Steve έγραψε: |
Ίσως να δώσω το παρόν... ανακαινισμένος πλήρως ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
Ήταν προγραμματισμένο να είμαι Μύκονο εκείνες τις μέρες, αλλά κάτι παίχτηκε σήμερα με τα θέματα του στρατού, οπότε αν είμαι Αθήνα θα δώσω και εγώ το παρόν!! |
micra_iro έγραψε: |
θα ειμαι κι εγω εκει θα ειναι μια καλη ευκαιρια να σας γνωρισω και να με γνωρισετε στην περιπτωση που αποψε δεν καταφερω να ερθω στο στεκι σας |
θα ειμαι κι εγω εκει θα ειναι μια καλη ευκαιρια να σας γνωρισω και να με γνωρισετε στην περιπτωση που αποψε δεν καταφερω να ερθω στο στεκι σας |
Steve έγραψε: |
Δεν θα τα καταφέρω ![]() |
206xs έγραψε: |
Ρε γα**το όλα τα καλά χάνω! Είμαι καλεσμένος σε γεύμα ενος φίλου Κώσταντίνου που είπε να το γιορτάσει πριν τη γιορτή του. Αν τελειώσω νωρίς θα προσπαθήσω να περάσω έστω για λίγο. Το πιθανότερο όμως είναι να το χάσω κλαψ κλαψ ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||
Θα είμαστε μέχρι αργά εκεί...να έρθεις έστω για ένα ποτάκι! ![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: | ||
Όπως είπε και ο Πέτρος θα είμαστε εκεί μέχρι πολύ αργά...οπότε σε περιμένουμε... ![]() |
Tomakos έγραψε: |
Αν έρθω μάλλον για πολύ αργά με κόβω.... ![]() |
kensai έγραψε: |
Καλήμερα παιδιά,
Διαβάζωντας το σχόλιο του Vinman δεν μπορώ να πω, ένιωσα μια ντροπή που δεν μπόρεσα να έρθω στο party. Για αυτό το λόγο, έχω να κάνω μια πρόταση. |
Πιστεύω πως πρέπει να γίνουν ban και να διαγραφούν οι λογαριασμοί όλων εκείνων των χρηστών που δεν έδωσαν το παρών τους σε αυτή την εκδήλωση. |
Καλήμερα παιδιά,
Διαβάζωντας το σχόλιο του Vinman δεν μπορώ να πω, ένιωσα μια ντροπή που δεν μπόρεσα να έρθω στο party. Για αυτό το λόγο, έχω να κάνω μια πρόταση. Πιστεύω πως πρέπει να γίνουν ban και να διαγραφούν οι λογαριασμοί όλων εκείνων των χρηστών που δεν έδωσαν το παρών τους σε αυτή την εκδήλωση. Και αυτό ανεξαρτήτως αν τα τελευταία 5 χρόνια εχουν δώσει την 1η θέση στο club μέσο τών συζητήσεων, της υποστήριξης προς νέους φίλους η ακόμη και της έστω και εγγραφής τους στο φόρουμ. Δεν πρέπει να μας πτωεί το γεγονός οτι μετά τη διαγραφή θα μείνουν μονο 10 άτομα στο φόρουμ. Τουλάχιστον αυτά τα άτομα θα είναι έμπιστα και θα πηγαίνουν και στις εκδηλώσεις του forum! Είμαστε όλοι απαράδεκτοι και ασυγχώρητοι και πρέπει να μας γίνει μάθημα. Αλλιώς ντροπή μας και ουέ και αλίμονο μας! |
αν και λιγο αργα ηρθα κι εγω για ενα ποτακι, βεβαια ο μονος που ηξερα απο εκει ηταν ο καλος μου (τρομοκρατης) γειτονας Πετρος αλλα δεν πειραζει περασα ομορφα με πολυ καλα ακουσματα μπραβο και στα παιδια που παιξανε για ολους εμας απο δω και περα εχετε αλλους δυο fan του γκρουπ see ya on your next live presentation. |
vinman έγραψε: |
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους παρακάτω ανθρώπους που τίμησαν με την παρουσία τους και το εκπληκτικό συγκρότημα των Motherfunkerz αλλά και τα γενέθλια του συλλόγου μας....
1.Xrusa xs με την παρέα της. 2.Pygolabida με την φίλη της. 3.Gr@lly. 4.MemSound. 5.Stevon. 6.Pappaki. 7.Ήλια. 8.Ady. 9.Crusader. 10.Kostask με την Μαρία. 11.Αιμιλία με την παρέα της. 12.Την γυναίκα μου. |
Baphomet έγραψε: |
Για εμάς ήταν ένα από τα καλύτερα μας live μια και το μαγαζί ήταν γεμάτο και ο κόσμος πολύ ενθουσιώδης και χόρευαν όλο το βράδυ! |
crusader έγραψε: | ||
Ηρώ, πόσα ποτά χτύπησες πάλι κορίτσι μου και μπερδεύτηκες??? ![]() ![]() ![]() ![]() Ο Πέτρος ήταν αυτός ο τραγουδιάρης - Τσε Γκεβάρα με το κόκκινο σαλβάρι που μας πήρε τα αυτιά όλο το βράδυ!! ![]() ![]() ![]() Εμένα, εδώ και χρόνια με φωνάζουν Σπύρο!!! ![]() ![]() Ευχαριστούμε πάντως που μας τίμησες με την παρουσία σου και εσύ και η φίλη σου και σε περιμένουμε και σε μελλοντικές εκδηλώσεις του συλλόγου, όπως και στα live των παιδιών ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
Πέτρο συγχαρητήρια Πλέον παίζεται ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ και κάνετε τρελό κέφι!!! Συνεχίστε ΕΤΣΙ!!! Αν βοηθούσε και λίγο ο φωτισμός (να ήταν λίγο λιγότερος και να έπαιζα και κάνα φωτορυθμικό...) πιστευω ο χορός θα ήταν περισσότερος (εννοώ από περισσότερα άτομα) Όπως θα ξέρεις όταν υπάρχει αρκετό φώς πολλοί ντρέπονται να κουνηθούν... για αυτό και τα φωτορυθμικά βοηθούν πολύ σε τέτοιο χαβαλέ. Έχε το σαν σκέψη στο μυαλό για τα επόμενα live να έχουν λίγο λιγότερο φως στην "πίστα"... ![]() ...για τα "υπόλοιπα" προσπαθώ (και ελπίζω να καταφέρω) να κρατήσω το στόμα μου κλειστό... |
crusader έγραψε: | ||
Ξέχασες τον Blackjack με την παρέα του! ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Μανο νομιζω οτι δεν χρειαζεται να βγάζεις τοση κακια μεσα απο το ποστ σου.... |
Baphomet έγραψε: | ||
μάλλον για αγανάκτηση το βλέπω... και όχι κι άδικα. |
MEMsound έγραψε: |
Έχε το σαν σκέψη στο μυαλό για τα επόμενα live να έχουν λίγο λιγότερο φως στην "πίστα"... ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Δεν βλεπω λόγο αγανάκτησης... Αν ήταν όλοι να αγανακτουσαμε τόσο εύκολα για όσα συμβαίνουν η δεν συμβαινουν στο κλαμπ, τοτε..... |