 10:24:53
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ε σορυ αλλα αν περασε 306 race απο τα χερια σου και θεωρεις το 207 θεικο παατημα.

δεν με έπιασες μάλλον... σε αυτά που γράφω μιλάω για συνολικό πακέτο..
Καλά και τα rallye...τέλειο και το race....αλλά ζούμε πλέον σε εποχές που πρώτο ρόλο παίζει η ασφάλεια...το 207 έχει την μεγαλύτερη ασφάλεια από όλα...5 αστέρια 35 βαθμούς..κανένα άλλο δεν έχει την συνολική βαθμολογία του 207 στο Euroncap....και επειδή θέλω να είμαι σίγουρος ότι μετά από ένα ξε**υλωμα θα γυρίσω σπίτι μου το βράδι...ναι ...θέλω να έχω και το esp να με βοηθήσει στην πρώτη ταρζανιά που θα κάνω....και τους αισθητήρες πίεσης μη τυχόν έχω κανένα καρφί σε κάποιο λάστιχο και στην πρώτη στροφή μπώ στα χωράφια για αποψήλωση και τους αισθητήρες υαλοκαθαριστήρων γιατί μπορεί να θέλω να βγάλω γούστα και στην βροχή και τα στατικά φώτα στροφής γιατί δεν ξέρεις την νύχτα τι κρύβετε στο σκοτάδι....και το διζωνικό κλίμα να μη μου σπάει τα νεύρα η γυναίκα μου στο ταξίδι..όποτε για όλα αυτά και πολλά άλλα...ναι...το 207 έχει θεικό πάτημα...βοηθάει τον άπειρο..δεν τρίζει...δεν χτυπάει...πάει αέρα .και έχει και ρεζέρβα 17¨ αλουμινίου να μην χαλιέμαι όταν παθαίνω λάστιχο και βλέπω μάυρο σίδερο..έχει ατέλειωτη ροπή και ξέρω ότι η οικογένεια μου δεν θα με ψάχνει στα χωράφια.

Πάνε οι καλές εποχές με τα ξερά...οι νέες εποχές ζητάνε ασφάλεια και για όλα αυτά..ναι..το 207 έχει το πάτημα του Γάλλου...απλά θεικό.
volvos - Τρι 24 Ιούλ 2007, 10:30:52
Θέμα δημοσίευσης:
ma ολα αυτα που λες τι σχεση εχουν με την οδηγικη συμπεριφορα του?

και σορυ αλλα στα λεφτα που στοιχιζει το 207gt με κατι τις παραπανω παιρνεις πολυ πιο ολοκληρωμενα αμαξια κατ'εμε.....

τεσπα το θεμα μας ειναι το ραλλυ207 και τι θα ειναι αυτο
marios206 - Τρι 24 Ιούλ 2007, 11:03:00
Θέμα δημοσίευσης:
το 207 Rallye είναι ένα 207 GT με πιο απλό εξοπλισμό και τίποτε άλλο διαφορετικό.
Οπότε μιλάμε για τα ίδια αυτοκίνητα.
Άλλά και πάλι δεν με πιάνεις γιατί σου μιλάω για συνολικό πακέτο και εξοπλισμό που αν τα ζητήσεις όλα αυτα σε άλλο αυτοκίνητο, τα χρυσοπληρώνεις , και για μέγιστη ασφάλεια, και όχι μόνο για οδική συμπεριφορά.
volvos - Τρι 24 Ιούλ 2007, 11:06:27
Θέμα δημοσίευσης:
kaneis λαθος.
το 207 ραλλυ θα εχει την αναρτηση και πιθανοτατα τα φρενα του rc
συν οτι θα ειναι 100κιλα μειον απο το gt....

αυτα ειναι βασικοτατα για καποιον που ψαχνει ενα σπορτ αυτοκινητο και οχι απλα ενα σπορτιβ.......
marios206 - Τρι 24 Ιούλ 2007, 11:25:42
Θέμα δημοσίευσης:
να μην σας κόψω την φόρα για το rallye αλλά το αυτοκίνητο είναι καθαρά μια κίνηση της Λάιον.
Ένα απλό GT με το ίδιο σαλόνι του 207 sport pack 1,6 και χωρίς
δυνατότητα απενεργοποίσης του ESP και αυτοκόλλητα κολλημένα
από την ΛΑΙΟΝ στην Ελλάδα.

MEMsound - Τρι 24 Ιούλ 2007, 11:35:50
Θέμα δημοσίευσης:
marios206 έγραψε:
...Και αν ο Γάλλος κάνει τα αυτοκίνητα πιο βαριά και πολύ πιο ασφαλή και βάζει και το ESP χωρίς δυνατότητα απενεργοποίησης στα πιο απλά μοντέλα, μη του τραβάτε το αυτί.Το κάνει προς τιμήν όλων αυτών που στον βωμό της οδηγικής απόλαυσης αγόρασαν ένα γρήγορο αυτοκινητάκι και νομίζοντας ότι είναι οι άρχοντες του δρόμου με το πρώτο λάθος την πάτησαν και όχι μόνο χτύπησαν την πόρτα του Άγιου Πέτρου αλλά την πέρασαν και με μεγάλη ταχύτητα...

+1000...

marios206 έγραψε:
volvos έγραψε:

δεν με έπιασες μάλλον... σε αυτά που γράφω μιλάω για συνολικό πακέτο..
Καλά και τα rallye...τέλειο και το race....αλλά ζούμε πλέον σε εποχές που πρώτο ρόλο παίζει η ασφάλεια...το 207 έχει την μεγαλύτερη ασφάλεια από όλα...5 αστέρια 35 βαθμούς..κανένα άλλο δεν έχει την συνολική βαθμολογία του 207 στο Euroncap....και επειδή θέλω να είμαι σίγουρος ότι μετά από ένα ξε**υλωμα θα γυρίσω σπίτι μου το βράδι...ναι ...θέλω να έχω και το esp να με βοηθήσει στην πρώτη ταρζανιά που θα κάνω....και τους αισθητήρες πίεσης μη τυχόν έχω κανένα καρφί σε κάποιο λάστιχο και στην πρώτη στροφή μπώ στα χωράφια για αποψήλωση και τους αισθητήρες υαλοκαθαριστήρων γιατί μπορεί να θέλω να βγάλω γούστα και στην βροχή και τα στατικά φώτα στροφής γιατί δεν ξέρεις την νύχτα τι κρύβετε στο σκοτάδι....και το διζωνικό κλίμα να μη μου σπάει τα νεύρα η γυναίκα μου στο ταξίδι..όποτε για όλα αυτά και πολλά άλλα...ναι...το 207 έχει θεικό πάτημα...βοηθάει τον άπειρο..δεν τρίζει...δεν χτυπάει...πάει αέρα .και έχει και ρεζέρβα 17¨ αλουμινίου να μην χαλιέμαι όταν παθαίνω λάστιχο και βλέπω μάυρο σίδερο..έχει ατέλειωτη ροπή και ξέρω ότι η οικογένεια μου δεν θα με ψάχνει στα χωράφια.

Πάνε οι καλές εποχές με τα ξερά...οι νέες εποχές ζητάνε ασφάλεια και για όλα αυτά..ναι..το 207 έχει το πάτημα του Γάλλου...απλά θεικό.

+1.000.000

Συμφωνώ πλήρως αλλά θα ήθελα να υπάρχει και μια εκδοσή που να θυμίζει λίγο περισσότερο τα παλιά
για όσους θα μπορούσαν/ήθελαν να την εκμεταλλευτούν...
ίσως αυτή να είναι η 207 rallye, ίσως η 207rc.

έτσι για τους ρομαντικούς (και προσεκτικούς...) Wink Wink
ultra-one - Τρι 24 Ιούλ 2007, 13:44:47
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Συμφωνώ πλήρως αλλά θα ήθελα να υπάρχει και μια εκδοσή που να θυμίζει λίγο περισσότερο τα παλιά
για όσους θα μπορούσαν/ήθελαν να την εκμεταλλευτούν...
ίσως αυτή να είναι η 207 rallye, ίσως η 207rc.

έτσι για τους ρομαντικούς (και προσεκτικούς...) Wink Wink

Με το τεράστιο πλεόν βάρος, την ηλεκτρική κρεμαγιέρα και τον ημιάκαμπτο άξονα μάλλον είναι μάλλον αδύνατο να το κάνουν να θυμίζει τα παλιά καλά Peugeot......
volvos - Τρι 24 Ιούλ 2007, 13:55:16
Θέμα δημοσίευσης:
μανθο απλα σκεψου το 206 σου με μονιμα ανοιχτο το esp....

οπως ειπε ο χαρης τα 1300+κιλα του 207 θελουν πολυ δουλεια για να στριψουν οπως ...π.χ ΕΝΑ ΓΚΟΛΦ Cool
drdino - Τρι 24 Ιούλ 2007, 15:55:23
Θέμα δημοσίευσης:
Η σημερινή μου επίσκεψη στην αντιπροσωπεία, εκτός από ένα 207 1,6 για μία ώρα, απέδωσε την πληροφορία ότι το ραλύ θα έχει τα πάντα ίδια με το gt μηχανικά, μαζί με το μη-απενεργοποιούμενο esp. Sad Rolling eyes
MEMsound - Τρι 24 Ιούλ 2007, 17:05:34
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
μανθο απλα σκεψου το 206 σου με μονιμα ανοιχτο το esp....

βασικά το esp στο δικό μου αμάξι δουλευει μια χαρά στην γρήγορη οδήγηση.
το αμάξι στρίβει αέρα παντού απλά στρίβει μόνο του και εσύ κάνεις το μαλ**α πίσω από το τιμόνι...

αυτό που δεν σου επιτρέπει είναι περίεργα flik-ρίσμα,
οριακά πλασαρίσματα
εξοδο από στροφή με τέρμα γκάζι και ελεγχόμενη υποστροφή ισχύος (όπου να μπορείς να εκμεταλλευτείς το μπλοκέ)
και άλλα τέτοια όμορφα...
...τα οποία όμως δεν ενδιαφέρουν όλους.
γενικώς το esp (στο δικό μου τουλάχιστον όπου μπορώ να εκφέρω γνώμη) σε κάνει "τσάμπα μάγκα"...

αυτό σε άλλους αρέσει
σε άλλους όχι...

πολύ γρήγορη οδήγηση επιτρέπει
extreme οδήγηση όμως όχι.

εγω χαίρομαι οδήγηση με το esp off
αλλά χαίρομαι και τους προγραμματιστές της Peugeot για την λειτουργία του esp στο "on"...

κοινώς "depends on the mood"... Wink Laughing Laughing Laughing

fixed τα ορθογραφικά λάθη.. thanks Steve
volvos - Τρι 24 Ιούλ 2007, 17:53:26
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Η σημερινή που επίσκεψη στην αντιπροσωπεία, εκτός από ένα 207 1,6 για μία ώρα, απέδωσε την πληροφορία ότι το ραλύ θα έχει τα πάντα ίδια με το gt μηχανικά, μαζί με το μη-απενεργοποιούμενο esp. Sad Rolling eyes

μαλλον επεσες σε αστερι πωλητη....
απο οσα εχει πει ο σταυρος τα πρωτα ειναι στο δρομο...οποτε κοντος ψαλμος.......
αρε stevon που εισαιιιιιιιιιιιιιιιιι
drdino - Τρι 24 Ιούλ 2007, 19:49:49
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
drdino έγραψε:
Η σημερινή που επίσκεψη στην αντιπροσωπεία, εκτός από ένα 207 1,6 για μία ώρα, απέδωσε την πληροφορία ότι το ραλύ θα έχει τα πάντα ίδια με το gt μηχανικά, μαζί με το μη-απενεργοποιούμενο esp. Sad Rolling eyes

μαλλον επεσες σε αστερι πωλητη....
απο οσα εχει πει ο σταυρος τα πρωτα ειναι στο δρομο...οποτε κοντος ψαλμος.......
αρε stevon που εισαιιιιιιιιιιιιιιιιι

Πολύ πιθανό, πάντως τα των παραδόσεων μου τα είπε σωστά. Αμάξια δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα, αλλά είναι καθ'οδόν.

Κάτι άλλο που με στεναχώρησε και μάλλον δεν θα καταφέρω να κάνω την αλλαγή είναι ότι μου έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να βγει td rallye/gt/rc. Μακάρι να διαψευστεί σε αυτό, αλλά καλώς ή κακώς γουρούνι στο σακί δεν αγοράζω. Όλα αυτά με την αιτιολογία ότι στο παρελθόν πολλοί κάγκουρες ήρθαν και έπαιρναν αμάξια και τα έσκιζαν. Τι να πει κανείς, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές όμως.
crusader - Πεμ 02 Αύγ 2007, 14:20:39
Θέμα δημοσίευσης:
τι θα γίνει αυτό το ρημάδι το rallye, θα έρθει?????
PHSYBORG - Πεμ 02 Αύγ 2007, 14:22:38
Θέμα δημοσίευσης:
September....
crusader - Πεμ 02 Αύγ 2007, 14:26:42
Θέμα δημοσίευσης:
καλά... Good Wines!!
STELIOS - Πεμ 02 Αύγ 2007, 15:04:19
Θέμα δημοσίευσης:
Παντος αν πατε στην Ελληνικη σελιδα της Peugeot, το εχει κανονικα σους καταλογους (17.900 ευρω)

Βασικός Εξοπλισμός
ABS
Αυτόματος Κλιματισμός Διπλής Ζώνης
Αυτόματος υαλοκαθαριστήρας και αυτόματο άναμμα προβολέων
Αερόσακοι τύπου κουρτίνας και πλευρικοί αερόσακοι.
Αερόσακος Οδηγού
Αερόσακος Συνοδηγού
Προβολείς ομίχλης
ESP
RD4 ράδιο-CD με έξι ηχεία
Ζάντες αλουμινίου 17"

Τεχνικα Χαρακτηριστικα
http://www.peugeot.gr/configurator/technical.php?model=207&ekdosh=T2-37&ekdosh1=RALLYE&engine=1.6%2016V%20TURBO%20150HP&doors=3
Stevon - Πεμ 02 Αύγ 2007, 18:06:02
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
τι θα γίνει αυτό το ρημάδι το rallye, θα έρθει?????

Ήρθαν......
crusader - Παρ 03 Αύγ 2007, 11:25:57
Θέμα δημοσίευσης:
πού?? εσείς έχετε στην έκθεση Σταύρο?

είναι τελικά όπως στη φωτό του Στέλιου από πάνω? μόνο τα αυτοκόλλητα είναι η διαφορά εξωτερικά?
Stevon - Παρ 03 Αύγ 2007, 12:37:37
Θέμα δημοσίευσης:
Σπύρο , για την ώρα υπάρχει μόνο στην Lion (Λ.Κηφισού)
Τράβα να του ρίξεις μία ματιά... Wink
Stevon - Παρ 03 Αύγ 2007, 13:30:06
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν......
Νεότερη...
Επίσημη....
Τελική......
ΚΑΙ απογοητευτική απάντηση για το τί είναι αυτό το Rallye.......

Full...GTχωρίς εξοπλισμό.......

Το μοναδικό το οποίο μετάβαλλεται....αλλά δέν το έχουν τονίσει...(κακώς)...
είναι το βάρος....κατα λίγο....(πολύ λίγο)......

ΤΕΛΟΣ......
Laughing Laughing
Ghost Dog - Παρ 03 Αύγ 2007, 14:45:58
Θέμα δημοσίευσης:
Οντως ετσι οπως τα λεει ο κουμπαρος ειναι τα πραγματα. Sad
(Εχουν ενα μαυρο στον Κηφισο...)

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ειναι τα αυτοκολλητα στις τζαμαριες τις λαιον: "το rallye επεστρεψε" Dizzy2 Thumb Down Laughing Laughing
marios206 - Παρ 03 Αύγ 2007, 15:40:49
Θέμα δημοσίευσης:
marios206 έγραψε:
το 207 Rallye είναι ένα 207 GT με πιο απλό εξοπλισμό και τίποτε άλλο διαφορετικό.

Σας τα λεγα..δεν σας τα λεγα?
vinman - Παρ 03 Αύγ 2007, 16:05:04
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ειναι τα αυτοκολλητα στις τζαμαριες τις λαιον: "το rallye επεστρεψε" Dizzy2 Thumb Down Laughing Laughing

...πίκρα για τους ΄ραλλάκηδες’ αλλά λογικά θα πουλήσει με αυτό το τρίκ...
TiMoRiS - Παρ 03 Αύγ 2007, 16:07:54
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Οντως ετσι οπως τα λεει ο κουμπαρος ειναι τα πραγματα. Sad
(Εχουν ενα μαυρο στον Κηφισο...)

Μόνο το αυτοκόλητο άξιζε....
Stevon - Παρ 03 Αύγ 2007, 16:14:35
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Ghost Dog έγραψε:

...πίκρα για τους ΄ραλλάκηδες’ αλλά λογικά θα πουλήσει με αυτό το τρίκ...

εγώ....γιατί δέν το νομίζω......????????

Και πίστεψε με Μάνο.......
Μία μικρή εικόνα την έχω πάρει...... Wink Wink Wink
Stevon - Παρ 03 Αύγ 2007, 16:17:12
Θέμα δημοσίευσης:
marios206 έγραψε:
marios206 έγραψε:

Ναί......

Άν και μία μεταβολή στους κωδικούς των αμορτισέρ....
αφήνει....μία ελπίδα......
άν και δέν το βλέπω ...είδωμεν..... Rolling eyes Rolling eyes
marios206 - Παρ 03 Αύγ 2007, 16:30:21
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
marios206 έγραψε:
marios206 έγραψε:

Ναί......

Άν και μία μεταβολή στους κωδικούς των αμορτισέρ....
αφήνει....μία ελπίδα......
άν και δέν το βλέπω ...είδωμεν..... Rolling eyes Rolling eyes

δεν το βλέπω...δεν υπάρχει διαφοροποίηση..υπάρχει μόνο μία επιλογή για αμορτισέρ και εμπρός και πίσω σε EP6DT 3θυρο.
Stevon - Παρ 03 Αύγ 2007, 16:34:25
Θέμα δημοσίευσης:
Απλά απο κάπου είχε ακουστεί κωδικός ίδιος με 120άρι.....
Και σήμερα που μίλησα ξανά μου είπε ότι έχει άλλο κωδικό από ότι το GT.....αλλά και απο το 120...

έ ρε πο@στη.....και τα έχει παίξει το servicebox.......

STELIOS - Παρ 03 Αύγ 2007, 16:45:27
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον, μετα απο μια συντομη ερευνα στο Internet και απο τα official site της Peugeot σε μεγαλες Ευρωπαϊκες χωρες, μπορουμε να καταληξουμε στο εξης συμπερασμα:
Τα μοντελα που κυκλοφορουν αποσκοπουν στις εκαστοτε αναγκες τις καθε αγορας με βαση κριτηρια MARKETING (οικονομια, πληθισμος, γουστα, συνηθιες, ταμπεραμεντο κτλ...).

Εχουμε και λεμε, για την εκδοση των 150 ιππων (3-πορτες) υπαρχουν τα εξης μοντελα:

Ελλαδα - GT / Rallye (19.900 / 17.900)

Αγγλια - GT / SportXS (14.475 / 13.995 λιρες = 21.454 / 20742 ευρω)

Γαλλια - Fealine / Premium Pack (20.450 / 18.600)

Ισπανια - GT (19.250)

Γερμανια - Platinum / Sport (20.000 / 18.050)

Βελγιο - GT / Sporty Pack (20.110 / 18.510)

* Eπισης αν θυμαμαι καλα η Γερμανικη αγορα ηταν η μονη που ειχε την εκδοση 150hp - 3 door ΚΑΙ με αυτοματο κιβωτιο 4 σχεσεων.
307__:)(dimitris) - Σαβ 11 Αύγ 2007, 08:47:21
Θέμα δημοσίευσης:

Αυτα σημερα στην εδω αντιπροσωπεια εσωτερικο δεν προλαβα γιατι ειδη ειχα αργησει στην δουλεια Beer εμενα μου αρεσε Embarassed αλλα τα αυτοκολλητα ιδια με του 106
htanso21 - Κυρ 12 Αύγ 2007, 01:20:33
Θέμα δημοσίευσης:
Κάτι μου λέει πως είναι ίδιο το δικό μου (σε έκδοση sport) με τις αναρτήσεις του Gt και τίποτα άλλο. Sad
fynos - Κυρ 12 Αύγ 2007, 02:07:42
Θέμα δημοσίευσης:
Μα είναι η έκδοση sport με μηχανικά από το GT Wink
+ ζάντες
+ εξάτμιση
+ κάτι που ξεχνάω !
drdino - Κυρ 12 Αύγ 2007, 02:30:24
Θέμα δημοσίευσης:
Kαι το esp.
nickzotos - Κυρ 12 Αύγ 2007, 22:07:33
Θέμα δημοσίευσης:
εγω να ρωτησω κατι....ποιος ειπε οτι φοραει την αναρτηση του rc??

(και το gt εχει esp)
drdino - Κυρ 12 Αύγ 2007, 23:26:52
Θέμα δημοσίευσης:
Φυσικά, απλά το rallye βασίζεται στην έκδοση sport + 17" ζαντες και esp.
ΝΙΚΟΣ - Σαβ 18 Αύγ 2007, 18:41:42
Θέμα δημοσίευσης:
Το ειδα αργα αυτο το τοπικ και θα απαντησω ετεροχρονισμενα περι κοντρας s3 με 106.

Τελευταιο τουρ που εκανα βολτα το 106 μου ηταν στο Πηλιο με το 106κλαμπ.Βρικαμε λοιπον εκει το S3 κλαμπ και μπορω να πω οτι τα αυτοκινητα τους ηταν αξιολογα με 10πιστονα TArox κτλ κτλ με μπαρομετρα μεσα και αλλα οργανα φουλ και τα τσαφ τσουφ να πανε συνεφο.Ελα ομως που στην αναβαση της Πορταριας τους περιλαβανε κατι 106 απο το κλαμπ με σχεσεις και κλουβια και αναρτησεις θεες με σλικ και ημισλικ και τους κανανε ρομπα.Φυσικα τα S3 ειναι αλλη κατηγορια ποιο ''ματσο'' αλλα εκει κανανε το λαθος να παιξουν στα λημερια που το 106 τα ξερει καλυτερα απο τον καθενα και φυσικα οι ''χειριστες'' πισω απο τα τιμονια ηταν ανθρωποι που γυαλιζανε τα ματια τους οταν βλεπανε στροφες με τα χωστα τιμονια καρφωμενα λιγα μετρα απο το πηγουνι τους και τις 4αρες-εξαρες ζωνες να σφιγγουνε σε σημειο που να μην μπορεις να παρεις ανασα.Εβλεπες να σηκωνουν τροχο και ειμαι σιγουρος πως αν εισουνα μεσα θα ακουγες το σασι να στριγλιζει προσπαθοντας να βρει ακαμψια παβω στο κλουβι.Βλεπεις τα παιδια πηγαινανε με ταυτοτητα στο στομα και τα σλικ αφηνανε ροδιες απο την προσφυση οταν τα F1 Goodyear των 255 και βαλε διαστασης προσπαθουσανε να βρουν προσφυση και να κρατησουν το βαρος των 1.5 τονων και βαλε το οποιο εστελνε τα S3 στις μεταφορες φορτιου.Εκεινη την ψιλοατυπη κοντρα δεν θα την ξεχασω ποτε.Ηταν η τελευταια και καλυτερη βολτα μου με το πρωην 106 μου το οποιο το λεω ακομα οτι εκανα μαλ***α που το πουλησα.

Σορρυ για το Off topik μου.
nickzotos - Κυρ 19 Αύγ 2007, 17:42:14
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:

Το rallye ειναι gt χωρις οροφη,φωτα στροφης και κατι αλλα μικρο αξεσουαρ!
brz20 - Κυρ 19 Αύγ 2007, 19:10:03
Θέμα δημοσίευσης:
17000 ευρω και 150 αλογα σε αυτην την τιμη.
Λογικο ειναι να μην εχει καποια πραγματα που εχει το GT.
Κατα τα αλλα ολα τα ιδια.
Παντως ειναι οραιο τρικ για να αυξησει τις πωλησεις.
SnakeMJK - Κυρ 19 Αύγ 2007, 19:31:12
Θέμα δημοσίευσης:
Τα αυτοκόλλητα αποτελούν ξένο σώμα πάνω στο αυτοκίνητο. Ειδικά τα μπροστά....
drdino - Κυρ 19 Αύγ 2007, 19:42:18
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:
drdino έγραψε:

Το rallye ειναι gt χωρις οροφη,φωτα στροφης και κατι αλλα μικρο αξεσουαρ!

ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ μιλώντας, το rallye είναι έκδοση sport συν το esp και 17αρες χόκενχάιμ.
Scrooge - Δευ 20 Αύγ 2007, 13:44:22
Θέμα δημοσίευσης: 207 Rallye (?)
Αν ο εξοπλισμός του 207 Rallye είναι αυτός που λέει ο marios206, τότε κακώς το ονόμασαν έτσι.
Τι σχέση μπορεί να έχει το δικό μου 106 R με το 207 που έχει τα κέρατά του σε εξοπλισμό ?
Δεν ξέρω αν είναι δουλειά της μαμάς εταιρείας ή της αντιπροσωπείας, αλλά για μένα είναι λάθος. Χαραμίζουν ένα θρυλικό όνομα.
Καταλαβαίνω ότι οι εποχές έχουν αλλάξει και ότι ένα αυτοκίνητο σήμερα δεν μπορεί να έχει τον εξοπλισμό που θεωρούνταν αποδεκτός πριν 20 χρόνια, αλλά η έννοια Rallye σημαίνει κάτι άλλο.
Rallye είναι το επικεντρωμένο στην οδήγηση, το σπαρτιάτικο, χωρίς περιττές ανέσεις. Και βέβαια με την ανάλογη τμή. Γιατί 17.900 ευρώ είναι πάρα πολλά για Rallye.
Μπορούσαν να κάνουν μια πιο γενναία μείωση, κάτω από τα 16.000, αν ήθελαν να παρουσιάσουν ένα Rallye όνομα και πράγμα.
Κρίμα, έχασαν την ευκαιρία να συνεχίσουν την παράδοση ...
brz20 - Δευ 20 Αύγ 2007, 14:11:11
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια μην τα βλεπετε τοσο τραγικα τα πραγματα.
Αλλο τοτε αλλο τωρα.
Αυτο πρεπει να ξεκαθαριζετε.Τοτε τα τεστ δεν ηταν τοσο αυστηρα.
Τωρα για να περασει τα τεστ πρεπει να εχει καποια πραγματα παραπανω απο οτι ειχαν τα 106 το 1996.
Οσο για την τιμη μην ξεχνας οτι περνεις 150 αλογα οποτε οσα και να βγουν ποσο να φτασει.
Εγω θα το προτημουσα χωρις ESP ουτε καν με κουμπι και θα μου αρεσε να εχει φορεθει μια αναρτηση μελετιμενη ειδικα γι'αυτην την εκδοση.
Τοτε θα ελεγα οτι θα εκανε μια διαφορα.
Τωρα ειναι ενα GT με αυτοκολλητα Rallye.
Steve - Δευ 20 Αύγ 2007, 15:50:02
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Παιδια μην τα βλεπετε τοσο τραγικα τα πραγματα.
Αλλο τοτε αλλο τωρα.
Αυτο πρεπει να ξεκαθαριζετε.Τοτε τα τεστ δεν ηταν τοσο αυστηρα.
Τωρα για να περασει τα τεστ πρεπει να εχει καποια πραγματα παραπανω απο οτι ειχαν τα 106 το 1996.
Οσο για την τιμη μην ξεχνας οτι περνεις 150 αλογα οποτε οσα και να βγουν ποσο να φτασει.
Εγω θα το προτημουσα χωρις ESP ουτε καν με κουμπι και θα μου αρεσε να εχει φορεθει μια αναρτηση μελετιμενη ειδικα γι'αυτην την εκδοση.
Τοτε θα ελεγα οτι θα εκανε μια διαφορα.
Τωρα ειναι ενα GT με αυτοκολλητα Rallye.

Συμφωνώ πως για τα άλλα "σπορ" της κατηγορίας του, αυτό ειναι όντως Rallye στην εποχή που ζούμε, όσον αφορά το θέμα εξοπλισμού.

Αλλά ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΩ την στιγμή που με 2000 ευρώ περίπου ακόμα, μπορώ να πάρω πολλά περισσότερα και που θα κάνουν και το αμάξι να φαίνεται πιο όμορφο (βλ. GT).

Γενικώς, δεν βλέπω κάποιον συγκεκριμένο λόγο να αποκτήσει κάποιος το Rallye με τα σημερινά δεδομένα και τις τιμές αυτές. Εκτός κι αν ακολουθήσει την παράδοση του 106, ήτοι "ότι βλέπω στον δρόμο μου το ράβω και σε ευθεία και σε στροφές".

Χώρια που τα πράγματα του 106 rallye κάνανε πολλά πρόσωπα χαρούμενα, μοιράσανε πολλά χαμόγελα (βλ. εξαγωγή, εκκεντροφόροι κλπ.) σε όσους είχαν 1.600 μηχανή του PSA ομίλου... Στο 207 rallye, να πάρεις τί, να το βάλεις που? Rolling eyes

Τέλοσπάντων... για να δούμε στην πορεία τί γίνεται... Rolling eyes
brz20 - Δευ 20 Αύγ 2007, 16:08:03
Θέμα δημοσίευσης:
Το GT του φτωχου ειναι.
Μην ξεχναμε οτι το CZT ειναι στα 17000 ευρω και εχει 150 αλογα.
Ειναι και θεμα ανταγωνισμου.
Steve - Δευ 20 Αύγ 2007, 16:11:11
Θέμα δημοσίευσης:
Αν μπαίνεις στον κόπο να συγκρίνεις το CZT σε χώρους, αμάξωμα και οδηγική συμπεριφορά... τότε για μια ακόμα φορά, είσαι μαλ**ας ! Very happy
SnakeMJK - Δευ 20 Αύγ 2007, 16:32:50
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικά αν κάποιος έχει σαν στόχο τα 15-16 χιλιάρικα, ίσως βάλει το χέρι λίγο πιο βαθιά και πάει για το rallye και να μην του φτάνουν με τίποτα για το GT....

Άλλα όπως είπαν και οι παραπάνω, ούτε καλοριφέρ δεν έπρεπε να έχει...
Steve - Δευ 20 Αύγ 2007, 16:43:19
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Βασικά αν κάποιος έχει σαν στόχο τα 15-16 χιλιάρικα,

Να προσπαθήσει να τα κάνει 20. Στον χρόνο που θα περάσει, όλο και κάτι καλύτερο θα έχει βγει για να πάρει Smile
brz20 - Δευ 20 Αύγ 2007, 16:44:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι αλλα υπαρχει και κοινο.
Και εγω δεν συμφωνω αλλα δεν μπορει να κανει ενα αμαξι μονο για τους motorsportαδες.
Ποσα θα μπορουσε να πουλησει?
brz20 - Δευ 20 Αύγ 2007, 16:53:18
Θέμα δημοσίευσης:
Με ειδες να λεω για αμαξωμα,συμπεριφορα και αλλα τετοια.
Σου απανταω εγω.Οχι δεν ειπα.
Μπαινω στον κοπο και συγκρινω τιμες και οταν μιλαω δεν μιλαω με το δικο μου μυαλο παντα.
Μιλαω και συμφωνα με αυτα που ακουω κατα καιρους απο ατομα που ψαχνουν για αμαξια.
Αυτους τους μα***ες θελω να προλαβω.
Εγω εχω μπει στο CZT και ηταν πιο κατω απο το απαραδεκτο.
Δεν το επερνα για κανεναν λογο.
Αλλα...Υπαρχει και αυτο το αλλα που λεει οτι,η τιμη του και μονο κανει εναν ασχετο να το σκεφτει.
Ε επιδη η καθε εταιρια δεν βλεπει ποτε μονο το μυαλο το δικο σου ή το δικο μου πρεπει με καποιον τροπο να κερδισει και τον ασχετο στο αθλημα.
Τωρα πιστευω να με επιασες.
Steve - Δευ 20 Αύγ 2007, 19:49:29
Θέμα δημοσίευσης:
Άρα, δεν αναφέρεις το CZT ούτε εσύ λοιπόν και αφήνεις όλους τους μαλ**ες που θέλεις να προλάβεις, στην άγνοια τους, διότι με το που θα δούνε CZT θα πάνε και θα ρωτήσουνε! Very happy
marios206 - Τρι 21 Αύγ 2007, 17:22:53
Θέμα δημοσίευσης:

Ένα μαύρο ραλλάκι και ένα άσπρο με έχουν περικυκλώσει αλλά
ο παλιός με το κόκκινο GT είναι αλλιώς!!!!!!!!!!

Συμφωνώ????........ Laughing ...... ΟΕΟΟΟ!!!!!
brz20 - Τετ 22 Αύγ 2007, 12:46:46
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και το κοκκινο δεν το παω σαν χρωμα γενικα,εκτος αν ειναι Ferrari,θελω να πω οτι στο 207(απο την διαφημιση ακομα)μου εκανε φοβερη εντυπωση και μπορω να πω οτι θα το επελεγα και ετσι.
Ειναι φοβερο οπως και να εχει σαν αμαξι.Και τωρα που βγηκε και το Rallye θα ψησω την αδερφη μου(μια και της αρεσει σαν αμαξι)να παρει το Rallye.
MEMsound - Δευ 10 Σεπ 2007, 11:05:14
Θέμα δημοσίευσης:
το παρακάτω αναφέρεται στο 207gt αλλά και λογικά θα ισύει και για το 207"rallye" (τρομάρα του... που αν μη τι άλλο είναι ελαφρύτερο και ίσως και με λίγο καλήτερη ανάρτηση από το gt)

http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=26157&highlight=207+rallye
volvos - Δευ 10 Σεπ 2007, 11:28:28
Θέμα δημοσίευσης:
το θεμα ειναι...οτι με το 207 προφανως οταν θα φτασεις στο τερμα θα εισαι οπως ημουν με το 206 μαμα...ατσαλακωτος χωρις σταλα ιδρωτα στο μετωπο χαλαρος και θα μιλας στο κινητο με τη κοπελα σου......

ενω στο 106 ή στο 206 μου ετσι οπως ειναι τωρα ολιγον τι στημενο βγαινεις εισαι κατακοκκινος ιδρωμενος και το πρωτο πραμα που θες ειναι τσιγαρο και ενα βραχακι να αραξεις και να ηρεμησεις απο το τσιτωμα........

σα να συγκρινουμε sybersex με κανονικο σεξ ενα πραμα....
MEMsound - Δευ 10 Σεπ 2007, 11:51:06
Θέμα δημοσίευσης:
...όντως... Rolling eyes Cool
Steve - Δευ 10 Σεπ 2007, 16:57:42
Θέμα δημοσίευσης:
Παρασκευή το φέρανε στην αντιπροσωπεία της Λάρισας, σήμερα κατάφερα και το έκανα test drive.

Μπορώ να πώ ότι για ακόμα μια φορά, μούσκεψα περήφανα το βρακάκι μου! Very happy Στο συγκεκριμένο, το μόνο που του έχουν αλλάξει είναι τα ελατήρια, και του έχουν βάλει H&R 3ποντα. Το αμάξι έχει ωραίο πάτημα, χάλια θέση οδήγησης (όπως όλα τα καινούρια, κατά την γνώμη μου), άνετο κάθισμα με σχετικά επαρκή πλευρική στήριξη.

Σε ρεπρίζ, με ρελαντί, απογοητεύεσαι μέχρι τις ... 1700 σ.α.λ. το πολύ. Μετά το αμάξι σηκώνει σαν τρελό, αβίαστα, μέχρι τον κόφτη! Στις ρεπρίζ, ειλικρινά σκοτώνει. Σε 2-3 προσπεράσεις που το δοκίμασα, με 2α, 3η και 4η, το προπορευόμενο όχημα το περνάς σαν σταματημένο μόλις πατήσεις το πόδι στο πάτωμα. Το αποκορύφωμα είναι η 4η, όταν από τα 80 βρίσκεσαι στα 150 και εκτός του ότι δεν έχεις καταλάβει πότε τα έχεις πιάσει, δεν έχεις και την αίσθηση των 150! Να προσθέσω επίσης ότι είναι αρκετά αθόρυβο μέσα στην καμπίνα, ενώ ακόμα και με κλιματισμό, πάλι κινείται σαν να μη συμβαίνει τίποτα!

Το ESP δουλεύει υποδειγματικά, και είναι πάντα εκεί για να σε σώσει. Σε μερικές περιπτώσεις, μπορείς να κάνεις και λίγο ελεγχόμενη υπερστροφή με ελαφρό "άσε-πάτα". Σε περίπτωση που θες να κάνεις παιχνίδι όμως, σε ξενερώνει τόσο πολύ, που θες να κατέβεις, να κλειδώσεις και να πετάξεις το κλειδί στο πρώτο ρυάκι... Sad

Γενικότερα, όμορφο σαν σύνολο, αλλά σίγουρα θα πήγαινα για GT στην προκειμένη περίπτωση.

Από την άλλη, φαντάζομαι το RC... και... άσε δεν το γράφω γιατί θα το σβήσουν πάλι Evil
brz20 - Δευ 10 Σεπ 2007, 17:36:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραιος ο ψηλος.Ωραιο και το Rallye.
Θελω και εγω μια βολτα με το GT/Rallye.
Καποια στιγμη που θα ερθω Λαρισα ψηλε για να περασουμε τα φαναρια στην Peugeot που τους ξερεις και ολους θελω να το κανω test.
gonakinen - Δευ 10 Σεπ 2007, 17:46:28
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:

ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ...

ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ PORTAL Cool
Steve - Δευ 10 Σεπ 2007, 19:32:42
Θέμα δημοσίευσης:
Και να το κάνετε Portal, έχει κάποια σχέση με το test drive που έκανα? Rolling eyes
vinman - Δευ 10 Σεπ 2007, 20:09:52
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Και να το κάνετε Portal, έχει κάποια σχέση με το test drive που έκανα? Rolling eyes

Δεν νομίζω να έχει σχέση με το test drive που έκανες... Razz
Πάντως του δίνεις καλή εικόνα ψηλέ... Wink
Steve - Δευ 10 Σεπ 2007, 21:06:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ε ναι, από έξω από τον χορό, όλοι τραγουδάνε.

Μακάρι τουλάχιστον να καταφέρω να το πάρω για καμια ώρα να πάω να το ευχαριστηθώ κάπου να έχω μια πιο καλή άποψη πάντως... Rolling eyes Αν σας δοθεί η ευκαιρία, πάρτε το για μια βόλτα. Δεν είναι απαραίτητο να το λιώσετε ή να αρχίσετε τις γραναζόσουπες για να δείτε αν σας ταιριάζει ή όχι... Φερθείτε του σαν να το είχατε πληρώσει εσείς και τότε θα δείτε πραγματικά αν σας αρέσει, αν αυτά που λένε στα περιοδικά είναι αλήθεια ή φυστίκια Very happy
brz20 - Δευ 10 Σεπ 2007, 22:57:11
Θέμα δημοσίευσης:
Γινετε να το πατουμε για καμια βδομαδα για test drive?
Steve - Δευ 10 Σεπ 2007, 23:39:20
Θέμα δημοσίευσης:
Χλωμότατο... Evil
drdino - Δευ 10 Σεπ 2007, 23:46:44
Θέμα δημοσίευσης:
To esp του ξαναμπαίνει τλκ;
grpap - Πεμ 13 Σεπ 2007, 10:26:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι, το esp του ξαναμπαινει μετα τα 50 χλμ.Σημερα το ειδα στην αντιπροσωπεια αλλα δεν το οδηγησα.Λοιπον με τα λιγοτερα εξτρα μου αρεσε πιο πολύ και κυριως γιατι δεν ειχε ηλιοροφη.Μπορει να δειχνει μουρατη αλλα στην Ελλαδα για μενα θα κανει το αυτοκινητο να βραζει ,ειδικα αν είναι (που θα είναι μαυρου χρωματος).Ειναι 50 κιλα ελαφρυτερο.Οχι σπουδαια πραγματα αλλα κατι είναι και αυτό.Το σημειο που πραγματικα δε μου αρεσε είναι τα μπροστινα καθισματα που είναι ημιμπακετ και η πλευρικη στηριξη που προσφερουν είναι μετρια.Καμμια σχεση με του 206xs τα οποια είναι πολύ καλυτερα.Κατα τα αλλα η θεση οδηγησης είναι πολύ καλυτερη του 206 με ρυθμιζομενο τιμονι και βολευεται πολύ ευκολα ένας ψηλος οδηγος.
Η αναρτηση τελος είναι και αυτή του GT και όχι του RC.
Αν θα αγοραζα αυτό η το GT η απαντηση είναι αυτό.Λογω λιγοτερων εξτρα και ηλιοροφης.Απλα ξερω ότι θα θελησω καλυτερα aftermarket καθισματα.
netblaster - Πεμ 13 Σεπ 2007, 10:36:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ερωτηση...

Η γρυλλια του μπροστα ειναι αυτη του GT ή η απλη???

Και οταν λες ημιμπακετ καθισματα, εννοεις οτι εχει αλλα καθισματα απο το GT???

Εγω που ειχα κατσει σενα Sport Pack, η μονη διαφορα οσον αφορα το καθισμα ηταν οτι του 207 ειχαν μεγαλυτερο πλατος σε σχεση με του 206...

Γιαυτο ισως και να φαινονται πιο "χαλαρα"...
grpap - Πεμ 13 Σεπ 2007, 10:48:42
Θέμα δημοσίευσης:
Εχουν μικροτερα «αυτια» και σε πλατος δεχνουν ιδια με του 206xs.Ειναι σαφως πιο ρηχα από του 206xs και είναι ιδια με του gt απλα εκεινα εχουν δερμα πλευρικα.Τα ιδια είναι και του sport pack.Ειναι καθισματα για κυριλατους τυπους που δεν θελουν τσαλακωμα (οσο γινεται).Η γενικη εντυπωση είναι ότι προκειται για αυτοκινητο συμβιβασμων.Οποιος θελει πιο σπορ αισθηση το rc είναι το αυτοκινητο που ζηταει.Με ψηλοτερο κοστος χρησης λογω απαιτησης 100αρας.

ΥΓ Η γριλια μου φανηκε ιδια με του GT.Δε την προσεξα ιδιαιτερα καθως το εξωτερικο ενος αυτοκινητου δε μου λεει τιποτα αν το εσωτερικο του και κυριως η θεση οδηγησης δε με φτιαχνει.Για μενα το 99% του χρονου που ερχομαι σε επαφη με το αυτοκινητο ειναι απο τη θεση του οδηγου και αυτη με ενδιαφερει πρωτιστα.Και κατι τελευταιο:η ρυθμιση του τιμονιου ειναι αψογη,τη φερνεις απο το πηγουνι εως "στου διαολου τη μανα".Με ενα καλο μπακετ......
brz20 - Πεμ 13 Σεπ 2007, 10:52:52
Θέμα δημοσίευσης:
Εισουν σαφης.
Νομιζω οτι η ηλιοροφη ειναι ετσι μελετημενη που κοβει τις ακτινοβολιες και δεν ζεστενετε το αμαξι παραπανω απο ενα κανονικο.
Επειδη εχω παραδειγμα τετοιας οροφης και μαλιστα ολο τζαμι πανω(μιλω για το Smart της μαςνας μου)μπορω να πω οτι ζεστενετε λιγοτερο απο το 406 του πατερα μου.
Το θεμα ειναι τα "γυμνα" τζαμια που εχει το 406 ενω το Smart ειναι φιμε.
Κανουν πολυ δουλεια.
Η θεση οδηγησης αν ειναι σαν του 307 εμενα προσωπικα θα με βολευει.
Θα το δω τωρα που θα παω πανω στα Τρικαλα.
Θα το παρω ενα test drive.
Θα ψαξω εγω αμαξι για την αδερφη.
Δυσκολη δουλεια.
Laughing Laughing Laughing
android - Πεμ 13 Σεπ 2007, 17:47:24
Θέμα δημοσίευσης:
οπου sport pack βαμενη γριλια κ βαμενα τα πλαινα πλαστικα στις πορτες παρεα με αυτοματο αναμα φωτων κ υαλοκαθαριστηρων που λεει +650 ευρω το απλο με τα 17.900 δεν εχει sport pack
dimkeras - Κυρ 16 Σεπ 2007, 00:05:45
Θέμα δημοσίευσης:
Η οροφή έχει ένα στόρι που την αποκόβει τελείως και δε ζεσταίνει τόσο πολύ. Τουλάχιστον όχι περισσότερο από ένα απλό (χωρίς γυάλινη οροφή). Είναι και φιμέ..
brz20 - Κυρ 16 Σεπ 2007, 00:37:20
Θέμα δημοσίευσης:
Ολα που εχουν γυαλινη οροφη εχουν αυτην την πατεντα.
Ακομα και το GTC της Opel.
Μια χαρα κανει την δουλεια του το στορι αυτο.
Το θεμα δεν ειναι αν ζεσταινετε ή οχι.Το θεμα ειναι πως γουσταρεις να το παρεις.
Αυτο πιστευω εγω.
Scrooge - Τρι 25 Σεπ 2007, 18:50:15
Θέμα δημοσίευσης: 207GT vs Swift Sport
Σύμφωνα με το DRIVE, στην πίστα των Σερρών, το 207 GT τρώει ξύλο από το Swift Sport.
Δηλαδή τα τουρμπάτα 150HP χάνουν από τα ατμοσφαιρικά 125HP (!)
Σύμφωνα με το περιοδικό, το 207 είναι στημένο καλύτερα.
Για την έκπληξη υπεύθυνο είναι το ESP του 207 που δεν απενεργοποιείται.
Παρόλα αυτά, είναι μια απογοήτευση για μένα που ζαχάρωνα το Rallye.
MEMsound - Τρι 25 Σεπ 2007, 19:13:01
Θέμα δημοσίευσης:
μην στεναχωριέσαι...
πολύ σύντομα θα υπάρχει επίλυση αυτού του "προβλήματος" Wink
δες και αυτό http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=10647
netblaster - Τετ 26 Σεπ 2007, 10:57:10
Θέμα δημοσίευσης:
Η επιδοση μεσα στην πιστα δεν ειναι τοσο ενδεικτικη... Οπως εγραφαν και στο Drive το 207 ηταν το πιο σπορ σε αισθηση απο τα 3 (ηταν και Golf GT)...

To θεμα ειναι πως συμπεριφερονται τα αυτοκινητα στο δρομο, στις πραγματικες συνθηκες και εκει το 207 ειναι αυτο που ειναι καλυτερο!!!

Ενταξει, το ESP ειναι ενα μειον που δεν απενεργοποιειται πληρως, αλλα αυτο τεινει να γινει μια καραμελα απο πολλους...
brz20 - Τετ 26 Σεπ 2007, 15:19:26
Θέμα δημοσίευσης:
Ειδα σημερα στην Λαμια καθως ερχομουν απο Ηρακλειο ενα λευκο 207 με μια ασημι με κοκκινο περιγραμμα λωριδα στην μεση και τον λεοντα της Peugeot Sport στο πλαι.
Επαθα την πλακα μου μιλαμε.
Δεν ξερω αν ηταν Rallye αλλα οτι και να 'ταν ηταν πολυ ομορφο.
grpap - Τετ 26 Σεπ 2007, 18:51:58
Θέμα δημοσίευσης:
Αληθεια,εφαγε ξυλο το 207 απο το suzuki;Να δω τι αλλο θα ακουσω ακομα.Αν ειναι δυνατον απο μια εταιρια που φτιαχνει...........καροτσια και τα ονομαζει........Σουλα...συγνωμη Λιανα ηθελα να πω.Τι σου κανουν τα λεφτα στον τυπο και πως μπορουν να εξαπατησουν τους αδαεις...............
plaketokofths - Τετ 26 Σεπ 2007, 18:57:45
Θέμα δημοσίευσης:
grpap έγραψε:
Αληθεια,εφαγε ξυλο το 207 απο το suzuki;Να δω τι αλλο θα ακουσω ακομα.Αν ειναι δυνατον απο μια εταιρια που φτιαχνει...........καροτσια και τα ονομαζει........Σουλα...συγνωμη Λιανα ηθελα να πω.Τι σου κανουν τα λεφτα στον τυπο και πως μπορουν να εξαπατησουν τους αδαεις...............

το σαζμάν και την αξιοπιστία του κινητήρα που εχει η suzuki, η πεζω δεν την εχει παντως, αυτη ειναι η γνώμη μου. Ουτε τα χιλια ηλεκτρικα προβληματα ολων των ευρωπαικών αυτοκινήτων. Wink
grpap - Τετ 26 Σεπ 2007, 19:00:53
Θέμα δημοσίευσης:
Η γνωμη μου ειναι οτι η γνωμη σου ειναι λαθος στον τομεα του κινητηρα.Ειδικα οταν μιλαμε για πεζο.Αλλα δεν ειναι εδω το θεμα.Το θεμα ειναι στην οδικη συμπεριφορα............ Wink
plaketokofths - Τετ 26 Σεπ 2007, 19:06:49
Θέμα δημοσίευσης:
grpap έγραψε:
Η γνωμη μου ειναι οτι η γνωμη σου ειναι λαθος στον τομεα του κινητηρα.Ειδικα οταν μιλαμε για πεζο.Αλλα δεν ειναι εδω το θεμα.Το θεμα ειναι στην οδικη συμπεριφορα............ Wink

απλα το ειπα επειδη ειπες για Σούλα και καρότσια.

Στην οδική συμπεριφορά απλα να σου πω πως σε δοκιμη σε πιστα, και χιλιομετράτη πιστα (θα βρω το βιντεο να το ποσταρω) το panda 100ΗP ειναι κατι δευτερόλεπτα πιο αργό απο το 207gt.

Exω την αίσθηση πως μηχανήματα τύπου 106 & 205 που πραγματικά στρίβουν και την κατευθυνση του οχηματος την ορίζει ο οδηγός και με κορυφαίο feedback κιολας(εννοω τις sport εκδοσεις) πλεον δεν υπάρχουν.
grpap - Τετ 26 Σεπ 2007, 19:18:01
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι,Σουλα και καροτσια.Που ειναι το παραξενο;Μιλαω για μια εταιρεια συνολικα.Και για αλλη μια επισης συνολικα.Η οποια κατ'εμε (πεζο) εχει κανει λαθος απο πλευρας μαρκετινγκ.Αυτο ομως δεν αναιρει το σπουδαιο πλαισιο ουτε και τους μεχρι τωρα σπουδαιους κινητηρες του εργοστασιου.Ναι το συγκεκριμενο σουζουκι ειναι καλο-μακραν καλυτερο του μεσου ορου της ιδιας της σουζουκι,εξ ου και τα καροτσια-αλλα μην ειμαστε και ιεροσυλοι.Για την ακριβεια οχι εμεις αλλα τα περιοδικα.Το panta ειναι αλλου παπα ευαγγελιο και απο μια εταιρια η οποια και σπουδαια ειναι αλλα εχει επιδειξει εξισου σπουδαιες ικανοτητες στο.........χαρακιρι.Καταλαβαινεις τι εννοω.......
plaketokofths - Τετ 26 Σεπ 2007, 19:26:32
Θέμα δημοσίευσης:
grpap έγραψε:
Ναι,Σουλα και καροτσια.Που ειναι το παραξενο;Μιλαω για μια εταιρεια συνολικα.Και για αλλη μια επισης συνολικα.Η οποια κατ'εμε (πεζο) εχει κανει λαθος απο πλευρας μαρκετινγκ.Αυτο ομως δεν αναιρει το σπουδαιο πλαισιο ουτε και τους μεχρι τωρα σπουδαιους κινητηρες του εργοστασιου.Ναι το συγκεκριμενο σουζουκι ειναι καλο-μακραν καλυτερο του μεσου ορου της ιδιας της σουζουκι,εξ ου και τα καροτσια-αλλα μην ειμαστε και ιεροσυλοι.Για την ακριβεια οχι εμεις αλλα τα περιοδικα.Το panta ειναι αλλου παπα ευαγγελιο και απο μια εταιρια η οποια και σπουδαια ειναι αλλα εχει επιδειξει εξισου σπουδαιες ικανοτητες στο.........χαρακιρι.Καταλαβαινεις τι εννοω.......

I' m ok.... Δεν προσπαθω να πεισω κανεναν και για τπτ, απλα ανέφερα την γνωμη μου στα πλαισία διαλόγου Wink

Είναι δεκτο καθενας να εχει διαφορετική αντιληψη των πραγμάτων γενικως.
grpap - Τετ 26 Σεπ 2007, 19:35:06
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα εννοειται,κουβεντα κανουμε.Αλλα ξεκινησε απο την εντονη δυσπιστια μου στα τεστ των περιοδικων.
Sidobre - Τετ 26 Σεπ 2007, 19:36:10
Θέμα δημοσίευσης:
Τα πάντα είναι σχετικά. Το Corsa OPC, είναι κατά γενική ομολογία ένα καλό αυτοκίνητο αλλά όχι τέλειο. Με την σωστή παρέμβαση γίνεται ακόμα και αυτό όπλο (ας κοιτάξει κάποος ένα Corsa OPC στο GTCC τί έκανε....)

Το 207 Rallye μπορεί να μην είναι εργοστασιακά ένα ραλλύ όπως τα ξέρουμε, είναι όμως με την σειρά του ένα "όπλο" της σημερινής εποχής. Μπορεί να μεταμορφωθεί όμως (παρά το αυξημένο βάρος του) σε κανονικό παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω πολλά αλλά σύντομα θα παρουσιάσουμε ένα τέτοιο όπλο που ρίχνει κανονικό "ξύλο" σε όλα αυτά που λέγαμε θρύλους (106 rallye κλπ). Ιεροσυλία; ΟΧΙ: ΕΞΕΛΙΞΗ! Wink
plaketokofths - Τετ 26 Σεπ 2007, 19:45:48
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Τα πάντα είναι σχετικά. Το Corsa OPC, είναι κατά γενική ομολογία ένα καλό αυτοκίνητο αλλά όχι τέλειο. Με την σωστή παρέμβαση γίνεται ακόμα και αυτό όπλο (ας κοιτάξει κάποος ένα Corsa OPC στο GTCC τί έκανε....)

Το 207 Rallye μπορεί να μην είναι εργοστασιακά ένα ραλλύ όπως τα ξέρουμε, είναι όμως με την σειρά του ένα "όπλο" της σημερινής εποχής. Μπορεί να μεταμορφωθεί όμως (παρά το αυξημένο βάρος του) σε κανονικό παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω πολλά αλλά σύντομα θα παρουσιάσουμε ένα τέτοιο όπλο που ρίχνει κανονικό "ξύλο" σε όλα αυτά που λέγαμε θρύλους (106 rallye κλπ). Ιεροσυλία; ΟΧΙ: ΕΞΕΛΙΞΗ! Wink

αυτό είναι κατι διαφορετικό για το οποίο δεν αντιλέγω φυσικα. Αλλα, αλλο βελτιώμενο αυτοκινητο και αλλο στοκ. Πιστεύω πως στην εργοστασιακή του μορρφή το 207 rallye δεν είναι ανταξιο να λεγεται rallye ετσι οπως μας εχει συνηθίσει η πεζω με τον χαρακτηρισμό αυτό.

Εγω πιστευω πως ολα τα σημερινα στις αντιστοιχες κατηγοριες ογκου-χρημάτων ειναι τα ιδια κι εχουν διαφορετικη φιλοσοφία αλλα και target group απο τα παλια. Κι αυτο γιατι τα θελουμε ολα δικα μας!

Γρηγορο, φτηνό, χλιδάτο και φίρμα....
brz20 - Πεμ 27 Σεπ 2007, 11:25:51
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Βασικα προεδρε πολλα οπλα ακουω και νομιζα οτι ειχα μπει σε κανενα κινηγητικο forum.
Δωστε γκαζι στον λαο.
Μου αναβεις την περιεργια με αυτα που λες τωρα για το 207.
Μακαρι συντομα να εχουμε νεωτερα.
netblaster - Σαβ 29 Σεπ 2007, 01:03:51
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν απο λιγες ωρες οδηγουσα ενα 207 Rallye...

Οι εντυπωσεις μετριες...

Περιμενα κατι καλυτερο!!!

Σαφως σαν αυτοκινητο ειναι ανωτερο ενος 206 οσον αφορα την ποιοτητα εσωτερικου και κυλησης...

Μαρεσε που δεν ακουγα τα συνηθισμενα κρακ - κρουκ οταν περνουσα απο ανωμαλιες, το τραβηγμα του μοτερ που ηταν καλο, τα φρενα αμεσα και με δυνατη αισθηση φρεναρισματος (καλυτερα απτου 206 και στα δυο), σφιχτη αναρτηση χωρις να κουραζει, αυτα...

Δε μαρεσε το τιμονι, πολυ ελαφρυ στα χαμηλα, βαραινει πιο ψηλα, αλλα ειναι καπως η αισθηση του και ειναι και εχει και σχετικα λεπτη στεφανη, σασμαν καλυτερο απτων 206 μεν, κατωτερο των περιστασεων δε, αναρτηση που ακουγεται, θεση οδηγησης καλυτερη απτο 206 οσον αφορα το βολεμα, αλλα καθεσαι ψηλα, αργη αποκριση στο γκαζι, σε μερικα σημεια νομιζες οτι θα σε κρεμασει, αλλα μετα εδινε (ειδικα στα χαμηλα 1700 - 1800rpm περιπου, το δικο μου εχει πιο πολυ νευρο), κοντερ που δειχνει οσα και το δικο μου και φτανει τελειωμενο μεχρι τα 210 στις 6000rpm!!!

Για τα 17.900 που κανει ναι, ειναι καλο, εν συγκριση και με τον ανταγωνισμο του...

Προσωπικα δεν θα το επαιρνα, καθως δε με επεισε...

(Λεπτομερεια: η θεση του αναπτηρα-μπριζας ειναι κατω απτο καλυμα που ειναι και το τασακι, αρκετα αβολη...Δεν προσεξα αν ειχε ξεχωσριστη μπριζα σε αλλο σημειο μπροστα)
papasmurf735 - Τρι 16 Οκτ 2007, 17:05:57
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια καλησπερα
μου ειπανε στην αντιπροσωπεια οτι το rallye δεν εχει ιμαντα αλλα καδενα ξερει κανει κατα ποσο αληθευει αυτο????
ευχαριστω
marios206 - Τρι 16 Οκτ 2007, 18:04:26
Θέμα δημοσίευσης:
αληθεύει
Steve - Τρι 16 Οκτ 2007, 18:29:52
Θέμα δημοσίευσης:
Αληθεύει γαλλικό με καδένα?
Touristas - Τρι 16 Οκτ 2007, 20:00:55
Θέμα δημοσίευσης:
Όλοι οι κινητήρες τις γενιάς ΕΡ είναι με καδένα.
pathfinder - Τρι 16 Οκτ 2007, 20:05:05
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Αληθεύει γαλλικό με καδένα?

Αληθεύη άλλωστε γαλλική είναι η συναρμολόγη του κινητήρα, η σχεδίαση είναι γερμανική ...
volvos - Τρι 16 Οκτ 2007, 20:31:18
Θέμα δημοσίευσης:
γερμανικο ειναι το μοτερ μη το ψαχνετε.
οι γαλλοι βαλανε τη σαντιγυ μονο
Steve - Τρι 16 Οκτ 2007, 20:41:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ω Θεέ... καδένα... Puke right
salex - Τρι 16 Οκτ 2007, 20:58:05
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Ω Θεέ... καδένα... Puke right

Καδένα οεοε. Τέλος οι ιμάντες, όχι άλλοι εντατήρες και έξω αντλία νερού! Οε!
Δεν έχει άλλο παιχνίδι με τον χρονισμό, καγκουρόπαιδα! Ρυθμιζόμενα γρανάζια τέλος.
elninio149 - Σαβ 20 Οκτ 2007, 14:20:00
Θέμα δημοσίευσης:
Ενα μονο εχω να πω επι του θεματος.Προσφατα ιδιοκτητης GOLF GTI 200ps αφησε το αυτοκινητο του 2006 μοντελο κι αποκτησε 207 RALLYE.O τυπος επαθε την πλακα του απο τη φανταστικη ροπη του 207.Δεν υπαρχει ανταγωνιστης στα 1600cc ουτε απο θεμα τιμης ουτε απο θεμα επιδοσεων.Μη δισταζετε παιδια δεν ειναι πολλα τα λεφτα. Νικος-Κατερινη(πωλητης). Exclamation Exclamation Exclamation
kane - Σαβ 20 Οκτ 2007, 14:30:54
Θέμα δημοσίευσης:
elninio149 έγραψε:
Ενα μονο εχω να πω επι του θεματος.Προσφατα ιδιοκτητης GOLF GTI 200ps αφησε το αυτοκινητο του 2006 μοντελο κι αποκτησε 207 RALLYE.O τυπος επαθε την πλακα του απο τη φανταστικη ροπη του 207.Δεν υπαρχει ανταγωνιστης στα 1600cc ουτε απο θεμα τιμης ουτε απο θεμα επιδοσεων.Μη δισταζετε παιδια δεν ειναι πολλα τα λεφτα. Νικος-Κατερινη(πωλητης). Exclamation Exclamation Exclamation

Mας έπεισες μάστορα... Rolling eyes
volvos - Σαβ 20 Οκτ 2007, 21:24:14
Θέμα δημοσίευσης:
παει ο τοτος στο μπαμπα του και του λεει ο μπαμπας.

τοτε τραβα φερε τις παντοφλες μου.

παει ο τοτος στο σαλονι που παιζει η αδερφη του με μια φιλη της και τους λεει.

ειπε ο μπαμπας να σας γ****ω και τις δυο...

ΑΑΑ τι λες Tοτέ ντροπη φωνζει η αδερφη του.
δε με πιστευτε να δεστε.
φωναζει ο Τοτος
ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΑ?

και ακουγεται ο μπαμπας απο μεσα...

ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΡΕ Μ*********Ο ΣΟΥ ΕΙΠΑ.

αμα τις γ*****ει ο Τοτος τοτε εχει ελπιδα ο φιλος να πηγε απο γκολφ 5 gti
σε 1.6 ραλλυ 207 και να επαθε πλακα με το 207.
dimkeras - Κυρ 21 Οκτ 2007, 10:19:58
Θέμα δημοσίευσης:
Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

Ακόμα γελάω!!!!!!!!!!!
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ - Κυρ 21 Οκτ 2007, 14:15:24
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
παει ο τοτος στο μπαμπα του και του λεει ο μπαμπας.

τοτε τραβα φερε τις παντοφλες μου.

παει ο τοτος στο σαλονι που παιζει η αδερφη του με μια φιλη της και τους λεει.

ειπε ο μπαμπας να σας γ****ω και τις δυο...

ΑΑΑ τι λες Tοτέ ντροπη φωνζει η αδερφη του.
δε με πιστευτε να δεστε.
φωναζει ο Τοτος
ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΑ?

και ακουγεται ο μπαμπας απο μεσα...

ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΡΕ Μ*********Ο ΣΟΥ ΕΙΠΑ.

αμα τις γ*****ει ο Τοτος τοτε εχει ελπιδα ο φιλος να πηγε απο γκολφ 5 gti
σε 1.6 ραλλυ 207 και να επαθε πλακα με το 207.

Pskarm είσαι Θεός!!

Απαιχτο!!! Laughing Laughing
kfrei - Παρ 23 Νοέ 2007, 01:05:18
Θέμα δημοσίευσης: mp3-player στο 207 Rallye ?
Εδώ και λίγο καιρό διαβαζω το foroum σας και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής ως νεος κάτοχος του 207 Rallye. Αντικατεστησα το Radio-CD του, με το αντιστοιχο Mp3-Player (που φοραεί το 207GΤ και το 207 CC).

To mp3-player παιζει κανονικα τα mp3, επιλεγω next, previous, folder κλπ.... αλλα σην οθονη του trip computer δεν εμφανίζονται οι τίτλοι των mp3. Απο όσο γνωρίζω τα 207Gt και το 207 CC που έχουν από την μαμα το mp3, έχουν διαφορετικό interface και πιθανότατα και λογισμικο στο trip computer...

Γνωριζει κάποιος, αν γίνεται να αναβαθμιστει το αντιστοιχο λογισμικο του trip computer του Rallye με το αντιστοιχο του CC, ώστε τελικά να λειτουργει πλήρως το mp3-player ?

Από την Lion Hellas στη Θεσσαλονικη δεν γνωρίζουν ακόμη αν αυτο γίνεται μια που δεν ξαναέκαναν την αλαγή αυτή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Κώστας
drdino - Παρ 23 Νοέ 2007, 01:10:38
Θέμα δημοσίευσης:
Έχεις και διαφορετική οθόνη από τα Gt/CC κιόλας...
kfrei - Παρ 23 Νοέ 2007, 01:20:49
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Έχεις και διαφορετική οθόνη από τα Gt/CC κιόλας...

Θεωρούσα ότι αλλαζει μονο το λογισμικό αφού και οι δυο οθονες είναι μονοχρομες και με ιδιες διαστάσεις . Στο παρακάτω video απο ποιο 207 ειναι το 'premium' trip computer ? Αυτό το interface δεν έχει kai to GT/CC ?

http://www.youtube.com/watch?v=1b4pML1zfG0
drdino - Παρ 23 Νοέ 2007, 01:22:39
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό είναι αυτό που έχει το Gt, το dot matrix. Το rallye έχει με γραμμούλες.
kfrei - Παρ 23 Νοέ 2007, 01:28:36
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Αυτό είναι αυτό που έχει το Gt, το dot matrix. Το rallye έχει με γραμμούλες.

Υπάρχει περίπτωση να μπορεί να αντικατασταθεί "εύκολα" ολόκληρο το LCD με τον Υπολογιστή Ταξιδίου, με το αντίστοιχο του GT/CC ?
vavvas - Παρ 25 Απρ 2008, 15:58:43
Θέμα δημοσίευσης:
Λιγο πιο πισω γινεται λογος για μετρησεις χρονων σε πιστα σε σχεση 207 gt με swift sport. Ειναι αληθινοι 100% οι χρονοι που δινει το περιοδικο και αυτο συμβαινει γιατι πολυ απλα το κουβαδακι της σουζουκι ειναι πιο ελαφρυ περιπου 200 κιλα(τεραστια διαφορα).
Αυτο για μενα δεν λεει τπτ σκεφτομαι καιρο να παρω αυτοκινητο(ειμαι κατωχος ενος κορολλα Ε12 1,4) και εχω κανει πολλα test drive. Δεν συγκρινονται πουθενα στο δρομο τα δυο αυτοκινητα μα πουθενα.
Το μονο που φοβαμαι και το ψαχνω ακομα ειναι η εγγυηση των 2 χρονων(αν ηταν 4 θα ηταν κορυφη) γιατι εχω καλομαθει απο τον ιαπωνα μου.
Α και μη ξεχνιομαστε σε λευκο τα σπαει..............
salex - Δευ 28 Απρ 2008, 16:07:08
Θέμα δημοσίευσης:
Σαββα, τα πράγματα είναι οπως τα λες.
Τα αυτοκίνητα όχι μόνο δεν είναι συγκρίσιμα, αλλά και οι μετρησεις τους μεσα σε πίστα δινουν την αλήθεια έτσι όπως θελει να την παρουσιάσουν τα εκάστοτε συμφεροντα.

Δεν λεω, ωραίο το Swift αλλα σε εξοπλισμο, στριψιμο και κινητήρα ειναι χαοτικη η διαφορά (προς τα πίσω). Το GT/Rallye δεν εχει σχέση με αυτό το αυτοκίνητο, οπως δεν εχουν σχεση οι τιμες τους.

Οσο για τα δυο χρόνια εγγύησης, ευχομαι να μην ερθει η ωρα που θα τη χρειαστείς. Τα περισσότερα Ιαπωνικα δινουν το πολύ 3χρονια από το εργοστάσιό τους, αλλά οι τοπικες εταιρείες την επεκτείνουν για 2-3 ακόμα με σαφως χειρότερους όρους. Βλέπε Σαρακάκης, Honda/ Mitsubishi κλπ.
volvos - Δευ 28 Απρ 2008, 16:59:29
Θέμα δημοσίευσης:
σορυ αλλα μαλλον δε ξερετε για τι αμαξι μιλατε.

το σουιφτ ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλα στημενο για τη κατηγορια του και στριβει πολυ σωστα και γρηγορα εξου και οι χρονοι του...
γενικα ειναι μια πολυ καλη επιλογη-αλλα ακριβη

το 207 δε κανει χρονους πουθενα σε πιστες κλπ ελεω esp που του κοβει παρα πολυ τα ορια στις στροφες...

το 207 το παιρνεις σε σχεση με σουιφτ

α. γιατι ειναι πολυ καλυτερο ποιοτικα
β. γιατι ειναι με χαωδη διαφορα πιο γρηγορο
γ. γιατι με ενα προγραμμα παει 194 αλογα οταν με το σουιφτ θα παλευεις μια ζωη να πιασεις τα 150
δ. γιατι ειναι ενα κλικ ανωτερο σε στριψιμο
ε. πολυ πιο μεγαλο σε χωρους
στ. εμπορικο μοντελο. το σουιφτ πλεον δε το θυμαται κανεις και ας ειναι τοσο νεο μοντελο το σπορτ παντα...
android - Δευ 28 Απρ 2008, 21:02:28
Θέμα δημοσίευσης:
volvos εχω βγαλει το esp δεν ξερω τι χρονους κανει η εκανε αλλα το αμαξι στριβει ταπα ποια....πλεον εχω γρηγορη εξοδο που οταν εμπαινε το esp ποτε ειχα πολυ αργη...καιει πολυ λαστιχο ομως τα γ@μιδι

αμα μαθεις να στριβεις ταπα μια βαρκα ολα μετα σου φαινοντε ευκολα Laughing
vavvas - Τρι 29 Απρ 2008, 11:08:34
Θέμα δημοσίευσης:
Οντως στριβει μια χαρα το σιφτακι αλλα ενταξει ποτε δεν θα το επερνα μονο και μονο απο το ονομα. Δλδ σκεφτομαι καπως ετσι, toyota πηρα γιατι ειναι απο τις καλυτερες ιαπωνικες εταιριες αν οχι η καλυτερη, πεζο θελω γιατι θεωρω πως ειναι η καλυτερη στα γαλλικα αυτοκινητα. Σουζουκι δεν θα επερνα ποτε γιατι ποτε δεν την ηξερα σαν πρωτη εταιρια καπου.Ασε που εχω μπει και στο φορουμ τους και εχω διαβασει ΠΟΛΛΑ περιεργα ιδικα για το 1,3 swift.

Τωρα το 207 οντως εχει το μειονεκτημα του esp αλλα προσωπικα δεν περνω αμαξι ωστε να μπω πιστα απλα για να μου δινει ωραια αισθηση οταν το οδηγαω και ξερω πως η πεζο ειναι οτι καλυτερο σε αυτο το τομεα. Το κορολλακι π.χ. το βαρεθηκα αν και ειναι σκυλι.
android - Τρι 29 Απρ 2008, 15:55:55
Θέμα δημοσίευσης:
vavvas έγραψε:
Οντως στριβει μια χαρα το σιφτακι αλλα ενταξει ποτε δεν θα το επερνα μονο και μονο απο το ονομα. Δλδ σκεφτομαι καπως ετσι, toyota πηρα γιατι ειναι απο τις καλυτερες ιαπωνικες εταιριες αν οχι η καλυτερη, πεζο θελω γιατι θεωρω πως ειναι η καλυτερη στα γαλλικα αυτοκινητα. Σουζουκι δεν θα επερνα ποτε γιατι ποτε δεν την ηξερα σαν πρωτη εταιρια καπου.Ασε που εχω μπει και στο φορουμ τους και εχω διαβασει ΠΟΛΛΑ περιεργα ιδικα για το 1,3 swift.

Τωρα το 207 οντως εχει το μειονεκτημα του esp αλλα προσωπικα δεν περνω αμαξι ωστε να μπω πιστα απλα για να μου δινει ωραια αισθηση οταν το οδηγαω και ξερω πως η πεζο ειναι οτι καλυτερο σε αυτο το τομεα. Το κορολλακι π.χ. το βαρεθηκα αν και ειναι σκυλι.

μην σε νοιαζει το esp ...
περνει ποδι ευκολα....... Laughing Laughing Laughing
vavvas - Τετ 30 Απρ 2008, 09:54:43
Θέμα δημοσίευσης:
Αλλο ενα θετικο πολυ ωραια.Αν ενδιαφερομαι θα σου πω. Αν και το πρωτο που θα κοιταξω αν δεν μου κανουν δωρο την αεροτομη τοτε να ψαξω να τη βρω εκτος πεζο.
gatoras - Σαβ 03 Μάϊ 2008, 14:03:39
Θέμα δημοσίευσης:
Γεια σας και χρόνια πολλά σε όλους!!
Είμαι νέος στο φόρουμ του PSClub και νέος κάτοχος Peugeot 207 Rallye σε λίγες μέρες...
Πριν αποφασίσω να κλείσω αυτό το ραλλάκι έφαγα πάρα μα πάρα πολλές ώρες σε αυτή τη βίβλο (βλ. φόρουμ) για τα Peugeot "μας".

Το αυτοκίνητο το έκλεισα την Τετάρτη (30/04/08) από γνωστή αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης (όχι Lion) και θα ήθελα τα φώτα σας σε μία ακόμα απορία που έχω...
Λοιπόν...το θέμα είναι για τον συναγερμό τον οποίο μου κάνουν δώρο + την αεροτομή, ο συναγερμός μου είπε θα είναι Gemini και όχι της αντιπροσωπείας (Texalarm & META) και θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει σαν δώρο η όχι, αν είναι αξιόπιστος ο συγκεκριμένος και αν σηκώνει turbo timer & αυτόματο κλείσιμο παραθύρων.
Αυτά τα λίγα για την ώρα…

Και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη τη παρέα που βοήθησε να γίνει αυτό το φόρουμ για να μαθαίνουμε και εμείς νέοι αρκετά πράγματα για το τι αγοράζουμε και όχι μονό.
Steve - Κυρ 04 Μάϊ 2008, 14:46:33
Θέμα δημοσίευσης:
Περισσότερα και πιό σίγουρα θα μας πεί ο Αργύρης, αλλά όπως σου είπα και στο τηλέφωνο σε Corsa OPC με συναγερμό, δεν έχει πρόβλημα το turbo timer. Απλά ήταν λίγο μανίκι η εγκατάσταση Razz

Αν υπάρχει πρόβλημα στο 207, το ίδιο που θα υπήρχε με τον εργοστασιακό, θα υπάρχει και σε aftermarket. Οπότε μην ανησυχείς, αν υπάρχει πρόβλημα θα φανεί Laughing

Που η λογική βέβαια λέει ότι ΔΕΝ θα υπάρχει... Wink
fynos - Κυρ 04 Μάϊ 2008, 15:09:45
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα !
Πάντως η ιδέα του τουπμο τιμερ δεν μου αρέσει . . . θα προτιμούσα να μένει περισσότερη διάρκεια μετά το σβήσιμο η αντλία νερού σε λειτουργία !
Μπορεί να γίνει από τον εγκέφαλο του κινητήρα αυτό ??
MEMsound - Κυρ 04 Μάϊ 2008, 15:19:43
Θέμα δημοσίευσης:
Γιάννη κάνεις λάθος
το τουρμπο τιμερ ειναι σωτηριο για τις τουρμπίνες (ιδίως μετα από σχετική πίεση) και αυτό γιατι βοηθά στο ομαλό κρύωμα τους.
fynos - Κυρ 04 Μάϊ 2008, 15:24:20
Θέμα δημοσίευσης:
Μα αυτό θα κάνει και η αντλία νερού . . . . άλλωστε στο 207 όταν σβήνεις κινητήρα δουλεύει για 2 λεπτά !

Εκτός και δεν είναι νερού και είναι λαδιού . . . δεν ξέρω ξέρω αν πηγαίνουν και τα δύο στην τουρμπινα, κάτι πάντως δουλεύει ! (εκτός βεντιλατερ λέω)
Touristas - Κυρ 04 Μάϊ 2008, 16:05:52
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ την γνώμη για το turbo timer για αυτό το αμάξι και έτσι όπως είναι από το εργοστάσιο την έχω πει αλλά πέρα βρέχει.
Η τουρμπίνα ψύχεται και με νερό έχει ηλεκτρική αντλία νερού που ελέγχετε από των εγκέφαλο.

Επίσης το πρόσθετο βεντιλατέρ που έχει επάνω στο intercooler είναι για να ψύχη το δυναμό και όχι το intercooler.
To 308 δεν έχει πρόσθετο βεντιλατέρ
fynos - Κυρ 04 Μάϊ 2008, 16:13:48
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνώ μαζί σου, το θέμα είναι αν κάποιος είναι υποχόνδριος και θέλει να την ψύχει παραπάνω . . . . μπορεί να πειράξει την λειτουργία του εγκεφάλου (το χρονικό περιθώριο) ???
makis106 - Κυρ 04 Μάϊ 2008, 17:27:57
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Εγώ την γνώμη για το turbo timer για αυτό το αμάξι και έτσι όπως είναι από το εργοστάσιο την έχω πει αλλά πέρα βρέχει.
Η τουρμπίνα ψύχεται και με νερό έχει ηλεκτρική αντλία νερού που ελέγχετε από των εγκέφαλο.

Επίσης το πρόσθετο βεντιλατέρ που έχει επάνω στο intercooler είναι για να ψύχη το δυναμό και όχι το intercooler.
To 308 δεν έχει πρόσθετο βεντιλατέρ

Tο πρόσθετο βεντιλατέρ που έχει επάνω στο intercooler είναι για να ψύχει το δυναμό??? Είναι εξακριβωμένο αυτό?
Ποιός ο λόγος να ψύξεις ένα δυναμό? ποτέ δεν έχω ακούσει για πρόβλημα σε δυναμό απο υπερθέρμανση, αντίθετα θεωρώ πιο λογικό να προσπαθείς να κρατήσεις χαμηλή τη θερμοκρασία του intercooler, -κατά συνέπεια και του εισερχόμενου αέρα στον κινητήρα- όταν χρειάζεται, πχ σε μια ανηφορική διαδρομή μεσ' στο κατακαλόκαιρο που η τουρμπίνα θα δουλεύει υπερωρίες, το intercooler δεν μπορεί να παρέχει καλή ψύξη λόγω χαμηλής ταχύτητας του αυτοκινήτου, οπότε αναλαμβάνει το βεντιλατέρ να κρατάει χαμηλές τις θερμοκρασίες...

Γνώμη μου, μπορεί κ λανθασμένη...
COOL ALEXIS - Κυρ 04 Μάϊ 2008, 17:39:18
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:

Είναι... όλο και μερικές δεκάδες 1.6τ θα έχουν περάσει κι από τα χέρια του Wink
fynos - Κυρ 04 Μάϊ 2008, 17:58:37
Θέμα δημοσίευσης:
Μερικά δυναμό έχουν και υδρόψυκση !
salex - Κυρ 04 Μάϊ 2008, 19:37:50
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Συμφωνώ μαζί σου, το θέμα είναι αν κάποιος είναι υποχόνδριος και θέλει να την ψύχει παραπάνω . . . . μπορεί να πειράξει την λειτουργία του εγκεφάλου (το χρονικό περιθώριο) ???

Αν μπορεί να το ρυθμίσει κάποιος αυτό σίγουρα θα είναι με το μηχάνημα της αντιπροσωπείας. Μέσω προγράμματος είναι εξαιρετικά δύσκολο.
makis106 - Κυρ 04 Μάϊ 2008, 20:21:16
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:
makis106 έγραψε:

Είναι... όλο και μερικές δεκάδες 1.6τ θα έχουν περάσει κι από τα χέρια του Wink

Εξακολουθώ να έχω άλλη άποψη, καθώς το βεντιλατέρ στο intercooler -intercooler fan- είναι αρκετά διαδεδομένο. Ρίξτε μια ματιά εδώ:

http://blog.autospeed.com/2004/06/06/an-intercooler-fan-powered-by-turbo-boost/
ή εδώ:
http://www.mn12performance.com/mn12how-to/fan-kit/fan-kit-94-95sc.htm

ενώ χρησιμοποιείται κ σε άλλα αυτοκίνητα της αγοράς που μπορώ να αναφέρω, για να ψύχει το intercooler, χωρίς να υπάρχει κανένα δυναμό εκεί κοντα.

Άλλωστε τα παλιότερα δυναμό που χρειάζοταν ψύξη, αν θυμάστε είχαν πάνω στην τροχαλία τους φτερωτή για αυτό το σκοπό, κάτι που και αυτό έχει εκλείψει.
Touristas - Κυρ 04 Μάϊ 2008, 23:18:46
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά εγώ τα γράφω εγώ τα διαβάζω.
Μάλλον δεν πρόσεξες πως είπα πως το 308 με των ίδιο κινητήρα ΔΕΝ έχει πρόσθετο ανεμιστήρα ….γιατί άραγε???? Μήπως γιατί το intercooler έχει μεγαλύτερη απόσταση (λόγο μεγαλύτερου χώρου κινητήρα) και δεν επιβαρύνει το δυναμό με πρόσθετη θερμοκρασία..??
Έχετε ιδέα τη θερμοκρασίες αναπτύσσονται μέσα στο χώρο του κινητήρα και ειδικά σε τουρμπάτα…. Στο 207 δε που είναι και περιορισμένος ακόμα χειρότερα.
Όλοι αυτή την θερμοκρασία που αποβάλει το intercooler την στέλνει κατευθείαν στο δυναμό με ότι κακό μπορεί αυτό να συνεπάγεται για ένα 120άρι δυναμό που δουλεύεις υπερωρίες και σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες.
Εξάλλου μέσα στην κίνηση το βεντιλατέρ και να δουλεύει δεν κάνει τίποτα στο intercooler μιας είσαι σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς.
android - Κυρ 04 Μάϊ 2008, 23:36:56
Θέμα δημοσίευσης:
ασχετα για πιο λογο το βαλαν ψυχη κ το ιντερκουλερ εκει που ειναι παντως...
εκει ελπιζω να συμφωνουμε Laughing
abaleo - Πεμ 15 Μάϊ 2008, 23:29:11
Θέμα δημοσίευσης:
σημερα το έπαιξα υποψηφιος αγοραστης και πήρα τεστ ντραιβ το ραλύ..!
ωραιο... αλλά του λείπει το κάτι παραπάνω (προσωπική άποψη)... δεν σε ενθουσιαζει δλδ. εχει δυναμη, ωραιο ντιζαιν αλλα η αισθηση ειναι λιγο φιλτραρισμένη... ούτως ή αλλως λεφτά δεν έχουμε οπότε παραμένουμε στο 206 και είμαστε ευχαριστημένοι! Very happy
nikos68 - Δευ 26 Μάϊ 2008, 08:35:14
Θέμα δημοσίευσης:
Παλικάρια τα νέα λένε ότι από Απρίλιο 2008 και μετά το 207 GT και Rallye θα διαθέτουν και σύστημα SSP μαζί με το ESP δυστυχώς όμως χωρίς πλήρη απενεργοποίηση του ESP. Καλή βελτίωση και χωρίς αύξηση τιμής απ'ότι ξέρω...βέβαια χωρίς την προσφορά του δώρου των 500 ευρώ...ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας.
to207 - Παρ 13 Ιούν 2008, 22:31:59
Θέμα δημοσίευσης:
Από το Peugeot 106 Rallye 1.3 θα περάσω στο 207 Rallye μετά από 13 χρόνια.
Για την ώρα βρίσκομε στο Πεζώ 2.
Ξέρει κανείς πόσο τραβάει ο λεγόμενος «τεχνικός έλεγχος» της Lion;;;
Είμαι στην δέκατη εργάσιμη (παραγγελία ετοιμοπαράδοτου) και ο πωλητής τις πέντε τελευταίες ημέρες μου λέει ότι το Rallaκι είναι στον «τεχνικό έλεγχο»…

Ευχαριστώ.
thesalos - Σαβ 14 Ιούν 2008, 14:42:21
Θέμα δημοσίευσης:
to207 έγραψε:
Από το Peugeot 106 Rallye 1.3 θα περάσω στο 207 Rallye μετά από 13 χρόνια.
Για την ώρα βρίσκομε στο Πεζώ 2.
Είμαι στην δέκατη εργάσιμη (παραγγελία ετοιμοπαράδοτου) και ο πωλητής τις πέντε τελευταίες ημέρες μου λέει ότι το Rallaκι είναι στον «τεχνικό έλεγχο»…

Ευχαριστώ.

Κανονικα 2 ημερες. Συνηθως οταν λενε ετοιμοπαραδοτο εννοουνε σε δεκα με δεκαπεντε ημερες
to207 - Κυρ 15 Ιούν 2008, 09:18:03
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστώ thesalos
ξέρεις μήπως και πόσα χλμ είναι το στώσιμο Laughing
myth - Δευ 16 Ιούν 2008, 13:04:58
Θέμα δημοσίευσης:
κανονικα στρωμενα ας πουμε οτι ερχονται....καντου εσυ κανα 2000χλμετρα και εισαι κομπλε
thesalos - Δευ 16 Ιούν 2008, 13:12:16
Θέμα δημοσίευσης:
to207 έγραψε:
ξέρεις μήπως και πόσα χλμ είναι το στώσιμο Laughing

Στην ουσια πλεον ολοι οι κινητηρες ερχονται στρωμενοι απο το εργοστασιο χωρις αυτο να σημαινει οτι μολις το παρεις αρχιζεις να το σκιζεις. Στρωσιμο δεν σημαινει να το βγαλεις εθνικη και να πας τρεις χιλιαδες στροφες μονιμα. Απλα το δουλευεις σε ολες τις συνθηκες χωρις να το τσαρουχωνεις και χωρις να μενεις ψηλα πολλη ωρα. εμενα στην αντιπροσωπεια μου ειχανε πει μεχρι τα 1500 χλμ. μεχρι 3500 στροφες και μετα ως τα 5000 μεχρι 4500. Οχι ομως αν χρειαστει να πατησεις το γκαζι παραπανω δεν μπορεις να το κανεις απλα ομαλα.
to207 - Δευ 16 Ιούν 2008, 16:51:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ παιδιά
Τρείς και σήμερα.... Very happy Very happy
thesalos - Δευ 16 Ιούν 2008, 18:30:06
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοταξιδο και καλα χιλιομετρα Smile Smile Smile
to207 - Τρι 17 Ιούν 2008, 14:50:41
Θέμα δημοσίευσης:
Cool
to207 - Τρι 17 Ιούν 2008, 14:50:52
Θέμα δημοσίευσης:
Γιωργο σε ευχαριστώ
Pughell - Δευ 23 Ιούν 2008, 17:12:26
Θέμα δημοσίευσης:
to207 έγραψε:
...

Ευχαριστώ.

Αν το πηρες απο την Lion,σε καθυστερουσαν καθως το αυτοκινητο δεν ειχε περασει τον απαραιτητο ελεγχο,ισως και να μην ειχε γινει ακομα αποκερωση.
Ειναι τυπικο θεμα,μην νομιζετε οτι και οι πωλητες εχουν καμια ορεξη να τους πρηζουμε το κεφαλι. Laughing
Σε γενικες γραμμες παντως,ετοιμοπαραδοτο αυτοκινητο παραδιδεται περιπου σε 10 εργασιμες.

Μια που το πηρες,καλοταξιδο Wink ,και ασχετα με το τι θα σου πουνε,αλλαξε τα λαδια του σε σχετικα συντομο διαστημα,πριν τα 1000 χλμ δηλαδη.Κατα προτιμηση και το φιλτρο,αν θες...

Επισης περι στρωσιματος,τα μοτερ δεν ειναι στρωμενα αλλα δουλεμενα σε ηλεκτρομηχανες.
Για να το εξηγησω καλυτερα,οι δυναμεις δεν ξεκινανε απο τα πιστονια και καταληγουν στον στροφαλο αλλα ακριβως το αντιθετο.
Το μοτερ βιδωνει στην ηλεκτρομηχανη που αυτη περιστρεφει με την σειρα της τον στροφαλο ο οποιος παρασερνει μαζι του τις μπιελες και τα πιστονια.
Οποτε καλο ειναι να γινει ευλαβικη χρηση τις πρωτες 15-20 ωρες λειτουργιας του μοτερ.
volvos - Δευ 23 Ιούν 2008, 17:19:43
Θέμα δημοσίευσης:
eides τι μαθαινεις μεσα στη λαιον....

αει ρε χαιβανι να αρμεξεις καμια αγγελαδα που εμαθες και απο παραδοσεις
Pughell - Δευ 23 Ιούν 2008, 17:25:11
Θέμα δημοσίευσης:
Αφεντικο,αυτη μολις της τραβηξω το βυζι,κλωτσαει...
Μπας και της εκανες τιποτα το βραδυ και στεναχωρεθηκε; Laughing
volvos - Δευ 23 Ιούν 2008, 17:37:04
Θέμα δημοσίευσης:
θα σου πω κατι ΠΟΛΥ ΣΟΦΟ που ειχε πει ενας συχωρεμενος καραγκιοζης μεθυστακας καλη ωρα σα και σενα στο χωριο μου....

''ΦΙΛΕ ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ....Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΔΕ ΜΑΡΤΥΡΑ ΠΟΤΕ......'' Laughing Laughing Laughing
Pughell - Δευ 23 Ιούν 2008, 17:52:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ηλιθιε... Laughing Laughing Laughing
Steve - Δευ 23 Ιούν 2008, 17:57:11
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Ηλιθιε... Laughing Laughing Laughing

spammer!
Pughell - Δευ 23 Ιούν 2008, 18:33:37
Θέμα δημοσίευσης:
Αι σιαπερα ρε που θα με πεις και spammer... Laughing
to207 - Δευ 23 Ιούν 2008, 19:01:19
Θέμα δημοσίευσης:
7 μέρες τεχνικός έλεγχος (πρεσβυωπία) . Shocked
3 μέρες μεταφορά από Ασπρόπυργο (καροτσέρης με άλογο) . Surprised
3 μέρες για να έρθουν τα χαρτιά του από τη Lion.( Γράφουν το κάθε άλογο με το όνομα του) Rolling eyes
3 μέρες για τις πινακίδες (ευγενές μέταλλο).
Wink Τετάρτη-Πέμπτη το βλέπω.
ΥΓ εργάσιμες μέρες
Pughell - Δευ 23 Ιούν 2008, 19:28:44
Θέμα δημοσίευσης:
Σου στελνω pm. Wink
salex - Τρι 24 Ιούν 2008, 08:38:13
Θέμα δημοσίευσης:
to207 έγραψε:
7 μέρες τεχνικός έλεγχος (πρεσβυωπία) . Shocked
3 μέρες μεταφορά από Ασπρόπυργο (καροτσέρης με άλογο) . Surprised
3 μέρες για να έρθουν τα χαρτιά του από τη Lion.( Γράφουν το κάθε άλογο με το όνομα του) Rolling eyes
3 μέρες για τις πινακίδες (ευγενές μέταλλο).
Wink Τετάρτη-Πέμπτη το βλέπω.
ΥΓ εργάσιμες μέρες

Λόγω ζέστης μερικά άλογα ψόφησαν στο δρόμο κι έτσι αποφάσισαν να του δώσουν λίγο σανό και μερικές φοράδες πρωτού το παραλάβεις για να μη διαμαρτυρηθείς ότι σου έδωσαν το ατμοσφαιρικό με τα 120 αλόγατα! Very happy

Είδες τί τραβάνε για να παρέχουν καλή εξυπηρέτηση πελατών;

(να εύχεσαι μην το τούμπαρε το καλόπαιδο που το κατέβασε από το καράβι)
smoki - Τρι 24 Ιούν 2008, 10:38:40
Θέμα δημοσίευσης:
Χθες παρελαβα το rallye μου. Στα πρωτα 100χλμ μου εχει αφησει μονο καλες εντυπωσεις αλλα και μια απορια Η μεση καταναλωση βενζινης γιατι ανεβοκατεβαινει συεχεια? ολη την ωρα μηδενιζει μενει για καμποσα λεπτα στα 6-7 λιτρα και μετα ανεβαινει στα 15 και παλι στο 0. Στο προηγουμενο αμαξι που ειχα (Accent toy '04) εκανα αμαν για να την αλλαξω. Μηπως επειδη εχει λιγα χλμ ακομα?
Steve - Τρι 24 Ιούν 2008, 10:43:18
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως κοιτάς την στιγμιαία κατανάλωση? Laughing
Pughell - Τρι 24 Ιούν 2008, 10:52:04
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Μήπως κοιτάς την στιγμιαία κατανάλωση? Laughing

Πιθανοτατα... Laughing
drdino - Τρι 24 Ιούν 2008, 10:57:21
Θέμα δημοσίευσης:
Ε τι πιθανότατα, στάνταρ. Laughing Εκτός αν μηδενίζει συνέχεια την μέση.
to207 - Πεμ 10 Ιούλ 2008, 20:44:02
Θέμα δημοσίευσης:
Το Rallaκι είναι πολύ ωραίο (στο στρώσιμο τουλάχιστον)
Οι ροπές του είναι φοβερές και ο χειρισμός πολύ καλός.Τέρμα το ανακάτεμα της βενζίνης με τον μοχλό των ταχυτήτων, μια γκαζιά και έφυγες. Το σασμανάκι ή το συνήθισα ή στρώνει σιγά σιγά.
Μπροστά έχει πολύ καλή ορατότητα εκτός των αριστερών κλειστών στροφών που μερικές φορές θέλει κεφαλάκι μπρός – πίσω γιατί κόβει την οπτική σου η κολώνα. Πίσω τα πράγματα ήταν λίγο χειρότερα γιατί τα παράθυρα είναι πολύ «διαστημικά» αλλά με την βοήθεια των καθρεπτών και της συνήθειας λύνονται τα προβλήματα.
android - Πεμ 10 Ιούλ 2008, 22:26:06
Θέμα δημοσίευσης:
smoki έγραψε:
Χθες παρελαβα το rallye μου. Στα πρωτα 100χλμ μου εχει αφησει μονο καλες εντυπωσεις αλλα και μια απορια Η μεση καταναλωση βενζινης γιατι ανεβοκατεβαινει συεχεια? ολη την ωρα μηδενιζει μενει για καμποσα λεπτα στα 6-7 λιτρα και μετα ανεβαινει στα 15 και παλι στο 0. Στο προηγουμενο αμαξι που ειχα (Accent toy '04) εκανα αμαν για να την αλλαξω. Μηπως επειδη εχει λιγα χλμ ακομα?

νωρις το δα.... Laughing Laughing Laughing
ανεβαινει οταν καθεται ρελαντι κ πεφτει οταν το τσουλας επειδη εχει λιγα χλμ αν το μηδενισεις κ κανεις τπτ περιεργα παρκαρισματα με ξερογκαζιες η το αφησεις μονο ρελαντι θα παει πανω απο 10+ κ χλμ δε θα χεις κανει Laughing οταν κανει καποια χιλιαδες χλμ τοτε θα αλλαζει δυσκολα αυτο...εκτος αν οδηγεις μια τον ακρων μια σαν παππους Laughing
to207 - Πεμ 10 Ιούλ 2008, 22:44:07
Θέμα δημοσίευσης:
to207 έγραψε:
Το Rallaκι είναι πολύ ωραίο (στο στρώσιμο τουλάχιστον)
Οι ροπές του είναι φοβερές και ο χειρισμός πολύ καλός.Τέρμα το ανακάτεμα της βενζίνης με τον μοχλό των ταχυτήτων, μια γκαζιά και έφυγες. Το σασμανάκι ή το συνήθισα ή στρώνει σιγά σιγά.
Μπροστά έχει πολύ καλή ορατότητα εκτός των αριστερών κλειστών στροφών που μερικές φορές θέλει κεφαλάκι μπρός – πίσω γιατί κόβει την οπτική σου η κολώνα. Πίσω τα πράγματα ήταν λίγο χειρότερα γιατί τα παράθυρα είναι πολύ «διαστημικά» αλλά με την βοήθεια των καθρεπτών και της συνήθειας λύνονται τα προβλήματα.

ΥΓ Μέση Κατανάλωση (στρώσιμο) 8.7 δεν την βλέπω για παρακάτω χωρίς εθνική.
to207 - Τετ 16 Ιούλ 2008, 17:36:48
Θέμα δημοσίευσης:
Μα είναι ωραίο σας λέω
Η δύναμη του από χαμηλά είναι φοβερή
απλά όταν στρίβεις φρενάρει μόνο του Laughing Laughing
Pughell - Τετ 16 Ιούλ 2008, 18:38:03
Θέμα δημοσίευσης:
Αμα στροφαριζε και σαν το 13αρι που ειχες,εκει να δεις γουστα! Laughing
android - Τετ 16 Ιούλ 2008, 18:51:41
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Αμα στροφαριζε και σαν το 13αρι που ειχες,εκει να δεις γουστα! Laughing

εκει να δεις μπαμ Laughing Laughing Laughing
PASALIMANI - Παρ 13 Φεβ 2009, 17:46:14
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα που ειχα ρεπο αποφασισα να to τεσταρω μιας κ ειχα μεγαλη περιεργια να δω πως παει αλλα και να το συγκρινω με ενα μισοτελειωμενο 206 τουρμπο στα 200αλογα που ετυχε να με πανε βολτα πριν μερικες μερες.

Μπαινοντας με την μια κακη εντυπωση που εκανε το φτηνιαρικο ταμπλο κ γενικα τα πλαστικα του κατι που οταν το κοιταζα απεξω φαινοταν ποιοτικο.του 206 xs ειναι σαφως ανωτερο.

Ο πωλητης μου λεει οχι παραπανω απο 120 και ξεκινωντας μου εκανε εντυπωση το αποτομο αλλα "φιλτραρισμενο" τραβηγμα απο χαμηλα ενω στις υπολοιπες ταχυτητες φορτωνε αρκετα δυνατα κ πολιτισμενα κατι που θα δυσαρεστησει οποιον εχει συνηθίσει επιδοσεις turbo made in greece.γενικα μου εδωσε την αισθηση να πεταχτω για μπουγατσοκαφε στην σαλονικα και οχι να κοντραριστω με ενα π.χ corsa opc το οποιο δεν εχω οδηγησει.το κιβωτιο μου φανηκε αρκετα καλο για αυτοκινητο δοκιμης αλλα σαφως χειροτερο απο το δικο μου με TRP,ενω η οδικη του συμπεριφορα,ειναι οπως θα επρεπε σε ενα πεζω χωρις ομως να με κανει να τρελαθω οπως σε φοκους 1.6 προηγουμενης γενιας!!

Σε στροφες δεν εχω αποψη μιας κ επελεξα διαδρομη με ευθεια.

Συγκριτικα με το 206 τουρμπο απλα δεν υπαρχει συγκριση/αισθηση και επειδη δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες κατοχοι τετοιων αυτοκινητων να βλεπετε με συμπαθεια κ καλοσυνη τα 207 και τιποτε παραπανω...

Τελεινωντας για να προλαβω καποιους που εχουν αρχισει να βγαζουν τα μπαζουκας,το 207ραλλυ θα ειναι το επομενο μου αυτοκινητο(σε περιπτωση που δεν βελτιωσω οπως θελω εγω το δικο μου)και σιγουρα θα γινω πελατης των etuners.

Θεωρω οτι ειναι ενα απλα καλο αυτοκινητο για την τιμη του και μια σημαντικη αναβαθμηση για οποιον εχει 206 1.6 αλλα μεχρι κει.
spyros_rallye - Παρ 13 Φεβ 2009, 18:13:57
Θέμα δημοσίευσης:
PASALIMANI έγραψε:
Σημερα που ειχα ρεπο αποφασισα να to τεσταρω μιας κ ειχα μεγαλη περιεργια να δω πως παει αλλα και να το συγκρινω με ενα μισοτελειωμενο 206 τουρμπο στα 200αλογα που ετυχε να με πανε βολτα πριν μερικες μερες.

Μπαινοντας με την μια κακη εντυπωση που εκανε το φτηνιαρικο ταμπλο κ γενικα τα πλαστικα του κατι που οταν το κοιταζα απεξω φαινοταν ποιοτικο.του 206 xs ειναι σαφως ανωτερο.

Ο πωλητης μου λεει οχι παραπανω απο 120 και ξεκινωντας μου εκανε εντυπωση το αποτομο αλλα "φιλτραρισμενο" τραβηγμα απο χαμηλα ενω στις υπολοιπες ταχυτητες φορτωνε αρκετα δυνατα κ πολιτισμενα κατι που θα δυσαρεστησει οποιον εχει συνηθίσει επιδοσεις turbo made in greece.γενικα μου εδωσε την αισθηση να πεταχτω για μπουγατσοκαφε στην σαλονικα και οχι να κοντραριστω με ενα π.χ corsa opc το οποιο δεν εχω οδηγησει.το κιβωτιο μου φανηκε αρκετα καλο για αυτοκινητο δοκιμης αλλα σαφως χειροτερο απο το δικο μου με TRP,ενω η οδικη του συμπεριφορα,ειναι οπως θα επρεπε σε ενα πεζω χωρις ομως να με κανει να τρελαθω οπως σε φοκους 1.6 προηγουμενης γενιας!!

Συγκριτικα με το 206 τουρμπο απλα δεν υπαρχει συγκριση/αισθηση και επειδη δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες κατοχοι τετοιων αυτοκινητων να βλεπετε με συμπαθεια κ καλοσυνη τα 207 και τιποτε παραπανω...

Τελεινωντας για να προλαβω καποιους που εχουν αρχισει να βγαζουν τα μπαζουκας,το 207ραλλυ θα ειναι το επομενο μου αυτοκινητο(σε περιπτωση που δεν βελτιωσω οπως θελω εγω το δικο μου)και σιγουρα θα γινω πελατης των etuners.

Θεωρω οτι ειναι ενα απλα καλο αυτοκινητο για την τιμη του και μια σημαντικη αναβαθμηση για οποιον εχει 206 1.6 αλλα μεχρι κει.

Δοκιμασε το σε μια ανηφορικη διαδρομη με στροφες, εκει θα το ευχαριστηθεις! Εγω ειχα και το 106rallye και το 206XS και μπορω να πω οτι με διαφορα ειναι απο τα καλυτερα αυτοκινητα που εχω οδηγησει.Ουτε 'σεληνιαζεται' το turbo (πχ. Punto gt) αλλα δεν κοιμαται κιολλας, δεν θα σε κρεμασει σε κανενα σημειο του δρομου.
makis106 - Παρ 13 Φεβ 2009, 18:48:49
Θέμα δημοσίευσης:
PASALIMANI έγραψε:

Shocked Είσαι ο πρώτος άνθρωπος επάνω στη γη απο τον οποίο ακούω κάτι τέτοιο Exclamation Ένα σημείο στο οποίο ξεχωρίζει το 207 απο πολλά αυτοκίνητα της κατηγορίας του, τόσο για τη σχεδίαση, όσο και για την καλή ποιότητα των υλικών, είναι το εσωτερικό του. Δεν νομίζω ότι συγκρίνεται με 206. Σεβαστή πάντως η γνώμη σου, όπως και του καθενός.
MHTSOS90 - Παρ 13 Φεβ 2009, 18:50:27
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια το rallye απο rc σε τη σιμια κινητιρα και στησιματος διαφερει?(δλδ διαφερει σε καπια χαρτογραφισει και πιο ανθεκτικα ψαλιδια?) Η σε καπιο αλλο πιο κεριο σημιο του αμακσιου. (δεν με ενδιαφερει ο εκσοπλιζμος)
Jim207GT - Παρ 13 Φεβ 2009, 19:09:10
Θέμα δημοσίευσης:
MHTSOS90 έγραψε:
Παιδια το rallye απο rc σε τη σιμια κινητιρα και στησιματος διαφερει?(δλδ διαφερει σε καπια χαρτογραφισει και πιο ανθεκτικα ψαλιδια?) Η σε καπιο αλλο πιο κεριο σημιο του αμακσιου. (δεν με ενδιαφερει ο εκσοπλιζμος)

Διαφορετική τουρπίνα + πρόγραμμα + επίστρωση στα έμβολα για θερμοκρασίες
Διαφορετικά μπροστά φρένα(302 από 283)
Διαφορετικά πιο σκληρά συνεμπλοκ μπροστα πίσω
Πιό σκληρός πίσω ημιάκαμπτος άξονας +(μάλλον) μεγαλύτερη πίσω αντ/κη
Πιό σκληρα αμορτισερ-ελατήρια 1,5εκ πιο χαμηλό
Αεροτομούλα
Φυμέ πίσω τζαμάκια
βαμμένα πλαστικά γύρο γύρο
Άλλες ζάντες
Άλλα όργανα
Ένα τόνο εξοπλισμό παραπάνω
Και τέλος ΚΑΘΗΣΜΑΤΑΡΕΣ
volvos - Παρ 13 Φεβ 2009, 19:13:09
Θέμα δημοσίευσης:
οχι απλα καθισματαρεες
ΤΙΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΡΕΣ

συμφωνα με περιοδικα ισως το καλυτερο μπακετ που μπηκε ποτε σε πολιτικο αμαξι Cool
spyros_rallye - Παρ 13 Φεβ 2009, 19:19:24
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
οχι απλα καθισματαρεες
ΤΙΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΡΕΣ

συμφωνα με περιοδικα ισως το καλυτερο μπακετ που μπηκε ποτε σε πολιτικο αμαξι Cool

οντως κορυφη!!
MHTSOS90 - Παρ 13 Φεβ 2009, 19:25:25
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω για την απαντισει! Συμφερει να δωσεις 5000ευρο παραπανω για rc και να μην τα δωσεις αυτα για να το φτιακσεις το RALLYE ακομα καλυτερα???
Jim207GT - Παρ 13 Φεβ 2009, 19:29:01
Θέμα δημοσίευσης:
MHTSOS90 έγραψε:
Ευχαριστω για την απαντισε!ι Συμφερει να δωσεις 5000ευρο παραπανω για rc και να μην τα δωσεις αυτα για να το φτιακσεις το RALLYE ακομα καλυτερα???

1700€ κάνουν τα μπάκετ 370€ τα όργανα θές να συνεχίσω.......

Άμα μπορείς να τα δώσεις τότε με χίλια.
Αν δεν μπορείς τότε πέρνεις Rallye και σιγα σιγά, τσούκου τσούκου βάζεις πραγματάκια όταν έχεις κασσέρι
MHTSOS90 - Παρ 13 Φεβ 2009, 19:31:05
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστος! Αλλοστε οτι πληρωνης περνεις!
PASALIMANI - Παρ 13 Φεβ 2009, 19:39:03
Θέμα δημοσίευσης:
Μακη αυτην την εντυπωση μου εδωσε αλλα θα το ξαναδω την επομενη φορα πιο προσεκτικα.
Jim207GT - Παρ 13 Φεβ 2009, 19:46:41
Θέμα δημοσίευσης:
PASALIMANI έγραψε:
Μακη αυτην την εντυπωση μου εδωσε αλλα θα το ξαναδω την επομενη φορα πιο προσεκτικα.

Επειδή τυχαίνει να έχω 207GT και 206ΧS είναι μέρα με τη νύχτα σε σχέση με ποιότητα υλικών μπροστα το 207. Από σχεδίαση εσωτερικού ακόμα και τώρα το 206(μετα από τόσα χρόνια) είναι πάρα πολύ καλό, αλλά και δώ βάζω πόντους υπέρ του 207 αν και όσο αφορά την σχεδίαση είναι καθαρά υποκειμενικό. Εδώ σε κάποιους αρέσει το εσωτερικό του Golf Silly Pale Puke left Puke left Puke left
smoki - Παρ 13 Φεβ 2009, 20:56:22
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:

Καθε μερα προσευχομαι να αρχισουν τα τροπετα του rc να παρω τα bucket...
makis106 - Παρ 13 Φεβ 2009, 20:58:36
Θέμα δημοσίευσης:
smoki έγραψε:
Jim207GT έγραψε:

Καθε μερα προσευχομαι να αρχισουν τα τροπετα του rc να παρω τα bucket...

Κατάλαβα πως το εννοείς, αλλα μακάρι να μην αρχίσουν ποτέ τα τροπέτα απο RC... για ευνόητους λόγους!
android - Σαβ 14 Φεβ 2009, 10:17:06
Θέμα δημοσίευσης:
πετυχα ενα τροπετο στην χρυση ευκαιρια.......... Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες