DimiP έγραψε: |
εγω παλι δεν παιζω αλλα ειδα χθες τον
sampras που επαιζε με τον Κας στο athens champions cup πολυ γελιο, ο Σαμπρας βαριοταν, ο Κας εκανε show με ολους και με ολα. καλα ηταν, ωραιο το γηπεδο. μαλλον δεν πιανεται αυτο ε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: | ||
...μάλλον όχι... ![]() ![]() ![]() Μπορεί όμως να πιάνεται για διαιτητής... ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: | ||||
διαιτητη με καφε στο ενα χερι, κρουασαν στο αλλο και σαντουϊτσακι για τις δυσκολες ωρες του "ταϊ μπρεϊκ" εχεις ξαναδει ; δεν νομιζω.... ![]() ![]() ![]() |
volvos έγραψε: |
ΜΠΑΝΙΟ????
ΞΕΡΕΙς ΒΡΕΧΕΙ ΕΞΩ |
xrisa-xs έγραψε: |
εδώ δεν βρέχει ![]() ![]() ![]() τι σοβαρά τώρα δεν μετράει το πινγκ πονγκ? κρίμα και είμαι καλή σε αυτό ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
...σπίτι μου σε λίγο καιρό...
...τραπέζι υπάρχει... αλλά ο γύρω χώρος βρίσκεται σε "rebuild period"... ![]() ![]() ![]() αν και έχω αρκετοοοοοοοοό καιρό να παίξω.... |
MEMsound έγραψε: |
...σπίτι μου σε λίγο καιρό...
...τραπέζι υπάρχει... αλλά ο γύρω χώρος βρίσκεται σε "rebuild period"... ![]() ![]() ![]() αν και έχω αρκετοοοοοοοοό καιρό να παίξω.... |
DimiP έγραψε: |
στη Λεσχη κανα τραπεζακι πινγκπονγκ θα μπορουσαμε να βαλουμε ; (εστω κανα μεταχειρ) ;
μαλλον οχι ...ε; ![]() |
plaketokofths έγραψε: |
ΥΓ. Λείπει ένας για να κανονίσουμε διπλό! ![]() ![]() |
Ξέρω μόνο για 1000€ το μήνα και προαπαιτούμενη γραπτή σύσταση απο υπάρχοντα μέλη... |
θέλει τουλάχιστον 10Κ απ' οσο ξέρω, πόσο φτηνα λες? |