PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 106 1.4 XS /

ΓΙΑΝΝΑ - Παρ 04 Μάϊ 2007, 16:28:08
Θέμα δημοσίευσης: 106 1.4 XS /
καλησπέρα, εχω το 106 1,4 XS (2001), το αγορασα καινουργιο και εδω και ενα χρόνο περίπου χαμηλωνει ταχυτητα ΜΟΝΟ ΤΟΥ. Κοβει ταχυτητα αποτομα λες και κατι το φρεναρει ακομα και αν τρεχω με 40 χλμ ή 120χλμ. Αν την στιγμη που χαμηλωνει ταχυτητα συνεχισω να παταω γκαζι το μονο που καταφερνω είναι να το μπουκωνω περισσοτερο και να σβηνει. Αν κατεβασω ταχυτητα και πατησω γκαζι, παλι τα ιδια μπουκωνει και σβηνει. Το μονο που μπορω να κανω ειναι να σβησω την μηχανη πριν σβησει απο μονη της και να το βαλω παλι μπροστα!Το περιεργο ειναι οτι δεν το κανει συνεχεια και για αυτο και οταν το ειχα παει για ελεγχο στην OSCAR δεν εβγαλε καμια ζημια ουτε στον εγκεφαλο αλλα ουτε οταν το πηγαν βολτιτσα!Μερικοί μου εχουν πει οτι ίσως να ειναι οι βενζινες! Εχει κανεις σας ισως καμια ιδες για το τι μπορει να φταιει ??????thanks
206 groupA - Παρ 04 Μάϊ 2007, 17:04:26
Θέμα δημοσίευσης:
Γιαννα καλησπερα μηπως το προβλημα που εχεις ειναι ηλεκτρονικο?
Κοιτα μηπως ειναι απο τα μπουζι η απο τον πολλαπλασιαστη.
Touristas - Παρ 04 Μάϊ 2007, 20:32:34
Θέμα δημοσίευσης:
Κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να είναι τρόμπα βενζίνης.
Το έχω πάθει κι εγώ με το rallye του πατέρα μου και το έψαχνα αρκετό καιρό μέχρι να το βρω.
gonakinen - Παρ 04 Μάϊ 2007, 20:47:12
Θέμα δημοσίευσης: Re: 106 1.4 XS /
ΓΙΑΝΝΑ έγραψε:
Το μονο που μπορω να κανω ειναι να σβησω την μηχανη

Kατ'αρχήν αυτό ειναι πολύ επικύνδυνο, γιατι μετα απο μια δυο πεταλιές στο φρένο, μένεις τελειως.

Το πρόβλημά σου ειναι μάλλον θέμα λάθους κάυσης.
Μπορεί να έχει να κάνει με τη βενζίνα , ή τα μπουζί ή πολύ πιθανόν με κάποιο σένσορα που παίρνει λάθος σήμα και δίνει εντολή διακοπής του καυσίμου.

Μέσα από δω δε λύνεται, καλύτερα να πας σε κάποιο σοβαρο μηχανικό που να ασχοληθεί και να το κάνει βόλτα, για να δει αυτός τι συμβαίνει και γιατί σβήνει.
Giannis307 - Παρ 04 Μάϊ 2007, 23:30:30
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι αλλα μηπως ειναι και εγκεφαλικο?Γιατι δεν σκορτσαρει απο την αρχη οπως λεει η φιλτατη συνονοματη Γιαννα....!!
Touristas - Σαβ 05 Μάϊ 2007, 07:42:39
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν έχει να κάνει ούτε με αισθητήρες αλλά ούτε και με εγκεφάλους.
Πρόβλημα τροφοδοσίας είναι καθαρά και όσες διαγνώσεις κι εάν κάνουν δεν πρόκειται να δείξει τίποτα.
Giannis307 - Σαβ 05 Μάϊ 2007, 10:00:58
Θέμα δημοσίευσης:
Οκεικ!!!Εσυ ξερεις καλλητερα απο εμενα!!
gonakinen - Σαβ 05 Μάϊ 2007, 13:26:11
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
μηπως ειναι και εγκεφαλικο?

Να του κάνουμε αξονική ...

Dizzy2 Tease Tease
Giannis307 - Σαβ 05 Μάϊ 2007, 14:49:33
Θέμα δημοσίευσης:
Kαι κωλονοσκοπηση!!!!!
ΓΙΑΝΝΑ - Δευ 07 Μάϊ 2007, 08:34:07
Καλημέρα σε ολους, Αξονικη του εκανα το Σαββατο αλλα ΤΙΠΟΤΑ!!!! Δεν εχει λεει απολυτως τιποτα ! Εκανα service σε ολα, αλλαξα και ιμαντες μιας και πατησα τα 60.000, και αντε να δουμε!!!. ps Πολλαπλασιαστή δεν εχει!!! τελικα το πιο πιθανο ειναι να εχει να κανει με την βενζινη!!!
alexnir - Δευ 07 Μάϊ 2007, 10:39:19
Θέμα δημοσίευσης:
κατα πασα πιθανοτητα ειναι τρομπα βενζινης οπως προαναφερθηκε, αφου σου ειπαν στο σερβις που εκανες πως δεν βρηκαν κατι. την επομενη φορα που θα σβησει, μην βαλεις ξεκινησεις και καλεσε την οδικη βοηθεια.

παντως σαν βλαβη ειναι περιεργη, σε 2 αυτοκινητα που μου το εκανε ειναι πολυ επικινδυνο, καθως σβηνει η μηχανη και το τιμονι καθως και τα φρενα δεν αποκρινονται σωστα. κοστος ~ 250€ (το περιπου κολλαει στο νεο ή μεταχειρισμενο ανταλλακτικο)
ΓΙΑΝΝΑ - Δευ 07 Μάϊ 2007, 10:52:44
το περιεργο ειναι οτι δεν το κανει συνεχεια και την οδικη να καλεσω το πολυ πολυ να με βγαλουν ΞΑΝΘΙΑ!!!!!!!! Παντως την τρομπα που λες και εσυ δεν μου την εχουν κοιταξει. Δεν ξερω τι χρειαζεται αλλα αν και μετα το service που του εκανα , αρχισει παλι τα ιδια, θα το παω για αλλαγη της τρομπας!αντε να δουμε
ΓΙΑΝΝΑ - Δευ 07 Μάϊ 2007, 10:59:46
Touristaaaaa, εσυ που το εχεις παθει με το rallye του πατερα σου, τελικα με αλλαγη της τρόμπας λυθηκε το προβλημα? Και ποσο σου πηγε ολο αυτο?
Lef205 - Δευ 07 Μάϊ 2007, 11:11:09
Θέμα δημοσίευσης:
Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω οταν ηταν στα τελευταια της η τρομπα μου, την αλλαξα και ησυχασα, πραγμα που σου προτεινω να κανεις Γιαννα και εσυ το συντομοτερο γιατι τωρα το μοτερ σου στεγνωνει ουσαστικα απο βενζινες πραγμα που δεν ειναι καθολου καλο για την υγεια του!
ΓΙΑΝΝΑ - Δευ 07 Μάϊ 2007, 11:18:13
Λευτέρη θυμασαι ποσο σου κοστισε η ολη διαδικασια?
Giannis307 - Δευ 07 Μάϊ 2007, 11:29:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ασχετο αλλα και σχετικο οτσν η τρομπα αρχιζει και σφυριζει τι κανουμε?
STELIOS - Δευ 07 Μάϊ 2007, 11:36:03
Θέμα δημοσίευσης:
Εξαρταται πως σφυριζει ? Αδιαφορα ή .... κλεφτηκα ???
BADGIRL - Δευ 07 Μάϊ 2007, 11:53:02
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
Εξαρταται πως σφυριζει ? Αδιαφορα ή .... κλεφτηκα ???

Laughing Laughing Laughing Laughing
Touristas - Δευ 07 Μάϊ 2007, 11:55:52
ΓΙΑΝΝΑ έγραψε:
Touristaaaaa, εσυ που το εχεις παθει με το rallye του πατερα σου, τελικα με αλλαγη της τρόμπας λυθηκε το προβλημα? Και ποσο σου πηγε ολο αυτο?

Ναι με την αλλαγή της αντλίας λύθηκε το πρόβλημα Wink
Pugobios - Δευ 07 Μάϊ 2007, 12:07:19
Θέμα δημοσίευσης:
Προσοχή στις τιμές αυτές οι τρόμπες παραπάνω απο 50 ευρο δεν έχουν Wink
Road_Runner - Δευ 07 Μάϊ 2007, 13:21:02
Θέμα δημοσίευσης:
Η τρομπα που είχα πάρει εγώ πάντως όταν μου είχε κάνει ακριβώς το ίδιο, έκανε κανένα 150αρι αν θυμάμαι καλά... Κάτω απο 100 δεν ήταν με τίποτα....
Μετά από αυτό λύθηκε το πρόβλημα....
Pugobios - Δευ 07 Μάϊ 2007, 20:54:45
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτή που φοράω εγώ πάντως είναι της meat&doria 3μπαρι και την πείρα 45 ευρό Confused Θέμα ποιότητας δεν τίθετε καθώς είχα ξαναβάλει τρόμπα της ίδια εταιρίας αλλα και άλλα ανταλακτικά και άντεξε 150000 Rolling eyes
alexnir - Τρι 08 Μάϊ 2007, 09:11:26
Θέμα δημοσίευσης:
η τρομπα σαν ανταλακτικο ειναι σχετικα φτηνη.Απο εκει και περα ειναι στον συνεργειο κατα ποσο θα στον πιασει...
Ειδικα στο ενα αυτοκινητο που την αλλαγη την εκανα σε αντιπροσωπια, με ειχαν δαγκωσει κανονικοτατα, αλλα ελα που ημουν επαρχια και δεν ειχα εναλακτικες.
τωρα για αυτο που ειπωθηκε πως θα σε βγαλουν ξανθια, δεν χρειαζετε μολις ερθουν να το βαλεις μπρος και φυγεις. Θα τους πεις αυτα που ειπες και εδω και θα τους ζητησεις να σου μεταφερουν το αυτοκινητο. Δουλεια τους ειναι, μην κολλας.
Lef205 - Τρι 08 Μάϊ 2007, 13:17:37
Θέμα δημοσίευσης:
Τρομπα μπορεις να παρεις και ημιτασιον, εγω πρεπει να την ειχα πληρωσει γυρω στα 70 ευρω αλλα δεν θυμαμαι απο που.
Να περαστει ειναι πολυ ευκολο, σηκωνεις το πισω καθισμα και βλεπεις δυο ταπες, η αριστερη ειναι της τρομπας, την βγαζεις, ξεσφιγγεις τον μαυρο δακτυλιο της τρομπας ξεκουμπωνεις την πριζα της τηγν βγαζεις και κουμπωνεις την καινουργια επανω.
Ενας που ξερει αποκλειεται να κανβει πανωαπο ενα τεταρτο βια 20λεπτο να την βγαλει.
Road_Runner - Τρι 08 Μάϊ 2007, 13:29:17
Θέμα δημοσίευσης:
Το ωραίο είναι όμως όλη η δουλειά να γίνει στις 9 το βραδυ έξω από ξενοδοχείο στην κόρινθο...... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Laughing Laughing
alexnir - Τρι 08 Μάϊ 2007, 19:21:07
Θέμα δημοσίευσης:
τι να πω βρε παιδια....εγω δεν ξερω και δυστηχως δεν πιανουν τα χερια μου για τετοια πραγματα. Embarassed
παντως αμα εχετε δικιο, αξιζει τον κοπο να ανεβω παλι στην αντιπροσωπια Evil
WilDuck - Τετ 09 Μάϊ 2007, 12:53:23
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Να περαστει ειναι πολυ ευκολο, σηκωνεις το πισω καθισμα και βλεπεις δυο ταπες, η αριστερη ειναι της τρομπας, την βγαζεις, ξεσφιγγεις τον μαυρο δακτυλιο της τρομπας ξεκουμπωνεις την πριζα της τηγν βγαζεις και κουμπωνεις την καινουργια επανω.
Ενας που ξερει αποκλειεται να κανβει πανωαπο ενα τεταρτο βια 20λεπτο να την βγαλει.

Είναι υπερβολικά απλό να αλλάξεις τρόμπα βενζίνης.

Maximum 1 τέταρτο η όλη διαδικασία.
Giannis307 - Τετ 09 Μάϊ 2007, 16:14:45
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι αλλα αμα ξερεις.....Αμα δεν και 5 ωρες να παλευεις το πολυ πολυ να χανεις και βενζινη απο πουθενα η να γινεις πυροτεχνημα!!!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες