CC-Gio έγραψε: |
ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Το 207cc δεν θα το επειρνα για τις επιδοσεις του! Το εχω πει 1982368 φορες οτι το καμπριο ειναι αλλης φιλοσοφιας! Ο κινητηρας του ειναι απλα να σε πηγαινει!
Οταν πας να παρεις ενα κλειστο ειναι αλλη ιστορια,κρινεις διαφορετικα! |
SnakeMJK έγραψε: |
Καλά... ας έχει αυτό το τερατάκι κινητήρα BMW τουρμπάτο από μαμά με 143 άλογα κ ας μην το πάρει κανένας σας!!! Αφήστε το σε μένα να σας περνάω από πάνω! ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
Καλά... ας έχει αυτό το τερατάκι κινητήρα BMW τουρμπάτο από μαμά με 143 άλογα κ ας μην το πάρει κανένας σας!!! Αφήστε το σε μένα να σας περνάω από πάνω! ![]() |
.....αλλα το 207cc ειναι ομορφο! Συμπερασμα οχι πολλα εξτρα στο 206cc τωρα,κανενα 3000 πιστευω να ριξω ακομα,μετα μαζευω! και μετα.......πουλημα και................σειρα εχει το 207cc! |
LEFT έγραψε: |
Τι να πει κανεις ρε παιδια ολες οι αυτοκινητοβιομηχανιες εχουν αρχισει να εγκαταλειπουν τις κλασικες εντυπωσιακες σχεδιαστικες τασεις!Το μονο που φαινεται ομορφο ειναι το 206 cc ,3θυρο και 5θυρο μαπα!Οπως διαπιστωνω και εγω μια αντιγραφη του τωρινου 307 με κωλο ....περιργο μαλλον!Παντως αυτο που θα αγοραζα ευχαριστως αν βγει τελικα σε παραγωγη ειναι το RC (καρο/μπαστουνι τα λεει).Σκετη τρελα!!!!Διαφωνει κανεις......??? |
LEFT έγραψε: |
....μονο που φαινεται ομορφο ειναι το 206 cc ,3θυρο και 5θυρο μαπα.... |
TZAG έγραψε: |
Δείτε πόσο μάπα είναι το νέο 207CC ![]() http://www.peugeot206cc.co.uk/modules/Owners/owners/207cc-01.jpg http://www.peugeot206cc.co.uk/modules/Owners/owners/207cc-02.jpg |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Το station μοιάζει με πολυμορφικό ![]() Ωραίο το CC αλλά με το βάρος που θα έχει... Δράμα ![]() |
DIMCHRI έγραψε: |
τελικά ελλάδα ξέρει κανείς πότε έρχεται ? αντε γιατί έχω μείνει χωρίς αυτοκίνητο. |
Stevon έγραψε: | ||
Ενδεικτικά Β΄ εξάμηνο του 2007,τώρα μπορεί να είναι τον Ιούνιο μπορεί και Νοέμβριο με ακρίβειαδέν ξέρουμε ακόμα. |
in.gr έγραψε: |
Τα ίδια μοτέρ θα τοποθετηθούν και στη νέα γενιά ΜΙΝΙ ενώ τις κορυφαίες εκδόσεις των μοντέλων των δύο ομίλων θα κινεί ένα δίλιτρο σύνολο με απόδοση περισσότερους από 190 ίππους. |
volvos έγραψε: |
σορυ αλλα προτιμω το 1.6τ με τα ιδια αλογα 10 κιλα ροπη παραπανω και τουλαχιστον 40κιλα μειον βαρος στον εμπρος αξονα και μη φοβαστε θα σας βαλω ηχεια να ακουτε πανιζι με 306 και 9αρες και να μην ακουτε τη σκαστρα και το τσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσουφ |
Sidobre έγραψε: |
Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του 207CC
Προσέξτε το ταμπλώ. Φοβερό (χρώμα..) |
MEMsound έγραψε: |
και λευκό!
αυτά.... το λευκό εξαπλώνεται....!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Αν και είναι υπερβολικά ακόμα και για εμένα είναι απλά.....
![]() ![]() |
Παράθεση: |
Simply put, the 207 GT is one of the best handling cars Peugeot has built since the firm's Eighties heyday. It offers keen drivers some real fun in twisty bends |
υ.γ. όταν κάποτε έλεγα για μαύρη οροφή κάποιοι με δούλευαν..... |
και λευκό!
αυτά.... το λευκό εξαπλώνεται....!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DIMCHRI έγραψε: | ||
τα παγωτατζίδικα εξαπλώνονται !!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
brz20 έγραψε: |
Πολυτελεστατο το εσωτερικο του.
Αυτα τα δερματινα τα εχω ερωτευθει. Εχουν παρα πολυ ωραιο χρωμα. Το εξωτερικο ειναι απλα φοβερο και με τα 150 αλογα θα φυσαει. |
Πολυτελεστατο το εσωτερικο του.
Αυτα τα δερματινα τα εχω ερωτευθει. Εχουν παρα πολυ ωραιο χρωμα. Το εξωτερικο ειναι απλα φοβερο και με τα 150 αλογα θα φυσαει. |
Pugobios έγραψε: | ||
Ναι θα φυσάει και θα μοθ πέρνει τα μαλλιά ![]() |
τι εννοεί ότι μετακινείται και το παρμπριζ ; ![]() ![]() ![]() |
τι εννοεί ότι μετακινείται και το παρμπριζ ; ![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: | ||
Θα μας τρελάνουν με τις ασάφειες που θα γράφουν στα άρθρα τους... ![]() ![]() |
vinman έγραψε: |
Δελτίο τύπου της LION HELLAS:
PEUGEOT 207cc Το Peugeot 207cc έρχεται για να μας ξεσηκώσει ! Η Peugeot, υπήρξε πάντα πρωτοπόρος στη δημιουργία αυτοκινήτων με ανοιγόμενη οροφή, που ενθουσίαζαν τους εραστές της οδήγησης. Σε όλα τα μοντέλα της θρυλικής σειράς «2», 201, 202, 203, 204 και 205 υπήρχαν cabriolet εκδόσεις, που έδιναν την αίσθηση της ελευθερίας. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του coupe cabriolet, πραγματοποιήθηκε στα μέσα της δεκαετίας 1930, με τα 401, 601 και 402 «Eclipse», και απετέλεσε ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της εταιρίας. Η θριαμβευτική συνέχεια ήρθε το 2000, με την παραγωγή του 206cc, ενός αυτοκινήτου που συνδύαζε, μέσω της ηλεκτρικά ανοιγόμενης μεταλλικής οροφής του, όλα τα στοιχεία ενός κομψού coupe με την ανεξαρτησία ενός πραγματικού cabriolet, ενώ το 307cc ακολούθησε το δρόμο που άνοιξε το 206cc. Βασισμένη στο ένδοξο παρελθόν, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στο πολλά υποσχόμενο μέλλον, η Peugeot με ιδιαίτερη υπερηφάνεια παρουσιάζει το 207cc, άξιο συνεχιστή της παράδοσης των coupe cabriolet. Το 207cc ενσαρκώνει όλες τις αξίες της Peugeot και μοιράζεται τα βασικά χαρακτηριστικά με τα υπόλοιπα 207. Συγχρόνως συνδυάζει ιδιότητες που σπάνια απαντιούνται σε coupe-cabriolet αυτής της κατηγορίας. Σχεδιασμένο από την ίδια την Peugeot, το αμάξωμα εκπέμπει ένα φυσικό δυναμισμό, τόσο σαν coupe όσο και σαν cabriolet. Με μήκος 4,073μ και πλάτος 1,750μ δε διαφέρει από τα 3θ-5θ, παρά μόνο στο ύψος, όπου για να δοθεί περισσότερη έμφαση στο σχεδιασμό του 207cc, έχει χαμηλώσει κατά 75mm. Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του αυτοκινήτου, συνδυάζεται με τρεις επιλογές κινητήρα : § Βενζίνης 1,6 lt (120hp) με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων § Βενζίνης 1,6 lt (150hp) με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων § Diesel 1,6 lt (110hp) με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στα χαρακτηριστικά ασφαλείας του 207cc, με στόχο την αύξηση της ακαμψίας του οχήματος, σημαντικό στοιχείο για την άριστη οδική συμπεριφορά ενός cabriolet. Η εξαιρετική ακαμψία επιτρέπει στο σύστημα αναρτήσεων να έχει την καλύτερη απόδοση, ενισχύοντας έτσι την οδηγική ευχαρίστηση και την άνεση. Η πλήρως ηλεκτρικά αναδιπλούμενη οροφή, με το πάτημα ενός κουμπιού, σε μόλις 25 δευτερόλεπτα, διπλώνει στο χώρο αποσκευών, μετατρέποντας ένα κομψό coupe σε ένα ανέμελο cabriolet, έτοιμο να ενθουσιάσει τους επιβάτες του. Ο χώρος αποσκευών παρέχει ωφέλιμο χώρο 370dm3 στην διαμόρφωση coupe, ενώ στη διαμόρφωση cabriolet, ο ωφέλιμος χώρος φόρτωσης είναι 145dm3. Το 207cc αναμένεται στην Ελλάδα την άνοιξη του 2007, και αποδεικνύει για άλλη μια φορά την υπόσχεση της Peugeot, ότι το αυτοκίνητο πρέπει να είναι απόλαυση! |
Κατσικι?
Τι εννοεις με αυτο? |
Ghost Dog έγραψε: |
Οτι το 206cc ηταν ψηλο... ![]() |
nickzotos έγραψε: |
207 cc !!!!!Αχ...το ειδα απο κοντα στην λάιον και τρελαθηκα...νομιζω πως ερωτευθηκα!!! Ενα μεγαλο συν που μου αρεσε ηταν οι 17αρες και το οτι δεν ειναι τοσο κατσικι οσο το 206...γενικα ηταν κολαση ![]() |
Μια μελαχρινη θεα με φευγατο γυαλι.
Εκανε γα**τη αντιθεση με το ασημι. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: |
Με γειά και καλοτάξιδ0ρ! |
cOoL_aLeXgr έγραψε: |
σε ευχαριστώ φίλε steve..
φίλε vinman τι εννοείς +1? ![]() |
Πως σας φαίνεται παιδιά?
Το παρήγγειλα και μου έρχεται μέσα Ιουνίου! 1.6 sport pack έκδοση.. Λέτε να συνεχίσει την εμπορική επιτυχία των άλλων αδερφών cc?? |
kostask έγραψε: | ||
TO 120 ή το 150 έχεις παραγγείλει????
|
vinman έγραψε: | ||||
...γειά σου Κώστα γρήγορε... ![]() ![]() Παρεπιπτόντως τέλεια η επιλογή σου...και θα με περνάς και στα φανάρια... ![]() (Kοίταζα προχθές ένα 120άρι στον Πειραιά και είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό....όσο πιο πολύ το βλέπω τόσο πιο πολύ μου αρέσει...) |
kostask έγραψε: |
Πέραν της πλάκας αυτη η αναμονή μου την έχει δώσει αντε να δουμε...... Το έχω δει και εγω.........Την οδηγό την είδες???? ![]() |
.....Το καλό πράγμα αργεί να έρθει.... ![]() Πάντως κοντεύεις...η ουρά έμεινε....και βέβαια μόλις το παραλάβεις χρωστάς και βολτούλα και μάλιστα ξεσκέπαστη... ![]() Όσο για την οδηγό....ταίριαζε γάντι στο αυτοκίνητο... ![]() ![]() |
Ναι θα σε πάω τον γυρο του Αγιου Νικόλα...........Θέλεις????
|
Έχουν κυκλοφορήσει κάποια 120αρια που είχν παραγγελθεί πριν κάνα δίμηνο... ![]() |
Καλοτάξιδα τα κιανούργια σας του του και από εμένα !!! |
Touristas έγραψε: |
Καλορίζικο και καλοτάξιδο και από μένα. ![]() |
Δεν ξέρω αλλά έχουν φύγει ηδη 4-5 από εδώ.
Υπομονή... τι άλλο να κάνεις...... |
Φιλε κωστα, αυτα τα πλαινα προστατευτικα τα μαυρα στις πορτες αλλα και πισω δεν ειναι εκνευριστικα και ασχημα??
Γινοταν να τους πουμε να τα βαψουν στο χρωμα του αμαξωματος? Τι λες? Σου αρεσουν εσενα? |
Φιλε κωστα, αυτα τα πλαινα προστατευτικα τα μαυρα στις πορτες αλλα και πισω δεν ειναι εκνευριστικα και ασχημα??
Γινοταν να τους πουμε να τα βαψουν στο χρωμα του αμαξωματος? Τι λες? Σου αρεσουν εσενα? |
Sorry gia tous latinikous xarakthres alla einai anagaio kako edw pou eimai......
Sto sugekrimeno xrwma den me xalane idiaitera,episis tha symfwnhsw me ton (brz20),isws argotera na to kanw den xerw. Emena efthase thn pempth kai deftera pernaei telwneio opote suntoma tha to exw..... ![]() |
Και κατι αλλο παιδια αν ξερετε να μου απαντησετε.. Τα διαφημιστικα-ενημερωτικα έντυπα που εχω παρει από την αντιπροσωπεια της πεζο λενε πως οι sport pack εκδοσεις (οπως δηλ. το παρηγγειλα) εχουν 17αρες ζάντες. Σε ένα περιοδικο όμως (4 ΤΡΟΧΟΙ) διαβασα πως οι 17αρες ειναι μόνο για την sport pack της τουρμπο εκδοσης. Ποιος μας κοροιδεύει? ![]() |
Και κατι αλλο παιδια αν ξερετε να μου απαντησετε.. Τα διαφημιστικα-ενημερωτικα έντυπα που εχω παρει από την αντιπροσωπεια της πεζο λενε πως οι sport pack εκδοσεις (οπως δηλ. το παρηγγειλα) εχουν 17αρες ζάντες. Σε ένα περιοδικο όμως (4 ΤΡΟΧΟΙ) διαβασα πως οι 17αρες ειναι μόνο για την sport pack της τουρμπο εκδοσης. Ποιος μας κοροιδεύει? ![]() |
Από αυτά που έχουμε δώσει μέχρι τώρα 17άρες είχαν μόνο τα 150άρια. ![]() |
...τα 200 ευρω για αυτα τα δυο ειναι νομιζω λιγα λεφτα!!!!!! |
μηπως να περιμενεις?
(ο σπιουνος ξαναχτυπα!!) παντως ο καθρεπτης ειναι φοβερο αξεσουαρ σε βραδυνη οδηγηση. ρωτα αν μπαινει μετα... επισης τα 200 ευρω για αυτα τα δυο ειναι νομιζω λιγα λεφτα!!!!!! |
Παιδια το parktronic στον καθρεφτη βγαζει τις ενδειξεις? γιατι το εχω παραγγείλει.. Φαντάζεστε να ειχα πληρωσει τον ηλεκτροχρωματικο και να μου εβαζαν αλλο καθρεφτη μετα?
Παντως με εχετε βαλει σε τρελο δειλημμα τωρα.. Δεν ξερω τι να κανω.. Αλλα παραπαει τελος Ιουλιου μονο γι'αυτα τα 2.. |
Δεν κατάλαβα τι εννοείς???? ![]()
|
cOoL_aLeXgr έγραψε: | ||||
Για να καταλαβεις γιατι το λεω, ειχα δει στο φοκους ενος φιλου που ειχε αισθητηρες παρκαρισματος πως οι ενδειξεις αποστασης απο το εμποδιο εβγεναν ψηφιακα πανω στο τζαμι του καθρεφτη.. Γι'αυτο λεω μηπως χρειαζεται κανενας ειδικος καθρεφτης και μου τον αλλαζαν ετσι και αλλιως τον αντιθαμβωτικο.. |
να μην σε χαλάει γιατί δεν θες να ακούσεις την διαφορά τιμής μεταξύ καθρεπτη με ηλεκτρικο μηχανισμός ανάκλησης σε σχέση με ένα συμβατικό καθρέπτη... ![]() ![]() |
Ε δεν θα παθω και τπτ αν κλεινω με το χερι τον καθρεφτη απ' την μερια του δρομου! |
Ετσι σκεφτηκα με την διαφορα -200ευρω να βαλω ανεμοθραυστη.. Εχω ακουσει απο πολλους οτι μου αφαιρουν λιγα χρηματα για τα εξαρτηματα που δεν θα μπουν.. Εχετε την ιδια αποψη? |
Λοιπόν περιμένω τις πινακίδες και 99% παραλμβάνω σήμερα.....Οπότε foto αύριο και το βράδυ απο κοντά.. ![]() |
crusader έγραψε: |
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!
εννοείται πως αν πάρουμε την κούπα, θέλω να με περιφέρεις εμένα και αυτή γύρω από τη Λέσχη με το cc... ![]() ![]() ![]() ![]() |
είσαι και γκαντέμης... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
crusader έγραψε: |
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!
εννοείται πως αν πάρουμε την κούπα, θέλω να με περιφέρεις εμένα και αυτή γύρω από τη Λέσχη με το cc... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μάνθο δεν σας έχω πει το επίθετο μου ακόμα......για μάντεψε?????
|
Οποτε, πλησιαζουν και οι δικες μου μερες!! ![]() |
Πρίν απο λίγο γύρισα μετά απο μία αρκετά μεγάλη βόλτα που έκανα με το 207cc - gt του Κώστα (Kostak)....
To αυτοκίνητο είναι απίστευτο....Από την στιγμή που θα κλείσεις την πόρτα πίσω σου και θα καταλάβεις το βάρος της και την ποιότητα κατασκευής της μέχρι που θα ανοίξεις την οροφή και θα απολαμβάνεις την βόλτα σου... ![]() Η ποιότητα στο εσωτερικό είναι ίσως η καλύτερη που έχω συναντήσει σε Peugeot (με εξαίρεση το 407...)....το ταμπλό υπέροχο και τα δέρματα τέλεια... ![]() Σ'ευχαριστώ Κώστα για την βόλτα...και μου χρωστάς άλλη μία μόλις το στρώσεις...τότε που θα μπορείς να ξεδιπλώσεις τα 150 άτια στο δρόμο... ![]() ![]() |
Ορίστε και μερικές φωτογραφίες.............
http://s184.photobucket.com/albums/x316/kostas207cc/ |
Πάλι καλά που επιτέλους σήμερα είχες βγάλει τα ναύλον απο τα καθίσματα... ![]() ![]() ![]() ![]() Σιγά σιγά θα σου πρότεινα να βγάλεις και τα χαρτόνια απο τα πατάκια... ![]() ![]() ![]() ![]() |
kostask έγραψε: | ||||
Εχεις γίνει πολυ κακός άνθρωπος το ξέρεις????
Άσε που τα έχω βγάλει ήδη.......
|
http://www.leblogauto.com/2007/05/peugeot-207-cc-roland-garros-le-concept.html |
Ρε φίλε το χρώμα με χαλάει........
|
Παιδια σημερα τους εστειλα τα λεφτα για το τουτου.. Υπολογίζω σε κανα 5ημερο να το παρω.. Να σας ρωτησω κατι.. Θελω να βάλω σαν εξτρα και εναν ανεμοθραυστη. Μπορώ οταν παω να παρω το αμαξι να τους ζητησω και εναν ανεμοθραυστη και να τους το πληρωσω επι τοπου? |
drdino έγραψε: |
Η βλακεία είναι ότι επειδή είμαι αρκετά ψηλός, |
alsakari έγραψε: |
Γεια σας παιδια!μολις γραφτηκα στο club καθοτι σε 6 μηνες λεω να γινω ο ευτυχης κατοχος ενος 207 cc ![]() -απο οτι βλεπω απο χρωματα κανενας δεν εχει πει κατι καλο για το κοκκινο asmara.Μονο σ εμενα αρεσει ![]() -σε πολλα φορα εχω διαβασει για προβληματα στεγανοτητας της οροφης ειδικα απο την πλευρα του συνοδηγου.Ισχυει κατι τετοιο? - το JBL συστημα που υπαρχει σαν εξτρα λεει τπτ? ευχαριστω πολυ και καλως σας βρηκα ![]() |
Γεια σας παιδια!μολις γραφτηκα στο club καθοτι σε 6 μηνες λεω να γινω ο ευτυχης κατοχος ενος 207 cc ![]() -απο οτι βλεπω απο χρωματα κανενας δεν εχει πει κατι καλο για το κοκκινο asmara.Μονο σ εμενα αρεσει ![]() -σε πολλα φορα εχω διαβασει για προβληματα στεγανοτητας της οροφης ειδικα απο την πλευρα του συνοδηγου.Ισχυει κατι τετοιο? - το JBL συστημα που υπαρχει σαν εξτρα λεει τπτ? ευχαριστω πολυ και καλως σας βρηκα ![]() |
climbonice έγραψε: |
Μιας κι έγινε αναφορά στο ηχοσύστημα κι επειδή μπερδεύτηκα λίγο από κάποιο άλλο post για το 207, η βασική πηγή παίζει και mp3 ή έχει μόνο υποδοχή AUX; |
207 cc Roland Garros
http://www.feline207.net/site/modules/myalbum/viewcat.php?cid=147 |
207 cc Roland Garros
http://www.feline207.net/site/modules/myalbum/viewcat.php?cid=147 |
Πολύ ωραίο και το κίτρινο...
Σήμερα σε ένα φανάρι είχα δίπλα μου ένα σε creme parthenon, το οποίο οδηγούσε μια πανέμορφη κοπελίτσα. ![]() ![]() |
Παίζει mp3, και έχει και υποδοχή.
|
Καρφάκι σε line-out. |
Καρφάκι |
To άκρο του καλωδίου τελειώνει σε βύσμα σαν αυτό Μιχάλη:
![]() ![]() |
Όχι, από πίσω συνδέεται με άλλη φύσα νομίζω. Είμαι σίγουρος για το rd4, δεν ξέρω αν διαφέρει σε κάτι το jbl. Το καλώδιο πουλιέται από την αντιπροσωπεία. |
Αν θέλεις να συνδέσεις απλά το ipod με line-in χωρίς να έχεις δυνατότητα να ελέγξεις την αναπαραγωγή (επόμενο/προηγούμενο τραγούδι) τότε θες το καλώδιο από την peugeot με κωδικό "9706.AG". Νομίζω πως θέλει και ενεργοποίηση από το διαγνωστικό. |