brz20 έγραψε: |
Δεν μπορω να το καταλαβω και εγω.
Τα μοτερ ειναι του PSA Group αρα δεν καταλαβαινω για ποιον λογο να υπαρχει διαφορα αναμεσα σε Peugeot και Citroen. Ασε που οι κωδικοι πανε ως εξης:XU5 τα 16αρια,XU7 τα 18αρια,XU8 το μοναδικο 18αρι turbo,XU9 τα Disel 19αρια και τελος τα XU10 οπου ειναι 20αρια. |
Παράθεση: |
The XU8 had a displacement of 1.8 L (1775 cc), with a bore of 83 mm (3.3 in) and a stroke of 82 mm (3.2 in). Just a single version was produced, the 16-valve DOHC turbocharged XU8 T, which was fitted to the 205 Turbo16. Output was 200 PS (197 hp/147 kW). |
Pug_306 έγραψε: |
Δε θυμαμαι να σου πω την αληθεια με τον πορωμενο , καθε φορα που παω καθομαι 3 ωρες εκ των οποιων τα 10 λεπτα ασχολουμαστε με το θεμα μου ![]() |
Lef205 έγραψε: | ||
Απο αυτο και μονο καταλαβα οτι λεμε για τον Φωτη, θα το καταλαβαινα και περιοχη να μην ελεγες . . . και Χωρα να μην ελεγες! ![]() Τον ειχα μηχανικο στο 205 και ο Stevon στο 106 του! |
Touristas έγραψε: |
Για να καταλήξουμε τελικά τι είναι θέλω να μου πεις εάν το μπλοκ είναι μαντέμι ή αλουμίνιο? |
STELIOS έγραψε: | ||
Και πως το βλεπεις αυτο ? Αν το σηκωνεις με το ενα χερι ειναι αλουμινιο. Αν θες και τα δυο χερια για να το σηκωσεις, τοτε ειναι μαντεμι. ![]() ![]() ![]() |
ΤΙ μπερδεμα ρε παιδι μου.... ![]() ![]() |
πως μπορει εργοστασιακα να γινεται κατι τετοιο.
|
Touristas έγραψε: |
Εάν είναι μαντέμι ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να είναι 110hp αλλά 138hp.
Η φωτογραφίες που έχει βάλει ποιο πάνω ο Timour21 είναι από το μοτέρ του S16 με τα 155hp και τους μεταβλητούς αυλούς εισαγωγής. |
android έγραψε: |
να πω κ γω την εξυπναδα μου?γιατι δεν κανεις μια δυναμομετρηση να δεις με πιο μοτερ βαζεις κοινα αλογα κοινη ροπη σε κοινες στροφες? |
...Το μοτερ Σιγουρα δουλευει σαν 1.8 αλλα δεν ξερω τι χρεια;ζεται για να το κανω να δουλευει σαν 2λιτρο.... |
STELIOS έγραψε: |
Δες τον εγκεφαλο.
167hp - Magneti Marelli 48P.10 & Magneti Marelli 1AP.10 (XU10J4R) |
nik_marin έγραψε: | ||
Το 167hp – έβγαινε μονό με Magneti Marelli 1AP.10 (XU10J4R) |
Aυτα ακριβως εγνωριζα και εγω τοσο καιρο απλα με παιδευε το γιατι δεν τον ονομασαν απλα XU7.Να στε καλα ρε παιδια που ψαχτηκατε και σεις στο θεμα, χιλια ευχαριστω.Οποτε χρειαζομαι 2λιτρο μπλοκ,πλεξουδα και εγκεφαλο. Χμμμμμ.... |