PSClub - Hellas

Κοινωνικές Εκδηλώσεις - Εορτασμοί 5 χρόνων - part 3...!!!

vinman - Πεμ 10 Μάϊ 2007, 17:42:54
Θέμα δημοσίευσης: Εορτασμοί 5 χρόνων - part 3...!!!
O Aθλητικός Σύλλογος Ιδιοκτητών και Φίλων Peugeot Ελλάδος (PSClub - Hellas) σε συνέχεια των εορταστικών εκδηλώσεων για τα πέντε χρόνια λειτουργίας του, συμμετέχει στο ξέφρενο live Party που δίνει το
Σάββατο 19 Μαίου και ώρα 22.00 το γνωστό σε όλους σας συγκρότημα των Motherfunkerz!!!!

Σας περιμένουμε όλους μαζί με την παρέα σας, για να διασκεδάσουμε και να γιορτάσουμε τα πέντε αυτά χρόνια όπου μοιραζόμαστε καθημερινά το ίδιο πάθος,στο cafe-bar EGALITE,που βρίσκεται στην οδό Γεωργίου Αβέρωφ 36 στα Πευκάκια (50 μέτρα απο τον σταθμό του Η.Σ.Α.Π.).

Μην χάσετε με τίποτα αυτήν την υπέροχη βραδιά,η οποία αναμένεται μαγική υπό τους ήχους των εκπληκτικών Motherfunkerz!!!!
Steve - Πεμ 10 Μάϊ 2007, 18:13:51
Θέμα δημοσίευσης:
Ίσως να δώσω το παρόν... ανακαινισμένος πλήρως Cool
vinman - Πεμ 10 Μάϊ 2007, 18:59:08
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Ίσως να δώσω το παρόν... ανακαινισμένος πλήρως Cool

Thumb Left
Κανονίστε να πάμε όσο περισσότεροι μπορούμε....
Φέρτε φίλους,γνωστούς,περαστικούς... Laughing
Τα παιδιά παίζουν καταπληκτικά και κάνουν τρελό κέφι.... Wink
Αξίζει να τους δούμε και να τους απολαύσουμε όλοι μας... Wink
Baphomet - Παρ 11 Μάϊ 2007, 01:36:53
Θέμα δημοσίευσης:
βασικά αυτό δεν είναι το live μας... είναι το πάρτυ του club στο οποίο θα έχουμε την τιμή να παίξουμε Very happy Κατά καιρούς έχουν έρθει πολλοί από εσάς να μας δουν, θα είναι καταπληκτικά να είμαστε όλοι μαζί και να γιορτάσουμε τα 5 χρόνια του συλλόγου μας!

Να αναφέρω σχετικά με το μαγαζί οτι υπάρχει τεράστιο δωρεάν πάρκινγκ δίπλα (είναι το Lidl εκεί) οπότε το παρκάρισμα θα είναι απλό.

Σας περιμένουμε όλους...θα περάσουμε super Thumbs Up Thumbs Up
crusader - Παρ 11 Μάϊ 2007, 08:58:28
Θέμα δημοσίευσης:
crusader - woody - Blackjack + friends.. will be there!!! Onfire
MEMsound - Παρ 11 Μάϊ 2007, 10:13:38
Θέμα δημοσίευσης:
memsound and friends will also be there.... Wink

(δεν χάνονται τέτοια πράγματα για κανένα λόγο άλλωστε...)
Sidobre - Παρ 11 Μάϊ 2007, 10:15:09
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό δεν χάνεται και για κανένα λόγο!
xrisa-xs - Παρ 11 Μάϊ 2007, 11:20:53
Θέμα δημοσίευσης:
PARTY TIME!!!
I'LL BE THERE!!!

Baphomet - Παρ 11 Μάϊ 2007, 14:10:27
Θέμα δημοσίευσης:
έτσι έτσι!!! μέχρι πρωίας Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
vinman - Παρ 11 Μάϊ 2007, 15:53:51
Θέμα δημοσίευσης:
Εννοείτε ότι ούτε εγώ με την γυναίκα μου θα το χάσουμε... Wink
Baphomet - Δευ 14 Μάϊ 2007, 17:10:28
Θέμα δημοσίευσης:
Έλα να βλέπω συμμετοχή... Very happy Very happy Very happy
STELIOS - Δευ 14 Μάϊ 2007, 19:48:14
Θέμα δημοσίευσης:
Εννοειτε πως κ'εγω με τη Βαλια ειμαστε μεσα.
Baphomet - Τρι 15 Μάϊ 2007, 13:00:54
Θέμα δημοσίευσης:
www.motherfunkerz.gr/live.htm

Οι μέρες περνάνε και δεν βλέπω κόσμο... άντε ξυπνήστε λίγο!!! Cool Cool Cool
Για όποιον δεν κατάλαβε που είναι το μαγαζί

http://www.forthnet.gr/templates/driveme.aspx?c=10008226&initialCenterX=477837.365&initialCenterY=4209590.665&initialZoomLevel=2

Υπενθυμίζω πως το μαγαζί έχει και έξω τραπέζια και απέραντο πάρκινγκ για να μπουν όλα τα Peugeάκια!!!
Επίσης η εκδήλωση είναι ανοιχτή, δεν είναι πριβέ για το club οπότε μπορεί ο καθένας να έρθει!!!
IT'S PARTY TIME!!! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Joker Joker Joker Joker

Steve - Τρι 15 Μάϊ 2007, 13:13:41
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς ΔΕΝ θα τα καταφέρω Sad
SnakeMJK - Τρι 15 Μάϊ 2007, 13:46:46
Θέμα δημοσίευσης:
Ήταν προγραμματισμένο να είμαι Μύκονο εκείνες τις μέρες, αλλά κάτι παίχτηκε σήμερα με τα θέματα του στρατού, οπότε αν είμαι Αθήνα θα δώσω και εγώ το παρόν!!
Baphomet - Τετ 16 Μάϊ 2007, 09:42:29
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Ήταν προγραμματισμένο να είμαι Μύκονο εκείνες τις μέρες, αλλά κάτι παίχτηκε σήμερα με τα θέματα του στρατού, οπότε αν είμαι Αθήνα θα δώσω και εγώ το παρόν!!

ας την μύκονο για αργότερα...έλα να σε δούμε Very happy θα περάσουμε ωραία!
micra_iro - Πεμ 17 Μάϊ 2007, 15:22:26
Θέμα δημοσίευσης:
θα ειμαι κι εγω εκει θα ειναι μια καλη ευκαιρια να σας γνωρισω και να με γνωρισετε στην περιπτωση που αποψε δεν καταφερω να ερθω στο στεκι σας
Baphomet - Πεμ 17 Μάϊ 2007, 15:53:46
Θέμα δημοσίευσης:
micra_iro έγραψε:
θα ειμαι κι εγω εκει θα ειναι μια καλη ευκαιρια να σας γνωρισω και να με γνωρισετε στην περιπτωση που αποψε δεν καταφερω να ερθω στο στεκι σας

Wink Wink Wink
Ben - Πεμ 17 Μάϊ 2007, 16:54:32
Θέμα δημοσίευσης: ΒΕΝ
EΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ CLUB ΡΕ ΓΜΤ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΜΕΛΩ. ΘΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΛΙΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ.C U ALL SOON.
MEMsound - Πεμ 17 Μάϊ 2007, 17:48:13
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!
vinman - Παρ 18 Μάϊ 2007, 00:50:11
Θέμα δημοσίευσης:
micra_iro έγραψε:

...όποτε μιας και δεν ήρθες σε περιμένουμε το Σάββατο... Wink
panosgep - Παρ 18 Μάϊ 2007, 21:18:30
Θέμα δημοσίευσης:
Σέλω κι εγώωω Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Καλά ρε παιδιά μόνο δυο μέρες πριν ειδοποείτε;
Σνιφ κλαψ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
MEMsound - Παρ 18 Μάϊ 2007, 23:10:08
Θέμα δημοσίευσης:
δεν είναι 2...
είναι 9 μέρες πιο πριν όπου γράφτηκε το 1ο ποστ εδώ (βλ πρώτη σελίδα)
Steve - Σαβ 19 Μάϊ 2007, 10:08:26
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν θα τα καταφέρω Sad
vinman - Σαβ 19 Μάϊ 2007, 12:44:09
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Δεν θα τα καταφέρω Sad

Κρίμα Steve.....
Next time... Wink
MEMsound - Σαβ 19 Μάϊ 2007, 12:50:18
Θέμα δημοσίευσης:
τι έπαθες ρε κουκουρουκου?
δουλειά?
vinman - Σαβ 19 Μάϊ 2007, 13:15:13
Θέμα δημοσίευσης:
Λίγες ώρες ακόμα....... Wink
Το βράδυ θα γίνει χαμός..... Wink
Baphomet - Σαβ 19 Μάϊ 2007, 14:57:03
Θέμα δημοσίευσης:
tonight's the night we're gonna make it happen.... Wink Wink
206xs - Σαβ 19 Μάϊ 2007, 17:32:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε γα**το όλα τα καλά χάνω! Είμαι καλεσμένος σε γεύμα ενος φίλου Κώσταντίνου που είπε να το γιορτάσει πριν τη γιορτή του. Αν τελειώσω νωρίς θα προσπαθήσω να περάσω έστω για λίγο. Το πιθανότερο όμως είναι να το χάσω κλαψ κλαψ Confused
Baphomet - Σαβ 19 Μάϊ 2007, 17:47:16
Θέμα δημοσίευσης:
206xs έγραψε:
Ρε γα**το όλα τα καλά χάνω! Είμαι καλεσμένος σε γεύμα ενος φίλου Κώσταντίνου που είπε να το γιορτάσει πριν τη γιορτή του. Αν τελειώσω νωρίς θα προσπαθήσω να περάσω έστω για λίγο. Το πιθανότερο όμως είναι να το χάσω κλαψ κλαψ Confused

Θα είμαστε μέχρι αργά εκεί...να έρθεις έστω για ένα ποτάκι! Wink Wink Wink
vinman - Σαβ 19 Μάϊ 2007, 18:32:15
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
206xs έγραψε:

Όπως είπε και ο Πέτρος θα είμαστε εκεί μέχρι πολύ αργά...οπότε σε περιμένουμε... Wink
Tomakos - Σαβ 19 Μάϊ 2007, 18:35:23
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Όπως είπε και ο Πέτρος θα είμαστε εκεί μέχρι πολύ αργά...οπότε σε περιμένουμε... Wink

Αν έρθω μάλλον για πολύ αργά με κόβω.... Rolling eyes
vinman - Σαβ 19 Μάϊ 2007, 18:49:07
Θέμα δημοσίευσης:
Tomakos έγραψε:

Αν έρθω μάλλον για πολύ αργά με κόβω.... Rolling eyes

...εσύ ειδικά αν δεν έρθεις θα φάς πολλές κλοτσιές....
micra_iro - Κυρ 20 Μάϊ 2007, 02:15:50
Θέμα δημοσίευσης:
αν και λιγο αργα ηρθα κι εγω για ενα ποτακι, βεβαια ο μονος που ηξερα απο εκει ηταν ο καλος μου (τρομοκρατης) γειτονας Πετρος αλλα δεν πειραζει περασα ομορφα με πολυ καλα ακουσματα μπραβο και στα παιδια που παιξανε για ολους εμας απο δω και περα εχετε αλλους δυο fan του γκρουπ see ya on your next live presentation.
vinman - Κυρ 20 Μάϊ 2007, 06:15:06
Θέμα δημοσίευσης:
Οι Motherfunkerz είναι ένα υπέροχο συγκρότημα που παίζουν εκπληκτική μουσική και δημιουργούν τρελό κεφί...τόσο ώστε να μην θές να κατέβουν απο την σκηνή.... Wink
Συγχαρητήρια σε όλο το συγκρότημα που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.... Wink
Ήταν όλοι τους ΦΑΝΑΤΑΣΤΙΚΟΙ.... Wink
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους παρακάτω ανθρώπους που τίμησαν με την παρουσία τους και το εκπληκτικό συγκρότημα των Motherfunkerz αλλά και τα γενέθλια του συλλόγου μας....
1.Xrusa xs με την παρέα της.
2.Pygolabida με την φίλη της.
3.Gr@lly.
4.MemSound.
5.Stevon.
6.Pappaki.
7.Ήλια.
8.Ady.
9.Crusader.
10.Kostask με την Μαρία.
11.Αιμιλία με την παρέα της.
12.Την γυναίκα μου.
.........και γενικά τα 20 με 25 άτομα που δώσαμε το παρόν σε μία τόσο σημαντική εκδήλωση τόσο για το σύλλογο μας όσο και για τα παιδιά που μας κράτησαν αμείωτο το κέφι μέχρι τέλους.... Wink

Οσο για αυτούς που δεν ήρθαν,εκτός απο το ότι χάσατε μία ΜΑΓΙΚΗ βραδιά,χάσατε και την ευκαιρία να ξαναζητήσετε στο μέλλον την οποιαδήποτε υποστήριξη στο οτιδήποτε θεωρείτε σημαντικό και ιδιαίτερης αξίας για εσάς.... είτε σε τεχνικά θέματα, είτε σε αγορές, είτε σε θέματα αγώνων, Evil για τον πολύ απλό λόγο ότι για ακόμα μία φορά είσασταν απόντες..... Evil

Κρίμα...και πάλι κρίμα γιατί θα μπορούσατε να είχατε δώσει το παρόν πολλά περισσότερα άτομα ''στον σύλλογο που αγαπάτε και που ζητάτε καθημερινά την στήριξη του σε όλες τις μορφές που εσείς επιθυμείτε και επιλέγετε.....'' Evil

Ντροπή και μόνο ντροπή σε όλους σας..... Evil

Απο εδώ και πέρα θα με βρίσκεται αντιμέτωπο και ενάντια σε οτιδήποτε ζητάτε.... Evil Evil...πληρώνοντας το οποιοδήποτε κόστος.......
kensai - Κυρ 20 Μάϊ 2007, 06:55:23
Θέμα δημοσίευσης:
Καλήμερα παιδιά,

Διαβάζωντας το σχόλιο του Vinman δεν μπορώ να πω, ένιωσα μια ντροπή που δεν μπόρεσα να έρθω στο party. Για αυτό το λόγο, έχω να κάνω μια πρόταση.

Πιστεύω πως πρέπει να γίνουν ban και να διαγραφούν οι λογαριασμοί όλων εκείνων των χρηστών που δεν έδωσαν το παρών τους σε αυτή την εκδήλωση.

Και αυτό ανεξαρτήτως αν τα τελευταία 5 χρόνια εχουν δώσει την 1η θέση στο club μέσο τών συζητήσεων, της υποστήριξης προς νέους φίλους η ακόμη και της έστω και εγγραφής τους στο φόρουμ. Δεν πρέπει να μας πτωεί το γεγονός οτι μετά τη διαγραφή θα μείνουν μονο 10 άτομα στο φόρουμ. Τουλάχιστον αυτά τα άτομα θα είναι έμπιστα και θα πηγαίνουν και στις εκδηλώσεις του forum!

Είμαστε όλοι απαράδεκτοι και ασυγχώρητοι και πρέπει να μας γίνει μάθημα.
Αλλιώς ντροπή μας και ουέ και αλίμονο μας!
panosgep - Κυρ 20 Μάϊ 2007, 10:15:29
Θέμα δημοσίευσης:
kensai έγραψε:
Καλήμερα παιδιά,

Διαβάζωντας το σχόλιο του Vinman δεν μπορώ να πω, ένιωσα μια ντροπή που δεν μπόρεσα να έρθω στο party. Για αυτό το λόγο, έχω να κάνω μια πρόταση.

Δε θα έλεγα ότι ένιωσα ντροπή αλλά περισσότερο λύπη και στεναχώρια που έχασα ένα τόσο σημαντικό event.

kensai έγραψε:
Πιστεύω πως πρέπει να γίνουν ban και να διαγραφούν οι λογαριασμοί όλων εκείνων των χρηστών που δεν έδωσαν το παρών τους σε αυτή την εκδήλωση.

Μην ξεχνάς ότι δε μένουν όλοι στο Αιγάλεω σίτυ ή στη Νέα Φιλαδέλφεια ή στους Αμπελόκηπους. Όπως επίσης δεν πρέπει να ξεχνάς ότι ίσως μερικοί να δουλεύουν το βράδυ ή στην τελική να μην έχουν τη δυνατότητα να παρεβρεθούν.
Το γεγονός ότι μόνο 25 άτομα έδωσαν το παρών είναι πραγματικά λυπηρό αλλά πιστεύω ότι μόνο αυτοί οι 25 κέρδισαν κάτι χθες το βράδυ. Όλοι οι άλλοι απλά ΧΑΣΑΜΕ Crying or Very sad Crying or Very sad

Θέλω επίσης και εγώ να πω ένα μεγάλο μπράβο στο συγκρότημα που γέμισε τη βραδιά με τη μουσική του. Αν και δεν τα ξέρω τα παιδιά, από τα λόγια του Vinman καταλαβαίνω ότι ήταν υπέροχοι. ΜΠΡΑΒΟ
vinman - Κυρ 20 Μάϊ 2007, 10:44:09
Θέμα δημοσίευσης:
kensai έγραψε:
Καλήμερα παιδιά,

Και αυτό ανεξαρτήτως αν τα τελευταία 5 χρόνια εχουν δώσει την 1η θέση στο club μέσο τών συζητήσεων, της υποστήριξης προς νέους φίλους η ακόμη και της έστω και εγγραφής τους στο φόρουμ. Δεν πρέπει να μας πτωεί το γεγονός οτι μετά τη διαγραφή θα μείνουν μονο 10 άτομα στο φόρουμ. Τουλάχιστον αυτά τα άτομα θα είναι έμπιστα και θα πηγαίνουν και στις εκδηλώσεις του forum!

Είμαστε όλοι απαράδεκτοι και ασυγχώρητοι και πρέπει να μας γίνει μάθημα.
Αλλιώς ντροπή μας και ουέ και αλίμονο μας!

Παρόλο την ειρωνία σου και το ηλίθιο ύφος σου θα σου απαντήσω αν και δεν θα έπρεπε να ασχοληθώ με το χαζό post σου.........
Όλο το παραπάνω κείμενο πάει επι το πλείστον στα επίσημα μέλη του συλλόγου,που πληρώνουν συνδρομή και όχι σε περιστασιακούς χρήστες όπως είσαι εσύ....με 4 δημοσιεύσεις σε 3 χρόνια και μάλιστα με την μία δημοσίευση ειρωνική........
Αν έχεις λοιπόν όρεξη για να γράφεις ότι σου κατέβει τότε έχεις πολύ μεγάλο πρόβλημα στον εγκέφαλο.....
Ανθρωποι που δεν έχουν προσφέρει τίποτα στον σύλλογο δεν δικαιούνται να μιλούν για αυτό το θέμα....και πόσο μάλλον εσύ.......
Για αυτό παράτα τις ειρωνίες και τράβα να ασχοληθείς με τίποτα πιο επικοδομητικό πρωί πρωί....
Baphomet - Κυρ 20 Μάϊ 2007, 12:02:27
Θέμα δημοσίευσης:
Για εμάς ήταν ένα από τα καλύτερα μας live μια και το μαγαζί ήταν γεμάτο και ο κόσμος πολύ ενθουσιώδης και χόρευαν όλο το βράδυ! Περάσαμε πολύ όμορφα και τα δώσαμε όλα παρότι ήταν το 2ο σερί live μας και ήμασταν αρκετά κουρασμένοι... δυστυχώς από το club όπως είπε και ο Μάνος η συμμετοχή δεν ήταν η αναμενόμενη παρά το ότι θεωρώ πως σαν εκδήλωση τηρούσε όλα τα στάνταρντς για να είναι μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη κέφι... Ευτυχώς το μαγαζί γέμισε με άλλο κόσμο και δε γίναμε και ρεζίλι...Laughing
Ευχαριστώ τον Μάνο και τον Σταύρο που είχαν την ιδέα για το event... από την πλευρά μου εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό για να βρούμε την κατάλληλη μέρα και το κατάλληλο μέρος. Ευχαριστώ πολύ όσους ήρθαν, ελπίζω να πέρασαν καλά... Wink Wink
sod - Κυρ 20 Μάϊ 2007, 12:27:08
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια λυπαμαι που δεν ηρθα,ημουν σε ενα τραπεζι και κατα τιs 12 ειπα να σκασω μυτη,αλλα οπωs σηκωθηκα απο το τραπεζι ετσι εκατσα .... Beer Beer Beer την ειχα ακουσει στερεοφωνικα:!: Exclamation Exclamation
Να επισημανω πωs ο Μανοs εχει δικιο σε οσα λεει Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Steve - Κυρ 20 Μάϊ 2007, 13:41:32
Θέμα δημοσίευσης:
Παρακαλείσθε όπως επισυνάψετε φωτογραφικό υλικό (κατά προτίμηση του τύπου "Σπιούνος") για να έχουμε μια ιδέα της βραδυάς και οι μη-Αθήνας.

Το είπα όσο πιο σεμνά μπορούσα,
Εκ της ξέρετε ποιας Team
Steve

crusader - Κυρ 20 Μάϊ 2007, 16:43:01
Θέμα δημοσίευσης:
micra_iro έγραψε:
αν και λιγο αργα ηρθα κι εγω για ενα ποτακι, βεβαια ο μονος που ηξερα απο εκει ηταν ο καλος μου (τρομοκρατης) γειτονας Πετρος αλλα δεν πειραζει περασα ομορφα με πολυ καλα ακουσματα μπραβο και στα παιδια που παιξανε για ολους εμας απο δω και περα εχετε αλλους δυο fan του γκρουπ see ya on your next live presentation.

Ηρώ, πόσα ποτά χτύπησες πάλι κορίτσι μου και μπερδεύτηκες??? Beer Beer Laughing Laughing

Ο Πέτρος ήταν αυτός ο τραγουδιάρης - Τσε Γκεβάρα με το κόκκινο σαλβάρι που μας πήρε τα αυτιά όλο το βράδυ!! Laughing Laughing Laughing

Εμένα, εδώ και χρόνια με φωνάζουν Σπύρο!!! Wink Silly

Ευχαριστούμε πάντως που μας τίμησες με την παρουσία σου και εσύ και η φίλη σου και σε περιμένουμε και σε μελλοντικές εκδηλώσεις του συλλόγου, όπως και στα live των παιδιών Exclamation
crusader - Κυρ 20 Μάϊ 2007, 16:50:17
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους παρακάτω ανθρώπους που τίμησαν με την παρουσία τους και το εκπληκτικό συγκρότημα των Motherfunkerz αλλά και τα γενέθλια του συλλόγου μας....
3.Gr@lly.
4.MemSound.
5.Stevon.
6.Pappaki.
7.Ήλια.
8.Ady.
9.Crusader.
10.Kostask με την Μαρία.
12.Την γυναίκα μου.

Ξέχασες τον Blackjack με την παρέα του! Very happy Wink

ΚΑΛΑ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΧΘΕΣ ΛΕΜΕ!!!

ΤΡΕΛΟ ΚΕΦΙ
ΤΡΕΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΤΡΕΛΟΣ ΧΟΡΟΣ
ΤΡΕΛΕΣ ΜΠΥΡΕΣ
Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MEMsound - Κυρ 20 Μάϊ 2007, 18:02:19
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
Για εμάς ήταν ένα από τα καλύτερα μας live μια και το μαγαζί ήταν γεμάτο και ο κόσμος πολύ ενθουσιώδης και χόρευαν όλο το βράδυ!

Πέτρο συγχαρητήρια
Πλέον παίζεται ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ και κάνετε τρελό κέφι!!!
Συνεχίστε ΕΤΣΙ!!!

Αν βοηθούσε και λίγο ο φωτισμός (να ήταν λίγο λιγότερος και να έπαιζα και κάνα φωτορυθμικό...) πιστευω ο χορός θα ήταν περισσότερος (εννοώ από περισσότερα άτομα)
Όπως θα ξέρεις όταν υπάρχει αρκετό φώς πολλοί ντρέπονται να κουνηθούν... για αυτό και τα φωτορυθμικά βοηθούν πολύ σε τέτοιο χαβαλέ.
Έχε το σαν σκέψη στο μυαλό για τα επόμενα live να έχουν λίγο λιγότερο φως στην "πίστα"... Wink

...για τα "υπόλοιπα" προσπαθώ (και ελπίζω να καταφέρω) να κρατήσω το στόμα μου κλειστό...
micra_iro - Κυρ 20 Μάϊ 2007, 18:52:31
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
micra_iro έγραψε:

Ηρώ, πόσα ποτά χτύπησες πάλι κορίτσι μου και μπερδεύτηκες??? Beer Beer Laughing Laughing

Ο Πέτρος ήταν αυτός ο τραγουδιάρης - Τσε Γκεβάρα με το κόκκινο σαλβάρι που μας πήρε τα αυτιά όλο το βράδυ!! Laughing Laughing Laughing

Εμένα, εδώ και χρόνια με φωνάζουν Σπύρο!!! Wink Silly

Ευχαριστούμε πάντως που μας τίμησες με την παρουσία σου και εσύ και η φίλη σου και σε περιμένουμε και σε μελλοντικές εκδηλώσεις του συλλόγου, όπως και στα live των παιδιών Exclamation

χικ sorry ρε γειτονα ενα ποτο ηπια αλλα μαλλον και αυτο με χαλαει δεν ειμαι για τετοια χικ Beer Beer Beer
κι οσο για την αλλαγη του ονοματος ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι και δη φυσικης ξανθιας που βαφει τη ριζα μαυρη και το υπολοιπο κοκκινο τι να περιμενεις Rotfl Rotfl την επομενη φορα που θα συναντηθουμε μπαλκονι με μπαλκονι η τσαρκα στη γειτονια θα συστηθουμς δια χειραψιας και απο την αρχη
Baphomet - Κυρ 20 Μάϊ 2007, 19:17:33
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Baphomet έγραψε:
Για εμάς ήταν ένα από τα καλύτερα μας live μια και το μαγαζί ήταν γεμάτο και ο κόσμος πολύ ενθουσιώδης και χόρευαν όλο το βράδυ!

Πέτρο συγχαρητήρια
Πλέον παίζεται ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ και κάνετε τρελό κέφι!!!
Συνεχίστε ΕΤΣΙ!!!

Αν βοηθούσε και λίγο ο φωτισμός (να ήταν λίγο λιγότερος και να έπαιζα και κάνα φωτορυθμικό...) πιστευω ο χορός θα ήταν περισσότερος (εννοώ από περισσότερα άτομα)
Όπως θα ξέρεις όταν υπάρχει αρκετό φώς πολλοί ντρέπονται να κουνηθούν... για αυτό και τα φωτορυθμικά βοηθούν πολύ σε τέτοιο χαβαλέ.
Έχε το σαν σκέψη στο μυαλό για τα επόμενα live να έχουν λίγο λιγότερο φως στην "πίστα"... Wink

...για τα "υπόλοιπα" προσπαθώ (και ελπίζω να καταφέρω) να κρατήσω το στόμα μου κλειστό...

Τρελοζουζουνέλο εσύ πάντως έδωσες ρέστα Laughing Laughing Laughing Laughing
για τον φωτισμό κτλ τα ξέρω κι εγώ και έχεις δίκιο αλλά το μαγαζί άνοιξε πολύ πρόσφατα και ήταν το πρώτο live που κάνει...
MEMsound - Κυρ 20 Μάϊ 2007, 20:34:04
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing . . . . . . . .
vinman - Δευ 21 Μάϊ 2007, 00:58:15
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
vinman έγραψε:
3.Gr@lly.
4.MemSound.
5.Stevon.
6.Pappaki.
7.Ήλια.
8.Ady.
9.Crusader.
10.Kostask με την Μαρία.
12.Την γυναίκα μου.

Ξέχασες τον Blackjack με την παρέα του! Very happy Wink

...Σωστός... Wink
Road_Runner - Δευ 21 Μάϊ 2007, 01:47:01
Θέμα δημοσίευσης:
Μανο νομιζω οτι δεν χρειαζεται να βγάζεις τοση κακια μεσα απο το ποστ σου....
Baphomet - Δευ 21 Μάϊ 2007, 03:41:26
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:

μάλλον για αγανάκτηση το βλέπω... και όχι κι άδικα.
vinman - Δευ 21 Μάϊ 2007, 03:45:54
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
Road_Runner έγραψε:

μάλλον για αγανάκτηση το βλέπω... και όχι κι άδικα.

...νομίζω ότι με καλύπτει αυτό που γράφει ο Πέτρος απόλυτα Νίκο.....
xrisa-xs - Δευ 21 Μάϊ 2007, 09:12:07
Θέμα δημοσίευσης:
...με τη σειρά μου και γω να πω πως πέρασα φανταστικά, παρόλο που δεν είμουνα στα κέφια μου.
Η παρέα μου επίσης, αν και άργησαν λίγο, έκαναν ΤΑ θετικότατα σχόλια για τον Πέτρο και τους Motherfunkerz!!!!! παιδιά αρέσατε πολύ! πάντα τέτοια Thumbs Up

επίσης να πω πως παρόλο που πριν είχα πάει και γω σε κάποια επίσκεψη (και δεν έγινα κουρούμπελο {ακούς sod?} Tease ), παρόλο που ο καιρός ήταν χάλια, παρόλο που είχα τρομερό πονοκέφαλο (μα καλά ούτε μια ασπιρίνη να μη βρω!), παρόλο... παρόλο.. παρόλο.. που θα μπορούσα να βρω ένα σωρό δικαιολογίες για να μην έρθω... ήρθα και δεν το μετάνιωσα καθόλου! πέρασα μια καταπληκτική βραδυά Σαββάτου, με καλή live μουσική (που δεν έχεις συχνά την ευκαιρία να ακούσεις Wink ).

Για όσους δεν ήρθαν, άσχετα με τη δικαιολογία που έχουν, απλά έχασαν. Και δεν τα γράφω για να κατηγορήσω κανέναν, απλά μια αίσθηση απογοήτευσης μου βγάζει....
Baphomet - Δευ 21 Μάϊ 2007, 10:22:38
Θέμα δημοσίευσης:
Να'σαι καλά Χρύσα που ήρθες και για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι που περάσατε καλά! Wink Wink Wink
pygolabida - Δευ 21 Μάϊ 2007, 13:37:05
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Με την παρουσία μου στην πίστα αδύνατον να υπάρχει λιγότερο φώς.... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Πέτρο όπως τα ξέρεις άλλωστε, κάθε φορά το live σας είναι τέλειο, μακάρι να καθόμουν περισσότερο Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Next time... Exclamation Exclamation
Road_Runner - Δευ 21 Μάϊ 2007, 14:46:08
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν βλεπω λόγο αγανάκτησης... Αν ήταν όλοι να αγανακτουσαμε τόσο εύκολα για όσα συμβαίνουν η δεν συμβαινουν στο κλαμπ, τοτε.....
vinman - Δευ 21 Μάϊ 2007, 15:12:26
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Δεν βλεπω λόγο αγανάκτησης... Αν ήταν όλοι να αγανακτουσαμε τόσο εύκολα για όσα συμβαίνουν η δεν συμβαινουν στο κλαμπ, τοτε.....

Άστο ρε Νικόλα....Δεν πρόκειτε να καταλάβεις....
Εξάλου έχω τόσο κακία μέσα μου.............όπως είπες.......... Confused
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - Δευ 21 Μάϊ 2007, 15:39:13
Θέμα δημοσίευσης:
Μάνο καλέ μου μήπως να ξανακοιτάξεις τι λιστα σου για το ποιοί ήταν και ποιοί έπρεπε να ήταν εκεί πριν μας κράξεις ? Rolling eyes
volvos - Δευ 21 Μάϊ 2007, 15:45:07
Θέμα δημοσίευσης:
δεν υπαρχει ποιοι επρεπε και ποιοι οχι
ουτε λιγοτερο ή περισσοτερο...
ουτε ασπρο ή μαυρο

οποιος πηγε πηγε γιατι ηθελε ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ...

προφανως οι υπολοιποι δεν ηθελαν.

ο μανος εχει 10000% δικιο σε οτι λεει.

ΤΕΛΟΣ.

Υ.Γ. καλο ειναι καποιος να το κλειδωσει το εν λογω θεμα...
να αφαιρεθουν τα ανουσια τελευταια ποστ και αν καποιοι θελουν να το συζητησουν ας γινει ενα αλλο τοπικ αλλου.
στο τελος θα το κανουμε κηδεια απο γιορτη αυτο το παρτυ Evil

MEMsound - Δευ 21 Μάϊ 2007, 16:53:09
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν πρόκειται να σβηστεί ή να κλειδωθεί οτιδήποτε.
κι αν είναι να οδηγηθεί σε κηδεία, ας γίνει.
στο χέρι μας ήταν/είναι/και θα είναι "να" ή "να μην" άλλωστε.
γενικώς και ειδικώς.

Η συνέχεια "εδώ" γιατί ούτως ή άλλος ξεφευγουμε από το θέμα πάρτυ...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες