brz20 έγραψε: |
ΑΜΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΟΥ
Βαλε μικρα.Πατα αυτο το κουμπι που ειναι στα αριστερα του πληκτρολογιου. Μπορεις να παρεις καινουργιες πινακιδες απο οσο ξερω με 35 ευρω. Πληρωνεις το παραβολο δηλαδη και ολα καλα. |
Καλα τωρα πλακα μας κανεις?
Κατ'εσενα δεν ειναι κανεις τελειος εδω μεσα γιατι κανεις δεν βαζει τονους. Απλα τα δικα μας ποστ μπορουν να διαβαστουν οταν ειναι πολυ μεγαλα ενω τα δικα σου οχι. Σου βγαινουν τα ματια με τα κεφαλαια δεν θες να το καταλαβεις? Μην προσπαθεις να πισεις οτι εχεις δικαιο και ολοι οι αλλοι αδικο. Στο συγκοινωνιων θα πας και εισαι οκ. |
Απλα να κρατιετε μια ταξη δεν ειναι κακο.Επισης το εχεις ξανακανει.
Τελος παντων. Δεν ξερω ποσο κανουν.Αναλογα ποσο βαριουνται. Εγω θελω να παρω τρικαλινες πινακιδες και να παρω και καλο νουμερο. |
karmagos έγραψε: |
μου θυμιζεις στα τσατ που αν εγραφες με κεφαλαια σε καναν ban ![]() |
karmagos έγραψε: | ||
δεν με καταλαβες,εγω εχω νουμερο..και θελω να το αλλαξω σε νεου τυπου πινακιδα.. |
Καλα τωρα πλακα μας κανεις?
Κατ'εσενα δεν ειναι κανεις τελειος εδω μεσα γιατι κανεις δεν βαζει τονους. Απλα τα δικα μας ποστ μπορουν να διαβαστουν οταν ειναι πολυ μεγαλα ενω τα δικα σου οχι. Σου βγαινουν τα ματια με τα κεφαλαια δεν θες να το καταλαβεις? Μην προσπαθεις να πισεις οτι εχεις δικαιο και ολοι οι αλλοι αδικο. Στο συγκοινωνιων θα πας και εισαι οκ. |
DimiP έγραψε: |
ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ ! |
iliomar έγραψε: |
[quote="δεν με καταλαβες,εγω εχω νουμερο..και θελω να το αλλαξω σε νεου τυπου πινακιδα.. |
karmagos έγραψε: |
τι δηλαδη θα μου αλλαξουν και τον αριθμο; |