volvos έγραψε: |
ΣΤΗ SPARE μολις μου ειπαν τιμη καπου 150+ευρω...
μη σας πω ποσο μου ειπε ο στελαρας απο πανω... αρε πουτανα αθηνα.... ![]() ![]() ![]() |
μα αυτο σου λεω. αν δεις στο 307sw δινει το 600 χωρις να οριζει αριστερα δεξια ..... |
drulic έγραψε: |
Νομίζω στην spare στην Αθηνών (πολύ κοντά στην αποθήκη του τεί) στο ρεύμα προς Χαιδάρι.
SPARE SERVICE Α.Ε. Λεωφ. Αθηνών 60 10441 ΑΘΗΝΑ Τηλ.: 21 05220333 http://www.spare.gr |
που εισαι?
αθηνα? αν μπορεσουμε να το μαζεψουμε το θεμα ισως κανουμε μια ομαδικη αγορα συμπλεκτων καθως ειμαστε καμια δεκαρια που στο αμεσο μελλον θα χρειαστουμε... |
που εισαι?
αθηνα? αν μπορεσουμε να το μαζεψουμε το θεμα ισως κανουμε μια ομαδικη αγορα συμπλεκτων καθως ειμαστε καμια δεκαρια που στο αμεσο μελλον θα χρειαστουμε... |
Lef205 έγραψε: |
τα 106 εχουν "θεμα" με το ρουλεμαν της πρισντιρεκτ.οταν πατας συμπλεκτη σταματαει ο θορυβος? |
MEMsound έγραψε: |
απ ότι έχω καταλάβει αρκετοί από δω μέσα αυτό τον καιρό θέλετε συμπλέκτη
δεν οργανώνεστε να πάρετε μερικά σετάκια πκέτο μπας και πετύχετε και καμια καλύτερη τιμούλα (όχι δεν μπορώ να αναλάβω γκρουπ μπάι, εγω αυτή την στιγμή, λόγω δουλειάς) |
mikerrgp έγραψε: |
το αναλαμβανω εγω ετσι κ αλλιως ειμαι στο τμημα συνεργασιων λοιπον κανε την αναλογη ανακηνωσει κ αν ειναι περνω τα αναλογα τηλεφωνα ![]() |
Lef205 έγραψε: |
τα 106 εχουν "θεμα" με το ρουλεμαν της πρισντιρεκτ.οταν πατας συμπλεκτη σταματαει ο θορυβος? |
greenpug106 έγραψε: |
Κάποιος για το πιο πάνω? |
Touristas έγραψε: | ||
![]() το 1 είναι το πλατό το 2 είναι ο δίσκος και το 3 είναι το ρουλεμαν. |
greenpug106 έγραψε: |
Αυτό το ρουλεμάν είναι πιθανόν να κάνει τέτοιο θόρυβο?
Και πατώντας το συμπλέκτη να σταματά? |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Νααιιι....!! |
ε τοτε οντως μπορει να ειναι κατι αλλο
π.χ πλανητικα που την ακουνε καποιες φορες στα σαζμαν μας ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΛΛΓΗ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΖΜΑΝ αυτο ειναι υπερβολη |
kane έγραψε: |
Εκτος και αν τα 206 εχουν καποια ιδιαιτερότητα...γιατι στα 106/σαξο σε 45 λεπτά εχει αλαχτεί. |
ε τοτε οντως μπορει να ειναι κατι αλλο
π.χ πλανητικα που την ακουνε καποιες φορες στα σαζμαν μας ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΛΛΓΗ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΖΜΑΝ αυτο ειναι υπερβολη |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Νααιιι....!! |
Athens έγραψε: |
παιδια μου κάνει και μένα αυτό το θόρυβο.Όταν πήγα για το service των 60000 και ρώτησα την lion μου είπαν ότι είναι το ρουλεμάν και ότι είναι κάτι πολύ δαπανηρό να το κάνω τόσο νωρίς και δεν χρειάζεται.Μου είπε σε κανα 2 χρόνια που θα το πάω για τα 80000 τότε ναι ίσως να τον αλλάξουμε... ![]() τι να κάνω τώρα? προτείνεται μου κάπου να πάω να τον αλλάξουν, η τελοσπάντων πείτε μου τι πρέπει να κάνω! (δεν ξέρω και πολλά πραγματάκια... ![]() ευχαριστώ |
sps έγραψε: |
Αφου δουλευει αστο, αν μεινεις απο αυτο, το αλλαζεις.
Μην πετας τα λεφτα σου τσαμπα. Κι εμενα σφυραει απο τα 60.000, τωρα εχω 167.000 σφυραει ακομα αλλα δεν το εχω αλλαξει και δε με ενοχλει πλεον. |
sps έγραψε: |
Ανακατασκευη φυσικα ![]() |
dimitris2003 έγραψε: |
Μετά την αλλαγή αμορτισέρ με μαμά Peugeot, τακάκια μπροστά πίσω και δίσκους μπροστά με μαμά Peugeot, μου ανέφεραν ότι θα χρειαστεί και αλλαγή συμπλέκτη. (206cc, 1.6, 5 ετών, 87.000 χιλ. με κανονική χρήση και οδήγημα).
Ο λόγος της αλλαγής είναι ο εξής. Όταν είναι κρύο, σταματημένο και χωρίς να πατάω τον συμπλέκτη, ακούγετε ένας μεταλικός θόρυβος. (ο οποίος ακούγεται εδώ και έναν χρόνο). Μου ανέφεραν ότι είναι πολύ κοντά στο να σπάσει το ρουλεμάν του συμπλέκτη, καθώς από αυτό προέρχεται ο μεταλικός ήχος. Κατά τα άλλα το πλατώ και ο δίσκος δεν έχουν πρόβλημα. Να αναφέρω ότι όταν πατάω τον συμπλέκτη ο ήχος σταματά. Μόλις τον αφήσω ξαναακούγετε. Είναι επιτακτική η άμεση αλλαγή του συμπλέκτη? (κόστος 400€, ουκ ολίγα). Ευχαριστώ. |
Giannis307 έγραψε: |
Ολο το δισκοπλατο εχει 150 ευρα με την εκπτωση του club (αν δεν κανω λαθος) |
Giannis307 έγραψε: |
και κανα 100αρι ειναι η εργασια σε συνεργατη του club....Τι παπατζες ακουτε..! |
JohnieXXX έγραψε: |
Σα πολλά δεν είναι ρε παιδιά 1.000+ € ??? |
Manos206 έγραψε: |
Μετα απο ηχο οταν παταω συπλεκτη πηγα στην αντιπροσωπεια να το δουμε και μου ειπαν σετ συμπλεκτη. Ο ηχος να πω οτι καποιες φορες ισα που ακουγεται και καποιες αλλες ειναι αρκετα δυνατοτερος.. Μου ειπαν να αλλαξω και το δισκο-πλατω μιας και το αμαξι εχει χιλιομετρα και λογικα δε θα εχει αλλαχθει ποτε.. τιμη για σετ,δισκο,τσιμουχες+βαλβολινες που χρειαζομαι max 400 ευρω.. Πως τα βρισκετε; |
cult έγραψε: |
Φιλε και εμενα τα ιδια εκανε στην αρχη ενα σφυριγμα μετα πιο εντονο τελικα ειχαν φαγωθει εντελως τα ρουλεμαν και ισα που δεν εμεινα.Η τιμη μου φαινεται μεγαλη.Στην αντιπροσωπεια μου ειχαν πει 230 τελικη με το προαναφεθεν σετ.Σετ συμπλεκτη επαιζε απο 8ο εως 130 (VALEO).Εργατικα απο 80 εως 100 οποτε υπολογισε το κοστος. |
Μετα απο ηχο οταν παταω συπλεκτη πηγα στην αντιπροσωπεια να το δουμε και μου ειπαν σετ συμπλεκτη. Ο ηχος να πω οτι καποιες φορες ισα που ακουγεται και καποιες αλλες ειναι αρκετα δυνατοτερος.. Μου ειπαν να αλλαξω και το δισκο-πλατω μιας και το αμαξι εχει χιλιομετρα και λογικα δε θα εχει αλλαχθει ποτε.. τιμη για σετ,δισκο,τσιμουχες+βαλβολινες που χρειαζομαι max 400 ευρω.. Πως τα βρισκετε; Επισης διαβαζοντας και ολα τα παραπανω ειδα οτι ο ηχος ειναι διαφορετικος σε εσας.. γραφετε οτι υπαρχει ηχος που σταματαει οταν πατατε συμπλεκτη.. Εγω εχω το αντιθετο.. (το ενα οφειλεται στο ρουλεμαν δισκο-πλατω και το αλλο στο ρουλεμαν συμπλεκτη για να καταλαβω;![]() (να πω και οτι το αμαξι το πηρα απο γυναικα.... ![]() |
Θα παω για αρχη για το σετ συμπλεκτη και θα δω επιτοπου αν θελει και δισκο-πλατω.. |
velvet έγραψε: |
Εγώ άκουγα τον ίδιο ήχο που λέτε (το χρρρρ) οπότε άλλαξα τον συμπλέκτη με Valeo, στις 45.500χλμ ( είχα λεφτά τότε ![]() Το θέμα είναι ότι από την αλλαγή και μετά, άρχισε να κάνει ξανά χρρρ, το οποίο σταματάει όταν πατήσω τον συμπλέκτη. Σε δεύτερο συνεργείο που πήγαν, μου είπαν ότι είναι το ρουλεμάν (ο τεντωτήρας τελοσπάντων του ιμάντα ) το οποίο το έσφιξαν (?) και σταμάτησε για κανα-δυο μέρες, αλλά μετά άρχισε πάλι τα ίδια. Οπότε φτάνουμε στο σήμερα, όπου έχω κάνει αισίως 85.500χλμ, με τον θόρυβο σταθερή αξία (ούτε αυξήθηκε, ούτε μειώθηκε). Πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω κάτι; Και ο λόγος που ρωτάω μετά από 40.000χλμ, είναι ότι στο συνεργείο η απάντηση που παίρνω όταν τους λέω ότι κάνει θόρυβο, είναι "έτσι κάνουν αυτά" Α, επίσης στο ρελαντί κάνει έναν ήχο σαν ταξί, αλλά έχω ακούσει κ άλλα γαλλικά στο δρόμο να κάνουν έτσι... ![]() |