chatasos έγραψε: |
Εδώ και μία εβδομάδα περίπου, η ζώνη του συνοδηγού έχει παρουσιάσει
κάποιο πρόβλημα και δεν τραβιέται-μαζεύεται αυτόματα όταν την αφήσεις. Λέτε να έχει χαλάσει ο μηχανισμός? Για να την ελέγξω πρέπει να βγάλω όλο το πίσω πλαστικό της πόρτας? |
DIMIP έγραψε: |
Το ρωτω αυτο γιατι ΕΑΝ (λεω ΕΑΝ !!) αλλαξει καποιος τα καθισματα του με αλλα aftermarket , υπαρχει περιπτωση να χασει καποια χρησιμα πραγματακια, οπως ας πουμε τους πυροτεχνικους προεντατηρες των ζωνων ασφαλειας? μου ειπαν (δεν ξερω αν αληθευει) οτι κατω απο τη θεση του οδηγου (και ισως μεσα σε αυτην ) υπαρχει συστημα που συνδεεται με τους προεντατηρες. |
alexandros έγραψε: |
Οταν φρεναρω σε διασταυρωση για να ελεγξω ιδιως αμα εχει και λιγη κατηφοριτσα η ζωνη μπλοκαρει και δεν με αφηνει να σκυψω μποροστα για να ελεγξω καλυτερα.Φταιει ο εντατηρας η η κοιλιτσα μου που ειναι λιγο πεταχτη |
DIMIP έγραψε: |
Ξερει κανεις αν περνανε καλωδια εκει απο κατω η μεσα στο καθισμα ? |
chatasos έγραψε: |
Εδώ και μία εβδομάδα περίπου, η ζώνη του συνοδηγού έχει παρουσιάσει
κάποιο πρόβλημα και δεν τραβιέται-μαζεύεται αυτόματα όταν την αφήσεις. |
christhehealer έγραψε: |
κολλάει το οριζόντιο στέλεχος της ζώνης στην πόρτα και στο κ@@@τζέκι που ρυθμίζει το κάθισμα |
alexandros έγραψε: |
Οταν φρεναρω σε διασταυρωση για να ελεγξω ιδιως αμα εχει και λιγη κατηφοριτσα η ζωνη μπλοκαρει και δεν με αφηνει να σκυψω μποροστα για να ελεγξω καλυτερα.Φταιει ο εντατηρας η η κοιλιτσα μου που ειναι λιγο πεταχτη? |
pugsang έγραψε: | ||
Οι προεντατήρες είναι κατω απο το κάθισμα & δεν εχουν καμμια σχέση με αυτό.Βγαίνουν απο το πάτωμα μεσα απο τη μοκέτα και συνδέονται στο μπράτσο που δένεις τη ζώνη σου.Αν τραβήξεις το κάθισμα & σκύψεις θα δεις κατι καλώδια να βγαίνουν απο τη μοκέτα.Αυτα ειναι τα καλώδια του προεντατήρα. ΤΙ ΕΓΙΝΕ DIMIP ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙΑ?????? |