volvos έγραψε: |
επειδη μαλλον οδευουμε για τρακντει την επομενη τεταρτη
καλο ειναι εδω να πουμε οτι ιδεες θελει ο καθενας και βρισκει ενδιαφερον... ΑΚΟΥΩ ΙΔΕΕΣ. εγω εχω προτεινει να υπαρχουν καποια ατομα εμπειρα να πουν 5 πραματα... συν αν μας βγαινει οικονομικα να κληρωναμε ενα μαθημα στα σαιφτρακ. (θα πρεπει να γινει συννενοηση με το σαιφτρακ) αλλες ιδεες? +θα μπορουσαμε να φερουμε ενα φωτογραφο (αν δε μπορει ο χαρης ) |
MEMsound έγραψε: |
ακόμα gr@lly μήπως να καθυστερήσεις 1-1,5 βδομάδα την επιστροφή σε 1,3? |
asa1 έγραψε: |
παντα διαθεσιμο ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
και η νύφη τζουνιορ? ![]() |
nickzotos έγραψε: | ||
θελει μικρομαζεματα....αλλα ετσι και αλλιος εσυ τι θα διαλεγες...την νυφουλα ή ενα αγωνιστικο ραλλακι?? ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Καλα, το παιδι ας μην οδηγησει το αγωνιστικο, να κανει βολτα το δικο του, το οποιο μπορει να το κσανει οποτε θελει... Να αφησουμε τον γα** να παμε για πουρναρια.....
Και εγώ γιαυτό είχα αρνηθεί πέρσυ να οδηγησω την xsara wrc που ειχαν φερει στα μεγαρα... Δοκιμαζα το junior..... |
Sidobre έγραψε: |
Να πεις και στον Γιώργο (Κουμπ..) να έρθει. (καλά θα του το πω και εγώ) |
Road_Runner έγραψε: |
A, σας το ειπα? Τελικά την τεταρτη τα Μεγαρα ειναι κλειστα... |
επσης θα χρειαστει ενα φορτηγακι...στο οποιο θα φορτωθουν περα απο τη τεντα και αρκετες καρεκλες |
asa1 έγραψε: | ||
Το φορτηγακι ειναι μια ευγενικη χορηγεια του κηπουρου Αγγελιδης ![]() |
kala αυτο στην υπογραφη σου...
μας εχει γα**σει στα ανεκδοτα ![]() ![]() ![]() νεος?οκ. γρηγορος? αλλα και ομορφος?ποιος εισαι φιλος του παπιου????? δημητρακη θα σου πω κατι. πηγα περσυ το σεπτεμβρη απογευμα με 28 βαθμους κελσιου...ειχε πεσει ο ηλιος..... παλευα 2 ωρες για να καταφερω να κανω 1.17 οταν μερικους μηνες πριν χειμωνα με τα μισα πραματα στο αμαξι και σε μισοβρεγμενη πιστα γυριζα 1.18.... αν πας και πρωι να πας απλα θα φας τα λαστιχα. ουτε χρονο θα κανεις ουτε θα το χαρεις... περιμενε να περασει αυτη η βδομαδα να πεσει λιγο ο καυσωνας και θα παμε μαζι χερακι χερακι.θα ειναι και ο απολυτος αρχοντας της πιστας λεφ205 μαζι μας για να σπασει το νεο του αποκτημα....(το εχει ταμα σα το γκραλλυ) υ.γ. λευτερακη αν θυμασαι απο τη προηγουμενη φορα που πηρες αμαξι... μη κυκλοφορεις κοντα στο μανθοο....το πιθανοτερο ειναι να σε μαζευουμε απο κανα χαντακι απο τα καλα λογια που θα ακουσεις ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
υ.γ. λευτερακη αν θυμασαι απο τη προηγουμενη φορα που πηρες αμαξι... μη κυκλοφορεις κοντα στο μανθοο....το πιθανοτερο ειναι να σε μαζευουμε απο κανα χαντακι απο τα καλα λογια που θα ακουσεις ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
τωρα που το θυμηθηκα
ΡΕ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΓΚΡΑΛΛΥ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ....ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΑΑΑΑ |
Gr@lly έγραψε: |
Ο Ζοτος δεν θα έρθει.. Το έχει γυρίσει στην ποδηλασία... |
Gr@lly έγραψε: |
Κοιτάω να βρώ ένα 106 να σας πριτσινώσω..
Και κάτι ακόμα σας παρακάλαγα κοντά ενα χρόνο πάμε πίστα αλλά με γράφατε..... Τωρα δεν υπάρχει εργαλείο.... |
εγω βρηκα λαστιχα (ειμαι πλεον στα 6ζ211 ![]() αλλα ελεω δαχτυλου δε με βλεπω να μπορω να οδηγησω...γρηγορα. για βολτα θα παμε ομως ε? εχεις να υπερασπισεις το τιτλο του πιο γρηγορου 14αριου.... |
Ghost Dog έγραψε: |
Το Σαββατο το πρωι επεσα σε μια λακκουβα (σαν ταφος μικρου παιδιου ηταν βασικα) με 200+ ... !Γ@Μ* ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΜΑΣ! ![]() |
να ρωτησω για παρασκευη ή δευτερα?????????? |